rahat olunuz dostum. prolaktin regl düzensizliği yapar. zaten test sonucu da negatif (gerçi sizin için pozitif bir anlama geliyor :) hakkınızda en hayırlısı olsun diyorum
arkadaşlar bu konu daha öncede konuşulmuştu ama bi kez daha sormak istiyorum.bebeklerinize ne kadar tv seyrettiriyorsunuz.mesala bayb tvyi izliyorlarmı yada bu konuda seçici davranıyormusunuz.sormamaın amacı babası izlerken reklamlarda dikkat çekilip donup kalması bende ona bayb eınstein videolarını indiriyorum gündüz evde tv açılmıyor akşamlarıda 3 saat gibi bi süre eşime sürekli rica ediyorum ama malesef oda günün yorgunluğunu atmak istiyor.içim rahat değil.
turuncu hanım, bu oyuncağın neresi montesorri? bildiğimiz, birkaç kere kullanılınca mantığı anlaşılıp kenara konan oyuncaklara benziyor :26: ucu çok sivri olmayan bir bıçak (plastik) ve gerçek meyvelerle de yapılabilir bencebirkaç aydır, Orhan Cemal'e ucu sivri olmayan bir bıcak veriyorum. ben ne kesersem, o da kesiyor. henüz hiçbir yerini de kesmedi. eline biraz değdirdi, baktı acıyor, öğrendi ve kendine dokundurmuyor. bu yolu deneyiniz isterseniz. birkaç denemeden sonra kenara konacak bir oyuncağa bu kadar para vermeyiniz.
turuncu bu oyuncağın bi benzeti tchiboda var oraya bakabilirsin.
bizde amasradan oğluma tahta çatal bıçak takımı aldık kahvaltılıklarını onunla parçalamaya(eziyet ediyor)çalışıyor.
chihiro79 hanım ; bu oyuncağın montesorri aktivitesinin bir parçası olduğunu yazmadım.Sadece araştırma yaparken bir sitede bunu bulduğumu yazdım
Evimde az keskin bir bıcak yok maalesef.Ayrıca biz oğlumla 1-2 saatlik dışarı gezmeleri hariç gün boyu evdeyiz.Bu kesme oyununu her istediği zaman eline az keskin bir bicak ile meyve sebze verip yaptıramam maalesef.Zaten evde peşinde dolanmak yeterince yorucu iken birde dökülenleri toplamak istemiyorum.O oyalanırken kafam rahat bir şekilde kendime zaman ayırmak istiyorum.
Linkini verdiğim sitede çok uçuk bir fiyat gördüğüm için arkadaşlardan araştırmalarını rica ettim zaten.O kadar ücreti bir oyuncağa veremem doğrusu.
Söyleyeceklerim bu kadardır.Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
orda stoklarda tükenmiştir diyor canım.Bulamadım ben :44:
Tv konusunda çok kısıtlama yapmıyorum açıkcası.Ben kendim tv izlemiyorum ama sabah uykudan kalkınca 1 bardak süt eşliğinde luli tv(dsmart) izlemeyi seviyoruz.Aynı şekilde yapacak bir şey bulamayıp çok sıkıldığımızda yine luli tv açıyoruz.Zaten çok uzun süreli tv izlemiyor ama ara sıra gün içerisinde izliyoruz yani.
imacinaryum (Türkçe okunuşuyla çok kro duruyor ama) burda var. haftasonu sizin için bakayım. aynı fiyatsa almam, biraz daha uygunu varsa sizi haberdar edeyim :26: başka biiir sürü oyuncakçı var. zamanım olursa onlara da bakacağım :44:
Kizlar benim bilgisayar rahmetli olmus((cok uzgunum..icinde bir suru fotograf video vardi moralim bozuldu..off yaaa
meleğim canım unutmamış olman bile büyük incelik sen mahirimin yakışıklı fotosunu koy yeter ha mahir giymiş ha musab bilal
canım Allah yardımcın olsun bi an gözümde canlandırdımda inş. eşin destek oluyordur.mecburi hizmetiniz ne zaman bitecek yeniden düzen kurmak zor biiş inş. sizin için en hayırlısı olur.
bayb hanıma çok üzüldüm kendisinin bu forumda bir gün bile olmaması büyük kayıp zaten kujumda kayıp.valla sizsiz olmaz kızlar en kısa zamanda gelin.
Kizlar benim bilgisayar rahmetli olmus((cok uzgunum..icinde bir suru fotograf video vardi moralim bozuldu..off yaaa
pepee hastası oldu. iki de bir pepee aç diyo:) neerdee diyo:)
kız ckiriko gidip bir milyoncudan bakcan dimi
bizi kekliyon sen 20lira bile vermezsin
2tllik oyuncak neyine yetmiyor diye ah orhan cemal ne cektin beee
turuncucum sen umudunu kes bu pintiden
Merhaba kızlar.
Hayırlı cumalar.
Dün öğlumun 18.ay aşısı vuruldu.2 koldan birde ağıza damla verdiler.Birazcık ağladı ama çok şükür ateş olmadı.
Bugün biraz huysuzluğu var ama aşı ile alakalımıdır bilmiyorum.
Topiğin büyük bebeklerinden olduğumuz için tecrübemizi paylaşmayı bir görev bilerek durumumuzu paylaşmak istedim :)
Geçmişe göz attığımda Mira nın ateşlendiğini okudum.Ahhh kuzum yaaa bir senin birde kayranın ateşi dillere destan.
Rabbim acil şifalar versin boncuğuma.
Babycim leptop rahmetli olmuş sanırım :).Umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin :))
Geçmişte başka ne oldu hatırlamıyorum :44:
Hepinizi çok seviyorum
Slm guzel anneler ve onlarin melek yavrulari;
Cok sukur bu hafta evde olacam. Kuzumla guzel vakit geçirmek istiyorum. Yarin hava guzel olursa alip basimizi gezmelere gidrz ins.ana kiz ohhh miss
Pazar gunu de esimle birseyler yapalım basbada cikmiyoruz ramazan gectiginden beri.gezmek istiyorum ben. Hep is hep is olmuyor. Gecmie bakamiyorm ins okuyabilirim.dunyadan ise haberim bile yok
Yaren nur daha iyi toparlandi bayagi. Zaten bkeyfi yerinde çok şükür.
Herkes iyidir ins.yine yazacam.opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?