2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şekersizyeşilçay ; Defne en son allerji çıkarmıştı.Neyden olduğunu çözebildiniz mi?

öncelikle merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum o günden beri çikolata şeker ve bal vermedim.. ikisinden biri diye düşünmüştüm.. bi akşam öksürdüğü için hem de denemiş olurum diyerekten bal zencefil verdim ve gece yine kaşınmaya başladı yavruceğizim... ama geçen akşam kreşten alıp eve giderken arabada mızırdanınca oyalansın diye (hem de yine deneme amaçlı ufak bi parça çikolata verdim. yedi ama bişey olmadı.. demek oluyor ki bal yüzünden oldu... bu haftasonu 18. ay kontrolu var o yuzden doktora götürmedim henuz...

şekilleri çözmüştür canım bence...

çok güldüm ilahi ecoş...

allah kabul etsin şekerim..
mirayı tüm bunları söylerken hayal ettim, hayalimde bile mıncırmak istedim.. yanında olsam ne yaparım sen düşün artık

zeynoma çok geçmiş olsun plannerım... bi an önce toparlar inşallah...

Walla duygularımız karışıklı,hele Defnenin saçlarını ne zaman 2 kuyruklu görsem içim eriyor benimde öpüp koklamak istiyorumözledim onuArtık bi geldiğine bizi ara canımBu arada kağıdı vermemesine çok güldümBenim akıllı kuzumun malı da kıymetliMaşallah

Ohh sonunda mammut neymis ogrendim meger ikea nin cocuk sandelye ve masa ismiymis :)) hic fena degil alinabilir gibi geldi bana..

Alınabilir şekerim hatta eskittik bile biz:)Bu sabah kahvaltımızı da o masada yaptık kızımlaGerçi bizim masa salonda ama olsun
arada değişiklik iyidir,seneye odasına geçireceğim çünkü şuan kendi kendine oyun kuramıyor ve odası küçük.
Bide tuhaf bir şekilde bende çok seviyorum o masayı,hatta çok kirletince 2mizde birer bez alıp masayı temizliyoruz:)Mira'ya da sildiriyorum yani:))

:) of keske canım ya.. inan vakit olmuyo.. sık gelsek daha güzel olur ama seyrek geldiğimiz için onu da hep annemlerle geçiriyoruz... siz de gelirseniz haberim olsun mutlaka

herkese Selamün Aleyküm mutlucum sana da Aleyküm Selam.

zeynep adacıma çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi haberleriyle gelir annesi.

mutlum bende acilinden mirayla telefonda görüşmek istiyorum lütfen:))

yeşilçayım bencede şekillerle çözdü çünkü hala mavi topu istediğimde kırmızıyı getiriyor:))

mutlum ben de ecenin masasını seviyorum hatta favorim çadırı:)) aslında eceden çok ben seviyorum eşyalarını delimiyim neyim:))

Bende bendeee çok seviyorum yabiraz daha büyüseler de şöyle barbielerle falan oynasalar bizden sıra gelmicek kuzulara demekki
bide böyle eşlara minik minik ya,akşamları kızımın çay takımından pek bi keyifli oluyor içmesi
Ne war canım belki Ecemin canı o an kırmızıyı getirmek istediSende hiç anlamıyorsun yani

Zeynep Adadan iyi haber varateşi düşmüş çok şükür

Son düzenleme:
azraececim ve tüm arkidişlerim selamünaleyküm:)
benim kuzu yatak keyfi yapıyo bende buraya geldim çok keyfine düşkün bu sıpa yayıldı yatağında emziğiyle diş kaşıyo 1 köpek dişi çıkmış sıra 2.de:18: 13 dişli oldu bebeğim

zeynepadam hastaymış çok geçmiş olsun ateş ishal süzülmüştür kuzucuk çabucak toparlanır inş

ecemin kıvrak zekasına maşallahhh çok zeki bebeğim Nazar azraecem oruçluymuşsun Allah kabul etsin

miranında tatlı diline maşallah öpüyorum boncukumu yakında susturamıycaksınız mutlum mirayı ne güzell

beybim küflü peynirin hayırlı olsun löp löp et olsun kız geçen ablam bana peynir verdi konyadan almışlar içinde çörek otu vardı tulum peyniriymiş baktım biraz küflenir gibi olmuş bende attım atmamalımıydım acaba ablamada söylemedim attığımı bitti dedim
babaannende iyileşmiş taburcu oluyomuş çemkirmeyede başlamış hadi gözünüz aydın canım

