Selam herkese
Bi kaç gün annemde ve ablamda kaldım geçmiş birikmiş çok şükür bitti:)
Ablamda 2 çocukla tarık buğra çok güzel vakit geçiriyodu dün akşam eve geldik bu gün çok huysuz sıkıldı galiba artık evdeki oyuncaklarındanda sıkılmış olmalıki çok fazla oyalamıyo en uzun oynadığı oyuncağı legoları
Nasıl oyuncaklar alsam bilemedim:26:
Aşılar olunmuş geçmiş olsun kuzularıma bizimkide 8 kasımda daha 1 ay önceden aşı günü saymaya başlamıştım :) rahatsızlandığı zaman iğne olmuştu şimdi dr odasında üzerini çıkardığım zaman kıyamet koparıyo bakalım aşıda ne yapıcak
Talaycım;ben şu anda dışarı çıkarken külotlu çorap giydiriyorum ama havalar iyice soğuduğu zaman termal tayt kullanıcam sıcacık olureniştem kendi oğluşuna alırken tarık buğrayada almış sağolsun hazırda bekliyo:) tarıık buğra tvye çok meraklı izlemeye değilde daha çok kumandayla karıştırmaya:) kanallar değiştikçe hoşuna gidiyo..bazen müzik kanallarında kalıp oynamaya başlıyo bazende pepe izliyo denk gelirse
Azraece ve ilkimcim; sınırsız netleriniz hayırlı olsun sınırsız zamanlar geçirmeniz dileğiyle öptüm sizleri :)
Nagişim; canım ne vardı o kadar ağlıycak kıyamam gözlerinde şişmiş:) çok merak ettim filmi ilk fırsatta izliycem..
Bu arada tarık buğra ya dr alerjikd edikten sonra aklıma ilk çağla ve yarennur geldi ama hatırladım kadarıyla yarennurun göğsünde ve sırtında hırıltı olmuyo?tarık buğra tamamen tıkanıyo.. Sen yinede bi test yaptır inş alerjik değildir
Pekmezi ben sabahaları 1 tatlı kaşığı veriyorum az veriyorum acaba:26: keçi boynuzu pekmezini nerden temin ediyosun canım markası ne?
Kızlar bebişlere hangi marka bal kullanıyosunuz?
Şimdi şişme yelekli mahirime boncuk kayrama ve olmayan elbisesiyle şirineme bakmaya gidiyorum
Selam herkese
Ablamda 2 çocukla tarık buğra çok güzel vakit geçiriyodu dün akşam eve geldik bu gün çok huysuz sıkıldı galiba artık evdeki oyuncaklarındanda sıkılmış olmalıki çok fazla oyalamıyo en uzun oynadığı oyuncağı legoları
Aşılar olunmuş geçmiş olsun kuzularıma bizimkide 8 kasımda daha 1 ay önceden aşı günü saymaya başlamıştım :) rahatsızlandığı zaman iğne olmuştu şimdi dr odasında üzerini çıkardığım zaman kıyamet koparıyo bakalım aşıda ne yapıcak
Talaycım;ben şu anda dışarı çıkarken külotlu çorap giydiriyorum ama havalar iyice soğuduğu zaman termal tayt kullanıcam sıcacık olureniştem kendi oğluşuna alırken tarık buğrayada almış sağolsun hazırda bekliyo:) tarıık buğra tvye çok meraklı izlemeye değilde daha çok kumandayla karıştırmaya:) kanallar değiştikçe hoşuna gidiyo..bazen müzik kanallarında kalıp oynamaya başlıyo bazende pepe izliyo denk gelirse
Azraece ve ilkimcim; sınırsız netleriniz hayırlı olsun sınırsız zamanlar geçirmeniz dileğiyle öptüm sizleri :)
Nagişim; canım ne vardı o kadar ağlıycak kıyamam gözlerinde şişmiş:) çok merak ettim filmi ilk fırsatta izliycem..
Bu arada tarık buğra ya dr alerjikd edikten sonra aklıma ilk çağla ve yarennur geldi ama hatırladım kadarıyla yarennurun göğsünde ve sırtında hırıltı olmuyo?tarık buğra tamamen tıkanıyo.. Sen yinede bi test yaptır inş alerjik değildir
Pekmezi ben sabahaları 1 tatlı kaşığı veriyorum az veriyorum acaba:26: keçi boynuzu pekmezini nerden temin ediyosun canım markası ne?
