melegim senden şu cümleyi bekliyodum ''ben sana tr ye gelince ayfon getiririm''
duyamadım çok üzüldüm
sen dostsun melegimama istek gönderince hele bi can yollama bakalım anında silerim
gün gelecek belki iphone num olmayacak ama mutlaka ayfonum olacak
ve sonra çağla onu bozacak
Geçmiş olsun canımcımvalla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldumeceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:))Eki Görüntüle 857298 Eki Görüntüle 857299
Evet evet benimde duygularım aynıctesi eşimin iş yerine uğradık sahil güvenlikte çalışıyor yeri çok güzeldi valla. nöbetçi arkadaşına eceyi sattık onun da 1 ay sonra kızı olacakmış adını ne koyacaksınız dedim zeynep mira koyacaklarmış:)) aklım hemen taaa istanbullara gitti mavişim ve annesini düşündüm ay çok güzel isimler dedim bende 2. kız olursa koyabilirim bu isimleri:)) dün akşamda karşı komşumun arkadaşı gelmiş benide çağırdılar o da çalıştığıdan kızı defneyi kreşe yolluyor bizim defnoş gibi:) bol bol bende defnoşumu andım. çiçeğimin anlattığı gibi öyle yaşamımızın içindesiniz ki iyi ki varsınız....
Babannene geçmiş olsun canıminsanlar çok kötü olmuş melegim:)birinden can istiyorum saatler sonra gönderiyo,sanki gerçekten canını istiyorum
ne yapıyım anında gelmeyen canı
Allah kimsenin canını almasınherkese notunu verdim kim dost kim düşman anladım
demek telden oynuyonbende telefona indirmek istedim ama ''bu sürüm cihazınızla uyumlu degil:'' diyo
ne demek ya sen benim telefonumu begenmiyonmu
illaki ayfonmu istiyoayfonu olmayan ölsünmü
kahrolsun bağzı şeylerfakirligin gözü kör olsun
uyandık şekerimgünaydınnn herkese mutlu günler diliyorum
dün düzensiz bi saatte uyuyan oğlum gece 12 ye geliyodu ayağımda sallanarak sızdı:)ben niye böyle erken uyandım bilmiyorum 7 de uyandımuykumu almış hissediyorum kuzum mışıl mışıl uyuyo
geceleri üstünü çok açıyodu bi kaç gün öncede gece öksürmeye başladı 2 gündür uyku tulumunu giydiriyorum bende kontrole kalkmadan rahat rahat uyuyorum...uyku tulumunu çok sevdi giyince çok sevindi nasıl severek kahkahakalar atıyo danam koş babana göster oğlum dedim sevinçle gösterdi dün sabah uyandığında da hemen uyku tulumuna bakıp sevdi bilmiyodum oğlumu bu kadar mutlu ediceğini:)
uyku tulumu kalın gece terlemesin diye doğalgaz yakmıyuorum biz geceleri donuyoruz soğuk oluyo evimiz:18:
dün tarık buğrayla parmak boya ile el baskısı yaptık üstü suratı hep boya oldu:)ellerinde ıslaklık hissettiği zaman saçlarına ve yüzüne sürer hemen saçı suratı boyalandı doğal olarak çok sevimli olduçok fazla resim çekemedim artık makineyi görünce alıp resimlere bakmak istiyo hiç poz vermiyor
haydi kalkın kızlarrrr uyanın ben uyandım siz niye uyuyosunuz
Gecmis olsun Tarik Bugrama..demek kolu kizarip ve sisti off kiyamam selvi boyluma..dusmelerde artik cok fazlalasmaya basladi dimi bizde ayniyiz..bir kac gun evvel benim pesimden banyoya gelirken wc nin arasina dusup dudagini patlatti ...cok kanadi kuzumun dudagimalasef ne kadar cok dikkat etsekte oluyor..
