ohh olsun canıma degsin ohhhhhsen varya daha benim yüzümden neler çekecen haberin yok
"az önce
hiç tanımadığım bir üyeye
sırf profil resmi aynı diye
usulca sokulup, çemkirdim"
not: az önce bir topikte, Babyceren hanımla aynı profil resmine sahip diye o zannedip, üye adına bile bakmadan çemkirdimbaşka biri olduğunu farkettim ve özür diledim ama "yer yarılsa da içine girsem" dedim
ayyyyyyy valla benim de beğenesim geldi kusura bakmaama cok komik. demek bizim topiğimizi başka topiklerle aldatıyosun...
yaw "özrü kabahatinden beter" sözü sanırım benim için yazılmış
başka bir üyeye çemkirdiğim için Babyceren'den özür dilerken, başka topiklere yazdığım da meydana çıktı
neremden tutsanız dökülüyorum. en iyisi susayım
:) bi de senden "yaw" kelimesindeki "w" harfini hiç beklemezdim dostum. şaşırdım
:) bi de senden "yaw" kelimesindeki "w" harfini hiç beklemezdim dostum. şaşırdım
mutlucum ben artık emzirmekten hiç mutlu olamıyorumhatta az önce eşimede dedim hiç istegim kalmamdı haftaya bu işi halletsemmi yok dedi kızdı bekle eylul ayında yap dedi..kıyamıyo çağlaya ama ben dayanamıyorum artık..
sorun uykusuzlugum degil ona alıştım ama günde 50 defa emzirmek beni çok yormaya başladı..
kahvaltı sofrada yumurtası yiyo bi yandanda emiyoakşam yemegi zamanı bile agzında yemek var bana bluzumu çekip ''aaaaçççç'' diye bagırıyo çokta sinirli istedigini yapmassam kafama vuruyo
kuzum benim ya kıyamıyorum onu çok ama çok seviyorum ama banada yazık yaaabende insan evladıyım,benimde anam babam var
plannercım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
bugün öğleden sonra denize gittik. sabahtan gelince yemek hazır olsun diye yemek yap, yanımıza kek yap derken denize yorgun gittim bir de orada yoruldum anlıyacağınız çok yorgunum:))
meme için ben yılbaşını bekliyorum biz bir de parmak emme olayınıda bıraktırıcaz ya asıl o zor geliyor bana.
bebeğim eceme iftira atma lütfen çoccum sadece geğiriyor demiştim ben:))
talay ve köşeminderine kaç gündür geçmiş olsun dicem unutuyorum. köşeminderi iyileşmişinizdir zaten. talaycım bencede başka bir doktora daha gözükün saçmalamış gibi geldi doktor banada.
mutlum bebekde 3-5 tur diyorsun hmmm kıvanç diyorsun hmmm çok fena yerlerden vuruyon beni:))
yeşilçayım sen o kitapları oku ve hemen bir okul aç bizimkileri senin okula yollayalım süper olur:)) ben bu aralar gerilim kitaplarına sardım hayatımdaki gerilim yetmezmiş gibi:))
chihiro ankaradaki kk üyeleri grubunda ne arıyordun. bak nasipse biz kesin bayramda ankaradayız geçen seferde yazmıştım hiç üstüne alınmadın şekerim:)) gel görüşelim kk üyesi olaraktan:))
ilkim sen geçen gün okulu için isteklerinde yemek için ısrar etmeyin demişin ya bu iyimiki anlamadım. onların işine gelmezmi aman yeter deyip az beslemesinler sonra. birde şekerim siz hiçmi izmire gelmiyorsunuz :))
İlkim şekerim seni burda gördüğüm iyi oldu tarık buğra bestenin resmini görüp muckladıktan sonra sürekli görmek istedi ve çok ağladı kuzum çareyi diğer pcye kopyalamakta bulduk ve masa üstü resmi yaptıkbilgisayar masasınada tarık buğrayı oturttum bakarak kahkaha atıyo, akıllı yavrum öptürmek için yanak uzatıyo,dokunuyo vs masanın üzerinden indiremedim kıyamet kopardı
Öğlen başladı ağlamaya akşama kadar sebepsiz yere ağladı durdu.. Babası bile eve gelince fark etti huysuzluğunu ne oldu bu çocuğa bu gün nesi var diye sordu:) bende besteyi görmek istiyo dedimkomşu çocuğu zannetti hangi katta oturuyolar biraz çıkar görsün o zaman diyo müsaitseniz size gelicez şekerim
Bu arada kızlar tuvalet eğitimi hakkında konuştunuzmu bilmiyorum..ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?
Geçtiğimiz hafta sonu lazımlık aldık havalar biraz daha serinlediği zaman başlamayı düşünüyorum.. Yzın dışarı sık çıktığımız için bez çıkarmak olmaz.ablamlara ve bi kaç tecrübeli anneye sordum gündüz ve gece bezi çıkarmak gerekiyomuş
Tarık buğranın kaka saatleri bellidir bu gün saati geldiğinde lazımlığa oturttum yapmadıher zamanki saatinde yapmadı kuzucum öğlene sarktı:)
Bikaç kezde çiş için denedim ııı ıhhh yine yapmadı oturup pipisini inceliyolazımlıkta poposuna küçük geldi biraz daha geniş bi model bulmam lazım
ya ben onu söylemeyi unuttum tatlı cadım hatırlattı bugün baktım ece mama sandalyesinde kıvranıyor kakasını yaparken illa çömelmek istiyor ya attım bezi tuvalete oturttum yaptı cadı:)) ay loto çıkmış gibi mutlu olduk eşimle:)) tabi bu bir rastlantıda olsa güzeldi banyoyu saran koku hatıra olarak kaldı yanımıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?