Günaydınnnnn
Dün denize gittik dayak yemiş gibi her yerim ağrıyo..kuzucum çok yoruldu akşam saat 9 da uyudu ardından bende sızmışım:)
Sabahta erken uyandı..erken dediğim 9 da uyandı:)
Turuncu,lilliac,ecesuelif,siyahlale,zada,yavrukediş,dilberege nerelerdesiniz kızlar:26:
ya ben onu söylemeyi unuttum tatlı cadım hatırlattı bugün baktım ece mama sandalyesinde kıvranıyor kakasını yaparken illa çömelmek istiyor ya attım bezi tuvalete oturttum yaptı cadı:)) ay loto çıkmış gibi mutlu olduk eşimle:)) tabi bu bir rastlantıda olsa güzeldi banyoyu saran koku hatıra olarak kaldı yanımıza:))
Ben de yatıyorum kızlar malum gece mesailerim var(bestoş sağ olsun).
Sayenizde çok eğlendim bugün, yüzümde hala tebessüm var
Öptüm hepinizi iyi geceler
Meleğim küsme bize cicim tamam mı?
gece kuşu ben geldim.. unutmadan ilk önce yazayım:
EVEEEEEET bana gelince..
hayatımda ilk kez kışlık hazırladım.. patlıcan dolması için 2 kilo kurutmalık hazırladım ve balkonuma astım..
4 kilo taze fasulye kavurdum domatesle ve buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuma attım..
2 kilo dolmabiber kurutmalık hazırlayıp balkonuma astım..
eşim yemediğinden kendime ve azrama kadar 1 kilo bamya kavurdum onuda dolaba attım ama az geldi yarın tekrar yapıcam
sırada menemenlik var kavonozamı koysam dondurucuyamı atsam bilemedim..
mısır aldım birazdan temizleyip onuda dondurucuya atıcam..
dün nane serdim kurutuyorum atlamayım onuda
son olarak biraz nohut haşlayıp dondurucuya koyucam( pilavlarda ara sıra değişiklik güzel oluyor) ve birazda yeşil mercimek..
hızımı alamadım daha ne yapayım bilemeim
ama pertimde çıktı şeklim şemalim kaydı..
birazda ayaklarımı uzatıp dinleneyim
senin için profil resmimi degiştirmeye karar verdim:))
bi daha kimseye çemkirip rezil olmanı istemiyorumsonuçta sen orda bizi temsil ediyosun
bende çalışıyo olsam bende emzirmeyi çok özlerdim
haklısın canım
hamak serinse ben orda yatarımbenim x kuru yerde yatsın umrumda degil:)yine beni sinirlendirdi
degişik bir konsept olur:)
cikirik davetiye bastırmak için matbaaya gidecek,
''merabalar nasılsınız bendeniz pipi şeklinde sünnet davetiyesi bastıracaktım''
vış aneyyy ne diyon hacı sen
''şeyy olmazmı beyefendi bi denesenizz çok rica edicem lütfen''
tmm deniyelim ama kalıp varmı elinizde,çocugun pipisi küçük olur yazılar sıgmayabilir..
''şey kalıp yok ne yapacaz azizimmm''
tmm tmm siz gidin bende bi kalıp olacaktı ben hallederim
(şekersiz çok ayıp)
demek benim damadım kızımı aldattıbu iş burda biterrrr
siz gidin besteyi gelin alın
bitti bu işaltınlarınızıda geri vermeyecez haberin olsun
tuvalet egitimi için erken diye düşünüyorum en azından 18. ayında başlanabilir..
burda deneyen anneler var bilemiyorum başardılarmı..
belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom
kızılkurtu unutmuşsunuz azizim.Not: azizim kelimesinin patentide size aitti yanılmıyorsam.ben de yazarken çok düşündüm. "yahu anlamına gelen ama biraz daha canayakın bir şey ne olabilir "diye çok düşündüm aklıma Biangel_kujum hanımın mesajları geldiordan kopya çektim
daha önce hiç duymadığım ama burda öğrendiğim diğer tabirlere gelince:
balkon yapmak: sigara içmek (bunu anlamam uzun zamanımı aldı)
face: facebook
vicdan yapmak: vicdan azabı çekmek
kopmak: çok eğlenmek
bacım: arkadaşım anlamında hitap kelimesi
hacı: dostum, azizim anlamında hitap kelimesi
not: fena halde ciddiyim
dün saat 2 de yattım kışlık konserve dometes yaptım.10 kilo menemenlik,10 kilo yemeklik,10 kilo sosluk.bugünde kırmızı biber közlücem.çok yoruluyorsun nedeni paçana yapışıp memme memme diye seni çekiştiren bi bıdık.ama eserlerimle gurur duydum.Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.EVEEEEEET bana gelince..
hayatımda ilk kez kışlık hazırladım.. patlıcan dolması için 2 kilo kurutmalık hazırladım ve balkonuma astım..
4 kilo taze fasulye kavurdum domatesle ve buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuma attım..
eşim yemediğinden kendime ve azrama kadar 1 kilo bamya kavurdum onuda dolaba attım ama az geldi yarın tekrar yapıcam
son olarak biraz nohut haşlayıp dondurucuya koyucam( pilavlarda ara sıra değişiklik güzel oluyor) ve birazda yeşil mercimek..
