Herkese günaydın,
Umarım herkes iyidir, tüm bebişlerimizin keyfi yerindedir..
Biliyorsunuz ben iş başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama niyeyse bir türlü buraya alışamadım yaa.. hayır bir olumsuzluk yok ortam güzel arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcılar ama ben niyeyse kendimi buraya ait hissedemiyor gibiyim
2 ay öncesinden yurt dışına uygun uçak bileti almıştık (ben o zaman daha çalışmıyordum) almanya-isviçre 4 günlük bir gezi planlamıştık.. 8 arkadaş.. Ay dün onun izni almak için stres yaptım sabahtan akşama kadar izin almak için dolandım durdum .. en sonunda akşam söyledim patron da tabiki güle güle gidin dedi.. İzin vermiyorum deseydi herhalde işten ayrılacaktım :)) Zaten bahane arıyor gibiyim..
Mutlucum benim de dün hırsızlık gibi bişey geldi başıma.. aslında bizimki biraz bile bile lades olmuş ama..
Ben çalışmadığım süre içinde babamın arabasını almıştım kullanmak için.. Kaanın koltuğu da onda takılı.. otoban gişelerinden geçerken bir kaç kez kaçak geçiş yazdı bende babama söyledim.. yok kızım benim OGS em otomatik ödemede ve min 30 TL ye düştüğünde otomatik arttırılıyor falan dedi.. neyse yine de gitmiş bankaya sormuş o bankadaki gerizekalı da hayır bir sorun görünmüyor demiş.. Evet sorun görünmüyormuş gerçekten 1 temmuzdan beri sürekli kaçak geçmişim köprüden otobandan vs.. toplamda 84 TL lik OGS parasına 915 TL ceza gelmişresmen soygun bu yaaaa...
Ay yok bugün modum çok düşük.. azraecem hemen sen bir kaç video yükle de moralim düzelsin benim..
Yarın gidiyorum ve Kaan'dan da 4 gün ayrı kalacağım diye de bir tuhafım.. E hem geziyorsun hem şikayetçisin diyorsunuz dimi..
Ay valla ben bile kendimi anlayamıyorum bu ara.. inanın kendime bile tahammül edemiyorum sanki.. Regli de olacağım olsam da rahatlasam..
Dilbercan hakkaten regl olsanda rahatlasanHerkese günaydın,
Biliyorsunuz ben iş başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama niyeyse bir türlü buraya alışamadım yaa.. hayır bir olumsuzluk yok ortam güzel arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcılar ama ben niyeyse kendimi buraya ait hissedemiyor gibiyim
2 ay öncesinden yurt dışına uygun uçak bileti almıştık (ben o zaman daha çalışmıyordum) almanya-isviçre 4 günlük bir gezi planlamıştık.. 8 arkadaş.. Ay dün onun izni almak için stres yaptım sabahtan akşama kadar izin almak için dolandım durdum .. en sonunda akşam söyledim patron da tabiki güle güle gidin dedi.. İzin vermiyorum deseydi herhalde işten ayrılacaktım :)) Zaten bahane arıyor gibiyim..
Mutlucum benim de dün hırsızlık gibi bişey geldi başıma.. aslında bizimki biraz bile bile lades olmuş ama..
Ben çalışmadığım süre içinde babamın arabasını almıştım kullanmak için.. Kaanın koltuğu da onda takılı.. otoban gişelerinden geçerken bir kaç kez kaçak geçiş yazdı bende babama söyledim.. yok kızım benim OGS em otomatik ödemede ve min 30 TL ye düştüğünde otomatik arttırılıyor falan dedi.. neyse yine de gitmiş bankaya sormuş o bankadaki gerizekalı da hayır bir sorun görünmüyor demiş.. Evet sorun görünmüyormuş gerçekten 1 temmuzdan beri sürekli kaçak geçmişim köprüden otobandan vs.. toplamda 84 TL lik OGS parasına 915 TL ceza gelmişresmen soygun bu yaaaa...
Ay yok bugün modum çok düşük.. azraecem hemen sen bir kaç video yükle de moralim düzelsin benim..
Yarın gidiyorum ve Kaan'dan da 4 gün ayrı kalacağım diye de bir tuhafım.. E hem geziyorsun hem şikayetçisin diyorsunuz dimi..