selam milletöncelikle şunu söylemek istiyorum ki:melegim can yolladınmı:))
bugünde evdeydimçok sıkıcıydı akşam üstü babaannemi hastaneye yatırdılar
çocukları yengeme bıraktık hastaneye gittikbiraz rahatsız ee yaşlılıkta var ama umarım yarın evine gidebilir..
eşimle başbaşa hastaneye gittik:)çooookk uzun zamandır hep arka koltukta oturdugum için ön koltukga oturunca çok tuhafıma gittisanki caddeye uçacam gibi hissettim neyse dedim eşime dönüşte arabayı ben kullanacam tamam dedi
ama hastane çıkışı amcam bize salça olunca benim araba sürme işi yattıamcam bizle gelmeyeydi iyiydi
sonra çocukları aldık eve geldik
yarında yengem gelecek bana küflü çökelek yapacaksiz bilmessiniz boşverin
kardeşim kocaelinde diyo ki ''abla o küflü çökelegin kokusu burnumda tütüyo''o kadar özlemiş çocuk:))
off yazacak çok şey var biliyosunuz ben yazmaya başladımmı susmam ama şu anda balkon beni çağırıyo
geliyorummmmmmm
aferin kuzuma. kuaför iyidir. ayrıca bayıldım o halinekızlar sabah bakkala gitmam gerekti neyse evden çıktık benim evin altında kuaför var,çağla koşa koşa oraya kaçtıbi baktım ben yetişene kadar koltuga bile çıkmış oturmuş neyse oturmuşken arkadaşım saçına 2 toka taktı:))
sonra aynaya bakıp böyle yapıyo ''baaaakkkk baaaakkkkkk''
saçını yaptırmış çok mutlu oldu:))
eşime anlattım çok güldü aferim kızıma diyodedim ilerdede kuaförden çıkmassa görürsün aferimi bu lafını hatırlatırım dedim
sütten keseli 1 hafta oldu ama benim gögüslerim hala çok acıyohala süt akıyo
çağla bugün hiç meme demedi,sanırım artık unutmaya başladı
hiç süt içmeyen kızım artık günde 300 ml süt içiyo
uykusuda düzeldisabaha kadar uyuyo,sabah 6 gibi bizim yataga gelip uyumaya devam ediyo taki ceren hanım bizi uyandırana kadar bazen 8 de bazen 9 da kalkıyoruz..bana kalsa 12 ye kadar uyumak isterdim
çok eskiden yeni evliyken öğlen 1 e kadar yatardımne günlerdi beee
sonra gece 2 ye kadar uykum gelmezdi11 de uyuyan eşime kıcık olurdum adam ne yapsın 7 uyanıyodu haklı:)
gunaydın canım.. size de geçmiş olsunHerkese güzel sabahlar
Bugün kızımı bakıcı teyzeye bıraktım,7.30 da evden çıktık,9da anca gelebildim işetrafikten nefret ettim yine
Dün işte çok yoruldum,eltimin kızının apandisti patladı acil ameliyata aldılar,akşam da hastanedeydik
Yavrum nasıl süzülmüş,daha 12 yaşında...
