2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr oğluşumun resimleri için yapmış olduğunuz yorumlara çok teşekkür ediyoruz.
Utandırdınız bizi

kızlar aslında bugün çok mutluyum ben ya sizlerlede paylaşım evimde artık eskisi gibi wifim var yaşasın özgürlük diyorum:))

meleğim amasra salatasının sırrını bende araştırıyorum iz peşindeyim öğrenir öğrenmez sanada söylerim canım.

Sabirsizlikla bekliyorum cnm..bu arada ben oglana sisme yelek aldim Next ten resim koyarim bir ara begenirsen sanada alirim yalniz senin bir ara resimlerini koyduklarindan daha sade fakat kullanisli geldi bana bir bak istersen sonra kararlastiririz..

uzun zamandır giremedim bilgisayarımız bozuldu ve nihayet bugün kavuştuk ona.
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Bu zamana kadar beni merak edip sordunuz mu? eğer sormadıysanız bir daha gelmem haberiniz ola
Beste bu ara tam azman oldu dur durak bilmiyo 10 dakikada tüm evi altını üstüne getirme özelliğin sahip, bir de pat küt indiriyo babasıyla bana. Umarım geçicidir bu durum, canımı sıkmıyor değil. Onun dışında her şey yolunda hepinizi çok özledim sizi ve kuşlarımı öpüyorum

günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz

Ayy kulak demeyin bana valla cok korkuyorum kendim surekli kulak enfeksiyonu gecirdigim icin cocuklarin basina gelmesine cok ama cok uzuluyorum cok fena bir rahatsizlik cunku...size cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa olsun ins..

Bizim Turk degilde afkan kasabimiz var onlarda helal kesiyor diye aliyorum Turklere burda guvenmem para kazanmak icin herseyi yaparlar..oglan iskenbe severmi bilmem denemedim hic ama esim kel paca corbasina bayilir bekli onu deneriz bir gun nasil yapacagim bilmiyorum ama ogreniriz onuda ins oglum yesinde her seyi yaparim yeterki yesin sevsin..simdi asil olay istah galiba ben ne yapsam sevmiyor onu birak cocuk seker sevmezmi yaa ona bile burun kiviriyor..bu oglan boyle ne yapiyim..yemek yemeyi sevmiyor iste..

Biangel nerde gercekten cok oldu gelmeyeli...ozledik

Hosgeldin cnm..sordunmu sormadin mi bilemiyorum daha dogrusu hatirlamiyorum ama seni hep gozum ariyor , ozleniyorsun haberin ola...

Beste de demek yaramazlar kervanina katildi gerci olmayan yokki kuzum hepsi ayni ..Mahir de teyzesi onceleri vuruyordu ben tepkimi biraz sert gosterince var gecti..simdi cicik yapiyor gibi dokunuyor...birde dudaktan opucuk vermesi varkii off dunyaya bedell ..zamanla ogreniyorlar ins Bestem de ogrenip anliyacakti en kisa zamanda..

bayanlar bırsey danışmak ıstıyorum sız tecrubelı annelere bıray once bır ılıskım oldu esımle bıraz bozuk suan durumlarımız bende adet oldum ve adetten yaklaşık ıkı uc gun sonra kanda değer baktırdım 0.01 cıktı sadece tek ılıskım olmuştu sızce hamılelık varmı yoksa gec döllenme olabılırmı

Ben giydiriyorum cnm hemde epey oldu giydirmeye baslayali..malum buralar cok soguk..termal tayt ne bilmiyorum onuda Tr ye gidince bir soruyum bakim..denemek lazim onuda..

babyceren hanıma vekaleten yazıyorum merak edilmesin diye:)) kendisinin teknolojisi üşütmüş:)) şöyle oluyor babyceren yemek yaparken elindeki domatesi isteyen çağlayı kırmıyor hamarat çağlamda o domatesi pcni üstünde rendeliyor:)) bu pcnin çektiği nedir kardeşim çağladan:)) önce salatalık şimdi domates annesi sırada yağ var bi de üstüne limon tam olur salatası diyor:)) telden de ayarları bozulmuş giremiyormuş foruma sanırsam yine suçlu cağla:)) ay çok güldüm gece gece teknoloji canavarı çağla:))

geldim canım ah sorma internetsizlik ne kötüymüş meğer Sen nasılsın ecoşum nasıl

iyiyiz çok şükür bıraktığın gibiyiz işte:)) ece talking tom diye bir oyun var orada kedi no no diye parmak sallıyor. bizimki de habire alman mürebbiyeler gibi bağırıp aynısını yapıyor:)) valla ben söyliyim çok yediriyoz bu çocuklara:)) enerjileri tam gaz şirinem Bestem bile kuduruyormuş:)) internetsizlik ahh ahh bilmezmiyim çok zor çok:))

sağ ol meleğim ben de sizleri özlüyorum ailemden biri gibisiniz
Ayy beste de şap şup öpüyo bizi dudaktan yanaktan bayılıyorum. Ne tatlılar ya Allah eksikliklerini vermesin

Ayy hiç güleceğim yoktu yerim ben onu ne komiktir eminim. Bizimki pek bi şey de yemiyo ama nereden buluyo enerjiyi bilmiyorum doğrusu

O kadar seyehate ben kesin olmustum sen yine iyi dayaniyorsun hele Ece ye brawo helal olsun ikinizede evliya Celemi gibi gezginci oldunuz masallah

Ece min raflari hayirli olsun, ne guzel anne baba ile gecirecegi geceler oldu kuzumun arada bir lazim da aslinda umarim alismadan geri doner odasina fistic..

Resimlere bakiyim bende Ecenin olmayan elbisesini cok merak ettim , Kayra zaten o gozleri yakip yikmistik ortaligi simdiden masallah iki kuzuyada..

Desene Cagla yapacagini yapmis yine :)) hamarat kuzum ama nasil nerede yapacagini bilmiyor ogrenir ins..annesini bilgisayardan kiskanip yapmista olabilir hani..cocuk bunlar kimbilir ne icin yapti..spor oldun diye yapmadigi kesin :))

kuzucuk zaten adet olmussun ve kanda negatif cıkmıs gebelik yok gibi gözüküyor
gec döllenme olsa 5in üzerinde cıkardı nitekim bir ay olmus :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…