kızlar ben bugun reglime kavustum
bir rahatladım sormayın
konum hamilelik degildi
acaba ters giden bişeymi var düşüncesi sinirlerimi bozmustu ...
millete derken menpoza ben yakalancaktım
Gozun aydin cnm..bende bugun oldum ve her zamanki gibi cok az geliyor nasil oluyorsam artik..seni cok iyi anliyorum benimde kafamda acaba menepoza mi girdim dusuncesi vardi ama degilmis galiba bu azalmalar ve gec gelmeler strestendir belki
merhabayok hayır, sigaraya başlamadım
sabah annemlerde, ablam hakkında, yani arkasından konuştum... şimdi bunu ona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... yani hakkında konuştuğumu... sabahtan beri aklım bunda... telefon edip helallik dilemeyi düşünüyorum...
böyle... herkese iyi haftasonları...
canım bebek konusunda ben kararımı verdim gibi 2015de istiyorum nasip kısmetse
yapacaklarımıda yapmıs olurum
egitimim nerdeyse bitmiş sayılır
evimde yapılmıs olurum
ehliyetimide almıs olurum
eneste 3yasında olur
hem 2.bebek 1yasına geldiginde enes 5yasında olur
oyun oynar onla ben daha rahat ederim diye düşündüm
cokmu erken cokmu gec sizce fikirlerrrrrrr :26:
Melegim canim arkadasim destegin icin cok tsk ederim.Aslinda ikinci cocuk kosul olarak mantikli gibi gorunuyo ama malesef ozunde degil cunku Masal cok kucuk ve ikinci cocuk sozkonusu oldugunda esimin yardimi olmadan nasil altindan kalkayim.Bak suanda TALAY iyi anlar,birak digurduktan sonrayi suanda bile esin yardimina ihtiyac duyuyordur.Mesela ben ilk 4 ay dehset bulanti cekiyorum ,bildigin klozetin yanindan ayrilamiyorum,Masal gece surekli uyaniyor,tam ilgi istedikleri bir donem ,eeeee bide ben zten cok duygusalim hamileyken bu hat safhaya cikiyor,kisacasi ilk okadar olmasada ikincide esin destegi sart diye dusunuyoru.Yinede kismet be canim hakkimizda hayirlisi olsun .
Hoşbulduk canım...Maşallah Tarık Buğra'abeykozcum sonuç negatifmiş üzüldüm senin böyle bebeciklerin olucaktı:118: neyse canım istediğin zamanda gelsin inş bu bebeciklerin kucağına
mutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba
yemek yapmaktan nefret eden beybi kurtulmuş yine yemek yapmaktan
benimde bu gün eşim yoktu reklamlarda çok gördüğüm ve merak ettiğim makarneksi yaptım ve beğenmedim..hazırda bulunan köftelerimden kızarttım yanınada cacık köfteleri ve cacığı tarık buğra yedi bana makarneks kaldı
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar
pınarda hoşgeldin canım..tarık buğrada geç yürüdü ve bi anda attı adımları inş doğada dr ye gitmeye gerek kalmadan başlar yürümeye..ben doktora gittiğimde tarık buğranın yürümemesinden ve hiç isteğinin olmamasından bahsetmiştim doktor 2 yaşı bi geçsin bakalım demişti..ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımız zaman ayaklarını bile basmayan kuzum 1 hafta sonrasında yürümeye başaldı darısı doğanın başına inş
Sağol tatlı meleğim,ingiliz kraliyet ailesinin küçük prensi nasıllarmış,benim ve Doğa'nın yerine öpersen çok seviniriz.Ayrıca iyi dileklerin için de teşekkür ederizHosgeldin cnm ozledik seni valla bu kadar yogun olmana uzuldum, umarim kisa zamanda bu yogunlugu biraz olsa atlatip aramiza gelirsin ..Mahir de teyzesini cok opuyormus oyle dedi :)) cnm bizde dogamizi optuk..
Yuruyememesi durumunu ins en kisa zamanda cozersiniz..bizimkide gec yurudu biliyorsun ins Dogamda baslar biran once..
doktora goturmekte iyi yapiyorsun ben sanmam bir sorun oldugunu ama belki degisik onerilerde bulunabilirler.
