• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir:ssz:
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim:ssz:
Allah ım sen koru çocuklarımızı:ssz:

SLM mayıs anneleri ve datluşları:16::16:

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin kazasız belasız bol neşeli günler hafta sonları işla:nazar:

geldim ve gidiyom tavşanıma tavuk çorbası yapcam X uyuyolar bne de ne var ne yok bakım dedim hala akıyo burnu hırıltı var olmasa pazartesi dr götürcem :18:
benımde boğazım ağrıo yutkunamıyom off salgımı var yaw çıldırcam üst üste gelio :47:

aman dikkat havalar tuaf sıkı giydirin çoçukları öle kanmayın sıcağa güneşe :50:

görüşürüz kendinize hele çoçuklarınıza çok iyi bakın :16::16:

Gecmis olsun cnm..rabbim ikinizede sifa versin ins..bende fenayim bogazlarim cok aciyor dun burda 28 derece idi hava, bugun ise 17 derece gelde hasta olma yani...hatta oglumu bugun oyun grubuna goturcektim bir baktim sagnak yagmur ve gidemedik tabii :((

Canim arkadaslarim hepinize iyi dilekleriniz icin cok tsk ediyorum,iyiki varsiniz ohooooooo sizlerle degil Kars Selim, Fizana gitmek zorunda kalsam bile eminim bir cirpida gecerdi :-)

MELEGIM, canim benim uzulme demiyecegim cunku taki test pozitif cikana kadar elinde olmadan uzuleceksin ama yuce rabbim yardim edecek ve Mahirimin hicbir sorunu olmadigi belli oldugunda burada beraber sevinecegiz.Senin icin yurekten dua edecegim Melegim,Masal da ilk isitme testini gecememisti ikinci teste kadar on gun doktugum gozyasini ben bilirim seni cok iyi anliyorum.

Cnm sagol destegin icin ben inaniyorum buradaki tum anneler benim ne hissettigimi az cok anliyor...hepimiz anneyiz neden anlamayalim ki dimi...Masalimi ve seni cok opuyorum..

artık havalarda serinlemeye başladı,özellikle akşamları..
normalde çıtçıtlı badiyle uyuyan çağlaya ilk defa uzun pijama giydirdim çok tatlı oldu:)
odalarında pencere açıyodum ama artıkın kapattım..üşümesin minnoşlar:)
kızlar çağlada giyime karşı bir düşkünlük var:1:yeni gördügü herşeyi giymek istiyo:)
giydiriyorum çıkarmama izin vermiyo:)hatta ablasının yeni pijamasını bile ilk o giydi:)
paçalarını 3 kez katladım,bide belinden düşüyo nasıl tutuyo belini görseniz gülerdiniz:))

melegim ne biliyim bu amerika suriyeye saldıracak ya onu dyorum..sınır boyu askeri hareketlilik varmış:ssz:
ya tam kesin degil ama dedigim gibi heran herşey olabilir:ssz:

Off yaa anam bu nedir cektigimiz ...Ins oyle birsey olmaz bende duymustum ama bu kadar durumun ciddi olacagini hic dusunmedim...hatta Adananin belli kisimlarini bosaltacaklari soyleniyor..sende duydunmu

artık havalarda serinlemeye başladı,özellikle akşamları..
normalde çıtçıtlı badiyle uyuyan çağlaya ilk defa uzun pijama giydirdim çok tatlı oldu:)
odalarında pencere açıyodum ama artıkın kapattım..üşümesin minnoşlar:)
kızlar çağlada giyime karşı bir düşkünlük var:1:yeni gördügü herşeyi giymek istiyo:)
giydiriyorum çıkarmama izin vermiyo:)hatta ablasının yeni pijamasını bile ilk o giydi:)
paçalarını 3 kez katladım,bide belinden düşüyo nasıl tutuyo belini görseniz gülerdiniz:))

Eminimki cok tatli olmustur Caglam..soyle gozumde canlandirdimda hem komik hemde sirin bir kiz geliverdi...
Havalar evt cnm cok serinledi yalniz benim oglum yaz kis hep ustu acik yatiyor kisa ona uyku tulumu almam lazim gecen seneki olmuyor mazide kaldi artik :))

kızlar çok korkuyorum,sınırdayız heran herşey olabilir:ssz:
burası yeri degil ama ne yapıyım yazmadan edemedim:ssz:
Allah ım sen koru çocuklarımızı:ssz:

Gecenin sultanlarııı ne habeeer?
AMİİİN TATLIM,DİKKAT EDİN KENDİNİZE,BU ARALAR ÇOK ÇIKMAYIN DIŞARIYA.gERÇİ BİR ŞEYCİK OLMAZ(SAVAŞ FİLAN)AMA GENE DE TEDBİRLİ OLMAK VAR Dİ Mİ..

