2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bencede eşinizin yanına gidiniz hemde kariyerinize odaklanırsınız ayrıca yaşınız daha küçük arkadaşların dediği gibi ya 2. çocuk yada kariyer derim çünkü bir bebekle hamilelik bile yoruyor.benim ilk hamileliğim çok güzel geçmişti şimdi oğlum uyumadan sızıyorum düşünün yani.
ayrıca hamile olmama rağmen emzirmeye devam ediyorum ve edicem inş. oğlum ne zaman bırakırsa çünkü son zamanlarda her sabah dinlemeye çalıştığım pedogog adem güneş için emzirme 2 yaşına kadar bi bebek için çok önemliymiş ve kendi tercihim yüzünden oğlumu bu hakkından mahrum etmek istemiyorum. araştırdım ne dinen nede riskli bi hamileleik olmadığı sürece sakıncası yok.örnekleride etrafımda var.sadece annenin kendine iyi bakması lazım.birde sadece sizin hazır olmanız önemli değil eşinizinde hazır olması çok önemli çünkü 2 bebeğe aynı anda bakamazsınız eşinizden yardım almanız gerekicek.bebeğinizede şifalar diliyorum anlattığınız kadarıyla gelişimi çok güzel.inşallah hakkınızda hayırlı bir karar verirsiniz bundan sonrada sizi bekleriz çünkü aramızdada çok değerli haziran anneleri var.

Oy yerim ben pasakli kizimi ona hersey yakisir..fistic o ne yaparsa vardir bir bildigi dimi :))

Evt cnm seni kapidan kovsak eminim bacadan girersin :))aldik basimiza tatli dert desene..

Abin cok dogru demis iyikide izin vermemis lutfen kizma oralar gercekten tekin yerler degil simdiden bahsetmiyorum cok oncellerinden beri hep ayni idi..

Bende bir zamanlar yani cok degil bir kac yil oncesinden misira cok gitmek istemistim ama duyduklarim beni cok korkutunca vazgectim..sonra tekrar karar verdigimde bu sefer misir karisti, neyse kismet bazi seyler inan beni bu ulkeye gelip yerlesecegim mesela hic aklimin ucundan gecmezdi..

Arabistana umreye cok isterim gitmek bakalim rabbim nasip eder ins..yakin zaman icinde fransa vizesine basvurcam sebep esimin kizkardesi orda ve Mahiri hic gormedi daha,,, cok istiyor halasi gelmemizi..Mahir in ve esimin oyle bir derdi yok vize gibi benim var malasef..ugras babam ugras su kagittir falan..nefret ediyorum yaa forum dolurup kagit toparlamaktan...iggg bu ne ki ingilterenin vizesi icin 60 sayfa forum doldurdum ve bir dunya belge yolladik..off anam off

Bosver yaa yurtdisida neymis poff vatanim cennet yaa...desemde yinede gezip gormekte lazim ..cocuklar buyusunde ondan sonra rahat rahat gezer dolasiriz ins..

merhaba kızlar.....sonunda regl oldum...hemde parkta:)) kızımla gondola binmiştik...bir sürüde çocuk hızlı da sallıyorlar...anladım sıcak sıcak bir şeyler geldi:))) durdurun inicem diyorum yok....baktım duracakları yok rana korktu dedim durdurdular...şimdi, kalkacam ama ya geçmişse eşofmana,oturağa diye korka korka kalktım...oturakta bi şey yoktu,arkamı çekiştire çekiştire eve koştum....baktım ki evet regl olmuşum...çok rahatladım...hazır değildim...Allah aratmasın ama zamanında versin inş..

...........................................................................................

Son düzenleme:
[video=youtube;XiY6LA2j8EE]http://www.youtube.com/watch?v=XiY6LA2j8EE[/video]

Kirkbir kere masallah subhanallah kizima...boyundan buyuk isleri hallediyor baksanaa kocaman aferim Ecee me seni cok opupuyor ayrica senide kutluyorum cnm ne guzel ilgilenip ogretmissin helal olsun ..

