2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

chihiro canımcım teşekkür ederim güzel dileklerine, özellikle kv için zira kendisini çookk severimm allah uzun yıllar başımızdan eksik etmesin inşşşş

Bu gece uykuları sanırım emmeyi bırakınca düzelecek. Ya da ben öyle ümit ediyorum. Orhan Cemal emiyor mu?

evet, emiyor. uyandıkça su veya süt teklif ediyorum. bazen içiyor ama reddederse emziriyorum. hemen uyuyakalıyor ama uyanma sıklığı 3-4'ten 1'e düşerse sevinirim. bu dileğim gerekli mercilere iletilsin lütfen

Beste emiyor mu? sütten kesmeyi düşünüyor musunuz? düşünüyorsanız nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

not: kendim de sık uyandığım için, sabah olduğunda o gece Orhan Cemal'in kaç kere uyandığını hatırlayamıyorum bazen onun uyanmalarıyla kendi uyanmalarımı karıştırıyorum da

İnşallah düşer.
Beste de emiyo, ben kurban bayramında kesmeyi düşünüyorum eşim de tatil, bana destek olur.
Valla ben eski yöntemleri deneyeceğim. Yara bandıyla kapatmayı ya da salça falan sürmeyi düşünüyorum.
Ama öncesinde gece emmesini kesmeyi planlıyorum. Eminim çok zor olacak çünkü gece emzirmezsem resmen çıldırıyo. Off hepimiz için kolay olur inşallah şu dönem.

beste çağla defne mira... hepsi de aynı bu cadıların...

Kızlar walla hepsi aynı bu bücürlerin ama emzirmeyi bıraktığımızda forumu beraber ağlama duvarına çeviriz kesin
Ben çok mutlu oluyorum kızımı emzirdikçe orası ayrı fakat çok uzun emiyo ya beni bitiren buGeceleri yamuk yatmaktan kakılmış gibi oluyorum sabahlarıBazen emzirmemek için uzaklaşıyorum yanından geceleri, gözü kapalı hava emiyo sonrada basıyo yaygarayıAllahımıza binlerce şükür ki bu zamana kadar rızkını verdi yavrularımızın

Ben de çok mutlu oluyorum emzirmekten ama bazen gına da gelmiyo değil. Özellikle oyalanmak için kullandığında. Korkumdan meme kelimesini kullanamıyorum aklına gelince hemen yapışıyo bana. Ama kesinlikle ben de şükrediyorum sütümün olduğuna ve bu zamana kadar emzirdiğime ikinci bebeğim olursa hiç düşünmeden onu da emziririm.

ya tabii ki emzirmek dünyanın en güzel duygusu ama herşeyde olduğu gibi onun da bi kararı olması lazım. fazlası yıpratıyor...

evet çok güzeldi yaaa keşke bizde daha devam edebilseydik şimdi sizin sütten kesme telaşınız bile güzel geliyor bana, hala emdikleri için şanslısınız valla inş hiç üzülmeden halledersiniz hepinizz

çok güzel kitap tanıtımları. türkiyede olsam daha sistemli takip etmek isterdim. burda öyle bir şansın yok. yayın çok ama dil olmayınca bir anlamı olmuyor. bir türk kitapçısı bile yok koca şehirde...

evet çok güzeldi yaaa keşke bizde daha devam edebilseydik şimdi sizin sütten kesme telaşınız bile güzel geliyor bana, hala emdikleri için şanslısınız valla inş hiç üzülmeden halledersiniz hepinizz

evet canım çok şükür bu vakte kadar emzirebildiğim için hatta hala emzirebiliyor olduğum için çok mutluyum. inşallah kesme süreci de kendi kendine bırakma şeklinde olur da daha rahat atlatırız

benim kızım hiç anne sütü almadı onun için emziren annelere çok imreniyorum. hem anneleri hem bebişleri çok şanslı. kızımın doğduğundan beri bir beslenme sorunu var hiç sütüm gelmediği için kuzum ememedi. 3 hafta erken doğdu. sonra ben doğumdan sonra 3 gün yoğunbakımda falan kaldım belki ondan gelmedi bilmiyorum. kuzum çok bir aramadı. zaten beslenmek ona göre bir şey değil. mama dahi istemiyordu.. aha benimki uyandı ben kaçar sonra devam...

