Bu gece uykuları sanırım emmeyi bırakınca düzelecek. Ya da ben öyle ümit ediyorum. Orhan Cemal emiyor mu?
evet, emiyor. uyandıkça su veya süt teklif ediyorum. bazen içiyor ama reddederse emziriyorum. hemen uyuyakalıyor ama uyanma sıklığı 3-4'ten 1'e düşerse sevinirim. bu dileğim gerekli mercilere iletilsin lütfen
Beste emiyor mu? sütten kesmeyi düşünüyor musunuz? düşünüyorsanız nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
not: kendim de sık uyandığım için, sabah olduğunda o gece Orhan Cemal'in kaç kere uyandığını hatırlayamıyorum bazenonun uyanmalarıyla kendi uyanmalarımı karıştırıyorum da
İnşallah düşer.
Beste de emiyo, ben kurban bayramında kesmeyi düşünüyorum eşim de tatil, bana destek olur.
Valla ben eski yöntemleri deneyeceğim. Yara bandıyla kapatmayı ya da salça falan sürmeyi düşünüyorum.
Ama öncesinde gece emmesini kesmeyi planlıyorum. Eminim çok zor olacak çünkü gece emzirmezsem resmen çıldırıyo. Off hepimiz için kolay olur inşallah şu dönem.
bende blogcuannenin kitabını okumayı istiyorum ya bazen rahatlığı beni rahatlatıyor doğrusu
beste çağla defne mira... hepsi de aynı bu cadıların...
Kızlar walla hepsi aynı bu bücürlerin ama emzirmeyi bıraktığımızda forumu beraber ağlama duvarına çeviriz kesin
Ben çok mutlu oluyorum kızımı emzirdikçe orası ayrı fakat çok uzun emiyo ya beni bitiren buGeceleri yamuk yatmaktan kakılmış gibi oluyorum sabahları Bazen emzirmemek için uzaklaşıyorum yanından geceleri, gözü kapalı hava emiyo sonrada basıyo yaygarayı Allahımıza binlerce şükür ki bu zamana kadar rızkını verdi yavrularımızın
ya tabii ki emzirmek dünyanın en güzel duygusu ama herşeyde olduğu gibi onun da bi kararı olması lazım. fazlası yıpratıyor...
çok güzel kitap tanıtımları. türkiyede olsam daha sistemli takip etmek isterdim. burda öyle bir şansın yok. yayın çok ama dil olmayınca bir anlamı olmuyor. bir türk kitapçısı bile yok koca şehirde...
evet çok güzeldi yaaa keşke bizde daha devam edebilseydik şimdi sizin sütten kesme telaşınız bile güzel geliyor bana, hala emdikleri için şanslısınız valla inş hiç üzülmeden halledersiniz hepinizz
sende çok yaşa melegimiyimis o zaman bende butun gulucukleri geri aliyim ama yinede sayende cok gulduk cok yasa hemi...
sadece uçak biletiyle bitse ne ala ama öyle olmaz canım..hadi bi şekilde akrabalarda kaldık ama gezmesi tozması yemegi baya pahalıya patlıyacak aslında deger ama şuan için eşime yüklenmek istemiyorum..kimbilir belki seneye gelirizSizin tek masrafınız uçk bileti olur,kandır enişteyi bizde de kalırsınız ama ayakta uyumak şartıylaEvim misafir konaklama bakımından çok kullanışsız,hiçbir koltuğum açılıp yatak olmuyo Ama enişteyi Miranın hamağında benim kocişi de Miranın yatağına koyarsak 5 kız bizim yatakta yatarız Gelin şekerim walla fırsatınız olursa
mutlu yıllar canımmmmmm:119:iyiki doğdunnnnnnn:119:iyiki zeynoyu dogurdunnnn:119:günaydııınnn günaydınn günaydınnnn
bugünnn benimm doğumm günümmmmmiyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm
22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiiihayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimmaldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...
