2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim ya senin aklına gelenleri merak ediyoruz ama bizi aydınlat lütfen:))

siz varya siz çok fenasınız

ayol ne oluyo size ikinizde olmaz diyosunuzgitti gelinler:))
neyse topikte güzel kızımız çok yarın oğluma kimin resmini göstersem acep

hay Allah bestedemi terk etti tarıgıyuva yıkan kaynana modundasın farkındamısın:))
gelinler senin yüzünden kaçıyo
sen iyisi kujumun kızına talip ol,o doğuştan idmanlı terlik fırlatır arkandan görürsün gününü

(bu arada kujum nerdesinn)

benim ilkimle ve seninle ayrı ayrı görüşmem lazım böyle ikinizin olduğu ortamda olmuyo şekerim
minik davşanda mı şansımızı deneyelimkujum terliği sadece x mene fırlatır
bana güzel sarmalarından,böreklerinden yapar hıhhh
kujum gel hadi hayırlı bi iş için görüşücez

Kacinarus geldi bak simdi millet tuyor gor ...bende sans olsa dunyaya gelmezdim tobe tobe...
Esin ins sagsali gider gelir cnm rabbim kavustursun ..
Gecmis olsun minigim ateslenmis yine...bu kuzusunun surekli ateslenmesi benide cok uzuyor cnm..umarim dislerdir sadece sebeb..rabbim sifa olsun ins..

Happy Birthday honey..
Sana nice nice guzel yillar dilerim sevdiklerinle ,iyiki seni tanimisiz gercekten kendi adima cok sansliyim bu konuda umarim her yasinda yine buralarda oluruz..

Misafirlerinide guzel bir sekilde agirlamissin cok sukur keyifli olmus ne guzel..mutlu bir sekilde atlatmaniza sevimdim..

bencede hem seni kovarlarsa kendimi de kovdururum bebeğem seni yalnız bırakmam
canım benim ya bak neler yazmışçok duygulandım
gerçek bu dimi bak şaka yapıyosan seni şikayet edip kovdururum ona göre

eger olurda kujum ayşeyi verirse ve senin oğlun yine başka kızın fotosunu duvar kağıdı yaparsa,işte o zaman
kujum senin arkandan terlikle degil portmantoyla gelir benden söylemesi:))

Dk bir gol bir super bir espri olmus ama kujum kizi annesi gibi atarmi terlik acaba sanmam yaa Ayse baska birsey atar bence terlik az gelir gunumuzun kizlari cok fena oluyor diyim size...daha agir seyler dusunurler gibi geliyor..

Bu arada biraz konuya daldan atlar gibi girdim Tatlises tum kizlara talip galiba olmaz ama oyle bizde variz yaw..

Bendende duyuru KUJUMM NERDESIN ANACIM..GEL DAAA..

tamam öpte barışalım
içme atıyorum ne yapıyım herşeyi açık açık yazarsam kesin atarlar beni

Öpsene beni sen öpsene beni
Bakma bana öyle yabancı gibi
Öpsene beni sen öpsene beni
Senden seviyorsun deliler gibi :))

bu şarkı benden sana gelsin bebeğim barıştık demi:))

x menim küsmeden yatağa gitmeliyim bana ayrılan vaktin sonuna geldik sevgili seyirciler fazla yazışmayın lütfen herkese iyi geceler kesintisiz uykular diliyorum

:) olmaz ben cok biscolata reklamı gördüm kimin kalıbı iyi hemen anlarım :) işimi de şansa bırakamam :)

ben kalıba kalıp demem kalıp benim olmayınca
ne saçma bir atasözü bu:)kim neden uydurdu anlayamıyorum:))
demek kalıptan anlarsın:26:yani bide şöyle birşey var kalıp bozuk durabilir ama biraz bakım yaparsak
düzelme ihtimali yokmu
bu konu hakkında okudugun kitaplar varmı bizi aydınlatırmısın:)

barıştık tabişarkı için teşekkür
hadi sen git uyu:)iyi gecelerrr

Maalesef bakımla düzelmeyecek tek sey tatlım. Ve bunun üzerine kitap okunmaz. Zira teoriyle prqtik birbirini tutmuyo maalesef.

Neyse cikirokko en iyisi orhan cemalin pipisinin fotoğrafını çekip yazıların okunacagı sekilde buyutup oluştursun kalıbı. Yoksa bu muhabbet iyi yerlere gitmiyo. Topiğimiz kapanır maazallah :)

iyilik de yaramıyo

çok açıklayıcı oldu örtmenim teşekkürler:)
valla bütün kalıplardan tiksindimuzun bi süre kalıp görmek istemiyorum

Off cnm sorma cok fena gercekten burdaki tv nin haberlerinde surekli yayinlaniyor ve inan bir kac gundur neden boyle oluyor diye sayikliyor duruyorum...rabbim yar ve yardimcilari olsun cok zor ve dayanilmaz aci..

Bizlerinde gercekten sukredilcek cok seyimiz var allah beterlerinden saklsin hepimizi amin..

kızlar size doyum olmaz:)ama işim var kocam bensiz yatamıyomuş
şaka şaka kalıba hayırrr
netten ev bakıyorum buraya konsantre olamıyorum:)sanırım ben 2 işi aynı anda yapamıyorum
kafam almıyo:)
hepinize iyi geceler diliyorummm
bu yazdıklarımdan dolayı yarına kadar topikten atılırsam hakkınızı helal edin:))
benim için 1 dakika saygı duruşunda bulunun:)tek ayak üstünde gülmeden
ya beni atsalarda sanki başka isimden giremem
neyse şaka bi yana yine çok güldüm iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…