Gunaydın kızlar nasılsınız yavruslar nasıllar hepsı saglıklı sıhhatlı afıyettedırler ınsallahAllah kımseyı evladı ıle sınamasın kızlar
mutlu anne bahsettı mı bılmıyorum ama basımızda bır hastalık var ve cok yıprattı
Okısın vıdeosunu koydugum zaman farkettıysenız burnu akıyordu yavrumun rahatı keyfı yerındeydı ama bırden akıntısı kesıldı ve ıkı gun sonra gozunde capakla uyandı grıpdendır dedık aksama dogru ıyıydı ertesı sabah capaktan gozunu acamadı ve hafıf sısmıstı cay pansumanı yaptık ıyı geldı dedı gıbıydı goz dr ları cay pansumanını ınermıyor ıyıce sısmeye basladı ve normal degıl deyıp dr goturduk goz enfeksıyonu dedı dqmla ve merhem verdı yolladı kullandık ama cocugun gozu duzelecegı yerde ıyıce kotu oldu sıslık ve morluk arttı gozunun beyazına adeta kan oturmus gıbıydı yavrumun sureklı mızmız nazlı aglak dı bu boyle olmuyor dedım ve dunya gozden prof a goturdum ordada cocugu adam akıllı muayene edemedıler cunku gozu sıslıkten kısılmıs ve dokundurtmuyordu yavrum damlasını degıstırdı ve agumentın surup baslattı grıp enfeksıyonu gozune vurmus dedı yuz kemıklerı bebeklerde cok zayıftır o yuzden kulaga goze sıcraya bılıyor dedı 3 gun sonra tekrar gel dedı gıttık ama hıc duzelme yoktu hatta bu sefer bıraz zorlayıp baktık gozune sankı goz kapagının ıcıne orumcek ag yapmıs gıbı ıltıhap doluydu dr hemen kornea enfeksıyonu dedı süassagı ının kornea bolumunden gübaksınlar gereklı gorurlerse temızlerler dedı ok gıttık ve kornea enfeksıyonu dıye tasdıkledı assagıdakı dr tedavısı ney???
antıbıyotık fayda etmez dedı damla sadece hastalıgın seyrını yavaslatır dedı koruyucu etkısı var dıger goze gecmez gecsede cok hafıf atlatır dedı bulasıcı sende dıkkat et dur bakıımm bak senın gozunde kızarmıs sende aynı damlayı kullan dedı bana ok dedık cıktık eve geldıgımız aksam damlasını yaparken kanlı ıltıhap geldı ben panık oldum yavrumu o halde gorunce ıcım erıyor zaten hemen drunu aradık ve durumun normal oldugu kanamanın gozden degıl ıltıhaptan geldıgını soyleyınce rahatladık ama goz kapagının ıcıne sankı tersten eyelıner surmus gıbı sımsıyah tı cumartesı kontrolu vardı ve cok sukur duzelmıstı hafıf morluk ve sıslık azcıkta kızarıklık vardı tabııı bu hastalıgı pansuman yapa yapa yavrumdan ben kaptım okısın sag gozu benım sol gozumdu dr kontrolunde banada baktı hastalıgın seyrını bılıyorsun yorma gozlerını dınlen pansuman yap damlanı damlat 2-3 hafta surebılır dedı ıkı gun sonra sag gozumede sıcradı sabah bır kalktım kı yumruk yemısle arı sokması arası bır durumdayım
sıze tarıfını soyle yapayım seffaf dosyadan bakmaya calısıyorum gıbı puslu goruyorum etrafıBuna sukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın en azından gecıcı bır hastalık ya hıc goremeyenler ne yapsın Allah dusmanıma vermesın aynı sekılde seyredıyor ama benımkınde hem ıkı gozum hemde kanama oluyor 1 haftasını atlattım cok sukur muhtemelen 10 gune kadar bır sey kalmaz dıye umuyorum ama galıba ıltıhap cene kemıgıme toplanmaya basladı kı hafıf sısme ve sertlık var yrn da cene cerrahından randevu aldım bakalım ne olacak