Tatlım sen de hoş geldin...Özverili arkadaşım,Masal'ı nasıl büyüttüğüne hepimiz şahitiz,misler gibi adeta.Yalnız eşinin seni daha iyi anlaması için Masalla vakit geçirmesi gerek,bunu biraz sağlasan olmaz mı?Mesela annenle Masalsız bir yerlere gidin(doktor,kuaför vb)eşin baksın bir süre.Hatta eşin 1 haftalığına izin koparsın da annen biraz Mersin havasını solusun,sen okula giderken Masal da babişkosunda kalırMerhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hice buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi . Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum" Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci
Efenim zat-ı alinizin gösterdiği ehemmiyet karşısında ruhumun dehlizlerinde vuku bulan sevginiz gönlüme taht kurma şerefine nail olmuştur"KAYIP ARANIYOR" du, çok şükür bulundu
pınarda hanımi kayıp aranıyor diye ilan verecektik artıkın: "pınarda arkadaşımız filanca gün eve gidiyorum diye topikten çıkmış çıkmış ve bir daha kendisinden ne beğeni ne de ileti alınamamıştır." şeklinde
neyse, Doğa için üzülmeyiniz. herşey zamanla olacak inanın. herhangi bir kas yada sinir problemi olmadığı sürece bebekler yürürAras Eymen için de endişelenmiştik ama kendisi motor gibi emeklemeye başlamış bakınız
Egenin inci tanesi,hoşbulduk...Ben de Doğa da seni ve Ecoşu çoooooook öptüüüüükpınarda ve çiçeğim ikinizide görmek iyi olduğunuzu bilmek çok mutlu etti beni. çiçeğim erkeklere kalsa hep hallederiz ama sen ona bırakmıcan şimdi çok şükür maaşını da alıyormuşun istediğini yap. benimki de masa için oyalıyordu izmire gidince aldım geldim yoksa bizimkide yalan olurdu. eşinin yaptığınıda anlamak çok zor. zaten masaldan ayrıydı o kadar şimdi bunları telafi etmesi gerekirken zoru görünce niye destek olmuyorki. bende zorlanıyorum evin işi hiç bitmiyor, sürekli yemek yap, ece de çok fazla ilgi istiyor büyüdükçe ve bana hiç zaman kalmıyor. ama ne yapalım yine onlarsız olmaktansa çok şükür bugünlerimize. Masalı ve Doğacımı çok çok öpüyoruz.
Tatlım sabır erdemdir,her şey yoluna girer arkadaşım.Olacak sen içini ferah tut.Baby cnm selam ben cok dertliyim yaa..neden bebek gelmiyor normalde cok cabuk hamile kaliyordum ama su benim bakteri olayindan sonra regl olayimda bitti gibi..acaba bakteri bitmedimi ..bugun yine ilaca basladim o zamana kadar siki yonetim ilan ettim hic bir iliskiyede girmeden bekliyecem ins sifa bulurum..
pınarda şekerim hoşgelmişsingözümüz seni arıyodu,dogayıda çok özledikkim bilir ne yaramazlıklar yapıyodur dimi:)yürüme konusuna gelince pek bi fikrim yok ama bazılarımız çocuklarıda daha yeniyürümeye başladı yani canını sıkma inşallah doğada en kısa zamanda yürüyecek,tabi sen yinede bütün tetkikleri yapiçiniz rahat etsin.
çiçekçiçekte gelmiş hoşgelmişsenide özledik canım nerelerdesin gerçi sende haklısın hem iş hem ev çok yorucu oluyodur,masalın annene alışmasına çok sevindim aferim fistiga..ama eşine çok kızdım,senin için çok üzüldüm.ya zaten bu güne kadar sen tek başına yetiştirmişsin bu çocugu ne var birazda sana yardımcı olsa neyse şunu söyliyimki seni çok taktir ettim canım,kendinle ne kadar gurur duysan azdır.maşallah bu güne kadar kızına misler gibi baktın bundan sonrada bakarsın,çok öpüyorum
hoş geldin pınardacım valla özlemiştik seni ve doğamızı aslında özlediğimiz çok arkadaşımız var inş. onlarda arayı uzatmazlar.bazı bebekler 1,5 yaşında yürüyorlar inş doğacımda en kısa zamanda yürücecektir.doktor kontrolünüzü yazmayı unutmaSevgili anneler ve kuzucuklarına doyasıya sevgiler...inşallah keyifler oldukça iyidir.çağla,mira,ece,tarık buğra,mahir,enes,ömer,zeynep ada,orhan cemal,kayra,okyanus ve tüm tatlı miniciklerimize kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum.
