senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))çok teşekkür ederim desteğiniz için.
bir de "malum topik"e gidip mesajımı beğenmiş bir takım arkadaşlar
sağolun varolun emi
bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdimBen evde değilim ya eve gider gitmez emzirmek için mememi gururla sunuyorum kızımaSonra..sonra...sonra...
Asıl gecesinde bunalımlı saatlerHadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Daha doğrusu mememizin hakkında
Zamanı değil daha,hele şu bebeler bi ilkokula başlasın bırakırlar inşallah
Miranın odası sıcak diye enişte serin yerde yatsın dedim sende hemen yanlıs anlamıssınBenim kocam pigme mi sanki sığsın hamağa En iyisi onları otele yollamak sanırım:44:Sen gel hele gel buluruz bi yolunu:13:
degişik bir konsept olur:)valla hatırımda kalan son sünnet düğünü çoook eskilerden olduğu için bi yardımda bulunamayacağım. ama sizin için blogları ve internet alemini araştıracağım dostum... umarım güzel bişeyler çıkar... konsept pipi olsun bence..zaten sünnetin başka bi konsepti de olabilemez gibime geliyor. pipi şeklinde davetiyeler, pipi şeklinde şekerlemeler falan yaptırsanız
İlkim şekerim seni burda gördüğüm iyi oldu tarık buğra bestenin resmini görüp muckladıktan sonra sürekli görmek istedi ve çok ağladı kuzum çareyi diğer pcye kopyalamakta bulduk ve masa üstü resmi yaptıkbilgisayar masasınada tarık buğrayı oturttum bakarak kahkaha atıyo, akıllı yavrum öptürmek için yanak uzatıyo,dokunuyo vs masanın üzerinden indiremedim kıyamet kopardı
Öğlen başladı ağlamaya akşama kadar sebepsiz yere ağladı durdu.. Babası bile eve gelince fark etti huysuzluğunu ne oldu bu çocuğa bu gün nesi var diye sordu:) bende besteyi görmek istiyo dedimkomşu çocuğu zannetti hangi katta oturuyolar biraz çıkar görsün o zaman diyo müsaitseniz size gelicez şekerim
Bu arada kızlar tuvalet eğitimi hakkında konuştunuzmu bilmiyorum..ne zaman başlamayı düşünüyosunuz?
Geçtiğimiz hafta sonu lazımlık aldık havalar biraz daha serinlediği zaman başlamayı düşünüyorum.. Yzın dışarı sık çıktığımız için bez çıkarmak olmaz.ablamlara ve bi kaç tecrübeli anneye sordum gündüz ve gece bezi çıkarmak gerekiyomuş
Tarık buğranın kaka saatleri bellidir bu gün saati geldiğinde lazımlığa oturttum yapmadıher zamanki saatinde yapmadı kuzucum öğlene sarktı:)
Bikaç kezde çiş için denedim ııı ıhhh yine yapmadı oturup pipisini inceliyolazımlıkta poposuna küçük geldi biraz daha geniş bi model bulmam lazım
ya ben onu söylemeyi unuttum tatlı cadım hatırlattı bugün baktım ece mama sandalyesinde kıvranıyor kakasını yaparken illa çömelmek istiyor ya attım bezi tuvalete oturttum yaptı cadı:)) ay loto çıkmış gibi mutlu olduk eşimle:)) tabi bu bir rastlantıda olsa güzeldi banyoyu saran koku hatıra olarak kaldı yanımıza:))
ya ben onu söylemeyi unuttum tatlı cadım hatırlattı bugün baktım ece mama sandalyesinde kıvranıyor kakasını yaparken illa çömelmek istiyor ya attım bezi tuvalete oturttum yaptı cadı:)) ay loto çıkmış gibi mutlu olduk eşimle:)) tabi bu bir rastlantıda olsa güzeldi banyoyu saran koku hatıra olarak kaldı yanımıza:))
senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))
bi daha kimseye çemkirip rezil olmanı istemiyorumsonuçta sen orda bizi temsil ediyosun
bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdim
haklısın canım
hamak serinse ben orda yatarımbenim x kuru yerde yatsın umrumda degil:)yine beni sinirlendirdi
degişik bir konsept olur:)
cikirik davetiye bastırmak için matbaaya gidecek,
''merabalar nasılsınız bendeniz pipi şeklinde sünnet davetiyesi bastıracaktım''
vış aneyyy ne diyon hacı sen
''şeyy olmazmı beyefendi bi denesenizz çok rica edicem lütfen''
tmm deniyelim ama kalıp varmı elinizde,çocugun pipisi küçük olur yazılar sıgmayabilir..
''şey kalıp yok ne yapacaz azizimmm''
tmm tmm siz gidin bende bi kalıp olacaktı ben hallederim
(şekersiz çok ayıp)
demek benim damadım kızımı aldattıbu iş burda biterrrr
siz gidin besteyi gelin alın
bitti bu işaltınlarınızıda geri vermeyecez haberin olsun
tuvalet egitimi için erken diye düşünüyorum en azından 18. ayında başlanabilir..
burda deneyen anneler var bilemiyorum başardılarmı..