yanı kızlar bızden bu kadar sımdııııı tamam grıp gozune vurdu yavrumunda aynı anda grıp vıdeo koydum ve o hafta kugulu parkta oynamıstı hangısı tetıkledı bılmıyorum ama nazarada cok ınanırım bılıyorsunuz tabıkı sozum meclısten dısarı ama dısardan ızleyenlerde olmusturNeyse bu ıllet hastalık bana okısımın varlıgına sukretmeme ıcın bır neden daha verdı cok sukur saglıklı bır yavrum var Allah herkesın evladına saglık sıfa afıyet versın
Ve bu hastalıgımızı duyan ve arayıp soran ırtıbat halınde oldugum arkadaslarımdan Allah bınkere razı olsun onların seslerını duymak bana cok ıyı geldı cocukluk arkadaslarımdan daha degerlı goruyorum hepınızı ve tesekkur edıyorum
allahım dermensız dert vermesin
herkese merhaba ben burayı fırsat buldukça okudum. sayfaya giremeden edemiyorum benmde 18 aylık oldu ogluşum kilo 9.7 boyuda 81 cm kilosuna takmış durumdayım ben artık arı sütü vermeye başladım aranızda veren var mı acaba
Slm kızlar
Mybabylove; çok ama çok geçmiş olsun.Zor günler geçirmişsiniz...
Tatlıcadı : Yakışıklımın kolu şişmiş aşıdan dolayı.Demek vuran hemşire iyi yapamamış aşıyı.Bol bol kolonya ile ovala ki içindeki topaklık geçmiş olsun.
Kızlar geçen akşam kayra bey çok az yemek yiyip uyudu.Ben de gece uyanırsa süt veririm diye biberonuna süt koyup yattım.Gece 1 -2 kere uyandı ama daha erken diye su ile geçiştirdim.Sonra da sabaha kadar uyudu zaten.Sabah uyandığında süt ısıtmak için buzdolabından çıkarıp bardağa doldurdum ve ısıttım.Çok sıcak oldu herhalde diye tadına baktım ki iyyykkkkkkkkkkkkk.Süt ekşimişşş.
Üstelik önceki gece açmış olmama rağmen ve tarihinin bitmesine 1 sene olmasına rağmen ekşimişti.Allahımmmm iyi ki gece kayraya sütü içirmemişim.Yoksa bir de süt zehirlenmesi ile uğraşma ihtimalimiz olabilirdi.
Demem o ki hangi marka olursa olsun içtiğiniz sütleri çocuklara vermeden mutlaka koklayın veya tadın.Ben artık paranoyak oldum bu konuda :)))
Bu arada sütün markası p.nar idi.Çocuk sütü değil ama normal süt.
meleğim öğrendin nihayet sırrımızı:)) mammuttttt:)))
selamsizleri çok özledim,bütün gün aklımdaydınız desemde inanmayın:)çok yogundum aklıma bile gelmediniz
şaka şaka ne kaynattınız çok merak ettim
gün geçtikçe bilgisayı açmaya fırsat bulamaz hale geldimarada çağla uyursa işim olmassa 10 dakika açıp oyun oynuyorum
tam buraya bakacam çağla uyanıyobugünde yengem geldiçökelek yaptık ohh evim mis gibi küflü çökelek kokuyo
çökeleginde kilosu 8 tl olmuş valla beynimden vuruldum5 kilo aldım gitti paralar
yengemde benden beter dedikoducubana 1 yıl yetecek dedikoduyu yaptı gitti içim şişti valla
kızlar ben hep diyorum ya hadi dedikodu yapın falan aslında ben pek yapmam ama dinlemeyi çok severimaramızda kalsın
babaannem yarın sabah çıkacakmış iyiymiş çokşükür,hatta dili açılmış herkese çemkirmeye bile başlamış
telefon ettim bana bile saydı:)niye görmeye gelmediniz diyodedim geldik hatırlamıyonmu hatırlamıyomuş:))
benim babaannemin bi özelligi varne zaman hastanelik olsa çok kötü olur deriz bu sefer gidiyo heralde tövbe yarabbim:)
ertesi günü eskisindende saglam olup çıkarşimdide öyle oldu:)Allah düşürmesin uzun ömürler versin..
