Biz lazımlıkla başladık alıştırmalara teyzesi,şimdilik sadece kaka söylüyoruz ama aşırı bir alıştırma olmadan söyledi Mira,Kızlar burda bir arkadaşım var.Kayradan 10 gün küçük erkek bebeği var.Maaşallah oğluşu hem gece hem gündüz bezi bıraktı artık.
Çişi geldiğinde oyuna dalmadığı müddetçe çok güzel söylüyor.Gece de aynı şekilde uykusundan uyanıyor çişi geldiğinde.Darısı bize olsun artık.
Biz daha hiç çiş konusuna yoğunlaşmadık.Bir kaç kere klozet üzerine adaptör aldım ve oturttum ama poposu ufacık olduğu için oturamadı ve çok korktu.Lazımlık alsam ilerde sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum.Çok kararsızım açıkcası....:44:
apekmimek ne demek
demek gündüz emzirmiyosun benim kızım hayatta durmaz ortalıgı yıkarmemmm memmmm diye bir bagırışı var
gece gündüz yapışık geziyoruzgögsüm benim degilde çağlanın bir barçası olmuş durumda
gece 42134 kere emmek için uyanıyoheryerim tutuluyo
yemekte yemiyoçok canım sıkılıyo şimdi mercimek çorbası yaptım uyansın inşallah yer
talaycım bi dua ette yesin:)sen hamilesin duan kabul olur:)
çağlanın motoru ve süspansiyonu:))
2 günde bir banyo yapyıyoruz mis gibi oluyoruz:)
bezimiz 4+ iyi oluyo:)5 aldım biraz büyük geldi ne yapayım atacak halim yok kullanıyoruz:)
çoraplarımız küçülmüş demekki ayagı büyümüş:)yada 90 derecede yıkadım çekmişte olabilir:))
saçlarımız sanki uzamıyo hepsi arkada kıvır kıvır sanırım yerçekimine karşı geliyolar:)
hala 12 dişimiz var:18:
sanırım balerin olacak müzik çıkınca parmak ucunda dans ediyo:)
ceren istedigi birşeyi vermesse cereni ham diye ısırıyo:18:ailemizde vampir yok bu kız kime çekti bilmiyorum:18:kesin babaannesine:)
çok fazla peçete kullanıyo:18:2 günde 100 lük peçeteyi bitirdi:18:sanırım bizi batıracak:))baktım bugün peçete kalmamış tuvalet kagıdı kullandık mecburen:)petee diye bagırıyo veriyorum agzını silecegine totosunu siliyo
başkaaa
şimdilik bu kadarbiraz işim var hoşçakalım
Benim reglim de 4hafta gecvikti ama ne bebek var ne regli anlaamdim gittisimdi seni okuyunca resmen ozendimm!!
KIZLAR ONEMLI SORUUU biz simdi islak bezlerde fln unibaby kullaniyoruz ya paraben fln yok diye
E ates dusurucu dolvende 2cesit paraben ve renklendirici var dun farkettim
Bu konuda alternatif onerisi olan var mi ya da nasilsa hep icmiyor deyiop tolere mi ediyorsunuz???
Farkediyor yani hikayeyle sadece nesne resimleri olan kitaplari
KUCUK VAK VAK serisinin kitaplari baya buyuk ve ince sayfali
Her sayfada 3 4 ordek var baska birsey yok ya da bizim aldigimiz oyledir (uyku zamani) geceyi anlattigi icin karanlik sayfalar ve sadece ordekler var pek ilgisini cekmiyor
KIZLAR son olarak mujde veriyorum Omer 9a kadar saymayi ogrendi!! Eksiksiz sayiyor ona gelince bi acayip sesler cikariyor oyun yapiyor herhalde sonucta dokuz demekten daha kolay
MUTLUcum senin de islerin yogunmus kolayliklar diliyorum bebegim
Baska da okuyamadim ama bunu okuyan herkese bayioliyorumm
Beni merak edip soranlara daha cok bayiliyorum kargosu benden opucuk yolluyorum***
Plannercım bezden kurtulan annelerden oldun mu tamamen?
