• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sen bu özsüte ortak olsana:)en fazla parayı senden kazanıyolar:)bizim burdaki özsüte ben hiç gitmedim,daha çok gençler takılıyo diye
geçmeye utanıyorum:9:bide şöyle bişey var orası daha önce gündüz sinemasıydı:)
sadece erkekler girebiliyodu:9:ne izlediklerini anlarsın artık:9:
midem almıyo oraya geçmeye:))duvarları falan temizmidir bilemiyorum:9:
sen gelirsen bi geç bakalım:))

yaşlılara yardımı çok severim..mesela otobüsteyim bir yaşlı bindi asla kalkıp yerimi vermem:))çünkü zaten yaşlı desteksiz durmayı ögrensin isterim:9:
mesela karşıdan karşıya geçecem arabalar durmuyo bi türlü izin vermiyolar hemen bi yaşlının yanına giderim önden onu atarım:9:
hemen arabalar durur:))bende rahatça geçerim:1:
başka başkaa dur düşüneyim hatırlarım:9:

ne fedakarsın gözllerim yaşardı :53:hahahhaha süper sin bacım bunlar sana su elektirik olarak dönmez işla:9:

bende empati yapıyım o zaman:)
hayırlı akşamlar mememeeelegimmm:68:bastonunu ikiye ayır kısalmış olur cigerim:68:
takma dişlerimi çıkarmayı ben unutmuyorum yanıma bir bardak su alıyorum,gece içine atıyorum,eger susarsamda o sudan içiyorum eheueeue,iki işi bir anda yapmış oluyorummm:27:
unutkanlık bendede var mutlucum,mesela sana azraece yazacagıma bi bakıyorum tatlıcadı yazmışım kusura bakmayasın bambucanım:1:
isim unutuyorum ne yaparsın yaşlılık beykozcum:68:
geçen bakkala gittim dönüyorum baktım benim koca fırında oturuyo tuttum kolundan eve getirdim,5 dakika sonra dış kapı açıldı aa baktım benim koca:53:megerse yalnışlıkla fırıncıyı eve geitrmişim:9:
ne yaparsın olur böyle şeyler:68

allahtan yakında fırın yok :ssz:

Günaydın arkadaşlar.aktivitelere bayıldım inş.bizde paylaşımda bulunucaz ama benim oğlan fotoğraf çekildiğini anladığı vakit makineyi almak için taruza geçiyo.birde bambucan halının üzerinde suyla oynatma cesaretin için seni tebrik ediyorum.benimki olsa heryer ıslanırdı.
Kış hazırlıklarım tam gaz devam ediyor hafta sonu 3 kilo kırmızı biber ve 2 kilo top patlıcan közleyip buzluğa attım.acı biberli sos yaptım.sırada şeftali ve erik kompostosu var.:21:

oy maşallah atom karınca gibisin bacum bu kışın sendeyim özelden yaz adreseyi :56:

Eki Görüntüle 786569 an itibariyle evimin durumu budur:))

herkese iyi haftalar dilerim. hasta olunca annemler geldi sağolsunlar. bugünde komşum taşınıyor çocukları bende kahvaltıda 3 çocuk aynı anda besledim halim çok komikti 2 sene arayla 3 çocuk doğurmuş olsaydım vay halime diyim:))

vuuuuuuuuuu bence çok iyi düşünelim 2 yi baş edilmez yaw bir tanesi canımıza okuyo hele 3 :30:

merhaba kızlar;
Bugün beste kreşe başladı. Uyum sağlayabilmesi için bu hafta çok uzun tutmadım orada. Sabah 10 gibi gittik. Çocuklar kahvaltı yapıyodu. Onları izledi önce. Ben de öğretmene besteden bahsettim ne yapacaklarını anlattım. O ara beste etrafı dolandı durdu. Yaklaşık 20 dk falan yanında durup bahçede beklemek üzere ayrıldım. Beni fark etmedi bile. Bahçede oynadılar bizimki kaydıraktan kayıp duruyodu. Çocuklarla çok eğlendi. Sonra bi ara anneee diye ağlama sesi duydum öğretmeni aradım altını değiştiriyolarmış(bizimki hiç sevmiyor alt değişmeyi) O ağlayınca başladım ben de ağlamaya. Çok kısa süre sonra sustu. 12:15 gibi yemek yediler bizimki yemeğinin hepsini yemiş çok şaşırdım. 12:40 gibi almaya gittim uyku saati geldiği için huysuzlanmıştı. Beni görünce kucağıma atladı kafasını omzuma koyup uzun bi süre kadırmadı. O an boğazım düğümlendi. Şunu biliyorum ki eğer çalışmıyo olsaydım çocuğumu asla bu kadar küçük yaşta kreşe vermezdim. Aslında o pek zorlanmadı ama ben hazır değilim bu duruma. Genel olarak ilk günü beklediğimden daha iyi geçti umarım iyi olur.

hayırlısı baccım işla hep böle devam eder :nazar:

selam mayısın en güzel anneleri ve en akıllı bıdıkları:16:
bizim haftasonumuzda güzeldi şükür pazar günü düğün için boluya gittik geldik yavrum çok eğlendi
sürekli konuşur vaziyette birde anlasaydık ne dediğini iyi olurdu:27:
bu arada oğlum tam 4 diş çıkardı bu seferki dişler çok ağrıya sebep olmadı şükür:nazar:
daha rahat çıkardı,oğlum dişleriyle pek bişey kemirmiyor sizce ne yapmayalım dişlerini kullanması için
yemek yediği zamanda çiğnemeden yutuyor artık çiğnemesi gerekmez mi?
hepimize güzel haftalar olsun inşallah:ssz:

maşallah oluşuma 4 diş süper :nazar:

benım tavşan hala 6 diş 7 yolla gelemedi bi turlu :27:benım tavşanda kemirmeyi sevmiyo ne yapcam bilmiyom bende :31:

bu arada benim oğlum daha hiç çekmece karıştırmadı bende karıştırsada izlesem diye içgeçiririm hep:37:
ama bavul toplarken baya karıştırmıştı iç çamaşırları falan havaya savururuyordu sıpa:16:

azraececim bu arada senin neyin var hastaymışsın,rabbim şifa versin umarım ciddi birşey değildir:31:
yaw bırak karıştırmasın ben günde kaç defa topluyom hatırlamıyom he m yatak odası hem mutfak :24:

bakalım yürüdükten sonra benim sakin kuzucum değişecek mi,tabiki değişmesini istemem ama ne bilim işte kaşınıyorum galiba:18::18:
sağlıklı olsunlarda hepimizin yavrusunun farklı özellikleri var işte:16:
ama bence 2012 mayıs yavrularının en tembeli:37: ve en sakini:nazar: benim oğlum:1::1:
işla değişmez bacım ben oluşunun huyunu seviyorum:16: şimdi tembel ama sen onu yürüdü zaman nasıl tutcan bende onu merak ediyom:34:
ben elimle verirsem bişeyi o zaman sadece bi ısırık o kadar
aslında Aras Eymen bebekliğindede hiç birşeyi ağzına sokmazdı oyuncak vs.
neler denedim neler mesela salatalık dilimleyip eline verdim bir dilimde kendim aldım
ben yedim kendi salatalığımı bana bakıp belki o da yer diye ama bizimki elinde salatalık sallayıp durdu
elindeyken de vermeye çalıştım ama yok almıyor bir türlü
dr a danışıcam artık:ssz:

aynı şu ana kadar hıyar yemişliğide yok tavşanımın bi çubuk kraber tık tık ediyo bazen o kadar :35:

salık olsun her şeyin bi yeri bi zamanı var :16:

Kızlar bu arada bilenler bilir ben hiç tv izletmedim kızıma şimdiye kadar,ara sıra açıldığında da hiç ilgilenmiyor sadece anlık bakıp kafasını çeviriyordu şimdiye kadar:nazar:Dün odasını topluyorum o da malumunuz arkamdan dağıtıyor:37:Üstüme sinir geldi,açtım ipad den pepeyi koydum beşiğine,sevinç çığlıkları attı çok mutlu oldu:9:Pepe diyorum pepe diyor,bak bu bebe..bebeeee.sonra anaları çıktı bunların,anneee dedi:nazar:çok mutlu oldum:16: Sonra....sonra bi daha izletmedim hepsi bu kadar:9:

oy maşallah :nazar: bizde izliyoz bazen pepeyi ama hiç pepe demedi tavşanım bazen ABİŞ ABİŞ dio ama:34:

İyi akşamlar kızlarrr geçmişe bakamadım ne var ne yok haberim yok
Bıdığım dün hastalandı:(birden ateşlendi gece ateşi 39,5 a kadar yükseldi:14:
Neyseki ateşi çabuk düştü ama sabah ezanından sonra uyuyamadı kuzum baktım ki vücudunda minik kırmızı sivilce gibi döküntüler var
Kahvaltısını yapamadı ağzına 1 lokma aldı feryat figan ağlamaya başladı dr u gelir gelmez yanındaydık
Oğlum 'el ayak ağız hastalığına' yakalanmış:14:ilk defa duydum döküntüleri ellerinin içinde ve ayak altında yayıldı diz kapaklarında da var.. Ellerinin içi yanık gibi gözüküyo:14:
Nerden nasıl bulaştı anlamadım boğazlarına kadar 1 günde inmiş:(
Dikkat edin kızlar salgınmış şu anda..eczaneye sabah erken saatte gittiğimiz halde aynı reçeteyle giden 13. Kişiymişiz:53:
Bi sürü ilaç verdi dr..boğazlara kadar indiği için antibiyotik,döküntüler için şurup,kaşıntı için krem,ağzındaki yaralar için solüsyon,ateş düşürücü şurup,ağız yaralarının çabuk geçmesi için vitamin dua edin teyzeleri yavrum çabucak iyileşsin..çok halsiz ve bitkin:14:
Kuzulara iyi bakın inş sizlerin evine uğramaz bu pis hastalık.. Dr en az 10 gün sürer iyileşmesi dedi 10 gün sonrasındada bi 5 gün daha ateş olabilir dedi çok fazla ilgilenmen lazım dedi..annem ve ben full time tarık buğranın başındayız
Bu gün kaç kez kıyafet değiştirdim hatırlamıyorum..yıka kurut ütüle giydir otomotiğe bağlanmış robot gibi oldum:)
Çok yorgunum 2 gündür uykusuzum ama uyuyamıyorum..meleğimin ilk kez bu kadar çok ağladığını gördüm:14:
İnş yavrumun rahatsızlığı 10 gün sürmüycek eski sağlığına kavuşucak herşey güzel olucak:16:

oy kıyamam x enişteme çok geçmiş olsun :nazar: ilerki sayfalarda okudum düzelmiş eniştem daha iyi olcak işla :16:

İki çocuk olunca insan daha rahat oluyo de mi?
Bizim bu ilkler zavallı, her tecrübesizliği onlara yaşatıyoz.
Büyüklerin şöyle bi sözü var: Anamın ilki olacağına dağlarda tilki olaydım:9:
VAVVVVVVV söze bak:1:

kızlar kreş fiyatları ne kadar ??? :44:

bugun kendim için saglık ocagına gittim sinüzit ilacım bittigi için doktorumuz enesinde boy kilosuna bakalım dedi en son 1yasında götürmüstüm evde tartıyorum hep aynı kilosu 4aydır hastalıgıda yok diye götürme geregi duymadım
enes 11kg:nazar: 81cm:nazar: olmus iyi dediler..
kilo almıs olmasına sasırdım acıkcası cünkü her tatısımda aynıydı megersem almıs oglusum mutlu etti anacıgını :27:

maşallah oluşuna :nazar:

geçmiş olsun bu arda sanada sinüzit saçını asla ıslak bırakma:34:

ben açıkcası tavşan kilo hiç baktırmadım baya fırsat yok olmuyo totişimi zor kaşıom o derece yanı:9:

evde bir büyük çocuk olunca küçügü hiç büyümüyo hiç anlamıyo zannediyodum ama çağla maşallah ne dersem yapıyo:nazar:
altını degiştirecegim zaman hadi bezini getir diyorum verip kaçıyo:9:zorla yakalayıp altını degişiyorum götürüp çöpe atıyo:)
bak üstün kirlenmiş hadi cici getir diyorum dolabını açıp hep aynı bluzu getiriyo:))(en eski olanı):9:ablasından kalanı:))
kumandayı veriyo,agzını peçeteye ve havluya siliyo:)
oyuncaklarını bile sepete koyuyo:nazar:
git babana bom yap diyorum gidip yapıştırıyo:9:sonrada öpüyo:17:
karnım acıktı mammamm getir dedigimde buzdolabını açmaya çalışıyo..
bıcıbıcıya gidyoruz dedigimde banyoya koşuyo:17:
hadi uyuma vakti dedigimdede herkese el sallayıp bay bayy diyo:3:bide avcunu öpüp öpücük yolluyo:9:
:nazar:
gitgite çok şeker oluyolar,herşeyi anlamasına ragmen çok fazla konuşmuyo,anne,baba,abbaa(abla)bay bay,dayy(dayı),
mammamm(yemek),gitti,aç,kapa,,sanırım bu kadar..ceren çağla gibiyken bülbül kuşu gibiydi:))
ses kaydı bile var şarkı bile söylüyodu:26:
neyse geç olsun güç olmasın bunada şükür:)

maşallah :nazar: va benım tavşan çok tembel şımarık everip kurtulcam tatlıcadıya satcam bakalım başlık parasında anlaşırsak:37:

part3

Son düzenleme:
melegim hoşgeldin cancagızım:)
nasılsın umarım herşey yolundadır..mahir yakışıklısı ne yapıyo biraz anlatsana özledik:17:resimde ekle:)
ben hastayım nazara geldim:)hiç halim yok..
halim yok bu kadar yazdım bide halim olsa sanırım 5 sayfa giderdim:))
sen geldin ben kaçtım gibi olmasın canım:17:beni bu gece affet:)
çok öpüyorum:54:
iyi geceler...
(çıkarken anahtarı paspasın altına koy belki kujum gelir özledik valla)
(kujum gelirsen en çok beni alıntı yap okuması çok zevkli oluyo:)))

