maşallah canım maşallah nazar degmez inşallah:)
ben gelirsem bayrama gelirim hazır önünde 4 gün tatil olur rahat rahat bana mamalar hazırlarsın cnm:))
haftaiçi asla gelmem aslaaaa
Yok artık lebron jamesSen benim nerde çalıştığımı ne iş yaptığımı bilmiyor musun yoksa bana mı öyle geldi
Affetmem affetmem asla seniiiiii(Rafeti söylerken hayal et burayı)
cicim sen ne iş yapıyosun:26:yaz koleksiyonu falan merak ettim:26:
Daha önce yazdıysan veya söylediysen affet:)
PLANNER - ŞEKERSİZÇAY ağzımı sulandırdınız valla eşim sevse ben de yapardım.
tavuk yemez, balık yemez, yoğurtlu yemek sevmez bazı sebzeleri ağzına sürmez, kızıma da kötü örnek olacak sinir oluyorum bu özelliğine.
şekeriiimmmm önümüzdekii bayram tatiliii 4 gün değilll koskocaaaa 9 gün ayyy iple çekiyoruz o tatiliiiiiamaaa yokk busefer tatile gitmicez galiba sanırım henüz kesin değillll
moda ikonası
mutlucann valla haklısın bakıcıydı temizlikçiydii çalışmayıp evdemi otursak acababizim bakıcı giderimiz yok ama temizlikçi bizede2 gün gelse iyi olur valla yok yok 3 gün yok valla ben bizim sitedeki yardımcı bayanı ona dahaaaa yüksek banada kolaylık bir ücretle transfermi etsem hem kadıncağızı hem kendimii kurtarmış olurummm mor renkli domestoss hee hımmm hemen deneyelimmmm ayyy bide bu 2014 koleksiyonunu çok merak ettim yaaa
hııımmm evde yemek seçen birilerinin olması çok zor canım ya sana kolaylıklar diliyorum, benim erkek kardeşimde öyledir ne yersin diye sorsan daha kolay olur mesela işinnbestecik örnek almaz annesini örnek alır o akıllı bıdıkkk
chihiro hanım orhan cemale tahlil yaptırdınızmı merak ettim.aynı dertten müzdarip biri olaraktan.:18:
evet canım evet sen tatile gitmiyosunnnn
ben tatile size geliyorummmm
4 gün sende,1 gün mutluda,1 gün kujumda,1 gün beykozda,1 gün nagişte,1 günde :26:artık kim isterse onda kalacam
tatilimi bedavaya getirmeliyim malum kriz var:))
neden 4 gün sende biliyomusunson 4 gün sende kalacam sende bizden bıkacan hemen uçak biletimizi alıp yollayacan bizi
uçak biletide bedavaya gelecek:))
yoksa mutlu ıvana sertmibizimi kandırıyo
eger öyleyse ''bızımla degılsiinnnn''
Walla imkanın varsa gelsin canımEşim domestosları içtiğimden şüpheleniyor zaten
Şuanki hazırladığımız koleksiyon Rusya için,daha doğrusu benim ekibim değil ama izinlilerden dolayı transfer oldum,
bu koleksiyonda erkek alt grup yapıyoruz(jean),neon renklerin aksine pastel renkler hakim,lila,bej,kremler..Ben lansmana
satış desteğine grafik tasarım yapıyorum,vitrin giydirme,ürüne ek tasarımlar(satış için) yada ürünlerin üzerindeki taş,
etiket vs.. süslemeler konusunda fikir ve çizim veriyorum.Stilistlerle birlikte çalışıyorum.(birçoğu guy olanama heepsi değilmiş )Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
Sen bazı arkadaşlara iletirsin
inanki bilmiyorum canımbak şimdi çok utandım
yani grafiker diye biliyorum yanlışmı:26:giyim sektörü:26:
bagdaştıramadım açıklama bekliyorum
yoksa giydigimiz kıyafetlerin üzerine senmi resim yapıyosun
hangi markasenden alsak daha ucuza sayarmısın canım
evet canım evet sen tatile gitmiyosunnnn
ben tatile size geliyorummmm
4 gün sende,1 gün mutluda,1 gün kujumda,1 gün beykozda,1 gün nagişte,1 günde :26:artık kim isterse onda kalacam
tatilimi bedavaya getirmeliyim malum kriz var:))
neden 4 gün sende biliyomusunson 4 gün sende kalacam sende bizden bıkacan hemen uçak biletimizi alıp yollayacan bizi
uçak biletide bedavaya gelecek:))
Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı
Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
Walla imkanın varsa gelsin canımEşim domestosları içtiğimden şüpheleniyor zaten
Şuanki hazırladığımız koleksiyon Rusya için,daha doğrusu benim ekibim değil ama izinlilerden dolayı transfer oldum,
bu koleksiyonda erkek alt grup yapıyoruz(jean),neon renklerin aksine pastel renkler hakim,lila,bej,kremler..Ben lansmana
satış desteğine grafik tasarım yapıyorum,vitrin giydirme,ürüne ek tasarımlar(satış için) yada ürünlerin üzerindeki taş,
etiket vs.. süslemeler konusunda fikir ve çizim veriyorum.Stilistlerle birlikte çalışıyorum.(birçoğu guy olanama heepsi değilmiş )Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?