akşamki misafirlerimize gelincee çokk güzell bir akşam olduu sabah iş olduğu için çok geç saate kadar oturamadık tadı damağımızda kaldııyemeklerimiz çok güzel olmuştu çok şükür misafir bereketiyle geliyor herşey daha tatlı ve güzel oluyor muhabbette güzel olunca zaten bütün telaş ve yorgunluk uçup gidiyor, yoksa yinede o yorgunluğun üstüne malumm şiir sonrasında uyumak mümkün değildii zaten
işteee böyleee hepimizz içinn çok güzell bir gün olsun inşş
ne var bunda dostum yani arada bir dışardan yemek yemeyen varmı aramızdagünaydın arkadaşlarım, gündem o kadar yoğunlaşmış ki kimden, nerden başlayacağımı bilemiyorum :26: (sen de başlama madem. illa herşeye bir cevap yazacak mısın kardeşim demeden önce biraz bekleyiniz)
öncelikle PLANNER hanımın doğumgününü kutluyorum. ailesiyle beraber hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum. ailesi dediğim için kayınvalidesi de bu cüleye katılmış olacak, onun da ömrü uzun olacak ama :44:
talay hanım, Orhan Cemal, Mus'ab Bilal'den 1 cm uzun, 300 gram zayıf olmasına rağmen "gelişim geriliği" teşhisi konmadı. başka bir doktora daha mı danışsanız :26: bildiğim kadarıyla, "gelişim geriliği" teşhisi sadece boy-kiloya değil nörolojik (motor) gelişime bakılarak konuyor. yani çocuğun motor gelişiminde sorun yoksa, sırf biraz zayıf diye gelişim geriliği teşhisi konamıyor. tekrar, başka bir doktora götürmenizi öneririm nacizane
Babyceren hanım, bulduğunuz "pratik yemek" yönteminden dolayı kutluyorum siziertesi güne hazır olsun diye, geceyarısı taze fasulye pişirmiş biri olarak daha bir içten kutluyorum bir yandna ısınmış süte yoğurt mayalarken, diğer yandan ocaktaki sütlacı karıştıran, diğer kolunda da oğluna yaptığı sütlacın tarifini anlatan bir ev hanımımsı anne olarak ipiçten kutluyorum yengenizin bilekliği için de üzüldüm. komşumuzun kına gecesinde de bütün düğün altınları evden çalınmıştı. eve sadece akrabaları gelmişti oysa
canım 20 dakika boyunca ecenin gaz sorunu olmuş benim degilGünaydınnnnn
Dün denize gittik dayak yemiş gibi her yerim ağrıyo..kuzucum çok yoruldu akşam saat 9 da uyudu ardından bende sızmışım:)
Sabahta erken uyandı..erken dediğim 9 da uyandı:)
Plannercim;doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdunnyuvanızdan huzurun,sağlığın,aşkın eksik olmadığı nice senelere
Mutlum;miraya geçmiş olsun canım yine dişlerindendir bıdığın
Şekersizcim;defne uyumuş maşallah maşallahhmontessori kitapların hayırlı olsun:)paylaşımlarının takipçisimm:13:
Kızlar 20dk boyunca kim gaz sorunu yaşamış anlayamadım geçmişe henüz çok gidemedim:)sütten dolayı ecemi yoksa babycerenmi
Gaz çıkarmak güzeldirbenimde çıkaramama gibi bi problemim varda çok kıvranmışlığım vardır..baby bi sorunu yaşayan sensen adına çok sevindim
Turuncu,lilliac,ecesuelif,siyahlale,zada,yavrukediş,dilberege nerelerdesiniz kızlar:26:
ben senden önce kesecem hatta bu gidişle hepinizden önce çünkü çıldıracamİnşallah düşer.
Beste de emiyo, ben kurban bayramında kesmeyi düşünüyorum eşim de tatil, bana destek olur.
Valla ben eski yöntemleri deneyeceğim. Yara bandıyla kapatmayı ya da salça falan sürmeyi düşünüyorum.
Ama öncesinde gece emmesini kesmeyi planlıyorum. Eminim çok zor olacak çünkü gece emzirmezsem resmen çıldırıyo. Off hepimiz için kolay olur inşallah şu dönem.
kesinlikle haklısın canımbeste çağla defne mira... hepsi de aynı bu cadıların...
