2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam minnoşlarben geldimbi kahve yapan yokmu
eşim beni şaşırttı gitmiş yeni laptop almışoysaki bu ara işleride iyi degildi ki ev krediside ödüyo
bana sorsaydı alma derdim ama içinden gelmişçok sevindim bi yandanda gerek yoktu diye üzüldüm..neyse yine aranızdayım
benden kurtulacagınızımı sandınızhatta bundan sonra daha çok yazacam bu klavye çok rahatmış
kimse tutmasın beni
bende çocuklarda çok şükür iyiyizyaramaz bi durum yok..
geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı..
ilkimcim çağlayı daha sütten kesmedim ama bundan 1 ay önce bi denemem olmuştu başaramadım..bugün yarın kesecem kesin kararlıyım canım..senide anlıyorum ama eger dişleri çıkmak üzereyse bencede biraz daha beklemelisin.bizim şu an gelen giden diş yok o yüzden benim için en iyi zaman..bi kaç güne paylaşırım canım..

Bes katli ama cok daireli bir apartmanda oturuyoruz biz..simdi bunu neden yazdim dimi..sundan ki..oglumu bugun disari cikardim bazi isler vardi disarda yoksa bugun cok soguktu yani mecbur kaldik biraz...neyse eve donuste pushchairden indirdim baktim apatmanin kapisina yoneldi alla alla dedim galiba usudu bu cocuk dedim..kapidan girdi bir baktim asansorun onunde durdu ki normalde heryere deli gibi kosturan cocuktur..asansor geldi bindi ve yuzundeki o ifadeyi gormelisiniz bana boyle tatli tatli siritiyor herhalde kendiisini ozgur hissetmenin mutlulugu diye dusundum..indik asansorden bir baktik oglum bizim evin yolunu tutu hic bir sey soylemeden bana yolu gosterdi sanki,, o onden ben arkadan gibiyoruz ...bir katta cok kapi var ve inanin labirent gibi bir yer ve Mahirin dogru yone gidip ve kendi evimizin kapisina gitmesine inanin cok sasirdim...simdi geldi evin kapisina bu sefer eli ile alttaki emminet kilidine parmagini sokarak aciyor hareketi yapti..e be oglum artik evin yolunuda biliyorsun buyudun demek simdi sunu anladimki benim sipa istedigi herseyi bal gibi ogrenip uyguluyor..yeteriki pasa gonulleri istesin..

Bir gunumuzden bir kesit ...

aferim mahirevalla çok akıllılar melegim bende bazen şaşıp kalıyorum..
diyorum 2 karış boyuyla neler yapıyo neleri anlıyo:)
Allah hepsini nazarlardan korusun

Son düzenleme:
Bu akşam bebek görmeye gittik :) 50 gunluk mis kuzuuuu cok guzeldi. Unutmuşum o zamanları. Kızdım kendime :) ama üzüyo annesini. Tek gögsunu almıyo, ötekini de zar zor emiyo :/ napmak lazım ki

zaman çok hızlı geçiyo dimi:26:2 yıl sonra bu hallerini bile hiç hatırlamayacaksınız..o yüzden bolcana video çekin diye boşuna demiyorum
kızma kendineneyse ben niye kızıyosam sana:))
acaba neden diger memeyi almıyo ki:26:benim yigenim 1 yaşından sonra annesinin tek gögsünü almıştı:26:tuhaf şeyler bende anlam veremedim cnm..büyüyünce onlara sorarız acaba neden böyle yapıyolar:)şaka bi yana acaba tadlarımı farklı oluyo olabilirmi:26:

Ooh oh yandan ne guzel bir haber boyle hadi gel islatalim yeni laptop unu sekerim..hayirli ugurlu olsun ins..rabbim Cagla kuzusunun eziyetlerinden korusun ins amin...almisken kuzuma da alsaydi ya bir tane simdi Cagla bunu begenip uzerinde pasta yapmaya kalmasin :))
klavyesi rahat olan laptop hangisi yahu soylede bizde bir el atalim :)) ]
Gelmene cok sevimdim ,yerin cok belli anaciim sayfalar ilerlemek bilmedi geliyom gidiyor ayni sayfa

Bu akşam bebek görmeye gittik :) 50 gunluk mis kuzuuuu cok guzeldi. Unutmuşum o zamanları. Kızdım kendime :) ama üzüyo annesini. Tek gögsunu almıyo, ötekini de zar zor emiyo :/ napmak lazım ki

Ayy deme bende cok ozledim bebek kokusunu..rabbim nasip ederse yapcam bir tane daaha ...valla bekliyoruz bakalim hayirlisi diyelim..

Uzuntusunu cok iyi anliyorum benim oglanda bir turlu emmek bilmedi..ben gogus arasinda tat farki oldugundan diye degilde sut coklugu bakimdan farkli oldugu icin diye dusunuyorum...

