2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çocuktan sonra saçı beyazlayan bir ben varım sanıyordum valla moralimi düzelttiniz kızlar eee mayıs anneleri anca beraber kanca beraber.toptan saç boyatmaya gideriz ama ben hamileyim:26:

"topikteki bazı arkadaşların saçları beyazlamış" dediğimde, eşim "ömür törpüsü bu çocuklar. tabi beyazlar " dedi
ay sanki kendisi 9 ay karnında taşıdı, doğurdu ve geceleri kalktı
neyse, ne diyecektim :44: hah, evet saçınızı boyatmazsanız da kına yakabilirsiniz :26: yaf, tamam boyatmaya para vermek istemediğim için kına yakıyorum bu mesajı umarım beykoz ve meleğim hanımlar okumaz yoksam pintiliğimin tescilinin resmidir :18:

ya demeyin kızlar.. ben son adetimden bi kaç gun önce kazaya kurban gittim.. ama üstüne regl oldum.. gecen haftasonu da midem bulandı fenaaaa.. kafamı kaldıramadım saatlerce... sonra test aldım baktım negatif ama 3 gündür kahverengi lekelenmem var... ne olur hamile olabilirsin demeyinnnnn... nayır nolamaaaazzzzz

artıık cok gec ckiriko hanım
kız kafana bari harca beyaaaa
ben hiç hazetmem cimriden haaaa
sen iyi kazanıyorsundur canım
cabuk orhan cemale sıfır oyuncak alıyorsun
kafanıda kuaförde boyatıyorsun görecemmmm
yoksa noterden cimriligini tasdikletiririm

sende mi brütüs:))

herkese selammmmnasılsınız ben çok yorgunum
bugün gelen giden eksik olmadısabah aradılar dedim gelinyengelerim bendeyken üsatüne başka misafir geldi
ev curcuna ve gelenlerde birbirini tanımıyo hangileriyle sohpet edecegimi şaşırdımiçimden dedim ki
''misafir misafiri begenmez,ev sahibi hiç birini istemez''
daha onlar gitti üstüne kv ve kp geldionlar gitti üstüne regl oldum
yani anlayacagınız bugün bana gelen geleneydi
neyse belim çok agırıyo,geçmişe daha bakamadım..çağlayı uyutayım geliyorum bekleyin benii
gerçi kimsede yok kime geliyosamaman sakın ola siz bana gelmeyin ha

mutlucum canım ya okumamışım atlamışım sanırım:26:geçmiş olsun hırsızlık olayı yaşamışsınız hay Allah ya:26:Allah insanlara akıl fikir birazda vicdan versin ne diyimçok sinirlendim
tatlıcadım canım kaç oldu sana yazacam unutuyorumseninle sohpet etmeyi özledim hiç denk gelemiyoruzgeçen katı meyve sıkacagı sormuştun ben aldım baya oldu markası homend en küçük boyunu aldım heryere sıgıyo ama meyveleri tüm şekilde atamıyorum,bölüp atıyorum sıgmıyo haznesi biraz dar..bide philips te vardı sanırım hem küçük hem meyveleri tam atabiliyosun ama çok pahalıydıben almadım..yakışıklı X damadımı öperim:))
azraece kazayamı kurban gittin tam anlamadım biraz konuyu açarmısın canım:)ayrıca senin oxford ta okumana gerek yokben senin ne kadar zeki oldugunu çok iyi biliyorumunuttunmujames bond
şekersiz sendemi kazaya kurban gittinsende bu konuyu biraz aç pek anlayamadımhakkınıza hayırlısı olsun..
kujum seni çok merak ediyorum nerdesin canım benimkimde nosu varsa bi arasın lütfen
hejarcım demek yakışıklı ogluşun artık yaramazlık yapıp çekmece karıştırıyo:)sen daha dur başına neler gelcek haberin yok:))
biz az çekmedik sıra sende öperim ikinizide
talaycım benim saçlar beyazlamadıama beyin damarlarım agarmış olabilirçok stres yüklüyümbu arada cinsiyeti ne zaman ögrenecez,merak içindeyim..
çikocugum kınalı kuzumküçük hanfenditopigin cimrisicebinde akrepmi vardemek sende sütten kesecen bekle 2 gün sonra açıklama yapacam seni aydınlatacambeni izle
beykoz cigerim senin bu yaşta saçın beyazlamış olamazkesin sana nur yagmıştır:))ondan beyaz görünmüştür gözüne:)

başka kime yazacaktım yine unuttumneyse bundan sonra bu sayfada adı geçsin isteyen varsa bana özelden bildirsin:)
kafam almıyo

