2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kız çok yaşa emi yine güldürdün beni hele o civciv benzetmesi
sende çok yaşa arkadaşım
selamhadi bugün şanslı günündesinütün benden:)daha kutusunda sıfır..sakın kabul etmem olmaz deme kızarım6 yıllık evliyim ama o ütü ben evlenmeden 10 yıl önce alınmış belli:))
markasını daha önce hiç duymadımama zamanla duyulacaktır bundan eminim:))
ha kazanlı degil ama ben ona kazan monte ettiririmannemin banyosunda banyo kazanı
varsanırım o iş görür demi canımcımlehim yaptırırız:)
adres ver hemen
ya ben ne şanssız biriyimhiç bir ev eşyam bozulmuyohepsi sanki çelikten yapılmışbuzdolabım çok eski model bozulsada yenisini alsamduanıza ihtiyacım var

biz bi ara eşimle bi yere gidiyoruz bi baktım yandaki şöför elinde ıphone nla konuşuyoaltındaki arabada serçe
elindeki altındakininden daha pahalıçok saçma oldu :26:aklıma geldi ne yapayım:26:

canım masalın yaptıkları çok normal,,seni özlemiş,sana alışmış..ama bence çalışmaktan vazgeçme
sana iyi gelecektir ki gözünde arkada kalmayacak annen bakacak

afiyet olsun kayroşa.. yarasın.. kışlıklar için de ellerine sağlık diyim.. ben de halaaaaaaaaaaaaaaa yapcam inşallah.. dinimiz amin

ben de emzik vermeyi düşünmüyorum valla...

hiç bi fikrim yok şekerim. ben philips kullanıyorum ama kazanlı falan değil

üzülme üzülme.. alışır zamanla.. defnecik hala ben bi yere gittiğimde falan gelince anneaa diye yapışıyo. çok normal bunlar. özlüyo sonuçta.. işin de hayırlı olsun şekercim

çok güldüm yaa yarın yer nasılsa boşver

canım bende cok etkilenmiştim ilk izledigimde
rabbim her iyiligin karsılıgını kat kat veriyor sükürler olsun

buarada sekersizimle plannerimdi sanırsam emzik vermeyi düsünmüyorum demişsiniz ballarım
vermem degilde inş vericek bir durum olmaz diyin
ama hiç susmayan bir bebeginiz varsa emzik için takla atarsınız alsada sussa diye
ben yasadım bizzat biliyorum
almayan bebek almaz orası ayrı konu
emzigin alan bebegede sessizse bende vermeyi onaylamıyorum
sadece susturucu emzigin yeri enes saayesinde bende bambaska 5aydır kullanmıyo olsakta
enessavar ooo

Canım benim endişeni o kadar iyi anlıyorum ki ama kesinlikle çalışmalısın diyorum. Senden çok fazla ayrı kalmadığı için zor gelmiştir masalıma. Ama emin ol ki alışır. üstelik annen yanında bu büyük bi şans bence. Bak bize hiç tanımadığımız inanlara bırakıyoruz ve sorunlar yaşıyoruz. Kalbini ferah tut tatlım öpüyorum seni ve kuzumu
Valla canım bu kuzulura doymak mümkün değil ben öpücük manyağı yapıyorum besteyi neyseki alıştı o da, hiç sesi çıkmıyo kuzumun. Beste de çok yabani valla sık gördüğü insanların bile kucağına gitmiyo
Onun aç diyen dilini yerim ben

Başladı canım çok memnunum inşallah sonuna kadar iyi olur.Yaklaşık 1 yıldır tanıyorum onu iyi bi insan.ilk gün ben evdeydim beste çok mutluydu onunla benim de içim rahatladı valla.
Ne var bi su parası ödesen, ev aldık herhalde borcumuz var ne koparsam kar.

eşine koptum bizimkinin de bazen böyle gereksiz rahatlığı vardır sinir oluyorum doğrusu

iyi geceler güzel anneleruyumaya gitmeden bi bakıyım dediydim,,
gün içinde çok şey oluyo diyorum şunuda yazıyım kk ya bunuda yazıyım ama sonra hepsi aklımdan uçup gidiyo:)
şimdi ben ne yazacagımı bilemiyorum:))
biraz düşüneyim:26::26:ha mesela bu aralar çağla çok taklitçilik yapıyo:)özellikle ceren ne yaparsa aynısını yapmaya çalışıyo:)
ceren koltukta zıplıyosa çağlada koltukta,,ceren peçete alıyosa çağlada alıyo:))hay Allah ım ya:)
cereni okula hazırlıyorum üst degiştiriyoruz çağlada bas bas bagırıyoo ''ciciiiii ciciiiii aççççç'':))
ay sıkıştım kaldım kendi kendime gülüyorum yazacak birşey aklıma gelmiyo
ama yazmasamda dayanamıyorumilla yazacam
durun ben bi düşüneyim geliyorum

Kiyamam kuzulara ins. anneleri ile biraz daha kalirlar icerde...mevlam yardimciniz olsun cok uzuluyorum..soylediginden beri dua ediyorum rabbim Kabul eyler ins..

Bir cok babami oyle acep..bizim herifde ayni bosver acikinca yer diyor..bende zaten ac nasil acikinca yesin ki diyorum oda cok ac degil demek diyor..butun gun hic yemese bosver yer merak etme der..