Farkındayım epeydir görüşemedim sizlerle;okul,doğa,ev vb.derken bir süre ara vermek durumunda kaldım.sanırım hafta içleri hep yoğun olacak benim için.
Doğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesefhadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz )hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın
çiçekçim hoşgeldin babalar malesef bizim beklentilerimizi hiç karşılayamacaklar. biz bebeğimizin bi hareketini sanki dünyanın 8. harikasıymış gibi sevinç gösterileri yaparken babalar hiç tepki bile vermiyorlar.bu konuda daha önce veryansın etmiştim.Allahtan sana en yakın annen yanında ne mutlu sana ben buralarda yanlızım bazen çok arıyorum.2. çocuk için mutlaka birinin yardımına ihtiyacın olacak benim oluyor çünkü.ama moralin bozulmasın lütfen bu yükü kaldırabileceğine inanıyorsan Rabbim yardımcı olur inş.ileride rahatlarsın inş.Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hice buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.Biliyorsunuz esim yoktu aylarca Masala tek basima baktim,herbirseyini ben yaptim buyuk bir zevkle hic zorsunmadan ama kizlar baba varken herseyi yine kendim yapmak biraz yipratti beni,soyle bir calkalandik anlayacaginiz,neyse kabullenmekten baska care yok.Buraya geldigimde ikinci cocuk dusunuyordum cunku burada hem hava kosullari hemde asosyal hayat yuzunden zaten evdesin,e bide annem yanimda yasiyor bana yardimci destek,dedim ikinci cocugumuda yapim Masal ile beraber buyusun,uc yil sonra batiya gidince .kres vb.ohhhh calisabilirim yine. Fakat esimin bu sekilde umursamaz tavirlari, bana hic yardimci olmamasi beni ikinci cocuk fikrinden tamamen uzaklastirdi . Neyse yazimdan suanki pskolojimi anlamissinizdir sanirim Masalim cok sukur iyi teyzeleri sizleri elinizden, arkadaslarinida yanaklarindan koskocaman opuyormus Bir bucuk yas asimizi olduk, sukur ates yapmadi atlattik. Burada hicbir sey yok kizlar bende intenetten Masala bir suru ahsap oyuncaklar siparis ettim daha gelmediler,unnodadan aldim yahuuu uc hafta oldu halaaa gelmedi. Neyse umarim sizler gibi aktif bir sekilde yazabilirim.Ama yazmasam bile aklimda kalbimdesiniz,buradaki ana sinifi ogretmenlerine hep sizden kuzularimizdan bahsediyorum.Gecende birisi dediki, "yahu hic gormedigin insanlardan nasil bukadar sevgiyle bahsediyorsun,hele bebeklerinden bahsederken arada karistirp kendi kizini anlatiyorsun saniyorum" Bende guldum,cok sevmek icin gormek sart degil dedim Her daldan yazip caninizi skmadim insallah, ne yazdigimi bile bilmiyorum gerci
meleğim eşim musaba bakım işlerinde bana çok yardımcı zaten böyle olmasaydı yapamazdım.Önce ALLAHıma sonra eşime güveniyorum.ama bu hafta sonu kendimi çok kötü hissettim sanki hiç bişeye yetemiyormuşum gibi geldi.ne eve ne eşime geceleri oğlumdan erken yatmak zorunda kalıyorum onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor.sonra 2. gelince ne yapıcam diye kara kara düşünmeye başladım eşime korkularımdan bahsettim ilk defa musab bilalin beni yorduğunu hissettim ve eşime kendimi tükenmiş hissettiğimi söyledim.Talay evt belki biraz baslarda zorluk cekecektir...onunda esi eminimki kendisi kadar yardimci olumuyacaktir ama ben inaniyorumki rabbim cok buyuk, ben burda oglum dogdugunda yanimda kime yoktu bir tek esim vardi oda inan kendi halinde idi ve rabbimin yardimini iliklerime kadar hissettim ...mevlam cok buyuk ne eylerse guzel eyler ..
