2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba yok hayır, sigaraya başlamadım

sabah annemlerde, ablam hakkında, yani arkasından konuştum... şimdi bunu ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... yani hakkında konuştuğumu... sabahtan beri aklım bunda... telefon edip helallik dilemeyi düşünüyorum...

böyle... herkese iyi haftasonları...

kızlar ben bugun reglime kavustum
bir rahatladım sormayın
konum hamilelik degildi
acaba ters giden bişeymi var düşüncesi sinirlerimi bozmustu ...
millete derken menpoza ben yakalancaktım

kızlar ben bugun reglime kavustum
bir rahatladım sormayın
konum hamilelik degildi
acaba ters giden bişeymi var düşüncesi sinirlerimi bozmustu ...
millete derken menpoza ben yakalancaktım

Gozun aydin cnm..bende bugun oldum ve her zamanki gibi cok az geliyor nasil oluyorsam artik..seni cok iyi anliyorum benimde kafamda acaba menepoza mi girdim dusuncesi vardi ama degilmis galiba bu azalmalar ve gec gelmeler strestendir belki

Gozun aydin cnm..bende bugun oldum ve her zamanki gibi cok az geliyor nasil oluyorsam artik..seni cok iyi anliyorum benimde kafamda acaba menepoza mi girdim dusuncesi vardi ama degilmis galiba bu azalmalar ve gec gelmeler strestendir belki

canım bebek konusunda ben kararımı verdim gibi 2015de istiyorum nasip kısmetse
yapacaklarımıda yapmıs olurum
egitimim nerdeyse bitmiş sayılır
evimde yapılmıs olurum
ehliyetimide almıs olurum
eneste 3yasında olur
hem 2.bebek 1yasına geldiginde enes 5yasında olur
oyun oynar onla ben daha rahat ederim diye düşündüm
cokmu erken cokmu gec sizce fikirlerrrrrrr :26:

Seni bu kadar rahatsiz ettigine gore demek epey cekistirdiniz ablayi..yazik ne konustuniz kadincagiz hakkinda acaba..soylediginde ya kizarda helallik vermezse ne yapcan bakim..telefonla olmaz bu is yanina git bence hatta guzel birseyler yap elcazlarinla ki gonlunu almak kolay olsun..

Bence iyi dusunmusun daha gencsin bende senin yaslarinda olsam aynisini yapardim..ben simdi burda yalnizim bu yuzden ogluma bir omuz olsun istiyorum yoksa bu kadar acele etmezdim..malum Mahirde cok zor bir cocuk cok yaramaz ama ne yapayim,, onu belki bu kadar haylaz kilan yalnizliktir sikiliyor oglusum ya..bugun Elif arkadasina gittik mesela orda oyle guzel oynadilarki sasirdim ogluma bende anladimki oglumun derdi birileri ile oynamak...

Haklisin cnm.ben annende yaninda iken belki biraz olsun kolay olur diye yazdim yoksa ne haddime kimseye yap veya yapma diyemem..sadece kendimdeki problemleri gorunce insan ileride ne olcagi konusunu bilemiyecegini birazda vurlamak istedim ..

Talay evt belki biraz baslarda zorluk cekecektir...onunda esi eminimki kendisi kadar yardimci olumuyacaktir ama ben inaniyorumki rabbim cok buyuk, ben burda oglum dogdugunda yanimda kime yoktu bir tek esim vardi oda inan kendi halinde idi ve rabbimin yardimini iliklerime kadar hissettim ...mevlam cok buyuk ne eylerse guzel eyler ..

