2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

umarım operasyon sorunsuz geçer.bebişler uslu dururlar 1 aycık daha beklerler.zorr allah yardımcınız olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.

bayılırım kalamara musab bilale hamile iken canım çekmişti ama eşim bulamamıştı ama bu hamileliğimde affetmicem hepsini yicem

benimde kabusum musab bilal tuvalete gitmeye korkuyorum benimki ışıktan anlayıp başlıyo kapıya vurmaya anne anne anneci gel diye. akvaryum olayını çok sevdim eşimde onay verirse bende isterim küçük bi fanus. bu arada kızlarımız şimdiden ikoncan olmuşlar yerim ben onların kokoşluklarını hepsine BİZİMLESİN diyorum.benim oğlanda yeni kıyafet giyince çok seviniyor yeni aldığım ayakkabısını çıkarmak istemedi çorabından eşofmananına bakıcısına gösteriyor onun bu kadar küçük şeylerden mutlu olması ne güzel.

selammmmmm
nasılsınız güzel annelerben yine yorgunum ama biraz geç kalktık çok mutluyum:))
daha kahvaltı hazırlıyorum zırrr kapı çaldısöylene söylene gittim açtım:))amcamın kızlarıdedim''hayırdır ne var'':))
ay çok ayıp oldu ama bende sabah gelen kimseyi sevmemneyse amcamın küçük kızı vedalaşmaya gelmiş adanaya gidiyo üniversiteyi kazandı,,geçtiler oturdular birlikte kahvaltı yaptıkamcamın kızı o kadar agır ve pasifki nasıl olduda ögretmenlik kazandı çok şaşkınım:)nasıl heycanlımısın diyorum ''hee abla'' diyonasıl mutlumusun diyorum''he ablaa''diyo:)))
tuttum biraz sarstım kendine gelir umarımhani eskiden civciv satanlar olurdu,karton kutunun içinde birsürü civciv ve içlerinde 1 tanesi hasta olurdu pek kıpırdamadan dururdu hahh işte o benim amcamın kızı olur
neyse bu kadar dedikodu yeter
şekersiz demek çağlanın kankiside emzige merak sardı:)çok şeerler ya maşallah:)çignesinler 2 gün çigner sıkılırlar nasıl olsa ama agızlarınada çok yakışıyoçok severim emzikli bebeleri:)kısmet belki 3. bebegim kabul eder,tabi ben 3. yü yaparsam:))
planner zeynoda çağla gibi ikoncanmı olacak:))aynen çağlaya istemedigi birşeyi giydirirsem üstünden çıkarmaya çalışıyo:)
şimdiden böylelerse ilerde yandık valla:)
azraececim umarım ablanın operasyonu başarılı geçer bütün kalbimle bunu diliyorum..bebekler annelerini bırakmasın inşaallah..

Merhaba kızlar.
Yeni evime taşındıktan sonra yoğun bir kış hazırlığına giriştim.Bir kaç gün ara ile kışlık domates sosu,menemen,reçeller ve kompostolar hazırladım.
Kompostoyu Kayra çok sevdiği için biraz fazla ve az şekerli yaptım.Yaz boyunca şeftaliyi çok severek yedi.Kışında ara sıra yemesi için şeftalileri küp küp doğrayıp konserve haline getirdim.
Kızlar kayra gibi nazlı bebeklerinize meyve yedirebilmeniz için özellikle açık havayı öneriyorum.Biz her gün dışarı çıkarıyoruz.Yanımda meyvesini ve kürdan götürüyorum.Meyve saatinde küp küp doğradığım meyveleri kendisi kürdan batırarak bir güzel yiyor.

Sizlere resim sözüm var ama yoğunluktan unutup duruyorum.En kısa zaman için sözzz diyorum

azraece canım inşaallah bebekler annelerine tutunurda güzel haberi verirsin bizlere.

kız çok yaşa emi yine güldürdün beni hele o civciv benzetmesi

iyice bir sarssaydın şekerimm ama üniversitede açılır o açılırr inşş, buarada zeynoda hiç emzik tutmadı, doğumda hastande yan odadaki bir bebeğin annesi yanında emzik getirmişti ya çok gülmüştüm, oda bana gülmüştü görcem benii 3 gün sonra seninki tutmasında ben ilk çocuğumda neler çektim falan filan demişti valla bende tutsun istredimde çok yakışıyor bebelere ama tutmadı zeynocuk ve hiçte zorluk çekmedim doğrusu, ikinci bebeğimede vermeyi düşünmüyorum emzikkk

afiyet bal şeker olsun kayracığıma, dışarda yemek fikri hep tutar zeynoda şeftali ve kayısı hastası bizde yaptık bol bol şifa olsun kuzularımıza inşş

talaycım nasılsın, nasıl gidiyor ikinci bebişin üzüyormu seni bulantın varmı yine, heyecan ne durumda ailene söyledinmii pekii aradabir tecrübeleri anlat cicim yoksa bu sorular uzayarak giderrr ona göreeee