Şimdi şişme yelekli mahirime boncuk kayrama ve olmayan elbisesiyle şirineme bakmaya gidiyorum
Teşekkürler canımOncelikle miama gecmis olsun.mulu ne zamandir diyecm.miranin magneti bizim buzdolabinda ve kizim mirayi cok iyi taniyor.miya miya diyoristiyor magneti veriyorum mutlu oluyor opuyor.uzun sure elinden bırakmıyor bir yandan dadiyorum artık yanyana gelseler oynasalar falan şu 18 ay asisi beni d korkutuyor bu arada daha bizim asagi yukari 20 gunumuZ varbelki de fazla.
Tum guzelliklerimin 1, 5 yasini da kutluyorum. Bucuklu da oldular
Canım en son ikeadan egitici boncuklu mula ve çekiçli mula oyuncaklarını almıştım tavsiye ederimSelam herkese
Teşekkürler canımKıyamam ben ona ya arkadaşını tanyor demek kuzum benim Canım sen kv.ne falan geldiğin birgün
çıkın gelin bize de bende doya doya seveyim güzeller güzlimi hemde arkadaşıyla oynasınlar
Canım en son ikeadan egitici boncuklu mula ve çekiçli mula oyuncaklarını almıştım tavsiye ederim
Bal olarak Pervari Karakovan Süzme Bal kullanıyorum,siirtten geliyo bize siirtdogalgida.com diye sitesi de var
Herkese çook mutlu haftalar kızlar
C.tesi sabah göz dr.una götürdüm kuşumu,damlalar damlatıldı baya bekledik ve çok şükür gözlerinde bir problem yokmuş
Ordan dr.umuza geçtik hepatit a ve felç aşısını olduk,karma ay sonundaymış.Çok şükür ateş yapmadı zaten dr.da söyledi ama
koca cumartesiyi burnumdan getirdi kuzum,,aman ne huysuzluk ne mutsuzlukİlk defa bu kadar depresif davrandı
Sanırım hem aşının hemde damlanın huysuzluğuyduÇok şükür buda geçti gitti bittii
Dün Mirayı akvaryuma götürdük,,o kadar mutlu olduki anlatamam sizeBalıkların peşinden bayıııık bayıııık diye koşturdu
Camdan sevdi onları...Taaa ki balık adamı görene kadarAkvaryumdaki sakallı balık adam bütün büyüyü bozdu korktu yavrum Akşam eve gelincede beraber balık çizdik resim defterimize Güzel bir gündü ta kii eşim bizi eve bırakıp markete gidene kadar Ben dedim git çay tuz falan al diye...Benim arabayla gitmişti eşim marketteyken hırsız girmiş ipadi çalmış,
güneş gözlüğümü ve parfümümü bideCamı kırmış Neyseki cana gelmedi yine de ne diyim bilemedim ama üzüldüm tabi Cadde üstünde olmuş bide,yanında banka varmış arabayı koyduğu yerin,tutanak falan tutulmuş güvenlik kamerasından bakılacak ama giden gelmez geçmiş olsun...Neyse bizden haberler böyle şekerler
sizleri hergün takip ediyorum ama yazmakta biraz tembelim galiba. burda havalar berbat depresyondayım resmen 2 gün nerdeyse hiç dışarı çıkamadık. yağmur hiç durmadı. bu gün yağmur yoktu ama çok soğuktu yinede 2 saat falan çıktık lorine de bana da çok iyi geldi. bu günlerde çok yoğunum ondan da yazamıyorum 1 aydır dil kursuna başladım. haftanın 5 günü ev saat 2,5 gibi geliyorum. babası bakıyor bu zaman diliminde. onlarda bende alışmaya çalışıyoruz. ilk günler çok zor oldu. eşim lorinle çok haşır neşir değildi işte uyutmakmış yemek yedirmekmiş falan çok zor oldu. birde erkekelerin kafası bizim gibi çalışmıyor. yemezse yemesin diyebiliyor yada akşamdan hazırladığım yeği yemedi mesela başka altarnatif düşünmüyor gibi gibi.... neyse şimdi daha iyiyiz. 1 ayda mide barsak efs. mantar grip oldu. tesadüf belki ama eşim iyi korktu.
kursum 6 ay sonra sınav var eğer verebilirsem buradada hemşirelik yapmamın önü açılacak. bu arada hasta olan tüm kuzucuklara ve annelerine bol geçmiş olsun.
benim kızım 1,5 oldu. topiğin büyük çocuklarıdan galiba. 1 mayıs doğumlu. normalde mayıs sonuydu ama 3 hafta erken doğmuştu. neyse büyüyor bebişlerimiz. bende bizimkinin konuşmamasından şikayetciğim. gerçi annelerin istekleri hiç bitmiyor. önce emeklesin deriz sonra yürürsün sonra....