Matbaa muhabbetine koptum
Ayrıca ne kıskanıyon evet sarışın mavi gözlü güzeller güzeli bi kızın olabilir ama benim kızımın da ALBENİSİ var hıhh
evet maşallah dünya güzeli bir kızın var bişeymi dedik
damadımızı kaptı elimizdenyinede bişey demedik
ay komediye bakarmısın kızlar kavga edecegine anneleri kavga ediyo
neyse bakalım bekar başka kim var:26:
senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))
bi daha kimseye çemkirip rezil olmanı istemiyorumsonuçta sen orda bizi temsil ediyosun
bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdim
haklısın canım
hamak serinse ben orda yatarımbenim x kuru yerde yatsın umrumda degil:)yine beni sinirlendirdi
degişik bir konsept olur:)
cikirik davetiye bastırmak için matbaaya gidecek,
''merabalar nasılsınız bendeniz pipi şeklinde sünnet davetiyesi bastıracaktım''
vış aneyyy ne diyon hacı sen
''şeyy olmazmı beyefendi bi denesenizz çok rica edicem lütfen''
tmm deniyelim ama kalıp varmı elinizde,çocugun pipisi küçük olur yazılar sıgmayabilir..
''şey kalıp yok ne yapacaz azizimmm''
tmm tmm siz gidin bende bi kalıp olacaktı ben hallederim
(şekersiz çok ayıp)
demek benim damadım kızımı aldattıbu iş burda biterrrr
siz gidin besteyi gelin alın
bitti bu işaltınlarınızıda geri vermeyecez haberin olsun
tuvalet egitimi için erken diye düşünüyorum en azından 18. ayında başlanabilir..
burda deneyen anneler var bilemiyorum başardılarmı..
aklıma gelmedi degil ama olmazzzz:)ben cikirokkoyla dünür olmammmmOrhan Cemal var bak o olabilir hem yakışıklı hem annesiyle de gayet iyi anlaşıyosun
teyzecim uyuyoyum sonra konuşalımmı:)))Çağlaaaaa çok tatlısın güzeller güzelim
evet canım inşallah en kısa sürede ögrenirler,bende 18 aylık bi deniycem ama hiç ümidim yok:)bakalım chihiro sabah ne cevap vericek:)
bende havalar serinlediğinde başlamayı düşünüyorum canım o zaman kadar 18 aylık olurlar:)
belkim o zaman kadar oğlum çiş der..pipisi yerine lazımlığa konsantre olur,belki kakasını yaptığı zaman rahatsız olur,belki lazımlığı alıp her yerini incelemek yerine üstüne oturur..şu an hazır değil benim minnoşum
dünür dünürrr ne oluyo hemen bitti bu iş diyosunbitemez
bizim oğlan gördü güzel kızları kafası karıştı
yarın çağlanın resimlerini göstericem tarık buğraya sabahtan akşama kadarda çağla için ağlar
Valla ben işimi garantiye alır matbaacının kalıbına bırakmazdım. Önemli sonuçta.fotoşopta hazırlar giderdim internet ne güne duruyo
Valla ben işimi garantiye alır matbaacının kalıbına bırakmazdım. Önemli sonuçta.fotoşopta hazırlar giderdim internet ne güne duruyo
bakalım chihiro sabah ne cevap vericek:)
bende havalar serinlediğinde başlamayı düşünüyorum canım o zaman kadar 18 aylık olurlar:)
belkim o zaman kadar oğlum çiş der..pipisi yerine lazımlığa konsantre olur,belki kakasını yaptığı zaman rahatsız olur,belki lazımlığı alıp her yerini incelemek yerine üstüne oturur..şu an hazır değil benim minnoşum
dünür dünürrr ne oluyo hemen bitti bu iş diyosunbitemez
bizim oğlan gördü güzel kızları kafası karıştı
yarın çağlanın resimlerini göstericem tarık buğraya sabahtan akşama kadarda çağla için ağlar
İnanmıyorum yaa, çok güldüm demek masaüstü resmi oldu beste e artık bu durumdan sonra bize de hayırlısı demek düşer cicim:))(ama şimdilik babamız duymasın ben ona müsait bi zamanda açıklarım)
Ne demek canım müsait olmaz mıyım hiç. Hem yakışıklımı hem güzel annesini görmüş olurumHer zaman beklerim
Ben tuvalet eğitimini 2 yaşında düşünüyorum canım, benim ve beste için en müsait zaman o hem havalar sıcakken daha rahat olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım inşallah kısa sürede başarıyla atlatırsın bu dönemi. Ama bu dönemde baskı yapmamak çok önemli eğer çocuk hazır değilse biraz ara vermek gerekir.
belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom
bebeğim ya senin aklına gelenleri merak ediyoruz ama bizi aydınlat lütfen:))
belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom
aklıma gelmedi degil ama olmazzzz:)ben cikirokkoyla dünür olmammmm
biri orhan cemali nüfusuna alırsa bak işte o zaman bu iş olur
yakışıklı bir damadım olur:)
teyzecim uyuyoyum sonra konuşalımmı:)))
evet canım inşallah en kısa sürede ögrenirler,bende 18 aylık bi deniycem ama hiç ümidim yok:)
2 yaşına kadar bekleerim havalar ısınır kolay olur,ilkimle aynı kafadayız:))
valla ben bitti dediysem bitti
hem ben seni anladım sırf altınlar araya gitmesin diye böyle yapıyon dimi
hem altınlar bize kaldı hemde çağla
Yok anam o zaman olmaz bu iş, sizin oğlan her gördüğü güzelde kalıyo baksana
bebeğim ya senin aklına gelenleri merak ediyoruz ama bizi aydınlat lütfen:))
minyatürcüm sende hoşgeldin grubumuza. lorin adı gibi kibar narin olacak sanırım. orada ailenizden biri varmı size destek olabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?