2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bak bu soruyu bilemeyeceğimmm cicim biz meme olayı olmadığı için araştırmadım hiç ama int e yaz bakalım birde doktoruna sor bak bende merak ettim şimdii, bizimkide inek sütünü küpüyle içiyor yaa onu içeceğine beni biraz daha içeydi iyiydiii

buarada okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum minyatür, apekmimek, azraece, mutlucum ve güzel dilekli güzel yürekli bütün arkadaşlarım hepinizz sagolun, varolunnn

mutlucan demek sizde onay çıkmadı doktordan bizimkide aynen öyle demişti canım ya bu kışta geçsin öyle artık napalımmm, çokta heveslenmiştimm bendeee

birde vitamin takviyesi soran arkadaşımız vardıı, bizde hiçbir ek vitamin vb. ilaç kullanmadık kullanmıyoruz, demir ilacı bile ihtiyacımız olmadığı için kullanmadık, yedikleri her renk ve mevsimindeki organik meyve ve sebzeden alacağını alıyordur diye düşünüyorum inşş

bebek koala serisinden herhangi birini alan var mı? fikir yazabilir misiniz?

(unnadoda kitapları incelerken karşıma cıktı. güzele benziyor ama deneyim duymak istedim)

ne olur kusura bakmayın benim adıma sevinen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:103:

(unnadoda kitapları incelerken karşıma cıktı. güzele benziyor ama deneyim duymak istedim)

şekersiz ben koala serisinden 2 kitap birde pearsonun vak vak larından alıcam. mikado yayınlarını bi yerde tavsiye etmişlerdi.çizimleri çok sevimli

canım ne güzel bir haber gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına

kolay olan ne varki canım ama allah yardım eder endişelenme ki zaten sen istediğin için bunları düşünmüş göze almış cesur yürekli bir annesinnn allahta kolaylığını verir inşş, inşşşş kızdırr canım ama neolursa olsun evlat baldan tatlııı buarada benim kızdı ve inan harika rahat ve hiç bulantısız bir hamilelik geçirdim yani bu durum her kişiye göre değişiyor ama ancak ikincide bunu kendimizdeki farklılıklarla anlarız sanırım bakalım senin ilk bulantısız ama bu bol bulantılı geçerse ve kız olursa bizde ona göree kendimize pay çıkarırız ilerdeeee ayyy demek oda mayıs bebesi olacak ozmaan burda kalmaya devam edersin canım olmazsa geçmiş aylardaki sayfaları birdaha olursun ama gitme başka topiğe ok

buarada yeni bebişin içinde hoş geldin şekerleriinii yapmaya hazırım ben haberin olsunnn sen pembe mi mavi onu söyleeee

bende unnadoda kitap bakıyorum cicim çokta işim var ama boş boş takılıyorum işteee koala almadım bende hiç ama mikado alıyorum şimdii

Ayyy çok sevindim talaycım Rabbim gönlüne göre verdi
Su akar yolunu bulur,hiç bişeyi dert etme,2.bebişte bi şekilde sağlıkla mutlulukla büyüyecektir ailenizle
Bende bi filmde görmüştüm bebek haberi verişiydi,kız kocasına hediye paketi veriyordu,adam açtı içinden biberon çıktı...Adam havalara uçtuSonra öpüştülerdiMutlu son
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Darısı tüm isteyenlerin arkadaşlarımızın başına...
Bu arada hamilenin duası kabul olurmuş derler,şu Mira'ya da bi dua ediver be gülüm gece uykuları düzelsin

Son düzenleme:

slm kızlar...merak ettim sadece sizin minnoşlardan da var mı sol elini kullanan diye yoksa hangi elini kullanırsa kullansın

Peteymiş sevsinler onun petesini...

Ben de emzirmeye dewam ediyorum.ama gündüzleri pek vermiyorum...ya eline bi şey veriyorum ya da yemek yediriyorum meme isteyince..ama gece acıkıyo...benim kızım süt içmez...biberon hiç almadı ağzına...gece mama yapsam yemez o uyku sersemliği arasında çok ağlar...meme iyi oluyor...gündüz zorlamadıkça gece veririm ne yapayım...

Aylar geçtikçe yeni kelimeler öğreniyorlar...benim kızımda 1 hafta öncesine kadar kap kap diyordu 2 gündür kapıı kapıı diyor:) abba diyo abbası da yok ki:) dedde diyo,, su istiyorsa ilginçtir tıkım tıkım diyo....anne hıımm dedimi gelip öpüyo beni...öpmeyi de bilmiyor yavru kuşum dilini çıkarıyo yalıyo:))

çok tatlılar maşallah allah eksikliklerini göstermesin...

