talaycım gözün aydın Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim valla:)) musab bilalin bir tişörtüne yaz keçeli kalem ile abi oluyorum diye yolla babasına:))
turuncu onlarla herşey güzel oluyor ama artık yalnız yatmaları gerek bence.
kızlar size bir soru şimdi ecede az süt içenlerden y ama maşallah meme iyi emiyor ya bizim sütle inek sütü kalsiyum açısından denkmidir sizce?
bebek koala serisinden herhangi birini alan var mı? fikir yazabilir misiniz?
(unnadoda kitapları incelerken karşıma cıktı. güzele benziyor ama deneyim duymak istedim)
musab bilal 6 aylıktan itibaren kendi odasında yatıyor. yürümeye başladığından beri yer yatağında yattığı için canı ne zaman isterse kapılar açık ara ışık yanar yanımıza gelip yatıyor.bencede birlikte sarılıp yatmak çoooook güzel
çok üzüldüm Rabbim daha beterinden korusun.bi kere yürüdümü gerisi gelir zaten sonrada koşma diye arkasından koşarsın.
[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.
ben biraz soğukkanlıyımdır ama çook mutluyum.bide eşimle daha paylaşamadım asıl onunla paylaşınca mutluluğum katlanıcak.şimdiden herkes ayvayı yedin diyo bana ama Rabbim yardım etsin yeterki .kızlar musab bilalde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim hiç midem bulanmamıştı şimdiden midem çok bulanıyor acaba kızmı olacak ayyy çok mutluyum inş. 2. bebeğimde mayıs bebeği olacak sanırım.isteyen herkez bu mutluluğu tatsın. kenime dikkat etmem lazım emzirme konusunu içimde halletmem lazım,musab bilalle yapmak istediklerimi yapmam lazım, bana çok düşkün onu ihmal etmemem lazım vb yani tempolu bi hayat beni bekliyor.
bebek koala serisinden herhangi birini alan var mı? fikir yazabilir misiniz?
(unnadoda kitapları incelerken karşıma cıktı. güzele benziyor ama deneyim duymak istedim)
kolay olan ne varki canım ama allah yardım eder endişelenme ki zaten sen istediğin için bunları düşünmüş göze almış cesur yürekli bir annesinnnallahta kolaylığını verir inşş, inşşşş kızdırr canım ama neolursa olsun evlat baldan tatlııı buarada benim kızdı ve inan harika rahat ve hiç bulantısız bir hamilelik geçirdim yani bu durum her kişiye göre değişiyor ama ancak ikincide bunu kendimizdeki farklılıklarla anlarız sanırım bakalım senin ilk bulantısız ama bu bol bulantılı geçerse ve kız olursa bizde ona göree kendimize pay çıkarırız ilerdeeee ayyy demek oda mayıs bebesi olacak ozmaan burda kalmaya devam edersin canım olmazsa geçmiş aylardaki sayfaları birdaha olursun ama gitme başka topiğe ok
buarada yeni bebişin içinde hoş geldin şekerleriinii yapmaya hazırım ben haberin olsunnnsen pembe mi mavi onu söyleeee
çok sağol plannercim senin gibi düşünen arkadaşlarım sayesinde cesaretimi topluyorum zaten bebek şekeri teklifin içinde ayrıca teşekkür ederim.bu arada burdan gitmeye hiç niyetim yok ilk göz ağrım burası hem inş. 2. bebeğimde mayıs bebesi nasıl olsa
Ayyy çok sevindim talaycım Rabbim gönlüne göre verdi
Su akar yolunu bulur,hiç bişeyi dert etme,2.bebişte bi şekilde sağlıkla mutlulukla büyüyecektir ailenizle
Bende bi filmde görmüştüm bebek haberi verişiydi,kız kocasına hediye paketi veriyordu,adam açtıiçinden biberon çıktı...Adam havalara uçtu Sonra öpüştülerdi Mutlu son
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Darısı tüm isteyenlerin arkadaşlarımızın başına...