bu kadar misafirin üstüne bide akşam yemegi yapamadım eşime dedim balık al gel
pişirtip getirdiçağla löpür löpür yedi maşallahbalıgı çok seviyo,ceren hanım hiç sevmiyo
biri bişey sevse digeri sevmezkaynanamda burdaydı yemek yiyip gelmişler oturmadılar sofraya ama eşim özel anasına ekmak arası yaptı,kaynanamda maşallah 2 lokmada çeyrek ekmegi götürdü:94:
kayınbabam istikrarlı adamdıryemiycem dedi yemedi
ay bende sanki çok önemli bişey anlatıyorumne okuyosunuz işiniz gücünüz yokmu
neyse konuyu şuraya baglamak istiyorum
ceren az yedi kv bana diyoki ''kalk çocuga bişeyler yap''
dedim sofra burda bunu yerse yer başka birşey yapmıycambaktım hala ısrar ediyodedim bunu yiycek
bana böyle baktı ya herşeye karışmasına sinir oluyorum,ben cereni ondan iyi tanıyorum,mızmızlanacak ama yiyecek
dedigim gibide oldu sofrayı kaldırdım gitti mutfaga tabagını aldı yedi
neyse ben regliyim belki ondan biraz fazla gerilmiş olabilirim

kimsede bişey yazmıyonerdesiniz
bende oyun oynamaya gidiyorumbelki birazdan dönerim
dönersem hep sizinleyimdir,dönmessem hiç sizin olmamışımdır
ben dönene döner demem,o döner benim olmayınca

çalıntıdır:)

babycim agzından bal damlıyor balımmm
seni cok özledikkkk sende kaza yokmu gıııı anlat anlat fit gacııı :94:

babycim agzından bal damlıyor balımmm
seni cok özledikkkk sende kaza yokmu gıııı anlat anlat fit gacııı :94:

yok canım bende kaza maza yokaşırı derecede korunuyoruz:)
ben dogum kontrol hapı kullanıyorum,eşimde kendini koruyo bide kendi aramızda korunuyoruz
bide sipral taktırırsam tam olacakbu şekilde korununca kaza olmuyo:)
şaka bi yana ben ne yapacam bilemiyorum yine kendi aramızda korunuyoruz ve ben çok korkuyorum:18:
yani 3. çocugu şimdilik düşünmğyoruz ama belki 3 sene sonra düşünebilirizo zamana kadar ne yapacam nasıl korunacam:18:
spral taktırsammı acırmı:18:bide tekrar çıkarttırması var offff
ayrıca fit dedigin için mersi canım o senin kendi fitligin:)
çaktırma kilo almışım tam 3 kilo58 oldum

Hemen kacacam

Mutlu gecmis olsun cnm
Baby hayirli olsun.

Aramizda şüpheli bayanlar varmış hakkinizda hayirlisi olsun.

Ve azraece dun gece oldum oldum onu isirmak yanaklarini sikmk istiyorum. Maşallah kuzuma ya akillim benim.
Esim de gordu sadece 32 disimizi gosterdk birbirimize masallah guzelime.prenses ya.

Sekersiz mentossori topigine baktim o defnenin firca tutan ellerini yerim ben.ay tun fotolar harikaydi bebegim ya cok tatli veeee cok akilli cok.kizimin gizli kardesidir bu arada defne

Analar akilli olunca bebeler de aliyor işte böylesaka bi yana da gercekten cok emeginiz var.helal kuzulara da size de.

Bu tarz yapboz bir tane var bizde oynuyoruz ama bizimki iki takiyor iki cikariykr yenilerini bu hafta sonu alacaz.

Mahirime de helal aynen istedigi zaman herseyi yapar. Seninki bilip de yaomayanlardan. Masallahhhh....

Herkese mutlu gunler. Beni girdap gibi icine ceken isimin basina donuyorum.

günaydın beykozcum aşkolsun ben bizzat tasarlayarak ve isteyerek hamile kaldım.
bu sabah gece aramıza kaçak giren bıdığımın uykulu halini izleyerek uyandım o kadar masumlar o kadar güzellerki
dün bizdede balık vardı artık yemek yapmak için yeni taktiğim musab bilali sandalyenin üzerine çıkarıp musluğu hafif acıyorum o suyla oynuyor bi gözüm onda bende rahat rahat çorbamı salatamı ve balığımı yaptım.işin kötü yanı sürekli oynamak istiyor böyle gidersek su faturasından batıcaz.

