Bizimde 2 kasımdaymış aşılarımız:18:Bu aşılar biraz huysuzluk yaparmış şükür ateşi çıkmamış boncuk gözlümün annesi
Mira bugün ateşinin 3. gününde ve ateşi düştü sayılırşöyleki her zaman ilk gece çok artar 2.ve 3.günde azalarak gider bu ateş ezberledim artık Artmış ateşi 41-42 lere bile çıktı
Bende yarın sabah Mira'ya göz dr.u için randevu aldım,1 yaşından beri aklımda bir muayene ettireyim istiyorum.
Sonra da kbb, çocuk nörolojisi..vs dr.larına göstermek istiyorum minnoşumu...Herhangi birşeyden şüphelendiğimden değil bu muayeneleri olması gerektiğini düşündüğüm için..
Bizde seni çok seviyoruz turuncum ama o yakışıklı oğluna extra bayılıyoruz
Herkese hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
Chihiro ilan vermiş üzüldüm bende gençti de daha bu bilgisayar
Azraece ilkimcan hayırlı olsun sınırsız netleriniz:13:
Şekersizim de uğramışişten güçten vakit kalmıyo walla hiçbişeye canım ya..
Hastalara şifa ,dertlilere deva...Topikteki güzel annelere de bol sağlık ve paraaa diliyorum bu cuma
:)) ne dogru dedin .. simdi chihiko bu konuda ve her konuda cok pinti yaa..cocuk bir tane al ne olcak dimi hem ikinci olunca oda kullanir iste..yatirim yapiyor gibi dusunebilir..hadi oda olmadi bir baska cocuga vererek sevindirebilirsinde..
Ucuz oyuncaga karsi degilim ama neden yapildiklari sahebeli olan oyuncaklardan cekiniyorum ne yalan soyluyum ..bu yuzden tahta oyuncak taraftariyim eger mumkunse bir marangoza bile siparis ile yaptirabilir..
kız ckiriko gidip bir milyoncudan bakcan dimi
bizi kekliyon sen 20lira bile vermezsin
2tllik oyuncak neyine yetmiyor diye ah orhan cemal ne cektin beee
turuncucum sen umudunu kes bu pintiden
gece uyanmalarımız azaldı ik i defa kalkıyo ARTIK:) benm için ne demek bilemezsininz:)) bizim aşı 27 kasımmış. geç değilmi nerdeyse o <zaman 19 aylık olacak hemşire yanlış mıo hesapladı acaba. gece yatarken bebişlere ne veriyosunuz nem yatmadan 200 ml süt veriyrm.
antibiyotigimiz bitti diger suruplari kestik oksurugumuz geçmisti yine basladi dun doktora goturdum burun açci geniz akintisini onleyecek bi ilaç verdi ilaçta deil tuzlu su.onunla geçermi sizce kafam karitti.bu arada melegim34 yurt disinda nerde yasiyorsun sen
kızlar bugün pamuğum eliz ranam 1.5 yaşına girdi
parka götürdüm bütün istediği oyuncaklara beraber bindik...çocuklarla beraber ben koca eşek...kaydıraktan kaydık,gondola bindik,daha ne varsa bende ortak oldum...çok zevkli ama komik :) babası gelincede pasta keseceğiz...hediyesi de hazır...böyle işte...
aşılardan bahsetmişiniz bizim aşı kartımızda da 15 kasım yazıyor...şimdiden stres oldum...bitmedi bu aşılar....inş.sorunsuz atlatırız...
ahşap oyuncak en iyisi azizimAnkara'da siteler diye bir semt var. koskocaman bir mobilya sitesi. ordaki tornacılardan artan tahta parçalarına delik açtırmak suretiyel "delikli boncukları ipe dizme" oyunu oynatmayı düşünüyorum bizim oğlana.
not: böyle bir oyuncak var ama pahalı. marangoz artıklarına delik açtırmak daha makul geldi bana :26: ya, gerçekten böyle düşünüyorum ama vallahi pinti değilimyada... öyle miyim :18: ay ben belki de gerçekten pintiyim
ay ne güzel artık kaç yaşında dediklerinde yavrularımız için ay saymıcaz 1 buçuk yaşında dicez:))) yerim ben o buçukları:))
meleğim gurbet kuşum nasılsın. ben yorgunum bir de eşim yarın burada milli park yani ormanlık yer var yürüyüşe gidelim diyor gözümde büyüyor.
Nice yillar dilerim cnm bizimkide yarin giriyor ama oyle ozel birsey dusunmedik..bende onu opucuklere bogarim hoplatir ziplatirim artik :)) eger olurda yarin cikarsak disari ogluma bir kiyaktaa yapabilirim hani..
ay ne güzel artık kaç yaşında dediklerinde yavrularımız için ay saymıcaz 1 buçuk yaşında dicez:))) yerim ben o buçukları:))
melegim34 evt cnm antalyadanim bu arada tuzlu suyu geniz akintisi yani oksuruk kesmek için verdi doktor sence oksurugu kesermi ki
Cnm benim ne olsun iste yuvarlanip gidiyoruz londarin firtinali havasinda :)) ciddi ciddi buralarda firtana cok cikiyor ve agac devrildigi oluyor ..cok degil gecen hafta cikan firtinada 27 kisi oldu..neyse sikici seyler bunlar bosver ...
chihiro79 cnm geniz akintisindzn dolayi oksuruyormus o yuzden tuzlu su verdi.geniz akintisi bitince oksuruk kesilir mi acaba oksurmekten uyuyamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?