geldim aldım kız 2 süpürseydin çene yarıştırcana milletle burda yerler pis camlar leş :9:
senı yaptım :37:şey alıntı yaw yalnış anlama :27:yapmamak elledel bacım hayatını yazsan roman olur yane delü :27:

günaydın.. ama siz montessori sayfamızı takip etmiyor musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...is-annelerinin-montessori-uygulamalari-2.html

fotoğraf koydum yazı yazdım o kadar. hıh.. küscem size... :19:

acaba unutulmasın diye oraya yazan burada hatırlatma mı yapsa? ya da neyse yaa. takip eden eder ama di mi

ediyorum x teliyle ama yazamıyom süzgeci yaptım resimleri koycam işla boş vaktımde eline koluna sağlık bilgiler için:16::16:

ayy benim boncuğum da Zeyno ve mira gibi.. yatak odası çekmeceleri favorilerinden.. gecen gun siyah atleti sallaya sallaya geliyor baktım.. misafir de var. içimden dedim "kızım iyi ki sütyenlerimi falan sallaya sallaya gelmedin" :1:

mutfak çekmecelerini çekip mutfak bezlerini tek tek sallıyo yere atıyo. kurabiye kalıplarını çıkarıyo. alt çekmecelerde onlar olduğu için kırılacak-kesici seyle bulundurmuyoruz tabii ama toplaması dert valla..

ayy bi de fırınların düğmelerini çeviriyo basıyo kaşla goz arasında. sinir olduğumu bildiği için inadına yapıyo.

sineklikleri elleriyle ittirip rayından çıkarıyo ve özellikle yapıyo valla...

bizim evde biblo vs kalktı hep, ama babaannesindeki her sey tehlike altında.. hatta 3 lü kuğu takımının ikisini kırdı. üçüncüyü bekliyoruz :D şaka şaka artık orda da ortadan kaldırıyorum gittiğimizde ...

kendi yaşantım film şeriti gibi geçti giti gözüm önünden aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ALLAH kolaylık versin bize :ssz::ssz:

kızlar geçen masa sandalye sohbetinizden bende bi araştırmaya gittim gittim.sonra çok alakasız bu aktivite masalarını buldumEki Görüntüle 787294 bizimkiler için küçükmü sizce

al at köşeye nasılsa büyüyolar lazım olcak bacım :17: olmadı bana yolla sıkılınca 2 aktivite yaparım:27:
teşekkur ederim yorumların için :)
çok güzel bi site keşfettim. harika aktiviteler var. en kısa zamanda defnoşla yapıp sizlerle de paylaşıcam..
ya kızlar eşim bu akşam dışarı çıkalım dedi başbaşa. enneme bırakırız dedi. bi yandan çıkmak istiyorum bi yandan da vicdan yapıyorum. napsam ki

hiç düşünme çık derim bu günler bi daha geri gelmicek vicdan yapma :34:

Montessori Mischief - Aubrey Hargis

tesadüfen buldum. biraz karıştırdım :)

türkiyeden de montessori blogları var. onlara da bakıyorum. şimdi biz hepimiz aynı zamanda başladığımız için paslaşmamız lazım. birbirimize fikir olur.

ben defne için aktarma ve kart atma aktivitelerini düşünüyorum şu aralar. aktarma olayı şöyle oluyor. bir kaseye fasulye koyuyorsun. bir de boş kase var. kaşıkla fasulyeleri boş kaseye aktarıyor. el-göz koordinasyonu gelişimine yardımcı hem de kasık tutmayı öğrenmiş oluyor. zamanla zorlaştırarak (anladıklarında) "hadi bakalım 1 tane bile dökmeden aktarabilecek misin" şeklinde teşviklerle çalışmayı ilerletiyorsun. zamanla taneler küçülüyor. mercimek ve en son pirinçle deniyorsun. sonra un ve suyla da yapılabilir.

kart atma da şöyle; posta kutusuna benzer bir kutu yapıyorsun (ben ayakkabı kutusu düşündüm) üzerinde kullanacağın kart buyukluğune gore (tabi daha geniş) oyuk açıyorsun. cocugun elindeki kartları o delikten içeri atmasını sağlıyorsun. sen bir-iki kez gösteriyorsun. gerisini o yapıyor.
asıl olay kesinlikle zorlama veya müdahale etme yok. çocuk sıkıldığı an aktiviteyi sonlandırıyorsun
sık kullanılanlara ekledim bakcam siteye tşkr :16:

Benim güzel kalpli anneligin tum kusalligini yasayan ve evlatlari icin herseyin en iyisini yapmaya calisip her mutlulugu hak eden arkadaslarim.
Oncelikle tum gecmis olsun dileklerinize verdiginiz destege sonsuz tesekkurler ediyorum.
Icimin en daraldigi anda kendimi attigim bir liman olmus megerse burasi.
Yine ayni konumda olunca daha bir farkttim.
Gorustuklerim gorusemediklerim hepiniz evimden bir kisi oldunuz. Yavrulariniz yavrum sizler kardeslerim gibisiniz. Ayni seylere gogus geriyor olmak ayni şeyler i yasiyor olmak her seyden once anne olmak bizim gonul birligimizi costuran.
Hepinizi ayrı ayrı cok seviyorum. ALLAH hepimize saglik afiyet mutluluk huzur nasip etsin bebislerimize hayırlı bir omur nasip etsin.AMINN...

Mira defne zeyno sizi gidi cadilar. Bir tane findik kurdu da bende var.aynilarini yasiyorum. Bizim de meshur bir aysemiz var. Eee soyleyip ayaginda
kucaginda besiginde salliyor. Iki tane aysemiz var aycee diyor ikisine de. Kaka soylemeye baslayinca bugün lazimlik aldik. Bakalim denemelere gececez.kizim balgamli öksürük harici gunde 5 kere falan oksuruyor.antibiyotik de bitti. Dra goturecem yeni birine.

Gelelim arap saci olan durumlarima. Iki gecedir sabaha karsi uykuya dalıyor um. Dusun dusun deliriceem. Kv ile yollarimiz ayriliyor. Hala hasta iyilesemedi. Halsiz bitkin duruyor ve anladigim demese de gidip geldigi yol ona agir gelmeye basladi. Bu sene okula başlayacak olan kaynimi bizim taraftayazdiracaktik ama ikametinin en az 6 ay onceden alinmasi grrekiyormus. Malesef olmadi. Karsida okula baslayacak ve annesinin yaninda olmali.

Kv arabayla bana getirin diyor ki ramazanda mecburen 1 qy kaldik ve kizimin huyu suyu degisti sokakci huysuz uykusu z oldu. Malum yasayan birey ve kucuklu buyuklu cocuk fazla. Gidip gelen e kadar yipranacak yollarda kizim. Uyku duzeni yine kaçacak vs vs...kisacasi ayda da 500 tl benzin paradi nerden baksan. Babasi gec gelirse isten bende kalir diyor kv. Katlanamam buna. Kucuklerin elinde kalmasini da istemiyorum. Once manen sonra madden bunlara ghazir değilim.