Benim reglim de 4hafta gecvikti ama ne bebek var ne regli anlaamdim gittisimdi seni okuyunca resmen ozendimm!!
KIZLAR ONEMLI SORUUU biz simdi islak bezlerde fln unibaby kullaniyoruz ya paraben fln yok diye
E ates dusurucu dolvende 2cesit paraben ve renklendirici var dun farkettim
Bu konuda alternatif onerisi olan var mi ya da nasilsa hep icmiyor deyiop tolere mi ediyorsunuz???
KUCUK VAK VAK serisinin kitaplari baya buyuk ve ince sayfali
Her sayfada 3 4 ordek var baska birsey yok ya da bizim aldigimiz oyledir (uyku zamani) geceyi anlattigi icin karanlik sayfalar ve sadece ordekler var pek ilgisini cekmiyor
KIZLAR son olarak mujde veriyorum Omer 9a kadar saymayi ogrendi!! Eksiksiz sayiyor ona gelince bi acayip sesler cikariyor oyun yapiyor herhalde sonucta dokuz demekten daha kolay
Beni merak edip soranlara daha cok bayiliyorum kargosu benden opucuk yolluyorum***
ben biraz soğukkanlıyımdır ama çook mutluyum.bide eşimle daha paylaşamadım asıl onunla paylaşınca mutluluğum katlanıcak.şimdiden herkes ayvayı yedin diyo bana ama Rabbim yardım etsin yeterki .kızlar musab bilalde çok rahat bi hamilelik geçirmiştim hiç midem bulanmamıştı şimdiden midem çok bulanıyor acaba kızmı olacak ayyy çok mutluyum inş. 2. bebeğimde mayıs bebeği olacak sanırım.isteyen herkez bu mutluluğu tatsın. kenime dikkat etmem lazım emzirme konusunu içimde halletmem lazım,musab bilalle yapmak istediklerimi yapmam lazım, bana çok düşkün onu ihmal etmemem lazım vb yani tempolu bi hayat beni bekliyor.
canımm çok geçmiş olsun ya allah korusun kuzularımızı nekadar zor günler geçirmişsiniz ama iyileşmişte yürümüş bile bak maşallahh çok şükür, esmer fıstığımı öp benim için annesi
[SIZE=3]kızlar biliyorsunuz 2, hamileliğimi istediğimi hep söylemiştim 2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.arkadaşlarımın ısrarı üzerine sabah idrar testi yaptım çift çizgi şimdi kan testi yaptım.çook şükür inş.sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıma almak nasip olur.musab bilalim abi oluyor.şimdi bunu eşime nasıl haber versem onu düşünüyorum musab bilal le mi versem acaba haberi.fikirlerinizi bekliyorum.