Ayyy hadi bakalım hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin
Neveeetttt nolabilirrrrrHadi hayırlısı canım
Canım teşekkür ederim canım sorma walla
Hemen kacacam

Mutlu gecmis olsun cnm
Sağol Nagişim

Herkese güzel günler annekuşlarDün kızıma dondurma yalayan bebek aldık:131:Oyuncakçıda gördü çok sevindi ayyy ayy diye,
dün akşam bebeğimizi besledik Mira ablasının tabak çatalıylaaltını değiştirdik bideBenim ona yaptığım ne varsa aynısını bebeğe yaptı çok güldümBebeğe mama yedirirken uçak uçak diyoUçak geliyomuşHerşey güzeldi de 23.00da uyuyup gece 3te uyanmayaydı iyidiSonrası klasikleşmiş uyumama seansı işte...
Gözlerim batıyo kızlar valla Çabuk geçen kısacık bir gün olsun lütfeeeen

günaydın beykozcum aşkolsun ben bizzat tasarlayarak ve isteyerek hamile kaldım.

Talay hanım, sizi "tasarlayarak ve isteyerek hamile kalmak"tan suçlu bulduk

topikimizde bu hamilelik konusu nedir ey ahali? benim de bir kazam olmuştu ama hem test negatif çıktı hem de regl oldum fekat dün yemekte arkadaşım usulca "hamile misin" dedi :18: "ay hayır, naası, yani nerden, ne demek, yok ya, nassı yani, ...." azğzımda bir sürü şey geveledim :18: akademik camiada çocuk sevilmediği gibi, çocuk yapan yada düşünenler "domestik" olmakla suçlanır hatta ayıplanır. hele bir de 2. bebekleri düşünüyorlarsa "artık bizImla değilsIn" denerek dışlanır

Allah'ım hakkımda hayırlısını ver ne olur doktoramın bitmesine şurda 1 yıl kaldı, tam 6 yıldır dirsek çürütüyorum. bitiş noktasına bu kadar yaklaşmışken bebek olursa tüm emeğim heba olabilir

Son düzenleme:
çikocugum kınalı kuzumküçük hanfenditopigin cimrisicebinde akrepmi vardemek sende sütten kesecen bekle 2 gün sonra açıklama yapacam seni aydınlatacambeni izle

dostum bir geldiniz pir geldiniz. 4 mesaj üstüste yazmışsınız :126:

"Çağla'nın gece uykuları ne durumda?" şeklinde bir sorum olmuştu nacizane. bu hakir kulunuza cevap vermek lutf-u aalisinde bulunursanız ziyadesiyle mes'ut oluruz efenim. saygılar

Son düzenleme:
Herkese günaydın,

Umarım herkes iyidir, tüm bebişlerimizin keyfi yerindedir..

Biliyorsunuz ben iş başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama niyeyse bir türlü buraya alışamadım yaa.. hayır bir olumsuzluk yok ortam güzel arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcılar ama ben niyeyse kendimi buraya ait hissedemiyor gibiyim

2 ay öncesinden yurt dışına uygun uçak bileti almıştık (ben o zaman daha çalışmıyordum) almanya-isviçre 4 günlük bir gezi planlamıştık.. 8 arkadaş.. Ay dün onun izni almak için stres yaptım sabahtan akşama kadar izin almak için dolandım durdum .. en sonunda akşam söyledim patron da tabiki güle güle gidin dedi.. İzin vermiyorum deseydi herhalde işten ayrılacaktım :)) Zaten bahane arıyor gibiyim..

Mutlucum benim de dün hırsızlık gibi bişey geldi başıma.. aslında bizimki biraz bile bile lades olmuş ama..

Ben çalışmadığım süre içinde babamın arabasını almıştım kullanmak için.. Kaanın koltuğu da onda takılı.. otoban gişelerinden geçerken bir kaç kez kaçak geçiş yazdı bende babama söyledim.. yok kızım benim OGS em otomatik ödemede ve min 30 TL ye düştüğünde otomatik arttırılıyor falan dedi.. neyse yine de gitmiş bankaya sormuş o bankadaki gerizekalı da hayır bir sorun görünmüyor demiş.. Evet sorun görünmüyormuş gerçekten 1 temmuzdan beri sürekli kaçak geçmişim köprüden otobandan vs.. toplamda 84 TL lik OGS parasına 915 TL ceza gelmiş resmen soygun bu yaaaa...

Ay yok bugün modum çok düşük.. azraecem hemen sen bir kaç video yükle de moralim düzelsin benim..

Yarın gidiyorum ve Kaan'dan da 4 gün ayrı kalacağım diye de bir tuhafım.. E hem geziyorsun hem şikayetçisin diyorsunuz dimi..
Ay valla ben bile kendimi anlayamıyorum bu ara.. inanın kendime bile tahammül edemiyorum sanki.. Regli de olacağım olsam da rahatlasam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…