günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz
bu ateş de kendi çıkar hemen kulak enfeksiyonu arkadaşını çağırır
topikte birkaç çocukta daha, ateş ve kulak enfeksiyonu kol kola seyretmiştiKaan mıydı Enes miydi bilemedim :26:
geçmiş olsun arkadaşım :2:
bir de, nasıl bir ilaç verdi?
erkek anneleri soğuk kış günleri için bebişlere külotlu çorap mı yoksa termal taytmı:97: bi akıl verin
orhan cemal için ayrıyeten sevindim ama kazlar tarafından ısırılmasının neresi şanlı onu anlamadım çünkü küçükken en korktuğum hayvan kazdı.tarafından çokça kovalanmışlığım varda.bence çocuklar için en güzeli ve benim hayalim köy hayatı heidi gibi bi çocukluk.
günaydın dostlarım
yok, hayır, sigaraya başlamadım. bugün bizim köyde (Bolu'da uzakta bir yerde) cenaze var. eşim, annemleri götürdü. lk defa oğluşum benden ayrı uzun (sayılabilecek) bir yola gidiyor. gelişmeleri ilerleyen saatlerde öğreneceğimdiryok hayır, bizim köyde cenazeler öyle çok kasvetli geçmez. tam tersine, köye gitmeye fırsat bulmanın sevinciyle gidilir. bagajlar, yoldan alınan tereyağ, yoğurt, fasulye, domates ile doldurulur ve ceşitli akraba dedikoduları eşliğinde yolculuk tamamlanmış olur. Orhan Cemal ilk defa bizim yemyeşil köyümüzü görecek ve agresif kaz sürüsü tarafından kovalanacak şanslıysa, bir kaz tarafından da ısırılabilir koyun pisliklerini zeytin diye yemeye kalktığı anda da, olay yerinden hızla uzaklaştırılacak
meleğim hanım, siz de kansızmışsınız dostumşifalar diliyorum. Mahir nasıl? geçen gün aklıma geldi. Orhan Cemal normal eti pek yemez. ama böbrek, taşlık, karaciğer, kelle-paça, işkembe, kokoreç gibi aromatik ve hayvanın en garip yerlerinden elde edilen etleri çok güzel yer. böyle uç yiyecekler hiç denediniz mi? ne bileyim, aromatik veya baharatlı (acı olmamak kaydıylan) yiyecekleri belkim sever :26: hani, hiç belli olmuyor ki çocuğun neyi seveceği. dediğim gibi, normal eti ağzına sürmeyen çocuk açlıktan ölüyor gibi kelle-paça-işkembe içiyor. dün akşam bir sürü taşlık yedi mesela Londra'da bu tarz et bulabilir misiniz bilmiyorum ama yurtdışındaki etlerin, ülkemizden daha güvenilir olduğunu duymuştum :26:herşeyi açık açık yazdıklarından dolayı. bir de, bir Türk kasap yada dönercinin fethetmediği bir yer yok gibi Dünya'da. Londra'da da vardır bir "İtimat aile kasabı"
başka başka :44: biangel_kujum nerdesiniz kujum
günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz
Otribebe kullaniyoruz bizde..oncesinden serum sikiyorum sonrada cekiyorum..suan hatta hasta oglum gecemiz gunduzumuz karisti birbirine inan cunku nefes alamaasina care bulamiyoruz tam olarak..
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun sekerim...nice yillar dilerim..rabbim daim etsin ins..
Hediyene bayildim bu arada bende istiyim oyle birsey bir dahakine ama adama inme inmesin sonra yazik olur oglusuma babasiz kalir mazallah..
Kuzun büyümüş tabi maşallahSaçları da uzamış kuyruklar bile yapılmış Geçmiş olsun.
Bende çok dertliydim burun çekme konusunda,otri bebeden nefret ediyordu, akşam ilk kez kulak çubuğuyla denedim hem kızmadı hem de burnu tertemiz oldu minnoşumun sağol teyzesi
Teşekkürler,bende yoga yapmıştım 1 sene kadar...Bakıcı teyzemiz tecrübeli evet ve en güzel yanı tabi benim gibi panik değil daha sakin yaklaşıyor hastalıklarla savaşmaya,ben çok üzülüyorum panikliyorum...
Çok sağol bitanem,bugün 2. günümüz ve yine ateşliyizHep 3 gün sürer zaten..Dün gece ve bu Sabah yine ılık duş aldırdım.
Walla öyle bi gerek vardı ki sana anlatamam canımKemikler iri doğru ama göbek te iri benim
Canım Mahir'e de geçmiş olsunÇabucak iyileşir inşallah Tespitin doğru hepimiz birer çocuk doktoru gibiyiz maşallah Rabbim dermansız dert vermesin kimseye
Herkese güzel bir diliyorum
Dün gece misafirlerim vardı sonrada kızı yıka evi topla derken yine yorgunum dostlarım..Kuzumun ateşi yine yükseklerde seyrediyorAma keyfi daha iyi bu sabah Hepimize güzel bir gün diliyorum
bu ateş de kendi çıkar hemen kulak enfeksiyonu arkadaşını çağırır
topikte birkaç çocukta daha, ateş ve kulak enfeksiyonu kol kola seyretmiştiKaan mıydı Enes miydi bilemedim :26:
geçmiş olsun arkadaşım :2:
bir de, nasıl bir ilaç verdi?
