41 kere maşallah zeynomaKakaları da öğürülmeyecek gibi değil maşşallah O nasıl bir kokudur anacım
Azıcık bişeyler yiyorlar ama kimyasal silah gibi gaz çıkartıyorlar
Kaka konusu bizde de tamamdır gibiÇişi de yaparken çişşş deme aşamasındayız ,lazımlığa yapmadık hiç ama. bez bağlıyoruz hala öğlen gidip alıştırma kilodu almam lazım,biberon ucu almam lazım Herşey lazım
Bide kızıma minik sandalye ve masa almak istiyorum,bu ara sandaleyeye oturmaya taktıKendine ait olunca bizimkilere salça olmaz belki
lazımm cicimm valla herşeyy lazımmm hemde bizden bile masraflı bu kuzular yaaya bende istiyorum küçük sandalye ve masa ama sandalyenin kolçaklı olması daha güvenli olur sanki öyle bir şey görürsen banada haber cicimm
mirayadaa kocamann maşallahkakayı öğrenince çişte oluyor ya ama alıştırma kılotu çok işe yarıyor 3-4 tane falan al sonra zaten normal külotla devam edersin ozman ıslaklık daha beter olduğundan çok rahatsız olup söylemeye başlıyor zaten
Kız babyceren meleğimi bile yoldan çıkardınOlaya ancak vakif olabildim ilk girdigimde bu matbaa ve kalipta ne diye anlamamistim simdi caktim davayi bende herkes gibi cok guldum Sekersizyesilcay in pipi konsebi fikride guzelmis ama bizim ulkede olurmu bu bilemedim eheuiehueh
BabyCeren oldurdun gizz guldurmekten beni..simdi hayal ettimde cikirik in gitmesini falan ayy ne komedi :))
Benimde aklima cok fikir geldi ama soylemiyim aile var dimi ayip olur :))
Geçmiş olsun canım nasıl bi hastalık bu?kızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
Aferin benim akıllı bıdığıma. Biraz kendileri de koklasınlar da anaları nelere maruz kalıyo görsünlerkızlar tuvalet eğitimi konusunda biz baya yol aldık, şöyleki evde artık hiç bez bağlamıyoruz kakasını zaten resmen söylüyor artıkk ananeee eeee eeee diye bağırıp tuvaletin kapısına gidip kapıyı yumrukluyor Zeyno ve lazımlığa bir güzel yapıyor ama komik bir şey var Zeyno kendi kakasından öğürüyor ya resmen midesi bulanıyor kokudan ve öğğğğ diye kusacak gibi oluyor kısa süreli bir mide bulantısı yaşıyor yani şaka gibi dimii napıcaz bu konuda bilmiyorum doktora sormayıda unuttum geçen hafta yarın sorayım bari:26:
küçük çişi içinde alıştıma evde alıştırma kılodu terastaki oyun saatlerinde ise sadece külot giydiriyorduk ve çişini yapınca değiştiriyordu ananesi işte böyle böyle ıslaklıktan rahatsız olmaya başladı çişini yapınca hemen gelip all diyorduu değiştirmemizi istiyordu yani şimdii küçük çişinide söylemeye başlıyor galiba şöyleki hemen gelip külotunu indirmeye çekiştirmeye başlıyor ve lazımlığa oturtuncada çişini yapıyor kaç kez bu şekilde yaptı tasadüfmüdür bilmiyorum ama umarım küçük çiş ayrıdınada varır ve daha net söylerr...
ama dışarı çıkınca işler biraz değşiyor tabii akşam dışardaydık mesela bez takmadık yine alıştırma külotunu giydirdim pantolunun altına ve bir kere çişini yapmıştı eve döndüğümüzde orda etrafı incelemkten hiçç çisss falan demedi yanii bakalımm çalışmalar devam ediyorrr
bende ikeanın sandalye ve masalrına bayılıyorum.bide yazı tahtası almak istiyorum ama zamanı var sanırım.Eki Görüntüle 783977
ikeadakiler hoşuma gidiyo ama kolçaklı değillerhaklısın canım o şekilde araştırayım bari
evet ya her daim bişeyler eksik kalıyo,e bebekte vardır kilotlardan inş. evde de var annem almış ama küçük.