Karsiya goturrecegime bakici yada kreş diyorum ama demekle kalmayip bin tane soruyla beynimi yiyorum. Iki gundur kreslerle gorusme yapiyorum. Fiyatlar cok pahali. Bizim yas grubu nu kabul eden iki okulla karsilastim suanda is yerime yakin. Mecburum sanirim. Biri isime bes dk mesafede. Ama ben hic hazir degilim. Vurgun yemis gibiyim. Keske calismak zorunda olnasaydim da ben baksaydim kuzuma.
Nasil alistiracam. Annemlerde resmen depresyona girmisti hatirlarsiniz belki. Nasil dayanacam

Ayrica ust kat komsum iki cocugu var tam gun okula gidiyorlar. Cocuk bakmak istiyor sanirim. Cok sevdiğim ev sahibim anlasirsani z gozun kapali emanet et diyor. Yeterince ilgilenip onu her turlu doyurabilir mi bilmiyorum. Uykularim kacti. Kreste aktivite olur diyorum ama benim evde gösterdiği m yada gosterttigim teferruati gosterebilirler mi. Komsumla oyle samimi degiliz bu arada da.

Ayrica ehliyet ve araba olupta kullanamayan ben varim. Cocugu sabah akşam nasıl birakip alacam. Ah kizlar ah kapana kisilmis gibiyim.

Manen cok kotu durumlarda yim. 24 aylikken diyorduk daha erken oldu. Kv canim benim o da uzuluyor ama gonderemem oraya..en azından kreste daha iyi eğitim alir diye düşünüyorum. Yazi var kisi var her turlu. Kafayi bozmus durumdayım ben.

Hicbir ikon şuanki duygularimi tarif edemez.

Kv hala iyilesemedi.

Kizlar darda kalan bizim icin dua edin olur mu?

Kisacasi sekersiz ve bu durumu cok taze yasayan ilkimim yazdiklariniz beni hep etkilemisti.
Hele ki ilkimim son paylasimlarini okuyunca agladim ve icim yandi.
Ilkim beste ins en kisa zamanda adapte olur cnm arkadasim.yipranmadan gecsin bu donem.seni cok iyi anliyorum. Telle arayip halimizi hastaligimizi sordugun icin de cok sagol cnm.gercekten cok tatli ve cok ince bir insansin. Beste cok sansli.

Sanirim ayni kaderi paylasmak zorunda kalacagim.

Allah hepimizin yardimcisi olsun

Yorumlar iniz cok kiymetli. O yuzden esirgemeyin. Endiselerimi en iyi siz anlarsiniz.kafa duman bende.

Hepinizi ve kuzularinizi cok opuyorum canlarim...

ALLAH yar ve yardımcın olsun bacım dertlerin biri bitmeden biri of ya çoçuk kaynana üst üstte ALLAH kolaylık versin sabır sabır çek bol bol iyi olcak işla her şey :16:

Ayy deme cnm benimde en buyuk kabusum oglumun birileri varken cekmecemden hic olmadik birseyi alip getirmesi..
O gun babasinin ayakkabilarini giyip gezinmeye calisiyordu , bazende kendi ayakkabilarini benim ayaklarima giydirmeye cabaliyor :))
Corap ayaginda hic tutamiyorum, ayakkabisinida cikariyor ne yapcam ben bu oglanla mutfakta yerler tas hali var ama her yeri kaplamiyor kenarlari acik ve bzimki hep o mekanlarda takiliyor nedense..

Bir gun camasir makinesinin ayari ile oynadi, makine kilitidine bastim saniyordum demek basmamisim...60 derece ile yikayacagina 90 da yikadi artik dusunun camasirlarin ne hasat hale geldigini...birde kizdigimi anliyinca hemen sivisiyor kacmasinida biliyor deli fisek :))

oy maşallah akıllı baluşuma :nazar:kızma annesi bida yapmıcak :37: bu dah aiyi günlerin meleğim bide yürüsün görcen gününü :9::9:

part4

Son düzenleme:
o konuya hiç girmeyelim mutlu_anne hanımcığım :17::17::17:
beni utancımlan başbaşa bırakınız :17::17::17:
bir Türkan Şoray kederiylen, koşarak kendimi yatağa atmak suretiylen ağlamak istiyorum :14::14::14:

not: sık kullanılanlara kaydetmek iyi fikir :44:elim yanlış topiklere tıklamaz böyleliklen :9:

işallaaa benım umudum yok ama neyse :37:

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldin :16:
tabiki de alırız ama kendinizi tanıtınız.nerde yaşıyorsunuz? çalışıyor musunuz? kaç yaşındasınız? boy-kilo vs.

veeee en önemlisi: araıza katılmak için neden bu kadar geç kaldınız bakayım :20:

gelişiniz cümlemize hayırlı olsun diyorum :46:

kısaca gbt mi yolla bacım faksla cihiroya DAHA İYİ OLUR DEMİ monşer :37:

hepsi de çok güzel isimler :16: benim de 1'den 5'e kadar favorim HİLAL :16: özel bir sebebi yok, kadın doğumcumun adı Hilal'di. benden sonra el bileğinden ve belinden ameliyat olup, operasyon hayatı bitmiş ve polikliniğe talim etmiştir kendisi :14: hayır, benimle alakası olduğunu düşünmüyorum :19:
:53::53:ya acep kadın yaşuomu bneım bazı kuşkularım var :9:
Merhaba Kızlar ben besteyi kreşten almaya karar verdim.
Bugün son kez gittik, sabah gittiğimde kahvaltı yapıyodu çocuklar (cornflaces- süt)
Bana verdikleri yemek listesinde açık büfe kahvaltı yazıyo.
Ben önce şaşırdım ara öğün mü bu dedim öğretmen yooo kahvaltı dedi.(gol 1)
Neyse sahibiyle konuşayım bu durumu dedim sustum. Besteyi bıraktım tabii bizimki ağladı sakinleşsin diye yanında kaldım.
Bi baktım öğrenci sayısı 13 hayırdır dedim; biri yeni kayıtmış, diğer ikisi haftanın 3 günü gelyomuş falan filan
Üç gündür gidiyorum 1 öğretmen 1 bakıcı var, öğretmene hani 2 öğretmen 1 bakıcıydı dedim yoo tek öğretmen dedi(gol 2)
Madem öyle neden bana yalan söylüyolar deyip öğretmene çemkirdim. Onun da suçu yok ne yapsın.
Ortalığı görmeniz lazımdı kızlar öğrenciler doğal olarak hiç durmuyo öğretmen kime bakacağını şaşırıyor falan..
Bir de bu çocukları nasıl uyutuyolar hiç hayal edemiyorum doğrusu. Neyse öğretmen çocuklarla ilgilenirken ordan bi tanesi koltuktan kütt diye kafasının üstüne düştü 10-15 dakika ağladı yavrum(içim gitti). Bu kadar çocuğa 2 kişi bakarsa olacağı o.
Okulun her sınıfında kamera var ama küçük gurupta yok( sordum neymiş yeri geliyomuş öğretmen yerde debeleniyomuş üstü açılırmış falan saçmalayıp durdu) Demekki bu rezil ortamın görünmesini istemiyolar ben bunu anladım doğrusu.
Çıkışta görüşmek için gittim ama yerinde yokmuş sahibi yarın ağzıma geleni sayıcam
Sonra diğer kreşe gittim orası daha fena en üst kata koymuşlar küçük gurubu
Sınıfın hemen yanında dimdik merdiven korkuluksuz korunmasız.
Burası sizce uygun mu dedim
cevap: şu zamana kadar hiçbir şey olmadı (bundan sonra olmayacağının garantisi var mı dedim geveledi durdu)
Yazacak daha çok şey var ama sizi daha fazla sıkmayayım kızlar üç gündür boğazımda bir düğüm var umarım yakın zamanda çözülür. Şimdi bakıcı araştırıyorum umarım vicdan sahibi bi insan bulurum.

