sabah sabah izle izle doyamadım eceye o kuyruk palmiye saçına,minnik göbüşüne ve tatlı parmaklarını ayrı ayrı ısırdım ve kocaman maşallah diyorum.yapbozlarınızı nerden aldınız çok güzellermiş.
duydum ki sayfalar ilerlemiyormuş hareket getirelim dedim videolarımızla umarım iyi yapmışızdır:))
mutlum geçmiş olsun annemin evindeyken çokcana soyulduğumuz için anlayabiliyorum. sana bişey diyimmi benim görümce evlenemedi ya seviniyom istanbuldan ayrılamadı diye belkim gelirim diye çok mu kötüyüm ne:)) çıkmadık candan üimt kesilmezmiş ama:))
meleğim mahire koccaman maşallah evin yolunu bilen erkek iyidir:))
bebeğim bana sürpiz olmadı haberin yine de güle güle çağladan uzak kullanman ümidiyle:))
yeşilçayım hala bebek arabalarında küçük bebek görünce ayyy diye seven biri olarak kıskandım seni:)) meme mevzusunda annesi pes etmicek asla uğraşsın alması için hep derim
Bes katli ama cok daireli bir apartmanda oturuyoruz biz..simdi bunu neden yazdim dimi..sundan ki..oglumu bugun disari cikardim bazi isler vardi disarda yoksa bugun cok soguktu yani mecbur kaldik biraz...neyse eve donuste pushchairden indirdim baktim apatmanin kapisina yoneldi alla alla dedim galiba usudu bu cocuk dedim..kapidan girdi bir baktim asansorun onunde durdu ki normalde heryere deli gibi kosturan cocuktur..asansor geldi bindi ve yuzundeki o ifadeyi gormelisiniz bana boyle tatli tatli siritiyor herhalde kendiisini ozgur hissetmenin mutlulugu diye dusundum..indik asansorden bir baktik oglum bizim evin yolunu tutu hic bir sey soylemeden bana yolu gosterdi sanki,, o onden ben arkadan gibiyoruz ...bir katta cok kapi var ve inanin labirent gibi bir yer ve Mahirin dogru yone gidip ve kendi evimizin kapisina gitmesine inanin cok sasirdim...simdi geldi evin kapisina bu sefer eli ile alttaki emminet kilidine parmagini sokarak aciyor hareketi yapti..e be oglum artik evin yolunuda biliyorsun buyudun demek simdi sunu anladimki benim sipa istedigi herseyi bal gibi ogrenip uyguluyor..yeteriki pasa gonulleri istesin..
Bir gunumuzden bir kesit ...
günaydınnn:)
sabah sabah eceyi izledimm nasıl duygulandım daha yeni doğdu bu kuzular neler yapıyolar ecemede üstün başarısından dolayı bravoçok tatlı meleğim büyümüşte küçülmüş bu fındık Allah nazarlardan korusun..akşam eşimede izlettiricem o da bayılıyo eceye
tarık buğra da çok sabırsız 2 parça yereleştiriyo hemen zıplıyor ayağa ne güzel oturmuş yerleştirio ecem
bende tarık buğranın bu kadar uzun oturup oynadığını görücem mi acaba hep masa üstünde koltuk kenarlarında çıkamadığı zamanlar bisikletinin üstüne basarak çıkıyo cambaz gibi
geometrik şekilli ahşap oyuncağınızıda çok beğendim şekerim ama benim danam zor yapar onu
beybim;laptopun hayırlı olsun Aallah kazadan beladan korusun :) hoşgeldinn
Afferim benim küçük yakışıklıma.. Bu çocuklar bizi hergün şaşırtmaya devam ediyor değil mi:) Bizde de durumlar ayrı ayy bunu da yapıyor ayy bunu da söyledi diye şaşıp kalıyoruz... Az önce annemi aradım.. Parktaymışlar kaydıraklara çıkıyormuş ve bir sürü merdiveni var.. tüm merdivenleri tek başına çıkıyormuş engelli bir yol var orayı da geçip dönen kaydıraktan tek başına kayıyormuş.. Hey Allahım yaa.. bu çocuklar bi alem gerçekten :)
kendimize göre yaptık bişeyler odaya. halı almak istedim ama oda çok büyük olduğundan vazgeçtik. bir çok şeyi öğrenmemde bana sen önayak oldun ne kadar teşekkür etsem azdır. defnoşum eminim masasını görünce çok mutlu olacak. benimki de izmirdeyken sevdi bebek ay ay yapıyo biraz uzaklaşınca tatar gözleriyle süzüyor bebeği pis pis tek yakalasa parçalıcak tabi:))nasıl güzel geldi sabah sabah ecoşu görmek.. izlerken kendi kuzumu gördüm. aynılar valla... odanız da çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. masanıza da bayıldım. ben de sipariş verdim. yaptırıyorum. 1 hafta 10 gun sonra gelcek inşallah..
