2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mybabylove; çok geçmiş olsun canım mutlum paylaşınca çok üzüldüm nasılda ağrı yapmıştır okiş ve sen tez zamanda toparlanırsınız inş

turuncum;Allah korumuş yakışıklımı bende pınar süt kullanıyorum artık tadına bakmadan vermem..geçtiğimiz hafta keçi sütü aldım kullanmaya başladım ertesi gün cezveye dökerken katılaştığını gördüm sütlerede dikkat edelim artık..
tarık buğranın kolunu 2 gündür kolonyayla masaj yaparak ovuyorum canım kızarıklığı tamamen geçti ama içerisinde azda olsa bi sertlik kaldı..iğneyi görünce ağladı ve kendini kastı ondan oldu diye düşündüm..çok şükür geçti

mutlum;parmak boya yapmadan önce yapıcağın yeri güzelce kapatman lazım ben 2 dal gazete serdim sadece az geldi:)ben çoook uzun zamandır foto koymuyorum buraya bi ara denedim hata verdi sonrasında tekrar denedim resimler büyük geldi küçültme işi bana zor geliyor

dilberege;kaanın o ağzını yerim benn özlüyo demek ki kuzum..tarık buğrada beni hiç öpmez ama öptürmeye bayılır babası akşam geldiği zaman yanakları hep tükürük oluyo:)bende bi gün akşama kadar ortadan kayıp mı olsam belki öper

başka ne yazıcaktım:44:
bu gün tarık buğrayla dışarı çıktık kendime kazak kuzuma pantolon ve kazak alarak geri döndük öğlen hava çok güzeldi ama akşama doğru çok soğudu
yine vakitsiz uyudu gece geç yatıcaz

Son düzenleme:
geceleri de size yazayım diyom ama benim xmen 12 olunca kapattırıyor pcyi:)) gün içinde de sizi okuyorum ama yazamıyorum tam buraya yazacakken de bi bakıyorum unutmuşum okuduklarımı:)))

dilberege dönmüşün geziniz nasıl geçti. bu arada kız ne asaleti yine 60 kiloyu geçtim diye eşofman altına mahkum oldum saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ama tabi eceye dikkat ediyorum:))

bugün komşumla yine ormana yürüyüşe gidelim dedik de ben çok yoruldum:)) tabi geçen sefer eşim hep koştu ecenin peşinden ya gelincede uyumuşuz bayağı. eşim görev için bodrumda olunca yemek yapmadım tabi akşam oldu yemek yok ve biz aç:)) eceye kıymalı bulgur pilavı kendimede buzluktan börek yaptım zor oluyormuş böyle gelmeyince:)) yarında aşure günü oruç tutucam 2 gün inşallah. 2 senedir oruç tutamayınca heyecan yaptım rahat geçer umarım.

eceye dün akşam resimdeki etkinliği hazırladım verdim uğraşır diye bekledim ama hepsini tıkır tıkır yaptı şekilleri mi çözdü renklerimi anlamadım:))

mutlum geçmiş olsun eltinin kızına inşallah çabuk toparlar.

tarık buğrada aşıyı atlatmış darısı başımıza korktum ben bu aşıdan:))

kayracımıda rabbim korumuş içmemiş sütü çok şükür.

kokoş çağlam ne tatlı olmuşundur o koltukta e boşuna dememişler anasına bak kızını al:))

Cnm cok gecmis olsun bizide bu konuda farkindaligimizi arttirdigin iicin cok sagol..rabbim sana ve kuzuna bol sifa olsun ins ve bu son sikintiniz olur umarim..

Benimkide oyle cnm, inan senin gibi bende takmis durumdayim..ne yapilacagini keske bilsemde paylassam sizle ama malasef..

Oyy rabbim korumus mavisimi...iyiki bizide uyardin cnm..haklisin cok tehlikeli olabilir..ben sutu mikro dalgada 10 sn kadar isittigim icin ve suttee bozuk olmaya yakinsa hemen lop lop oluyor bende anliyorum bozulmaya yakin diye cunku tadina bakincaa normal gibi gozuyor bu vesile ile onceden anlayabiliyorum...

