olsun canım zaten ilk çocuklar genelde yalnız büyüyolar,,ama zamanla onunda arkadaşı olur
noldu sizin oyun gurubu:))ay çok hoşuma gitti demek sizi erkenden çıkardılar
bi daha gittinizmi
mahiri yerim ya ortalıgı karıştırmış:))ay aklıma geldikçe gülüyorumçok tatlısınız
melegim sana doyum olmazben uyumaya kaçıyorum
minyatur cnm altta ismini gördümsanada iyi geceler
beykozum sanada cicim2 kelime yaz özledik sohpetini
annezeynoda gelmişti gerimi gitti ne:26:sonuç nedir merakla bekliyoruz
mutlucum nazik teklifime cevap vermedin aşkolsunilk kim ben isterim o ütüyü derse ona verecem haberiniz olsun:))
kargo parası ödemem bilesiniz
hepinize muckkkkk
rüyanızda beni görün
mutlucum nazik teklifime cevap vermedin aşkolsunilk kim ben isterim o ütüyü derse ona verecem haberiniz olsun:))
kargo parası ödemem bilesiniz
hepinize muckkkkk
rüyanızda beni görün
ben bugün çağlaya çok fena bagırdımçağlada agladı
eşimin gelmesine yakın çocukları yıkadım sonra sofrayı hazırladım neyse eşim geldi yemek yiyoruz,çağla zaten fazla bişey yemiyo bide sandalyeden inip inip çıkıyo,çatalı fırlatıyoyedigi 2 lokma bütün üstü başı yag içinde kaldı bide emmek için zırt pırt benim yanıma geldi,,yemekmi yiyoruz dayakmı anlamadım..3.kez meme diye kucagıma çıkınca ''yok meme'' diye bagırdım açmadım
bluzumu çekip durdu bende inat ettim emzirmedim aglamaya başladıama nasıl içli içli aglıyo
sinirlerim bozuldu
normalde ben 1 ekmek yerim:))iştehım kapandı yarım ekmek yedim kalktım sofradan
ya şaka bi yana işte böyle oldu
sonra kalktık dayanamadım aldım emzirdim ıslak gözleriyle bana bakıyoduiçimi eritti
Sekersizyesilcay, sizinde baliklariniz olmus ne guzel..benimkine alsam acaba nasil karsilar..hayvanlari cok seviyor ama biraz fazla seviyor eline gecirdigini sikiyor .
Canım akşam alacağım cevaba göre cvp vereyim dedim sanagönder ütüyü hemen kan çıkacak
Dün gece ütü hakkında hiç konuşamadık,eşim sağolsun kafamı ütülememek için sanırım akşam geç geldi biz uyumuştuk
Sabah bi baktım eline ütüyü almış(her sabah mutlaka ütü yapar çünkü)tamir etmeye çalışıyoBenim msj attığım modellere baktın mı dedim,ters ters baktı bana ve "kurutemizleme mi açıcaz sanayi ütülerine neden baktın" dedi bende cvp vermedim tüydüm evden Sen yolla kuzum,kazanlı olsun onlar çok güzel ütülüyormuş
HErkese mutlu sabahlar
Tatlıcadıııııözledim seni
Dilberegesenide canım
EdacıkAlyeeeel
Ay aklıma herkesler geliyo sabah sabah
Öptüm küçük meleklerin güzel annelerini
günaydın.. moralim çok bozuk. dun gece sürekli uyanıp meme istedi her zaman olduğu gibi... 12 de kalktı vermedim ağladı ağladı ağladı.. salya sumuk bağıra bağıra iç çeke çeke... en son ayağımda uyudu... 2.30 da bi daha kalktı. ağladı ağladı ağladı.. aslında bu kez vericektim ama eşim atladı hemen neden vermiyosun diye. uyuz oldum. onla da birbirimize girdik. en son 30-40 dk ağlamanın ardından memeyle uyudu. sonra gene kalktı sabah 6 da. yine meme uyut yatır tam yattım yine ağladı. artık sinirlerim ve cinerim tepemde. çok sıkkınım. sabah da işe geç kaldım. şu an kimse yok. herkes sunuma gitmiş. terelelli modundayım. eşime çok kızgınım. kendime daha da kızgınım. sinirimi boşaltmam lazım. defneye de bağırdım zaten.