3 aydır falan yemek yedirmek için çizgi film izletiyorum onunetkisi varmıdır diye bir suçluluk içindeyim. artık tv siz yemezgibi birşey oldu. gerçi bunu yalnızca evde yapıyor dışarda tv olgsunu bilmiyor. yemek saatleri dışında tv açık değil bende eşimde izlemiyoruz. ama lorin yemek yiyelim kızım dediğim an suyunu mama sandalyesine koyuyor sonrada tv gösteriyor. üzülüyorum tabi yemeyen çocuk anneleri derdimi anlıyordur.
şu an boy ve kilo olarak persentil ortalarındayız kilo 10,800 boy 85cm. anne, baba,dede, nene, abi, abla, al, ver, gel, pepee, bebek, falan söylüyor hayvan sesleri falan yapıyor.
bende bir girdim pir girdim sankim yazamıyorum toptan yazayım dedim. anneler zayıflıyor.... topiğin en kilolu annesi aynı zamanda en yaşlı annesi benim galiba. 40 yaşındayım ve tam tamına 85 kiloyum. boy da 161cm olunca biraz balina etli oluyoruz.. ama no problem....
aşılardan bahsedilmiş burada öyle 1ç5 yaş aşısı yok en son aşımızı galiba 13 aylıktı oldu. sonra 5-6 yaşına kadar yok. balık yağını bende düşünüyorum burda dr. tavsiye etmedi. vitamin ilacı falanda vermiyor. yalnızca demir veriyoruz 2 yaşına kadar. aklıma gelen bunlar lorinin yeni foto atıyorum görmek isteyen olursa. kendinize iyi bakın öpüldünüz...
Ooo bayağı hareketli bir hafta sonu geçirmişsiniz canım.. Evet üzücü bir durum hırsızlık ama olsun sizler iyisiniz ya önemli değil..
Birde cok oksurdugu zaman toz zencefil tatli kasigi ucuyla kalani bal olmqk uzre veriyorum sbh aksam. Ayrica hergün 3 yemek kasigi dogal keci boynuzu pekmezi veriyorum. Pekmezi abartma babinda bi düşüncesi olan olursa diye aciklayaym dr alerji yapmiyorsa istersen bir kilo yedir dedi
Sevgiler
kızlar bugün pamuğum eliz ranam 1.5 yaşına girdi
Parka götürdüm bütün istediği oyuncaklara beraber bindik...çocuklarla beraber ben koca eşek...kaydıraktan kaydık,gondola bindik,daha ne varsa bende ortak oldum...çok zevkli ama komik :) babası gelincede pasta keseceğiz...hediyesi de hazır...böyle işte...
...
öncelikle maşallah diyorum demek yemekten sonra uyuyor ha .bizimkinin içine zombi girmiş gibi yada enerji içeceği içmiş gibi.uyusun diye gözünün içine baktıkça o dahada hareketleniyo.saatlerde geçmek bilmiyo bu konuda çoook dertliyim çok.neee? Gece yatmadan 200 ml süt mü? Dostum, bizimkiler o kadar süt içse, ohoooBizimki erken (akşam saat 8 gibi) uyuduğundan, akşam yemeği vs derken uyuyakalıyor. Gece yatmadan önce besleyemiyorum yani Ama sabah erken kalkıp "anneeeaaa, mammaaa" dediği için kahvaltı öncesi alıyor gece öğününü
Son zamanlarda uyanmaları 'e indi. Hatta bir gün hiç uyanmadı, sabah 5'te komple uyandıöyle böyle, geçecek işte. Naabacaan
güzel bir hafta sonundan merhaba
Kosesine bam telime dokundu bu film.gozlerim hala sisay allah baska seylerden aglatmasin. Uzun suredir boyle aglamadm.esim senin yuzunden dagildm diyor o thor a girmk istiyordu.ciktiktan sonra bile esimle yorumlarkrn agliyorum.tabi esimde cok aglamis. Anne baba olmak ile de biraz alakali belk de ama en önemlisi insan olmakla ilgili.canlar gidebilirseniz gidin bu filme. Cok ama cok begendk biz...
.