Geçmiş olsun.. bizde de durum aynıydı antibiyotik verdi doktor.. Orta kulak iltihabı başlangıcı dedi.. 1 haftadır kullanıyoruz çok şükür şimdi iyi .. Bol bol da ıhlamur veriyorum.. artık iştahımız da açıldı ama şu son zamanlarda sanki kilo verdi gibi geliyor banaYüzü küçücük kaldı (
Neyse bakalım balık yağı kullanmaya başlayınca nasıl olacak
Tekrar geçmiş olsun
Otribebe kullaniyoruz bizde..oncesinden serum sikiyorum sonrada cekiyorum..suan hatta hasta oglum gecemiz gunduzumuz karisti birbirine inan cunku nefes alamaasina care bulamiyoruz tam olarak..
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun sekerim...nice yillar dilerim..rabbim daim etsin ins..
Hediyene bayildim bu arada bende istiyim oyle birsey bir dahakine ama adama inme inmesin sonra yazik olur oglusuma babasiz kalir mazallah..
1) Akşam eve döndüğünde sıcak bir banyo sonrası bu yorgunlukla erkenden yatar ve deliksiz bir uyku çeker..
2) Keşke daha sık yapabilsek.. ama maalesefen sık gördüğümüz ve sevdiğimiz hayvanlar sitemizde yaşayan kedi ve köpekler :)
Evet canım Kaan'dı.. Ama biz atlatıyoruz çok şükür.. Boğazlarımızda çok kötürydü öksürürken ve öksürdükten sonra yutkunurken ağlıyordu belli ki çok ağrısı vardı.. Antibiyotik verdi doktorumuz.. 1 şişe kullanacağız snra kullanmayacağım.. gerçi doktora kalsa bir şişe daha kullan diyor ama gerek yok çünkü iyileşiyor.. Şimdi artık öksürük balgam atmaya döndü bazen öyle bir öksürüyorki kusmaya dönüyor ve hoop balgamlar da çıkıyor.. rahatlıyor yani .. Mesela düb gece 2 kere üstünü değiştirdim su gibi terlemişti..
İştahı da yerine geldi çok şükür.. Sabah ben çıkarken hala uyuyordu.. Bana sarılmadan işe geldim bugün( 09:30 da uyanmış..
Bu arada balık yağını aldım arkadaşlar.. doktorumuza da sordum.. Haftada 2 gün balık yediremiyorsan al dedi.. E yediremediğim için bende aldım Carlson-Limonlu.. Bakalım daha başlamadım önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım..
Biraz araştırma yaptım da meğer ne çok faydası varmış bu balık yağının.. Eczacı bir arkadaşım var ona da sordum o da kullanmamı tavsiye deneyip göreceğiz bakalım bizde :)
namaniiiinnn, ne badireler atlatmışsınızneyseki geçiyor ve geçmiş
balık yağısı olayını ben de düşünüyorum fekat o kapsülleri nasıl yutturacağız bu çocuklara? yada şöyle srayım: aldığınız balık yağı nasıl bir formda? yani kapsülde filan mı? kış geldi diye, belkim hamsi yer dedim. hemen hamsi deneyip, yemezse balık yağısı içirmeyi deneyeceğim. ya hamsi şeklinde omega-3 numaramı yutacak yada kapsülüseçim kendisine kalmış artık
yeni resimlerimiz albümümüze eklenmiştir
erkek anneleri soğuk kış günleri için bebişlere külotlu çorap mı yoksa termal taytmı:97: bi akıl verin
orhan cemal için ayrıyeten sevindim ama kazlar tarafından ısırılmasının neresi şanlı onu anlamadım çünkü küçükken en korktuğum hayvan kazdı.tarafından çokça kovalanmışlığım varda.bence çocuklar için en güzeli ve benim hayalim köy hayatı heidi gibi bi çocukluk.
kızlar ya geçen ayın 24ünde adet olmuştum bu ay halen olmadım:18::18: aslında ilk gecikmem değil...daha uzun gecikmelerimde oldu doktora muayrne olmuş tahliller yaptırmıştım...doktor emzirdiğin için oluyor demiş...prolaktin hormonu yapıyormuş...aslında hamile olmamam lazım ama ne olacağı da belli olmaz tabi....
şuan ne bedenim hamileliğe müsait ne de psikolojim...ranaya yetemiyorum....hamileliğim çok zor geçiyor...allahım sen büyüksün..dün test yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmeyecek kırmızı kartı yemeden sanırım...hayırlısı inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?