meleğim canım unutmamış olman bile büyük incelik sen mahirimin yakışıklı fotosunu koy yeter ha mahir giymiş ha musab bilalSabirsizlikla bekliyorum cnm..bu arada ben oglana sisme yelek aldim Next ten resim koyarim bir ara begenirsen sanada alirim yalniz senin bir ara resimlerini koyduklarindan daha sade fakat kullanisli geldi bana bir bak istersen sonra kararlastiririz..
Günaydıınnnn kızlar....Cumanız mübarek olsun, ettiğiniz tüm dualar kabul olsun....bebişlerimiz dert tasa hastalıktan uzak olsun...amiinnn
çok şükür mide bulantılarımdan kurtuldum...ama yorgunluk ve yoğunluktan nasıl kurtulacam onu bilmiyorum kızlar yaa bu ilçeye gidiş geliş mesai olayları beni çok yıpratıyor..bi asabi bi sinirli oldum çıktım sormayın..ne adam gibi uykum var ne doğru düzgün eve yetebiliyorum ne çocuklara ne mutfağa ne kendime...herşeyim yarım yamalak kalıyor...arada taşınalım diyoruz ama Şeymanurun okulu Feyzanurun bakıcı olayları yeni düzen kurmak bi de ilerde mecburu hizmet süremiz dolunca merkeze tayin isteyecez bu durumda bu taşınma olayı değer mi değmez mi oooffffff napacam ben yaaaa....
meleğim canım unutmamış olman bile büyük incelik sen mahirimin yakışıklı fotosunu koy yeter ha mahir giymiş ha musab bilal
canım Allah yardımcın olsun bi an gözümde canlandırdımda inş. eşin destek oluyordur.mecburi hizmetiniz ne zaman bitecek yeniden düzen kurmak zor biiş inş. sizin için en hayırlısı olur.
bayb hanıma çok üzüldüm kendisinin bu forumda bir gün bile olmaması büyük kayıp zaten kujumda kayıp.valla sizsiz olmaz kızlar en kısa zamanda gelin.
amin canım...eş yardımı mı? işte bi erkek ne kadar ne yapabilirse öle marifetli değil kocam ucundan kıyısından tutar ama bana yetmez..bu durum aramızda hep bi kavga konusu olur zaten arada depreşir yaniii...tayin konusu ise; ben bikaç girişimde bulundum dilekçe verdim olmadı...merkezde benim branştan boş kadro yok anca torpili falan olursa belki..bi de bura bursa nın dağ ilçelerinden biri pek kimse gelmiyor öle olunca geleni de çok fazla merkeze çekmek istemiyor il müdürü işte öle bişeler...ben de eş durumunu bekliyorum artık o da eşim öğretmen ve en yakın 2015 mayıs taki atamalarda il içi tayin isteyebiliyor..Meb te daha kolay bu işler..o gidince ben de eş durumu isteyecem inş ...sabır sabır işte bunları bekliyoruz canım...Doğudan buraya gelirken o kadar çok sevindik ki yolu çekeriz merkezde kendi evimizde oturalım dedik ama hakketen özlliklede benim için çekilmez olmaya başladı...gene de buna şükür diyorum yaniii doğudan gelebildik en azından...ne bileyim talaycım işte böle karışık duygular ve durumlar içindeyiz yanii bakalım zaman ne gösterecek...
Merhaba kızlar.
Hayırlı cumalar.
Dün öğlumun 18.ay aşısı vuruldu.2 koldan birde ağıza damla verdiler.Birazcık ağladı ama çok şükür ateş olmadı.
Bugün biraz huysuzluğu var ama aşı ile alakalımıdır bilmiyorum.
Topiğin büyük bebeklerinden olduğumuz için tecrübemizi paylaşmayı bir görev bilerek durumumuzu paylaşmak istedim :)
Geçmişe göz attığımda Mira nın ateşlendiğini okudum.Ahhh kuzum yaaa bir senin birde kayranın ateşi dillere destan.
Rabbim acil şifalar versin boncuğuma.
Babycim leptop rahmetli olmuş sanırım :).Umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin :))
Geçmişte başka ne oldu hatırlamıyorum :44:
Hepinizi çok seviyorum
evet bizde 3 aşıdan 2sini(karma&ağızdan damlatılan felç aşısı) yarın oluyormuşuz şimdi dr.u aradım
inşallah sadece huysuzlukla atlatırız bizde
namaniiiinnnn
mevcut ateşinin üstüne bir de aşı ateşiiii
umarız ateşi çok çıkmaz ve "oldu da bitti maşallah" şarkısı eşliğinde evinize dönersiniz
bu son cümleyi hoplayarak söylemek olmadı dimi :26:
umarız ateşi çok çıkmaz ve "oldu da bitti maşallah" şarkısı eşliğinde evinize dönersiniz
Herkese kocaman selaaammmmm:)hepinizi ozledim sarilin bana:)laptopumun basina gelenleri azraece cok guzel aciklamis,cagla domatesi tuslara surterek domates rendelemis:)guliyimmi agliyimmi bilemedim..2 gundur tamirde(az once esimi aradim dedim ki "kemal cok kotuyum elim ayagim titriyo,hayatim film seridi gibi gozlerimden geciyo allahisen aksama laptopumu getir" tmm dedi gidip bakacakmis:)insallah yapilmistir..Allah kimseyi pc siz birakmasin cok zormus cok:)bende sikintidan kendimi temizlige verdim:101:
telefonun ayarlarini dyzelttim yoksa burdan bile bakamiyirdum size.cikorokko sela vermis:)dur kiz daha cikmadik candan umut kesilmez:)hepinizin dualarina ihtiyacim var ehuehuu :101:
cocuklar iyi cok sukur yaramaz bi durum yok ama dun azraece dediki bir gezegen varmis onun etkisinden marmaray bile etkilenmis:))ya birakin marmarayin bizim apt nin logar deligi bile tikanmis:))dun belediye gelip acti:))fazla baski olmus :))neyse yediklerimize dikkat etmemiz lazum ehuehu :101:
su igrenc konuyu degistirelim:)anlatacak cok dedikodu var amma velakin telden yazmak cok zor pamaklarim uyustu:)
mira iylesmis ates defolmus cok sevindum canim.(opucuk)
Kayranin fotolarini cok merak eduyorum sakin kaldirma olurmu turuncucum:)
alyel ve talayida opuyorum:)siz olmadanda olmaz kizlar sagolun..
Simdilik bu kadar isim var hoscakalin...
arkadaşlar bu konu daha öncede konuşulmuştu ama bi kez daha sormak istiyorum.bebeklerinize ne kadar tv seyrettiriyorsunuz.mesala bayb tvyi izliyorlarmı yada bu konuda seçici davranıyormusunuz.sormamaın amacı babası izlerken reklamlarda dikkat çekilip donup kalması bende ona bayb eınstein videolarını indiriyorum gündüz evde tv açılmıyor akşamlarıda 3 saat gibi bi süre eşime sürekli rica ediyorum ama malesef oda günün yorgunluğunu atmak istiyor.içim rahat değil.
Kızlaaar mBontesorri aktivitelerini araştırırken bir oyuncak buldum.İnternette araştırdım ama bulamadım bu oyuncağı.Alanların bazıları mothercareden bulduklarını yazmışlar.Eğer dışarı çıktığınızda bu oyuncak gözünüze çarparsa benim için alabilirmisiniz.
Not : Ürünün ve kargonun parası bana aittir :)
Dediğim oyuncağın linkini veriyorum : deliset FRESH
Buna benzer yapıştırmalı kesmeli farklı bir oyuncakda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?