2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sizede gecmis olsun cnm..bu cocuklarin hali ne olcak boyle..Mahir uyumak bilmiyor beni bitirdi resmen..Dua na en icten dileklerimle amin diyorum..

Bir mesaja uc kez cevap yazdim ama bir turlu yazdiklarim varmadi yerine :)) system beni bugun cok seviyor galiba...

Orhan Cemal kilo almis ne guzel darisi bizlerin basina..masallah daim olsun ins..tatile gidememizsiniz hocam bosverin evde olmak daha iyi bazen..malun tatilin tatile ihtiyaci oluyor sonar :))

Miram ve Zeynom a masallah wc olayinini cozmusler akilli bidiklar ee kime benzemisler tabiki annelerine..

AzraEce cnm ins bebekler sagsalim olurlar..40 gun hastanede yasatabiliyorsa demek her zaman umit var..

Sagol cnm sen izmire geri geldinmi yoksa orda iken mi yaziyorsun...nasil memleket, alien nasil..

Hay allahim ya ..sanki kendisi buyumuste bebek olmayi ozeniyor..deli bunlar yaa benimkide her gordugu minik cocuga bebe bebe diyo seviyor sanki kendisi ne tobe tobe...

Bu arada oglum cok tuhaflasmaya basladi..her gordugune atlar gibi ve kimi gorse siritip el salliyor opucuk atiyor..yaa bu cocugun derdi ne, daha dune kadar kime gitse aglar gibiydi simdide boyle bunun ortasini bulamuyacaz galiba...simdi diyeceksiniz ki ne guzel iste boyle olsun ama inan hic olmadik insanlara el uzatiyor burda bin bin turlu tip var urkuyorum valla..

sahildeki de güzel ama çarşının olduğu yerde bir yer var... ordan bahsediyorum.. iyi yapılsın da gerisi çok önemli değil..

şimdi sen akşam inip yemişsindir bi kalamar

:) senin kızın kankisi de emzik almadı hiç. ama şimdi evde eski aldıklarımdan birini gördü istedi. dün akşam çiğnedi durdu. dediğin gibi emmeyi bilmiyor çiğniyor dana salyaları akıyo sonra... sanırım diş kaşımak için kullanıyolar..

ayrıca kesin ikoncan olcak ilerde

ay cok güldüm ya.. bişey olmaz boşver. benimki de herkese mavi boncuk dağıtıyo. üstelik bi de kız...

günaydınnnnn

hepimizee güzell ve çabucak biten bir gün diliyorummm, evdeki bütün saniyelerimi dolu dolu zeynoyla geçiriyorum ama yine doyamıyorumm yaaa hemen akşam olsun kuzularımıza kavuşalım inşşş

canım valla bence süper ne güzel işte sosyal bir çocuk ve iletişime açık Zeyno henüz yavaş yavaş yabancılara yabani gibi davranmaktan vazgeçti ve buna çok seviniyoruz tabii hala mahir ve defnecik gibi mavi boncuk dağıtmıyor ama ehh işte en azından öğğğ diye dudak bükerek ittirmiyor ya seviniyoruz işte napalımmm

sahildeki de güzel ama çarşının olduğu yerde bir yer var... ordan bahsediyorum.. iyi yapılsın da gerisi çok önemli değil..

şimdi sen akşam inip yemişsindir bi kalamar

yyoooww yoooooo yiyemedim şekerimm haftasonuna yemezsem çatlarım ama eşime msj ulaştı haftasonu kaçınılmaz yaniiii

babyceren canım çağla da kıyafet seçiyor yani, zeynoda öyle istemediği birşeyi giydirirsen üstünü parçalayacak gibi çıkarmak istiyor sonrada üstüne beğendiği bişeyleri tutup onu giymek istiyor, şimdiden dolap önünde çok zaman harcamaya başladık allah sonumuzu hayır etsin cicimmm

aman allahım... valla size kolay gelsin. şimdilik bizde öyle bi durum yok. ne giydirsem giyiyor akıllı bıdığım. annesini bi de o açıdan yormuyor cok sukur.

git canım valla. havalar da serinledi tam kalamar bira zamanı

bu arada ben de doyamıyorum valla yaa... dun pilates gunumdu. 1 saat gec gittim. babaanne çağırmış. kapıyı çaldım "anneeeaaa" diye bağırdı benimki... içim eridi resmen...sandalyesinde oturmasa kapıya koşardı eminim.. bak özledim yine...
sabah "hadi annecim, şimdi altını açıcam, cicilerimizi giyicez, çantalarımızı alıp hanifeye gidiceeezzz" diyorum; "anineeee" diye bağırıyor...
bu arada yazmadım sanırım.. 2 tane balık aldım kuzuma.. kolay söyleyebilsin diye de adlarını "edi&büdü" koyduk.. sabah balıklara gidip gösteriyor "anneaaa ıh ıh" diye.. biraz onların ağızlarını açıp kapamalarını izledik. sonra taklitlerini yaptık ağzımızı açıp kapatarak. kreşe vardığımızda da "nasıl yapıyor ediyle büdü" dedim.. taklit etti. hepimiz güldük.. neyse ben daha konuşursam "ağlak mode on" durumuna geçicem..
haydi güzel bi gun olsun bakalım

yine ve yeniden acelem var. kısa yazacağım: (yine lab.dayım )

