çok güzel değerler maşallah eceye inş. bütün bebeklerimizin değerleri çok güzel çıkar
çok geçmiş olsun meleğim bizimde hafta sonumuz ateş ve ishalle geçti.en kısa zamanda toparlar mahir.
günaydın kızlar hafta sonu musab bilalin hastalığıyla uğraştık ateşi çıktı hiç istemesmde ateş düşürücüleri kullanmak zorunda kaldım.evde tadilat var musab bilalin odasında kalıyoruz aynı yatakta üç kişi bende ortada yatıyoruz şuan heryerim ağrıyo.yatağımı özledimmm.
tünaydınnnn
azraece
canım allah yardımcınız olsun.sıkı sıkı tutunsun bebişler zamanı geldiğinde anneleri sağlıcakla kucaklasın.doktor geciktirebiliz demiş iyi düşünün iyi olsun inşallah dualarımız sizinle yine bizi haberdar et canım
meleğim dişiniz hayırlı olsun peşpeşe ağrısız acısız arkası gelsin .zor valla
chikocm maşallah oğluşuna kg almış sanırım daha sık doyurucu beslememiz gerekiyor bu sıpaları enerjilerine yetişemiyoruz valla.tatildeymişşin güzel geçmiş dinlenmişşn sevindim
selam
çikolata yiyorum:125:işla göbegime yapışmaz:)
işla yazınca aklıma kujum geliyo:26:nerdesin cnm işla herşey yolundadır..
çocuklar uyudueşim karadayıyı izliyo bende buraya geldim
çağla bugün kendine emzik aldı:)markete gittik emzik gördü ''bebeee bebeee'' diye marketi inletti:)
ne ceren nede çağla bir türlü emzigi kabul etmemişti hatta her birine 7-8 çeşit emzik alıp denemiştim
en kalitelisinden en ucuzuna hepsini denedikbende hepsini çöpe atmıştım
çağla hep küçük bebeklerde görüp agzından almaya çalışır:)neyse aldık bizde..
agzına alıp çiğniyo sonrada bebeeee diye bagırıyo:))
yani kendi bebek olmuş onu demek istiyo
2 gün çigner atar inşallah:)emmeyide beceremiyo ki:111:
bide kıyafet konusunda çok çekiyorumbenim seçtiklerimi giymiyo sanırım mutlu teyzesi gibi moda ikoncanı olmak istiyo:))
mutlucum kızımın elinden bi tutarmısın,,bu kızda bi ışık görüyorum:)
ŞEKERSİZZZ cicimm okadar açımki şuannn canımm nasıll kalamar istedii anlatamammmmbeşiktaşta yediğin kalamar ve bira sahildekimi yoksa cicimmm süperdii ama yaaa dimiiii pahalı bir yerdi amaaa olsunnn süperdii gerçekten biz artık Anadolu yakalı olarak bostancıda yada caddede yiyoruz evde yaptığımız okadar güzel olmuyor yaa dışarda yemek lazım bunu evett evettt çok canımm istediiii yaaaa
giderayak zeynomun iki resmini ekleyiverdimmm
selam
çikolata yiyorum:125:işla göbegime yapışmaz:)
işla yazınca aklıma kujum geliyo:26:nerdesin cnm işla herşey yolundadır..
çocuklar uyudueşim karadayıyı izliyo bende buraya geldim
çağla bugün kendine emzik aldı:)markete gittik emzik gördü ''bebeee bebeee'' diye marketi inletti:)
ne ceren nede çağla bir türlü emzigi kabul etmemişti hatta her birine 7-8 çeşit emzik alıp denemiştim
en kalitelisinden en ucuzuna hepsini denedikbende hepsini çöpe atmıştım
çağla hep küçük bebeklerde görüp agzından almaya çalışır:)neyse aldık bizde..
agzına alıp çiğniyo sonrada bebeeee diye bagırıyo:))
yani kendi bebek olmuş onu demek istiyo
2 gün çigner atar inşallah:)emmeyide beceremiyo ki:111:
bide kıyafet konusunda çok çekiyorumbenim seçtiklerimi giymiyo sanırım mutlu teyzesi gibi moda ikoncanı olmak istiyo:))
mutlucum kızımın elinden bi tutarmısın,,bu kızda bi ışık görüyorum:)
Hay allahim ya ..sanki kendisi buyumuste bebek olmayi ozeniyor..deli bunlar yaa benimkide her gordugu minik cocuga bebe bebe diyo seviyor sanki kendisi ne tobe tobe...
