2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sekersiz sekerim inan halay icin en guzel alandi bende kacirmiyim dedim ...oki doki halay basi ben oluyum hadi bakalim gelenleri de sira ile alalim aramiza gelenler olursa tabii :))

nerden nasıl bir giriş yapsam bilmem ki. ben de 2 yaşında tuvalete başlatmaı düşünüyorum. şimdi sankim hazır değil. daha ne zaman kaka yapacağı belli bile değil.... ama edavatları almaya başlayayım diyorum. hepsinden alayım diyorum. zaten burda çok pahalı değil. yalnız müzikli olandan almam galiba. sonra öğretmeye başlarım bilmem gerçi şimdi ne söylesen anlıyor ama herhalde o işine gelmez.

sen bu özsüte ortak olsana:)en fazla parayı senden kazanıyolar:)bizim burdaki özsüte ben hiç gitmedim,daha çok gençler takılıyo diye
geçmeye utanıyorumbide şöyle bişey var orası daha önce gündüz sinemasıydı:)
sadece erkekler girebiliyodune izlediklerini anlarsın artık
midem almıyo oraya geçmeye:))duvarları falan temizmidir bilemiyorum
sen gelirsen bi geç bakalım:))

yaşlılara yardımı çok severim..mesela otobüsteyim bir yaşlı bindi asla kalkıp yerimi vermem:))çünkü zaten yaşlı desteksiz durmayı ögrensin isterim
mesela karşıdan karşıya geçecem arabalar durmuyo bi türlü izin vermiyolar hemen bi yaşlının yanına giderim önden onu atarım
hemen arabalar durur:))bende rahatça geçerim
başka başkaa dur düşüneyim hatırlarım

baby fotoğraf çok güzel özelliklede özsüt değilde eski meclis ne güzel bir bina oraya niye özsüt yapmışlar anlamadım. insan kültürmerkezi falan yapar.....

Bende de face acik begen begen yapip duruyorum yakinda adim begen hatuna cikicak :)) ben suclu degilim ama oyle guzel resimler ve yazilar varki dayanamiyorum hani..

Cereni simdi bak cok merak ettim gule gule kullansin saclarini eminimki cok yakismistir...simdi o guzelim uzun saclar gittimi..tuhh yaw :))aman sakin aglama sac bu gelir yeniden hem cocuk icin sac kisa en iyisi malum okulada gidicek her turlu cocuk var temizlik acisindan en makul olani.. bu yuzden iyi dusunmussun...

baby fotoğraf çok güzel özelliklede özsüt değilde eski meclis ne güzel bir bina oraya niye özsüt yapmışlar anlamadım. insan kültürmerkezi falan yapar.....
zaten çok önceden hatay cumhuriyetiyken orası meclis binasıymıştı..yıllar sonra sinema olmuş..yaklaşık 5 yıldırda hem tiyatro gösteirleri için geniş bir salonu var altkatıda özsüt oldu:)içi harika bir yer neden böyle yaptılar bilemiyorum
bende çok begeniyorum melegim ama neden kimse beni begenmiyo anlamıyorum:))
evet saçlar gitti ama dedigim gibi iyi oldu cerende çok begendi..kökü bizde uzar yine ama ben çok duygulandım bu 2. saç kesimimiz..
daha önce yazmışmıydım baybi benim kızkardeşlerimde antakyada oturuyor.

evet canım yazmıştın hatta bende sana cevap yazmıştım ama okumadın sanırım..acaba tanıyomuyumdur kardeşlerini:))
antakya merkezdelermi..

aaa ben asıl güzel haberi yazmamışım. bizim lorin hanım nerdeyse 1 aydır banyodan korkmaya başlamıştı. ne oldu anlamamıştım çocuk banyo kelimesini duyunca ağlamaya başlıyordu. hemde mızmızlanma gibi değil ortalığı yıkıyordu. suyu çok seven bir çocuktu 4 aylıktan itibaren nerdeyse her hafta sonu havuza götürdüm falan birden korkmaya başladı atta kbb den randevu aldım çocuğun kulağında bir problem falanmı var diye gelecek ay. bu gün banyoda kendiliğinden oynamaya başladı suda ördekleriyle balıklarıyla falan saçını yıkarken yine biraz mızırdandı ama o hiç önemli değil. anlamadım ben bu işi kendi kendine banyodan korktu kendi kendine geçti. geçtiya önemli olan bu. banyo yaptırmak kabusum olmaya başlamıştı

Yazik gizz nasil kiyacaksin o seker insanlara zaten yaslilik zor birde sen onlara imtihan olma :))
Sen Yaslan bir bende Mahir e diyimde sana aynilarini yapsin ohhh canima degsin simdiden :))

okumamışım demekki atlamışım ikiside merkezde oturuyorlar. birisi otagarın yenidemem gerekmiyor herhalde diğeride valigöbeğimi ne orda emlakbank konutlarında asri mezarlığın oralarda. kızkardeşim devlet hastanesinde hemşire diğeri ev hanımı

Yazik gizz nasil kiyacaksin o seker insanlara zaten yaslilik zor birde sen onlara imtihan olma :))
Sen Yaslan bir bende Mahir e diyimde sana aynilarini yapsin ohhh canima degsin simdiden :))

kız yaparmıyım hiçşakasına yazıyorum
geçen çarşamba pazara gittim dönüşte baktım 2 yaşlı yani yaşları 80 var pazardan elele dönüyolar..inanırmısın nasıl gözlerim doldu..
zaten her yaşlı kadında rahmetli nenemi görüyorum benim için öyle degerliydiki bana annelik yaptı,bütün çeyizimi kendi aldı..annem yemek yapmazdı nenem bize bakardı..daha neler neler..
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın..

