günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...
bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...
all about aylin: Aletha Solter der ki;
şekersizim yazını çok hızlı bir şekilde okudum çünkü ceren tepemde pcyi istiyo
çağlada işe yarayacagından pek ümidim yok:44:yinede bu gece denemek istiyorum..
ama deliksiz bir uyku için sütten kesmekten başka çare bulamıyorum:26:
çağla bugünlerde iyice abartmaya başladıgece 6-7 kez kalkardı ama şimdi bütün gece gögsüm açık emzirerek uymaya çalışıyorum..
heryerim tutuluyo,ne ben nede kızım rahat uyuyamıyoruzyemek içmek kadar ve belkide daha fazla uykuya ihtiyaçları oldugunu
düşünüyorum..biz bile gece rahat uyuyamassak bütün gün sinirli oluyoruz..
umarım sen başarırsın canım ama benim tek ümidim sütten kesmek
şöyle 1 ay daha dayanıyım diyorum malum havalar sıcak ama dayanabilecemmi bilemiyorum:26:
Okudum,, ezberlemişte olabilirim hatta cicim Paylaşımına sağlık
Selam canım,BEN KIZIMA İYİ BİR ANNELİK YAPAMADIGIMI DÜŞÜNÜYORUM SEBEBİ DE YEMEK KONUSU
1-BAZEN YORGUNLUKTAN TEK ÇEŞİT ÇORBA EKMEKLE GEÇİŞTİRİYORUM YAVRUCAGIZIN ÖGUNLERİNİ
2- BAZEN AZ YIYO BEN DE YOGUNLUKTAN tAKIP EDEMİYRUM SONRAKİ OGUNE KADAR AÇ GEZİYO YAVRUM NASIL ANLADIGIMI SORARSANIZ BAEN EVDE KALDIGIM GÜNLER YEMEK YOGURT MEYVE MUHALLEBİ FALAN DEVAMLI BİŞEYLER VERİYORUM YİYO AMA İŞTEYKEN AÇ GEZİYO KUZUM.
3- BAZEN AKŞAM İŞYERİNE EVDE YEMEKHAZIRLAYAMIYORUM MAKARNA FALAN GEÇİŞTİRİYORUZ AMA VAYRUMA ÖZEL DE BİŞEY YAPAMADIGIM İÇİN KENDİME KIZIYORUM.
BANA ÖNEREBİLECEGINIZ PRATIK ŞEYLER VARMI KIZIM HERSEYDEN YESİN İSTİYORUM AMA YAPMAKTA ZORLANIYORUM.
ÖNERİLERİNIZI BEKLİYORUM.
AMA YANLIŞ ANLAMAZSANIZ BANA İŞE GİTME DEMEYIN İNANIN DENEDİM BENSİZ İŞLER REZİL OLUYO GİTMEK ZORUNDAYIM.
FARKLI ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZE MUHTACIM....
woooowwwwwww, dostum, yatıp kalkıp eşinize dua ediniz. romantizmine sağlık, diyorum eniştemizingelelim dün geceye
eşim aradı yemege gidecez dedineyse giyindik çıktık
çok lüküs bir otelin restaurantına gittikbi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı
masada 2 tane mummezelerrrrr çok utandım
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdimkot pantolonla gittim
sonra ceren mumu södürdüçağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdimecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuşaslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben
attım parayı cebe
günaydın minnoşlarım ve güzel anneleri...
bu sabah bomba gibi bi yazıyla karşınızdayım. geçen gun bahsettiğim kitaptan uyku ile ilgili (özellikle de emzirme ve uyku ilişkisini konu alan) alıntılar yaptım. mutlu beybi ve daha nice emzirerek uyutan ve artık düzenli uyumak isteyen her anneye armağanım olsun.. umarım başarabilirsiniz...