ay bebek sevmek bana da cok iyi geldi. defne de cici yaptı bol bol. arada kıskandı pas vermedi. meme emerken görünce bana "meme" dedi, elini attı. ama ben "bizde süt yok artık annecim" dedim. hiç ısrar etmedi yavrum.. evet pes etmek yok.ben de soyledim
Günaydın arkadaşlar,
Bugünüm harika geçecek.. Güzel Ecemi gördüm.. O nasıl bir tatlılık yarabbim.. ya resmen dişlerimi sıkarak izledim.. Allahım nazarlardan korusun yarabbim.. O yapbozlardan bizde de var hayvanlı olaı Kaan de yerleştiriyor ve hangi hayvanı yerleştiriyorsa onun çıkardığı seni yapıyor :)) Tavuk, köpek, aslan, at :) :) Çok akıllılar artık maşallah.. Ama tabi yavrularımızın bu aktivitelerdeki başarılarını annelerinin fazlası ile ilgilenmesi sonucu oluştuğunu da unutmayalım değil mi?
ah ahh 2 tane beyazım vardı saçımda olduk bembeyaz bunları büyütecez diye ay alkışların çok iyi geldi bana:)) taklitçi kaanı da yerim ben maşallah
Tüm annelerimize kocaman bir alkış (aşağıda alşık şimgesi yokmuş :)) Bebişlemize de iki katı daha büyük bir alkış istiyorum :))
günaydınnn:)
sabah sabah eceyi izledimm nasıl duygulandım daha yeni doğdu bu kuzular neler yapıyolar ecemede üstün başarısından dolayı bravoçok tatlı meleğim büyümüşte küçülmüş bu fındık Allah nazarlardan korusun..akşam eşimede izlettiricem o da bayılıyo eceye
tarık buğra da çok sabırsız 2 parça yereleştiriyo hemen zıplıyor ayağa ne güzel oturmuş yerleştirio ecem
bende tarık buğranın bu kadar uzun oturup oynadığını görücem mi acaba hep masa üstünde koltuk kenarlarında çıkamadığı zamanlar bisikletinin üstüne basarak çıkıyo cambaz gibi
geometrik şekilli ahşap oyuncağınızıda çok beğendim şekerim ama benim danam zor yapar onu
beybim;laptopun hayırlı olsun Aallah kazadan beladan korusun :) hoşgeldinn
kendimize göre yaptık bişeyler odaya. halı almak istedim ama oda çok büyük olduğundan vazgeçtik. bir çok şeyi öğrenmemde bana sen önayak oldun ne kadar teşekkür etsem azdır. defnoşum eminim masasını görünce çok mutlu olacak. benimki de izmirdeyken sevdi bebek ay ay yapıyo biraz uzaklaşınca tatar gözleriyle süzüyor bebeği pis pis tek yakalasa parçalıcak tabi:))
Bes katli ama cok daireli bir apartmanda oturuyoruz biz..simdi bunu neden yazdim dimi..sundan ki..oglumu bugun disari cikardim bazi isler vardi disarda yoksa bugun cok soguktu yani mecbur kaldik biraz...neyse eve donuste pushchairden indirdim baktim apatmanin kapisina yoneldi alla alla dedim galiba usudu bu cocuk dedim..kapidan girdi bir baktim asansorun onunde durdu ki normalde heryere deli gibi kosturan cocuktur..asansor geldi bindi ve yuzundeki o ifadeyi gormelisiniz bana boyle tatli tatli siritiyor herhalde kendiisini ozgur hissetmenin mutlulugu diye dusundum..indik asansorden bir baktik oglum bizim evin yolunu tutu hic bir sey soylemeden bana yolu gosterdi sanki,, o onden ben arkadan gibiyoruz ...bir katta cok kapi var ve inanin labirent gibi bir yer ve Mahirin dogru yone gidip ve kendi evimizin kapisina gitmesine inanin cok sasirdim...simdi geldi evin kapisina bu sefer eli ile alttaki emminet kilidine parmagini sokarak aciyor hareketi yapti..e be oglum artik evin yolunuda biliyorsun buyudun demek simdi sunu anladimki benim sipa istedigi herseyi bal gibi ogrenip uyguluyor..yeteriki pasa gonulleri istesin..