[]
dilberege benim bebişte oyuncaklarından sıkıldı şimdi bultak yapbozları birde legolarıyla oynuyor.bende yeni oyuncak arayışındayım malum önümüz kış dışarı çıkamayacak.benimkinin en severek oynadığı oyuncak sanırım benim.aha bu sabah ona çorba yaparken sandalyeyi tezgaha yaklaştırıp suyla oynamasına izin veriyorum bi gözüm sürekli onda düşecek diye aklım çıkıyor ama başka çarem yok.
Bugün hicri yılbaşı kızlar hepinizin muharrem ayı mubarek olsun yakında aşureler kaynıcak evimiz bereket dolucak inş.
herkese günaydınlar, iyi haftalar diliyorum , herşey gönlünüzce olsun
Teşekkürler canımKıyamam ben ona ya arkadaşını tanyor demek kuzum benim Canım sen kv.ne falan geldiğin birgün
çıkın gelin bize de bende doya doya seveyim güzeller güzlimi hemde arkadaşıyla oynasınlar
Canım en son ikeadan egitici boncuklu mula ve çekiçli mula oyuncaklarını almıştım tavsiye ederim
Bal olarak Pervari Karakovan Süzme Bal kullanıyorum,siirtten geliyo bize siirtdogalgida.com diye sitesi de var
C.tesi sabah göz dr.una götürdüm kuşumu,damlalar damlatıldı baya bekledik ve çok şükür gözlerinde bir problem yokmuş
Ordan dr.umuza geçtik hepatit a ve felç aşısını olduk,karma ay sonundaymış.Çok şükür ateş yapmadı zaten dr.da söyledi ama
koca cumartesiyi burnumdan getirdi kuzum,,aman ne huysuzluk ne mutsuzlukİlk defa bu kadar depresif davrandı
Sanırım hem aşının hemde damlanın huysuzluğuyduÇok şükür buda geçti gitti bittii
Dün Mirayı akvaryuma götürdük,,o kadar mutlu olduki anlatamam sizeBalıkların peşinden bayıııık bayıııık diye koşturdu
Camdan sevdi onları...Taaa ki balık adamı görene kadarAkvaryumdaki sakallı balık adam bütün büyüyü bozdu korktu yavrum Akşam eve gelincede beraber balık çizdik resim defterimize Güzel bir gündü ta kii eşim bizi eve bırakıp markete gidene kadar Ben dedim git çay tuz falan al diye...Benim arabayla gitmişti eşim marketteyken hırsız girmiş ipadi çalmış,
güneş gözlüğümü ve parfümümü bideCamı kırmış Neyseki cana gelmedi yine de ne diyim bilemedim ama üzüldüm tabi Cadde üstünde olmuş bide,yanında banka varmış arabayı koyduğu yerin,tutanak falan tutulmuş güvenlik kamerasından bakılacak ama giden gelmez geçmiş olsun...Neyse bizden haberler böyle şekerler
cnm sisme yelekli Mahiri daha cekemedim ama en yakin zamanda koyucam,,cok yakinda bizi izlemeye devam edin hemi :))
Tatlicadim caditatlimarkamdan yazmissin kiz film cok fenaydi ya valla.izleyen olursa ve sende izlersen yorumlarinizi bekliyorum. Bi ben mi boyle aglamisim
Tarikim sikilmistir annesi. Yaren nur oyuncaklarina cidddi anlamda daha yeni uzun süreli oynamaya başladı bir bir bucuk ay kadar oldu. Eve oyun cadiri aldk. Bebek sallıyor mama yediriyor ayseye ninni eeee soyluyor legolarla oynuyor akilli telefonuyla oynuyor topla vss...
Genel anlamda cok keyifli kipirdak ama dun 12 yasinda 6 yasinda amcalari ve 15 yasindaki halasini gorunce havalara uctu. Kollarını havaya aca aca mutlulukla yurudu. Cok ozlemis ve ozellikle küçük amcalarini cok ozlemis onu anladim yavrum benim. Ama ayni yaş gruplariyla pek anlasamiyor. Onlara kotu kotu bakip tartaklayabiliyorablamin oglu bugrayla hep kavga ediyorlar oyuncaklari paylasamiyorlar bir turlu.darp var entrika var
Demem o ki sikilir tabi cocuk.poset patlatmaca denediniz mi? Bomm diyorum patlatinca yaren nur gulme krizine giriyorhatta videosunu bile cektm.