ıslatalım melegim
bende sizleri özledim ne yalan söyliyim sizsiz zaman geçmek bilmedi:)kendimi temizlige verdim:)bütün evi tertemiz yaptım:)
çok alışmışım sizevalla kovsanızda gitmemçekeceksiniz mecbursunuz
umarım çağla bu bilgisayarıma bişey yapmaz:18:artık kocamın yüzüne bakacak yüzüm kalmazçok dikkat etmeliyim çokkk
çağla aşırı derecede döken saçan bir kızgünde 5 defa üst degiştiriyoruz hiç abartmıyorumhergün makina çalışıyo
yani cerenide büyüttüm ama böyle degildi,,çağla bambaşka çıktı:))

:) o gööğüsteki sütü içmiyomuş bilmiyorum. Ötekini de azcık emip ağladı. Az geliyo herhalde diye düşündüm ben. Bilemiyorum. Ayrıca hoş geldin yeni laptopun hayırlı olsun
Harika. Bravo kuzuma. Anlıyolar valla. Bizim sıpa da cok fena oldu

Yap yap hemen ni tane kız :)

[video=youtube;inaT9o8DwJE]http://www.youtube.com/watch?v=inaT9o8DwJE[/video] sayıları öğreniyoruz

ya ben bu eceyi yerim yerimmmm
ne kadar akıllı ne kadar zeki maşallahnasılda sayıların yerlerini ezberlemiş bakmadan takıyo akıllı kuzu:)
annesine çekmiş olmalı:)
ilk videoda azraece niye çocuga kızıyono atacak sen toplayacanişin ne:)
Allah nazarlardan saklasın maşallah eceye

duydum ki sayfalar ilerlemiyormuş hareket getirelim dedim videolarımızla umarım iyi yapmışızdır:))

mutlum geçmiş olsun annemin evindeyken çokcana soyulduğumuz için anlayabiliyorum. sana bişey diyimmi benim görümce evlenemedi ya seviniyom istanbuldan ayrılamadı diye belkim gelirim diye çok mu kötüyüm ne:)) çıkmadık candan üimt kesilmezmiş ama:))

meleğim mahire koccaman maşallah evin yolunu bilen erkek iyidir:))

bebeğim bana sürpiz olmadı haberin yine de güle güle çağladan uzak kullanman ümidiyle:))

yeşilçayım hala bebek arabalarında küçük bebek görünce ayyy diye seven biri olarak kıskandım seni:)) meme mevzusunda annesi pes etmicek asla uğraşsın alması için hep derim

he anasına çekti oxford mezunuyum ya :)) ya zilli öyle cadı ki biliyor benim onları takmasını istediğimi işi zora sokmak için uğraşıyor kullanıyor beni resmen hanfendi:))

maşallah eceye. eşimide çağırdım birlikte izledik. ne oyunlar oynayalım diye bana soruyordu iyi denk geldi. ama bizim kız çok sabırsız. sonuna kadar götüremiyor birşeyi. gıbta ettim ece yi annesini. eşim diyor ki biz geç mi kalmışız.

minyatürcüm geç kalmadınız tam zamanı biz belki biraz erken başlamış olabiliriz. asıl şimdi başlıcaksınız evet başlarda ilgilenmiyorlar ya da yarıda bırakıyorlar ama çok sabırlı olmak gerek. ben ece ilgilenmediği zamanlarda kendim oynamaya devam ediyordum baktım yavaş yavaş o da dahil oluyor ve bigün bi baktım o da yapmaya başladı. bi başladımı hoşlandımı yapmaktan gerisi kendiliğinden gelir bir de başardığı zaman abartılı afferinler alkışlar çok hoşlarına gidiyor.

Canım çok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz şimdiYazını da en kısa sürede okuyucam
welcome babyHayırlı olsun yeni laptopun
MAŞALLAH MahirimeÇok akıllı bunlar çokPaşamız o bizim tabiki paşa gönlü isterse yapıcak
Ya inşallah gelirsiniz de doya doya görüşürüz:13:Bak şimdi bende sevindim görümcenin evlemediğine gördün mü
Söyle ona İstanbuldan koca bulsun hatta daha sık görüşelimSende walla Türkiyeyi gezdin buraya gelemedin bi türlü
Ecemin o güzel hallerine kocamaaaaan MAŞALLAHAllah nazarlardan saklasın güzel kuzumu

Herkese mutlu günler

sabah sabah izle izle doyamadım eceye o kuyruk palmiye saçına,minnik göbüşüne ve tatlı parmaklarını ayrı ayrı ısırdım ve kocaman maşallah diyorum.yapbozlarınızı nerden aldınız çok güzellermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…