Selam kızlarÜtüm bozulduyandıdayanamadı o kadar çalışmaya tabi eşyacık
Kazanlı ütü alıcam,kullanan memnun kalan var mıwarsa bana hediye etsin mi
yok yok kocam alıcak da önerilerinizi bekliyorumtefal de beğendim ama çok pahalı
a101e geliyomuş 99TL ye kazanlı hemde annem kaçırmış,1 tanecik gelmişşş
"Alma, yine gelir ben kuyruğa girerim" diyo ama o zamana kadar benim evde ütülenecek dağı olur kesin
Ayyy neyse yani kazanlı ütü kullananlardan fikir bekleyen marka model soran bi mutlu var burda

Azraece: bugün dualarım hep ablan için canım
O ikoncan Çağlayı da yerim bitiririm benim zevkli meleğim

canım ben vestelin şu V-PRESS Serisi 3000 Siyah Buhar Jeneratörlü Ütü Modelleri ve Fiyatları | Vestelütüsünü kullanıyorum ve çoook memnunum biraz pahalı ama güzel yaniii gerçi benim kuzenim zorluda çalışıyor onlara indirim varya indirimli aldım ben

benim beğendiklerim de çok pahalı yaweşim bana "bu neeeüstüne para ekler araba alırız" diyebilir akşamamesaj attım modelleri ama yine de size de sorayım dedim,çünkü kesin almayacak seçtiklerimden birini
vestel aklımda bulunsun canım çok merci

talaycım nasılsın, nasıl gidiyor ikinci bebişin üzüyormu seni bulantın varmı yine, heyecan ne durumda ailene söyledinmii pekii aradabir tecrübeleri anlat cicim yoksa bu sorular uzayarak giderrr ona göreeee

ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK Bİ SIKINTIM YOK HAFTASONU BİRAZ KORKMUŞTUM AMA HEMŞİRE VE EBE ARKADAŞLARIMLA KONUŞUNCA RAHATLADIM.YARIN İNŞ. DOKTORA GİDİYORUZ KESESİ VARMI YOKMU NE KADARLIK ONU ÖĞRENECEĞİM HEMDE MUSAB BİLALİ DOKTORA GÖTÜRÜCEZ.HEYECENLANMAZMIYIM.İLK BAŞTA SÜPRİZ OLDUĞU İÇİN BİRAZ ŞAŞIRDIM AMA ŞİMDİ İÇİM KIPIR KIPIR MUTLUYUM HEP SÖYLÜYORDUM BEBEK ÖZLEDİM DİYE.ÇOK ŞÜKÜR rABBİM NASİP ETTİ.BENDE ANNEZEYNEBİ MERAK EDİYORUM ACABA DOKTORA GİTTİMİ DİYE Bİ GELSEDE HEPİMİZİ MERAKTAN KURTARSA.

ayy kalp atışlarını duyacaksın ilk kez yani hadı bakalımmm hayırlı evlat olsun inşş, çok güzel duygulardı valla özledim bendeee annezeynep meraktan çatlatcak bizi yakında zeten