İşten de bir arkadaşımın bakıcısı bi anda işi bırakmış,bir insana güvenip yola çıkıyosun sonra yarı yolda bırakılmak çok kötü
Kızın da çalışması gerekiyor maddiyat yüzünden geldiğimden beri bir de onu teslli ediyorumAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
hepimizi
mutlu günler güzel anneler
Gunaydın kızlar nasılsınız yavruslar nasıllar hepsı saglıklı sıhhatlı afıyettedırler ınsallahAllah kımseyı evladı ıle sınamasın kızlar
mutlu anne bahsettı mı bılmıyorum ama basımızda bır hastalık var ve cok yıprattı
Okısın vıdeosunu koydugum zaman farkettıysenız burnu akıyordu yavrumun rahatı keyfı yerındeydı ama bırden akıntısı kesıldı ve ıkı gun sonra gozunde capakla uyandı grıpdendır dedık aksama dogru ıyıydı ertesı sabah capaktan gozunu acamadı ve hafıf sısmıstı cay pansumanı yaptık ıyı geldı dedı gıbıydı goz dr ları cay pansumanını ınermıyor ıyıce sısmeye basladı ve normal degıl deyıp dr goturduk goz enfeksıyonu dedı dqmla ve merhem verdı yolladı kullandık ama cocugun gozu duzelecegı yerde ıyıce kotu oldu sıslık ve morluk arttı gozunun beyazına adeta kan oturmus gıbıydı yavrumun sureklı mızmız nazlı aglak dı bu boyle olmuyor dedım ve dunya gozden prof a goturdum ordada cocugu adam akıllı muayene edemedıler cunku gozu sıslıkten kısılmıs ve dokundurtmuyordu yavrum damlasını degıstırdı ve agumentın surup baslattı grıp enfeksıyonu gozune vurmus dedı yuz kemıklerı bebeklerde cok zayıftır o yuzden kulaga goze sıcraya bılıyor dedı 3 gun sonra tekrar gel dedı gıttık ama hıc duzelme yoktu hatta bu sefer bıraz zorlayıp baktık gozune sankı goz kapagının ıcıne orumcek ag yapmıs gıbı ıltıhap doluydu dr hemen kornea enfeksıyonu dedı süassagı ının kornea bolumunden gübaksınlar gereklı gorurlerse temızlerler dedı ok gıttık ve kornea enfeksıyonu dıye tasdıkledı assagıdakı dr tedavısı ney???
antıbıyotık fayda etmez dedı damla sadece hastalıgın seyrını yavaslatır dedı koruyucu etkısı var dıger goze gecmez gecsede cok hafıf atlatır dedı bulasıcı sende dıkkat et dur bakıımm bak senın gozunde kızarmıs sende aynı damlayı kullan dedı bana ok dedık cıktık eve geldıgımız aksam damlasını yaparken kanlı ıltıhap geldı ben panık oldum yavrumu o halde gorunce ıcım erıyor zaten hemen drunu aradık ve durumun normal oldugu kanamanın gozden degıl ıltıhaptan geldıgını soyleyınce rahatladık ama goz kapagının ıcıne sankı tersten eyelıner surmus gıbı sımsıyah tı cumartesı kontrolu vardı ve cok sukur duzelmıstı hafıf morluk ve sıslık azcıkta kızarıklık vardı tabııı bu hastalıgı pansuman yapa yapa yavrumdan ben kaptım okısın sag gozu benım sol gozumdu dr kontrolunde banada baktı hastalıgın seyrını bılıyorsun yorma gozlerını dınlen pansuman yap damlanı damlat 2-3 hafta surebılır dedı ıkı gun sonra sag gozumede sıcradı sabah bır kalktım kı yumruk yemısle arı sokması arası bır durumdayım
