2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy masallah benim oglan bir gun 9 da uyansa horoz kesicem :))

Cok erken kalkar 5: 35 veya 5:45 te kalkiyoruz ve surekli evin icinde yari gozum acik pesinden talim yapiyorum..

Saydigin arkedesleri bende cok merak ediyorum hatta Pinarda da gelmez oldu neden acaba ...

gece kuşu ben geldim.. unutmadan ilk önce yazayım:
planner canım doğum gününmüş, gün içerisinde giremediğimden göremedim kusura bakma lütfen..
güzeller güzeli kızın ve kulağına şiirler okuyan romantik prensinle çooooook daha uzun ve güzel günler görmeni dilerim tatlım..
her yeni yaşında aklında kalan yapmak istediğin hayalini kurduğun her ne var yaşaman ve hep sağlıklı hep başarılı olman, ve ailenle mutlu mesut yaşlanman dileğiyle

kızlar okuduğunuz kitaplarımı paylaşıyosunuz.. müsait bi zamanımda yazacağım (en kısa zamanda)

beybim bu kalıp ve gaz mevzusu ne merak ettim doğrusu ? çatlarım ben banada söyle ama olmazki

talaycım gündeme tepkisiz kalabilmek imkansız, o haberleri izleyipte yüreği cız etmeyen bir anne var mıdır aceba?
suriye mısır... her izlediğimde o minicik bebekleri her izlediğimde gözlerim doluyor. rabbim yar ve yardımcıları olsun inş:26:

EVEEEEEET bana gelince..
hayatımda ilk kez kışlık hazırladım.. patlıcan dolması için 2 kilo kurutmalık hazırladım ve balkonuma astım..
4 kilo taze fasulye kavurdum domatesle ve buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuma attım..
2 kilo dolmabiber kurutmalık hazırlayıp balkonuma astım..
eşim yemediğinden kendime ve azrama kadar 1 kilo bamya kavurdum onuda dolaba attım ama az geldi yarın tekrar yapıcam
sırada menemenlik var kavonozamı koysam dondurucuyamı atsam bilemedim..
mısır aldım birazdan temizleyip onuda dondurucuya atıcam..
dün nane serdim kurutuyorum atlamayım onuda
son olarak biraz nohut haşlayıp dondurucuya koyucam( pilavlarda ara sıra değişiklik güzel oluyor) ve birazda yeşil mercimek..
hızımı alamadım daha ne yapayım bilemeim

ama pertimde çıktı şeklim şemalim kaydı..
birazda ayaklarımı uzatıp dinleneyim

Ben de yatıyorum kızlar malum gece mesailerim var(bestoş sağ olsun).
Sayenizde çok eğlendim bugün, yüzümde hala tebessüm var
Öptüm hepinizi iyi geceler
Meleğim küsme bize cicim tamam mı?

Bak sen bizim Ecem kiza aferin ona...rastlantida olsa cok guzel gelisme bence hem banyoyuda ozel Ece parfumu ile donatmis daha ne istiyorsunuzki :)) bizimkide kokuttugu zaman Mahir parfumunu siktin yine diyorum ogluma dusun yani ne kadar cok pozitifim :))

Ben de yatıyorum kızlar malum gece mesailerim var(bestoş sağ olsun).
Sayenizde çok eğlendim bugün, yüzümde hala tebessüm var
Öptüm hepinizi iyi geceler
Meleğim küsme bize cicim tamam mı?

Kizmam cnm sorun yok rahat ol sekerim...ben daha buralardayim ama ne kadar dayanirim bilmem cok yazmissiniz masallah guzduzde giremedim bu yuzden bir 10 sayfa okumak zorunda kaliyorum eheueheu..
Bestemizin daha guzel resimlerine bakamadim bende yarin bir gosteriyim bakem Mahir ne tepki vericek...

Iyi geceler sanada tatlim yeniden yazismak dilegiyle..

Gece kusundan gece kusuna hosgeldin anonsu yapildi :))#

Sekerim masallah ne cok sey alip kurutmaya asmissin helal olsun ben bugun sutlac yapacam diye nerde ise bir yerlerimi yirtticaktim oyle cok zorlandim yani...malum azman bir oglum var :))

Burada yaz kis diye birsey yok aslinda mevsim diye birsey yok hep yagmur hep soguk olur yani hic sansim yok bunlari yapmak istesemde olmaz ...bende Esimin memleketi Antepten getiriyorum, herseyi ablasi bizim icin yapip hazirliyor...

belki adamın kalıbı güzel ne biliyon:))
ay aklıma neler geliyoda yazamıyom

Olaya ancak vakif olabildim ilk girdigimde bu matbaa ve kalipta ne diye anlamamistim simdi caktim davayi bende herkes gibi cok guldum Sekersizyesilcay in pipi konsebi fikride guzelmis ama bizim ulkede olurmu bu bilemedim eheuiehueh