Merhaba arkadaslar, umarim bebislerde annislerde iyidir.Bugun gorevlendirilmem yapildi yarin bende calisan anneler kervanina katiliyorum.Aslinda hemen yanimizdaki ilkogretim okulunda bos kadro vardi ama ikinci atamalarda dolunca ben mecbur koy okulunda gorevlendirildim.Aslinda Masal a daha yakin olmak icin evimin yanini istiyordum yoksa yeni atanan arkadaslar adina cok sevindim.Benim koy okulumda 5 km cik uzaklikta Birlestirilmis sinif olacak cunku sadece iki ogrt var.Bugun islemlerle ugrasirken sizi dusundum, calisan anneleri daha iyi anliyorum ama siz ise baslarken okadar cok empati kurmusumki bugunku huznum ve endisem bana hic yabanci gelmedi,defalarca sizlerle yasadim bu duyguyu. Kizlar aslinda cok huzurluydum kizima annem bakacak diye hala huzurluyum ama Masal beni cok sasirtti.Normalde anneannesini cok sever guzel vakit gecirir,ki esimin yoklugunda hep beraberdik aliskinlar birbirlerine,ama Masal ben farketmeden su son bir ayda bana okadar duskun olmuski ben islemlerle ugrasmaya cikmistim donerken bir baktim pencerede masal hickira hickira agliyo.annemde cirpiniyo susturmak icin disari baktiriyo o sirada beni gordu amanallahim resmen cildirdi,beni goreceksiniz nasil kosuyorum lojmandan iceri,esimin butun personeli garip garip bakti,merdivenleri ucer beser atladim,oyyyy kuzum beni gordu boynuma gomulup bir agladi bende tabi.Sonra iki dk gecmedi gulucukler sarilip opmeler, biraz sakinlesti uyutmaya girdim elimi siki siki sarilip uyudu.Kizlar ben yarin nasil birakip gidecegim,esime vazgectim demek istedim ama cocuk oyuncagimi bu der vede hakli aslinda calismayida istiyorum.Kafam cok karisti,hadi yarinda sabahtan aksama kadar aglarsa ben ne yaparim,kiyamam ki kuzuma.Yan okul olsaydi oglende gelirdim ama simdi gelemem,allahtan 14:30 da bitiyo okul.Alisirmiyiz kizlar yaaaaaa uzgunum...

AZRAECE,tatlim ablanayuce rabbim yardimci olsun umarim bir mucize gerceklesir ve bebisler sag salim annelerinin kucagina gelir.

Kizlar kafam cok karisik hasta bebislerimiz vardi ama simdi karistirdim affedin beni,cok gecmis olsun,hemen iyilesirler ins.

MUTLUANNE, canim arkadasim cok tsk ederim kizimi sormussun mutlu oldum,dudagimiz cok sukur gecti ama iki gundur dilini hep disari cikarip duruyordu ben oyun yapiyor sandim acikcasi annem dun bir bak dudagina neden cikerip duruyor dedi dikkatlice bakinca biryein kabardigini farkettim,sebebini hic anlamadim canim tabi yine huzursuz ve yemek yemek konusunda cok zorlaniyorum.Cocuk doktoru yok burda ama aile hekimine gotururum ege gecmezse yarin.

ILKIM,canimmmm inanki seni zaten cok iyi anliyordum,insan ayni seyi yasamasa bile eger deger veriyor ve empati kurabiliyorsa anliyor karsisindakinin hislerini ama simdi dusunuyorum ben anneme bile birakirken bu denli endiseliysem Allahim yardimcin olsun,bakicinin kalbine sevgi vijdan sabir versin ve besteme kendi evladiymis gibi baksin.

CHIRIKO, cok sevindim kilo almaniza canim umarim makul olculerde de olsa kilo almaya devam eder.Darisi diger kilo almayan bebislerimizin basina.

BAMBUCAN,canim hep aklimda oldugunu buradan da yazmak istedim,o kadife kadar yumusak icten samimi sesin sik sik gelir aklima,seni ve Azracigimi opuyorum.

TURUNCU,canim Allah agiz tadiyla yedirsin insallah, hazirliklar tamam gerisi bol bol istaha kaldi

canım çalışan bir anne olarak seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim, tabiyki alışacak aksi mümkünmü evet biraz zorlanacaksınız belki kuzunun üzülmesine dayanamayacaksın ama onlar bizden çok daha uyumlu emin ol zaten annene alışık çok kısa sürede uyum sağlayacaktır yeni durumunuza ki zaten 14.30 dediğin nedir ki mesela ben ve benim gibi birsürü annemiz akşam 7 de ancak evde oluyoruz çok fark var yani üstelik oradaki minik kalplere ve beyinlere nakadar yararlı olacağını düşün, hem seninde bir sosyal çevren olur, kafan dağılır ve kızına dahada faydalı olursun belkii birde böyle düşünnn

Canım hayırlı uğurlu olsun iş hayatınHerşey yoluna girecek,Masalcığım da annanesine alışacaktır merak etme,
tabi kimse anne yerini tutar mı hiç,senin akıllı bıdığın da seni arıyor normal olarakAma gör bak zamanla camda sana el sallayarakta karşılayacaklar seni Aİle hekimine de götür canım için rahat etsin,belki basit bişey çıkmıştır
Geçmiş olsun tekrarYemek konusu beni de son zamanlarda iyice daraltmaya başladıKızımın yeni huyu "mama sandalyesinde değil,masada oturarak yemek yemeyi istemesi"üstelik kendi kendinesonuç=yemekten aç olarak kalkan Mira Mide=suyla dolu Mutlu=1 milyon sinir Baba'dan cevap= boşwer yarın yerbilmem anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…