Hoşbulduk canım...Maşallah Tarık Buğra'adarısı kızıma artıkbiz de babasıyla sürekli yürütüyoruz dediğin gibi ayakları bir sağa bir sola doğru kaya kaya yürüyor.Hanımefendi daha ayakta bile uzun süre duramıyor,en fazla 3-4 snİnşallah sıra bizdedir(gerçi bi biz kaldık galiba)
Sağol tatlı meleğim,ingiliz kraliyet ailesinin küçük prensi nasıllarmış,benim ve Doğa'nın yerine öpersen çok seviniriz.Ayrıca iyi dileklerin için de teşekkür ederiz
Tatlım sen de hoş geldin...Özverili arkadaşım,Masal'ı nasıl büyüttüğüne hepimiz şahitiz,misler gibi adeta.Yalnız eşinin seni daha iyi anlaması için Masalla vakit geçirmesi gerek,bunu biraz sağlasan olmaz mı?Mesela annenle Masalsız bir yerlere gidin(doktor,kuaför vb)eşin baksın bir süre.Hatta eşin 1 haftalığına izin koparsın da annen biraz Mersin havasını solusun,sen okula giderken Masal da babişkosunda kalırUzun lafın kısası eşinle konuşmalı düşüncelerini,beklentilerini eşine vurgulamalısın.Bu şekilde bir tutumun 2.çocuğa sıcak bakmamama sebep olduğunu belirtmelisin.Eşin kendini sana ispatlamalı canımcımhazır annen varken gerçekten de kardeş bebek kararı bence gayet doğru bir zamanlama.
Efenim zat-ı alinizin gösterdiği ehemmiyet karşısında ruhumun dehlizlerinde vuku bulan sevginiz gönlüme taht kurma şerefine nail olmuşturDoğacığım ile ilgili düşünceliriniz için de ayrıca teşekkür ederim efenim.Orhan Cemal'e sevgiler.
Egenin inci tanesi,hoşbulduk...Ben de Doğa da seni ve Ecoşu çoooooook öptüüüüük
Tatlım sabır erdemdir,her şey yoluna girer arkadaşım.Olacak sen içini ferah tut.

My beybi,Hatayın katıksız güzeli(katıksız kelimesini katıklı ekmekten çaldım)iki minik dilberin annesi hoşbulduk.Artık daha sık gelmeye gayret ederim, malum 170 öğrenciyle her gün bir aradayım.Eve şu şekilde dönüyorum.Öptüüm sizleri,sabahçı arkadaşlara şimdiden MERHABAAAAAAA

hoş geldin pınardacım valla özlemiştik seni ve doğamızı aslında özlediğimiz çok arkadaşımız var inş. onlarda arayı uzatmazlar.bazı bebekler 1,5 yaşında yürüyorlar inş doğacımda en kısa zamanda yürücecektir.doktor kontrolünüzü yazmayı unutma

çiçekçim hoşgeldin babalar malesef bizim beklentilerimizi hiç karşılayamacaklar. biz bebeğimizin bi hareketini sanki dünyanın 8. harikasıymış gibi sevinç gösterileri yaparken babalar hiç tepki bile vermiyorlar.bu konuda daha önce veryansın etmiştim.Allahtan sana en yakın annen yanında ne mutlu sana ben buralarda yanlızım bazen çok arıyorum.2. çocuk için mutlaka birinin yardımına ihtiyacın olacak benim oluyor çünkü.ama moralin bozulmasın lütfen bu yükü kaldırabileceğine inanıyorsan Rabbim yardımcı olur inş.ileride rahatlarsın inş.

meleğim eşim musaba bakım işlerinde bana çok yardımcı zaten böyle olmasaydı yapamazdım.Önce ALLAHıma sonra eşime güveniyorum.ama bu hafta sonu kendimi çok kötü hissettim sanki hiç bişeye yetemiyormuşum gibi geldi.ne eve ne eşime geceleri oğlumdan erken yatmak zorunda kalıyorum onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor.sonra 2. gelince ne yapıcam diye kara kara düşünmeye başladım eşime korkularımdan bahsettim ilk defa musab bilalin beni yorduğunu hissettim ve eşime kendimi tükenmiş hissettiğimi söyledim.
eşimin cevabı: senide almanyaya göndereyim o zaman dedi
çok mutluyum çünkü oğlum dün ilk defa 150 ml pınar çocuk sütü içti pipetle bana sanki bi galon süt içmiş gibi geldi.inş. devamı gelir kızlar

Canım hoşgeldinSeni gördüğüme sevindimDoğa da yakında yürüyen bebekler arasında olacaktır inşallah
mutlu haberlerinizi bekliyorum

Yerim onun utanmasını benMaşallah ne faaliyet ne faaliyet,sen sızıp kalmadın mı canım
Misafirlere kısırla ıspanaklı gül böreği yapmıştım şekerim üzgünüm sana kalmadıonlarda gelirken sütlü nuriye getirmişlerdi
Hoşgeldin Çiçekçim
Çalışmaya başlamana ve Masalın annene alışmasına sevindimEşinle olan durumun da geçiçidir diye umuyorum,zamanla herşey yoluna girecektir inşallahSıkıntılarını kaygılarını paylaş bence eşinle, içine atıp daha da büyütme.Evet hiç kimse anne yerini tutmaz,evladına anne gibi bakamaz ama eşlerimiz de bizim hayatımızı kolaylaştırabilir dimiBiraz zaman tanı derim ben...
canim ben kayserideyim yardimci olabilirim
çok sevindimSen özelden yada buradan da olsun sorduklarımı cvplayabilirsen, bende arkadaşıma iletirim çok sevinirizsüper bi arkadaştır
Beykozum Allah gönlüne göre versin,şimdi bile olsa sen başedersin ikisiylede,
ama yaşın gençken, yazdığın şekilde olursa daha rahat olur herşey senin için
Ne zaman istersen,hayırlı tarih ne zamansa, Rabbim onu nasip etsin
Ehliyeti hemen al da Enesi bize getir rahat rahat cicim:13:

Herkese iyi haftalar kızlar
Dünkü maç sanki bizde oynandı wallaArkadaşlar geldi eşli,
bebeler ortadayine hiçbişey anlamadık
Biri su ister diğeri de ister,biri çerez yer,diğeri döker,biri uyur biri uyanır derken göz takibinden yorulduk walla
Kızlarla iki laf edemedik doğru düzgün
Hayat erkeklere güzel walla ne güzel yediler içtiler maç izlediler
Neyse...Bİr haftasonunu daha geride bıraktık,önümüzdekilere bakıcaz artık
Dün sabah gittim dip boyaya, maniküreKızım da babasıyla parkaSonra balık yemeye gittik ama eve misafirlerle bir girdik
Havalar güzel gidiyor şansımızaYazdan kalma dışarı çıkma alışkanlığımız da devam ediyor böyleceKuzum sıkılıyor evde,
her fırsatta bi sebep uydurup markete de olsa çıkıyoruz birlikteO da haklı,hep aynı ortam aynı oyuncaklar bunaltıyor yavrumu,bende de tam tersi,eve girince çıkmak zor geliyor ama kuzum için yarım saat de olsa katlanıyorumBide dondurma yedi kuzum c.tesi günü
Ayyy yazacak bişey bulamayınca çenem düştüFaaliyet raporu veriyorum çaktırmayın
Herkese güzel haftalar

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

kızlar li.tonun 5i 1arada sallama cayından içtim kuscaktım nerdeyse
cayda sorun yok sorun benim seker atmadan içebilecegim bişey degil yavvv :84:
soyle içine seker katılıp içilen zayıflatıcı bişey yokmu kızlar

yine mi pazartesiiiiii :)

gunaydın ve iyi haftalar efenim...

über yoğun ve mutlu bi haftasonu geçirdik kuzucuğumla ve ailecek...

cumartesi kurstan sonra kuzucuğumla sonbahar aktivitesi yapıp yaprak kozalak vs topladık. oynaya oynaya geze geze eve gittik. sonra da carsıya inip ziyafet çektik.. üst geçitteki ışıklı levhalardan geçti tek tek. bitince geri döndü tekrar karşıya gecmek için deli

pazar gunu de kurstan sonra kudurup istanbula gittik. kadıköy mükemmeldi.. biraz avm de gezip kuzucuğuma spor ayakkabı aldım. butun akşam bakıp bakıp durdu. ayy ayy dedi sonra bağdat caddesini arşınladık. maç dolayısıyla tıklım tıklım ve bol şenlikliydi.. yedik içtik muhabbet derken mac bitmeden yola koyulduk...
çok yorulduk...

sabah bizimkini ben uyandırdım yoksa gec kalcaktık. döne döne uyudu hanım sultan.. fosur fosur cok sukur ki altını acarken uyanıyor gulucukler atıyor bana kikir kikir

valla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldum eceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:))

ctesi eşimin iş yerine uğradık sahil güvenlikte çalışıyor yeri çok güzeldi valla. nöbetçi arkadaşına eceyi sattık onun da 1 ay sonra kızı olacakmış adını ne koyacaksınız dedim zeynep mira koyacaklarmış:)) aklım hemen taaa istanbullara gitti mavişim ve annesini düşündüm ay çok güzel isimler dedim bende 2. kız olursa koyabilirim bu isimleri:)) dün akşamda karşı komşumun arkadaşı gelmiş benide çağırdılar o da çalıştığıdan kızı defneyi kreşe yolluyor bizim defnoş gibi:) bol bol bende defnoşumu andım. çiçeğimin anlattığı gibi öyle yaşamımızın içindesiniz ki iyi ki varsınız....

kızlar sezeryan sonrası normal yani vajinal doğumun yaygınlaşması ve bunun uygulanabilirliğinin artması için imza toplanıyor. imzalarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…