selammmmmm:3:nasılsınız canlar:16:
ben uykusuzum:ssz:çağla gece aşırı derecede uyandı:ssz:sürekli emdiii:ssz:
az önce eşim aradı diyoki gece kendi kendime konuşuyomuşum:17:çağlaya kızıyomuşum:17:
''all memm memmm boynu kopsun şu mememinn'':9:''yeter artık uyumak istiyorum bende insanım'':9:
eşim anlatıyo ben gülüyorum çünkü hiç birşey hatırlamıyorum:))
işla çağla bana kızmamıştır:18:
fotolarımıza yaptıgınız yorumlara çok mersi ama benim sanat eseri fotografımla dalga geçmişsiniz:20:
hiç hoşuma gitmedi:20:ne var evde gözlük takılmazmı:1:ne var yani pencereden dişarı bakamazmıyım:1:
bi daha size foto moto yok:47:belki özlersininz beni biraz:19:

Kizma cnm yaa gozlukle de bir hos olmussun anacim kiskandim ama banada lazim oyle gozluklerden :)) bu arada gulme ama resmi ilk gordugumde ben yatarken takilan goz maskesi sandim biliyormusun :)) bende amma saskinim yaw

böyle olacağını biliyordum tam giderayak ecenin keyfi yok diştenmi yoksa üşütüyormu bilemedim. bu kız asla ama asla üstüne bişey örttürmüyo en derin uykusunda bile bacaklarını örtsem hemen iktiriyor ne yapıcam bilmiyorum.

gündemimiz bayağı yoğun. ama en önceliğimiz mübarek cuma vakti mahirimin herşeyi normal çıkar inşallah.

Ecem gecmis olsun annesi inan bizimkide aynisi hic ustunu ortmek istemiyor bu yuzden siki giydiriyorum ama kisin bu yeterli olmayacagi icin simdiden uyku tulumu bakmaya basladim soyle rahat pyjama gibi rahat ve hafif birsey bulursam alicam ins..

Cnm son cumlenle beni inan cok duygulandirdin ins dualariimiz Kabul olur...sen ve digger butun annelere dualariniz icin simdiden cok tsk ederim hepinden allah razi olsun..

Ya kızlar ben bugün yazı yazdım ama devamını getiremedim çünkü pc ekranı dondu.bekle bekle dur...sonra beklemeden çıktık biz de gezmeye..o yüzden bazı arkadaşlara yazacaklarım yarıda kaldı.mesela aklımda kalanlar;turuncu,ilkim,dilberege,tatlımcadım ve :44::44::44:neyse hatırlarım sonra...
Turuncum kayracığımıza geçmiş olsun canım,ayrıca da hayırlı uğurlu olsun,yeni evinizde mutlu sağlıklı günleriniz daim olur inşallah.
Dilberegeciğim hoşgeldin canım,fakat eli boş geldiiin..neredesin ?bak gene gittii:5:
Ilkimciğim yeni evinizde mutlu sağlıklı günler geçirmeniz temennisiyle...
Tatlımcadım sen yerinde duramayanlardan mısın yahu...hele bir iyileş de sonra git parka marka:4:

Kizlar gunaydin dun cok kotu birsey oldu
Omerin yuzune cay dokuldu o sesi hatirlamak bile istemiyorum rabbim korudu yavrumu:(
Ocakta kaynayan caydan yeni doldurmustum masanin ilerisine koydum
Babamiz bir an dalinca ortuyu cekip bardagi kendine yakinlastirmis sonra da karistiricam derken devirmis
Esim sesi duyunca bardagi uzaklastirmak icin tam duserken cakmis bi tane bardak bir tarafa firlamis akan sular da omerimin yuzune:(

Nasil yaygara koptu anlatamam hemen doguk dusun altina girdik AMAN AKLINIZD OLSUN Allah gostermesin ama yanma durumunda ilk is suya tutmak lazimmis
Kiyafet yapismissa asla kaldirmamak etrafini kesip doktora gitmek gerekirmis
Biz uzun sure soguga yakin ama buz gibi olmayan suyun altinda dikildik
anne ogul sarildik birbirimize titreye titreye hickira hickira agladik:(

EsimYetisemeseydi kaynar cay dogrudan yuzune dokulecekti ve haslanacakti
Sukur ki masadan dokulenler cok tahribat vermedi ama korkusu yetti:(

Evde bir de silverdin turevi krem bulundurmak lazimmis tecrubeyle sabitledik:(?

Gecmis olsun cnm cok sukur Omer daha buyuk bir yanikla karsilasmamis...rabbim korusun hepsini cnm..cok tehlikeliler bizimkide mutfaga gelip tezgaha uzanmaya calisiyorum bende korkuyorum olurda kenarda bicak veya keskin birsey onu cekip almasindan...off patlamaya hazir bomba gibiler...

Boyle kazalara bol bol sadaka vererek bertaraf edebiliriz ins bunu unutmadan yerine getirebiliriz..