TALAY GÖZÜN AYDIN..SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH İNŞ..

talayyyy:119::119:ne kadar sogukkanlısın:119::119:biraz heyecanlansana:119::119:
ikinci kez anne olacaksın:118::118::118::118:
tebrik ederim canımben bile heycanlandım
saglıkla kucagına alırsın inşallah
bu haberi beykoz görmemiş olmalı yoksa şimdiye çoktan damlardı:))
hepiniz patır patır dökülmeye başladınız:)hadi hayırlısı,gazanız mübarek ola:)
2.bebişler gelsin halimi anlarsınız:))
pazara gidecem çok üşeniyorumhalim yokuykum varaçımrimelim bitmişçağla rujumu kırdıişte böyleee
havalarda sogumaya başladıtekrar depresyonumu üşütmekten korkuyorum
bu arada azraececim geçen hafta seni rüyamda hamile görmüştüm hayırdır inşallah varmı bişey
bu gecede niyet edip yatayımda mutluyu hamile göreyim hemde 3üz olsun:118:

apekmimek ne demek
demek gündüz emzirmiyosun benim kızım hayatta durmaz ortalıgı yıkarmemmm memmmm diye bir bagırışı var
gece gündüz yapışık geziyoruzgögsüm benim degilde çağlanın bir barçası olmuş durumda
gece 42134 kere emmek için uyanıyoheryerim tutuluyo
yemekte yemiyoçok canım sıkılıyoşimdi mercimek çorbası yaptım uyansın inşallah yer
talaycım bi dua ette yesin:)sen hamilesin duan kabul olur:)

:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:

Allasen yapma böyle şakalar makalar:18:
Tansiyonum var benim:18:
Bizim sülalede ikiz çok walla saatine gelir de yollarsın bakıcı parasını
Şaka bi yana Allah her istiyene istediği zaman nasip etsin çocuk en güzel nimet
Rabbim aratmasın...

Yavrukedii hoşgeldin.
Sinemis için çok geçmiş olsun.Bileğinin çok çabuk kaynamış olması güzel bir haber.
Rabbim korusun bütün yavruları.

Aaa hayırlı olsunnn.
Arkadaşların dediği gibi çok sakinsin gerçekten.Belkide ikinci bebeği çok istediğin içindir sakinliğin.
Ben olsaydım krize girerdim herhalde(rabbim hayırlısını versin yinede)
Şimdiden harika bir hamilelik geçirmeni diliyorum.Benim hamileliğim hayatımın en güzel dönemiydi diyebilirim.Sırf hamile kalmak için bir bebek daha istesemde şuan psikolojimin buna müsait olmadığını biliyorum:))
Tekrar tebrik ederim.

kızlar size bir soru şimdi ecede az süt içenlerden y ama maşallah meme iyi emiyor ya bizim sütle inek sütü kalsiyum açısından denkmidir sizce?

Hiç bir sütün anne sütüne eş değer olduğunu düşünmüyorum açıkcası.
İnek sütünü her zaman içebilir bir şekilde ama anne sütü öyle değil.Yarın kuzuma şifa olsun

Bu arada hamilenin duası kabul olurmuş derler,şu Mira'ya da bi dua ediver be gülüm gece uykuları düzelsin

Eveeeet ben de gece uykularının artık düzelmesini ve şu yeme sorununun bitmesi için dua istiyorummm

çağlanın motoru ve süspansiyonu:))

2 günde bir banyo yapyıyoruz mis gibi oluyoruz:)
bezimiz 4+ iyi oluyo:)5 aldım biraz büyük geldi ne yapayım atacak halim yok kullanıyoruz:)
çoraplarımız küçülmüş demekki ayagı büyümüş:)yada 90 derecede yıkadım çekmişte olabilir:))
saçlarımız sanki uzamıyo hepsi arkada kıvır kıvır sanırım yerçekimine karşı geliyolar:)
hala 12 dişimiz var:18:
sanırım balerin olacak müzik çıkınca parmak ucunda dans ediyo:)
ceren istedigi birşeyi vermesse cereni ham diye ısırıyo:18:ailemizde vampir yok bu kız kime çekti bilmiyorum:18:kesin babaannesine:)
çok fazla peçete kullanıyo:18:2 günde 100 lük peçeteyi bitirdi:18:sanırım bizi batıracak:))baktım bugün peçete kalmamış tuvalet kagıdı kullandık mecburen:)petee diye bagırıyo veriyorum agzını silecegine totosunu siliyo
başkaaa
şimdilik bu kadarbiraz işim varhoşçakalım

Eveeeet ben de gece uykularının artık düzelmesini ve şu yeme sorununun bitmesi için dua istiyorummm

Bende yakışıklı oğlundan foto istiyorum Turuncum özledik yawwww
Bu arada Kayra odasında yatsın alışsın diyorum canım:128:,,kızım da odasında yatıyor ama arada kaçamaklar serbest tabi

canımcım gündüz benim kuzumda bana sormadan çıkarıp içmeye çalışıyor,mıncıklıyor,ooooo ama unutturuyorum...ya da karnı tok olunca ben vermeye çalışıyorum 2 oynuyo emmiyo...ama gündüzleri uyuturken muhakkak ağzına alır tok olduğu için içmez biraz durur uykusu gelir hooopp yastığa alır sallıyorum....gündüzleri genelde oynaşmak için yanaşıyor.ama gece kaçdefa uyanıyor bende bilmiyorum..artık her yerim ağırıyor yan durup emzirmekten...bazen yapışık ikizler gibi uyuyoruz meme ağzında..

yemeği benimkide pek yemiyor...oyun yaparak bazende zorlayarak her şeyden yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…