Ay valla ben bile kendimi anlayamıyorum bu ara.. inanın kendime bile tahammül edemiyorum sanki.. Regli de olacağım olsam da rahatlasam..
mesajı sonuna kadar okudum. "ne güzel ailecek geziyorlar" derken, Kaan'ı götürmediğiniz kısmına gelince şaşırdımdostum 4 gün nasıl olacak? Kaan hala emiyor mu? emiyorsa gece uyanırsa kim ve nasıl besleyecek? bu ve benzeri soruların cevaplarını yazarsanız çok makbule geçecek.
şöyleki: lisans diplomamı 12 yıldır almıyorum. geçici mezuniyet belgemi de şimdiki unv.e verdim. yardımcı doçent kadrosuna başvurmak için diplomamı almam ve bunun için de 7 saatlik bir gece yolculuğu yapmam lazım. o şehre uçak yok. ailece gidemiyoruz çünkü çok masraflı olacak. neyse efenim, ben de kara kara düşünüyordum 1 gece bırakıp nasıl gideceğimi
ayrıntılar için söz sizde Dilberege hanım...
Dilbercan hakkaten regl olsanda rahatlasanbu ne bezgin bekir gibi mesaj yaw Toparlan hadi tatile gidiyosun süper
Tadını çıkar bence 4 gün süper bir dinlenme vee Kaancığıma oralardan yeni hediyelerArkadaşın mutluya magnet
Bu işin daha çok yeni ondandır canının sıkkın olması alışırsın canım inşallah en kısa sürede
Evet ya en büyük hırsız bunlar zatengeçmiş olsun canım,bizim şirketten bi arkadaşıma da hiç hat almadan avedan 320milyar telefon faturası gelmiş dava açmışlar bide,sabah eşimin numarasını istedi danışmak için çok üzgündü.
Ay mutlucuğun sorma valla.. inanılmaz modum düşük.. anlamadım gitti.. bakalım belki tatil iyi gelir.. Magnetini alacağım tatlım söz :))
Siparişi olan varsa alayım kızlar :)))
SiparişmiiiiiiiiiTamam hemen veririm hiç dayanamam Magnet koleksiyonumuz varda Meleğimden var,Azraeceden var,Yavrukediden var,Annezeynepten var senden de 1 tane neden olmasın dimi Şaka canım sen sağlıkla git gel bol bol eğlen deşarj ol
O ayrı canım siparişe dönüyorum hemenBana diyeti bozdurabilecek tek gerçek
Eki Görüntüle 851667
Ama size tavsiyem bir kaç kez gece deneme yapabilirsiniz.. anneanne aptamil devam sütü versin gece uyandığında.. ağar alırsa bu sizin için de kolaylık olur.. Böylece bazı akşamlar anneannede kalabilir sizde sinema vs gibi bir etkinlik yapabilirsiniz..
Sekersiz mentossori topigine baktim o defnenin firca tutan ellerini yerim ben.ay tun fotolar harikaydi bebegim ya cok tatli veeee cok akilli cok.kizimin gizli kardesidir bu arada defne
Analar akilli olunca bebeler de aliyor işte böylesaka bi yana da gercekten cok emeginiz var.helal kuzulara da size de.
Bu tarz yapboz bir tane var bizde oynuyoruz ama bizimki iki takiyor iki cikariykryenilerini bu hafta sonu alacaz..
Ayyy hadi bakalım hayırlısı canım Allah gönlüne göre versin
Neveeetttt nolabilirrrrrHadi hayırlısı canım
Canım teşekkür ederim canım sorma walla
Sağol Nagişim
Herkese güzel günler annekuşlarDün kızıma dondurma yalayan bebek aldık:131:Oyuncakçıda gördü çok sevindi ayyy ayy diye,
dün akşam bebeğimizi besledik Mira ablasının tabak çatalıylaaltını değiştirdik bide Benim ona yaptığım ne varsa aynısını bebeğe yaptı çok güldüm Bebeğe mama yedirirken uçak uçak diyo Uçak geliyomuş Herşey güzeldi de 23.00da uyuyup gece 3te uyanmayaydı iyidi Sonrası klasikleşmiş uyumama seansı işte...