Merhaba kızlar..Eşimin işleri nedeni ile annemlere geldim yine.Bu yaz tatili çok uzun oldu bizim için.İşin kötüsü Kayra burayı kendi evi zannediyor ve çok mutlu oluyor.Kendi evime gittiğim zaman ise kalabalık istiyor.

Bir kaç gün önce yeni evime taşındım.Kayrayı annemlere bırakmak niyetindeydim fakat bizimki uyku konusunda problem çıkarınca yanımda götürmek zorunda kaldım.Kayra büyüyene kadar yeniden taşınmaya tövbe ediyorum.Çok ama çok yorucu oldu gerçekten.
Nihayetinde yerleştim tamamen ama şimdide Kayra hasta oldu.40 derece ateşler içinde yanıyor yavrum.
Dün annemlere gelir gelmez doktora götürdüm.Neyse ki bakteriyel bir enfeksiyon yok.Ateş düşürücülerle iyileşmeye çalışıyoruz ama çok huysuz oldu.Gece uyku problemi ve gündüz iştahsızlığımız şuan hat safhada.Kilomuz 10.2 boyumuz 80 cm.

Eve döndüğümüzde iyileşir iyileşmez kendi odasına alıştırma dönemi başlayacak.Bu evde bizim odamız küçük olduğu için Kayranın yatağı sığmadı.Kendi odasına alıştırabilmek için KİM WEST İN her uyandığında başında bekleme yöntemini uygulayacağım.Sizleride durumumuzdan haberdar ederim :)

Yeni eve net bağlanır bağlanmaz aranıza katılacağım :34:

Gecmis olsun cnm ins hemen iyilesir mavisimiz..
Masallah Eymen Kayramiza, kilosu ve boyuda gayet iyi cnm..rabbim daim etsin..
Hayirli olsun yeni eviniz...bende Mahir ile beraber iken tasindim ve seni cok iyi anlayabiliyorum cnm..cok zor oluyor gercekten..

Bu arada bugun de regli olmadim ve kasiklarim hala agriyor
Omerde de boyle olmustu psikolojik mi bilmiyorum ama oglusum hastanedeki testte cikmayip reglimden sonraki 50.gunde fln cikmisti o yuzden beklicem

Hejar Bambucan Chihiro Koseminderi ve hizlica yazarken aklima gelmeyen bir suru arkadasi son sayfalarda gormedim azicik daha derinlere dalmaya gidiyorum bogulmazsam gorusuruuuzz:10:

Demek bebis geliyor olabilir hadi bakalim hayirlisi olsun....

Kizlar elektrik gitti cok korkuyorum,:)kucuklugumden beridir karanliktan korkarim ben dadadadannnn:))yusufff yusuffff 3bucukkkk:)))telden yaziyorum cok zor oliyy sinir oldum gece gece:)neyse sizlere iyi geceler diyim dedim..hepinizi seviyrum sizde beni sevunnn:)
Kujum anahtar wc de bacummm:)
Allah rahatlik versin hoscakalin..

Kizlar elektrik gitti cok korkuyorum,:)kucuklugumden beridir karanliktan korkarim ben dadadadannnn:))yusufff yusuffff 3bucukkkk:)))telden yaziyorum cok zor oliyy sinir oldum gece gece:)neyse sizlere iyi geceler diyim dedim..hepinizi seviyrum sizde beni sevunnn:)
Kujum anahtar wc de bacummm:)
Allah rahatlik versin hoscakalin..

evde kimsecikler yoksa ben de tırsarım.Eeee sen yalnız mısın,yani kociş nerde?Biz de seni seviyoruz zaten biliyorsun cicim:)

Son düzenleme:
Ayy sanki balkondan sesler geliyoooo...ne yapacam ben ya:)polisin nosu kacti 118 80 miydi neydi...biri acil cevaplasinnn:))))
yatsam iyi olacak umarim dalabilirim...
Aciktim bide iyimi:)

Baby çağlayı hayal ettimde çok havalı olmuştur balım:)

Pınardacım iyileştim çok şükür bu gün kendimi iyi hissediyodum tarık buğra için çıktım dışarıya çok sıkılıyo evde sürekli ağlayarak kapı koluna yapışıyo bakalım kışın ne yapıcaz:18:

Meleğim tezgah kenarında bıçak dedinde geçen gün rüyamda annemle dışarı çıkmışız yollarda nasıl ağlıyorum tezgahın kenarında bıçak vardı tarık buğra kesin almıştır bıçağı diye zıplayarak kalktım yerimden..artık bücürüklerin boylarıda yetişiyo
Bu arada tarık buğrada geceleri üstünü örtmüyo örttüğüm anda ya sağa doğru attırıyo ya sola..bacaklarını örtmeden sırt ve göbek kısmını örtüyorum yarım saat sonra kontrol ettiğimde üstü yine açık..4-5 gündür bütün camlar kapalı bizde kışın bende yumuşacık rahat edebileceği bi uyku tulumu bakıcam

Back
X