2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam canım arkadaşlarım tatlı bebişlerim..
2 gün önce memleketten döndük sizleri ve kuzularınızı çok özledim
oğlum hiç üzmedi beni uyku,yeme konusunda
hala yürümüyor ama artık tuttuğumuzda adımlarını atıyor çok güzel
geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir

evet bisikletli olan çok güzel hatta hepsi çok güzel ama ben yinede en sondakini beğendim biraz klasik ama olsun beğendimm işteee

canım merhaba, hoş geldin, ne güzel bir değişiklik olmuşş gezip eğlenip gelmişsiniz yuvanıza, öpüyorum senii ve gamzeli yakışıklıyııı

hoş geldin canım. aferin gamzelime. öpüyorum onu

şekersiz hepsi birbirinden güzel.filli olanı yaparsan banada anlatırmısın sonra.

tabii ki, becerebilirsem tabi

evet bisikletli olan çok güzel hatta hepsi çok güzel ama ben yinede en sondakini beğendim biraz klasik ama olsun beğendimm işteee

evet klasik ama ben de cok beğendim yoksa hem ondan hem ondan mı yapsam

Hoşgeldin HejarımMaşallah Aras Eymen'eüzmemiş hiç annesini kuzum benim

Şekersizim paylaştığın iyi oldu bende pasta arıyordum bebek bezindenYanlış anlamışım:86:
Bu tarz işler benim çok tarzım değil beğenmedim benBence sen pasta yap hem çok güzel afilli
pasta yapıyosun

e bunlar da pasta işte, bebek bezinden sadece etrafları da kaplanmış

arkadaşım kurabiklerinin hazırlığını bitirdi sayılır belkim ben de cupcake yaparım... ayyy ama stressli iş valla yetişti yetişmedi derdi olur. belli de olmaz benim aklım. du bakalım. en azından model beğendim bu da bişeydir

Doğumda hediye verilmicek mi bunlar? Havludan yapılmıyor mu?
1tane çekiyorlar sonra şekli süsü hemen bozuluyoyani o kadar uğraş didin anında çirkin bir hal alıyo ya ben ona sinir oluyorum Emeğe saygısızlık oluyo Cupcake/cakepops falan daha bi havalı gibiDefnenin pastası hala aklımda

yok kuşum havludan değil. bebek bezlerinden yapılıyo ve sadece görsel bi nitelik taşıyo... kapı süsü gibi süs baaabında

doğum kurabiyelerini kız kendisi hazırlıyo annesiyle birlikte (çok da cici olmuşlar)
ben de böyle bişey yapayım hastane odasına götüreyim hediye olarak. havalı olsun dedim cupcake de yapiim yanında vakit bulursam.

ayyy defnenin pastasının görüntüsü ve tadı hala benim de aklımda. beybi laf etcek şimdi ama özsütten şaşmam artık. her yıl ordan sipariş veririm kısmetse gerçi bi daha bu kadar kalabalık bi doğumgunu planlamıyorum. ilk olduğu için bu yıl kalabalıktı...
neyse konudan sapmayalım... yoksa bu gazla 2. doğum gunu partilerini planlamaya başlicam

Tamam ben çaktım köfteyi bu sefer:86:gerçekten:86:Birde dağıtılanları varya ben onlardan sandım havlu elbezi...vs gibi.
Senin kendinin okula yaptığın pastadan söz ettimdi:112:
Bende düşünmüyorum ama seneye bu konuyu bidaha konuşuruz kesin

öğlen e bebeğe gittim yine 100lük oldumÇoklu ıslak mendil:50TL,2li alıştırma donu 18TL
biberon uçları: 20TL,biskuviler:6TL den 12 TLçalış mutlu çalışZaten habire bebeişlere çalışıyoruz:44:
Bu arada masa sandalye arada oluyomuş ama yoktu

:) hmm benim yaptığım pasta da güzeldi evet ama biraz zor olmuştu

ayy e bebek deme bana. girdi mi ben de 100 den aşağı çıkmıyorum.

masa sandalyeyi ikeanın mammutlarını düşünüyorum ben. defne okuldaki sandalyelerde cok rahat oturuyor kolçaksız olmasına rağmen... birkaç tane de raf istiyorum... oyuncaklarını ve kitaplarını kendi alıp yerine koysun diye.

lazımlık olarak nasıl bişey aldınız. bu iç parçası çıkıp boşaltılıp temizlenenlerden mi? yoksa klasik tek parçalardan mı?