Ohh sonunda mammut neymis ogrendim meger ikea nin cocuk sandelye ve masa ismiymis :)) hic fena degil alinabilir gibi geldi bana..

selamsizleri çok özledim,bütün gün aklımdaydınız desemde inanmayın:)çok yogundum aklıma bile gelmediniz
şaka şaka ne kaynattınız çok merak ettim
gün geçtikçe bilgisayı açmaya fırsat bulamaz hale geldimarada çağla uyursa işim olmassa 10 dakika açıp oyun oynuyorum
tam buraya bakacam çağla uyanıyobugünde yengem geldiçökelek yaptıkohh evim mis gibi küflü çökelek kokuyo
çökeleginde kilosu 8 tl olmuş valla beynimden vuruldum5 kilo aldımgitti paralar
yengemde benden beter dedikoducubana 1 yıl yetecek dedikoduyu yaptı gittiiçim şişti valla
kızlar ben hep diyorum ya hadi dedikodu yapın falan aslında ben pek yapmam ama dinlemeyi çok severimaramızda kalsın
babaannem yarın sabah çıkacakmış iyiymiş çokşükür,hatta dili açılmış herkese çemkirmeye bile başlamış
telefon ettim bana bile saydı:)niye görmeye gelmediniz diyodedim geldik hatırlamıyonmuhatırlamıyomuş:))
benim babaannemin bi özelligi varne zaman hastanelik olsa çok kötü olur deriz bu sefer gidiyo heralde tövbe yarabbim:)
ertesi günü eskisindende saglam olup çıkarşimdide öyle oldu:)Allah düşürmesin uzun ömürler versin..
bide kahve falı bakar ki sormayın:)
neysegelelim sizlere
tatlıcadım cigerim demek 39 a kadar geldin ha:)kız 39da neymişben 2 aydır oynuyom 151 deyim
azraece senin kızın maşşallah çok akıllı annesi:)yaptıgın aktiviteyi ece çerez niyetine yemişama bende hırslandım yakında kendi videomu yükliycem bende yapboz yapıp eceye rakip olacam bakalımkim kazanacakvalla ece beni yenerse hiç şaşırmam
dilberege cigerim sen almanya-isviçre turuna gitmedinmi:26:gittin geldiysen niye bişey anlatmıyosunben şurdan bakkala gitsem hemen yazıp paylaşıyom:)senin yerinde ben olsam 1 ay susmadan anlatırdımanlat bakıyım nasılsı eglendinizmineler yaptınızayrıca ben senin yerinde olsam kaanı sütten kesmezdim canımzaten 2 defa emziriyomuşsun sana bi agırlıgıda yok neden kesesin kibence devam et canım ahh keşke çağla günde 5 kere emeydi razıydım en önemliside yemegini yeseydi ben uykusuzluga yine razıydım ama kısmetçok şükür ki şimdi yemegini iştahla yiyohatta sofrada gülme krizine giriyoz,agzına lokma yetiştiremiyo
turuncu canım iyikide sütü içmemiş kayra:18:Allah korumuş:18:uyardıgın iyi oldu bende pınar süt alıyorum en iyisi oldugunu düşünmüştüm ama onada güvenmeyecem artıkedigin gibi tadına bakacam..

Son düzenleme:
bebeğim afiyet olsun çökeleğiniz eminim çok güzel olmuştur canımmı çekti ne:)) bebeğim sorma geçen gün misafirlerim vardı ya ece onların yanında yaptı oyunlarından. bir tanesi var a da ayı resmi b de balık resmi böyle devam ediyor z ye kadar puzzle ama . bende aralarından 2-3 tanesini çıkardım ece yerlerine taktı gitti. şafak abla aldı dağıttı bunları yapmaya çalışıyor aradan yarım saat geçti baktım koptu şafak abla sinirlendi ece nasıl yaptı bunu ya dedi:)) dedim zaten o da yapamıyor daha sadece ezberden yerlerini biliyor sen harflerin sırasını takip etsene dedim ay dedi harflere göremi oluyor yarım saattir birbirine takcam diye boşunamı uğraştım öldük gülmekten kadının haline:)) bu işler bizi bozar derler ya bizim çocukluğumuzda bunlar mı vardı o yüzden çok şey var öğreneceğimiz bu bıdıklardan:))

Cokelegin kuflusunu duymamistim ama kuflu peynire bayilirim benim icinde ye olurmu..afiyet olsun yarasin ins..
Babaannende cikmi gozun aydin, ins bir daha hastane yolu gozukmez..birde o yasta normaldir unutmasi, cemkirmesi dimi :)) yasliklar cok sirin oluyorlar mevlam onlara cektirmesin zor imtihan..