günaydın.. moralim çok bozuk. dun gece sürekli uyanıp meme istedi her zaman olduğu gibi... 12 de kalktı vermedim ağladı ağladı ağladı.. salya sumuk bağıra bağıra iç çeke çeke... en son ayağımda uyudu... 2.30 da bi daha kalktı. ağladı ağladı ağladı.. aslında bu kez vericektim ama eşim atladı hemen neden vermiyosun diye. uyuz oldum. onla da birbirimize girdik. en son 30-40 dk ağlamanın ardından memeyle uyudu. sonra gene kalktı sabah 6 da. yine meme uyut yatır tam yattım yine ağladı. artık sinirlerim ve cinerim tepemde. çok sıkkınım. sabah da işe geç kaldım. şu an kimse yok. herkes sunuma gitmiş. terelelli modundayım. eşime çok kızgınım. kendime daha da kızgınım. sinirimi boşaltmam lazım. defneye de bağırdım zaten.
selam şekerim....bizde de var bi ütü krizi...ammaaannnnn ütücü mü tutsak napsak...evden tüymene de bayıldım...Canım akşam alacağım cevaba göre cvp vereyim dedim sanagönder ütüyü hemen kan çıkacak
Dün gece ütü hakkında hiç konuşamadık,eşim sağolsun kafamı ütülememek için sanırım akşam geç geldi biz uyumuştuk
Sabah bi baktım eline ütüyü almış(her sabah mutlaka ütü yapar çünkü)tamir etmeye çalışıyoBenim msj attığım modellere baktın mı dedim,ters ters baktı bana ve "kurutemizleme mi açıcaz sanayi ütülerine neden baktın" dedi bende cvp vermedim tüydüm evden Sen yolla kuzum,kazanlı olsun onlar çok güzel ütülüyormuş
HErkese mutlu sabahlar
Tatlıcadıııııözledim seni
Dilberegesenide canım
EdacıkAlyeeeel
Ay aklıma herkesler geliyo sabah sabah
Öptüm küçük meleklerin güzel annelerini
Günaydın canımufff ya biz hatamı ettik memede uyuturken anlamıyorum aynı şeyler bizde de yaşanıyor hatta sürekli olarak bende çok yıprandım şekersizim Alışmaları lazım tek başlarına meme olmadan uyumaya ama nasıl ne zaman
Bende çok duygusal davranıyorum ama bölük pörçük uyku ne bana ne kızıma yaramıyor onu da biliyorum
Az kaldı canım düzelecek inşallahBirbirimize destek olalım sabredelim biri gık dese ağlıcam inan bende
Eşini takma,bende öyle yapıyorumonlar nerden anlasın bizi bu konuda anlayışlı kocalara denk gelmedik
ahhh canım yaaa kıyamam...aynı şeyleri büyük kzımda o kadar çok yaşadım ki çok iyi anlıyorum...ama kuvvetli dirayetli olmalısınız kızlar bu günlerde geçecek...boşuna dememişler" cennet anaların ayağı altında diye"...farklı bi açıdan bakmanızı istiyorum şimdi hislerimi yaşadıklarımı anlatarak...Feyzanur 1 aylıktı kırkım bile çıkmamıştı Bursa ya tatil için gelmiştik ama tercihde yapmıştık tatil esnasında tayinimiz çıktı evrak işleri hızlı olsun diye çocukla iki defa Ankaraya ordan da Bitlise 2 defa gel git yapmak zorunda kalmıştık..el kadar çocukla sıcaklarda yaşadığımız sıkıntılar ayrı resmi olarak önümüze çıkan pürüzler ayrı...bunlar o kadar yıpratmıştı ki beni yavrumu ancak 3,5 4 ay gibi bi kısa süre emzirebildim...yavrum emiyor emiyor istiyor ama süt yok..