sağolun dualarınız için hala beklemedeler 1 bebek doğum kanalına girdiği için doğumu durduramayız ama geciktirmeye çalışıcaz demişler nasıl olacaksa bebekler için ciğer geliştirici iğne vurucaklarmış ablam gibi orada 40 gündür yatan kadın varmış onun durumu moral olmuş biraz
Mira'nın kaka olayına nazar değdi galiba canımhaftasonu beni biraz üzdü bu konuda
Ramazandan bu yana yavaş yavaş kaka söyleyemeye başlayan minnoşum 3gündür bezine yaptı gerçi 1kez de wcyi tutturduk hakkını yemiyim
Çiş olayımızda herhangi bir gelişme yok hala havaların da soğumasıyla,, sanırım baharı beklicem bezden tamamen koparmak içinHayırlısı hakkımızda...
Bu arada İlkimcim inşallah gönlüne göre olur herşey yeni bakıcıyla..Gerçekten ayıp etmiş eski bakıcı da ama..zaten insanlara çocuk emanet etmek çok zor,üstüne birde güvensizlik olunca herşey daha da zor oluyor,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Masalın yarası iyileşmiştir inşallah Çiçekçim?
Nagihan ne yaptı acaba bakıcı meselesini:44:İnşallah hayırlı soonuçlanmıştır
Zadacan ce eee dedin yine yoksun şekerim öz let meeeee
sağolun dualarınız için hala beklemedeler 1 bebek doğum kanalına girdiği için doğumu durduramayız ama geciktirmeye çalışıcaz demişler nasıl olacaksa bebekler için ciğer geliştirici iğne vurucaklarmış ablam gibi orada 40 gündür yatan kadın varmış onun durumu moral olmuş biraz
çok sevindim orhan cemal kilo almış.. akrabanız için de geçmiş olsun.. umarım tedaviye olumlu yanıt verir...
ayrıca yazmayı unutmuştum:
ecenin kan değerlerineee veeeeeeeeeee
mira ve zeynonun çiş-kaka olayını çözmesine alkışşşşşşşşşşşşşşşş
aşırı acelem var, hemen yazıp çıkıyorum:
talay hanım, aşırı ve acele tebrik ederim. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yeni bebişinizi
azraece hanım, ece nin demirine sevindim cidden
ilkim81 hanım, bakıcı meselesine çok üzüldüm. Yeni bakıcınız da hayırlı olsun bakalım :26:
hejar hanım, geçmiş olsun aras eymene
Bizden haberlere gelince:
Orhan cemal son 1 ayda 500 gr almış. önceki bölümlerden hatırlarsınız. Kilosu çok az olduğundan doktor şüphelenmiş ve 1 ay yediği herşeyi kontrol etmemizi ve izlememizi söylemişti. Geçen hafta kontrolde, 1 günde yediği her ama herşeyi yeme şeklini ve sıklığını uzun uzun dinledi. Sonra "ben bir hocaya sorayım" dedi. "kilo almış işte. Yemesi de güzel. Bunun neresini hocaya danışacak acaba :18:" diye korkarken hoca geldi. Uzun uzun yemek alışkanlıkları ve miktarlarını konuştuk. Yediği miktar ve sıklık çok güzelmiş. Normal bir çocuk için yeterliymiş ama orhan cemal'in tek sorunu metabolizmasının hızlı olmasıymış. Son "1 ayda rutinden farklı olarak sabah kalkar kalkmaz, kahvaltıdan önce sütlü+bisküvi verdiğimi söyledim. "demek ki orhan cemal'in kahvaltıdan önce yediği miktar kadar fazladan enerji ihtiyacı var ama bunu daha çok muhallebi tarzı tamamen ev yapımı şeylerle kapatmaya çalışın. Hiç yemezse bisbüviyi son çare olarak kullanabilirsiniz. 1 ay yine sürekli izleyin yeme alışkanlığını ve miktarlarını. Bu ay 500 gr alması şans da olabilir. O yüzden düzenli olarak almasını izlememiz gerekiyor" dedi.
