2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim evet süt soğuktu hemde çok soğuk hanımefendi ılık içmiyorki hiç:)) sağolsunlar buradaki herkes elinden geldiğince en iyi şekilde ağırlamaya çalışır bundan hiç şüphem yok ama en önemlisi sanal olan yakınlığımızı tüm samimiyetimizle kısada olsa yüzyüze görüşmeye dökmek. inşallah hepimiz birbirimizi görüp tanışmak şansına sahip oluruz.

bebeğim valla konuyu başlattığıma pişman olucam:))

Nerdesin neden aktiflerde gozukmuyorsun sekerim...
Hem sen bu askam ne yemek yaptin cnm merak ettim Pratik birseyler bulabildinmi

mercimekli bulgur yapacaktım vazgeçtim daha pratik bişey buldum:)
telefonla tavukçuyu aradım dedim 1 kilo kanat ve 1 tane but pişir getir:))
acayip kolay bi yemek oldu vallayanına pilav yaptım bide salata daha ne olsun
ha tatlı bile yaptım kakaolu pudink:))

niye pişman olacan:))dur kimse okumadan ben onları bi sileyim çok ayıp oldu

beybim nasıl sildin kız yazdıklarını:)) 6666. sayfada yazılıp silinenler sadece ben ve meleğim tarafından bilinecek:)) keşke alıntı yapsaymışım:)) sen dedikodu istiyodun ya hürrem hamileymiş 4 aylık bekar anne olacakmış ne diyon bakim:))

ay ne biliyim çok utandım adım gazmana çıkar diye korktum:))melegim ve sen agzınızı sıkı tutun kimseye anlatmayın:))
ne diyon kız sennnnnbu hürrem bizim hürremmiiihemde 4 aylık ee babası kim,Allah ım bu insanları anlamıyorum..
bekar annede ne demek..ne diyim canım inşallah çocuk mutlu olur başka ne diyebiliriz ki..
hürremede bunu yollıyorumbi daha konuşmasın benle

Gaz dedik valla benide guldurmekten patlattiniz resmen gaz cikarmis gibi oldum :))

annezeynebin selamı var herkese üstümde kalmasın. bende yatayım sonra gündüzleri uyumama izin vermez benim x:))) iyi geceler herkese

annezeynebin selamı var herkese üstümde kalmasın. bende yatayım sonra gündüzleri uyumama izin vermez benim x:))) iyi geceler herkese

aleykum selambizdende ona selam söyle üstünde kalmasın rahat yatamassın:)
hadi git uyu canım aman dikkat üstünü iyi ört üşütüp gazlanma:))
iyi geceler

Sen ne uyanik Gacisin diyorumda ama dogru diyormusum :)) helal sana gercekten cok Pratik olmus ...aramizda kalsin benimde Pratik yemeklerim arasindandir...kfc sagolsun:))

bende kaçıyorumuykum yok ama yataga bi geçeyim hemen uyurum biliyorum..
çağla şimdi kokumu alır uyanmaya başlar yine:18:ah be kızım karnın tok altın temiz daha ne istiyosun:))
ben bebek olsaydım 20 saat uyur annemi hiç üzmezdim:))
gerçektende ben bebekken çok uyurmuştumannem beni çok severmişti
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr
melegim kendine dikkat et:))herkese gazsız geceler diliyorum:))

Sizin tek masrafınız uçk bileti olur,kandır enişteyi bizde de kalırsınız ama ayakta uyumak şartıylaEvim misafir konaklama bakımından çok kullanışsız,hiçbir koltuğum açılıp yatak olmuyoAma enişteyi Miranın hamağında benim kocişi de Miranın yatağına koyarsak 5 kız bizim yatakta yatarızGelin şekerim walla fırsatınız olursa
kızlar size bir soru ece inek sütünü içince koca bir bardak bira içmiş alman gibi gaz çıkarıyor normalmi sizce bu:))
Soğuk süt gaz yapar cicim ama 20 dk. falan sürmez yaniSen gel İstanbula,bebekte 3-5 tur atarız Kıvancın kendisiyle yaparız belki doğumgününü
Bebiş için olan tarifler mi canım?Eğer onlarsa zamanında netten sağlam taramalar yapmıştım ek gıda için.Aklıma geleni yazıverdim.İncirli tatlı tarifiyse onu Planner biliyor İşimin nesi ilginç yahu bildiğin grafikerim işteSadece tekstilde çalışıyorum.Geçmiş olsun ikinize de
HU hu hu kizlar nereye gittiniz yaw..ben geldim siz tuydunuz ayol artik inanmaya basladim benim adim artik kaciranuz olsun baksana millet gitti yine
Kaçıranuz nerdesiiiinnSaat farklı diyelim canım,karşılaşamıyoruz

Herkese günaydın, eşim sabah Muğlaya gitti 5'te,kızım da sanki ona valiz hazırlıcakmış gibi 3'te bi uyandı uyumadı bi daha
Gözlerim batıyo resmenBu arada biz yine ateşlendik teyzeler ama bugün 3.gün,,inşallah geçip gidecek,ya klima çarptı ya köpek dişleri çıktı alttan o yaptıKeyfi iyi kuzumun ama kafası yanıyor