Gözlerim batıyo kızlar vallaÇabuk geçen kısacık bir gün olsun lütfeeeen
Talay hanım, sizi "tasarlayarak ve isteyerek hamile kalmak"tan suçlu bulduk
topikimizde bu hamilelik konusu nedir ey ahali? benim de bir kazam olmuştu ama hem test negatif çıktı hem de regl oldum fekat dün yemekte arkadaşım usulca "hamile misin" dedi :18: "ay hayır, naası, yani nerden, ne demek, yok ya, nassı yani, ...." azğzımda bir sürü şey geveledim :18: akademik camiada çocuk sevilmediği gibi, çocuk yapan yada düşünenler "domestik" olmakla suçlanır hatta ayıplanır. hele bir de 2. bebekleri düşünüyorlarsa "artık bizImla değilsIn" denerek dışlanır
Allah'ım hakkımda hayırlısını ver ne olurdoktoramın bitmesine şurda 1 yıl kaldı, tam 6 yıldır dirsek çürütüyorum. bitiş noktasına bu kadar yaklaşmışken bebek olursa tüm emeğim heba olabilir
Herkese günaydın,
Ya şeyyyerim ben onu yaa. benim kuzum da bebesini besliyor uyutuyor :) ne zaman buyudu bunlar bilmiyorum. sizin ucak olayına cok guldum ama.. öyle mi kandırıyosun mirayı
anneanne? hayatta olmaz. diplomamı almak zorunluluğuna bile, sanki çocuğumu terkedip sevgilimle kaçıyormuşum gibi davranmıştıonun yerine, bazı geceler babası uyanıp besleyebilir sanırım :26: hani annesi bir yere gitmiş gibisinden :26:temmuz'da gitmek zorunda olduğumuz bir Almanya kongresi var. ona da ailece gideceğiz. eşim oğlana bakarken ben konuşma yapacağım, ben bakarken de eşim yapacak
"bazı akşamlar anneannede kalabilir ve biz sinema vs. etkinlik yapabiriliz" mi? böyle birşey yapsam annem öyle bir suçlar ve öyle bir çemkirir kiOrhan Cemal doğduğundan beri 3 kişilik ailecek geziyoruz. eşimel başbaşa hiçbirşey yap(a)madık annenizin kıymetini biliniz dostum. çok imrendim
çok teşekkür ederiz nagişim.. gizli kardeşler evet
sen de benim gibisin.. bi sürü şey yapmak isteyip olunca suçluluk duyanlardanben de kendimi çok suclu hissediyorum kendim için bişeyler yaptığımda... nasıl kurtulcam bu psikolojiden bilmiyorum..
gezi olayınız cok guzelmiş. ben daha hiç yurtdışına cıkmadım biliyo musun.. ühühühüüü içimde ukdedir. bu yaz için plan yapmayı düşünüyorum artık üçümüz gideriz inşallah. süpaneke dinimiz amin...
ogs ye de uyuz oldum.. soyguncu devlet... direnvatandaş...
Ya şeyyArada bir yapıyordum da o numarayı pek işlemiyordu yani Şimdi sıra onda Bebeğe yapıyor
Çok taklitçi oldular yawBide bişey daha var Ben alt açarken yada kakaya giderken çok sesli olurum evde
Çişimiz tuvalete...kakamız tuvalete...diye şarkılar söylerim kızımaBi kaç kere de senin b.kunu yerim demişliğim vardır
Bizimkide öğrenmiş mi ne kakası gelince bukum bukum diyo gülüyoEşim kızdı biraz kim öğretmiş dedi:18:
Amaaaan canım duymuştur bi yerden dedimÇok dikkatli olmak lazım artık,aman diyim kızlar ben olamadım siz olun
günaydın beykozcum aşkolsun ben bizzat tasarlayarak ve isteyerek hamile kaldım.
bu sabah gece aramıza kaçak giren bıdığımın uykulu halini izleyerek uyandım o kadar masumlar o kadar güzellerki
dün bizdede balık vardı artık yemek yapmak için yeni taktiğim musab bilali sandalyenin üzerine çıkarıp musluğu hafif acıyorum o suyla oynuyor bi gözüm onda bende rahat rahat çorbamı salatamı ve balığımı yaptım.işin kötü yanı sürekli oynamak istiyor böyle gidersek su faturasından batıcaz.