Görseniz, o kadar acıdım ki kendime. Bir hocayla çocuğuma yedireceklerimi konuşuyordumçocuğuna bakamayıp, zayıflatan anne gbi hissettim kendimi. Demek ki, şimdiye kadar benim eksiğim yüzünden kilo almamış
Bu arada, iznimiz olmasına rağmen lab.da önemli bir sunuma yardım etmeye geldim. Annem aşırı grip oldu. şehir dışından da kanserli bir hastamız gelecek ayrıca. Herşey üstüste geldi. Nasip bakalım. Belki, hastayla eve geliriz de bizde kalırlar diye, sabah kalkar kalkmaz 3+1 hangar evimi kaldırıp temizleyip yerleştirdimi. O arada oğluşum ve eşime kahvaltı hazırladım ve yaptırdım. Sonra çamaşırları serdim, kuruyanları kaldırdım. Birkaç parça ütümü yaptım. Orhan cemal'in çantasını hazırladım. Bulaşıkları topladım. Halı örtülerini çırpıp serdim. çırptığım halıları da serdim. Duş aldım ve ailecek lab.a geldikBen sunuma yardım ederken eşim oğlanı gezdirecek. Hemen sonra hastaneye gidip hastayla ilgileneceğiz. Hemen sonra aynı hasta için eşyalı ev bakacağız. Tedavisi uzun süreceği için ev tutacaklar.
Sunuma 10 dk kaldı. Birkaç hazırlığımı yapıp çıkıyorum. Byeeeeeeeeee
not: tatile gitmedik. Onun yerine evimizde oturup dinlendik. Yemek yapmadım, dışarda yedik ve bol bol gezdik. çok dinlendim vallahi. Yarım işlerimi bitirdim. Bir sürü şey okudum. Oğluşpumla beraber vakit geçirdim
chiciro hanım öncelikle orhan cemal için çoook sevindim darısı mahir,musab bilal ve tüm zayıf bebeklerimizin başına.metebolizma hızı için tahlil yaptırmışmıydınız,birde boyuda uzamışmı.onuda paylaşırmısınız.ben musab bilalinde metebolizmasının hızlı olduğunu düşünüyorum ama birde sanırım bağırsakları tam emilim yapmıyo çünkü ne yese kaka olarak dışarda.
kızlar bugün beykoza yazdıktan sonra ablam aradı sancım var dedi bende dakika tut bir bakalım dedim 5dakikada bir gelince hemen hastaneye git dedim gittiğinde 7cm açılma varmış rahminde( hemen alalım doğuma ama bebekler yaşamaz demişler kabul etmeyip ege üniversitesine gittiler ama ne ağlamak telde ben desen burada elimden bişey gelmiyor. o saatten beri doğumhanede bekliyor dua edin bırakmasınlar annelerini bebekler sağ salim kucağına alsın ablam yavrularını
çok yorgunumsabahtan akşam 7 ye kadar elektirigimiz yoktu bide üstüne sularda kesildi neyseki depoda su vardı..
bütün gün mutfak dolapları ve buzdolabıyla ugraştımüstüne ev sil,çocukları yıka bana su kalmadı nasıl yatacam bu halde
inşallah sabaha kadar su gelirsabah banyo yapmam lazım yigenim zeynonun dogum günü var oraya bu halde gidemem
hepiniz bi kova su verseniz ne olurzaten gerginim
işte böylebaşka ne yazıyım bilemedim
cerenle çağla birbirlerini yiyolar:)ama ceren kardeşini çooookk seviyo:)çağla eger yüksek bir yerdeyse hemen indiriyo:))
işte bu kadarşimdilik byee
merhaba kızlar...keyifler nasıl,kuzularınız nasıl?
benim kuzum dün gece 3 te uyudu....deli etti beni...sallıyorum ayakta uykuya daldı dalacak ama öğrendiği kelimeleri peş peşe saymaya başladı.anne,baba,dede,abba,kapııı,tıkım(su), zigo,koki,digo,go....güler misin ağlar mısın? sustu bir müddet ortam sessiz karanlık,uykuya daldım dalacağım bir anda yine konuşmaya başladı bir korktumne olacak bizlerin bu uyku sorunu ya !!!
şekersiz demek kalamar yedin:26:ben hiç yemedim biliyomusunnedir ki o etlimi,tavuklumu,balıklımı,yoksa sucukmu ki
oraya gelince bana ısmarlarsın,hesap sana ait bilesin:))elimi cebime atamam akrep var sonra sokar
başka başkaaa
evet canım.. tavsiye ederim yemelisin mutlaka...
mürekkep balığının bir başka çeşidi...
yeteri kadar kalamar bir kap icerisinde 2 saat sodada bekletilir (soda yoksa karbonatli su da olabilir). daha sonra yumurta+un ya da yumurta+pane karisimlarindan birine bulanir, yeteri kadar kizartilir. sosu icinse doritos dippas alinip bir guzel ezilir, sarimsakli yogurt ile karistirilir. afiyet bal zikkim super mukemmel bir sey olur. (tarif alıntıdır)
ben bu sos yerine bayat ekmek yoğurt sarımsak üçlüsünü tercih ederim. ama şimdiye dek yediğim en iyi kalamar beşiktaştaydı.. yanına da bira.. mmmhh...