Mutlu günler diliyorum:80:

geçmiş olsun ikinize de..

ilginç bi tespit. dakikası dakikasına yazmış hayırlısı diyelim. istediği kadar uyuyo bizimki. kurallara bağlı kalmadan

anaaaaa yok artık

oh ne güzel gunduz 3 saat uyku. helal olsun. gaz olayı normaldir herhalde

işe başlamaya karar vermene cok sevindim cicim. demek azra kendini atıyodu.. aman iyi yakalamışsın. defne de korkuluklar aşağıdayken sarkıtıyo kendini hatta bi kere ayağını kaldırıp atlamaya çalıştı. o günden beri (2 gundur) parmaklıklar üst seviyede.. cadııııııııııııııı bunlar cadııııııııııııı

sen gel ben de gelirim. parti yaparız tabi yapmaz mıyız hiç...

oyyyyyy ne diyosun yahu.. mmmhhh

allah kavuştursun canım. mirama da geçmiş olsun. sadece kafasıysa yine diştir. uykusuz arkadaşım benim. muckkk

günaydııınnn günaydınn günaydınnnn

bugünnn benimm doğumm günümmmmm iyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm

22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiii hayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimm aldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...

akşamki misafirlerimize gelincee çokk güzell bir akşam olduu sabah iş olduğu için çok geç saate kadar oturamadık tadı damağımızda kaldıı yemeklerimiz çok güzel olmuştu çok şükür misafir bereketiyle geliyor herşey daha tatlı ve güzel oluyor muhabbette güzel olunca zaten bütün telaş ve yorgunluk uçup gidiyor, yoksa yinede o yorgunluğun üstüne malumm şiir sonrasında uyumak mümkün değildii zaten

işteee böyleee hepimizz içinn çok güzell bir gün olsun inşş

günaydın cankuşlar... beybi sanırım yazıp sildiğin kısmı anladım ama utanmana gerek yok yani. gaz olayı doğal bi olay 20 dk boyunca olması da normal ben geğirerek çıkarmayı çok severim. çok rahatlatır. :)

dun defnoşu kreşten aldıktan sonra eşim bizi yemeğe götürdü. sahilde yemyeşil bi yere gittik. kuzu koşturdu durdu. ben de peşinden tabi. sonra dönüşte arabayı ben kullandım. yuppiiiii kayınvalidemi de evinden alıp bizim eve geçtik.. (direksiyonda beni görünce çok şaşırdı. besmele cekerek bindi arabaya) tabi bunun sebebi benim kötü kullanıyor olmamdan ziyade, sağolsun eşim bana pek bırakmaz arabayı (hatta hiç) kadın alışık değil, bilmiyor tabi ondan sanırım bi de çatlamıştır herhalde
defne yemekte pek bişey yemediği için aklıma süt vermek geldi. biberona koyup verdim. belki içerken uyur diye ama misafir olduğundan yatıramadım. ama o geze geze içti 100 ml sütü. sonra 9 gibi yatırdım emzirip. 1 e kadar uyanmadı hiç nazar değmesin... 1 de yine emzirdim ve sabah 6 da uyandı... tabi ben şoklardayım
yukardan sesim duyuldu çok şükür. ama sabah kreşteki diğer öğretmene gitmek istemedi. ilk defa ilgisini dağıtıp kaçmak zorunda kaldım. az önce aradım oyun oynuyomuş gittiğimi farketmemiş. ağlamamış da... ama söyledim. sürekli başka bi öğretmen almaya inmesin. hep aynı kişi alsın diye (konuştuğum kişi kreş muduru. psikoloji mezunu) dun akşam da uzun uzun konuşmuştuk kreşten almaya gittiğimde. defne nin algısının cok kuvvetli olduğunu, her şeye ilgi ve merak duyduğunu ve gruba yeni gelen birini ilk onun kabul edip oyun oynamaya başladığını söyledi. gruptaki diğer çocuklardan daha erken başlamasının sonucu olduğunu düşünüyorum ben. vida konusunu konuştum. tabii ki verilebilecek tek cevap olan "çok haklısınız. ne desek boş. olay gerçekleştikten sonra her yere baktım. oyuncaklar vs. bulamadım. ama ne olursa olsun öğretmenin bunu farketmesi gerekirdi. bla bla bla" eylül itibariyle de günlük sut alımına başlayacaklarmış. kutu süt geliyordu ve ben defneye her gun şişe süt alıp kreşe bırakıyodum. benim için kolaylık oldu. kızım için ise sağlıklı... işte böyle çok uzattım biliyorum ama paylaşmak istedim..

herkese mucks

iyi ki doğdun cicim

musmutlu sağlık aşk ve sevgi dolu bi ömrünüz olsun ailecek. kocaman öpüyorum seni

haa bi de gecen gun sipariş verdiğim kitaplar dün elime ulaştı... içinde tim seldin ve wilbrant ın kitapları da var (montessori) harvey karp ın iki kitabı var. okuyup tavsiye yazarım..
şu an 7/24 annelik diye bi kitap okuyorum. bitmek üzere.. gayet hoşuma gitti. psikolojik bişey ama çok etkileyici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…