Canım hoşgeldinDoğacığım hala yürümüyor ,sabırla evde alıştırmalar yapmama rağmen kızımda tık yok malesefhadi kızım ya ha gayret..bu durum biraz beni endişelendiriyor doğrusu.önümüzdeki günlerde 1,5 yaşına girecek doktoru 18 aylık olunca bir daha getirin demişti bakalım ne diyecek.ayakkabı konusuna gelince mutlucuğumun belirttiği adreslere gitmiştim fakat pek seçenek yoktu,biz de ortopediadan bir adet yaptırtmıştık.onun da pek faydası olmadı.şu an tek elle yürütme çabamız var bakalım artık,hayırlısı.bu arada okuduğum kadarıyla beyler sütten kesmiş artık(beybi ve beykoz )hayırlı olsun hatunlar.ben de 1,5 aydır sağmıyorum artık.şimdilik hoşça kalın
Yerim onun utanmasını benmutlu anne misafir ağırlıyomuş neler hazırladı acaba
kına gecesine gidicektik gitmektende vazgeçtim tarık buğrayı arabadan indirsem sağa sol deli dana gibi koşturucak insanlara toslayıp çokça düşer diye düşündüm..arabada dursa kıyamet koparır iyisimi evde oturalım dedik..saklambaç ve kutu kutu pense oynadık,birbirimizi yakaladık,araba sürdük,ata bindirdim,bisikletle sürdüm,dans ettik çok yoruldu minik danam koşarken off off diye koşmaya başladı sonrada sızdı kaldı
çişe alıştırmam 5 te 4 olarak devam ediyo
tarık buğra bi süredir bazen sevdiğimiz zaman utanıyo gülümseyerek mahcup bi şekilde bulunduğu yere kafasını dayıyo çok sevimli oluyo utanmayıda öğrendiler bacaksızlar
Hoşgeldin ÇiçekçimMerhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyorum, aslinda hic kopmadim sizden mutlaka goz atmaya calisiyorum ama iste ben yazma konusunda cok atak degilim sanirim,illede moralim iyi,rahat rahat yazacak vakit bulacagimdaaaaa yazacagim,iki arada bi derede yazamiyorum hice buda tahmin ettiginiz gibi cok da mumkun olmuyor Yaklasik iki ay olacak calismaya baslayali,3.ve 4.sinifim yani birlestirilmis sinifim var.Cok sukur Masal da bende alistik,anneannesiyle beraber vakit geciriyor ben gelene kadar.Zaten oglen uyuyor uyandiginda ben gelmis oluyorum,cok kisa bir sure ayri kalmis oluyoruz.Gerci oyle olmasina ragmen ilk ise basladigim 2-3 hafta geceleri hic uyumadi,sifir uykuyla gunlerce ise gittim,sanirim kaybetme korkusu yasadi yavrum.Bu durum karsisinda esimin tutumu ise,yastigini yorganini alip salona gecmek oldu,hic destek olmadi ve bu durum beni inanilmaz uzdu.
çok sevindimcanim ben kayserideyim yardimci olabilirim
Beykozum Allah gönlüne göre versin,şimdi bile olsa sen başedersin ikisiyledecanım bebek konusunda ben kararımı verdim gibi 2015de istiyorum nasip kısmetse
yapacaklarımıda yapmıs olurum
egitimim nerdeyse bitmiş sayılır
evimde yapılmıs olurum
ehliyetimide almıs olurum
eneste 3yasında olur
hem 2.bebek 1yasına geldiginde enes 5yasında olur
oyun oynar onla ben daha rahat ederim diye düşündüm
cokmu erken cokmu gec sizce fikirlerrrrrrr :26:
soyle içine seker katılıp içilen zayıflatıcı bişey yokmu kızlar
yeşil çay var ama onun da içine şeker konmuyorşekersizyeşilçay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?