- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
tatlıcadım günaydın:)) tarık buğram güle güle giysin cicilerini. hastalığınızıda atlatmışınız kısa sürede çok şükür.
demin annemleri uğurladık herkes ağlayınca ecede ağladıçamaşır yıkayıp ütü yapmalıyım. annemlerle kışlık hazırladım iyi oldu valla gelmeleri.
cumaya eskişehire gidicem hava soğuk oluyormuş ona göre gel dediler de ecenin hiç mevsimlik bişeyi yok burada sezon daha başlamadı nasıl olacak bilmiyorum hasta olmadan gelsek bari.
bebeğim çağla için zor olacak eminim ama sen onun iyiliği için yapacaksın bunu önemli olan bu bence unutma.
kujum sizin içinde hayırlısı olsun. nasıl x mene kendini emanet ediyon kız ben güvenemem asla:)) sende daha yeni iyileşmiştin neyse sonucu bende merak ediyorum merakla:))
Allah yeniden kavustursun cnm..anne baba ve aile gibi yok..aglasmalara can mi dayanir ki Ece kuzum dayansin ...guzel perim cok ince ve narin gordugunuz gibi..
Eskisehir in havasi serttir bencede kiyafet konusunda temkinli ol cnm..Sezonluk kiyafetler icin internetten alisverisi dusunebilirsin eger hemen gelebilecekse..