Cok akıllı bunlar ya. Su super dadida bir oyuncak gordm adini bilmiyorum ama kucuk sekilleri kendi deliklerinden geciriyorsun gayet wglenceli gorunuyordu bulursam alacam.hatta bulan almis olan varsa haberim olsun
Bu alerji konusu evet cigere inmiyor ama genel anlamda nezle oluyoruz burun akintisi hapşırma oksurme.sonra ya ilac kullanmadan yada kullanarak geciriyoruz. Mesela suan peditus kullanıyorum. Ama yaren nurun biseyi kalmadi.bugun biraktm 5, gundu. Ilac kullanmk istemiyorum. Bir ara bir dra goturmustm test yapmadan alerjik bronşit demişti. Bilemiyorum ama bunu ogrenmeliym.
Birde hala gazlanan bebisler var mi? Yaren nur birkac gecedir karin agrisi çekiyor cok agliyor gazcikarinca rahatkiyor ama o gaz cikana kadar gece gece ciglik cigliga. Neden karni agrir ki tasa oturmaz saglam giyinir yedikleri desen her zamanki gibi. Anlamadm fikri ve onerisi olan varsa paylassin lutfen.
Bu arada pekmez dogal olarak satilan diye alıyorum belki basli bir marka yok iyisi ditorlar alıyorum ben tavsiye uzerine alıyorum mesela suan ancora adli bir marka var.kv almis inermisler.
Balda da balparmak cicek bali kullanıyorum cunku etrafta baska bilindk bal yok benim:))
Iste böyle...
Sağ ol cicim ben de seni öpüyorum. Kuzuma da geçmiş olsun alerjik derken hep böyle mi olacakmış düzelmez miymiş.Selam herkese
Oncelikle miama gecmis olsun.mulu ne zamandir diyecm.miranin magneti bizim buzdolabinda ve kizim mirayi cok iyi taniyor.miya miya diyoristiyor magneti veriyorum mutlu oluyor opuyor.uzun sure elinden bırakmıyor bir yandan dadiyorum artık yanyana gelseler oynasalar falan şu 18 ay asisi beni d korkutuyor bu arada daha bizim asagi yukari 20 gunumuZ varbelki de fazla.
Tum guzelliklerimin 1, 5 yasini da kutluyorum. Bucuklu da oldular
Darisi basima
Baby cnm laptop gazı olmuş kurtarildi mi merak icindeyimcagla yavrum yemek yapmj istemis.chih
Ciro azraece ve senin yorumları na koptm. Hepiniz cok tatlisinizsensiz olmaz. Tabi ki diger ballarim da olmazsa olmaz.
Tatlicadi maşallah tarik bugraya.sulun gibi delikanli olacak koca bebem benim. Alerjik mi dedi dr. Sanrim yaren nur da oyle. Cok sik oluyor. Bir daha yasarsam bende test yaptirayim.cok uzak kaldin sende daha cok ge lütfen
Azraece wifin hayirli olsn.yasasin özgür lukbende ne cektm bu telefondn ya parmaklar zaten sakat cok yoruyor beni ece sultan nasil bakaym onunla ilgili pek bisey goremedm sanirim.
Turucu masallah subhanallah kayramiA. Kainat erkek guzeli secilir b gidisle Rabbim korusun.
Talay gez cnm gez.ne yapsan kardir.musab bilal de ins birazcik daha kilo alsin at kafandan su dusunceyi. En basi saglik tabikidecinsiyet durumu ne zaman belli olacak?
Alyel ne yapıyorsun bacim? Ordan oraya surukleniyorsun cnm isin zor ama sabret bitecek bu günler de.Allah kolaylik versin.
Melegim haklisin.belki ileride krese falan verirsen basbasa birazcik bişeyler yapabilirsin. Kv olmasa bende yapamam kacamk.mahirin de 1, 5 yasi kutlu olsn ve onada gecmis olsun
Ilkim seni bende sordm sekerrr.keske arayip soraydmbeste gibi bizimkiler de genel olaak. Vuran isiran. Yaren nur bu ara terketti gibi.ddaha cok gel lutfen ozleniyorsun.netin hayirli olsn.
Pilatesciler varmis evde olursa bende mi yapsam acaba?Allah muvaffak etsin ins.
Dilberege balik yagi bende düşünüyorum gidince dra soraym bir amq cok pis kokuyormus turuncunun da dedigi gibi bilemedm:44:isine alisabildn mi? Kaan tam olarak iyilesti mi?