Ece bencede senden iyi puzzle yapar. sen dedikodu dinlemeye devam et, aslinda en guzeli ne biliyormusun , senin bakkala bile gitme mecaran cok heyecanli gerci sen ne yasarsan yasa adrenalin oluyor hee :)) bizimle paylasmaya devam ..

:))ece ögretmseymişti şafak ablaya:))maşallah kuzuya nazar degmesin
çökelek sana feda olsun canım ne demek dur bi tutsun kurusun adresini ver sana yollıyımdoyumluk degil tadımlık yollarım ona göreduydunmu kız çökelek 8 tl olmuşabowwww
geçen video yu izledim dedim bende çağlaya veriyimde yapsın kızım:)2 taneyi zorla taktı aldı tahta puzzlelı havaya fırlattı
yok benim kızda sabır yok:)ancak gider pc ve telefonları bozar

merhabalar biraz ders çalıştım. kafam davul oldu buraya geldim biraz nefes alyım diye. ya okyanusa çok üzüldüm. hiç böyle şey duymamıştım. çok geçmiş olsun. hataya bende lorine grip aşısı yaptıracağım biraz geç kaldım ama zaman yok. dr. garip tarzı var öğleden sonraküçük çocuklara bakmıyor. bende sabahları kursa gidiyorum falan falan... baby ben 2,5 yıldır almanyadayım inan bir numarası yok. hele kışın hiç çekilmiyor. gezmek için belki gelinebilinir ama yaşamak için ben sevmedim. bak çocuk büyütürken çok olanaklar var ona bir şey diyemem. ben yüzmeye götürüyorum eğer ayarlayabilirsem müzik kursuna falan gideceğiz çoğu ücresiz.
meleğim kilo sorunu için şöyle bir öneride bulunabilirmiyim. lorin muhallebi gibi şekerli hiç birşeyi yemedi ekmekte çok yemez. kilo alması için ben pekmez yemediği için sabahları tahin pekmez karıştırıp veriyorum. akşamları herzaman değil ama kestane yapıyorum fırında ailecek yiyoruz. biliyorsun 3 kestane 1 dilim ekmek yapıyor. haftada bir balık veriyorum ondan yana sorunumuz yok. burda bir balıkçıdan pişmiş balık almıştım paketi aynı balık gibiydi atmadım onu bende heryaptığımda içine koyoyorum mavi balık beyaz balık diye diye yiyoruz. belki sizin orda da vardır nordsee ismi. unutmadan sen anteplimisin. 3 yıl çalışmıştım orda ondan sordum. başka ne diyecektim unuttum... yaşlılık mazur görün.

yok canım banaannem yarın çıkacak inşallah ama çok şükür iyi,
çökelegi burdan başka kimse bilmezbize özeliyice küflenmişi çok makbuldür çok begenilirkokusu igrenç
şimdi benim çökelekler bi zaman sonra küflenecek bakalım inşallah afiyetle yeriz canım
evet bencede ece benden iyi puzzle yaparyirim onu yirimmmm
tamam tatlım yarın pazara gidecem gelince paylaşırım
öpüyorum içimden geldi:)

mutlucum eltinin kızına geçmiş olsun canım,çocuklar hastanede yatınca çokkötü oluyorum
neyse kızlar ben yatıcam garii çok uykum var
herkese iyi geceler

minyatür bir zamanlar almancı nişanlım vardı o yüzden almanca kursuna gitmiştim ayyy ıyyy ne iğrenç bir dildi o öyle Allah yardımcın olsun valla.

