2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kuzum ateşlenmiş yine geçmiş olsun canım umarım aşıyı sorunsuz atlatırsınız

kızlar bugün pamuğum eliz ranam 1.5 yaşına girdi
parka götürdüm bütün istediği oyuncaklara beraber bindik...çocuklarla beraber ben koca eşek...kaydıraktan kaydık,gondola bindik,daha ne varsa bende ortak oldum...çok zevkli ama komik :) babası gelincede pasta keseceğiz...hediyesi de hazır...böyle işte...

aşılardan bahsetmişiniz bizim aşı kartımızda da 15 kasım yazıyor...şimdiden stres oldum...bitmedi bu aşılar....inş.sorunsuz atlatırız...

ahşap oyuncak en iyisi azizim Ankara'da siteler diye bir semt var. koskocaman bir mobilya sitesi. ordaki tornacılardan artan tahta parçalarına delik açtırmak suretiyel "delikli boncukları ipe dizme" oyunu oynatmayı düşünüyorum bizim oğlana.

not: böyle bir oyuncak var ama pahalı. marangoz artıklarına delik açtırmak daha makul geldi bana :26: ya, gerçekten böyle düşünüyorum ama vallahi pinti değilim yada... öyle miyim :18: ay ben belki de gerçekten pintiyim

kız ckiriko gidip bir milyoncudan bakcan dimi
bizi kekliyon sen 20lira bile vermezsin
2tllik oyuncak neyine yetmiyor diye ah orhan cemal ne cektin beee
turuncucum sen umudunu kes bu pintiden

mesajı okudum. tam cevap yazacağım, bir de ne göreyim: mutat olduğu üzere bu "şaplaklı ve "kız ckiriko"lu mesaj Babyceren hanımdan değilmiş o kadar alışmışım ki, kendisi tarafından itilip kakılmaya, şaplaklı bütün mesajları zaaat-ı aaali'lerinden biliyorum :18:

neee? gece yatmadan 200 ml süt mü? dostum, bizimkiler o kadar süt içse, ohooo bizimki erken (akşam saat 8 gibi) uyuduğundan, akşam yemeği vs derken uyuyakalıyor. gece yatmadan önce besleyemiyorum yani ama sabah erken kalkıp "anneeeaaa, mammaaa" dediği için kahvaltı öncesi alıyor gece öğününü

son zamanlarda uyanmaları 'e indi. hatta bir gün hiç uyanmadı, sabah 5'te komple uyandı öyle böyle, geçecek işte. naabacaan

Ben londaradayim,sen Antalya damiydin inan oyle hatirliyorum yanlisim varsa duzelt olurmu yaslilik malum :))

Tuzlu su aciyor evt cnm ama bu burun tikanikligin ne derece olduguna bagli yani eger cok tikali ise fazla fayda etmiyor. denemisligim var ordan biliyorum..gecmis olsun tekrardan..

Nice yillar dilerim cnm bizimkide yarin giriyor ama oyle ozel birsey dusunmedik..bende onu opucuklere bogarim hoplatir ziplatirim artik :)) eger olurda yarin cikarsak disari ogluma bir kiyaktaa yapabilirim hani..

Bize kizma ne olur takiliyoruz iste sana..sende aradabir takiliyorsun ya iste ondan..yoksa pinti falan dememize bakma yani..hocam yinede arada bir 70 tl lik alisveris yaptiginizi unutmuyor degiliz )

Pazardan alisveris yapmanizida yadirgamiyorum cunku pazarlar artik eskisi gibi degil nerde ise magaza kalitesinde ve fiyatlarinda bu yuzden pazar ucuz olur diye dusunmedim ehuehue

ay ne güzel artık kaç yaşında dediklerinde yavrularımız için ay saymıcaz 1 buçuk yaşında dicez:))) yerim ben o buçukları:))

meleğim gurbet kuşum nasılsın. ben yorgunum bir de eşim yarın burada milli park yani ormanlık yer var yürüyüşe gidelim diyor gözümde büyüyor.

Cnm benim ne olsun iste yuvarlanip gidiyoruz londarin firtinali havasinda :)) ciddi ciddi buralarda firtana cok cikiyor ve agac devrildigi oluyor ..cok degil gecen hafta cikan firtinada 27 kisi oldu..neyse sikici seyler bunlar bosver ...