çişten hiç umudum yok ama denemek istiyorum,inşallah becerebiliriz bizdeKesinlikle zorlamamak lazım tabi
önemli olan ilk olarak farkındalığını sağlamak diye düşünüyorum.
Merhaba kızlar...Bayramın 2.günü annemlere geçtim ve hala annemlerdeyim.Eşim işleri nedeni ile şehir dışında olduğu için burda kalıyoruz.Yurtdışından bol bol akrabalar gelip gidiyor.Günlerimiz çok yoğun geçiyor anlayacağınız.
Kayra çok fena oldu ama :))
Yurtdışından gelen 3 yaşındaki yiğenimin gözünü fena korkutmuş.Kayra ağlamasın ve bağırmasın diye her şeyini veriyor çocuk :)
Bizimkide istediği yapıldığı için halinden fazlasıyla memnun.:18:
Dışarı çıkmak çok zorluyor artık beni.Hiç arabasında durmak istemiyor.Sürekli sağa sola koşturuyor.Alışveriş merkezlerinde mağazalara giriyor,kıyafetlerin arasına saklanıp ceeeeee yapıyor.Özellikle dönme dolap şeklindeki salıncağa bindiğinde inmemek için kıyameti koparıyor.
Arkasına bile bakmadan özgürce istediği yöne gidip istediği şeyleri yapmak istiyor ve bu durum beni çoooook yoruyor.
Bir an önce büyüyüp elimi tutarak sessizce yanımda dolaşmasını istiyorum
Son olarak eşim bulunduğumuz ilçede çalıştığı yere yakın bir ev bulmuş.Taşınalım diye tutturdu.Haftaya gidip ev toplayacağım ama Kayrayı annemlerde bırakmak zorundayım.Annem çocuk perişan olur diye göndermek istemiyor.Ben de en fazla 2-3 günde işleri halledip dönmeyi düşünüyorum ama ilk defa ayrılacağımız için hiç dayanamıyorum.Sadece evi toplayıp taşınacak hale getirirsem gerisini eşim yapar.Yeni eve taşınan eşyalarıda ben eve döndüğümde yavaş yavaş yerleştiririm artık.
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Hepinizi öpüyorum...
kızlar yakın bi arkadaşım eylülde doğum yapacak. ben de bebek bezi pastasını yapıcam sürpriz olarak. değişik fikirler arıyorum. var mı gözünüze çarpan bişeyler?
sen kendinmi yapacan şekerimm bilmemki hiç fikrim yok int birsürü çeşit var ama nasıl yapıldığı konusunda mesela hiç fikrim yok inş çok güzel olur, pembe mi mavimi olacak?
bende ikeanın sandalye ve masalrına bayılıyorum.bide yazı tahtası almak istiyorum ama zamanı var sanırım.Eki Görüntüle 783977
akşam gelirim ama konumuz ne gaz nede kalıp olsun:)
konumuz yaşlılara yardım olsun:))
Cake pops yada macaron falan yapsan olma mııııBen çok severim de Bebek bezi bulursam paylaşıcam cicim
Eki Görüntüle 784164 Eki Görüntüle 784165
bizim caddede, ahşap malzeme toptancısı var. belki kışın alırım. malum kışın annem bize gelecek, Orhan Cemal belki faaliyet köşesi yapar. yazı tahtası olayı ise karışık zira beyaz kapılar ve dolap kapakları zaten bizim oğlan için birer yazı tahtasısilinebilir boya aldım ki hemen silebileyim
bizim caddede aynı zamanda oyuncak toptancıları da var am henüz hiç oyuncak almadık. bizim ufaklık da, ordaki oyuncakların hep seyirlik olduğunu satın alınamadığını düşünüyorbakalım ne zaman gerçeği öğrenip, oyuncak için yırtınmaya başlayacak :18:
aynı caddede plastik ürünler toptancısı da var. arkadaşıma lazımlık alacağım haftasonu
ayakkabı toptancıları da var ama ilgimi çekmiyor. geçelim o kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?