BabyCeren oldurdun gizz guldurmekten beni..simdi hayal ettimde cikirik in gitmesini falan ayy ne komedi :))
Benimde aklima cok fikir geldi ama soylemiyim aile var dimi ayip olur :))

vısss neler okudum ben yok osurmalar geyirmeler kokutmalar pipiler kalıplar öpmeler şiirler gaflar ooo topik şenlenmiş
babycerencim 20sn haaa uzun havamı cekiyosun kızzzz
ckirikocum seni üstün basarından dolayı tebrik ediyorum diger topigede damganı vurmussun iyi gacıda sana cemkirmemiş ama cemkiremez burda biz varız dimi bacımmm
kızlar ben hiç kitap okumam basım agrıyor gözüm dönüyor acıkıyorum uykum geliyor kısaca yan etkileri cok bende ben izlemesini severim o kitapların filmini yapsalar ya
uykum geldi ben yatıyım sabah olmus zaten su içmeye kalkmıstım

Günaydın hayırlı cumalar

Miranın gece benle kalma süresi gün be gün artıyo,sabah kocişten de yedik fırçayı anne kız:18:
Dün gece eşim geldi,kızı uyut film izleyelim dedi,tabi ben Mira'dan önce uyumuşum yorgunluktan
Çok yoruluyorum kızlar ya,artık beynim otomatik kızımla ve ev işleriyle ilgileniyo sonrada hiçbirşeye vaktim kalmıyo benim.

Maşallah sizde iyi döktürmüşsünüz dün geceAlemsiniz walla
Herkese mutlu günler

kızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki

kızılkurtu unutmuşsunuz azizim.Not: azizim kelimesinin patentide size aitti yanılmıyorsam.

dün saat 2 de yattım kışlık konserve dometes yaptım.10 kilo menemenlik,10 kilo yemeklik,10 kilo sosluk.bugünde kırmızı biber közlücem.çok yoruluyorsun nedeni paçana yapışıp memme memme diye seni çekiştiren bi bıdık.ama eserlerimle gurur duydum.Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş.
valla bu forum akşam 21 den sonra yazışmalar tavşanlı olmaya başlamış.çocukluğumun parlement sinema klubü gibi. kalıplar falan.

kızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
Bende 1 defa olmuştum ama ölüyorum sandım,dr.a değil eczaneye gittim bi ilaç verdi turuncuya dönmüştü idrar rengi,ve bol su içmiştim 2 günde geçmişti.Antibiyotik vereyim dedi,kullanamam deyince ilacı verdi banada.Çamaşırının ağını giymeden önce ütüle
bol su iç ve ilaç al başlamadan biter canım.Geçmiş olsun.
Domatesi nasıl yaptın canım?Doğradınmı kaynattın mı blendırdan mı geçirdin?Bende h.sonu yapmayı planlıyorum ama derin dondurucuya atıcam?Nasıl yapayım fikrin varmı?Kaynatmama gerek var mı yok mu sence?:44:

mutlucum ben kaynatarak yapıyorum dondurucuda yer kaplamaması için diğer şeylere yer açıyorum.menemenlik ve yemeklik olanları doğradım.sosluğu kabuğuyla rondodan geçirip biraz z.yağı,kaya tuzu ve biraz şekerle kaynatıp kavanozluyorum.4 senedir bu yöntemle yapıyorum.memnunum.bazıları domatese hiçbişey katmadan kaynatıyor.daha sırada patlıcanı sos,barbunya,. bamyada yapmak istiyorum ama burda kilosu 10 milyon memleketimde 2,5 tlmiş.şimdi antalyada olmak vardı gözünü sevdiğim memleketim.

azrace geçmiş olsun bende evlenince balayı sistiti olmuştum ozaman anladım çiş yapmak bile ne güzel bi nimetmiş.yeni evlenecek olanları hep uyarırım bu yüzden bol bol su iç.

günaydınnn herkeseee

cumaya ulaştık çok şükür hayırlı cumalar, yoğun olunca çabucak geçti bu hafta ne güzell bugünde hemencikkk bitsin inşş
dün akşam süper vakit geçirdik ailecek şunu farkediyorumki evde yemek saatinde bir süre sonra mama sandalyesinde oturmak istemeyen Zeyno hanım yemeğe gittiğimizde gecenin sonuna kadar mama sandalyesinde kalkmadan etrafı inceliyor, başka çocukları yanına çağırıyor bağıra bağıra ama geceyi mama sandalyesinde tamamlıyor yani çok şükürrr, bizimde çok işimize geliyor doğrusuu buarada eşim bana hediyede almış ama şimdilik sadece haberini aldımm sipariş vermiş ama yetişmemiş tabii yaz başında bej renkli bir toms almıştım kendime aklım kırmızı toms larda kalmıştı sonrada numaramı bulamamıştım ne beymende ne Vakkoda eşimin bir arkadaşı var Amerika haftaya geliyormuş yanında kırmızı toms larımmm çoookk sevindimm ya ama bunu doğum günün için almadım benim asıl hediyem şiirimdi dedi kocacımm

