meleğim amasra salatasının sırrını bende araştırıyorum iz peşindeyim öğrenir öğrenmez sanada söylerim canım.
günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz
günaydın dostlarım
yok, hayır, sigaraya başlamadım. bugün bizim köyde (Bolu'da uzakta bir yerde) cenaze var. eşim, annemleri götürdü. lk defa oğluşum benden ayrı uzun (sayılabilecek) bir yola gidiyor. gelişmeleri ilerleyen saatlerde öğreneceğimdiryok hayır, bizim köyde cenazeler öyle çok kasvetli geçmez. tam tersine, köye gitmeye fırsat bulmanın sevinciyle gidilir. bagajlar, yoldan alınan tereyağ, yoğurt, fasulye, domates ile doldurulur ve ceşitli akraba dedikoduları eşliğinde yolculuk tamamlanmış olur. Orhan Cemal ilk defa bizim yemyeşil köyümüzü görecek ve agresif kaz sürüsü tarafından kovalanacak şanslıysa, bir kaz tarafından da ısırılabilir koyun pisliklerini zeytin diye yemeye kalktığı anda da, olay yerinden hızla uzaklaştırılacak
meleğim hanım, siz de kansızmışsınız dostumşifalar diliyorum. Mahir nasıl? geçen gün aklıma geldi. Orhan Cemal normal eti pek yemez. ama böbrek, taşlık, karaciğer, kelle-paça, işkembe, kokoreç gibi aromatik ve hayvanın en garip yerlerinden elde edilen etleri çok güzel yer. böyle uç yiyecekler hiç denediniz mi? ne bileyim, aromatik veya baharatlı (acı olmamak kaydıylan) yiyecekleri belkim sever :26: hani, hiç belli olmuyor ki çocuğun neyi seveceği. dediğim gibi, normal eti ağzına sürmeyen çocuk açlıktan ölüyor gibi kelle-paça-işkembe içiyor. dün akşam bir sürü taşlık yedi mesela Londra'da bu tarz et bulabilir misiniz bilmiyorum ama yurtdışındaki etlerin, ülkemizden daha güvenilir olduğunu duymuştum :26:herşeyi açık açık yazdıklarından dolayı. bir de, bir Türk kasap yada dönercinin fethetmediği bir yer yok gibi Dünya'da. Londra'da da vardır bir "İtimat aile kasabı"
başka başka :44: biangel_kujum nerdesiniz kujum
ilkim nerelerdesin kuzum?
uzun zamandır giremedim bilgisayarımız bozuldu ve nihayet bugün kavuştuk ona.
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Bu zamana kadar beni merak edip sordunuz mu? eğer sormadıysanız bir daha gelmem haberiniz ola
Beste bu ara tam azman oldu dur durak bilmiyo 10 dakikada tüm evi altını üstüne getirme özelliğin sahip, bir de pat küt indiriyo babasıyla bana. Umarım geçicidir bu durum, canımı sıkmıyor değil. Onun dışında her şey yolunda hepinizi çok özledim sizi ve kuşlarımı öpüyorum
erkek anneleri soğuk kış günleri için bebişlere külotlu çorap mı yoksa termal taytmı:97: bi akıl verin
orhan cemal için ayrıyeten sevindim ama kazlar tarafından ısırılmasının neresi şanlı onu anlamadım çünkü küçükken en korktuğum hayvan kazdı.tarafından çokça kovalanmışlığım varda.bence çocuklar için en güzeli ve benim hayalim köy hayatı heidi gibi bi çocukluk.
geldim canım ah sorma internetsizlik ne kötüymüş meğer Sen nasılsın ecoşum nasıl
Hosgeldin cnm..sordunmu sormadin mi bilemiyorum daha dogrusu hatirlamiyorum ama seni hep gozum ariyor , ozleniyorsun haberin ola...
Beste de demek yaramazlar kervanina katildi gerci olmayan yokki kuzum hepsi ayni ..Mahir de teyzesi onceleri vuruyordu ben tepkimi biraz sert gosterince var gecti..simdi cicik yapiyor gibi dokunuyor...birde dudaktan opucuk vermesi varkii off dunyaya bedell ..zamanla ogreniyorlar ins Bestem de ogrenip anliyacakti en kisa zamanda..
iyiyiz çok şükür bıraktığın gibiyiz işte:)) ece talking tom diye bir oyun var orada kedi no no diye parmak sallıyor. bizimki de habire alman mürebbiyeler gibi bağırıp aynısını yapıyor:)) valla ben söyliyim çok yediriyoz bu çocuklara:)) enerjileri tam gaz şirinem Bestem bile kuduruyormuş:)) internetsizlik ahh ahh bilmezmiyim çok zor çok:))
kızlar kaç gündür okuyup yazamıyorum. bu kadar gezmekten elden ayaktan düştüm valla:)) evde de temizlik yaptım amma velakin ecenin odasına raf yapalım dedik ortalık battı ctesiye kaldı bir de işlerece 2 gün mecburen bizle yatacak cadı yaşadı yani:)) güzeller güzeli Yaren Nur ve yakışıklı paşam Kayrama binlerce kere maşallah diyorum içim açıldı onları görünce. ecenin olmayan elbisesiyle resmini ekledim:))
babyceren hanıma vekaleten yazıyorum merak edilmesin diye:)) kendisinin teknolojisi üşütmüş:)) şöyle oluyor babyceren yemek yaparken elindeki domatesi isteyen çağlayı kırmıyor hamarat çağlamda o domatesi pcni üstünde rendeliyor:)) bu pcnin çektiği nedir kardeşim çağladan:)) önce salatalık şimdi domates annesi sırada yağ var bi de üstüne limon tam olur salatası diyor:)) telden de ayarları bozulmuş giremiyormuş foruma sanırsam yine suçlu cağla:)) ay çok güldüm gece gece teknoloji canavarı çağla:))
yardım edecek varmı
bayanlar bırsey danışmak ıstıyorum sız tecrubelı annelere bıray once bır ılıskım oldu esımle bıraz bozuk suan durumlarımız bende adet oldum ve adetten yaklaşık ıkı uc gun sonra kanda değer baktırdım 0.01 cıktı sadece tek ılıskım olmuştu sızce hamılelık varmı yoksa gec döllenme olabılırmı
kuzucuk zaten adet olmussun ve kanda negatif cıkmıs gebelik yok gibi gözüküyor
gec döllenme olsa 5in üzerinde cıkardı nitekim bir ay olmus :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?