anammm... ben de çişimiz tuvaleteyi söylüyorum bağıraraktan :) dikkat etmemiz lazım...Ya şeyyArada bir yapıyordum da o numarayı pek işlemiyordu yani Şimdi sıra onda Bebeğe yapıyor
Çok taklitçi oldular yawBide bişey daha var Ben alt açarken yada kakaya giderken çok sesli olurum evde
Çişimiz tuvalete...kakamız tuvalete...diye şarkılar söylerim kızımaBi kaç kere de senin b.kunu yerim demişliğim vardır
Bizimkide öğrenmiş mi ne kakası gelince bukum bukum diyo gülüyoEşim kızdı biraz kim öğretmiş dedi:18:
Amaaaan canım duymuştur bi yerden dedimÇok dikkatli olmak lazım artık,aman diyim kızlar ben olamadım siz olun
Canım benim sürekli birlikte olmak mutlaka çok keyifli.. ben de işteyken çok özlüyorum Kaan'ı eve zor atıyorum kendimi uyurken bile özlüyorum.. ama bazen kafasını da dinlemek istiyor insan.. Özellikle hasta olduğum zamanlarda annemde kaldığında ben çok daha çabuk toparlanıyorum.. Veya kalabalık arkadaş gurubum misafirliğe gelecekse, yemek sohbet faslı geç saate kadar sürdüğünden yine anneme bırakıyorum. O da anneannesinde huzur içinde uyuyor.. Sanırım artık alıştığı için de hiç yadırgamıyor.. Annemlerde de yatağı ve odası var.. Bence arada sizde denemelisiniz... inan çok iyi gelecektir.
Aynen canım kesinlikle öyle.. bazen suçluluk hissediyorum ama bazen de çocuk merkezli yaşamamalıyız diyorum.. Bunlar 2 olduğunda nasıl olacak acaba? Hangi birine yeteceğiz.. veya hangi birini düşüneceğiz :):)
Ceza parasını hiç sorma.. öyle bir oturdu kii.. hoş daha ödemedim dönünce ödeyeceğim..
slm mrb bayanlar.. ben de 2012 haziran annesiyim ama topiğimiz farklı nedenlerden dolayı gitmedi doğumlardan sonra.. ara ara sizi takip ediyorum. şimdi eğer yardımcı olur ve kafamdaki sorulara yardımcı olursanız çok sevineceğim.
1- oğlum 16 aylık ve geçen ay soğuk havale geçirdi. eeg kötü çıktığı için ilaç tedavisi önerdiler. malatyada oturuyoruz ankaradaki dr lara da gösterip öyle tedaviye başlamak istiyoruz. bu konu hk bilginiz varsa paylaşımınızı rica ediyorum
2- şu an annemlere yakın oturuyorum. eşimle iş görevinden dolayı ayrıyız birkaç aydır öğretmen olarak çalışıyorum. yarıyılda tayin isteyip yanına gidecektim. o çocuğu görmeden içi hiç rahat etmiyor hemen ayrıl gel diyor ücretsize. ben de 20 saat aynı sınıfa dersim var,ortada bırakamıyorum. bebeğim ve başkalarının bebekleri arasında kaldım( ne yapmalıyım sizce?
3-dayanılmaz bir şekilde çocuk istiyorum. bebeğim şu an epilepsi teşhisi konduğu için çok zorlanır mym sizce? oğlumda şimdilik hasar yok. 11 aydan beri yürüyor. konuşma işin de hallettik gibi. tek bazen de iki kelimelik cümleler kuruyoruz. tuvalet alışkanlığı da biraz üzerine düşebilsem kazanacak gb geliyo bana. gece hiç kaka yapmıyor çoğu zaman çiş bile çok az yapıyor. çeşitli ıkınma hareketleri yapıp tuvaletinin geldiğini belli ediyor. önce wc alışkanlığı mı kazandırayım. ya da daha doğrusu bu durumda olanlar ne yaptılar? 2. çocuk gelse olay nereye varır,iki çocuğu birden senelerce bezlemek mi olur sonuç?
4- en temel problem aslında. emzirmek.. halen gece-gündüz deli danalar gb emiyo beni. gece ortalama 6 kez gündüz de ne zaman bulsa yakama yapışıyo. ben evde isem genelde yemeği reddediyo. emzirinceye kdr saçımı başımı yüzümü parçalıyo. ben yokken paşa paşa yemeğini yiyo. ne zaman nasıl kesmeliyim?
5- bu sene 5 sene önce yarıda bıraktığım y.lisansıma başladım. akademik kariyere çok yatkın bir fıtratım var ama aynı zamanda inanılmaz bir ev kadını yanım da var. 4 çocuktan aşağısını hiç eşimle hayal etmedik-ben tek çocuğum galiba ondan- . bu sen 1. sınıfım hamile kalsam seneye tez döneminde doğum yapsam diye düşünüyorum. 28 yaşıma girdim eşim 35 e girmek üzere. evlendiğimizde korunmuyorduk ve 4 ay sonra hamile kalabildim. şimdi de sıkıntı olabilir diye hemen çalışmalra başlamak istiyorum ama öncesinde yazdığım şeyler beni korkutuyor.