Dun giremedim oo neler kacirmisim meger ama hemen telafisini yapiyorum benden kacmaz :))

Gozun aydin cnm..bende hamile kalmak istiyorum ama gelen yokk....bir tane kardes lazim ogluma rabbim ins nasip edeer..

Gecms olsun cnm..bu cezalarda Tr de pek yakici tobe tobe nerde yoluncak kaz var diye tetikteler herhalde..

Yurtdisi seyehati var yine him..birde buraya gelseydin ya cnm..Kaanla Mahir oynarlardi bizde bakardik keyfimize ne iyi olurdu..beklerim burayada haberin ola..gule gule git gel ins..sanslisin Kaani gozu gibi bakan anneannesi var rabbim zeval vermesin ins..

Magnet sevdigini bilseydim sana soyle dillere destan birseyler getirirdim artik bir dahaki sefere ins..bendende sana magnet gelsin :))

Aha al benden de o kadar..Tarik Bugra ile ayni bizimkide cabuk sikiliyor hemen birakiyor benim sipada :0)

Bu aralar esim nerde gereksiz beni cildircak sey varsa onlari ogretip yapiyorlar , ne mi dersin ; camlara yapisip hoohoo deyip buhar yapiyorlar sonrda resim ciziyorlar tabiki baba ogul cok egleniyorlar fakat camlarin her biri batmis durummdaa uzerinde oglumun parmak izleri dolu..gelde kizma ama ne yaapiyim ikiside cocuk resmen hangi biri ile ugrasicam..

iyi akşamlar şekerler
havalar iyi sayılır kuzumla geziyoruz:)
bu gün tarık buğraya klozet adaptörü aldık oğlumun poposu lazımlığa nedense sığmıyo:)lazımlıktamı sorun benim kuzunun poposundamı bilmiyorum..lazımlığı lalaı uzun bi zaman oldu ama henüz bi kaç kez bezini açıp oturtturdum
kakası geldiği zaman ıkınmasından anlayarak hadi oğlum lazımlığına yap diye gönderiyorum gidip lazımlığına oturuyor ve hallediyor işini sonra elini lavaboya tutyo havlusuyla elini kurulayıp çıkıyo tabii bezini açmadan yapıyo bunu :)
bi kaç gündürde kakasından rahatsız oluyo olmalıki eliyle kaka yapmadan kendini havalandırıyor sonra başlıyo ıkınmaya:)wcye oturtmanın zamanı geldi galiba ama çişini hiç söylemiyo
gecede çok çiş yapıyo 1 kg bezle uyanıyo gece nasıl alışıcak bilmiyorum hem gece hem gündüz bezi çıkarmak istiyorum..bu kış halletmek istiyorum..bazende biraz daha mı beklesem diyorum ayy çok kararsızım

geçmişe bakamadım sadece atlayarak bi sayfa açtım miranın boku boku sunu gördümm çoook güldüm ve hala gülüyorum
bu kızlar daha bi papağan oluyolar yerim ben onun ğazını bilmiş cimcime maşallah boku demeyide öğrenmiş

meleğimm;demek mahirime kardeş istiyosun Aallah gönlüne göre versin canım vakti zamanı gelince olsun inş.
ikisi birden büyür diycem ama mahirde benim dana gibi harektli biraz zorlanırsın büyüdükleri zamanda çok rahat ve güzel olur
bende çok istiyodum erkenden bi bebiş ama şimdi gözüm korkuyo eskiden çok akıllıydı yavrum şimdi deli dana oldu evi bir dağıtıyo ki sorma
oyuncaklarından sıkılıyo cambaz gibi tepelerde geziyo..şu aralar ne bulursa ayağının altına koyuyo ve tırmanıyor pc masasına tırmanıyor kasaya basarak uzun süre oturuyo sessiz sedasız :)
bu gün anneme gittik kadıncağız hop oturup hop kalkıyo ayy düşücek ayyy bi yeri acıycak ayyy çocuğu tut diye tanzisyonu yükselmiş tarık buğradan dolayı:)çok çocuk gördüm ben böyle çocuk görmedim diyo:)
tarık buğrada camlara buhar yapıyo şekiller çiziyo ben öğrettimm razıyım camlardaki ize sabit yerinde dursunda:)
mahirde aynı anladığım kadarıyla içimi sana döktüm şekerim