sıze tarıfını soyle yapayım seffaf dosyadan bakmaya calısıyorum gıbı puslu goruyorum etrafıBuna sukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın en azından gecıcı bır hastalık ya hıc goremeyenler ne yapsın Allah dusmanıma vermesın aynı sekılde seyredıyor ama benımkınde hem ıkı gozum hemde kanama oluyor 1 haftasını atlattım cok sukur muhtemelen 10 gune kadar bır sey kalmaz dıye umuyorum ama galıba ıltıhap cene kemıgıme toplanmaya basladı kı hafıf sısme ve sertlık var yrn da cene cerrahından randevu aldım bakalım ne olacak
yanı kızlar bızden bu kadar sımdııııı tamam grıp gozune vurdu yavrumunda aynı anda grıp vıdeo koydum ve o hafta kugulu parkta oynamıstı hangısı tetıkledı bılmıyorum ama nazarada cok ınanırım bılıyorsunuz tabıkı sozum meclısten dısarı ama dısardan ızleyenlerde olmusturNeyse bu ıllet hastalık bana okısımın varlıgına sukretmeme ıcın bır neden daha verdı cok sukur saglıklı bır yavrum var Allah herkesın evladına saglık sıfa afıyet versın
Ve bu hastalıgımızı duyan ve arayıp soran ırtıbat halınde oldugum arkadaslarımdan Allah bınkere razı olsun onların seslerını duymak bana cok ıyı geldı cocukluk arkadaslarımdan daha degerlı goruyorum hepınızı ve tesekkur edıyorum
Aynen canım bunada sukur Allah beterınden esırgesınçok geçmiş olsun ikinize deneyse ki düzeliyor
Aynen canım bunada sukur Allah beterınden esırgesın
Amin canım amın Allah razı olsunCanım tekrar geçmiş olsunÇok zor bir dönemden geçtiniz gerçekten,yavruna şifa bulmaya çalışırken sana da geçmesi
çok üzücü...Neyseki iyileşme sürecine girmişsinizUmarım birdaha asla yaşamazsınız Allah hepimize sağlık sıhhat nasip etsin
ikinizede çook geçmiş olsun canım seni daha çok görürüz inş. Okişi bizden mahrum etmegunaydın kızlar nasılsınız yavruslar nasıllar hepsı saglıklı sıhhatlı afıyettedırler ınsallahallah kımseyı evladı ıle sınamasın kızlar
mutlu anne bahsettı mı bılmıyorum ama basımızda bır hastalık var ve cok yıprattı
Okısın vıdeosunu koydugum zaman farkettıysenız burnu akıyordu yavrumun rahatı keyfı yerındeydı ama bırden akıntısı kesıldı ve ıkı gun sonra gozunde capakla uyandı grıpdendır dedık aksama dogru ıyıydı ertesı sabah capaktan gozunu acamadı ve hafıf sısmıstı cay pansumanı yaptık ıyı geldı dedı gıbıydı goz dr ları cay pansumanını ınermıyor ıyıce sısmeye basladı ve normal degıl deyıp dr goturduk goz enfeksıyonu dedı dqmla ve merhem verdı yolladı kullandık ama cocugun gozu duzelecegı yerde ıyıce kotu oldu sıslık ve morluk arttı gozunun beyazına adeta kan oturmus gıbıydı yavrumun sureklı mızmız nazlı aglak dı bu boyle olmuyor dedım ve dunya gozden prof a goturdum ordada cocugu adam akıllı muayene edemedıler cunku gozu sıslıkten kısılmıs ve dokundurtmuyordu yavrum damlasını degıstırdı ve agumentın surup baslattı grıp enfeksıyonu gozune vurmus dedı yuz kemıklerı bebeklerde cok zayıftır o yuzden kulaga goze sıcraya bılıyor dedı 3 gun sonra tekrar gel dedı gıttık ama hıc duzelme yoktu hatta bu sefer bıraz zorlayıp baktık gozune sankı goz kapagının ıcıne orumcek ag yapmıs gıbı ıltıhap doluydu dr hemen kornea enfeksıyonu dedı süassagı ının kornea bolumunden gübaksınlar gereklı gorurlerse temızlerler dedı ok gıttık ve kornea enfeksıyonu dıye tasdıkledı assagıdakı dr tedavısı ney???