all about aylin: Aletha Solter der ki;
super bir paylasım olmus, umarım bebişlerimizde işe yarar :)
bebeğim sürpizin çok güzelmiş umarım foto çekilmişinizdir bol bol:))
ece hanım oyuncaklarıyla komşunun kumandasınıda alıp gelmiş:)) onlarda dışarıdaymış gelselerde versem erken yatmak istiyorum çünkü ece 3 tane azı dişini birden patlattı nihayet sık sık uyanıyor yalnızımda tırsıyorum cadıdan:)) izmirdeyken annemler netten pepe videoları izlettirmişler bende evdeyken izlerken pepe annem şarkısını söylemeye başlamış benimki sandalyeden inip koşa koşa yanıma gelip boynuma sarılmazmı:)) Allahım nasıl bir mutluluktur bu annem kızkardeşim hepimiz ağlıyoruz ama. ben yokkenede inmiş bakınmış anlam verememiş bizimkiler:)) şimdi her çaldığında gelip sarılıyor bir sağa bir sola sallanıp duruyoruz:)) Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
beni şımartıyosun:)çok sagol canımsın..Enişteme bak beeeeSüprizin kralını yapmış Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
2 tane melek annesine, hataylı sindiye az bile walla bu jestler
woooowwwwwww, dostum, yatıp kalkıp eşinize dua ediniz. romantizmine sağlık, diyorum eniştemizin
kotlan gittiğiniz için sizi ayrıca kınıyoruz, bilesiniz
eşiniz, bakıcılı bir otel düşünmüş, bu da kendisine artı puan kazandırmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin
veeee, benim hediyem de sonunda geldi. haftalar önce alınan ama pili değiştirilmediği için çalışmayan ve benim gibi saatsiz yaşayamayan birine azap çektiren saatimi bir peçeteye sarıp eşime dedim ki" sen bu paketi al. verdiğim karttaki adrese gidip, paketi ver. adam ne yapacağını bilecektir. adamın işi bitince paketi bana getir" sonra düşündüm, eşim bunu bile bensiz yapmaz ve "beraber gidelim yaa" der.
"boşver paketi, kartı ve gizemi. dostum bak bu benim pili bitmiş saatim. şu da lastiği gevşemiş tokam ve sen hal-i hazırda bana borçlusun. saatçiye gidiyoruz ve pili değiştiriyoruz. dönerken de 1 liralık bir lastik toka alıyoruz"
neyse efenim, gittik saatim yepisyeni oldu. 1 liraya da lastik toka aldık. dünyalar benim oldu sankim
not: eşim 6 yıl tıp okumuş. üstüne 4 yıl uzmanlık eğitimi almış. üstüne 13 yıllık deneyim. üstüne doçentlik sınavı da vermiş ama bakınız Babyceren dostumun eşinin 10 da 1'i kadar bilem "cest" düşünemiyor.
boşuna dememişler: EĞİTİM CAHİLLİĞİ ALIR, ERKEKLİK BAKİ KALIR
ikinci bi' not: yukardaki atasözünde "erkeklik" kısmı "merkeplik" ile değiştirilirilip yeniden okunursa, daha bi vurucu oluyor
sizin memlekette, temmuz ve aralık ayında "gerçek indirim"ler olduğu doğru mu? gerçekten aşırı indirim varsa, ararlık ayında kongre münasebetiyle lndra'ya gidelim bari
gelelim dün geceye
eşim aradı yemege gidecez dedineyse giyindik çıktık
çok lüküs bir otelin restaurantına gittikbi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı
masada 2 tane mummezelerrrrr çok utandım
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdimkot pantolonla gittim
sonra ceren mumu södürdüçağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdimecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuşaslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben
attım parayı cebe
ben sana söyliyim orası pazar ayarında degilse cikirik çorap bile almaz:))Evt dogru, temmuzu kacirdin bari araliga yetis ...geldiginde haberim ola misafirim olasin olurmu...seve seve agirlarim cnm
Asiri indirim buraya gore olabilir simdi pound u Tr ye cevirdiginde indirim gibi gozukmez bu yuzden asiri demiyelimde orta diyelim fakat pazar gibi degil onu soyluyum hocam..
Uyy bu ne guzel bir surprizmis...ahada bende esime soyledim evlilik yildonumu falan degil ama bende isterem banane....
Cnm senin Adina cok sevimdim inan cok guzel olmus Enistemize de helal olsun devamini bekliyoruz...
ben sana söyliyim orası pazar ayarında degilse cikirik çorap bile almaz:))
evet melegim güzel bir sürprizdi:)sende söyle eniştede sanada patlattırsın şarabı,fazlasını hakediyosun canım
CANLARIM İSTANBUL’DA OTURAN ARKADAŞLARIM BEBİŞLERİNİZİ GÖTÜRDÜĞÜNÜZ ÇOK MEMNUN OLANLARINIZ VARSA DR. İSİMLERİ HASTANELERİ BİLGİLERİ BANA YAZAR MISINIZ?