ah canım sen gel yeter ki ısmarlarım tabii ki de ne demek.. aşk olsun zaten elini cebine attırmam merak etme sen
Amin canım benim çok teşekkür ederim üst üste çok olumsuzluklar yaşadım artık güzel şeyler yazmak istiyorum öyle olacak inşallah.Mira'nın kaka olayına nazar değdi galiba canımhaftasonu beni biraz üzdü bu konuda
Ramazandan bu yana yavaş yavaş kaka söyleyemeye başlayan minnoşum 3gündür bezine yaptı gerçi 1kez de wcyi tutturduk hakkını yemiyim
Çiş olayımızda herhangi bir gelişme yok hala havaların da soğumasıyla,, sanırım baharı beklicem bezden tamamen koparmak içinHayırlısı hakkımızda...
Bu arada İlkimcim inşallah gönlüne göre olur herşey yeni bakıcıyla..Gerçekten ayıp etmiş eski bakıcı da ama..zaten insanlara çocuk emanet etmek çok zor,üstüne birde güvensizlik olunca herşey daha da zor oluyor,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Masalın yarası iyileşmiştir inşallah Çiçekçim?
Nagihan ne yaptı acaba bakıcı meselesini:44:İnşallah hayırlı soonuçlanmıştır
Zadacan ce eee dedin yine yoksun şekerim öz let meeeee
Canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine de sağlıkla doğarlar.sağolun dualarınız için hala beklemedeler 1 bebek doğum kanalına girdiği için doğumu durduramayız ama geciktirmeye çalışıcaz demişler nasıl olacaksa bebekler için ciğer geliştirici iğne vurucaklarmış ablam gibi orada 40 gündür yatan kadın varmış onun durumu moral olmuş biraz
İnşallah canım çok teşekkür ederim.Canım sagol, bukadar yol aldık ya çok şükür geriside gelir inş, geceleri altı açık yatıyor tamamen biraz önce aradım annemi 9.30 da uyanmış zeynom tutmuş ananesinin elini tuvalete gidip pijamasını indirip yapmış annem havalara uçuyor ben sormadan daha gidip yaptı kendisi diye bakalımm maşallahh diyeyiminş böyle devam eder çünkü mirâ'cık gibi arada zeynoda şaşırtmalar yapmıyor değil çünkü küçükler daha normal böyle böyle öğrenecekler tam olarak inşşşşş
çok şükür canım buda güzel bir haber inş mutlu sonla bitecek bu kötü günleri ve kavuşacak ablacığın kuzularınaaaabuarada ece'min demirlerinee herşeylerine maşallahhh
İLKİMM canımm bakıcı olayı kötü olmuş ya valla sinir oldum okurken, inş iyi insanlarla karşılaştırsın allah canım, yeni bakıcınızdan çok memnun kalırsınız inşşş
Ah ah aile deme bana. Sana tamamen katılıyorum.bize gelince anneannemize geldik.izmirden sonra trakya havası çarptı bizi oğlanı kat kat giydirdmm ev içinde süveter yelek robot oldu resmen burnu tıkalı sanırım grip olucak burda bahçemiz var dedemiz birde minik köpek almış oğluma arkdaş peşpeşe koşuyolar köpekte bi çocuk oğlanın topuyla oynuyor kamyonuna ip bağladık çeksin dye onu alıp kaçıyor bizimkide anneeee diye peşindn koşuyor vermiyor oyuncaklarını ... aile güzel şey özlemişiz gurbetlik zor aileniz yakınsa kıymetini bilin allah başmızdan eksik etmesinn aminnn
bizden bukadar
imla hatalar var geçen geldiimde klavyeye kahve dökmüştüm hala bozuk ekran klavyesiyle zor yazılıyorr
Ne güzel, gözünün arkada olmaması çok iyi. Benim de içim daha rahat artık, nihayet işime adapte olabileceğim.çok güzel değerler maşallah eceye inş. bütün bebeklerimizin değerleri çok güzel çıkar
iyi bir bakıcı bulmak gerçekten şans işi.çok şükür bu konuda içim rahat biz gelinceye kadar tv açılmıyor bütün gün oynuyorlar benim için bu konu çok önemliydi sık sık dışarı çıkararır aslında bebekler herşeyi anlatıyorlar benim ilk önce annem bakıyordu ama bakıcımdan daha memnunum inş. sende memnun kalırsın gözün arkanda kalmaz
çok geçmiş olsun meleğim bizimde hafta sonumuz ateş ve ishalle geçti.en kısa zamanda toparlar mahir.
