2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım maşallah nazar degmez inşallah:)
ben gelirsem bayrama gelirim hazır önünde 4 gün tatil olur rahat rahat bana mamalar hazırlarsın cnm:))
haftaiçi asla gelmem aslaaaa

şekeriiimmmm önümüzdekii bayram tatiliii 4 gün değilll koskocaaaa 9 gün ayyy iple çekiyoruz o tatiliiiii amaaa yokk busefer tatile gitmicez galiba sanırım henüz kesin değillll

Yok artık lebron james Sen benim nerde çalıştığımı ne iş yaptığımı bilmiyor musun yoksa bana mı öyle geldi
Affetmem affetmem asla seniiiiii(Rafeti söylerken hayal et burayı)

inanki bilmiyorum canım bak şimdi çok utandım
yani grafiker diye biliyorum yanlışmı:26:giyim sektörü:26:
bagdaştıramadım açıklama bekliyorum
yoksa giydigimiz kıyafetlerin üzerine senmi resim yapıyosun
hangi markasenden alsak daha ucuza sayarmısın canım

hııımmm evde yemek seçen birilerinin olması çok zor canım ya sana kolaylıklar diliyorum, benim erkek kardeşimde öyledir ne yersin diye sorsan daha kolay olur mesela işinn bestecik örnek almaz annesini örnek alır o akıllı bıdıkkk

şekeriiimmmm önümüzdekii bayram tatiliii 4 gün değilll koskocaaaa 9 gün ayyy iple çekiyoruz o tatiliiiii amaaa yokk busefer tatile gitmicez galiba sanırım henüz kesin değillll

evet canım evet sen tatile gitmiyosunnnn
ben tatile size geliyorummmm
4 gün sende,1 gün mutluda,1 gün kujumda,1 gün beykozda,1 gün nagişte,1 günde :26:artık kim isterse onda kalacam
tatilimi bedavaya getirmeliyim malum kriz var:))
neden 4 gün sende biliyomusunson 4 gün sende kalacam sende bizden bıkacan hemen uçak biletimizi alıp yollayacan bizi
uçak biletide bedavaya gelecek:))

Walla imkanın varsa gelsin canımEşim domestosları içtiğimden şüpheleniyor zaten
Şuanki hazırladığımız koleksiyon Rusya için,daha doğrusu benim ekibim değil ama izinlilerden dolayı transfer oldum,
bu koleksiyonda erkek alt grup yapıyoruz(jean),neon renklerin aksine pastel renkler hakim,lila,bej,kremler..Ben lansmana
satış desteğine grafik tasarım yapıyorum,vitrin giydirme,ürüne ek tasarımlar(satış için) yada ürünlerin üzerindeki taş,
etiket vs.. süslemeler konusunda fikir ve çizim veriyorum.Stilistlerle birlikte çalışıyorum.(birçoğu guy olan ama heepsi değilmiş)Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
Sen bazı arkadaşlara iletirsin

inşallah öyle olur canım, gerçekten çok zor insan ne yemek yapacağını bilemiyo

chihiro hanım orhan cemale tahlil yaptırdınızmı merak ettim.aynı dertten müzdarip biri olaraktan.:18:

Orhan Cemal'e sadece 1 defa test yaptılar. o da meraktan. hani yapmamış olmamak için. herşeyi gayet normal ama demiri sınırdaydı. bir demir takviyesi vermiştik ama 1 yaşından sonra, çok uç bir durum olmadıkça zaten gerekmiyormuş. biz de zaten pek vermemiştik

bir de, 1 yaşında yapılan testten 1 ay sonra, sünnette yapılacak anesteziye uygun olup olmadığına bakılırken kan alınmıştı ve demire o zaman da bakılmıştı. son derece normal çıkmıştı. zaten sınırdaydı, demek ki toparlamış dedik

bunların dışında öyle düzenli olarak test vs yaptırmıyoruz. zaten 3 ayda bir kontrole götürüyoruz. bu defaya mahsus, kilo alması durduğu ve olması gereken kilonun en altında olduğu için, 1 ay sonra tekrar götüreceğiz :18:

siz hiç yaptırdınız mı? yani demir vs bakıldı mı hiç? sonuç ne oldu? doktor yorumları vs nedir? istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

o bir günüde tatlıcadı, zada, yavrupisisi, dilberege, hejar,...hııımmmmm daha varmıydık kızlar yaa:)) 4 günde bıkcakmışım bakkk bakkk, demek böylece uçak biletii benden hee senn var yaa çok akıllısınnn biliyosunn dimii cicimmm

iyiki ''guy''muşlar,ya ''gey'' olsalardı ne yapardın canım arkadaşım:)
bagzı arkadaşlar dedigin benmiyim
maşallah boyunda uzunmuş canımben 1.69um kendimi manken zannediydum
neyse şaka bi yana ne güzel bir işin varmış ki ben daha önce bilmiuyordum ama az biraz tahmi ediyodum şekerim

Giyim sektöründe grafiker çalışamaz mı he çalışamaz mı
Neyse affettim seniBildin
İlkimcan sende uyma şu kuşa
Sİ ZİN LA YIM

Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı

Ordan dönüşte bana gel istersen beste sayesinde çocuklarda ne uyku düzeni kalır ne de yeme.
Üstüne sen bize para verip dönersin. Bekliyorum cicim

Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı

ohhhhhh ne iyi olurdu bizim cadolozlar ne olacak peki.
babycerene veririz onları o çocuklarla ilgilensin ne de olsa tecrübeli anne

Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
Sen bazı arkadaşlara iletirsin

ben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçti eşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı

domestosu ben de çok seviyorum ama elimde domastosu gören eşimin "çok domestik kadınsın vesselam " şeklindeki kötü kelime esprisine dayanamıyorum

kafamda eskimiş yemeni, ordan burdan fışkırmış saçaklarım, çok ovmadaktan ve yorulmaktan mütevellit şişmiş burun deliklerim, kaymış gözlüğüm, ayağımdaki "laylon" terliklerim, orasına burasına domestos dökülmüş tişörtüm ve şalvarımla yeterince ürkütücü değil miyim de, bu adam dalga geçme cüretini buluyor kendinde, anlamıyorum

bazı arkadaşlarrr bakın alıntıda yapıyorum sonra yokk ben duymadım görmedimm bilmiyorum demeyinnnn

mutlumm ne güzel işin var ya çok eğlenceli geliyor burdaaan valla tabii zor yanları vardır kesinde önemli olan insanın yaptığı işi sevmesii:) demek pastel tonlarda pantalonlar hımmm hoşmuşşş

evet dün yaptırdık.hemoglobinimiz 13,3 güzel fakat demir depolarımız eksikmiş.ve doktorumuz persentilde sınırda diyerek mama takviyesi verdi.bebeğim gerilemiş.birde gaitada redüktan madde tahlili yaptırıcaz.ama burda olmadığı için ankaraya gönderilecek.1 yaşından sonr bebeklerin 1yada 2 kere kaka yapması gerekirmiş bizimki 3-5 nerdeyse yediklerinin hepsini kaka olarak çıkarıyor.biliyorum Rabbim beterinden korusun bunun dışında bi sıkıntımız yok ama çocukçumuza sorduğumda evet gelişim geriliği var deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.inş. atlatıcaz güzel haberleri vericem inş.böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…