iyimis o zaman bende butun gulucukleri geri aliyim ama yinede sayende cok gulduk cok yasa hemi...
sende çok yaşa melegimakşam yine konuşalım bu konuyu daha çok anım var:)))
sadece uçak biletiyle bitse ne ala ama öyle olmaz canım..hadi bi şekilde akrabalarda kaldık ama gezmesi tozması yemegi baya pahalıya patlıyacak aslında deger ama şuan için eşime yüklenmek istemiyorum..kimbilir belki seneye geliriz
ayrıca benim kocamı hamaga yatıracagına kendi kocanı yatırsana:))benim eşim 1.85 boyunda sıgmaz oraya
mutlu yıllar canımmmmmm:119:iyiki doğdunnnnnnn:119:iyiki zeynoyu dogurdunnnn:119:
eşinin jestide süpermiş çok ormantik valla:)mutlulugunuz daim olsun canım
ne var bunda dostum yani arada bir dışardan yemek yemeyen varmı aramızda
ha sen cimrisin bilirim açlıktan ölsen yemessinvalla ben yerimzaten yemek yapmayı sevmiyorum
benim gibi günde 3 çeşit yemek yapsan sende bıkardın..

canım 20 dakika boyunca ecenin gaz sorunu olmuş benim degilyalnış anlaşılmasın:))

ben senden önce kesecem hatta bu gidişle hepinizden önce çünkü çıldıracamdurmadan emmek istiyo psikopata bagladı..
bütün gece emzirdim kolum altta kalmış gece uyuşmuş diger elimle kolumu kaldırdım başka yere koydum:))çokta agırdı:)
cerende nar ekşisi sürmüştüm korkmuştu bi dahada istemediçağlayada aynı yöntemi uygulayacam..
salçada iyi aynı şey farketmez..korkutmaktan başka çare yok bunlar kendiliginden asla bırakmazlar..
kesinlikle haklısın canım

mutlucum ben artık emzirmekten hiç mutlu olamıyorumhatta az önce eşimede dedim hiç istegim kalmamdı haftaya bu işi halletsemmi yok dedi kızdı bekle eylul ayında yap dedi..kıyamıyo çağlaya ama ben dayanamıyorum artık..
sorun uykusuzlugum degil ona alıştım ama günde 50 defa emzirmek beni çok yormaya başladı..
kahvaltı sofrada yumurtası yiyo bi yandanda emiyoakşam yemegi zamanı bile agzında yemek var bana bluzumu çekip ''aaaaçççç'' diye bagırıyoçokta sinirli istedigini yapmassam kafama vuruyo
kuzum benim ya kıyamıyorum onu çok ama çok seviyorum ama banada yazık yaaabende insan evladıyım,benimde anam babam var

babycerenn sagol canımcımmm amin... çağlanın bir yandan yemek yerken bir yandan emmek istemesine koptummm valla ya süperrr yerim ben onuuu fecii bağımlılık yapmış desene inş kolay olur ya kıyamaz insan tabii

babycerenn sagol canımcımmm amin... çağlanın bir yandan yemek yerken bir yandan emmek istemesine koptummm valla ya süperrr yerim ben onuuu fecii bağımlılık yapmış desene inş kolay olur ya kıyamaz insan tabii

ya canım sorma agzı yumurta dolu ve beni emiyohalimi anlarsın artık
dün tavuk yiyodu yine emdi zınık zınık koktum:))yani ben günde kaç defa duşa girecem şaştım kaldım,
su aygırımıyım ben:))
psikopat oldu benim kızımmeme psikopatı
bide sinirliki sormayın ''aaaççç '' diye bagırıyo du bir videoya çekeyim çok kaba bagırıyo
yani tipine bakan mavi gözlü sarışın ya ondan kibar bir kız zanneder ama yok öyle degil çok kaba konuşuyo

nar ekşisini de duydum ama beste ekşiyi çok seviyo onu verirsem daha da bağımlı olur hepten mahvolurum

"az önce
hiç tanımadığım bir üyeye
sırf profil resmi aynı diye
usulca sokulup, çemkirdim "

not: az önce bir topikte, Babyceren hanımla aynı profil resmine sahip diye o zannedip, üye adına bile bakmadan çemkirdim başka biri olduğunu farkettim ve özür diledim ama "yer yarılsa da içine girsem" dedim

Son düzenleme:
nar ekşisini de duydum ama beste ekşiyi çok seviyo onu verirsem daha da bağımlı olur hepten mahvolurum
:))aman dikkat sakın nar ekşisini deneme o zaman yoksa ayda 3 kilo nar ekşisi almak zorunda kalırsınız
maddi olarak sıkıntı yaratabilir kilosu 30 tl
yerim besteyi demek ekşi seviyo:)yok benim cadı sevmez heralde bilmiyorum umarım sevmezz,yoksa kaynanam hapı yutar:))
çünkü nar ekşimizi kendisi yapıyo

ohh olsun canıma degsin ohhhhhsen varya daha benim yüzümden neler çekecen haberin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…