2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncu bu oyuncağın bi benzeti tchiboda var oraya bakabilirsin.
bizde amasradan oğluma tahta çatal bıçak takımı aldık kahvaltılıklarını onunla parçalamaya(eziyet ediyor)çalışıyor.

Son düzenleme:
rahat olunuz dostum. prolaktin regl düzensizliği yapar. zaten test sonucu da negatif (gerçi sizin için pozitif bir anlama geliyor :) hakkınızda en hayırlısı olsun diyorum

regl olmak rahatlamak istiyorum dostum...rana da inadıma yapıyormuş gibi bu aralar pek bir yaramazlaştı...kırıyor.döküyor v.s v.s...uzanıyorum mesela karnımın üstüne oturup poposuyla zıplıyor...eşimde yapma kızım kardeş var diyor ben hepten deliriyorum...çok gerginim çok....bulunduğum mahrumiyet bölgesinde yeni yapılmış çok güzel bir hastane var ama doktor yok...kale kilitlerinin sahibi yaptırmış....birde doktor olsaymış...dahiliye hekimi var..insanın suratına bakmadan ilaç yazıyor...birde aile hekimi var..başkada doktor yok....

mrhb talay...benim kızım tv den sadece klip izler ve oynar.onun dışında tv ile ilişkisi yok...çocuk kanallarını açıyorum bakmıyor bile...işi gücü yaramazlık....

chihiro79 hanım ; bu oyuncağın montesorri aktivitesinin bir parçası olduğunu yazmadım.Sadece araştırma yaparken bir sitede bunu bulduğumu yazdım
Evimde az keskin bir bıcak yok maalesef.Ayrıca biz oğlumla 1-2 saatlik dışarı gezmeleri hariç gün boyu evdeyiz.Bu kesme oyununu her istediği zaman eline az keskin bir bicak ile meyve sebze verip yaptıramam maalesef.Zaten evde peşinde dolanmak yeterince yorucu iken birde dökülenleri toplamak istemiyorum.O oyalanırken kafam rahat bir şekilde kendime zaman ayırmak istiyorum.
Linkini verdiğim sitede çok uçuk bir fiyat gördüğüm için arkadaşlardan araştırmalarını rica ettim zaten.O kadar ücreti bir oyuncağa veremem doğrusu.
Söyleyeceklerim bu kadardır.Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

turuncu bu oyuncağın bi benzeti tchiboda var oraya bakabilirsin.
bizde amasradan oğluma tahta çatal bıçak takımı aldık kahvaltılıklarını onunla parçalamaya(eziyet ediyor)çalışıyor.

orda stoklarda tükenmiştir diyor canım.Bulamadım ben :44:
Tv konusunda çok kısıtlama yapmıyorum açıkcası.Ben kendim tv izlemiyorum ama sabah uykudan kalkınca 1 bardak süt eşliğinde luli tv(dsmart) izlemeyi seviyoruz.Aynı şekilde yapacak bir şey bulamayıp çok sıkıldığımızda yine luli tv açıyoruz.Zaten çok uzun süreli tv izlemiyor ama ara sıra gün içerisinde izliyoruz yani.

imacinaryum (Türkçe okunuşuyla çok kro duruyor ama) burda var. haftasonu sizin için bakayım. aynı fiyatsa almam, biraz daha uygunu varsa sizi haberdar edeyim :26: başka biiir sürü oyuncakçı var. zamanım olursa onlara da bakacağım :44:

tamam tamam, burda tchibo da var, oraya da bakarım

herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları

daha yazacak birşey bulamadım :44:

haydin hoşta kalınız, tezce geliniz

kız ckiriko gidip bir milyoncudan bakcan dimi
bizi kekliyon sen 20lira bile vermezsin
2tllik oyuncak neyine yetmiyor diye ah orhan cemal ne cektin beee
turuncucum sen umudunu kes bu pintiden

Kizlar benim bilgisayar rahmetli olmus((cok uzgunum..icinde bir suru fotograf video vardimoralim bozuldu..off yaaa

Slm guzel anneler ve onlarin melek yavrulari;

Cok sukur bu hafta evde olacam. Kuzumla guzel vakit geçirmek istiyorum. Yarin hava guzel olursa alip basimizi gezmelere gidrz ins.ana kiz ohhh miss
Pazar gunu de esimle birseyler yapalım basbada cikmiyoruz ramazan gectiginden beri.gezmek istiyorum ben. Hep is hep is olmuyor. Gecmie bakamiyorm ins okuyabilirim.dunyadan ise haberim bile yok

Yaren nur daha iyi toparlandi bayagi. Zaten bkeyfi yerinde çok şükür.