bebeğim 2 iyi bi bakarsın 3-4 olur devamı gelir sık sık otur yap seni görsün ama tabi ki telini ve pcyi çağladan uzak tut:)) gittim bi şeyler yedim sahurluk senin çökeleğide yedim farz ettim Allah razı olsun:))

yarın en az 10 kişiden selam alıp vermek çok sevapmış. o yüzden yarın hepiniz burda olun:)). bir de yarın evine ne kadar çok alışveriş yaparsan bütün sene evinin bereketi o na göre olurmuş pamuk eller cebe:))

ben 2,5 yıldır almanyadayım inan bir numarası yok. hele kışın hiç çekilmiyor. gezmek için belki gelinebilinir ama yaşamak için ben sevmedim.

biz de o yüzden yazın (23-27 temmuz) sırf iyi bir kongre var dye Bonn'a (Düsserdolf üzerinden) gideceğiz sanırsam :26: fekat uçak biletleri çok pahalı dostum. bir de gidiş geliş, kongre masrafları ve konaklamayı devlet karşılıyor. insan nerden daha uygun bilet bulurum, nerde uygun fiyata kalırım diye kılı kırk yarıyor :18: milletin parası ne olsa, kuruşunu bile ziyan etmemeli :18:

cevapladıgınız için turuncuya ve size teşekkür ederim zamanında bende sizin gibiydim.Arı sütü pahalı değil aslında çok az miktarda tüketildiği için. bana babam balko dan temin etmekte. sözkonusu evlatlarımız olunca hepimiz elinden geleni yapmaya hazır olur. turuncu aslında bende 2 yaşını beklicektim az miktarda vermeye karar kılıp başladım aramızdada sanırım kullanan yok

Selamün Aleyküm ilk 10 kişi
Azraeceden duydum çok sevapmış
Adaşım Allah kabul etsin orucunuYalnız alışveriş kısmını uygulamasak olur inşallah
sevap alayım derken kocamı günaha sokmak istemem

Baby canım babannene geçmiş olsunEski toprak maşallah,Allah uzun ömürler versin
Bu arada kızlar eltimin kızına iyi dilekleriniz için teşekkürlerAkşam Mira'yı alıp uğradım, eve çıkmış,daha iyidi
ama pek süzülmüştü tabi...

Eve geldim Plannerla konuştum Zeynep Ada kötü hastalanmış yavrumAteşlenmiş ve kusuyormuş,kusması geçmiş,
bu sefer de hafif ishal olmuşÇok şükür tahliler yapılmış rota değilmiş.Planner da işe gitmiyormuş...Hastane,dr. derken bitkin kalmışlar tabiZeyno'nun ateşi inmeyince de aklına Mira gelmiş,aradı dertleştik biraz Şu mübarek günde Zeynep Ada'ya acil şifalar diliyorumRabbim biran önce eski sağlığına kavuştursun kuzuyu İyi haberlerinizi bekliyoruz canım

Mira'da, konuşma anlamında, papağan modundan çıkan olumlu gelişmeler var bu aralar teyzeleriCvpları almaya biraz biraz başladık
Akşam ceviz kırıyordum 1 tane ceviz yere düştü,önce "düştüüü" dedi, indi masadan "aldım" dedi sonra kendi kendine
Eşim geldi boncuk nerde dedi(normalde eşime buncukuuu derdi cvp olarak),uçtuu dedi.Sonra kuşun yanına gittik , "cicikuş" dedi ona2 kelimeler de de olumlu gelişmeler var: Anne ciciş biribisimeali: anne ceviz verir misin gibi şeyler
dandini dandini bastana,baya baya baya beye beye beye ve minininininnkuşkuşu(mini mini bir kuş),cücük buğğaaa şarkılarını
biraz söylüyorAma, "bara bara" favori şarkısıSamba yapıyor bu şarkıdaBiliyorsunuz hem şarkı söyleyip hem dans etmek zordur
Akşam Planner teyzesiyle de biraz konuştu

Ben konuşmayı öğretirken ağzıma konsantre ediyorum,bişey gösteriyo mesela ıhhh diye,ağzıma bak kızım "bal" diyorum mesela,
önce hemen söylemiyor ama defalarca tekrar edince çıkartıyor yanlış da olsaHaberler bu kadar
Paylaşayım dedim canım arkadaşlarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…