Bu arada hamilenin duası kabul olurmuş derler,şu Mira'ya da bi dua ediver be gülüm gece uykuları düzelsin
hemen ettim canım inş. tüm bebeklerimizin uykuları,iştahları,kiloları en kısa zamanda düzelsin inş.inş. herşey iyi olacak.
slm canım bizimde öğle sol ama daha önce sol elini daha çok kullanıyordu.şimdiler ben sağına verdikçe biraz sağ biraz sol karışık gidiyor banada hep sağ eline ver öğle alışşın diyolar ama bilemiyorum
vitamin kullanmıyoruz. kullandığımız tek vitamin c-vit3 tü.. demir damlası da kullanmadım. 14 aylıkken kan tahlili yapıldı. 10 çıkınca sadece 1 ay demir şurubu içti ve bıraktık.
ve bence kafana göre ilaç alma. sonuçta ilaç... çikiroko gibi doğal beslenmeden yanayım
ve kesinlikle eti puf lolipop vs hayran olunacak bişey değil ki... onları yemesin daha iyi bence.. haaaaaaaaa sen hiç mi vermiyosun dersen; sadece yaz tatilinde çubuk kraker yedi (kuzenimin oğlundan görüp) ve 2-3 haftada bir meyveli yoğurt veriyorum onu da hepsini bitiremiyor...
azmine hayranım kuzum.. süpersin..
daha sık çık kapıya o zaman :)
kız ne bisikleti .... aman yok vazgeçtim şimdi beni anlatır şöyle demiş böyle demiş diye.. söylemiyim en iyisi..
nasıl istiyorsa öyle tutsun bence.. benim kız iki elini de kullanıyor. bazı zamanlar sola ağırlık veriyo bazen de sağa. hiç belli olmuyo.. yani belki dönemseldir.. ayrıca
solak olmasının ne gibi bir sakıncası var ki?
Benim kızım şimdilik 2 elini de kullanıyor,2 eliyle de yemekleri tutuyor hatta sıkıyoreline herhangi birşey verirsem o an yakında olan eliyle tutuyor,sola yada sağa geçirmeden devam ediyor.Dr. Mira için sola meyilli demişti,ama solak demek için erken demişti.
Ama sürekli solla kavrıyorsa solak olacağı söylenebilir benceDeğişmesini mi istiyorsun ki sen annesi?öyleyse nedenkiiii?
çaglayı hala emziriyorum ama artık dayanamıyorum sanırım bayramdan bir hafta önce bu sütten kesecem bu sefer kesin kararlıyım..
yemek yememesi sinirlerimi bozuyohem belki uykusuda düzene girer,,yılan hikayesine döndü bu iş:))
ben tek kızım dolayısıyla çocuklarımın teyzesi yok,,bugün teyzemle telefonda konuşuyorum ben teyze dedikçe çağla''teteeee''diye bagırdıçok hoşuma gitti keşke bi kızkardeşim olsaydı dedim acaba bunun için çokmu geç kaldım:))
hemen acele tarafından annemi evlendirsemneyse offf
ha bide bugünlerdeki favori kelimemiz ''peteeee''yemek yedikten sonra,su içtikten sonra hemen ''peteee'' diye bagırıyo:))
''peteee ''ne demeyin çok ayıptabiki peçeteeeeee:)))
aynı annesi gibi,kibar ve görgülü bir kızım var
bende mutlaka su içtikten sonra agzımı peçeteye silerimgerçektennnnn
başka ne vardıııı
unuttummmm
bu gecede niyet edip yatayımda mutluyu hamile göreyim hemde 3üz olsun:118:
_
_
_:117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117::117:
_
_
_
_:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
sizi çok özlediğimi belirtmeliyim öncelikle
herşey umarım iyidir yolundadır ve güzeldir hepiniz için
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi
bu iki ayda neler oldu kısaca özetlemek gerekirse ;
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldıinanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun
siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah
herkese iyi günler diliyor ve öpüyorum
[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.
kızlar size bir soru şimdi ecede az süt içenlerden y ama maşallah meme iyi emiyor ya bizim sütle inek sütü kalsiyum açısından denkmidir sizce?
Bu arada hamilenin duası kabul olurmuş derler,şu Mira'ya da bi dua ediver be gülüm gece uykuları düzelsin
Eveeeet ben de gece uykularının artık düzelmesini ve şu yeme sorununun bitmesi için dua istiyorummm
apekmimek ne demek
demek gündüz emzirmiyosun benim kızım hayatta durmaz ortalıgı yıkarmemmm memmmm diye bir bagırışı var
gece gündüz yapışık geziyoruzgögsüm benim degilde çağlanın bir barçası olmuş durumda
gece 42134 kere emmek için uyanıyoheryerim tutuluyo
yemekte yemiyoçok canım sıkılıyo şimdi mercimek çorbası yaptım uyansın inşallah yer
talaycım bi dua ette yesin:)sen hamilesin duan kabul olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?