Iyi geceler ton ton nine :))madem gunun konusu yaslilara yardim dedik onlarin yerine girip biraz empati yapalim dimi...
Ahh kizlar bastonum cok uzun bir turlu kisasini bulamadim ne yapmak lazim :)) birde yatarken takma dislerimi cikarmayi unutuyorum cok fena oluyor...yaslilik iste unutkanlik nerde ise damarlarima isledi...
diyerekten ...tum yaslilarimiza hayirli omur diliyorum mevlamdan allah basimizdan eksik etmesin malum her biri bilge ve hayatin taa kendileri oluyor...olenlerede bol rahmet ins..
selammmmmkaç oldu selam yazacagıma salam yazıp duruyorum:)neyseki hemen düzeltiyorum..
haftasonu sessizligi var kimseler yok..bizim evde sessiz ceren babasıyla işe gitti..birazdan gelirler,haftalık bile alıyo:)
cereni tembihledim 5 lira degil 10 lira iste dedim:))aylardır çalışıyo zam yapsın:))nasılsa ceren parayı getirip bana veriyo
zannediyoki ben o paraları biriktiriyorumen son 200 lira biriktirmiştim onunlada eşime telefon aldım
dahada borcum var acil paraya ihtiyacım var:))
çağlada uyuyo,şu emme işi gün geçtikçe artıyoher gece söyleniyorum..bütün gece meme agzında uyuyo..
bakalım daha ne kadar dayanabilecem..
evet dün yaşlılara yardımı konuştuk çok şey ögrendik:)
şekersizden yaşlılara ayakkabı giydirmeyi,bendende yaşlıalara otobüste yer vermeyi ve karşıdan karşıya geçmeyi ögrendik:))
çok verimli bir gece geçiridk:)çok şey ögrendik:)
selam arkadaşlar ben kızımın fotosunu attım ama. yalnızca profilime girince görünüyor ne yapmam lazım bilemedim.
:44:
planner zeynoya kocaman biinş. benim oğluşumda içer ben 150 cc de razıyım.
kızlar bişey merak ediyorum bebişler sizi çileden çıkarınca ne yapıyorsunuz.ben bazen şirazemden çokıyorum sonra üzülüyorum.mesela yapma dediğiniz bişeyi sizin yüzünüze sırıtarak yapmaya devam ediyorsa Ör: parmağını pirize sokuyorsa,vileda suyunuza ellerini daldırıyor,banyodaki kirli bezlerini alıp oturma odasına getiriyorsa vb.
Herkese iyi haftalar kızlar
H.sonumuz güzel geçtiEşim kızımı avmdeki minik oyuncaklara götürdü c.tesi,bende hafiyelik yaptım
Markete çıktım,sonra gittim gizlice izledim onlarıBirde ne göreyim:18:Mirayı bindirmiş minik atlı karıncaya,kendi gitmiş jetona para ödüyor kasada:18:bu arada bizimki at üstünde kendi başına dönüyor Çok korktum önce yanlarına gidip eşime 2 laf etmemek için zor tuttum kendimi Allah korusun ya düşse bişey olsa Benim bücür sıkı sıkı tutunmuş kımıldanmıyordu
eşimde gözüyle takipteydi ama gözüyle sadeceBişey demedim ama yüreğim ağzıma geldi,haftada 2-3 kez baba kız gidiyorlar oraya bide görmesem daha iyiydi walla
Dün ailecek kahvaltıya gittik,sonrasında çayırda çimende oynadı minnoşum
Bu sabah 6 da kalktık bizde,,ama 1 saat sonra uyudu hemen,8de kalkmış bende evden çıkmıştım zaten...
Çok güzel ve mutlulukla geçecek bir hafta diliyorum
günaydınnnnnn
hepimizee güzel bir ve güzel bir hafta diliyorum haa birde çabucak bitsin bu haftada inşşş
ben fena halde yorgunummm haftasonu gezmekten yorulmuştuk zaten dün akşamda okuldan en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı oyna oynaaa nasıl yorulmuşumm sormayın, uzun süredir görmediğim arkadaşlarımıda gördüm süper bir akşamdı
cmt günü zeynomun kan tahlili vardı demir ilacı hiç kullanmamıştık biz bir önceki değerimiz 12.8 di şimdi ise 11.2 ve doktorumuz harika dedi aynı şekilde beslenmesine devam edeceğiz, Zeyno süt konusunda biraz abartıya kaçıyor gibi çünkü bütün öğünlerini, meyvelerini vs. herşeyi tam yemesine rağmen yinede süte hayır demiyor ve hatta istiyor günlük olarak neredeyse 750 ml süt tüketiyor ve bu kansızlık yapabilir diye çok korkuyordum ama hiçte korktuğum gibi çıkmadı çok şükür, kırmızı eti, mercimeği, pekmezi, cevizi vs. demir açısından zengin ne varsa aynen beslenmeye devam tabii sütede
Eki Görüntüle 786569 an itibariyle evimin durumu budur:))
herkese iyi haftalar dilerim. hasta olunca annemler geldi sağolsunlar. bugünde komşum taşınıyor çocukları bende kahvaltıda 3 çocuk aynı anda besledim halim çok komikti 2 sene arayla 3 çocuk doğurmuş olsaydım vay halime diyim:))
off bu erkekler nasıl bu kadar rahat olabliyo... yazının sonunda düştü falan yazcaksın sandım korktum valla canım ya.. neyse ki olaysız atlatmışsınız..
oh ne güzel ya göbecikler atılmış falan... of haftasonu tatil dinlenme zamanı güya. ben de cok yorgunum ustumden kamyon geçmiş gibi..
kan değerlerinize cok seviindim.. sen buraya zeynonun bir günlük menusunu yaz bakiim buraya... ilham alalım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?