BUGÜN CANIM ÇOK SIKILDI. HASTANEYE BEN GİDEMEDİM. KIZIMIN AKCİĞER FİLMİNİ ÇEKTİRMİŞ GICIK DR. OYSA Kİ DÜN HIRILTISI YOKTU KIZIMIN.ÇOK ÜZÜLDÜM.O KADAR HASTALANDI BİR KERE DAHİ ÇEKİLMEMİŞTİ. KV.DE DE SAĞOLSUN BANA SORMAMIŞ. KV. ZATÜRRE DİYE FİLMİ CEKMİŞ EMİN OLMAK İSTEMİŞ. TEMİZ ÇIKMIŞ. AMA KV.’YE DE 1 HAFTA ÇOCUKTAN UZAK DURUN DEMİŞ. CNM SIKILDI. KARIŞIK BİRAZ…
ACİL BİLGİ İSTİYORUM ARKADAŞLAR!!!!
günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnhepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm
dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki taneokadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu
bebeğim sürpizin çok güzelmiş umarım foto çekilmişinizdir bol bol:))
ece hanım oyuncaklarıyla komşunun kumandasınıda alıp gelmiş:)) onlarda dışarıdaymış gelselerde versem erken yatmak istiyorum çünkü ece 3 tane azı dişini birden patlattı nihayet sık sık uyanıyor yalnızımda tırsıyorum cadıdan:)) izmirdeyken annemler netten pepe videoları izlettirmişler bende evdeyken izlerken pepe annem şarkısını söylemeye başlamış benimki sandalyeden inip koşa koşa yanıma gelip boynuma sarılmazmı:)) Allahım nasıl bir mutluluktur bu annem kızkardeşim hepimiz ağlıyoruz ama. ben yokkenede inmiş bakınmış anlam verememiş bizimkiler:)) şimdi her çaldığında gelip sarılıyor bir sağa bir sola sallanıp duruyoruz:)) Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.
günaydın..
dun akşam güzel başladı kotu bitti
iş arkadaşımla eşli buluştuk. fanta gençlik festivalinin olduğu yere gittik. bilet falan almamıstık. defne arabada uyudu. onun oğlu da uyuyodu. biraz sohbet edip konsere girelim dedik. karaborsadan bilet alıp mukemmel sebnem ferah sarkılarından 3-5 tane dinledik. bu arada defne uyanmış ama babasıyla takıldılar. döndüğümüzde hala uslu uslu oturuyodu. kalktık arabada emzirdim. uyuklar gibi oldu eve girerken uyandı. yine emzirdim yatırdım ağladı, emzirip yatırdım ağladı. kaldırdım. 1 saat boyunca aralıksız ağladı. arada duruyo guluyo ilgisini bişeylere veriyo sonra bağırarak yine ağlıyo. gazı mı var dişi mi ağrıyo vs diye bi kasık dolven verdim yine zoraki içti. bi süre daha ağladı. sonra yine emerek uyudu :/ cok kotu hissediyorum kendimi. bi yandan sonunda yine emdi boşuna mı ağladı diyorum. bi yandan ağlaması iyi oldu stresini boşaltmasına izin verdim diyorum. kendimi mi kandırıyorum. sinirlerim çok bozuk. eşimle de atıştık. neden vermiyosun, meme ver de uyusun, baslicam senin eğitimine vs gibi 50 tane laf saydı. bari ondan destek görseydim bu kadar koymazdı belki de. moralim cok bozuk. tek iyi yanı 00.15 te sızdığından beri bir defa 3 gibi kalktı ve sabaha kadar uyudu sonrasında.
kısacası harika geçen bi yarım saatin diyetini ödedim dün gece.. eğlenmek bana haram..
ben sana söyliyim orası pazar ayarında degilse cikirik çorap bile almaz:))
evet melegim güzel bir sürprizdi:)sende söyle eniştede sanada patlattırsın şarabı,fazlasını hakediyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?