selam tatlışlarımmm:)uzun bi aradan sonra ben geldim çok özledim hepinizi inş herkes iyidir geçmişi biri bana özetlese ne iyi olur:)
uzun süre buralardan ayrı kalmamın sebebi 1. si bi yakınım vefat etti 1. derece yakınım değildi ama çok etkilendim kadıncağız iş yerindeki arızalı asansörde vefat ettigeride 17 yaşında bi oğlu kaldı..şimdi toparlandım daha iyiyim
sonrasında bizim binadaki asansör gözüme canavar gibi gözükmeye başladı bi süre binemedim..2 gün önce binecektim ki tarık buğraının arabasını içeri iterken kapı hızla bi kapandı yavrumu içeri sokmayı başardım ama kapıyı ittirirken elim ve bileğim çok ağrıdı
son binişimiz oldu dışarı çıkarken hem tarık buğrayı hem arabayı indirmek çok zor oluyo
sonrasında kuzucum hastalandı dr bronşit dedigöğsü çok hırıldıyodu 3 hafta arayla 2 kez aynı şekilde rahatsızlandı..üzerinden bi 3 hafta daha geçti bu gün yine hasta çok şükür göğüste hırıltı yok gözleri ve burnu akıyo
eşimde grip Allah beni korusun:)
sizler nasılsınız kızlarr?mahir yürümeye başladımı işitme testi ne oldu?gece uyanan bebişler çağla,defne,mira uykuları düzeldimi?zeynom,ecem,enesim,boncuk kayra,pamuk ömer,yakışıklım kaan,sinemis,orhan cemal,bestem,yarennurum nasıl?aras eymen,feyza nur ve doğa yürüyomu?
benim kuzucuk dün gece uyuyamadı burnu tıkandı hep inş bu gece uyur öğlen bababsı biraz ilgilendide bende uyuma fırsatı buldum..
çok yaramaz oldu tarık buğra sandalyelere tırmanıyor ordan yemek masasına bi kaç gün önce masanın üstünden düştü..dünde karyolasının korkuluğuna tırmanmış tam uyumuşmu diye kontrole gidiyodumki düşme sesi geldi
cambaz gibi koltuk kenarlarına çıkıyo suratıma baka baka zıplıyor büyüdükçe zorlaşıyor bu kuzular
bi geldim hep kötü haberler verdim güzel olan haber dr kontrolünde kan değerleri çok iyi çıktı bebişimin birde dr boyu ve kilosu 3-3,5 yaşındaki çocuklarla aynı dedi:)zaten ağzında emzik gören kocaman çocuk olmuşsun bu ne arıyo ağzında diyo:)
diğer güzel haberde wc eğitimine henüz başlamadım ama arada bi kıyafetiyle lazımlığına oturup kakasını yapıyo kuzum:)bu günde pijamasını indirip bezini çıkarmış sonrada bi güzel çişini yaptı halıya kokucaz yakında:)
ve uyku saatlerinde değişiklik yaptım tarık buğranın günde 2 kez ve uzun uyuyodu 1 kez uyutuyorum saat 9 akadar zor oyalıyoruz erken yatmış oluyo..gece kuşu gibi geç yatıyodu minik kuşum:)şimdi iyi oldu bende dinlenmiş oluyorum
bi güzel haber daha geldi aklıma tarık buğranın kudurkluğu sayesinde 2 kg vermiş bulunuyorum yaza kadar zayıflamam lazım:)
tarık buğra iyileştikten sonra emziği bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıll?artık akıllarıda iyice yetiyo çok zorlanıcağımız kesin..bebeği emzik kullanan anneler ne zaman ve nasıl bıraktırıcaksınız?
şimdilik hepinizi çok öptüm kızlar..tarık buğradan fırsat bulduğum vakitlerde görüşürüzz![]()
Tatlicadim cadi tatlim:)) oncelikle adamima gecmis olsun. Tarik bugra gerçekten büyümüş de kuculmus gibi.masallah tosunuma
Bronsit olmasina çok uzuldm ve tekrar etm mis. O burun tikanikligini iyi bilirim. Ins bir an evvel iyilesir.
Hastalik yakamizi birakmayacak sanırım. Bizimde 2 ay oldu tam kurtulamadik.
Basiniz sagolsun ve o gence Rabbim saglik omur verip dogru yollar gostersin. Anasizlik coj zor. ALLAH ayirmasin.bu ara birkac gercek hayat hikayesi dinledim birinci agizlardan cok zor.
Emzik konusunda ben uyuturken veriyordum hep. Bir ay oldu sanırım belki de gecti vermiyorum. Mizmizlandi hep uykuya dalamadi ama kararki olup ninnisini soyleye soyleye pispis yapa yapa uyuttum. Memmem memme seklindr arandi ama vermedim. Birkac ggunde duruma adapte oldu.
Ama bu ara lar isaret parmagi hep agzinda. Sanirim tirnak yyiyor