Bende 1 defa olmuştum ama ölüyorum sandım,dr.a değil eczaneye gittim bi ilaç verdi turuncuya dönmüştü idrar rengi,ve bol su içmiştim 2 günde geçmişti.Antibiyotik vereyim dedi,kullanamam deyince ilacı verdi banada.Çamaşırının ağını giymeden önce ütülekızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
Domatesi nasıl yaptın canım?Doğradınmı kaynattın mı blendırdan mı geçirdin?Bende h.sonu yapmayı planlıyorum ama derin dondurucuya atıcam?Nasıl yapayım fikrin varmı?Kaynatmama gerek var mı yok mu sence?:44:dün saat 2 de yattım kışlık konserve dometes yaptım.10 kilo menemenlik,10 kilo yemeklik,10 kilo sosluk.bugünde kırmızı biber közlücem.çok yoruluyorsun nedeni paçana yapışıp memme memme diye seni çekiştiren bi bıdık.ama eserlerimle gurur duydum.Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.
valla bu forum akşam 21 den sonra yazışmalar tavşanlı olmaya başlamış.çocukluğumun parlement sinema klubü gibi. kalıplar falan.
plannercım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Happy Birthday honey..
Sana nice nice guzel yillar dilerim sevdiklerinle ,iyiki seni tanimisiz gercekten kendi adima cok sansliyim bu konuda umarim her yasinda yine buralarda oluruz..
Misafirlerinide guzel bir sekilde agirlamissin cok sukur keyifli olmus ne guzel..mutlu bir sekilde atlatmaniza sevimdim..
gece kuşu ben geldim.. unutmadan ilk önce yazayım:
planner canım doğum gününmüş, gün içerisinde giremediğimden göremedim kusura bakma lütfen..
güzeller güzeli kızın ve kulağına şiirler okuyan romantik prensinle çooooook daha uzun ve güzel günler görmeni dilerim tatlım..
her yeni yaşında aklında kalan yapmak istediğin hayalini kurduğun her ne var yaşaman ve hep sağlıklı hep başarılı olman, ve ailenle mutlu mesut yaşlanman dileğiyle
EVEEEEEET bana gelince..
günaydın
sabah yine bırakmadı beni, sıkı sıkı sarıldı. sonradan gitti ama arkamdan bakakaldı
kahrolsun bağzı şeyler
Günaydın hayırlı cumalar
Miranın gece benle kalma süresi gün be gün artıyo,sabah kocişten de yedik fırçayı anne kız:18:
Dün gece eşim geldi,kızı uyut film izleyelim dedi,tabi ben Mira'dan önce uyumuşum yorgunluktan
Çok yoruluyorum kızlar ya,artık beynim otomatik kızımla ve ev işleriyle ilgileniyo sonrada hiçbirşeye vaktim kalmıyo benim.
Maşallah sizde iyi döktürmüşsünüz dün geceAlemsiniz walla
Herkese mutlu günler
kızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
maşallah zeynoya.kızlar tuvalet eğitimini daha çabuk öğreniyorlarmış.siz bu yolu yarılamışsınız.bende bloglarda ki yazıları okuyorum genelde 2 yaş diyorlar.bizimki daha hazır değil.
kızlar tuvalet eğitimi konusunda biz baya yol aldık, şöyleki evde artık hiç bez bağlamıyoruz kakasını zaten resmen söylüyor artıkk ananeee eeee eeee diye bağırıp tuvaletin kapısına gidip kapıyı yumrukluyor Zeyno ve lazımlığa bir güzel yapıyor ama komik bir şey var Zeyno kendi kakasından öğürüyor ya resmen midesi bulanıyor kokudan ve öğğğğ diye kusacak gibi oluyor kısa süreli bir mide bulantısı yaşıyor yani şaka gibi dimii napıcaz bu konuda bilmiyorum doktora sormayıda unuttum geçen hafta yarın sorayım bari:26:
küçük çişi içinde alıştıma evde alıştırma kılodu terastaki oyun saatlerinde ise sadece külot giydiriyorduk ve çişini yapınca değiştiriyordu ananesi işte böyle böyle ıslaklıktan rahatsız olmaya başladı çişini yapınca hemen gelip all diyorduu değiştirmemizi istiyordu yani şimdii küçük çişinide söylemeye başlıyor galiba şöyleki hemen gelip külotunu indirmeye çekiştirmeye başlıyor ve lazımlığa oturtuncada çişini yapıyor kaç kez bu şekilde yaptı tasadüfmüdür bilmiyorum ama umarım küçük çiş ayrıdınada varır ve daha net söylerr...
ama dışarı çıkınca işler biraz değşiyor tabii akşam dışardaydık mesela bez takmadık yine alıştırma külotunu giydirdim pantolunun altına ve bir kere çişini yapmıştı eve döndüğümüzde orda etrafı incelemkten hiçç çisss falan demedi yanii bakalımm çalışmalar devam ediyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?