birbirine bağlı ama kararsız belki tutarsız birsürü şey yazdım. birkaç dost fikrine ihtiyacım var.. hamile olanları gördükçe neredeyse ağlayacak kdr kötü oluyorum. elim sürekli karnımda mucizevi bir varlık arayışı içerisinde.. adet olduğum günler çok mutsuz oluyorum adet olduğum için ama bebeğimi de sütten kesmeye kıyamıyorum. o kdr zevkle o kdr akrobatik hareketlerle haz alarak emiyor ki
durup bana bakıp memi diyor öpüyor göğsümü sonra gülüp devam ediyor emmeye.. bu kdr duygu sömürüsü karşısınd hangi ananın yüreği dayanır??? nolur bana tavsiye verin yaa.. özellikle bebek bekleyenler veya bu fikre açık olanlar ne yaptılar,ne yapıyorlar ilk bebek noktasında. tavsiyelerinizi bekliyorum..
slm mrb bayanlar.. ben de 2012 haziran annesiyim ama topiğimiz farklı nedenlerden dolayı gitmedi doğumlardan sonra.. ara ara sizi takip ediyorum. şimdi eğer yardımcı olur ve kafamdaki sorulara yardımcı olursanız çok sevineceğim.
1- oğlum 16 aylık ve geçen ay soğuk havale geçirdi. eeg kötü çıktığı için ilaç tedavisi önerdiler. malatyada oturuyoruz ankaradaki dr lara da gösterip öyle tedaviye başlamak istiyoruz. bu konu hk bilginiz varsa paylaşımınızı rica ediyorum
2- şu an annemlere yakın oturuyorum. eşimle iş görevinden dolayı ayrıyız birkaç aydır öğretmen olarak çalışıyorum. yarıyılda tayin isteyip yanına gidecektim. o çocuğu görmeden içi hiç rahat etmiyor hemen ayrıl gel diyor ücretsize. ben de 20 saat aynı sınıfa dersim var,ortada bırakamıyorum. bebeğim ve başkalarının bebekleri arasında kaldım( ne yapmalıyım sizce?
3-dayanılmaz bir şekilde çocuk istiyorum. bebeğim şu an epilepsi teşhisi konduğu için çok zorlanır mym sizce? oğlumda şimdilik hasar yok. 11 aydan beri yürüyor. konuşma işin de hallettik gibi. tek bazen de iki kelimelik cümleler kuruyoruz. tuvalet alışkanlığı da biraz üzerine düşebilsem kazanacak gb geliyo bana. gece hiç kaka yapmıyor çoğu zaman çiş bile çok az yapıyor. çeşitli ıkınma hareketleri yapıp tuvaletinin geldiğini belli ediyor. önce wc alışkanlığı mı kazandırayım. ya da daha doğrusu bu durumda olanlar ne yaptılar? 2. çocuk gelse olay nereye varır,iki çocuğu birden senelerce bezlemek mi olur sonuç?
4- en temel problem aslında. emzirmek.. halen gece-gündüz deli danalar gb emiyo beni. gece ortalama 6 kez gündüz de ne zaman bulsa yakama yapışıyo. ben evde isem genelde yemeği reddediyo. emzirinceye kdr saçımı başımı yüzümü parçalıyo. ben yokken paşa paşa yemeğini yiyo. ne zaman nasıl kesmeliyim?
5- bu sene 5 sene önce yarıda bıraktığım y.lisansıma başladım. akademik kariyere çok yatkın bir fıtratım var ama aynı zamanda inanılmaz bir ev kadını yanım da var. 4 çocuktan aşağısını hiç eşimle hayal etmedik-ben tek çocuğum galiba ondan- . bu sen 1. sınıfım hamile kalsam seneye tez döneminde doğum yapsam diye düşünüyorum. 28 yaşıma girdim eşim 35 e girmek üzere. evlendiğimizde korunmuyorduk ve 4 ay sonra hamile kalabildim. şimdi de sıkıntı olabilir diye hemen çalışmalra başlamak istiyorum ama öncesinde yazdığım şeyler beni korkutuyor.
birbirine bağlı ama kararsız belki tutarsız birsürü şey yazdım. birkaç dost fikrine ihtiyacım var.. hamile olanları gördükçe neredeyse ağlayacak kdr kötü oluyorum. elim sürekli karnımda mucizevi bir varlık arayışı içerisinde.. adet olduğum günler çok mutsuz oluyorum adet olduğum için ama bebeğimi de sütten kesmeye kıyamıyorum. o kdr zevkle o kdr akrobatik hareketlerle haz alarak emiyor ki
durup bana bakıp memi diyor öpüyor göğsümü sonra gülüp devam ediyor emmeye.. bu kdr duygu sömürüsü karşısınd hangi ananın yüreği dayanır??? nolur bana tavsiye verin yaa.. özellikle bebek bekleyenler veya bu fikre açık olanlar ne yaptılar,ne yapıyorlar ilk bebek noktasında. tavsiyelerinizi bekliyorum..