kızlar sizin bebişler hiç yerinde oturuyomu?tarık buğra yemek yerken bile oturmuyor artık akşama kadar takip etmekten gözüm şaşı oluyo:)bu modellerin hepsimi böyle çok merak ediyorum..dün babasıyla oyun oynuyolarsı dk tutalım kaç dk oturucak dedim 42. sn de kalktı hemen

kızlar bişey itiraf edicem
bende 5 ekimde regl oldum ...
bazen 5gün önce bazen 2 gün önce oluyorum yada tam aydan aya oluyorum şimdi reglm gecti bugun test yaptım
bilin bakalım ne cıktı heyecanlanın birazzzz

bazen 5gün önce bazen 2 gün önce oluyorum yada tam aydan aya oluyorum şimdi reglm gecti bugun test yaptım

benimki yanlış alarmmış:)) hastalandım bugün. yarına da misafirlerim var ne döktürdünüz okumaktan yazamadım valla. hadi yaz sonucu meraklatma:))

EVLENMEDEN ÖNCE :124:
kızlar yarın evlilik yıldönümüm 3sene ne cabuk gecti be
ben daha 3seneden önce okuldu işti ugrasıyordum
süslenip püslenip hergün kıyafetime uygun ojeler sürüp
sabahın köründe kuaförume sac yaptırıp gezerdim
1yada 2saatte hazırlanıyordum
öglen 1e kadar uyurdum fosur fosur
ozonu delercesine parfüm sıkıyordum ne günlerdi beeee

EVLENDİKTEN SONRA :111:
şimdi makyajımı ışık hızıyla yapıyorum ...
tırnaklarıma oje sürmeyi geç kesmeye zamanım kalmıyor
kuaföre nadir gidiyorum eve eşim düzlestirici maşa vb herseyi aldı gitmiyim diye
güzel güzel giyiniyorum sonra enes bir sümük sürüyor bütün havam fossss
cok kısa sürede yemek yapabiliyorum hepsini dogra içine at tencerenin ohhh misss
farkındaysanız hala öle yada böle cogu seyi yapıyorum
fosur fosur uyumak nerdeeee artık uyku altın degerinde
parfüm hala tam gaz onu degiştiremedi evlilik

ama iyiki evlenmişim dünyalardan degerli saglıklı bir oglusum var daha ne ister insan
bütün cocuklarımı 30 kadar yapıp sonra kocaman olup okula gittiklerinde hepsi ben süslenip gezcem içim kokoş benim
nese kızlar kısaca evlilik cok güzel bişeymiş siz bilmezsiniz

Kiz bk sondan basladm okumaya.sana denk geldi icimdeki ses hayirrrr diyor.ama yine de meraklandm tabi.

Melegimin 2. Bebis calismalarini da simdi ilk defa okudum. Vay melegim vay calismalara başlamış da haberimiz yokmus sizi gidi sizi

Okumaya devam edeyim

Deme kiz yoksa yoksa bebek mi geliyor.merakta birakma cnm ne cikti.

Evt calisiyoruz ama calismakla kaliyor, ben aslinda gecen subattan beri igne vurulmuyorum yani korunmuyorum fakat bakteri vardi onun tedavisini Tr de yaptirdik sonrasinda temmuz itibari ile bu isi istiyoruz demek nasip degil bakalim rabbim ne zaman bagislar kuzu veya kuzulari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…