Kızlar walla hepsi aynı bu bücürlerin ama emzirmeyi bıraktığımızda forumu beraber ağlama duvarına çeviriz kesin
Ben çok mutlu oluyorum kızımı emzirdikçe orası ayrı fakat çok uzun emiyo ya beni bitiren buGeceleri yamuk yatmaktan kakılmış gibi oluyorum sabahları Bazen emzirmemek için uzaklaşıyorum yanından geceleri, gözü kapalı hava emiyo sonrada basıyo yaygarayı Allahımıza binlerce şükür ki bu zamana kadar rızkını verdi yavrularımızın
babycerenn sagol canımcımmmamin... çağlanın bir yandan yemek yerken bir yandan emmek istemesine koptummm valla ya süperrr yerim ben onuuu fecii bağımlılık yapmış desene inş kolay olur ya kıyamaz insan tabii
sende çok yaşa melegimakşam yine konuşalım bu konuyu daha çok anım var:)))
sadece uçak biletiyle bitse ne ala ama öyle olmaz canım..hadi bi şekilde akrabalarda kaldık ama gezmesi tozması yemegi baya pahalıya patlıyacak aslında deger ama şuan için eşime yüklenmek istemiyorum..kimbilir belki seneye geliriz
ayrıca benim kocamı hamaga yatıracagına kendi kocanı yatırsana:))benim eşim 1.85 boyunda sıgmaz oraya
mutlu yıllar canımmmmmm:119:iyiki doğdunnnnnnn:119:iyiki zeynoyu dogurdunnnn:119:
eşinin jestide süpermiş çok ormantik valla:)mutlulugunuz daim olsun canım
ne var bunda dostum yani arada bir dışardan yemek yemeyen varmı aramızda
ha sen cimrisin bilirim açlıktan ölsen yemessinvalla ben yerim zaten yemek yapmayı sevmiyorum
benim gibi günde 3 çeşit yemek yapsan sende bıkardın..
canım 20 dakika boyunca ecenin gaz sorunu olmuş benim degilyalnış anlaşılmasın:))
ben senden önce kesecem hatta bu gidişle hepinizden önce çünkü çıldıracamdurmadan emmek istiyo psikopata bagladı..
bütün gece emzirdim kolum altta kalmış gece uyuşmuş diger elimle kolumu kaldırdım başka yere koydum:))çokta agırdı:)
cerende nar ekşisi sürmüştüm korkmuştu bi dahada istemediçağlayada aynı yöntemi uygulayacam..
salçada iyi aynı şey farketmez..korkutmaktan başka çare yok bunlar kendiliginden asla bırakmazlar..
kesinlikle haklısın canım
mutlucum ben artık emzirmekten hiç mutlu olamıyorumhatta az önce eşimede dedim hiç istegim kalmamdı haftaya bu işi halletsemmi yok dedi kızdı bekle eylul ayında yap dedi..kıyamıyo çağlaya ama ben dayanamıyorum artık..
sorun uykusuzlugum degil ona alıştım ama günde 50 defa emzirmek beni çok yormaya başladı..
kahvaltı sofrada yumurtası yiyo bi yandanda emiyoakşam yemegi zamanı bile agzında yemek var bana bluzumu çekip ''aaaaçççç'' diye bagırıyo çokta sinirli istedigini yapmassam kafama vuruyo
kuzum benim ya kıyamıyorum onu çok ama çok seviyorum ama banada yazık yaaabende insan evladıyım,benimde anam babam var
:))aman dikkat sakın nar ekşisini deneme o zaman yoksa ayda 3 kilo nar ekşisi almak zorunda kalırsınıznar ekşisini de duydum ama beste ekşiyi çok seviyo onu verirsem daha da bağımlı olur hepten mahvolurum
"az önce
hiç tanımadığım bir üyeye
sırf profil resmi aynı diye
usulca sokulup, çemkirdim"
not: az önce bir topikte, Babyceren hanımla aynı profil resmine sahip diye o zannedip, üye adına bile bakmadan çemkirdimbaşka biri olduğunu farkettim ve özür diledim ama "yer yarılsa da içine girsem" dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?