Canım benim sürekli birlikte olmak mutlaka çok keyifli.. ben de işteyken çok özlüyorum Kaan'ı eve zor atıyorum kendimi uyurken bile özlüyorum.. ama bazen kafasını da dinlemek istiyor insan.. Özellikle hasta olduğum zamanlarda annemde kaldığında ben çok daha çabuk toparlanıyorum.. Veya kalabalık arkadaş gurubum misafirliğe gelecekse, yemek sohbet faslı geç saate kadar sürdüğünden yine anneme bırakıyorum. O da anneannesinde huzur içinde uyuyor.. Sanırım artık alıştığı için de hiç yadırgamıyor.. Annemlerde de yatağı ve odası var.. Bence arada sizde denemelisiniz... inan çok iyi gelecektir.
Aynen canım kesinlikle öyle.. bazen suçluluk hissediyorum ama bazen de çocuk merkezli yaşamamalıyız diyorum.. Bunlar 2 olduğunda nasıl olacak acaba? Hangi birine yeteceğiz.. veya hangi birini düşüneceğiz :):)
Ceza parasını hiç sorma.. öyle bir oturdu kii.. hoş daha ödemedim dönünce ödeyeceğim..
anammm... ben de çişimiz tuvaleteyi söylüyorum bağıraraktan :) dikkat etmemiz lazım...
bilmiyorum düşünmek istemiyorum valla.. akışına bırakıcam..
öncelikle geçmiş olsun.. ben de cok cocuk isteyenlerdenim ama aralarında 3 yas olması taraftarıyım.. daha tecrubeliler yazsınben de bıraksam gece gunduz emerdi. aynı durumdaydık yani.. ama 1 ay oldu bıraktırdım mecburen cunku gece meme bagımlısı olmustu hala üzülüyorum bıraktıdığım için. keske dozunda emseydi de 2 yasına kadar emzirebilseydim... ve ayrıca hamileyken de emzirebiliyosun diye biliyorum.. bırakmak eskidenmiş...
ben wc için yazı beklicem. malum kış geldi ve hasta olmasını istemiyorum..
bi de bence eşin gel diyorsa git.. nasılsa yerine biri bulunur. kendi yavrunun babasından ayrı kalması daha kötu bence
yuksek lisans olayını da yurekten destekliyorum zira ben de 17 sinde alese gircem master için.. 30 yasındayımama olcak inşallah neden olmasın...
ayyy canım seni nasıl unuturum sen artık tescilli bizi bırakıp gitmeyen hamile demir basımızsın aaaa (onlar kendini bilir)
hani ben senden sonra kaza yapmayanlara söledim kaza olmasa yapacakları yok alınma olurmu kıyamam
öptüm seni şap şup (hep baby yuzunde bu sarkı dilimde su sevgiline söle baska sarkı yapsın
babycim 3 sene olmadan yaparsın sen içimden öle geciyor
ya ben bu gece bir rüya gördüm kızlar aysen gruda bile vardı içinde
kabus gibi bişeydi yaaa bir magazadayım güya mavi gözlü hamile bir bayan biz bunla tartısıyoruz ama susmuyor tabi bende
sonra 2kişi orda altın yeri varmıs altın calcaklar yalandan boyunlarına takıyorlar falan benimde kolyemi alıyorlar sonra ben hemen ellerinden alıyorum tabi
diyorum ben bulasmıcam calma işine ben hırsız degilim içimden geciriyorum sonra bunlar calıyorlar o ara benim boynumada altın kolye takmıslar cıkarcam hep bişey oluyor cıkaramıyorum nese sonra arka kapıdan cıkıcam yaratıklar geliyor içerdeler bende anahtarı alıp arka kapıyı acıyorum karsımda aysen gruda (hani reklamda durusu varya kapıda öle duruyor)
sonra sel geliyor aysen grudada hoppp içeri sonra dayanamayıp uyandım bu ne ızdırap rüyamı kabusmu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?