şekersizyeşilçay hanım, balığınız hayırlı ve uzun ömürlü olsun

babyceren hanım, dostum ve azizim, Çağla bu yaşta kıyafet seçiyormuş bismillahirrahmanir rahim :18: sizden görmüş olmasın

azraece hanımdan sanırım yeni bir haber yok. umarım bebekler sağ salim yolculuklarının sonuna gelmişlerdir

bizde ise haberler şu merkezde: Orhan Cemal'in anne sütü ve bebe bisküvisi ile seviyesinden başlayan yeme kalitesi dün gece 23:00 itibariyle kelle-paça seviyesine indi

öğleden sonraki uykusuna geç yatıp akşam 9 da kalkıp, ağlama seansıyla devam eden gecemiz, ana caddelerin birinde tur atma şeklinde sürdü, 23:00 civarı içilen kelle-paçayla son buldu bir de iştahla içiyor ki görmeyin

anladım ki, bu çocuk aromatik etleri seviyor. taşlık, işkembe, kanat, böbrek ve son olarak kelle-paça. sürekli parayla içmek yerine, bir paça tarifiyle bu sorunu ucaza kapatmayı planlıyorum. evet, gerçekten paça alıp evde kendim yapacağım, ne olmuş

annemin dediği gibi: haydin eyi gunneeerrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

off offf o "anneee" diye seslenmeleri yokmuuuu off offff

ayy demek ağzıyla taklit ediyor canım benimm ya yerim tatlı ağzını, ne güzel yapmışsın balık almakla valla benimde aklıma girdin biz küçükken evde kocaman bir akvaryumumuz vardı ama temizlemesi falan çok zor oluyordu hatırlıyorum anneciğimm uğraşıp dururduuu şimdi küçük kavanozlarda artık balıklar bende mi alsam yaaa ama zeynonun elini içine daldırıp balıkları linç etmesinden korkarım doğrusu

canım kıyafet olayı bizde çok sorun inan annem çok söyleniyor bu duruma günde kaç kez kıyafet değişiyormuş, bir kıyafet dolabının önüne yapışık Zeyno birde buzdolabının kapağına zaten

ayy bide bişey dicem varya bizim evde tuvalete girmek çok sorun çünkü Zeyno gördüğü anda kapıyı yumruklayarak "açç aççç" diye bağırıyor oda gircekmişş heyy allahım ya komedi gibi rahat rahat wc yede giremiyoruz

valla 2 balık bir fanus bir süzgeç ve yemle hallettik olayı.. 2 günde bir suyunu değiştiriyorum. istanbula giderken bile yanımızda götürdük haftasonu... biraz yükseğe koydum henüz boyu erişemiyor ve elleyemiyor.. yoksa elini sokar kesin

tuvalet olayı bizde de aynı canım ya. hatta yazmıştım. illa o da girecek benimle yanıma. ben de çiş yapacaksam eğer izin veriyorum kucağıma alıyorum ki orda çiş yapıldığını bilsin. nasıl oturulduğunu da öğrensin korkmasın.. genelde gizli gizli kaçarak giriyorum tuvalete ama

teşekkürler mirim

aa ne güzel işte kelle paça işkembe yesin tabi. çok faydalı. evde de yap tabi ne var ki bunda.. eğer becerebiliyorsan süper olur..
ben de yürek böbrek ikilisini çok severim.. (ciğerden daha çok hem de)

afiyet bal şeker olsun kelle paçalar orhan cemale buarada kıloda almış maşallah daim olsun inşş

birazdan yemeğe damlar benimki yazayım hemen. ablam büyük olasılıkla şu anda rahim ağzı dikilme operasyonunda doğumu tetikleyen rahim kası iltihabına bağlı enfeksiyon artışıymış ki 2 haftada bir test yaptırıyor nasıl gözden kaçtı anlamadık. dün yoğun bir antibiyotik tedavisine başlandı bugün azcıkta olsa enfeksiyonda düşüş olunca rahim ağzını dikelim demişler ama operasyon çok riskli doğum kanalında olduğu için bebek her an suyu patlayabilir. ablam 23+5 de bebekler ortalama 500- 600 gr ağırlığındalar yaşamaları çok zormuş yaşasalarda özürlü olurlarmış. en az 1 ay daha dayanmanız gerek demişler. bugünler iyi sonuçlansa geride kalsa bu acılar inşallah

çok çok çok içten dua ediyorum inşallah her sey yoluna girer... sakin olup her seyin çok güzel olacağını düşünsün olur mu? hiç bi aksilik olmayacak... kuzular uslu uslu oturcaklar orda... kötü düşünceleri uzak tutsun kendinden.. biliyorum çok zor ama bunu yapmak zorunda... söyle lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…