[video=youtube;inaT9o8DwJE]http://www.youtube.com/watch?v=inaT9o8DwJE[/video] sayıları öğreniyoruz
çocuktan sonra saçı beyazlayan bir ben varım sanıyordum valla moralimi düzelttiniz kızlar eee mayıs anneleri anca beraber kanca beraber.toptan saç boyatmaya gideriz ama ben hamileyim:26:
"topikteki bazı arkadaşların saçları beyazlamış" dediğimde, eşim "ömür törpüsü bu çocuklar. tabi beyazlar" dedi
ay sanki kendisi 9 ay karnında taşıdı, doğurdu ve geceleri kalktı
neyse, ne diyecektim :44: hah, evet saçınızı boyatmazsanız da kına yakabilirsiniz :26: yaf, tamam boyatmaya para vermek istemediğim için kına yakıyorumbu mesajı umarım beykoz ve meleğim hanımlar okumaz yoksam pintiliğimin tescilinin resmidir :18:
ya demeyin kızlar.. ben son adetimden bi kaç gun önce kazaya kurban gittim.. ama üstüne regl oldum.. gecen haftasonu da midem bulandı fenaaaa.. kafamı kaldıramadım saatlerce... sonra test aldım baktım negatif ama 3 gündür kahverengi lekelenmem var... ne olur hamile olabilirsin demeyinnnnn... nayır nolamaaaazzzzz
Bilmiyorum kiben de mi 😜
sekersiz sendemi beyaaa
inş hamilesindir yoksa kimsenin kalacagı yok tasarlıyarak
kanda baktır yarın bacım bize haber edersin biz meraklıyız cancazımmmm
babycim agzından bal damlıyor balımmm
seni cok özledikkkk sende kaza yokmu gıııı anlat anlat fit gacııı :94:
Ayyy hadi bakalım hayırlısı canım Allah gönlüne göre versinesmer bombam onlar beyaz değildir ışık vurmuştur şekerim:)) dur seni heyecanlandırayım başka topiklerde arama heyecan:)) şimdik ben benimkinlen ankarada barışınca ufo yaktık okeyimizde olmadığı için:) eşim korunduki benim içime kurt düşmedi değil:)) velhasıl geçen gün bir mide ağrısı bende evde soda yok karşı komşumdan istedim. ertesi günde 6 aylık hamile komşum ona gitmiş midem ağrıyor diye o da şaka yapmış kendince zeynoda dün ağrıyor diye geziniyordu hamile olmasın demiş:) bana söylediler güldük:)) ayın 10. regl olmam gerek ama dün akşam kahverengi çok az lekelenmem oldu sabah baktım acaba yerleşme kanaması olabilirmi diyede çok erken uyuşmuyor. velhasıl bundan mütevellit sürpiz yumurta olabilir:)))
Neveeetttt nolabilirrrrrya demeyin kızlar.. ben son adetimden bi kaç gun önce kazaya kurban gittim.. ama üstüne regl oldum.. gecen haftasonu da midem bulandı fenaaaa.. kafamı kaldıramadım saatlerce... sonra test aldım baktım negatif ama 3 gündür kahverengi lekelenmem var... ne olur hamile olabilirsin demeyinnnnn... nayır nolamaaaazzzzz
Canım teşekkür ederim canım sorma wallamutlucum canım ya okumamışım atlamışım sanırım:26:geçmiş olsun hırsızlık olayı yaşamışsınız hay Allah ya:26:Allah insanlara akıl fikir birazda vicdan versin ne diyimçok sinirlendim
başka kime yazacaktım yine unuttumneyse bundan sonra bu sayfada adı geçsin isteyen varsa bana özelden bildirsin:)
kafam almıyo
Sağol NagişimHemen kacacam
Mutlu gecmis olsun cnm
günaydın beykozcum aşkolsun ben bizzat tasarlayarak ve isteyerek hamile kaldım.
çikocugum kınalı kuzumküçük hanfendi topigin cimrisi cebinde akrepmi var demek sende sütten kesecen bekle 2 gün sonra açıklama yapacam seni aydınlatacam beni izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?