Allah razı olsun hejarcım çok şükür inş. sağlıkla hayırla kucağıma alırım bebeğimi hafta sonu bir iki damla kan geldi aklım çıktı musab bilalde hiç böyle bişey olamaıştı.musabı kucağıma aldım birazda ev işi sanırım ondan oldu çarşamba kontrolümüz var bana dua edin kızlar.
en kısa zamanda haber ver azraececim inş. güzel haberler verirsin dualarımız bebekler için.Rabbim ablanın yüzünü güldürsün.
günaydın kızlar hafta sonu musab bilalin hastalığıyla uğraştık ateşi çıktı hiç istemesmde ateş düşürücüleri kullanmak zorunda kaldım.evde tadilat var musab bilalin odasında kalıyoruz aynı yatakta üç kişi bende ortada yatıyoruz şuan heryerim ağrıyo.yatağımı özledimmm.
Teşekkür ederim chihiro hanım orhan cemalin kilo almasına çok sevindim. İnşallah annesini hep böyle mutlu eder.aşırı acelem var, hemen yazıp çıkıyorum:
talay hanım, aşırı ve acele tebrik ederim. sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah yeni bebişinizi
azraece hanım, ece nin demirine sevindim cidden
ilkim81 hanım, bakıcı meselesine çok üzüldüm. yeni bakıcınız da hayırlı olsun bakalım :26:
hejar hanım, geçmiş olsun Aras eymene
bizden haberlere gelince:
Orhan Cemal son 1 ayda 500 gr almış. önceki bölümlerden hatırlarsınız. kilosu çok az olduğundan doktor şüphelenmiş ve 1 ay yediği herşeyi kontrol etmemizi ve izlememizi söylemişti. geçen hafta kontrolde, 1 günde yediği her ama herşeyi yeme şeklini ve sıklığını uzun uzun dinledi. sonra "ben bir hocaya sorayım" dedi. "kilo almış işte. yemesi de güzel. bunun neresini hocaya danışacak acaba :18:" diye korkarken hoca geldi. uzun uzun yemek alışkanlıkları ve miktarlarını konuştuk. yediği miktar ve sıklık çok güzelmiş. normal bir çocuk için yeterliymiş ama Orhan Cemal'in tek sorunu metabolizmasının hızlı olmasıymış. son "1 ayda rutinden farklı olarak sabah kalkar kalkmaz, kahvaltıdan önce sütlü+bisküvi verdiğimi söyledim. "demek ki Orhan Cemal'in kahvaltıdan önce yediği miktar kadar fazladan enerji ihtiyacı var ama bunu daha çok muhallebi tarzı tamamen ev yapımı şeylerle kapatmaya çalışın. hiç yemezse bisbüviyi son çare olarak kullanabilirsiniz. 1 ay yine sürekli izleyin yeme alışkanlığını ve miktarlarını. bu ay 500 gr alması şans da olabilir. o yüzden düzenli olarak almasını izlememiz gerekiyor" dedi.
görseniz, o kadar acıdım ki kendime. bir hocayla çocuğuma yedireceklerimi konuşuyordumçocuğuna bakamayıp, zayıflatan anne gbi hissettim kendimi. demek ki, şimdiye kadar benim eksiğim yüzünden kilo almamış
bu arada, iznimiz olmasına rağmen lab.da önemli bir sunuma yardım etmeye geldim. annem aşırı grip oldu. şehir dışından da kanserli bir hastamız gelecek ayrıca. herşey üstüste geldi. nasip bakalım. belki, hastayla eve geliriz de bizde kalırlar diye, sabah kalkar kalkmaz 3+1 hangar evimi kaldırıp temizleyip yerleştirdimi. o arada oğluşum ve eşime kahvaltı hazırladım ve yaptırdım. sonra çamaşırları serdim, kuruyanları kaldırdım. birkaç parça ütümü yaptım. Orhan Cemal'in çantasını hazırladım. bulaşıkları topladım. halı örtülerini çırpıp serdim. çırptığım halıları da serdim. duş aldım ve ailecek lab.a geldikben sunuma yardım ederken eşim oğlanı gezdirecek. hemen sonra hastaneye gidip hastayla ilgileneceğiz. hemen sonra aynı hasta için eşyalı ev bakacağız. tedavisi uzun süreceği için ev tutacaklar.
sunuma 10 dk kaldı. birkaç hazırlığımı yapıp çıkıyorum. byeeeeeeeeee
not: tatile gitmedik. onun yerine evimizde oturup dinlendik. yemek yapmadım, dışarda yedik ve bol bol gezdik. çok dinlendim vallahi. yarım işlerimi bitirdim. bir sürü şey okudum. oğluşpumla beraber vakit geçirdim
kimin evinde jakuzi varsa ona gelecem:))bizim evdeki duşa kabinden çok sıkıldım
geniş ferah bi yer arıyorum
bide kese yapacak biri lazım
şaka bi yana bişey istemem sadece su verin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?