Bu arada çocuğunu kreşe gönderecek anneler lütfen beni örnek almayın her kreş böyle değil çok güzel kreşler var. Burada seçenek olmadığı için çok rahat davranıyolar.

zor bir durum ama direkten dönmüşsün bacım :18: işla iyi bir bakıcı bulursun tanıdık çevrenden bak fazla yabancı olmasın kolay gelsin :34:

son bişey daha yazıp kaçayım:10:
geçe hafta çok kötü bir rüya gördüm,rüyamı boşverin ama 2 tarih gördüm aklımdan çıkmıyo:18:
03.10.2013 ve 10.10.2013...
bu tarihleri neden gördüm anlamı ne o gün bişeymi olacak diye çok korkuyorum..
dün gecede çok kötü bir rüya gördüm:18: rüyamda haykırıyorum''Allahım ne olur bu rüya olsun''
kalktım çok şükürki rüyaymış dedim..
ikisindede çağlayı gördüm:14:
hayırdır inşallah ama fazla kafama taktım aklımdan çıkmıyo..özelliklede yukarda yazdıgım tarihler..
neyse ben gidip kek yapayım:10:
hoşçakalın:5:

hım hayırdır işlaa :26: kek süper fikir kafa dağılır :56:

veeeee 2 yıldır olmadıgım şey oldu:))en sonunda bende regl oldum:119:
ama çok ters bir zamanda oldum kızlar:14:
dünden beridir cereni tembihliyorum babasının kafasını şişirsinde bizi 3 günlügüne tatile götürsün diye..
ben pek konuşmuyorum eşimle o yüzden cereni aracı yapmıştım:9:
neyse bugün eşim geldi yemekte dediki''ceren kararımı verdim sizi tatile götürecem'':119:
ceren havalara uçtu,tabi bende ama içimden:1:çağla henüz anlayamadıgı için sadece sırıttı:86:
yemek yedik eşim gitti,wc ye gittim baktım:53:ya dedim bendeki şansa bak:))
tam zamanında geldin sende dedim:))
ne yapıyım kızlar bu şekilde gidilirmi:26:çok az geliyo ama ya artarsa:26:2 yıldır olmadıgım için kaç gün sürdügünüde unutmuşum:1:
git dersek gidermi:))
bu halde denizede girilmez:26:
ne şanssız biriyim ben ya:14:

oh oh gözün aydın bacım hayırlısıyla sende bizden oldun çek her ya işin yoksa:30:

Evt yaa cocuklarin mutlaka kaalabalik bir ortamda buyumeleri gerek,hem cok daha saglikli...bende oyle buyudum bahcelerde cocuklarla oynayarak gecti superdi tadi halan damagimda..
Benim oglumun oyle bir ortami yok malasef ..simdi yurumeye baslamasini bekliyorum belki ondan sonra bende yarim gun simdilik krese verebilirim...aklimda cok plan var yapilcak ama su oglan bir yurumedi getti yaw..

aynen meleğim kalabalık dedeli neneli dayılı yengeli ben birazda ondan taşındım annemin yanına :34:
valla ben çoçukken sabah yer çıkardım dışarı akşam yemeğine kadar oynar dık süper bir mahalleydi işla kızımda böle büyür :17:

beni bir merak eden sen varsın zaten:14:başkada kimse sormamış:14:sanırım beni artık kimse sevmiyyyy:)
dün cerenle çağla saat 5 te uyudu 7 de kalktı..ee gece oldu hala uyumadılar:)zor bela 11 buçukta uyuttum benimde uykum geldi uyumuşum:)ondan gelemedim melegim:))
yapma yaa 5-6 gün sürermi:53:hiç hatırlamıyorum unutmuşum:)ne yapacam ben ya:14:
haftaya kalırsa 2 gün kalabiliriz..bu hafta gidersek cuma sabahtan gidecez:26:
ne yapacam bilemiyorum yani önemli olan benim degil çocukların eglenmesi ama ben havuza denize geçemessemde çağlayı nasıl geçirecem bide o var:44:sanırım ertelemekten başka şansımız yok:14:

sudan sıkmış balık senı :27: arkadaşlar topimizde bir ergen kızımız oldu hayırlı olsun bayb benım kıyamam:16:

kızlar siyahlaleydi dimi tekrar hamile olan nerelerde acaba naptı bebegi kızmı erkekmi doktoru tahminde bulunmusmu aseriyormu aklımda binlerce soru :44:

inş iyidir gel siyahlalecim meraklardayız :49:
kızlar ben dogurmadan önce diyordumki oooo ben cok cocuk yapıcam hatta senesine hamile kalırım 2yas olur araları simdi yuttum o laflarımı hatırlatıyorlar bana bunu bunu dedin diye ben hemen kıvırtıyorum sey hımmm enes söle enes böle hak veriyorlar ama gercekten iyi sallamısım bende :27:

öle işteee bukadar anlatcaklarım :29:
buarada biz 2012 mayıs anneleri olarak birinciydik yeni gelenler için söyliyim kupalıyız biz :65::64::64::66::66:
bende merak ettim bak şimdi nerdebu kız napyo işla iyidir :16:
gider inş canım ama ilk oldugu için inebilir umut fakirin ekmegi :27:
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum :49:
he duydum onun gibi kocam olsa 9 doğururdum :49::49:
öptüm geçti :)
bebeklerin hamilelere aşırı güzel bir ilgisi oluyor,sanırım hissiyat:16:

Yerim ben onun ayakkabısını:16:Bende bu dertten muzdaribim canım ama bizimkiler eskiyor walla,Mira 20numara giyiyor ayağı 19,5 muş.Bende normalde arkası sert olan bilekten modelleri kullanıyorum ama çok beğendim bunu aldım zorlanmadı minnoşum memnunum:nazar:Son ayakkabımız ve kızımın sütun bacağı:9:
Eki Görüntüle 788843
iyi günlerde ipratsın fıstığın :16:

vu tam ısırmalık yerim o bacağı görünen kısmı en azından :56:

forum ahalisi merhabalar ben geldim:)) annemler şişe domatesi yapmak için domates almaya bir tanıdıklara gittiler bu gece orada kalıcaklar eşim nöbette ve ben yalnız kaldım:))

kujum sayfaları okumayı bitiremedin galiba çık gel artık alıntı yap lütfen:))
yok bitirdim sorun yok relaks tavşan durmuyo elliyo X çimcikliyo bende mecbur bırakıp kalkıyom 2 ye 1 onlar kazanıo:34:

baybcim Allah seni inandırsın dünde yazmasaydın bugün seni soracaktım.valla ben alışık değilim topikte sensiz bir güne.rüyan da hayırdır inş.diyorum.

valla ben dünyaya bi daha gelsem ya çalışmıcam sadece ev hanımı olucam,ya çalışıcam ama bekar takılıcam ev işleri olmucak yada zengin bi koca bulup evi otel olarak kullanmak istiyorum.çalışan bi anne olarak kırk parçaya bölünüyorum.yakında infilak etmekten korkuyorum.:18:

inş. en kısa zamanda 2. hamileliğimin haberini veririm.2014 annelerine takılırım ama burayı bırakmam.ilk göz ağrım burası.:kkk:
bende musab bilale su geçirmeyen bot tarzı bişey alıp kışı onunla geçirtmeyi düşünüyorum. 19 numaralı ilkadım ayakkabısını hala giyiyor.ama 20,5 yada 21 alırım galiba.