Bir gunumuzden bir kesit ...
[video=youtube;XiY6LA2j8EE]http://www.youtube.com/watch?v=XiY6LA2j8EE[/video]
selam minnoşlarben geldim bi kahve yapan yokmu
eşim beni şaşırttı gitmiş yeni laptop almışoysaki bu ara işleride iyi degildi ki ev krediside ödüyo
bana sorsaydı alma derdim ama içinden gelmişçok sevindim bi yandanda gerek yoktu diye üzüldüm..neyse yine aranızdayım
benden kurtulacagınızımı sandınızhatta bundan sonra daha çok yazacam bu klavye çok rahatmış
kimse tutmasın beni
bende çocuklarda çok şükür iyiyizyaramaz bi durum yok..
geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı..
ilkimcim çağlayı daha sütten kesmedim ama bundan 1 ay önce bi denemem olmuştu başaramadım..bugün yarın kesecem kesin kararlıyım canım..senide anlıyorum ama eger dişleri çıkmak üzereyse bencede biraz daha beklemelisin.bizim şu an gelen giden diş yok o yüzden benim için en iyi zaman..bi kaç güne paylaşırım canım..
dilbercim sana da yazmıştım ama nasıl yaptısam silinmiş:) ece doğduğunda saçımda tek düz beyazım vardı şimdi tek tük kumral saçım kaldı:) napıcaz ilgilenmeden olmuyor feda olsun onlara. alkışların iyi geldi bana sağol. taklitçi kaanımda ne kadar tatlı oluyordur kim bilir maşallah ona
Allam ya Reppim
bu oyuncağın aynısından 2 kopya da bize gelmişti ama "ileri seviye" diyerekten uğraştırmamıştım. bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum dostumhızlandırılmış bir eğitimle, haftaya "harmonik osilatör probleminin kuantum mekaniksel çözümü" konusuna geçmeyi planlıyorum
"Ece'nin yeni vidooo'su çıkmış" diyerek çağırdığım eşim de, izleyince kutladı Ece'yimaşallah, nazar değmesin
azraececim ya o neydi öle ben inanamadım agzım acık izledim maasallah dedim sanki 4-5 yasında cocuk gibi dan diye takıyor tütütüütütü dötü moklu
cok güzel gidiyorsunuz canım devammm bembeyaz olana kadar kafan
buarada kızlar benimde sacımda 2tel beyaz olmus ya ne ara yaslandım bukadan
daha varmı göremiyorum arkamı...
biri arkama bakabilirmi ???
arkamın resmini koycam korkmayın
saka saka şimdi bitlerimi görürsünüz olmaz
esmer bombam onlar beyaz değildir ışık vurmuştur şekerim:)) dur seni heyecanlandırayım başka topiklerde arama heyecan:)) şimdik ben benimkinlen ankarada barışınca ufo yaktık okeyimizde olmadığı için:) eşim korunduki benim içime kurt düşmedi değil:)) velhasıl geçen gün bir mide ağrısı bende evde soda yok karşı komşumdan istedim. ertesi günde 6 aylık hamile komşum ona gitmiş midem ağrıyor diye o da şaka yapmış kendince zeynoda dün ağrıyor diye geziniyordu hamile olmasın demiş:) bana söylediler güldük:)) ayın 10. regl olmam gerek ama dün akşam kahverengi çok az lekelenmem oldu sabah baktım acaba yerleşme kanaması olabilirmi diyede çok erken uyuşmuyor. velhasıl bundan mütevellit sürpiz yumurta olabilir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?