plannercım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim

canım teşekkür ederimm, sagolasın

meleğimm, melek arkadaşımm benim sagoll canımmm

canııımmm çok teşekkür ederimm ya bütün güzel dileklerin senin içinde olsun inşşşş

buarada bizdede kış hazırlıkları var ama bende eve gidince görüyorummm, annemle Zeyno kışa iyi hazırlanıyorlar doğrusu

günaydın

sabah yine bırakmadı beni, sıkı sıkı sarıldı. sonradan gitti ama arkamdan bakakaldı

kahrolsun bağzı şeyler

canım Zeyno'da bazı sabahlar yakamıza yapışıyor resmen bazende el sallıyor bize, bu bağzıı şeylere hiç girmeyim bendeee( karar verdim ikinci bebemde daha uzun süre çalışmıycam sonrada part time çalışcam ya hatta belkimm kendi işimi kurarım:44:

demek uyuyakaldın, sendeki enerjiye hayranım valla çok çok iyisin cicim ya bu yorgunluğa iyi bile dayanıyorsun, eniştede haklı ama yapacak bir şey yok işte bu bıdıklar biraz daha büyüyünce herşey yoluna girecek inşş

canım geçmiş olsun doktora git mutlaka ihmal etme bir kere olmuştum feci bir durum gerçekten(

kızlar tuvalet eğitimi konusunda biz baya yol aldık, şöyleki evde artık hiç bez bağlamıyoruz kakasını zaten resmen söylüyor artıkk ananeee eeee eeee diye bağırıp tuvaletin kapısına gidip kapıyı yumrukluyor Zeyno ve lazımlığa bir güzel yapıyor ama komik bir şey var Zeyno kendi kakasından öğürüyor ya resmen midesi bulanıyor kokudan ve öğğğğ diye kusacak gibi oluyor kısa süreli bir mide bulantısı yaşıyor yani şaka gibi dimii napıcaz bu konuda bilmiyorum doktora sormayıda unuttum geçen hafta yarın sorayım bari:26:

küçük çişi içinde alıştıma evde alıştırma kılodu terastaki oyun saatlerinde ise sadece külot giydiriyorduk ve çişini yapınca değiştiriyordu ananesi işte böyle böyle ıslaklıktan rahatsız olmaya başladı çişini yapınca hemen gelip all diyorduu değiştirmemizi istiyordu yani şimdii küçük çişinide söylemeye başlıyor galiba şöyleki hemen gelip külotunu indirmeye çekiştirmeye başlıyor ve lazımlığa oturtuncada çişini yapıyor kaç kez bu şekilde yaptı tasadüfmüdür bilmiyorum ama umarım küçük çiş ayrıdınada varır ve daha net söylerr...

ama dışarı çıkınca işler biraz değşiyor tabii akşam dışardaydık mesela bez takmadık yine alıştırma külotunu giydirdim pantolunun altına ve bir kere çişini yapmıştı eve döndüğümüzde orda etrafı incelemkten hiçç çisss falan demedi yanii bakalımm çalışmalar devam ediyorrr

maşallah zeynoya.kızlar tuvalet eğitimini daha çabuk öğreniyorlarmış.siz bu yolu yarılamışsınız.bende bloglarda ki yazıları okuyorum genelde 2 yaş diyorlar.bizimki daha hazır değil.

maşallah zeynoya.kızlar tuvalet eğitimini daha çabuk öğreniyorlarmış.siz bu yolu yarılamışsınız.bende bloglarda ki yazıları okuyorum genelde 2 yaş diyorlar.bizimki daha hazır değil.

canım evet 2 yaş en ideal zaman aslında ben olsam şuanda bukadar uğraşmazdım ama annem biraz acele etti sanırım işi gücü Zeyno olunca dur bakalımm deniyorum diye diye kaka sorunumuz bitti sanırım ama kesinlikle zorlamıyoruz yani zaten bezine yaprkende belli ediyorlar ya ozmandan eeee mi yapıyorsun kızım yap hadii falan derken öğretti işte ananesii

41 kere maşallah zeynomaKakaları da öğürülmeyecek gibi değil maşşallahO nasıl bir kokudur anacım
Azıcık bişeyler yiyorlar ama kimyasal silah gibi gaz çıkartıyorlar
Kaka konusu bizde de tamamdır gibiÇişi de yaparken çişşş deme aşamasındayız,lazımlığa yapmadık hiç ama. bez bağlıyoruz hala öğlen gidip alıştırma kilodu almam lazım,biberon ucu almam lazımHerşey lazım
Bide kızıma minik sandalye ve masa almak istiyorum,bu ara sandaleyeye oturmaya taktıKendine ait olunca bizimkilere salça olmaz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…