Evt yarin bende artik ogluma bir bucuk yasinda diyecegim cok sukur rabbime bu gunleride gosterdi...

Yuruyus isi bence hic fena olmaz formda kalmak icin birebir gelir gibi geldi bana ama sen bilirsin yine iyi hissetmiyorsan bence kalsin gitme..

Nice yillar dilerim cnm bizimkide yarin giriyor ama oyle ozel birsey dusunmedik..bende onu opucuklere bogarim hoplatir ziplatirim artik :)) eger olurda yarin cikarsak disari ogluma bir kiyaktaa yapabilirim hani..

teşkler canım...size de nice yıllar ......huzurlu,sağlıklı yıllar....en güzel hediye sevildiğini hissettirmek..

Güzel bir hafta sonundan merhaba

Kuzum sevgilim uyudu simdi. Bende burdayım. Yarim saat oldu dışarı ciktim.bizim civarda bir saatlik yürüyüş yaptim.amanin var ya gormedigim ne kadar cok yer varnis 5 seneyi gecti hic dikkat etmemisim de

Yoruldum yaw. Dun kuzumla basbasa cikmk niyetindeydim ama babannemiz geldi. Onu bekle derken sabahtan beri ogleden sonra ucte geldi yaren nur uyuyor du cok yakin arkadasim da bendeydi zaten.neyse kv geldikten sonra arkadssla bende ciktim kuafore gittm.aylik temizlenme sonra kendime yeni ciciler aldim.camasir gecelik vs iyi geldi

Eve geldim kuzumla kudurduk.Allahim (avvahim) ayakkabi (akkab) temsili namaz kilma, kucuk kaynimi arabasina bindigi icin ona el işareti ile hiiii yaoma ve isirma insin diyekaynimin aglamalari vs.neyse esim geldi biraz gec. Hazirlan dedi hazirlandm ciktk. Nereye gitmk istersin dedi sinemaya dedm. Gece seansina katildk Capitol de.beren saat ugur yucel benim dunyamfilmine gittk.Bu film yabanci film uyarlamasi. Bir ogretmen ve kor ve sagir bir kizin hikayesi.Allahim agla agla icim cikti resmen. Bu jadar guzel mi anlatilir rol yapilir.ikisini de ve tum emegi gecenleri tebrik ediyorum. Yuregimin en uc
Kosesine bam telime dokundu Bu film.gozlerim hala sisay Allah baska seylerden aglatmasin. Uzun suredir boyle aglamadm.esim senin yuzunden dagildm diyoro thor a girmk istiyordu.ciktiktan sonra bile esimle yorumlarkrn agliyorum.tabi esimde cok aglamis. Anne baba olmak ile de biraz alakali belk de ama en önemlisi insan olmakla ilgili.canlar gidebilirseniz gidin bu filme. Cok ama cok begendk biz...

Optum bi kahve yapaym yaren nur uyanmazsa devam edecem.

melegim34 evt cnm antalyadanim bu arada tuzlu suyu geniz akintisi yani oksuruk kesmek için verdi doktor sence oksurugu kesermi ki

ay ne güzel artık kaç yaşında dediklerinde yavrularımız için ay saymıcaz 1 buçuk yaşında dicez:))) yerim ben o buçukları:))

ay ben de yorulmuştum ay saymaktan. zaten eskiden beri "19 aylık, 23 aylık, 31 aylık" diyenleri anlamazdım kafamda aniden 12'ye bölüp, kaç yaşında olduğunu nasıl hesaplayayım dimi? Orhan Cemal 12 ayı atlattıktan sonra "1,5 sayılır" diyordum şimdi 1,5 olmasına 2 hafta var ama çoktaaan "1,5 yaşında" demeye başladım

bu arada apekmimek hanım "bi buşukuncu yaşgünüsü" kutlaması yapmış tam yaşlardan sorumluyuz biliyoruz ama buçukları da kutlayacak mıyız ööörtmeniiimm hayır ondan değil, üşenmeyip kutlarız ama eşlerimiz kıskanıp da "benim neden 44 tam onda üçüncü (44+ 3/10) yaşım kutlanmıyor bu evde haaa" demesinden korkuyoruz :18:

Son düzenleme:
melegim34 evt cnm antalyadanim bu arada tuzlu suyu geniz akintisi yani oksuruk kesmek için verdi doktor sence oksurugu kesermi ki

pelin hanımcığım, tuzlu su burun açmak için birebirdir çocuğun başını yere paralel hatta biraz geriye alınız. tuzlu suyu burnuna akıttıktan sonra, faşır fışır sesleri eşliğinde birkaç saniye bekleyiniz. şırıl şırıl akacaktır (lavabo açmakla aynı mantık) öksürük ile alakası yoktur ne yazıkki

Son düzenleme:
Cnm benim ne olsun iste yuvarlanip gidiyoruz londarin firtinali havasinda :)) ciddi ciddi buralarda firtana cok cikiyor ve agac devrildigi oluyor ..cok degil gecen hafta cikan firtinada 27 kisi oldu..neyse sikici seyler bunlar bosver ...

neee dostum, bölümden bir arkadaş şuan Londra'da bir univ. de konuk araştırmacı olaraktan bulunuyor. ya fırtına onu da vurduysa namaniiiiinnn hemen bir maaail yazayım da iyi haberlerini beklemeye başlayayım.

Son düzenleme:
Oncelikle miama gecmis olsun.mulu ne zamandir diyecm.miranin magneti bizim buzdolabinda ve kizim mirayi cok iyi taniyor.miya miya diyoristiyor magneti veriyorum mutlu oluyor opuyor.uzun sure elinden bırakmıyorbir yandan dadiyorum artık yanyana gelseler oynasalar falanşu 18 ay asisi beni d korkutuyor bu arada daha bizim asagi yukari 20 gunumuZ varbelki de fazla.
Tum guzelliklerimin 1, 5 yasini da kutluyorum. Bucuklu da oldular

Darisi basima

Baby cnm laptop gazı olmuş kurtarildi mi merak icindeyim cagla yavrum yemek yapmj istemis.chih
Ciro azraece ve senin yorumları na koptm. Hepiniz cok tatlisiniz sensiz olmaz. Tabi ki diger ballarim da olmazsa olmaz.

Tatlicadi maşallah tarik bugraya.sulun gibi delikanli olacak koca bebem benim. Alerjik mi dedi dr. Sanrim yaren nur da oyle. Cok sik oluyor. Bir daha yasarsam bende test yaptirayim.cok uzak kaldin sende daha cok ge lütfen
Azraece wifin hayirli olsn.yasasin özgür luk bende ne cektm bu telefondn ya parmaklar zaten sakat cok yoruyor beni ece sultan nasil bakaym onunla ilgili pek bisey goremedm sanirim.

Turucu masallah subhanallah kayramiA. Kainat erkek guzeli secilir b gidisle Rabbim korusun.

Talay gez cnm gez.ne yapsan kardir.musab bilal de ins birazcik daha kilo alsin at kafandan su dusunceyi. En basi saglik tabikide cinsiyet durumu ne zaman belli olacak?
Alyel ne yapıyorsun bacim? Ordan oraya surukleniyorsun cnm isin zor ama sabret bitecek bu günler de.Allah kolaylik versin.
Melegim haklisin.belki ileride krese falan verirsen basbasa birazcik bişeyler yapabilirsin. Kv olmasa bende yapamam kacamk.mahirin de 1, 5 yasi kutlu olsn ve onada gecmis olsun

Ilkim seni bende sordm sekerrr.keske arayip soraydmbeste gibi bizimkiler de genel olaak. Vuran isiran. Yaren nur bu ara terketti gibi.ddaha cok gel lutfen ozleniyorsun.netin hayirli olsn.

Pilatesciler varmis evde olursa bende mi yapsam acaba?Allah muvaffak etsin ins.

Dilberege balik yagi bende düşünüyorum gidince dra soraym bir amq cok pis kokuyormus turuncunun da dedigi gibi bilemedm:44:isine alisabildn mi? Kaan tam olarak iyilesti mi?

Beykoz kiz ndn daha ffazla yazmiyosun bakem? Enesten haberler ver.optum sarimi ve seni.

Sekersiz sende yogunsun sanirsam? defne de iyidir ins.

