2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim desteğiniz için.
bir de "malum topik"e gidip mesajımı beğenmiş bir takım arkadaşlar
sağolun varolun emi
senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))
bi daha kimseye çemkirip rezil olmanı istemiyorumsonuçta sen orda bizi temsil ediyosun
bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdim
haklısın canım
hamak serinse ben orda yatarımbenim x kuru yerde yatsın umrumda degil:)yine beni sinirlendirdi

degişik bir konsept olur:)
cikirik davetiye bastırmak için matbaaya gidecek,
''merabalar nasılsınız bendeniz pipi şeklinde sünnet davetiyesi bastıracaktım''
vış aneyyy ne diyon hacı sen
''şeyy olmazmı beyefendi bi denesenizz çok rica edicem lütfen''
tmm deniyelim ama kalıp varmı elinizde,çocugun pipisi küçük olur yazılar sıgmayabilir..
''şey kalıp yok ne yapacaz azizimmm''
tmm tmm siz gidin bende bi kalıp olacaktı ben hallederim
(şekersiz çok ayıp)

demek benim damadım kızımı aldattıbu iş burda biterrrr
siz gidin besteyi gelin alın
bitti bu işaltınlarınızıda geri vermeyecez haberin olsun

tuvalet egitimi için erken diye düşünüyorum en azından 18. ayında başlanabilir..
burda deneyen anneler var bilemiyorum başardılarmı..

Ayyy o koku yok mu bazen beni benden alıyo

aferim eceyi çok akıllı bir kız maşallahbenim küçük cadı ne zaman küvete otursa hemen çişini yapıyo:)
sanırım onun tuvaleti orası olacak:))
çağla diz çöküp kakasını yapıyo zaten yapmaya başladıktan 10 saniye sonra ceren odadan kaçıyo
cerenin burnu çok hassas kötü kokuya dayanamıyo

Matbaa muhabbetine koptum
Ayrıca ne kıskanıyon evet sarışın mavi gözlü güzeller güzeli bi kızın olabilir ama benim kızımın da ALBENİSİ var hıhh

Matbaa muhabbetine koptum
Ayrıca ne kıskanıyon evet sarışın mavi gözlü güzeller güzeli bi kızın olabilir ama benim kızımın da ALBENİSİ var hıhh

evet maşallah dünya güzeli bir kızın var bişeymi dedik
damadımızı kaptı elimizdenyinede bişey demedik
ay komediye bakarmısın kızlar kavga edecegine anneleri kavga ediyo
neyse bakalım bekar başka kim var:26:

Orhan Cemal var bak o olabilir hem yakışıklı hem annesiyle de gayet iyi anlaşıyosun

bakalım chihiro sabah ne cevap vericek:)

bende havalar serinlediğinde başlamayı düşünüyorum canım o zaman kadar 18 aylık olurlar:)
belkim o zaman kadar oğlum çiş der..pipisi yerine lazımlığa konsantre olur,belki kakasını yaptığı zaman rahatsız olur,belki lazımlığı alıp her yerini incelemek yerine üstüne oturur..şu an hazır değil benim minnoşum

dünür dünürrr ne oluyo hemen bitti bu iş diyosunbitemez
bizim oğlan gördü güzel kızları kafası karıştı
yarın çağlanın resimlerini göstericem tarık buğraya sabahtan akşama kadarda çağla için ağlar

Orhan Cemal var bak o olabilir hem yakışıklı hem annesiyle de gayet iyi anlaşıyosun
aklıma gelmedi degil ama olmazzzz:)ben cikirokkoyla dünür olmammmm
biri orhan cemali nüfusuna alırsa bak işte o zaman bu iş olur
yakışıklı bir damadım olur:)
Çağlaaaaa çok tatlısın güzeller güzelim
teyzecim uyuyoyum sonra konuşalımmı:)))

evet canım inşallah en kısa sürede ögrenirler,bende 18 aylık bi deniycem ama hiç ümidim yok:)
2 yaşına kadar bekleerim havalar ısınır kolay olur,ilkimle aynı kafadayız:))
valla ben bitti dediysem bitti
hem ben seni anladım sırf altınlar araya gitmesin diye böyle yapıyon dimi
hem altınlar bize kaldı hemde çağla

Yok anam o zaman olmaz bu iş, sizin oğlan her gördüğü güzelde kalıyo baksana

hayırlısı canım hayırlısı benim diğer dünür görmesinbabasınında kulağına yakın zamanda fısıldamaya başla sen şekerim
komşu olsaydık bu gün gün boyu sizde olurduk
ben ilk defa bu gün denedim canım kaka satti geldiğinde.. bizim tuvalet eğitimi el ayak yıkamaya döndü:)tarık buğra henüz hazır değil lazımlıkta çok oturmadı oturduğu zamanda pipisiyle ilgilendisonra lavabo başına geçip parmak uçlarına basarak ellerini uzattı bende bi güzel suladım bezini bağladım:)
bi kaç gün sonra saatinde tekrar denerim yine yapmazsa bi kaç ay daha beklerim

Valla ben işimi garantiye alır matbaacının kalıbına bırakmazdım. Önemli sonuçta. fotoşopta hazırlar giderdim internet ne güne duruyo

belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom

siz varya siz çok fenasınız

Yok anam o zaman olmaz bu iş, sizin oğlan her gördüğü güzelde kalıyo baksana

ayol ne oluyo size ikinizde olmaz diyosunuzgitti gelinler:))
neyse topikte güzel kızımız çok yarın oğluma kimin resmini göstersem acep

minyatürcüm sende hoşgeldin grubumuza. lorin adı gibi kibar narin olacak sanırım. orada ailenizden biri varmı size destek olabilecek.

teşekürler canım. evet lorin biraz narin hatta burda bunun adı narin olsun diynler bile var. benim ailemden kimse yok burda. hatta yurt dışnda. eşimin bütün ailesi nerdeyse yurdışında annesi babası yok zaten çok önce vefatetmişler. kardeşler teyzeler halalar amacalar bilimum sülale farklı farklı ülkede almanyadada bol miktarda var bir yararları var mı nerde. benden uzak dursunlarda.. arkadaşlarımız dostlarımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…