evet dün yaptırdık.hemoglobinimiz 13,3 güzel fakat demir depolarımız eksikmiş.ve doktorumuz persentilde sınırda diyerek mama takviyesi verdi.bebeğim gerilemiş.birde gaitada redüktan madde tahlili yaptırıcaz.ama burda olmadığı için ankaraya gönderilecek.1 yaşından sonr bebeklerin 1yada 2 kere kaka yapması gerekirmiş bizimki 3-5 nerdeyse yediklerinin hepsini kaka olarak çıkarıyor.biliyorum Rabbim beterinden korusun bunun dışında bi sıkıntımız yok ama çocukçumuza sorduğumda evet gelişim geriliği var deyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.inş. atlatıcaz güzel haberleri vericem inş.böyle işte.
gönder canım gönder ben burdayım okurum zaten sıkıldım yaz bişeyler:))biraz öylesine bir şeyler göndereyim de şu 25 mesaj kotasını geçeyim.
ben pazara gitmeyi hiç sevmembaby pazar alışverişini sevdim. pazara gitmeyi özledim. burda pazarlar çok pahalı ve yalnızca yiyecek ve çicek. ben ki istanbuldan gelmişim pazar diyarı buralar bana bir dar geldi. nasıl özledim istanbulu pazarlarını...
ohh miss 3 saat uyku harika bişey olmalıayıptır söylemesi şurda gündüz 3 saat uyumuşum ne muhabbet dönmüş alacağınız olsun:))
bebeğim benimde yılan hikayesine dönen bir istanbula gitme hikayem var ne zaman gerçekleşir Allah bilir. 7 eylülde eskişehirde olucam eşime dedimki oradan istanbula geçeyim eceye kışlık kıyafet alınacak halası illa gelin diyordu oradan uçakla döneyim dedim pek istekli çıkmadı bende vazgeçtim gelsem iyi olurdu ya nasip.
kızlar size bir soru ece inek sütünü içince koca bir bardak bira içmiş alman gibi gaz çıkarıyor normalmi sizce bu:))
ayıptır söylemesi şurda gündüz 3 saat uyumuşum ne muhabbet dönmüş alacağınız olsun:))
bebeğim benimde yılan hikayesine dönen bir istanbula gitme hikayem var ne zaman gerçekleşir Allah bilir. 7 eylülde eskişehirde olucam eşime dedimki oradan istanbula geçeyim eceye kışlık kıyafet alınacak halası illa gelin diyordu oradan uçakla döneyim dedim pek istekli çıkmadı bende vazgeçtim gelsem iyi olurdu ya nasip.
kızlar size bir soru ece inek sütünü içince koca bir bardak bira içmiş alman gibi gaz çıkarıyor normalmi sizce bu:))
istanbul ahalisi 12 eylül benim doğumgünüm bana gelsem doğumgünü partisi yaparmısınız:)) konseptimde kıvanç olsun olurmu:))
beybim normalde hiç öyle çıkarmıyordu ki yeni başladım süt vermeye görsen korkuyoruz ağzından garkkk diye:))
kızlar hepinize kocaman öpücükler sevgiler saygılar...
ben yine herzaman ki gibi epeydir giremiyorum..
bir zaman uzun süre giremeyince insan, bi garip oluyo okuyorum yazdıklarınızı hep ama ben bişi yazamıyorum..
hoş yazacak olsamda azradan malesef aktif olamamya,neyse..
dün azra beşiğinin parmaklığına basarak kendini aşşağı bi bıraktıki, valla süpermen gibi yetişip tuttum..
yoksa tepe üstü çakılıyordu aman deyim çok dikkat edin kızlar..
çalışma kararını en nihayetinde vermiş bulunmaktayım hatta dün bir iş başvurusuna gittim ama içime sinmedi..
hakkımda hayırlısı inşallah güzel bir iş bulurum..
azracan iyi çok şükür, birtek isilik sorunumuz var, onuda evde çıplak gezerek ve gün aşırı duş aldırarak atlatmaya çalışıyoruz..
birde 65 ile hamile kalmıştım bgn tartıldım 63 olmuşum.. komik olanı beden zayıflarken göbeğin olduğu yerde durmakla kalmayıp gitgide büyüyor olması.. sanırım en abeside bu
işte bizden böyle..
bizdende sana öpücüklerkızlar hepinize kocaman öpücükler sevgiler saygılar...
ben yine herzaman ki gibi epeydir giremiyorum..
bir zaman uzun süre giremeyince insan, bi garip oluyo okuyorum yazdıklarınızı hep ama ben bişi yazamıyorum..
hoş yazacak olsamda azradan malesef aktif olamamya,neyse..
dün azra beşiğinin parmaklığına basarak kendini aşşağı bi bıraktıki, valla süpermen gibi yetişip tuttum..
yoksa tepe üstü çakılıyordu aman deyim çok dikkat edin kızlar..
çalışma kararını en nihayetinde vermiş bulunmaktayım hatta dün bir iş başvurusuna gittim ama içime sinmedi..
hakkımda hayırlısı inşallah güzel bir iş bulurum..
azracan iyi çok şükür, birtek isilik sorunumuz var, onuda evde çıplak gezerek ve gün aşırı duş aldırarak atlatmaya çalışıyoruz..
birde 65 ile hamile kalmıştım bgn tartıldım 63 olmuşum.. komik olanı beden zayıflarken göbeğin olduğu yerde durmakla kalmayıp gitgide büyüyor olması.. sanırım en abeside bu
işte bizden böyle..
konsepten eniştenin haberi varmı:)bak okur falan sonra kızmasın sen bu sevdadan vazgeçistanbul ahalisi 12 eylül benim doğumgünüm bana gelsem doğumgünü partisi yaparmısınız:)) konseptimde kıvanç olsun olurmu:))
beybim normalde hiç öyle çıkarmıyordu ki yeni başladım süt vermeye görsen korkuyoruz ağzından garkkk diye:))
HU hu hu kizlar nereye gittiniz yaw..ben geldim siz tuydunuz ayol artik inanmaya basladim benim adim artik kaciranuz olsun baksana millet gitti yine
ben burdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?