bide kahve falı bakar ki sormayın:)
neysegelelim sizlere
tatlıcadım cigerim demek 39 a kadar geldin ha:)kız 39da neymişben 2 aydır oynuyom 151 deyim
azraece senin kızın maşşallah çok akıllı annesi:)yaptıgın aktiviteyi ece çerez niyetine yemişama bende hırslandım yakında kendi videomu yükliycem bende yapboz yapıp eceye rakip olacam bakalımkim kazanacak valla ece beni yenerse hiç şaşırmam
dilberege cigerim sen almanya-isviçre turuna gitmedinmi:26:gittin geldiysen niye bişey anlatmıyosunben şurdan bakkala gitsem hemen yazıp paylaşıyom:)senin yerinde ben olsam 1 ay susmadan anlatırdım anlat bakıyım nasılsı eglendinizmi neler yaptınız ayrıca ben senin yerinde olsam kaanı sütten kesmezdim canım zaten 2 defa emziriyomuşsun sana bi agırlıgıda yok neden kesesin ki bence devam et canım ahh keşke çağla günde 5 kere emeydi razıydım en önemliside yemegini yeseydi ben uykusuzluga yine razıydım ama kısmet çok şükür ki şimdi yemegini iştahla yiyo hatta sofrada gülme krizine giriyoz,agzına lokma yetiştiremiyo
turuncu canım iyikide sütü içmemiş kayra:18:Allah korumuş:18:uyardıgın iyi oldu bende pınar süt alıyorum en iyisi oldugunu düşünmüştüm ama onada güvenmeyecem artıkedigin gibi tadına bakacam..
bebeğim afiyet olsun çökeleğiniz eminim çok güzel olmuştur canımmı çekti ne:)) bebeğim sorma geçen gün misafirlerim vardı ya ece onların yanında yaptı oyunlarından. bir tanesi var a da ayı resmi b de balık resmi böyle devam ediyor z ye kadar puzzle ama . bende aralarından 2-3 tanesini çıkardım ece yerlerine taktı gitti. şafak abla aldı dağıttı bunları yapmaya çalışıyor aradan yarım saat geçti baktım koptu şafak abla sinirlendi ece nasıl yaptı bunu ya dedi:)) dedim zaten o da yapamıyor daha sadece ezberden yerlerini biliyor sen harflerin sırasını takip etsene dedim ay dedi harflere göremi oluyor yarım saattir birbirine takcam diye boşunamı uğraştım öldük gülmekten kadının haline:)) bu işler bizi bozar derler ya bizim çocukluğumuzda bunlar mı vardı o yüzden çok şey var öğreneceğimiz bu bıdıklardan:))
Cokelegin kuflusunu duymamistim ama kuflu peynire bayilirim benim icinde ye olurmu..afiyet olsun yarasin ins..
Babaannende cikmi gozun aydin, ins bir daha hastane yolu gozukmez..birde o yasta normaldir unutmasi, cemkirmesi dimi :)) yasliklar cok sirin oluyorlar mevlam onlara cektirmesin zor imtihan..
Ece bencede senden iyi puzzle yapar. sen dedikodu dinlemeye devam et, aslinda en guzeli ne biliyormusun , senin bakkala bile gitme mecaran cok heyecanli gerci sen ne yasarsan yasa adrenalin oluyor hee :)) bizimle paylasmaya devam ..
ben 2,5 yıldır almanyadayım inan bir numarası yok. hele kışın hiç çekilmiyor. gezmek için belki gelinebilinir ama yaşamak için ben sevmedim.
9.7 kg, 18 aylık bebeğin ortalamasına çok yakın zaten, dert etmeyin derim
çocuğu, 8.7'den 9.3'e geçtiğinde, engelli koşuda son engeli de aşıp olimpiyat şampiyonu olmuş kadar sevinen bir anne yazıyor bu mesajıarı sütü çok pahalı birşey değil mi dostum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?