slm mrb bayanlar.. ben de 2012 haziran annesiyim ama topiğimiz farklı nedenlerden dolayı gitmedi doğumlardan sonra.. ara ara sizi takip ediyorum. şimdi eğer yardımcı olur ve kafamdaki sorulara yardımcı olursanız çok sevineceğim.
1- oğlum 16 aylık ve geçen ay soğuk havale geçirdi. eeg kötü çıktığı için ilaç tedavisi önerdiler. malatyada oturuyoruz ankaradaki dr lara da gösterip öyle tedaviye başlamak istiyoruz. bu konu hk bilginiz varsa paylaşımınızı rica ediyorum
2- şu an annemlere yakın oturuyorum. eşimle iş görevinden dolayı ayrıyız birkaç aydır öğretmen olarak çalışıyorum. yarıyılda tayin isteyip yanına gidecektim. o çocuğu görmeden içi hiç rahat etmiyor hemen ayrıl gel diyor ücretsize. ben de 20 saat aynı sınıfa dersim var,ortada bırakamıyorum. bebeğim ve başkalarının bebekleri arasında kaldım( ne yapmalıyım sizce?
3-dayanılmaz bir şekilde çocuk istiyorum. bebeğim şu an epilepsi teşhisi konduğu için çok zorlanır mym sizce? oğlumda şimdilik hasar yok. 11 aydan beri yürüyor. konuşma işin de hallettik gibi. tek bazen de iki kelimelik cümleler kuruyoruz. tuvalet alışkanlığı da biraz üzerine düşebilsem kazanacak gb geliyo bana. gece hiç kaka yapmıyor çoğu zaman çiş bile çok az yapıyor. çeşitli ıkınma hareketleri yapıp tuvaletinin geldiğini belli ediyor. önce wc alışkanlığı mı kazandırayım. ya da daha doğrusu bu durumda olanlar ne yaptılar? 2. çocuk gelse olay nereye varır,iki çocuğu birden senelerce bezlemek mi olur sonuç?
4- en temel problem aslında. emzirmek.. halen gece-gündüz deli danalar gb emiyo beni. gece ortalama 6 kez gündüz de ne zaman bulsa yakama yapışıyo. ben evde isem genelde yemeği reddediyo. emzirinceye kdr saçımı başımı yüzümü parçalıyo. ben yokken paşa paşa yemeğini yiyo. ne zaman nasıl kesmeliyim?
5- bu sene 5 sene önce yarıda bıraktığım y.lisansıma başladım. akademik kariyere çok yatkın bir fıtratım var ama aynı zamanda inanılmaz bir ev kadını yanım da var. 4 çocuktan aşağısını hiç eşimle hayal etmedik-ben tek çocuğum galiba ondan- . bu sen 1. sınıfım hamile kalsam seneye tez döneminde doğum yapsam diye düşünüyorum. 28 yaşıma girdim eşim 35 e girmek üzere. evlendiğimizde korunmuyorduk ve 4 ay sonra hamile kalabildim. şimdi de sıkıntı olabilir diye hemen çalışmalra başlamak istiyorum ama öncesinde yazdığım şeyler beni korkutuyor.
birbirine bağlı ama kararsız belki tutarsız birsürü şey yazdım. birkaç dost fikrine ihtiyacım var.. hamile olanları gördükçe neredeyse ağlayacak kdr kötü oluyorum. elim sürekli karnımda mucizevi bir varlık arayışı içerisinde.. adet olduğum günler çok mutsuz oluyorum adet olduğum için ama bebeğimi de sütten kesmeye kıyamıyorum. o kdr zevkle o kdr akrobatik hareketlerle haz alarak emiyor ki
durup bana bakıp memi diyor öpüyor göğsümü sonra gülüp devam ediyor emmeye.. bu kdr duygu sömürüsü karşısınd hangi ananın yüreği dayanır??? nolur bana tavsiye verin yaa.. özellikle bebek bekleyenler veya bu fikre açık olanlar ne yaptılar,ne yapıyorlar ilk bebek noktasında. tavsiyelerinizi bekliyorum..