Bu arada oglum cok tuhaflasmaya basladi..her gordugune atlar gibi ve kimi gorse siritip el salliyor opucuk atiyor..yaa bu cocugun derdi ne, daha dune kadar kime gitse aglar gibiydi simdide boyle bunun ortasini bulamuyacaz galiba...simdi diyeceksiniz ki ne guzel iste boyle olsun ama inan hic olmadik insanlara el uzatiyor burda bin bin turlu tip var urkuyorum valla..
Hay allahim ya ..sanki kendisi buyumuste bebek olmayi ozeniyor..deli bunlar yaa benimkide her gordugu minik cocuga bebe bebe diyo seviyor sanki kendisi ne tobe tobe...
Bu arada oglum cok tuhaflasmaya basladi..her gordugune atlar gibi ve kimi gorse siritip el salliyor opucuk atiyor..yaa bu cocugun derdi ne, daha dune kadar kime gitse aglar gibiydi simdide boyle bunun ortasini bulamuyacaz galiba...simdi diyeceksiniz ki ne guzel iste boyle olsun ama inan hic olmadik insanlara el uzatiyor burda bin bin turlu tip var urkuyorum valla..
sahildeki de güzel ama çarşının olduğu yerde bir yer var... ordan bahsediyorum.. iyi yapılsın da gerisi çok önemli değil..
şimdi sen akşam inip yemişsindir bi kalamar
günaydınnnnn
hepimizee güzell ve çabucak biten bir gün diliyorummm, evdeki bütün saniyelerimi dolu dolu zeynoyla geçiriyorum ama yine doyamıyorumm yaaahemen akşam olsun kuzularımıza kavuşalım inşşş
canım valla bence süper ne güzel işte sosyal bir çocuk ve iletişime açıkZeyno henüz yavaş yavaş yabancılara yabani gibi davranmaktan vazgeçti ve buna çok seviniyoruz tabii hala mahir ve defnecik gibi mavi boncuk dağıtmıyor ama ehh işte en azından öğğğ diye dudak bükerek ittirmiyor ya seviniyoruz işte napalımmm
yyoooww yoooooo yiyemedim şekerimm haftasonuna yemezsem çatlarım ama eşime msj ulaştı haftasonu kaçınılmaz yaniiii
babyceren canım çağla da kıyafet seçiyor yani, zeynoda öyle istemediği birşeyi giydirirsen üstünü parçalayacak gibi çıkarmak istiyor sonrada üstüne beğendiği bişeyleri tutup onu giymek istiyor, şimdiden dolap önünde çok zaman harcamaya başladık allah sonumuzu hayır etsin cicimmm
aman allahım... valla size kolay gelsin. şimdilik bizde öyle bi durum yok. ne giydirsem giyiyor akıllı bıdığım. annesini bi de o açıdan yormuyor cok sukur.
git canım valla. havalar da serinledi tam kalamar bira zamanı
bu arada ben de doyamıyorum valla yaa... dun pilates gunumdu. 1 saat gec gittim. babaanne çağırmış. kapıyı çaldım "anneeeaaa" diye bağırdı benimki... içim eridi resmen...sandalyesinde oturmasa kapıya koşardı eminim.. bak özledim yine...
sabah "hadi annecim, şimdi altını açıcam, cicilerimizi giyicez, çantalarımızı alıp hanifeye gidiceeezzz" diyorum; "anineeee" diye bağırıyor...
bu arada yazmadım sanırım.. 2 tane balık aldım kuzuma.. kolay söyleyebilsin diye de adlarını "edi&büdü" koyduk.. sabah balıklara gidip gösteriyor "anneaaa ıh ıh" diye.. biraz onların ağızlarını açıp kapamalarını izledik. sonra taklitlerini yaptık ağzımızı açıp kapatarak. kreşe vardığımızda da "nasıl yapıyor ediyle büdü" dedim.. taklit etti. hepimiz güldük.. neyse ben daha konuşursam "ağlak mode on" durumuna geçicem..
