Köprübaşından gecmedik canım ilk defa görüyorum
Ama özsüt gördüm :) bu akşam özsütteydim yine. Kociş nöbetçi ben de kuzuyu kresten alıp geze geze eve getirdim. Canım cıktı ayol. Bayaa yurumusuz.
Meleğim sebebine koptum. Sen halaybası ol ben arkadan geliyorum :)
Yaslılara yardımmmm... Konuşalım cicim ayıpsın
Mesela ben çok yardım ederim. Eşimin anneannesinin ayakkabılarını giydiririm, kendi babaannemin koluna girer yuruturum falan. İşte böyle
Köprübaşından gecmedik canım ilk defa görüyorum
Ama özsüt gördüm :) bu akşam özsütteydim yine. Kociş nöbetçi ben de kuzuyu kresten alıp geze geze eve getirdim. Canım cıktı ayol. Bayaa yurumusuz.
Meleğim sebebine koptum. Sen halaybası ol ben arkadan geliyorum :)
Yaslılara yardımmmm... Konuşalım cicim ayıpsın
Mesela ben çok yardım ederim. Eşimin anneannesinin ayakkabılarını giydiririm, kendi babaannemin koluna girer yuruturum falan. İşte böyle
melegim ben burdayımmmkimse yok diye facede takılıyodum:))
ya bugün cerenin saçlarını kestirdimbaya kısalttık kuaför keserken ben aglamaya başladım
ama cerene çok yakıştı yüzü gözü açıldı cocugumun:)
yakında size güzel pozlar verir eklerim:)
zaten çok önceden hatay cumhuriyetiyken orası meclis binasıymıştı..yıllar sonra sinema olmuş..yaklaşık 5 yıldırda hem tiyatro gösteirleri için geniş bir salonu var altkatıda özsüt oldu:)içi harika bir yer neden böyle yaptılar bilemiyorumbaby fotoğraf çok güzel özelliklede özsüt değilde eski meclis ne güzel bir bina oraya niye özsüt yapmışlar anlamadım. insan kültürmerkezi falan yapar.....
bende çok begeniyorum melegim ama neden kimse beni begenmiyo anlamıyorum:))Bende de face acik begen begen yapip duruyorum yakinda adim begen hatuna cikicak :)) ben suclu degilim ama oyle guzel resimler ve yazilar varki dayanamiyorum hani..
Cereni simdi bak cok merak ettim gule gule kullansin saclarini eminimki cok yakismistir...simdi o guzelim uzun saclar gittimi..tuhh yaw :))aman sakin aglama sac bu gelir yeniden hem cocuk icin sac kisa en iyisi malum okulada gidicek her turlu cocuk var temizlik acisindan en makul olani.. bu yuzden iyi dusunmussun...
daha önce yazmışmıydım baybi benim kızkardeşlerimde antakyada oturuyor.
sen bu özsüte ortak olsana:)en fazla parayı senden kazanıyolar:)bizim burdaki özsüte ben hiç gitmedim,daha çok gençler takılıyo diye
geçmeye utanıyorumbide şöyle bişey var orası daha önce gündüz sinemasıydı:)
sadece erkekler girebiliyodune izlediklerini anlarsın artık
midem almıyo oraya geçmeye:))duvarları falan temizmidir bilemiyorum
sen gelirsen bi geç bakalım:))
yaşlılara yardımı çok severim..mesela otobüsteyim bir yaşlı bindi asla kalkıp yerimi vermem:))çünkü zaten yaşlı desteksiz durmayı ögrensin isterim
mesela karşıdan karşıya geçecem arabalar durmuyo bi türlü izin vermiyolar hemen bi yaşlının yanına giderim önden onu atarım
hemen arabalar durur:))bende rahatça geçerim
başka başkaa dur düşüneyim hatırlarım
Yazik gizz nasil kiyacaksin o seker insanlara zaten yaslilik zor birde sen onlara imtihan olma :))
Sen Yaslan bir bende Mahir e diyimde sana aynilarini yapsin ohhh canima degsin simdiden :))
aaa ben asıl güzel haberi yazmamışım. bizim lorin hanım nerdeyse 1 aydır banyodan korkmaya başlamıştı. ne oldu anlamamıştım çocuk banyo kelimesini duyunca ağlamaya başlıyordu. hemde mızmızlanma gibi değil ortalığı yıkıyordu. suyu çok seven bir çocuktu 4 aylıktan itibaren nerdeyse her hafta sonu havuza götürdüm falan birden korkmaya başladı atta kbb den randevu aldım çocuğun kulağında bir problem falanmı var diye gelecek ay. bu gün banyoda kendiliğinden oynamaya başladı suda ördekleriyle balıklarıyla falan saçını yıkarken yine biraz mızırdandı ama o hiç önemli değil. anlamadım ben bu işi kendi kendine banyodan korktu kendi kendine geçti. geçtiya önemli olan bu. banyo yaptırmak kabusum olmaya başlamıştı
okumamışım demekki atlamışım ikiside merkezde oturuyorlar. birisi otagarın yenidemem gerekmiyor herhalde diğeride valigöbeğimi ne orda emlakbank konutlarında asri mezarlığın oralarda. kızkardeşim devlet hastanesinde hemşire diğeri ev hanımı
kız yaparmıyım hiçşakasına yazıyorum
geçen çarşamba pazara gittim dönüşte baktım 2 yaşlı yani yaşları 80 var pazardan elele dönüyolar..inanırmısın nasıl gözlerim doldu..
zaten her yaşlı kadında rahmetli nenemi görüyorum benim için öyle degerliydiki bana annelik yaptı,bütün çeyizimi kendi aldı..annem yemek yapmazdı nenem bize bakardı..daha neler neler..
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın..
ben yatmak üzere huzurlarınızdan ayrılıyorumm..
kujumu merak ediyorum acaba nerde..pınarda izmiremi gidecekti ben yalnışmı hatırlıyorum:26:
azraece nasıl oldun canım:26:
zadanın hiç sesi çıkmıyo o nerde:26:
bambucan aylardır kayıp:))
melegim bugün hiç gelmedi hiç böyle yapmazdı:26:
babyceren 10 dakikadır yazmıyo acaba başına bişeymi geldi
evet saat 12 yi geçtigi için kendimde degilim
herkese iyi geceler uzunnnnnnn uykular diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?