Antıbıyotık fayda etmez dedı damla sadece hastalıgın seyrını yavaslatır dedı koruyucu etkısı var dıger goze gecmez gecsede cok hafıf atlatır dedı bulasıcı sende dıkkat et dur bakıımm bak senın gozunde kızarmıs sende aynı damlayı kullan dedı bana ok dedık cıktık eve geldıgımız aksam damlasını yaparken kanlı ıltıhap geldı ben panık oldum yavrumu o halde gorunce ıcım erıyor zaten hemen drunu aradık ve durumun normal oldugu kanamanın gozden degıl ıltıhaptan geldıgını soyleyınce rahatladık ama goz kapagının ıcıne sankı tersten eyelıner surmus gıbı sımsıyah tı cumartesı kontrolu vardı ve cok sukur duzelmıstı hafıf morluk ve sıslık azcıkta kızarıklık vardı tabııı bu hastalıgı pansuman yapa yapa yavrumdan ben kaptım okısın sag gozu benım sol gozumdu dr kontrolunde banada baktı hastalıgın seyrını bılıyorsun yorma gozlerını dınlen pansuman yap damlanı damlat 2-3 hafta surebılır dedı ıkı gun sonra sag gozumede sıcradı sabah bır kalktım kı yumruk yemısle arı sokması arası bır durumdayım
sıze tarıfını soyle yapayım seffaf dosyadan bakmaya calısıyorum gıbı puslu goruyorum etrafıbuna sukur dıyorum allah dermansız dert vermesın en azından gecıcı bır hastalık ya hıc goremeyenler ne yapsın allah dusmanıma vermesın aynı sekılde seyredıyor ama benımkınde hem ıkı gozum hemde kanama oluyor 1 haftasını atlattım cok sukur muhtemelen 10 gune kadar bır sey kalmaz dıye umuyorum ama galıba ıltıhap cene kemıgıme toplanmaya basladı kı hafıf sısme ve sertlık var yrn da cene cerrahından randevu aldım bakalım ne olacak
yanı kızlar bızden bu kadar sımdııııı tamam grıp gozune vurdu yavrumunda aynı anda grıp vıdeo koydum ve o hafta kugulu parkta oynamıstı hangısı tetıkledı bılmıyorum ama nazarada cok ınanırım bılıyorsunuz tabıkı sozum meclısten dısarı ama dısardan ızleyenlerde olmusturneyse bu ıllet hastalık bana okısımın varlıgına sukretmeme ıcın bır neden daha verdı cok sukur saglıklı bır yavrum var allah herkesın evladına saglık sıfa afıyet versın
Ve bu hastalıgımızı duyan ve arayıp soran ırtıbat halınde oldugum arkadaslarımdan allah bınkere razı olsun onların seslerını duymak bana cok ıyı geldı cocukluk arkadaslarımdan daha degerlı goruyorum hepınızı ve tesekkur edıyorum
benim evdede arı sütü poleni var fakat çocuklara 2 yaşından önce verilmemesi gerektiğini duydum ben vermiyorumallahım dermensız dert vermesin
herkese merhaba ben burayı fırsat buldukça okudum. Sayfaya giremeden edemiyorum benmde 18 aylık oldu ogluşum kilo 9.7 boyuda 81 cm kilosuna takmış durumdayım ben artık arı sütü vermeye başladım aranızda veren var mı acaba
ben size bayılıyoum zaten benim oğlan da minik adımlarla ilgileniyor daha çok yakalama, saklambaç vb. Aksiyon içeren ha birde her akşam üstünü ıslatıncaya kadar su aynamayı seviyor.günaydın kızlar.. Herkes iyidir ve keyifler yerindedir umarım..
Kızımla beraber bol oyunlu aktiviteli bir haftasonu geçirdik..
Insanın emeğinin karşılığını alabilmesi, bunu görmesi çok güzel..
Rabbim herkese nasip etsin inş..
Ben biraz geçmişe gideyim bakalım kim gelmiş ne var ne yok :)
allahım dermensız dert vermesin
herkese merhaba ben burayı fırsat buldukça okudum. sayfaya giremeden edemiyorum benmde 18 aylık oldu ogluşum kilo 9.7 boyuda 81 cm kilosuna takmış durumdayım ben artık arı sütü vermeye başladım aranızda veren var mı acaba
Turuncu Allah korumuş wallaSlm kızlar
Mybabylove; çok ama çok geçmiş olsun.Zor günler geçirmişsiniz...