Cnm bence Ceren kardesi icin cok guzel bir ornek..hep sunu gormusumdur anne ve baba zaman zaman birseyleri gosterip ogretme konusunda etkisiz kalabiliyor bu yuzden cocuklarin kardesleri arasinda buyumeleri ve gelisimleri daha verimli oluyor..

Dusundunmu gel...ben yalnizlari oynuyorum suan..

Hadi sen heyecanlisinda bize ne oluyor dimi,valla senin kadar bende heyecanliyim ne buyuk mutluluk bizide teyze yapicaksin ..
Ins cnm hayirli haberlerle gelirsin,Musab Bilal icinde en guzel sonuclari alirsin

geldim melegimama düşünmedim oyun oynadım geldim:))can ım kalmadıkimsede vermediinsanlar çok kötü olmuş
onların canı bitince ben veriyodum ama
evet canım çağla bu konuda çok şanslıona herşeyi ögretecek bir ablası varbu günlerde cerene çok düşkün olmuş:26:ceren okula gidince çok üzülüyo:26:bide şey oldu bak aklıma geldi yazayım:))
dün marketten sakız aldılar neyse dişarı çıktık ceren sakızı açınca çağlada açti,,sonra çağla kagıdı elinde tuttu atmadı ama ceren çoktan yere atmıştı,,çağla ablasına bakıyo ''edeee edeee'' yani nerde nerdee diyo:))kagıdın hesabını soruyo:))
sonra yerde oldugunu gördütuttu elindekini yere fırlattı
yani bazende kötü örnek olabiliyo:))
ama çok tatlılar saklambaç bile oynuyolar
Allah hepimizin evlatlarını nazarlardan kem gözlerden korusun..amin..

Hayirli olsun cnm ogretmenligin..Masalda sende ins en kisa zamanda calisma temposuna alisirsiniz..
Bu arada hep soylucem unutuyorum Anneninde sag salim varmasina cok sevimdim ..senin icin inan cok seviyorum hersey gonlunuzce olur ins.

Amin cnm..butun soylediklerine katiliyorum, kotu ornekte olsa zamanla ins onlarida ayirt etcek hale gelirler...Mahir yalniz cocuk malasef arkadasi bilem yok..ins ikinci cocuk eger olursa oglum artik abiler yapar..hic degilse o mutlu olsun dimi..

ben bugün çağlaya çok fena bagırdımçağlada agladı
eşimin gelmesine yakın çocukları yıkadım sonra sofrayı hazırladım neyse eşim geldi yemek yiyoruz,çağla zaten fazla bişey yemiyo bide sandalyeden inip inip çıkıyo,çatalı fırlatıyoyedigi 2 lokma bütün üstü başı yag içinde kaldıbide emmek için zırt pırt benim yanıma geldi,,yemekmi yiyoruz dayakmı anlamadım..3.kez meme diye kucagıma çıkınca ''yok meme'' diye bagırdım açmadım
bluzumu çekip durdu bende inat ettim emzirmedim aglamaya başladıama nasıl içli içli aglıyo
sinirlerim bozuldu
normalde ben 1 ekmek yerim:))iştehım kapandı yarım ekmek yedim kalktım sofradan
ya şaka bi yana işte böyle oldu
sonra kalktık dayanamadım aldım emzirdim ıslak gözleriyle bana bakıyoduiçimi eritti

Ayy yazik, o kadarmi gercekten amca kizin..
Gittigi yerde ins boyle olmaz yoksa onu yerlerrrr :))

Amin cnm..butun soylediklerine katiliyorum, kotu ornekte olsa zamanla ins onlarida ayirt etcek hale gelirler...Mahir yalniz cocuk malasef arkadasi bilem yok..ins ikinci cocuk eger olursa oglum artik abiler yapar..hic degilse o mutlu olsun dimi..

olsun canım zaten ilk çocuklar genelde yalnız büyüyolar,,ama zamanla onunda arkadaşı olur
noldu sizin oyun gurubu:))ay çok hoşuma gitti demek sizi erkenden çıkardılar
bi daha gittinizmi
mahiri yerim ya ortalıgı karıştırmış:))ay aklıma geldikçe gülüyorumçok tatlısınız

Turuncu, masallah tasinmanin sonrasinda bir de kislik hazirliklari ile ugrasiyormusun ,hazirladiklarini afiyetle yersiniz ins.

Sekersizyesilcay, sizinde baliklariniz olmus ne guzel..benimkine alsam acaba nasil karsilar..hayvanlari cok seviyor ama biraz fazla seviyor eline gecirdigini sikiyor .

Ayy yazik, o kadarmi gercekten amca kizin..
Gittigi yerde ins boyle olmaz yoksa onu yerlerrrr :))

aynen o kadar canım:))kimse yemez merak etme çok yabanidir 2 kelime konuşmaz:)
kimse yanına bile yaklaşmaz
benim baba tarafım hep böylediramcam bile konuşurken yüzümüze bakmaz
zaten hiç konuşmaz
çok agır insanlardır

melegim sana doyum olmazben uyumaya kaçıyorum
minyatur cnm altta ismini gördümsanada iyi geceler
beykozum sanada cicim2 kelime yaz özledik sohpetini
annezeynoda gelmişti gerimi gitti ne:26:sonuç nedir merakla bekliyoruz
mutlucum nazik teklifime cevap vermedin aşkolsunilk kim ben isterim o ütüyü derse ona verecem haberiniz olsun:))
kargo parası ödemem bilesiniz
hepinize muckkkkk
rüyanızda beni görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…