bebeğim ya senin aklına gelenleri merak ediyoruz ama bizi aydınlat lütfen:))
siz varya siz çok fenasınız
ayol ne oluyo size ikinizde olmaz diyosunuzgitti gelinler:))
neyse topikte güzel kızımız çok yarın oğluma kimin resmini göstersem acep
ben seni anladım beni kovdurmaya çalışıyosun:))
aşk olsun bunu bana nasıl konduruyorsun( sensiz olurmu hiç sadece içine ata ata şiştin:)) seni kovacak adam daha anasının karnından doğmadı bi kerem:))
hay Allah bestedemi terk etti tarıgıyuva yıkan kaynana modundasın farkındamısın:))
gelinler senin yüzünden kaçıyo
sen iyisi kujumun kızına talip ol,o doğuştan idmanlı terlik fırlatır arkandan görürsün gününü
(bu arada kujum nerdesinn)
Kaçıranuz nerdesiiiinnSaat farklı diyelim canım,karşılaşamıyoruz
Herkese günaydın, eşim sabah Muğlaya gitti 5'te,kızım da sanki ona valiz hazırlıcakmış gibi 3'te bi uyandı uyumadı bi daha
Gözlerim batıyo resmenBu arada biz yine ateşlendik teyzeler ama bugün 3.gün,,inşallah geçip gidecek,ya klima çarptı ya köpek dişleri çıktı alttan o yaptı Keyfi iyi kuzumun ama kafası yanıyor
Mutlu günler diliyorum:80:
günaydııınnn günaydınn günaydınnnn
bugünnn benimm doğumm günümmmmmiyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm
22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiiihayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimmaldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...
akşamki misafirlerimize gelincee çokk güzell bir akşam olduu sabah iş olduğu için çok geç saate kadar oturamadık tadı damağımızda kaldııyemeklerimiz çok güzel olmuştu çok şükür misafir bereketiyle geliyor herşey daha tatlı ve güzel oluyor muhabbette güzel olunca zaten bütün telaş ve yorgunluk uçup gidiyor, yoksa yinede o yorgunluğun üstüne malumm şiir sonrasında uyumak mümkün değildii zaten
işteee böyleee hepimizz içinn çok güzell bir gün olsun inşş
aşk olsun bunu bana nasıl konduruyorsun( sensiz olurmu hiç sadece içine ata ata şiştin:)) seni kovacak adam daha anasının karnından doğmadı bi kerem:))
Ayyy hiç güleceğim yoktu Allah canını almasın
belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom
canım benim ya bak neler yazmışbencede hem seni kovarlarsa kendimi de kovdururum bebeğem seni yalnız bırakmam
benim ilkimle ve seninle ayrı ayrı görüşmem lazım böyle ikinizin olduğu ortamda olmuyo şekerim
minik davşanda mı şansımızı deneyelimkujum terliği sadece x mene fırlatır
bana güzel sarmalarından,böreklerinden yapar hıhhh
kujum gel hadi hayırlı bi iş için görüşücez
hay Allah bestedemi terk etti tarıgıyuva yıkan kaynana modundasın farkındamısın:))
gelinler senin yüzünden kaçıyo
sen iyisi kujumun kızına talip ol,o doğuştan idmanlı terlik fırlatır arkandan görürsün gününü
(bu arada kujum nerdesinn)
tamam öpte barışalım
içme atıyorum ne yapıyım herşeyi açık açık yazarsam kesin atarlar beni
:) olmaz ben cok biscolata reklamı gördüm kimin kalıbı iyi hemen anlarım :) işimi de şansa bırakamam :)
Öpsene beni sen öpsene beni
Bakma bana öyle yabancı gibi
Öpsene beni sen öpsene beni
Senden seviyorsun deliler gibi :))
bu şarkı benden sana gelsin bebeğim barıştık demi:))
x menim küsmeden yatağa gitmeliyim bana ayrılan vaktin sonuna geldik sevgili seyirciler fazla yazışmayın lütfen herkese iyi geceler kesintisiz uykular diliyorum
ben kalıba kalıp demem kalıp benim olmayınca
ne saçma bir atasözü bu:)kim neden uydurdu anlayamıyorum:))
demek kalıptan anlarsın:26:yani bide şöyle birşey var kalıp bozuk durabilir ama biraz bakım yaparsak
düzelme ihtimali yokmu
bu konu hakkında okudugun kitaplar varmı bizi aydınlatırmısın:)
canım benim ya bak neler yazmışçok duygulandım
gerçek bu dimi bak şaka yapıyosan seni şikayet edip kovdururum ona göre
eger olurda kujum ayşeyi verirse ve senin oğlun yine başka kızın fotosunu duvar kağıdı yaparsa,işte o zaman
kujum senin arkandan terlikle degil portmantoyla gelir benden söylemesi:))
Maalesef bakımla düzelmeyecek tek sey tatlım. Ve bunun üzerine kitap okunmaz. Zira teoriyle prqtik birbirini tutmuyo maalesef.
Neyse cikirokko en iyisi orhan cemalin pipisinin fotoğrafını çekip yazıların okunacagı sekilde buyutup oluştursun kalıbı. Yoksa bu muhabbet iyi yerlere gitmiyo. Topiğimiz kapanır maazallah :)
evet kızlar dün kötüydüm ama haberleri izledikten sonra kendimden utandım benim sıkıntım çözülebilir inş. ama suriyede annesinin babasınan ellerinde vahşi bi şekilde giden bebekler bi daha geri gelmiyecek.ne demeliyim bilmiyorum çok üzgünüm.neden hep masumlar ve güçsüzler bedel ödemek zorunda.Rabbimin adaletine güveniyorum inş.akşam bebeğimi öptüm sıkıca sarıldım ve şükrettim.
çok açıklayıcı oldu örtmenim teşekkürler:)
valla bütün kalıplardan tiksindimuzun bi süre kalıp görmek istemiyorum
meleğim34 hanım sizin için ne desem az sanırım. topiğimizin medar-ı iftiharı ve değişmez elemanısınız vesselam
haklısın canım beni affet:)iyilik de yaramıyo
Aaaaa oldu mu şimdi bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?