ıslatalım melegim
bende sizleri özledim ne yalan söyliyim sizsiz zaman geçmek bilmedi:)kendimi temizlige verdim:)bütün evi tertemiz yaptım:)
çok alışmışım sizevalla kovsanızda gitmem çekeceksiniz mecbursunuz
umarım çağla bu bilgisayarıma bişey yapmaz:18:artık kocamın yüzüne bakacak yüzüm kalmazçok dikkat etmeliyim çokkk
çağla aşırı derecede döken saçan bir kızgünde 5 defa üst degiştiriyoruz hiç abartmıyorum hergün makina çalışıyo
yani cerenide büyüttüm ama böyle degildi,,çağla bambaşka çıktı:))
selam güzel annelerben bu gün çok efkarlıyım sebebini boşverin
geçmişe şöyle bir göz attım iyi kaynatmışsınızzaten parmagımı kestim çok acıyo evde yara bandı bile yok
dilberegecim demek yurtdışına gidecenhelal olsun diyorum ben şurdan çarşıya gidemiyorum:)bugün teyzeme gideyim dedim tam 3 saat düşündüm en sonundada vazgeçtim:)annen kaana baktıgı için çok şanslısın gözün arkada kalmayacak,
şekersiz daha yurtdışına bile çıkmamışmışsanki biz çıktık daha ben uçaga bile binmedim mira bile uçak geliyo yapıyomuş ben onu bile yapamıyorum aferim boncuk gözlüye bukum diyen dillerini öperim
zamanında bundan 7 yıl kadar önce benimde yurtdışı maceram olacaktıkardeşimle gidecektik herşeyi ayarladım saatlerce sıra bekledim eşyalarımızı bile hazırladık ama abim olacak adam izin vermedi kaybolurmuşuz yok bizi kaçırırlarmış
yutdışı dediysem almanya_isviçre falan degilşurdan suriyeye geçecektik arabayla 2saat
neyse kısmet belki bi gün arabistana giderim:)
şu yemege bakım yanmasın geliyorum
[video=youtube;XiY6LA2j8EE]http://www.youtube.com/watch?v=XiY6LA2j8EE[/video]
merhaba kızlar.....sonunda regl oldum...hemde parkta:)) kızımla gondola binmiştik...bir sürüde çocuk hızlı da sallıyorlar...anladım sıcak sıcak bir şeyler geldi:))) durdurun inicem diyorum yok....baktım duracakları yok rana korktu dedim durdurdular...şimdi, kalkacam ama ya geçmişse eşofmana,oturağa diye korka korka kalktım...oturakta bi şey yoktu,arkamı çekiştire çekiştire eve koştum....baktım ki evet regl olmuşum...çok rahatladım...hazır değildim...Allah aratmasın ama zamanında versin inş..
Gozun aydin cnm..bende hamile kalmak istiyorum ama gelen yokk....bir tane kardes lazim ogluma rabbim ins nasip edeer..
Herkese günaydın,
Umarım herkes iyidir, tüm bebişlerimizin keyfi yerindedir..
Biliyorsunuz ben iş başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama niyeyse bir türlü buraya alışamadım yaa.. hayır bir olumsuzluk yok ortam güzel arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcılar ama ben niyeyse kendimi buraya ait hissedemiyor gibiyim
2 ay öncesinden yurt dışına uygun uçak bileti almıştık (ben o zaman daha çalışmıyordum) almanya-isviçre 4 günlük bir gezi planlamıştık.. 8 arkadaş.. Ay dün onun izni almak için stres yaptım sabahtan akşama kadar izin almak için dolandım durdum .. en sonunda akşam söyledim patron da tabiki güle güle gidin dedi.. İzin vermiyorum deseydi herhalde işten ayrılacaktım :)) Zaten bahane arıyor gibiyim..