Tatlıcadı : Yakışıklımın kolu şişmiş aşıdan dolayı.Demek vuran hemşire iyi yapamamış aşıyı.Bol bol kolonya ile ovala ki içindeki topaklık geçmiş olsun.
Kızlar geçen akşam kayra bey çok az yemek yiyip uyudu.Ben de gece uyanırsa süt veririm diye biberonuna süt koyup yattım.Gece 1 -2 kere uyandı ama daha erken diye su ile geçiştirdim.Sonra da sabaha kadar uyudu zaten.Sabah uyandığında süt ısıtmak için buzdolabından çıkarıp bardağa doldurdum ve ısıttım.Çok sıcak oldu herhalde diye tadına baktım ki iyyykkkkkkkkkkkkk.Süt ekşimişşş.
Üstelik önceki gece açmış olmama rağmen ve tarihinin bitmesine 1 sene olmasına rağmen ekşimişti.Allahımmmm iyi ki gece kayraya sütü içirmemişim.Yoksa bir de süt zehirlenmesi ile uğraşma ihtimalimiz olabilirdi.
Demem o ki hangi marka olursa olsun içtiğiniz sütleri çocuklara vermeden mutlaka koklayın veya tadın.Ben artık paranoyak oldum bu konuda :)))
Bu arada sütün markası p.nar idi.Çocuk sütü değil ama normal süt.
allahım dermensız dert vermesin
herkese merhaba ben burayı fırsat buldukça okudum. sayfaya giremeden edemiyorum benmde 18 aylık oldu ogluşum kilo 9.7 boyuda 81 cm kilosuna takmış durumdayım ben artık arı sütü vermeye başladım aranızda veren var mı acaba
valla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldumeceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:))Eki Görüntüle 857298 Eki Görüntüle 857299
Merhaba annecikler ve kuzuları,
Soruma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Ctesi günü 18 ay kontrolu vardı kızımın.10 kilo 83 cm olmuş kızım.Rutin aşıları ve menenjit aşısını da çıkardık aradan.
Kızımın doktoru emziğe ve biberona çok karşı,ondan gizli veriyorduk bunları. Ctesi günü itiraf ettik kendisinden habersiz emzik ve biberon kullandığımızı.Buradan çıkar çıkmaz bırakın dedi.2 gündür tiryakiliklerinden kurtuldu kızım,tahminimizden çok daha kolay oldu.Çok ağlar sanıyordum çünkü emziksiz geçirdiği süre 30 dakikayı geçmiyordu ama biraz mızırdandı ara ara soruyor duymazdan geliyoruz unutuyor.
Kuruyemiş olayını sordum,2 yaşından önce bütün olarak vermeniz çok tehlikeli dedi ki kendisi çok rahat bir doktordur.Küçük küçük parçalara ayırıp verecekmişiz.Bütün halde akciğere kaçabilirmiş allah korusun.
Tuvalet eğitimini sordum,bişey yapmadın değil mi dedi?Oturak alıp ortalığa koyma,kendin tuvaletini yaparken izletme ya da hadi kızım bak buraya yapıyoruz diye gösterme dedi.1.5 yaş çok erken,kendi hazır olduğunda tuvaleti gösterip yapmak isteyecek dedi.