Herkes iyidir ins.yine yazacam.opuldunuz

gece uyanmalarımız azaldı ik i defa kalkıyo ARTIK:) benm için ne demek bilemezsininz:)) bizim aşı 27 kasımmış. geç değilmi nerdeyse o <zaman 19 aylık olacak hemşire yanlış mıo hesapladı acaba. gece yatarken bebişlere ne veriyosunuz nem yatmadan 200 ml süt veriyrm.

Cnm inan benim icin zevk olur..seve seve alir getiririm sadece begendiniz demeniz yeter :))

Kizlar benim bilgisayar rahmetli olmus((cok uzgunum..icinde bir suru fotograf video vardimoralim bozuldu..off yaaa

Gercekten off ..gece kuslarimizdan birinin kanadi kirildi desene..saglik olsun cnm.benim Mahirde delisi benimkinin hatta bir ara ac kappa yapmaktan bilg. yamulmustu ben yeniden format attim..canlari sagolsun ama bizimde biraz dikkatli olmamiz lazim galiba..

Ozleriz seni hemen hallet su bilg isinide gel..gerci bu bilg yeniyiydi simdi esin ikinciye nasil bakicak acaba.. off

pepee hastası oldu. iki de bir pepee aç diyo:) neerdee diyo:)

Biz pek tv seyretmiyoruz ama ben artik gunde bir saat kadar cocuk programi seyretmesine izin veriyorum ..bizimkide pepe yi bilmiyor belki bilse sever biz burda simpsons seyrediyoruz arada bir ve ilgi ile bakiyor..bu arada aramizda kalsinda benim favorim simpsons :))beraber takiliyoruz oglanla iste ana -ogul :))

kız ckiriko gidip bir milyoncudan bakcan dimi
bizi kekliyon sen 20lira bile vermezsin
2tllik oyuncak neyine yetmiyor diye ah orhan cemal ne cektin beee
turuncucum sen umudunu kes bu pintiden

:)) ne dogru dedin .. simdi chihiko bu konuda ve her konuda cok pinti yaa..cocuk bir tane al ne olcak dimi hem ikinci olunca oda kullanir iste..yatirim yapiyor gibi dusunebilir..hadi oda olmadi bir baska cocuga vererek sevindirebilirsinde..

Ucuz oyuncaga karsi degilim ama neden yapildiklari sahebeli olan oyuncaklardan cekiniyorum ne yalan soyluyum ..bu yuzden tahta oyuncak taraftariyim eger mumkunse bir marangoza bile siparis ile yaptirabilir..

Bizim oyle bir asimiz yok..bu asinin isinde neler var cnm bana yazarsan bende sorabilirim buradan..

Gecmis olsun, cok sukur atessiz atlatmis Kayramiz..

Bizimde burda Mahiri birakabilecegimiz guvenilir biri olsaydi da bizde basbasa kalabilseydik..cok ama cok uzun zaman oldu boyle esimle beraber bir yere gitmeyeli..neyse saglik olsun Mahirle olsun, hem gozumuz arkada kalmiyor boylece pisman etsede bizi yinede onun varligi beni cok mutlu ediyor rabbim eksik etmesin hicbirini...

Nagis cnm Yaren Nur iyilesmeye baslamis masallah kuzuya ins bir daha olmaz..bizimkinde de vardi onda da biraz duzelme oldu ama halan hafif oksuruk var malasef..

antibiyotigimiz bitti diger suruplari kestik oksurugumuz geçmisti yine basladi dun doktora goturdum burun açci geniz akintisini onleyecek bi ilaç verdi ilaçta deil tuzlu su.onunla geçermi sizce kafam karitti.bu arada melegim34 yurt disinda nerde yasiyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…