Bazen olabiliyor cnm bu cocuklarin tutarsizliklari mumkun... bizimki de ayni yani cok istekli oldugu seyleri bir bakiyorsun hic yapmaz oluyor ki cocuklarimizin cogu boga burcu yandik anam hemde ne yandik benimkinin simdiden inatlasmasi ve seciciligi basladi bilem...

hımm anladım canım..ne güzel iki kızkardeş aynı yere evlenmişler,sende hemşireydin dimi..
devlet hastanesinde bizimde enişte cerrah:)eşide hemşire kesin tanıyolardır birbirlerini..
sende gelirsen yolun düşerse tanışırız cnm çok isterim..
benim görümcede almanyada:)

Butun yazdiklarim uctu yaa ...o kadar seyi yeniden yazicam ..sitede de sorunmu var kizlar ben nedense cok zor giriyorum foruma..

Saka yaptigini biliyorum cnm..senin kocaman yuregin var inaniyorumki dediklerinin zerresi yoktur ..
Benide Babaannem bakti 5 yasina kadar cok seviyordum Annem calistigi icin tum dunyam o olmustu ...allah hepsini Nur icinde yatirsin ins..hele masallari cok guzeldi hic unutamiyorum ...bana hep akilli kizim derdi ....nasil bu kadar cok sey hatirlayabiliyorum bilmiyorum ama oldugunde 5 yasindaydim ve cok agladigimi biliyorum...

ben yatmak üzere huzurlarınızdan ayrılıyorumm..
kujumu merak ediyorum acaba nerde..pınarda izmiremi gidecekti ben yalnışmı hatırlıyorum:26:
azraece nasıl oldun canım:26:
zadanın hiç sesi çıkmıyo o nerde:26:
bambucan aylardır kayıp:))
melegim bugün hiç gelmedi hiç böyle yapmazdı:26:
babyceren 10 dakikadır yazmıyo acaba başına bişeymi geldi
evet saat 12 yi geçtigi için kendimde degilim
herkese iyi geceler uzunnnnnnn uykular diliyorum

ben de çok zor giriyorum. çok ağır çalışıyor. farklı yerlerede giriyorum sorun yok. lorinin saçlarını kestim geçen hafta 6 aylıkken ilk kesmiştim bu ikincisi oldu. ama pım işmanım keşke kesmeseymişim ne güzellerdi. şimdi toplayacak kadar bıraktım ama pişmanım ama çocukta yalnıca saç vardı dedim belki kısalırsa kendisi gelişir nerde...

Iyi geceler ton ton nine :))madem gunun konusu yaslilara yardim dedik onlarin yerine girip biraz empati yapalim dimi...

Ahh kizlar bastonum cok uzun bir turlu kisasini bulamadim ne yapmak lazim :)) birde yatarken takma dislerimi cikarmayi unutuyorum cok fena oluyor...yaslilik iste unutkanlik nerde ise damarlarima isledi...

diyerekten ...tum yaslilarimiza hayirli omur diliyorum mevlamdan allah basimizdan eksik etmesin malum her biri bilge ve hayatin taa kendileri oluyor...olenlerede bol rahmet ins..

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler
hepimize güzel hafta sonları olsun inşallah

selammmmmkaç oldu selam yazacagıma salam yazıp duruyorum:)neyseki hemen düzeltiyorum..
haftasonu sessizligi var kimseler yok..bizim evde sessiz ceren babasıyla işe gitti..birazdan gelirler,haftalık bile alıyo:)
cereni tembihledim 5 lira degil 10 lira iste dedim:))aylardır çalışıyo zam yapsın:))nasılsa ceren parayı getirip bana veriyo
zannediyoki ben o paraları biriktiriyorumen son 200 lira biriktirmiştim onunlada eşime telefon aldım
dahada borcum var acil paraya ihtiyacım var:))
çağlada uyuyo,şu emme işi gün geçtikçe artıyoher gece söyleniyorum..bütün gece meme agzında uyuyo..
bakalım daha ne kadar dayanabilecem..
evet dün yaşlılara yardımı konuştuk çok şey ögrendik:)
şekersizden yaşlılara ayakkabı giydirmeyi,bendende yaşlıalara otobüste yer vermeyi ve karşıdan karşıya geçmeyi ögrendik:))
çok verimli bir gece geçiridk:)çok şey ögrendik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…