şuan bile gözlerim doluyor anlatmaya çalışırken..sıkıntı ve stresten sütüm bıçak gibi kesiliverdi...ablasını 1,5 yaşına kadar emzirip kesen ben ama ufak bebeğime yetemiyordum kaç gece ağladım kurumlara yaşattıkları stresden dolayı kaç kez isyan ettim kızdım.. kupkuru bi anne gibi hissettim kendimi çocuğunu emziremeyen...mamaya tutunduk...etraftan niye emzirmiyosun lafları karışan akıl vermeye çalışan..sanki ben bilmiyorum...yaniii demem o ki kızlar sabredin evlatlarınız ne güzel bu aya kadar anne sütü gibi dünya yüzünde eşi benzeri olmayan bir gıda ile beslendi sıcaklığınızı duydu..büyüdükçe zaten bizden kopuyorlar varsın bi kaç gece uykusuz kalın sinirleniriniz bozulsun ama az sabır geçecek hepsi...şükrü elden bırakmayın...bozma moralini dostum bak göreceksşin herşey çok güzel olacak...o kocalarada hiç kafayı takmayın derim onlar ne anlar ne çektiğimizden al birini vur öbürüne...
1 buçuk saattir eceye kahvaltı yedirmeye çalışıyorum ya sabır. mutlucum delonghi stiro meglio vvx 380 benim ütüm ama eski model tabi bulamayabilirsin ama aşırı ötesi memnunum ütü işkence olmaktan çıkıyor.
ablamın ameliyat iyi geçmiş şimdilik iyilermiş sabah yoğun bakımdan çıkmışlar yine çok çok dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
canım yaa kıyamam..nedir bu kızların çektiği,,,mutlum, şekersizyeşilçayım, baybm...hepinizde bu sorun inş en ısa zamanda rahatlarsınız kızlar...ben bugün çağlaya çok fena bagırdımçağlada agladı
eşimin gelmesine yakın çocukları yıkadım sonra sofrayı hazırladım neyse eşim geldi yemek yiyoruz,çağla zaten fazla bişey yemiyo bide sandalyeden inip inip çıkıyo,çatalı fırlatıyoyedigi 2 lokma bütün üstü başı yag içinde kaldı bide emmek için zırt pırt benim yanıma geldi,,yemekmi yiyoruz dayakmı anlamadım..3.kez meme diye kucagıma çıkınca ''yok meme'' diye bagırdım açmadım
bluzumu çekip durdu bende inat ettim emzirmedim aglamaya başladıama nasıl içli içli aglıyo
sinirlerim bozuldu
normalde ben 1 ekmek yerim:))iştehım kapandı yarım ekmek yedim kalktım sofradan
ya şaka bi yana işte böyle oldu
sonra kalktık dayanamadım aldım emzirdim ıslak gözleriyle bana bakıyoduiçimi eritti
ayyy tıpkısının aynısı kalıptan bi tanede bizim evde var...Feyzanur 1 hafta yemesin gene aynını der "acıkınca yer"..en sinir olduğum kelime...yedirmeye yedirmeye acıkınca yer mantığıyla gidince mideleri ufalıyor bu cimcimelerin hayır anlatamıyorum ki...zaten zayıf...bak sinir oldum aklıma gelince...Canım hayırlı uğurlu olsun iş hayatınHerşey yoluna girecek,Masalcığım da annanesine alışacaktır merak etme,
tabi kimse anne yerini tutar mı hiç,senin akıllı bıdığın da seni arıyor normal olarakAma gör bak zamanla camda sana el sallayarakta karşılayacaklar seni Aİle hekimine de götür canım için rahat etsin,belki basit bişey çıkmıştır
Geçmiş olsun tekrarYemek konusu beni de son zamanlarda iyice daraltmaya başladı Kızımın yeni huyu "mama sandalyesinde değil,masada oturarak yemek yemeyi istemesi" üstelik kendi kendine sonuç=yemekten aç olarak kalkan Mira Mide=suyla dolu Mutlu=1 milyon sinir Baba'dan cevap= boşwer yarın yer bilmem anlatabildim mi
