Şekersizyeşilçay ; Defne en son allerji çıkarmıştı.Neyden olduğunu çözebildiniz mi?
öncelikle merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum
geceleri de size yazayım diyom ama benim xmen 12 olunca kapattırıyor pcyi:)) gün içinde de sizi okuyorum ama yazamıyorum tam buraya yazacakken de bi bakıyorum unutmuşum okuduklarımı:)))
dilberege dönmüşün geziniz nasıl geçti. bu arada kız ne asaleti yine 60 kiloyu geçtim diye eşofman altına mahkum oldum saldım çayıra mevlam kayıra modundayım ama tabi eceye dikkat ediyorum:))
bugün komşumla yine ormana yürüyüşe gidelim dedik de ben çok yoruldum:)) tabi geçen sefer eşim hep koştu ecenin peşinden ya gelincede uyumuşuz bayağı. eşim görev için bodrumda olunca yemek yapmadım tabi akşam oldu yemek yok ve biz aç:)) eceye kıymalı bulgur pilavı kendimede buzluktan börek yaptım zor oluyormuş böyle gelmeyince:)) yarında aşure günü oruç tutucam 2 gün inşallah. 2 senedir oruç tutamayınca heyecan yaptım rahat geçer umarım.
eceye dün akşam resimdeki etkinliği hazırladım verdim uğraşır diye bekledim ama hepsini tıkır tıkır yaptı şekilleri mi çözdü renklerimi anlamadım:))Eki Görüntüle 858978
şekilleri çözmüştür canım bence...
bebeğim afiyet olsun çökeleğiniz eminim çok güzel olmuştur canımmı çekti ne:)) bebeğim sorma geçen gün misafirlerim vardı ya ece onların yanında yaptı oyunlarından. bir tanesi var a da ayı resmi b de balık resmi böyle devam ediyor z ye kadar puzzle ama . bende aralarından 2-3 tanesini çıkardım ece yerlerine taktı gitti. şafak abla aldı dağıttı bunları yapmaya çalışıyor aradan yarım saat geçti baktım koptu şafak abla sinirlendi ece nasıl yaptı bunu ya dedi:)) dedim zaten o da yapamıyor daha sadece ezberden yerlerini biliyor sen harflerin sırasını takip etsene dedim ay dedi harflere göremi oluyor yarım saattir birbirine takcam diye boşunamı uğraştım öldük gülmekten kadının haline:)) bu işler bizi bozar derler ya bizim çocukluğumuzda bunlar mı vardı o yüzden çok şey var öğreneceğimiz bu bıdıklardan:))
çok güldüm
Selamün Aleyküm ilk 10 kişi
Azraeceden duydum çok sevapmış
Adaşım Allah kabul etsin orucunuYalnız alışveriş kısmını uygulamasak olur inşallah
sevap alayım derken kocamı günaha sokmak istemem
Baby canım babannene geçmiş olsunEski toprak maşallah,Allah uzun ömürler versin
Bu arada kızlar eltimin kızına iyi dilekleriniz için teşekkürlerAkşam Mira'yı alıp uğradım, eve çıkmış,daha iyidi
ama pek süzülmüştü tabi...
Eve geldim Plannerla konuştum Zeynep Ada kötü hastalanmış yavrumAteşlenmiş ve kusuyormuş,kusması geçmiş,
bu sefer de hafif ishal olmuşÇok şükür tahliler yapılmış rota değilmiş.Planner da işe gitmiyormuş...Hastane,dr. derken bitkin kalmışlar tabi Zeyno'nun ateşi inmeyince de aklına Mira gelmiş,aradı dertleştik biraz Şu mübarek günde Zeynep Ada'ya acil şifalar diliyorum Rabbim biran önce eski sağlığına kavuştursun kuzuyu İyi haberlerinizi bekliyoruz canım
Mira'da, konuşma anlamında, papağan modundan çıkan olumlu gelişmeler var bu aralar teyzeleriCvpları almaya biraz biraz başladık
Akşam ceviz kırıyordum 1 tane ceviz yere düştü,önce "düştüüü" dedi, indi masadan "aldım" dedi sonra kendi kendine
Eşim geldi boncuk nerde dedi(normalde eşime buncukuuu derdi cvp olarak),uçtuu dedi.Sonra kuşun yanına gittik , "cicikuş" dedi ona2 kelimeler de de olumlu gelişmeler var: Anne ciciş biribisi meali: anne ceviz verir misin gibi şeyler
dandini dandini bastana,baya baya baya beye beye beye ve minininininnkuşkuşu(mini mini bir kuş),cücük buğğaaa şarkılarını
biraz söylüyorAma, "bara bara" favori şarkısı Samba yapıyor bu şarkıda Biliyorsunuz hem şarkı söyleyip hem dans etmek zordur
Akşam Planner teyzesiyle de biraz konuştu
Ben konuşmayı öğretirken ağzıma konsantre ediyorum,bişey gösteriyo mesela ıhhh diye,ağzıma bak kızım "bal" diyorum mesela,
önce hemen söylemiyor ama defalarca tekrar edince çıkartıyor yanlış da olsaHaberler bu kadar
Paylaşayım dedim canım arkadaşlarımla
allah kabul etsin şekerim..
mirayı tüm bunları söylerken hayal ettim, hayalimde bile mıncırmak istedim.. yanında olsam ne yaparım sen düşün artık
zeynoma çok geçmiş olsun plannerım... bi an önce toparlar inşallah...