3 hekim raporlu prıtıfar ve fantomalt mamalar kalori takviyesi.1 yaşında 8.700 ve 74 cmdi.3 ay hiç büyümedi geçen ay 9.100 gr ve 76 cm olmuş.bu ay yine durmuş aynı kilo ve boyda.dostum geçmiş olsun, üzüldüm :26:
mama takviyesini anlamadım yada nasıl bir mama anlamadım :26:
umarım atlatırsınız daha doğrusu umarım hepizim bebeği atlatır bu kilo alamama zamanlarını (amin)
mus2ab bilal, kaç kilo son olarak? Orhan Cemal 8.800 ve doktorumuz "kilosu snırda" demesine rağmen gelişim geriliği var demedi de.
eğer o gün güzel yerse 5 kaka yapıyor taşırmıyor ama yapıyor meleğim.inş.siz güzel haberler alırsınız.Degerleriniz bana iyi geldi cnm, kaka sayisida her yaptiginin miktarina gore degisir bence bizimkide 2 veya 3 kez yapiyor ve az miktarda yapar ben hic bezini tasircak seviyede yaptigini gormedim mesela ..sizde nasil cnm az az yapiyorsa sayiya bence cok takilma derim..
Benim oglanda topigin az kilolu bebeklerinden bizde gelisim geriliginden supelenerek randevu aldik 4 eylulde gidicez bu konuda endiseme goturdugun child visitor da katildi yoksa randuvu almak zor burda...
Merak ettim senin oglanin kilosu ve boyu kac cnm..
sanırım bebeğimin küçük olmasına alışmalıyım çok şükür başka sorunumuz yok diğer yönlerde yaşıtlarıyla herkez çok akıllı olduğunu söylüyor.
her anne bebeği için süpermandir.çok geçmiş olsun azra bir kere bunu yaptıysa devamı gelebilir tedbir almalısın canım.inş. gönlüne göre bi iş bulursun.bende 65 le hamile kaldım ve şimdi 62 yim ama sezeryan göbeği duruyor.kızlar hepinize kocaman öpücükler sevgiler saygılar...
ben yine herzaman ki gibi epeydir giremiyorum..
bir zaman uzun süre giremeyince insan, bi garip oluyo okuyorum yazdıklarınızı hep ama ben bişi yazamıyorum..
hoş yazacak olsamda azradan malesef aktif olamamya,neyse..
dün azra beşiğinin parmaklığına basarak kendini aşşağı bi bıraktıki, valla süpermen gibi yetişip tuttum..
yoksa tepe üstü çakılıyordu aman deyim çok dikkat edin kızlar..
çalışma kararını en nihayetinde vermiş bulunmaktayım hatta dün bir iş başvurusuna gittim ama içime sinmedi..
hakkımda hayırlısı inşallah güzel bir iş bulurum..
azracan iyi çok şükür, birtek isilik sorunumuz var, onuda evde çıplak gezerek ve gün aşırı duş aldırarak atlatmaya çalışıyoruz..
birde 65 ile hamile kalmıştım bgn tartıldım 63 olmuşum.. komik olanı beden zayıflarken göbeğin olduğu yerde durmakla kalmayıp gitgide büyüyor olması.. sanırım en abeside bu
işte bizden böyle..
ne gzelbi günaydın güzel dileklerine kocaman bi amin diyorum.günaydııınnn günaydınn günaydınnnn
bugünnn benimm doğumm günümmmmmiyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm
22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiiihayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimmaldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...
akşamki misafirlerimize gelincee çokk güzell bir akşam olduu sabah iş olduğu için çok geç saate kadar oturamadık tadı damağımızda kaldııyemeklerimiz çok güzel olmuştu çok şükür misafir bereketiyle geliyor herşey daha tatlı ve güzel oluyor muhabbette güzel olunca zaten bütün telaş ve yorgunluk uçup gidiyor, yoksa yinede o yorgunluğun üstüne malumm şiir sonrasında uyumak mümkün değildii zaten
işteee böyleee hepimizz içinn çok güzell bir gün olsun inşş
evet kızlar dün kötüydüm ama haberleri izledikten sonra kendimden utandım benim sıkıntım çözülebilir inş. ama suriyede annesinin babasınan ellerinde vahşi bi şekilde giden bebekler bi daha geri gelmiyecek.ne demeliyim bilmiyorum çok üzgünüm.neden hep masumlar ve güçsüzler bedel ödemek zorunda.Rabbimin adaletine güveniyorum inş.akşam bebeğimi öptüm sıkıca sarıldım ve şükrettim.