Benim evdeki iç parçası çıkanlardan,o bakımdan temzilemek çok rahat ama ben arabalı müzikli bi model aldım kesinlikle
tavsiye etmem,bebiş oturunca arkası kalkıyor,banyoda duşun yanında duruyor Mira oturunca kabine tutunuyor düşmemek için
Bebek oturduğunda sendelememeli kesinlikle,müzikli olması da hiç önemli değil ben ucuz diye almıştım hatta ama işime yaradı
uzunca bir süre(sevdirene kadar) açıp müziğiyle oynadık biz,,yani önce tanıdık sevdik sonra içine ettik
Dedesi kendi evlerine ikeadan almış Mira için,içi çıkmıyor ama oturup kalkması çok daha iyi.
Netten çok baktım kolçaklı sandalye bugün,,pilsana baktırıcam iştoça,bulamazsam bende mammutlarda alıcam 1 masa ve 2 sandalyesiyle...

Ooo topik yine dagilmis benim sipada 20 dk lik uykusundan uyansinda onu parka goturuyum bugun allahtan hava yagmurlu degil..
Ama oncesinde kendime bir latte coffee and cake ismarliyim dimi o kadarini hakediyorumdur herhalde allahtan costa yakin bize sekersizyesilcayin ozsut u yok ama bizde bunla idare edelim :))

selambu gece yaşlılara yardımı konuşacaz diye kimse gelmemiş sanırım:))
bizde gezmelerdeydikdağ başında bi kafeye gittik,haytalı bici bici yedik
ama çağla bir saniye yerinde durmadı sürekli yürüyüp keşfedecek ortalıgı:)
eşimde sürekli peşindeydi:)cerenle bende keyf yaptık
bi ara wcye gittik,otomatik köpük püskürten alete kafayı yedirttiler:))
bi çağla elini uzatıyo bi cerensonra ellerini yıkıyolar bi daha bidahaaa
sanırım yarım kilo sabun gitmiştir:))
iyiki evde yok kesin batardık:)
yan masada hazırlık yapıyolardı evlilik teklifi olacakmıştam kızla genç geldi biz kalktık
eşime dedim allasen biraz daha bekliyelimizin vermedi
başka başkaaaa:44:
sanırım başka bişey yok:)

Onlara kopuk sikan sabun helal olsun ne olcakki alti ustu sabun yaw :)) sizi simdi anlamislarsa bir dahaki gidinizde kesin wc yasagi koyarlar :)) ocaklarina incir agaci mi dikeceksiniz diye :))

Keyifli bir gun gecirmissiniz ne guzel bizde bugun park ve café sefasi aldik iyimi

Son düzenleme:
Köprübaşından gecmedik canım ilk defa görüyorum

Ama özsüt gördüm :) bu akşam özsütteydim yine. Kociş nöbetçi ben de kuzuyu kresten alıp geze geze eve getirdim. Canım cıktı ayol. Bayaa yurumusuz.

Meleğim sebebine koptum. Sen halaybası ol ben arkadan geliyorum :)

Yaslılara yardımmmm... Konuşalım cicim ayıpsın

Mesela ben çok yardım ederim. Eşimin anneannesinin ayakkabılarını giydiririm, kendi babaannemin koluna girer yuruturum falan. İşte böyle

melegim ben burdayımmmkimse yok diye facede takılıyodum:))
ya bugün cerenin saçlarını kestirdimbaya kısalttıkkuaför keserken ben aglamaya başladım
ama cerene çok yakıştı yüzü gözü açıldı cocugumun:)
yakında size güzel pozlar verir eklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…