sizi çok özlediğimi belirtmeliyim öncelikle
herşey umarım iyidir yolundadır ve güzeldir hepiniz için
2 aydır yoktum iş yoğunluğu bayram tatil derken uğrayamaz oldum kızlar ama aklım sizdeydi
bu iki ayda neler oldu kısaca özetlemek gerekirse ;
ramazanın son haftasında mınık kusum tutunarak yürürken nasıl olduysa dengesini kaybedip
düştü sol tarafına ve ayak bileği kırıldıinanamadık tabi basamıyordu kesınlıkle rontgen falan derken
yaş ağaç kırığı diye tabir edilen bir kırık olduğunu ıstersek alçıya alınabileceği söylendi
henüz yürümediği için kabul etmedik 2 haftaya kaynar dedi bu zaman zarfında ayağını yarı sürüdü yarı basmadı bi şekilde atlattık derken
kendine olan güveni sarsıldı haliyle yürümekte neyseki çok şükür bunuda atlattık 4 eylül itibari ile yürümeye başladı
Allah a şükürler olsun
siz neler yapıyorsunuz bakalım herşey bıraktığım gibimi benım gibi uzzun zamandır ığramayanlar yoktur inşallah
herkese iyi günler diliyor ve öpüyorum
çağlanın motoru ve süspansiyonu:))
2 günde bir banyo yapyıyoruz mis gibi oluyoruz:)
bezimiz 4+ iyi oluyo:)5 aldım biraz büyük geldi ne yapayım atacak halim yok kullanıyoruz:)
çoraplarımız küçülmüş demekki ayagı büyümüş:)yada 90 derecede yıkadım çekmişte olabilir:))
saçlarımız sanki uzamıyo hepsi arkada kıvır kıvır sanırım yerçekimine karşı geliyolar:)
hala 12 dişimiz var:18:
sanırım balerin olacak müzik çıkınca parmak ucunda dans ediyo:)
ceren istedigi birşeyi vermesse cereni ham diye ısırıyo:18:ailemizde vampir yok bu kız kime çekti bilmiyorum:18:kesin babaannesine:)
çok fazla peçete kullanıyo:18:2 günde 100 lük peçeteyi bitirdi:18:sanırım bizi batıracak:))baktım bugün peçete kalmamış tuvalet kagıdı kullandık mecburen:)petee diye bagırıyo veriyorum agzını silecegine totosunu siliyo
başkaaa
şimdilik bu kadarbiraz işim var hoşçakalım
Kızlar burda bir arkadaşım var.Kayradan 10 gün küçük erkek bebeği var.Maaşallah oğluşu hem gece hem gündüz bezi bıraktı artık.
Çişi geldiğinde oyuna dalmadığı müddetçe çok güzel söylüyor.Gece de aynı şekilde uykusundan uyanıyor çişi geldiğinde.Darısı bize olsun artık.
Biz daha hiç çiş konusuna yoğunlaşmadık.Bir kaç kere klozet üzerine adaptör aldım ve oturttum ama poposu ufacık olduğu için oturamadı ve çok korktu.Lazımlık alsam ilerde sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum.Çok kararsızım açıkcası....:44:
Birdeeeeee öğleden önce canımız sıkıldığı için babamızın okuluna gittik.Babanın dersi boş olunca oğluşu aldı ve biz gidiyoruz diye gittiler.Evim okula yürüme mesafesinde olduğu için ben yalnız döndüm eve ve 1 saat kadar sonra kapının zili çaldı.Bi açtım kapıyı ki ne göreyimmmmm.Oğlanın saçlar kesilmişşşş
Oğlumun çok güzel saçları vardı ama gözünün önüne çok geliyordu.Kim görse kestirin yazık çocuğa diyip duruyordu.Artık bu ısrarlara daha fazla dayanamayınca gitmiş kestirmiş babamız
En kısa zamanda yeni halimizin resimlerini ekleyeceğimm
Kizlar test yaptim da yazdim iste yok yok yok nerde bu bebek?? Bebek yoksa nerde bu regli?? Hayirlisi bakalim bekleyip gorucez:s
Kizlar erkeklerde hafiza merkezi kizlarda da konusma merkezi once gelisirmis
Benim oglumda konusma once gelisti sanirim hic susmuyor
Bu aksam miril miril araliksiz birseyler soyluyordu ailecek dikkat kesildik meger sarki sozlerini ogrenmis
Deliceseveeen kalbiiimhurdaaa budalaaa budalaaa
Aynen yukaridaki gibi duyunca hepimiz sok olduk tabi cocuga papagan mualemesi yapip herseyi tekrar ettirmeye calistik
Oglum icin Rabbime bin kere sukrediyorum hepimiz cok sansliyiz hicbirimizin dermansiz bir derdi yok neler duydum bugun hic anlatmayayim kocamann bir elhamdulillah diyelim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?