haydi güzel bi gun olsun bakalım
off offf o "anneee" diye seslenmeleri yokmuuuu off offff
ayy demek ağzıyla taklit ediyor canım benimm ya yerim tatlı ağzını, ne güzel yapmışsın balık almakla valla benimde aklıma girdin biz küçükken evde kocaman bir akvaryumumuz vardı ama temizlemesi falan çok zor oluyordu hatırlıyorum anneciğimm uğraşıp dururduuuşimdi küçük kavanozlarda artık balıklar bende mi alsam yaaa ama zeynonun elini içine daldırıp balıkları linç etmesinden korkarım doğrusu
canım kıyafet olayı bizde çok sorun inan annem çok söyleniyor bu duruma günde kaç kez kıyafet değişiyormuş, bir kıyafet dolabının önüne yapışık Zeyno birde buzdolabının kapağına zaten
ayy bide bişey dicem varya bizim evde tuvalete girmek çok sorunçünkü Zeyno gördüğü anda kapıyı yumruklayarak "açç aççç" diye bağırıyor oda gircekmişş heyy allahım ya komedi gibi rahat rahat wc yede giremiyoruz
yine ve yeniden acelem var. kısa yazacağım: (yine lab.dayım)
şekersizyeşilçay hanım, balığınız hayırlı ve uzun ömürlü olsun
babyceren hanım, dostum ve azizim, Çağla bu yaşta kıyafet seçiyormuşbismillahirrahmanir rahim :18: sizden görmüş olmasın
azraece hanımdan sanırım yeni bir haber yok. umarım bebekler sağ salim yolculuklarının sonuna gelmişlerdir
bizde ise haberler şu merkezde: Orhan Cemal'in anne sütü ve bebe bisküvisi ile seviyesinden başlayan yeme kalitesi dün gece 23:00 itibariyle kelle-paça seviyesine indi
öğleden sonraki uykusuna geç yatıp akşam 9 da kalkıp, ağlama seansıyla devam eden gecemiz, ana caddelerin birinde tur atma şeklinde sürdü, 23:00 civarı içilen kelle-paçayla son buldubir de iştahla içiyor ki görmeyin
anladım ki, bu çocuk aromatik etleri seviyor. taşlık, işkembe, kanat, böbrek ve son olarak kelle-paça. sürekli parayla içmek yerine, bir paça tarifiyle bu sorunu ucaza kapatmayı planlıyorum. evet, gerçekten paça alıp evde kendim yapacağım, ne olmuş
annemin dediği gibi: haydin eyi gunneeerrrrrrrrrrr
yine ve yeniden acelem var. kısa yazacağım: (yine lab.dayım)
şekersizyeşilçay hanım, balığınız hayırlı ve uzun ömürlü olsun
babyceren hanım, dostum ve azizim, Çağla bu yaşta kıyafet seçiyormuşbismillahirrahmanir rahim :18: sizden görmüş olmasın
azraece hanımdan sanırım yeni bir haber yok. umarım bebekler sağ salim yolculuklarının sonuna gelmişlerdir
bizde ise haberler şu merkezde: Orhan Cemal'in anne sütü ve bebe bisküvisi ile seviyesinden başlayan yeme kalitesi dün gece 23:00 itibariyle kelle-paça seviyesine indi
öğleden sonraki uykusuna geç yatıp akşam 9 da kalkıp, ağlama seansıyla devam eden gecemiz, ana caddelerin birinde tur atma şeklinde sürdü, 23:00 civarı içilen kelle-paçayla son buldubir de iştahla içiyor ki görmeyin
anladım ki, bu çocuk aromatik etleri seviyor. taşlık, işkembe, kanat, böbrek ve son olarak kelle-paça. sürekli parayla içmek yerine, bir paça tarifiyle bu sorunu ucaza kapatmayı planlıyorum. evet, gerçekten paça alıp evde kendim yapacağım, ne olmuş
annemin dediği gibi: haydin eyi gunneeerrrrrrrrrrr
şekersiz profil fotonuza bayıldım cicimmmm
birazdan yemeğe damlar benimki yazayım hemen. ablam büyük olasılıkla şu anda rahim ağzı dikilme operasyonundadoğumu tetikleyen rahim kası iltihabına bağlı enfeksiyon artışıymış ki 2 haftada bir test yaptırıyor nasıl gözden kaçtı anlamadık. dün yoğun bir antibiyotik tedavisine başlandı bugün azcıkta olsa enfeksiyonda düşüş olunca rahim ağzını dikelim demişler ama operasyon çok riskli doğum kanalında olduğu için bebek her an suyu patlayabilir. ablam 23+5 de bebekler ortalama 500- 600 gr ağırlığındalar yaşamaları çok zormuş yaşasalarda özürlü olurlarmış. en az 1 ay daha dayanmanız gerek demişler. bugünler iyi sonuçlansa geride kalsa bu acılar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?