2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz

bu ateş de kendi çıkar hemen kulak enfeksiyonu arkadaşını çağırır

topikte birkaç çocukta daha, ateş ve kulak enfeksiyonu kol kola seyretmişti Kaan mıydı Enes miydi bilemedim :26:
geçmiş olsun arkadaşım :2:

bir de, nasıl bir ilaç verdi?

erkek anneleri soğuk kış günleri için bebişlere külotlu çorap mı yoksa termal taytmı:97: bi akıl verin
orhan cemal için ayrıyeten sevindim ama kazlar tarafından ısırılmasının neresi şanlı onu anlamadım çünkü küçükken en korktuğum hayvan kazdı.tarafından çokça kovalanmışlığım varda.bence çocuklar için en güzeli ve benim hayalim köy hayatı heidi gibi bi çocukluk.

Evet canım Kaan'dı.. Ama biz atlatıyoruz çok şükür.. Boğazlarımızda çok kötürydü öksürürken ve öksürdükten sonra yutkunurken ağlıyordu belli ki çok ağrısı vardı.. Antibiyotik verdi doktorumuz.. 1 şişe kullanacağız snra kullanmayacağım.. gerçi doktora kalsa bir şişe daha kullan diyor ama gerek yok çünkü iyileşiyor.. Şimdi artık öksürük balgam atmaya döndü bazen öyle bir öksürüyorki kusmaya dönüyor ve hoop balgamlar da çıkıyor.. rahatlıyor yani .. Mesela düb gece 2 kere üstünü değiştirdim su gibi terlemişti..
İştahı da yerine geldi çok şükür.. Sabah ben çıkarken hala uyuyordu.. Bana sarılmadan işe geldim bugün ( 09:30 da uyanmış..

Bu arada balık yağını aldım arkadaşlar.. doktorumuza da sordum.. Haftada 2 gün balık yediremiyorsan al dedi.. E yediremediğim için bende aldım Carlson-Limonlu.. Bakalım daha başlamadım önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım..
Biraz araştırma yaptım da meğer ne çok faydası varmış bu balık yağının.. Eczacı bir arkadaşım var ona da sordum o da kullanmamı tavsiye deneyip göreceğiz bakalım bizde :)

Günaydın Talaycım,

Ben Kaana külotlu çorap almıştım.. Özellikle dışarı çıktığımız soğuk günlerde giydiriyorum.. Hem belini güzelce tutuyor hem de ayakları da açıkta kalmıyor.. Taytı denemedim

Günaydın chihiro79 hanım,

Başınız sağ olsun.. Orhan Cemal bugün seyahate çıktı yani :) Aman ne güzel gezsin dolaşsın.. Hayvanlarla birlikte güzel bir gün geçirsin.. Akşam eve döndüğünde sıcak bir banyo sonrası bu yorgunlukla erkenden yatar ve deliksiz bir uyku çeker..

Kurban bayramında bizde eşimin anneannesinin yaşadığı İnegöl'e gitmiştik.. Kaan orda hayvanlarla doya doya vakit geçirdi.. Tavukları besledi sonra onları kovaladı, bazılarını yakalar gibi oldu.. Köpeklerle oynadı, kuzuları ve tavşanları sevdi.. Bütün gün dışardaydı sadece uyumak için içeri sokabildik uyanır uyanmaz da hemen parmağı ile dışarıyı gösteriyordu, mamamızı yiyip hemen yine mini hayvanat bahçesine koşuyorduk..
Keşke daha sık yapabilsek.. ama maalesef en sık gördüğümüz ve sevdiğimiz hayvanlar sitemizde yaşayan kedi ve köpekler :)

günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz

Geçmiş olsun.. bizde de durum aynıydı antibiyotik verdi doktor.. Orta kulak iltihabı başlangıcı dedi.. 1 haftadır kullanıyoruz çok şükür şimdi iyi .. Bol bol da ıhlamur veriyorum.. artık iştahımız da açıldı ama şu son zamanlarda sanki kilo verdi gibi geliyor bana Yüzü küçücük kaldı (
Neyse bakalım balık yağı kullanmaya başlayınca nasıl olacak
Tekrar geçmiş olsun

rica ederim...işe yaradıysa ne mutlu bana....kulak için yapmışlar o pamuğu ama ben kulağın temizlenmesi taraftarı değilim o çubuklu...olan kiri de içeri itiyor bence.....

sağol canım erasef die bi antibiyotik bide burun için okyanus suyu ve adını şimdi hatırlamıyom bi soğuk algınlığı ilacı verdi

sağol canım şimdilik iyi gb inş ilerlemez emirinde kg boyuna göre 500 gr az dedi

tşkler şekerim....amin inş...halen bi şey alabilmiş değilim...ama spor ayakkabı alabilirim..bakınıyorum site site...ama yetmez tabiii:)

kızlar ya geçen ayın 24ünde adet olmuştum bu ay halen olmadım:18::18: aslında ilk gecikmem değil...daha uzun gecikmelerimde oldu doktora muayrne olmuş tahliller yaptırmıştım...doktor emzirdiğin için oluyor demiş...prolaktin hormonu yapıyormuş...aslında hamile olmamam lazım ama ne olacağı da belli olmaz tabi....