Merhaba arkadaslar, umarim bebislerde annislerde iyidir.Bugun gorevlendirilmem yapildi yarin bende calisan anneler kervanina katiliyorum.Aslinda hemen yanimizdaki ilkogretim okulunda bos kadro vardi ama ikinci atamalarda dolunca ben mecbur koy okulunda gorevlendirildim.Aslinda Masal a daha yakin olmak icin evimin yanini istiyordum yoksa yeni atanan arkadaslar adina cok sevindim.Benim koy okulumda 5 km cik uzakliktaBirlestirilmis sinif olacak cunku sadece iki ogrt var.Bugun islemlerle ugrasirken sizi dusundum, calisan anneleri daha iyi anliyorum ama siz ise baslarken okadar cok empati kurmusumki bugunku huznum ve endisem bana hic yabanci gelmedi,defalarca sizlerle yasadim bu duyguyu. Kizlar aslinda cok huzurluydum kizima annem bakacak diye hala huzurluyum ama Masal beni cok sasirtti.Normalde anneannesini cok sever guzel vakit gecirir,ki esimin yoklugunda hep beraberdik aliskinlar birbirlerine,ama Masal ben farketmeden su son bir ayda bana okadar duskun olmuski ben islemlerle ugrasmaya cikmistim donerken bir baktim pencerede masal hickira hickira agliyo.annemde cirpiniyo susturmak icin disari baktiriyo o sirada beni gordu amanallahim resmen cildirdi,beni goreceksiniz nasil kosuyorum lojmandan iceri,esimin butun personeli garip garip bakti,merdivenleri ucer beser atladim,oyyyy kuzum beni gordu boynuma gomulup bir agladi bende tabi.Sonra iki dk gecmedi gulucukler sarilip opmeler, biraz sakinlesti uyutmaya girdim elimi siki siki sarilip uyudu.Kizlar ben yarin nasil birakip gidecegim,esime vazgectim demek istedim ama cocuk oyuncagimi bu der vede hakli aslinda calismayida istiyorum.Kafam cok karisti,hadi yarinda sabahtan aksama kadar aglarsa ben ne yaparim,kiyamam ki kuzuma.Yan okul olsaydi oglende gelirdim ama simdi gelemem,allahtan 14:30 da bitiyo okul.Alisirmiyiz kizlar yaaaaaa uzgunum...
YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMETha mutlucum sen kazanlı ütüyü ne yapacan canım ya:26:senin ütü masan sürekli açıkmıki:26:kaldır çıkar ütüyü zor olmazmı:26:
şöyle küçük ama marifeti büyük bir ütü alsan:44:şahsen küçük şeyleri severim benama herşeyiinde küçügünü sevmem
YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMET
evet ütü masam sürekli açık benimeşim sabah ütü yapmadan çıkmaz evden hatta eve gelip dışarı çıkıcaksa yeniden ütü yapar,
ben her fırsatta ütü yaparım genellikle kendimin ve Mira'nın ütüleri olur...temizliğe gelen abla bizde pazartesileri yarım gün ütü yapar,hatta arada baş edemeyip sadece gömlekleri kuru temizlemeye bile veririz. takım elbiseler hariç(kuru t.giderler) evde herşey ütülenir.Kocişe kızınca kafasını da extra ütülerim hattaAnladın mı şimdi neden kazanlı istediğimi baby
Kıyafetlerine olan hassasiyetini size anlatamamKeşke bende kırışmiim diye beni de hiç üzmese
YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMETBüyük düşün büyük küçüğü napıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?