2 ci hade hayırlısı beklioz dört gözle :27:

millet selamın hello:3:biz tatile gidemedik çünkü eşim tampon almamış:27:hoş alsada takmaya cesaretim yoktu..
neyse inşallah haftaya 2 günlügünede olsa gidecez..
evde pinekliyoruz ailecek:ssz:ceren avm ye gitmek istiyo:52:zamane çocugu işte:)yok bu sefer ben ögretlemedim kendi istiyo:)
sanırım çağlada avm istiyo:)
kızlar ya ben bu iki cadıyla ne yapacam şimdiden kavgalara başladılar:1:çağla ablasının elinde ne varsa gidip yapışıyo:26:ceren çogu zaman veriyo ama o da sinirleniyo:1:çok tatlılar bazen gidip cereni şap diye öpüyo ceren çok mutlu oluyo:16:
ablasının bluzlarını giymek istiyo:26:bide oje sürdürüyo o küçücük tırnaklarına:51:
bunlar büyüyünce ben ne yapacam bilemiyorum:)
sanırım peşlerinde hafiye gibi gezecem:51:

oh ho git git 2 günlük beylikte beyliktir derler valla be demıyom:37: ben hiç tatil yapamadım sinir küpüyüm o derce yanı :47:

süper eğlen bacım benım yerimede:8:

OKUMAZSANIZ KÜSERİM:9:

Mrb anne kuşlar :3: geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok tşk ederim:16:hastalığımız geçti gitti sayılır
Tarık buğra uyurken uğrayim dedim..dün gecede okuyamadığım tüm geçmişi okudum bitirdim okumasaydım eksik kalırdım:1:
Yavrum çok şükür çabucak iyileşti:16:dr 10 günden uzun sürüceğini söylemişti ama bu gün 5. Günümüz ayaklarında ve ellerinde bi kaç ufak beneği kaldı sadece onlarda kabuk tuttu 2 gün içinde geçer inş
En çok ağzının içindeki yaralar korkutmuştu beni onlarda 2 gün sonrasında geçti..fakat kuzumun iştahı tam düzelmedi yemek gördüğü zaman kaçıyo eee ehhh diyo:50:gözlerini kapatıp suratını buruşturuyo çok sevimli oluyo balım:1:
Hastalığı düzeldi ya çok mutluyum bi kaç gün sonrada iştahı düzelir inş
Cuma günü dr ye kontrola gittik..ilerleyip ielrlemediğine baktı ilerleme olsaydı ilaç değişikliği yapıcaktı
Dr çok fazla üstüne düşme vücudunun mikrobada ihtiyacı var dedi..halbuki az düşüyorum üstüne ama eşim bir şikayet ettiki dr ye sormayın..çocuğun ellerini günde kaç kez yıkıyo bilmiyorum çocuğun ellerinin derisi buruşuyo dedi:1:halbuki ben tarık buğra ellerini ayaklarını yıkamayı sevdiği için yıkıyodum:1:eve gelincede atıştık biraz yarım saat sonra tekrar barıştık:16:

Bu gün tarık buğra duşa kabinin içine girmiş orda otururken yakaladık:1:beni görünce hiiii demeye başladı sıpa biraz oturmasına izin verdim musluğu açmaya çalıştı beceremedi:1:
Bi açamadığı duşakabin kapısı kalmıştı onuda açıyo artık:31:kızlar ev kapılarınıza dikkat edin bu gün yine kilitlemeyi unutmuşum baktım bizimki kapıyı açtı nasıl heyecanla uçuyo allahtan merdivene gidene kadar uzun bi koridor var :18:hem çok ballandılar hemde çok tehlikeli olmaya başladılar

İlkimim ve nagişim; kreş ile ilgili yazılarını okudum içim sızladı inş iyi insanlarla karşılaşırsınız..kuzularımın karşısına vicdanlı merhametli insanlar çıkar umarım..
Keşke yakın olsak kızlar ben zevkle bakarım valla oğlumada arkadaş arıyorum zaten ne iyi olur:) siz yemeğimi temizliğimi ve bebişlerin yemeğini hazırlarsınız ben bakarım:27:.yanıma çalışmayan 1-2 anne geldimi süper olurdu çokta eğlenceli olurdu

Şekersizim;defneninde ağız kenarında pütürler varmış o bizimkinden değildir canım öyle olsa hemen yayılırdı allah korusun kuzuyu
Montesorri topiğini takip ediyorum ellerine sağlık süzgeçten kürdan batırmayı denedik oğlumla 2 tane batırdı hemen sıkıldı sıpa:)
Kaptan kaba aktarmaca daha önce oynamıştık onuda sevmiyo..bi kaç gün içinde çikolata eriterek el baskısı yapıcaz belki sever diye ümit ediyorum:)
Defnenin resimlerine bittim:nazar:en çokta süt içişine ve seksek oynamasına tam bi fındık

Kızlar tarık buğra düzene karşı galiba halkaları daha yeni yeni takıp bi kaç sn bekletmeye başladı herşeyi yıkıyo,bozuyo,dağıtıyo:1:
Bu aralar birde ufak nesneleri saklamaya başladı:26:emziğini mutfak dolabının çekmecesinde bulunan borcamın içinnden buldum,cevizleri 2 koltuğun arasına sıkıştırıyo yada altına itiyo,elindeki kaşığı halının altına sokuyo..elimize yüklü miktarda para geçerse oğluma vericez saklasın:1:

Mutlum;miranın sütun bacağını yerimm:nazar:ayakkabılarıda çok şeker çok beğendim..
Bnde benim minnoşa bileklerinden tutabilicek suya dayanıklı içi ve dışı deri olan spor bi model istiyorum

Meleğim;mahirimin kudurukluğundan bahsettiğinde gözlerimde canlandırıyorum şap şup öpesim geliyo:54:tarık buğrada bu aralar mahir gibi su istiyo ve güzelce kendini ve etrafı ıslatıyo..bizim sıpa kafasından aşağı dökünce çok mutlu oluyo:)
Bende oturup izliyorum:1:benimde hoşuma gidiyo yaptığı ufak yaramazlıklar:17:

Kujum son sayfaya kadar beğenerek gelmişsin yaz artıkk:54:

Veee kuşumun adımları çoğaldıııı:1:yaklaşık 9-10 adım atıyo düşüyo:) çok hızlı yürüyo..hatta bazen ellerimi bırakıp koşmaya çalışıyo
Daha yürümeyi yeni öğreniyo yavrucum koşmaya çalışıyo:1:
Bi kaç gündür sertap erenerin öylede güzel şarkısını söylüyo ama sadece olede guge diyerek:1:
Suyunu bardağa azar azar doldurup veriyorum kendisi içiyo az olduğu için dökmeye suyuda kalmıyo:)
Sylediğimiz çoğu şeyi anlıyo... Yalnız bi sorunumuz var yavrum bana anne demiyo:( bi dönem diyodu şimdi ananneye anne diyo bana ismimle sesleniyo arkadaşım gibi:1:bende etrafımdakileri tembihledim bana anne diyin diye:1:belki oğlumda bana anne demeye başlar:) uyandığı zaman bağırarak beni çağırıyo çok zoruma gidiyo çok:26:

Başka başkaaa bu kadar galiba:26:

Heh bi de bebek isimleri vardı 2. Bebişlerin yanii:)oğlum olursa faruk bora,kızım olrsa defne duru olucak inş

Daha yazmıyorum aklıma bi şey gelirse sonra yazarım:1:

Aklıam bi şey daha geldi kızlar farklı kahvaltı menüleri bekliyorum sizlerden..1 hafta boyunca yavrulara ne yediriyosunuz ne içiriyosunuz ..her güne bi kahvaltı hazırlıyorum ama farklı bi şeyler hazırlamak istiyorum tarık buğra mutlu ama ben aynı şeyleri hazırlamaktan sıkıldım.. Bebelere güzel besleyici kahvaltı önerileri lütfen:56:

maşallah oluşuna boyuna posuna X ENİŞTEME yani:17:

fark edilyomu yanı beğenip kaçtığım gizli bir iş yapamıcammı bne yaw :37:valla kızı uyutup geldim o derce :ssz:

SLM mayıs anneleri ve datluşları :54:

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin bol iştahlı kakalı günler olsun :16:

benı sorcak olursanız 2dk boş vaktım yok annemler geldi kayın peder hasta ora bura arası mekkik dokuyorum avrupa ve anadolu yakası git gel su yolu derler ya odan oldu çıldırcam yakında :25::25::25::25::43::43::43::43::43::43:

hastalanmadım ( adet ) geçikti yanı delircem işla sinirden falandır felandır test yapmaya korkuyom belki olurum diye bekliom işte böle :43:
ya hazır değilim daha of kısmet dua edin hastalanam :14:

not:olum olursa mert kızım olursa aysima koycam şuan tek düşündüğüm isim YUSUFF YUSUF :111:

ve sonnnnnnnn tavşan hırlıo süt vermem lazım iyi hafta sonları ve fazla yazmayın yaw yetişemiyom :6:

Son düzenleme:
Cok benziyor benim oglusuma diyecem ama buradaki butun anneler galiba ayni durumu yasiyordur...bizimkide gun gectikce numaraci oluyor ...missal; bana sulugunu getiriyor agzina iccek gibi yapiyor yada du diyor bende acip veriyorum sonra ne oluyor bilin bakalim tabiki bilirsiniz cok kolay alip sulugunu etrafi islatiyor ve bir yudum bile icmeden...oyle tatli ve masum havasina giriyorki gelde kiz yani...

mrhb..evet numaracı ki ne numaracı oluyorlar.pis şebekler.çok tatlılar ama:16: ama bazen öyle yaramazlıkları oluyor ki güleyim mi ağlayayım mı şaşırıyorum.dün akşam sofra hazırlıyordum..yemekleri koydum sen git tabağı çek kendine at yere.kendisi yerde bu arada..salçalı o yemek beyaz halımın üzerinde yayılmış vaziyetteydi..gözlerime inanamadım.bide oturmmuş ordan yemeye başlamış üstüde batmış..ne yacaksın..eşime dedim gel hep beraber yiyelim yerden tabağa gerek yok dedim:)))

benim kuzum ne biberon ,ne emzik ne de suluk kullanıyor.6.ayından itibaren bardaktan içmeye başladı suyunu...

kujum Allah iligini versin işlaaa..öldüm gülmekten:1:
sabah sabah iyi gitti valla:)bi geliyosun pir geliyosun maşallah :nazar:
Allah hayırlısını versin ne diyim hemen test yap ve bize haber ver:52:
çok merak ettim:52:hadi hadiii:)

pöff bu ne sıcak:37:bide evi silince hararetim 5 e katlandı:37::37:
kahrolsun evin işi:37:batsın bu dünya:1:
gece yine kabus gibiydi çağla zırt pırt uyandı:ssz:sabahı nasıl ettik bilmiyorum:ssz:tek derdi emmek:ssz:
yani tamam uykusuzluga alıştım ama bide yemek yememesi beni mahvediyo:ssz:
sabah yine bişey yemedi:ssz:küçük bir karpuz yedi o kadar..
ne olacak bu böyle bilmiyorum..kahvaltıda bile memmm memm diye bagırıyo:ssz:
mecbur veriyorum yoksa kafama vuruyo:))
kızlar biri bana destek olsun lütfen:18:sütten kesmek istiyorum,ama cesaretim yok..kıyamıyorum..
ama böylede yemek yemeden olurmu:ssz:uykusuzlugu saymıyorum bile o sorun degil..
bebekken tombiş olan kızım şimdi kürdan gibi geliyo bana..boyuda uzun..
Allah ım bana sabır ver dinimiz amin..

Kujum anacim masallah sana A dan Z ye herkesi anip yazmissin cnm eline ve koluna kuvvet resmen son 50 sayfanin ozetini bir sayfada halledivermissin :))

pöff bu ne sıcak:37:bide evi silince hararetim 5 e katlandı:37::37:
kahrolsun evin işi:37:batsın bu dünya:1:
gece yine kabus gibiydi çağla zırt pırt uyandı:ssz:sabahı nasıl ettik bilmiyorum:ssz:tek derdi emmek:ssz:
yani tamam uykusuzluga alıştım ama bide yemek yememesi beni mahvediyo:ssz:
sabah yine bişey yemedi:ssz:küçük bir karpuz yedi o kadar..
ne olacak bu böyle bilmiyorum..kahvaltıda bile memmm memm diye bagırıyo:ssz:
mecbur veriyorum yoksa kafama vuruyo:))
kızlar biri bana destek olsun lütfen:18:sütten kesmek istiyorum,ama cesaretim yok..kıyamıyorum..
ama böylede yemek yemeden olurmu:ssz:uykusuzlugu saymıyorum bile o sorun degil..
bebekken tombiş olan kızım şimdi kürdan gibi geliyo bana..boyuda uzun..
Allah ım bana sabır ver dinimiz amin..

Cnm inan durumuna cok uzuluyorum emzirmedigim icin birseyde soyleyemiyorum ama Caglanin artik %80 yemekle doymali bunu ben yapabiliyormuyum diye sorcak olursan cevabim elimden geldigi kadar malum oglum cok yemiyor ama yedigininde yemek olmasi icin cabaliyorum...

Bir minik melek daha geliyormus belki varsin gelsin hosgelsin kujum rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu sana bagislasin ins...Ayse icin iyide olabilir otururlar birlikte guzel guzel oynarlar dimi..
Sen test yapiver hemen merak ettim ben olsam hic durmam ama benimde adetim cok gecikti acepp bendemi ama zor yaw..