şuan ne bedenim hamileliğe müsait ne de psikolojim...ranaya yetemiyorum....hamileliğim çok zor geçiyor...allahım sen büyüksün..dün test yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmeyecek kırmızı kartı yemeden sanırım...hayırlısı inş..

1. maddeye yürekten katılıyorum, gerçekleşmesi zor ama imkansız olmayan bir rüya gibi görüyorum deliksiz uyku olayını :18:

2. maddeye de üzülerek katılıyorum. şehirde büyüye büyüye, çocuklar sebze-meyveleri market raflarında yetişiyor sanacak. hayvanlar denince de akıllarına kedi-köpek dışında birşey gelmeyecek. oyuncaklarından hatırlasalar da, dinozor ve kuzuyu aynı boyda sanacaklar

alıp başımı ormanlık bir yere gidesim ve ahşap kulübemde yaşayasım var, her 100 kişiden 99'unun istediği gibi

yok yaw, gerçekçi olalım. ormanlık arazide ahşap kulübede yaşamayı herkes ister ama işine gelmediği için yapmaz. sabah ekmeği fırından almaya üşenen biz, fırında kendimiz nasıl ekmek yapacağız ki

neyse, ne diyordk? ha evet, çocuklar doğa ve hayvanat aleminden uzak büyüyor. elimizden geldiğince hayvanat bahçesine gidip (kafes içindeki) hayvanlarla haşir neşir etmek lazım azizim. kafes dışındaklere mümkünse yaklaşmasın

Son düzenleme:

namaniiiinnn, ne badireler atlatmışsınız neyseki geçiyor ve geçmiş

balık yağısı olayını ben de düşünüyorum fekat o kapsülleri nasıl yutturacağız bu çocuklara? yada şöyle srayım: aldığınız balık yağı nasıl bir formda? yani kapsülde filan mı? kış geldi diye, belkim hamsi yer dedim. hemen hamsi deneyip, yemezse balık yağısı içirmeyi deneyeceğim. ya hamsi şeklinde omega-3 numaramı yutacak yada kapsülü seçim kendisine kalmış artık

Son düzenleme:

chihiro Hanımcığım balık yağ şurup şeklinde ve limonlusunu aldım ben.. günde 1 tatlı kaşığı vereceğim.. sizin de dediğiniz gibi en azından kışın vücut direncimizi biraz güçlendirsin en azından sık hasta olmayalım..

taytı hiç denemedim, külotlu çorap giydiriyorum. krem, lacivert, gri, mavi renklerde almıştım ama havlu külotlu çorabın bu renkleri kalmadığı zaman, pembe-mor kalplisini de alıp giydirmiştim, giydiriyorum, giydireceğim

Orhan Cemal'in travma düzeyinde de olsa çeşitli çocukluk hatıraları olsun, dünyası zenginleşsin istiyorum da ondan şeyettiydim :26: ama son aldığım habere göre, kaz görememişler. onun yerine eline ağaç dalı verip tezekle oynatmışlar

Son düzenleme:
herkeşlere iyi akşamlar diliyorum

yarın uzun bir deneyim var, "bu uzun deney benim için de iyi bir deneyim olacak" şeklinde kötü bir kelime esprisi yapmayaydım iyiydi

neyse iyi akşamlar diliyorum. eve gider gitmez pazardan aldıklarımı yıkayıp kurutmam lazım ki yarın hemmen bizim oğlana giydirebileyim

Son düzenleme:

rahat olunuz dostum. prolaktin regl düzensizliği yapar. zaten test sonucu da negatif (gerçi sizin için pozitif bir anlama geliyor :) hakkınızda en hayırlısı olsun diyorum

kızlar kaç gündür okuyup yazamıyorum. bu kadar gezmekten elden ayaktan düştüm valla:)) evde de temizlik yaptım amma velakin ecenin odasına raf yapalım dedik ortalık battı ctesiye kaldı bir de işler ece 2 gün mecburen bizle yatacak cadı yaşadı yani:)) güzeller güzeli Yaren Nur ve yakışıklı paşam Kayrama binlerce kere maşallah diyorum içim açıldı onları görünce. ecenin olmayan elbisesiyle resmini ekledim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…