5-6 kelime konuştuğunu söyledim.Sizin söylediklerinizi anlıyor ve yapıyor değil mi dedi,siz onun isteklerini anlıyor musunuz dedi?evet deyince o sizinle iletişim kuruyor ve derdini anlatıyor.Neden kendisini zorlasın ki dedi.Çözüm:kızım konusmadan bu bu diye gösterince anlamamazlıktan gelecekmişiz,kızım kendisini zorlayacakmış konuşmak için.Şimdilik bu kadar,öpüldünüz
bi geldi foruma içim açıldı valla ece,güzel annesi,deniz ve tertemiz hava ohh miss sanki ordaymışım gibi huzur buldum ecemi muckk diye öpüyorum
biraz geçmişe bakındım herkes iyi hafta sonuda güzel geçmiş..bizim keyfimiz yok
tarık buğra cuma günü aşı olmuştu akşama kadar iyiydi ama gece kötü oldu ateş yoktu ama uyuyamadı kuzum.artık derdini çok rahat anlatıyo meleğim neren ağrıyo oğlum dedim kolunu kaldırdı neren acıyo oğlum dedim kolunu gösterdi baktım ki çok fena şişmiş sol kolu ve koskocaman kızarmış el sürdürmüyorneyseki arada bi oyunlarla masaj yaptım bu gün daha iyiydi keyfi yerine geldi gibi ama iştahı çok kötü hiç bi şey yemek istemiyo özelliklede benim elimden düzelir kısa zamnda inş
bu gün tarık buğra düştü ve mızırdandı gel oğlum neren acıdı bana göster dedim ayağını gösterdi:)birde seni çoook seviyorum dediğim zaman kollarını açıp sarılıyo ve omuzuma yatıyo..saat başı söylüyorum nerdeyse iyiki öğretmişim diyorum çok tatlı oluyo:)
bu arada Gülçin öğretmenin ceviz adam şarkısına taktı bayılıyo ona hareketlerini karıştırarakta olsa yapıyo..ellerini burnunun yerine kulaklarına götürüyo:)son kısımda ki vah vah bölümünü çok güzel yapıyo..şarkıyı ben ezberledim söylüyorum günde 199897867 kez
öptüm herkesii
kızlar sabah bakkala gitmam gerekti neyse evden çıktık benim evin altında kuaför var,çağla koşa koşa oraya kaçtıbi baktım ben yetişene kadar koltuga bile çıkmış oturmuş neyse oturmuşken arkadaşım saçına 2 toka taktı:))
sonra aynaya bakıp böyle yapıyo ''baaaakkkk baaaakkkkkk''
saçını yaptırmış çok mutlu oldu:))
eşime anlattım çok güldü aferim kızıma diyodedim ilerdede kuaförden çıkmassa görürsün aferimi bu lafını hatırlatırım dedim
sütten keseli 1 hafta oldu ama benim gögüslerim hala çok acıyohala süt akıyo
çağla bugün hiç meme demedi,sanırım artık unutmaya başladı
hiç süt içmeyen kızım artık günde 300 ml süt içiyo
uykusuda düzeldisabaha kadar uyuyo,sabah 6 gibi bizim yataga gelip uyumaya devam ediyo taki ceren hanım bizi uyandır
günaydınnn herkese mutlu günler diliyorum
dün tarık buğrayla parmak boya ile el baskısı yaptık üstü suratı hep boya oldu:)ellerinde ıslaklık hissettiği zaman saçlarına ve yüzüne sürer hemen saçı suratı boyalandı doğal olarak çok sevimli olduçok fazla resim çekemedim artık makineyi görünce alıp resimlere bakmak istiyo hiç poz vermiyor
Herkese güzel sabahlar
Bugün kızımı bakıcı teyzeye bıraktım,7.30 da evden çıktık,9da anca gelebildim işetrafikten nefret ettim yine
Dün işte çok yoruldum,eltimin kızının apandisti patladı acil ameliyata aldılar,akşam da hastanedeydik
Yavrum nasıl süzülmüş,daha 12 yaşında...