Mutlucum benim de dün hırsızlık gibi bişey geldi başıma.. aslında bizimki biraz bile bile lades olmuş ama..
Ben çalışmadığım süre içinde babamın arabasını almıştım kullanmak için.. Kaanın koltuğu da onda takılı.. otoban gişelerinden geçerken bir kaç kez kaçak geçiş yazdı bende babama söyledim.. yok kızım benim OGS em otomatik ödemede ve min 30 TL ye düştüğünde otomatik arttırılıyor falan dedi.. neyse yine de gitmiş bankaya sormuş o bankadaki gerizekalı da hayır bir sorun görünmüyor demiş.. Evet sorun görünmüyormuş gerçekten 1 temmuzdan beri sürekli kaçak geçmişim köprüden otobandan vs.. toplamda 84 TL lik OGS parasına 915 TL ceza gelmişresmen soygun bu yaaaa...
Ay yok bugün modum çok düşük.. azraecem hemen sen bir kaç video yükle de moralim düzelsin benim..
Yarın gidiyorum ve Kaan'dan da 4 gün ayrı kalacağım diye de bir tuhafım.. E hem geziyorsun hem şikayetçisin diyorsunuz dimi..
Ay valla ben bile kendimi anlayamıyorum bu ara.. inanın kendime bile tahammül edemiyorum sanki.. Regli de olacağım olsam da rahatlasam..
gelen yokmu reglnmi gecikti canım
SiparişmiiiiiiiiiTamam hemen veririm hiç dayanamam Magnet koleksiyonumuz varda Meleğimden var,Azraeceden var,Yavrukediden var,Annezeynepten var senden de 1 tane neden olmasın dimi Şaka canım sen sağlıkla git gel bol bol eğlen deşarj ol
O ayrı canım siparişe dönüyorum hemenBana diyeti bozdurabilecek tek gerçek
Eki Görüntüle 851667
günaydınnn:)
sabah sabah eceyi izledimm nasıl duygulandım daha yeni doğdu bu kuzular neler yapıyolar ecemede üstün başarısından dolayı bravoçok tatlı meleğim büyümüşte küçülmüş bu fındık Allah nazarlardan korusun..akşam eşimede izlettiricem o da bayılıyo eceye
tarık buğra da çok sabırsız 2 parça yereleştiriyo hemen zıplıyor ayağa ne güzel oturmuş yerleştirio ecem
bende tarık buğranın bu kadar uzun oturup oynadığını görücem mi acaba hep masa üstünde koltuk kenarlarında çıkamadığı zamanlar bisikletinin üstüne basarak çıkıyo cambaz gibi
geometrik şekilli ahşap oyuncağınızıda çok beğendim şekerim ama benim danam zor yapar onu
beybim;laptopun hayırlı olsun Aallah kazadan beladan korusun :) hoşgeldinn
kızlar bişey itiraf edicem
bende 5 ekimde regl oldum ...
bazen 5gün önce bazen 2 gün önce oluyorum yada tam aydan aya oluyorum şimdi reglm gecti bugun test yaptım
bilin bakalım ne cıktı heyecanlanın birazzzz
benimki yanlış alarmmış:)) hastalandım bugün. yarına da misafirlerim var ne döktürdünüz okumaktan yazamadım valla. hadi yaz sonucu meraklatma:))
kızlar bişey itiraf edicem
bende 5 ekimde regl oldum ...
bazen 5gün önce bazen 2 gün önce oluyorum yada tam aydan aya oluyorum şimdi reglm gecti bugun test yaptım
bilin bakalım ne cıktı heyecanlanın birazzzz
Kiz bk sondan basladm okumaya.sana denk geldi icimdeki ses hayirrrr diyor.ama yine de meraklandm tabi.
Melegimin 2. Bebis calismalarini da simdi ilk defa okudum. Vay melegim vay calismalara başlamış da haberimiz yokmussizi gidi sizi
Okumaya devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?