Beykoz kiz ndn daha ffazla yazmiyosun bakem? Enesten haberler ver.optum sarimi ve seni.
Sekersiz sende yogunsun sanirsam? defne de iyidir ins.
Planner cnm hayirli olsn Allah tamamina erdirsin.sen bu ara resim koymuyosun seni de cok ozldm foto koy bakim. Son halin nedir? Mesela nisandan bir kare. Zeynoyu nasıl suslemissin bir gorwlim diyorum anali kizli
Yaren nur icin yorumlara sağolun. O sizin guzelliginiz dostlaar
Allahim aksam olmus. Unuttum mu acaba birileroni yoksa?
Su eskiler nerede yaw.lillac sanirim tamamen terketti bizi
Neyse annemlere gideym.belki bir faydam dokunur. Ses telleri kotu. Dr konusma demis.grip cok kotu vurdu ve o da zaturre
Beni de migren rahat bırakmıyor hep bi bas agrisi bu aralar.
Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin degil mi ama? Cok şükür bu gunumuze.
Simdilik benden bu kadar.sevgilerimlen hoscakalin
sizleri hergün takip ediyorum ama yazmakta biraz tembelim galiba. burda havalar berbat depresyondayım resmen 2 gün nerdeyse hiç dışarı çıkamadık. yağmur hiç durmadı. bu gün yağmur yoktu ama çok soğuktu yinede 2 saat falan çıktık lorine de bana da çok iyi geldi. bu günlerde çok yoğunum ondan da yazamıyorum 1 aydır dil kursuna başladım. haftanın 5 günü ev saat 2,5 gibi geliyorum. babası bakıyor bu zaman diliminde. onlarda bende alışmaya çalışıyoruz. ilk günler çok zor oldu. eşim lorinle çok haşır neşir değildi işte uyutmakmış yemek yedirmekmiş falan çok zor oldu. birde erkekelerin kafası bizim gibi çalışmıyor. yemezse yemesin diyebiliyor yada akşamdan hazırladığım yeği yemedi mesela başka altarnatif düşünmüyor gibi gibi.... neyse şimdi daha iyiyiz. 1 ayda mide barsak efs. mantar grip oldu. tesadüf belki ama eşim iyi korktu.
kursum 6 ay sonra sınav var eğer verebilirsem buradada hemşirelik yapmamın önü açılacak. bu arada hasta olan tüm kuzucuklara ve annelerine bol geçmiş olsun.
benim kızım 1,5 oldu. topiğin büyük çocuklarıdan galiba. 1 mayıs doğumlu. normalde mayıs sonuydu ama 3 hafta erken doğmuştu. neyse büyüyor bebişlerimiz. bende bizimkinin konuşmamasından şikayetciğim. gerçi annelerin istekleri hiç bitmiyor. önce emeklesin deriz sonra yürürsün sonra....
3 aydır falan yemek yedirmek için çizgi film izletiyorum onunetkisi varmıdır diye bir suçluluk içindeyim. artık tv siz yemezgibi birşey oldu. gerçi bunu yalnızca evde yapıyor dışarda tv olgsunu bilmiyor. yemek saatleri dışında tv açık değil bende eşimde izlemiyoruz. ama lorin yemek yiyelim kızım dediğim an suyunu mama sandalyesine koyuyor sonrada tv gösteriyor. üzülüyorum tabi yemeyen çocuk anneleri derdimi anlıyordur.
şu an boy ve kilo olarak persentil ortalarındayız kilo 10,800 boy 85cm. anne, baba,dede, nene, abi, abla, al, ver, gel, pepee, bebek, falan söylüyor hayvan sesleri falan yapıyor.
bende bir girdim pir girdim sankim yazamıyorum toptan yazayım dedim. anneler zayıflıyor.... topiğin en kilolu annesi aynı zamanda en yaşlı annesi benim galiba. 40 yaşındayım ve tam tamına 85 kiloyum. boy da 161cm olunca biraz balina etli oluyoruz.. ama no problem....
aşılardan bahsedilmiş burada öyle 1ç5 yaş aşısı yok en son aşımızı galiba 13 aylıktı oldu. sonra 5-6 yaşına kadar yok. balık yağını bende düşünüyorum burda dr. tavsiye etmedi. vitamin ilacı falanda vermiyor. yalnızca demir veriyoruz 2 yaşına kadar. aklıma gelen bunlar lorinin yeni foto atıyorum görmek isteyen olursa. kendinize iyi bakın öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?