Gozlerime inanamiyorum Dilberege yi goruyorum online lar arasinda zaten topu topuda iki kisiyiz cok zor olmadi gormem :))
Cnm hocgeldin, yeni is nasil sen nasilsin Kaancim nasil haber et kendinden merak ettik seni

selam:3:umarım şu mesajı yazana kadar başıma bişey gelmez:)bugün çok kaza atlattım her an yeni birşey olabilir:)
2 bardak,1 kavanoz kırdım:18:banyodan çıkarken ayagım kaydı az kalsın çanak gidiyodu neyseki kapıyı tuttum:)
parka gittik küçük çocuk akülü arabasıyla bana çarptı:9:sanırım ehliyeti yok:)
az öncede çocukları yatıracam gece lambasını takarken elimde patladı:18:sigorta attı:18:
şimdide sol kolum uyuşmaya başladı:1:
saat 12 yi geçsede şu gün bitse artık:18:
acaba nazaramı geldim:))hayır yani bu günde makyaj yapmadan çıkmıştım nerem nazara gelecekse:))

Son düzenleme:
mrhb..evet numaracı ki ne numaracı oluyorlar.pis şebekler.çok tatlılar ama:16: ama bazen öyle yaramazlıkları oluyor ki güleyim mi ağlayayım mı şaşırıyorum.dün akşam sofra hazırlıyordum..yemekleri koydum sen git tabağı çek kendine at yere.kendisi yerde bu arada..salçalı o yemek beyaz halımın üzerinde yayılmış vaziyetteydi..gözlerime inanamadım.bide oturmmuş ordan yemeye başlamış üstüde batmış..ne yacaksın..eşime dedim gel hep beraber yiyelim yerden tabağa gerek yok dedim:)))

benim kuzum ne biberon ,ne emzik ne de suluk kullanıyor.6.ayından itibaren bardaktan içmeye başladı suyunu...

Off beyaz hali ve salcali yemek cok fena gercekten gormek istemedigin ikililerden oluyorda :))
Zor ama yinede insan kiyamiyor kuzlara ...yerde yemek yedirmeyi cok denedim bizimki hic sevmedi hatta Tr de mama sandelyemiz yoktu bu yuzden nerde ise hic yemek oldu..
Salcali yeseydin sende annesi cok bal olmustur kesin..

Cnm inan durumuna cok uzuluyorum emzirmedigim icin birseyde soyleyemiyorum ama Caglanin artik %80 yemekle doymali bunu ben yapabiliyormuyum diye sorcak olursan cevabim elimden geldigi kadar malum oglum cok yemiyor ama yedigininde yemek olmasi icin cabaliyorum...

selam melegim:3:
inan bende üzülüyorum ama ne biliyim ne yapacagımı şaşırdım:ssz:
sütten kestigimde çağlada bende çok üzülecez ki en çokta çağla:ssz:eger aglarsa dayanamam kendimi çok kötü hissederim..
ama eninde sonunda bu olacak..herşekilde ikimizde üzülecez yapacak birşey yok..keşke dogru düzgün yemegini yese,
2 yaşına kadar emzirirdim ama yemiyo.uykusuzluk artık sorun degil alıştım..
bakalım bu ay bu iş bitecek başka yolu yok:ssz:

selam:3:umarım şu mesajı yazana kadar başıma bişey gelmez:)bugün çok kaza atlattım her an yeni birşey olabilir:)
2 bardak,1 kavanoz kırdım:18:banyodan çıkarken ayagım kaydı az kalsın çanak gidiyodu neyseki kapıyı tuttum:)
parka gittik küçük çocuk akülü arabasıyla bana çarptı:9:sanırım ehliyeti yok:)
az öncede çocukları yatıracam gece lambasını takarken elimde patladı:18:sigorta attı:18:
şimdide sol kolum uyuşmaya başladı:1:
saat 12 yi geçsede şu gün bitse artık:18:
acaba nazaramı geldim:))hayır yani bu günde makyaj yapmadan çıkmıştım nerem nazara gelecekse:))

Senin her halin guzel anacim makyaja ne hacet dimi :))masallah sana kesin nazardir cnm minik bir sadaka ver ki bertaraf edesin ..bende hoca gibi konustum ama off neymisim ne cevherler var daha da bilmiyorsunuz yaa :))

Cok gecmis olsun kolun niye uyusuyorki...sag mi sol mu ve sik sik uyusurmu boyle yoksa sadece bu gune mi mahsus..

selam melegim:3:
inan bende üzülüyorum ama ne biliyim ne yapacagımı şaşırdım:ssz:
sütten kestigimde çağlada bende çok üzülecez ki en çokta çağla:ssz:eger aglarsa dayanamam kendimi çok kötü hissederim..
ama eninde sonunda bu olacak..herşekilde ikimizde üzülecez yapacak birşey yok..keşke dogru düzgün yemegini yese,
2 yaşına kadar emzirirdim ama yemiyo.uykusuzluk artık sorun degil alıştım..
bakalım bu ay bu iş bitecek başka yolu yok:ssz:

Inan senin icin ne yapabilirim diye cok dusunuyorum hatta burdaki uzmanlara bile sormayi dusundum ..olmazsa oglumun cars gunu randuvusu var bir uzmana gostericem Mahiri senin icinde sorarim ins..umarim yararli bilgiler alirim ve ise yarar..

Senin her halin guzel anacim makyaja ne hacet dimi :))masallah sana kesin nazardir cnm minik bir sadaka ver ki bertaraf edesin ..bende hoca gibi konustum ama off neymisim ne cevherler var daha da bilmiyorsunuz yaa :))

Cok gecmis olsun kolun niye uyusuyorki...sag mi sol mu ve sik sik uyusurmu boyle yoksa sadece bu gune mi mahsus..

ay çok mersi cicim:17:
kolum normalde uyuşmaz belki korkudan oldu bilemiyorum lamba patladı çok korktum:18:ya benide elektirik çarpsaydı:18:
bi anlıktı geçti zaten sagol canım..

Inan senin icin ne yapabilirim diye cok dusunuyorum hatta burdaki uzmanlara bile sormayi dusundum ..olmazsa oglumun cars gunu randuvusu var bir uzmana gostericem Mahiri senin icinde sorarim ins..umarim yararli bilgiler alirim ve ise yarar..

canım ya düşünmen bile yeter melek arkadaşım benim:16:
ben burda doktora sormuştum sanırım 1 aydan fazla oldu,bana 1 ay içinde yavaş yavaş bıraktır dedi..
15,16 ay yeterli zaten en önemliside 1 yaşa kadarmış..çok şükür 16 aylık oldu gece gündüz durmadan emzirdim..
doktorda kes diyince rahatlamıştım ama şimdi ciddi ciddi düşününce korkmaya başladım..daha önceden tecrübem var cereni 15 ay emzirdim sonra bi anda sütten kestim çok agladım o üzgün bakışları hala gözümün önünde..
tekrar bunu yaşamak kolay degil ama biraz cesarete ihtiyacım var..
beni desteklemeniz gerekiyo yoksa benim için daha zor olacak..
sanırım ayın 18 inde keserim diye düşünüyorum..

Back
X