İşten de bir arkadaşımın bakıcısı bi anda işi bırakmış,bir insana güvenip yola çıkıyosun sonra yarı yolda bırakılmak çok kötü
Kızın da çalışması gerekiyor maddiyat yüzünden geldiğimden beri bir de onu teslli ediyorumAllah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
hepimizi
mutlu günler güzel anneler
Gunaydın kızlar nasılsınız yavruslar nasıllar hepsı saglıklı sıhhatlı afıyettedırler ınsallahAllah kımseyı evladı ıle sınamasın kızlar
antıbıyotık fayda etmez dedı damla sadece hastalıgın seyrını yavaslatır dedı koruyucu etkısı var dıger goze gecmez gecsede cok hafıf atlatır dedı bulasıcı sende dıkkat et dur bakıımm bak senın gozunde kızarmıs sende aynı damlayı kullan dedı bana ok dedık cıktık eve geldıgımız aksam damlasını yaparken kanlı ıltıhap geldı ben panık oldum yavrumu o halde gorunce ıcım erıyor zaten hemen drunu aradık ve durumun normal oldugu kanamanın gozden degıl ıltıhaptan geldıgını soyleyınce rahatladık ama goz kapagının ıcıne sankı tersten eyelıner surmus gıbı sımsıyah tı cumartesı kontrolu vardı ve cok sukur duzelmıstı hafıf morluk ve sıslık azcıkta kızarıklık vardı tabııı bu hastalıgı pansuman yapa yapa yavrumdan ben kaptım okısın sag gozu benım sol gozumdu dr kontrolunde banada baktı hastalıgın seyrını bılıyorsun yorma gozlerını dınlen pansuman yap damlanı damlat 2-3 hafta surebılır dedı ıkı gun sonra sag gozumede sıcradı sabah bır kalktım kı yumruk yemısle arı sokması arası bır durumdayım
sıze tarıfını soyle yapayım seffaf dosyadan bakmaya calısıyorum gıbı puslu goruyorum etrafıBuna sukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın en azından gecıcı bır hastalık ya hıc goremeyenler ne yapsın Allah dusmanıma vermesın aynı sekılde seyredıyor ama benımkınde hem ıkı gozum hemde kanama oluyor 1 haftasını atlattım cok sukur muhtemelen 10 gune kadar bır sey kalmaz dıye umuyorum ama galıba ıltıhap cene kemıgıme toplanmaya basladı kı hafıf sısme ve sertlık var yrn da cene cerrahından randevu aldım bakalım ne olacak
yanı kızlar bızden bu kadar sımdııııı tamam grıp gozune vurdu yavrumunda aynı anda grıp vıdeo koydum ve o hafta kugulu parkta oynamıstı hangısı tetıkledı bılmıyorum ama nazarada cok ınanırım bılıyorsunuz tabıkı sozum meclısten dısarı ama dısardan ızleyenlerde olmusturNeyse bu ıllet hastalık bana okısımın varlıgına sukretmeme ıcın bır neden daha verdı cok sukur saglıklı bır yavrum var Allah herkesın evladına saglık sıfa afıyet versın
Ve bu hastalıgımızı duyan ve arayıp soran ırtıbat halınde oldugum arkadaslarımdan Allah bınkere razı olsun onların seslerını duymak bana cok ıyı geldı cocukluk arkadaslarımdan daha degerlı goruyorum hepınızı ve tesekkur edıyorum
Slm kızlar
Kızlar geçen akşam kayra bey çok az yemek yiyip uyudu.Ben de gece uyanırsa süt veririm diye biberonuna süt koyup yattım.Gece 1 -2 kere uyandı ama daha erken diye su ile geçiştirdim.Sonra da sabaha kadar uyudu zaten.Sabah uyandığında süt ısıtmak için buzdolabından çıkarıp bardağa doldurdum ve ısıttım.Çok sıcak oldu herhalde diye tadına baktım ki iyyykkkkkkkkkkkkk.Süt ekşimişşş.
Üstelik önceki gece açmış olmama rağmen ve tarihinin bitmesine 1 sene olmasına rağmen ekşimişti.Allahımmmm iyi ki gece kayraya sütü içirmemişim.Yoksa bir de süt zehirlenmesi ile uğraşma ihtimalimiz olabilirdi.
Demem o ki hangi marka olursa olsun içtiğiniz sütleri çocuklara vermeden mutlaka koklayın veya tadın.Ben artık paranoyak oldum bu konuda :)))
Bu arada sütün markası p.nar idi.Çocuk sütü değil ama normal süt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?