Planner cnm hayirli olsn Allah tamamina erdirsin.sen bu ara resim koymuyosun seni de cok ozldm foto koy bakim. Son halin nedir? Mesela nisandan bir kare. Zeynoyu nasıl suslemissin bir gorwlim diyorum anali kizli
Yaren nur icin yorumlara sağolun. O sizin guzelliginiz dostlaar

Allahim aksam olmus. Unuttum mu acaba birileroni yoksa?
Su eskiler nerede yaw.lillac sanirim tamamen terketti bizi

Neyse annemlere gideym.belki bir faydam dokunur. Ses telleri kotu. Dr konusma demis.grip cok kotu vurdu ve o da zaturre
Beni de migren rahat bırakmıyor hep bi bas agrisi bu aralar.

Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin degil mi ama? Cok şükür bu gunumuze.

Simdilik benden bu kadar.sevgilerimlen hoscakalin

chihiro79 cnm geniz akintisindzn dolayi oksuruyormus o yuzden tuzlu su verdi.geniz akintisi bitince oksuruk kesilir mi acaba oksurmekten uyuyamiyor

chihiro79 cnm geniz akintisindzn dolayi oksuruyormus o yuzden tuzlu su verdi.geniz akintisi bitince oksuruk kesilir mi acaba oksurmekten uyuyamiyor

Slm cnm cok gecms olsn.ben kizima ihlamur bal zencefil kekik limon karisimi bir cay yapıyorum iyi geliyor.

Birde cok oksurdugu zaman toz zencefil tatli kasigi ucuyla kalani bal olmqk uzre veriyorum sbh aksam. Ayrica hergün 3 yemek kasigi dogal keci boynuzu pekmezi veriyorum. Pekmezi abartma babinda bi düşüncesi olan olursa diye aciklayaym dr alerji yapmiyorsa istersen bir kilo yedir dedi
Sevgiler

Selam herkese
Bi kaç gün annemde ve ablamda kaldım geçmiş birikmiş çok şükür bitti:)
Ablamda 2 çocukla tarık buğra çok güzel vakit geçiriyodu dün akşam eve geldik bu gün çok huysuz sıkıldı galiba artık evdeki oyuncaklarındanda sıkılmış olmalıki çok fazla oyalamıyo en uzun oynadığı oyuncağı legoları
Nasıl oyuncaklar alsam bilemedim:26:

Aşılar olunmuş geçmiş olsun kuzularıma bizimkide 8 kasımda daha 1 ay önceden aşı günü saymaya başlamıştım :) rahatsızlandığı zaman iğne olmuştu şimdi dr odasında üzerini çıkardığım zaman kıyamet koparıyo bakalım aşıda ne yapıcak

Talaycım;ben şu anda dışarı çıkarken külotlu çorap giydiriyorum ama havalar iyice soğuduğu zaman termal tayt kullanıcam sıcacık olureniştem kendi oğluşuna alırken tarık buğrayada almış sağolsun hazırda bekliyo:) tarıık buğra tvye çok meraklı izlemeye değilde daha çok kumandayla karıştırmaya:) kanallar değiştikçe hoşuna gidiyo..bazen müzik kanallarında kalıp oynamaya başlıyo bazende pepe izliyo denk gelirse

Azraece ve ilkimcim; sınırsız netleriniz hayırlı olsun sınırsız zamanlar geçirmeniz dileğiyle öptüm sizleri :)

Nagişim; canım ne vardı o kadar ağlıycak kıyamam gözlerinde şişmiş:) çok merak ettim filmi ilk fırsatta izliycem..
Bu arada tarık buğra ya dr alerjikd edikten sonra aklıma ilk çağla ve yarennur geldi ama hatırladım kadarıyla yarennurun göğsünde ve sırtında hırıltı olmuyo?tarık buğra tamamen tıkanıyo.. Sen yinede bi test yaptır inş alerjik değildir
Pekmezi ben sabahaları 1 tatlı kaşığı veriyorum az veriyorum acaba:26: keçi boynuzu pekmezini nerden temin ediyosun canım markası ne?

Kızlar bebişlere hangi marka bal kullanıyosunuz?

Şimdi şişme yelekli mahirime boncuk kayrama ve olmayan elbisesiyle şirineme bakmaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…