kızlar bu ikeanın masa sandalyesi kaç sene kullanılır?evde tarık buğranın ıvır zıvırlarını kaldırıcak yer kalmadı kısa süreli kullanılıcak gibiyse bakmayim hiç:26:
ben duvara monte edilen kapanıp açılan masa yaptırmayı düşünmüştüm odasına tarık buğranın boyu uzadığı zaman masayıda yukarı monte ettiririm daha uzun süre kullanır..masayı kullanmadığı zamanda kapatırım yer işgali yapmaz evt daha iyi fikir ilkokulu bitirene kadar kullansın

günaydınnn canımmm
herkeze selamün aleyküm

azraececim maasallah prensese cok zeki becerikli

mutlucum aleyküm selam
eve alısveriş derken pirinç yag tuz falan bereket getiricek seyler canımcım

onları alırım tamamalışveriş denince gözümün önüne sadece bebek eşyası geliyo canım
eşiminde aklına da bi dolu laf geliyor sanırım"ne gerek vardı.." diye başlayanmübarek günde tartışlamayalım dedim

aleyküm selam canımmmmm

cümleten selamun aleyküm
bana alışveriş demeyin gözüm dönüyo:111:eşiminde tansiyonu çıkıyo:106:
azraece orucun kabul olsun canım,
zeynep ada ya geçmiş olsun hemencecik iyleşsin inşallah.
şekersiz cancagızım defnoşa aferim bende olsam kagıdımı vermezdim:)bugün kagıt isteyen yarın kalemde isteryüz verememek en iyisi.
miranın konuşan dillerini yerimkim bilir ne tatlıdırseside çok güzel boncukumun
tatlıcadı küflü peyniri bilmiyorum canım benim yaptıgım çökelekham çökelek:))
beykoz aleyküm selam
şu mübarek günde inşallah biri sevaba girmek isterde bana aşure getirir inşallah:)
canım çok çekiyo
birazdan eşim cereni okuldan alıp gelecek birlikte doktora gidecez,hasta degil çok şükür ama iyiyken şu alerji testini yaptıralım dedik..
çağlayada yaptırmamız lazım ama önce cerene yaptıralım diyoruz..bakalım sonuç ne çıkacak,bide nasıl yapıyolar hiç bilmiyorum umarım igne falan yoktur çünkü ceren ortalıgı yıkıyo:18:çok aglıyo:18:
bide şöyle bi durum var bana akıl verin zeki arkadaşlarım:)cerenin okulunda resim yarışması var,ayın 18 ine kadar yapıp yollamamız gerekiyo.konusu ''başögretmen Atatürk''yani nasıl bi resim yapabilir ne çizebilir bi akıl verin..
ben yardımcı olmıycam kendi çizecek ama en azından yol gösterebilirim dimi
fikirlerinizi bekliyorumen güzel fikri verene küflü çökelek yollıycam
şimdilik ben kaçar gidip giyineyim

aynı canım alısveriş denilince normalde kıyafet geliyor akla
bizde birşeyler alınca enese 10sa kendime 2 eşime 0
napıyım eşim istemiyor benim var lafı agzına yapısmıs
benimde hiç birseyim yok giyecek lafı
enes zaten topilli

bizdede durum aynı canım:)
öncelik cerene çünkü okula gidiyo
sonra çağlaya çünkü evin küçük hanfendisi
sonra bana çünkü benimde giycek bişeyimyok
bu kadar
eşim her alışverişten sonra diyo artık bundan sonra sıra bende ama o sıra 2 yıldır hiç gelmedi
sanırım seneye kendine bi tişört alabilecek çok umutluyum
neyse beni lafa tutmayın ben kaçar

aleyküm selam balımmm
resim olarak atatürkü tahta basında türk bayrakları süslü bir sınıf cizebilirsiniz
degişik fikir dimi kimsenin aklına gelmez

aleyküm selam balımmm
resim olarak atatürkü tahta basında türk bayrakları süslü bir sınıf cizebilirsiniz
degişik fikir dimi kimsenin aklına gelmez

kız bu fikir cerenin bile aklına geldi
çalıştır kafayı beykozaklın hep 333 te dimi
bende şunu düşündüm dedigin gibi atatürk tahta başında ve aşagıda sıra şeklinde birsürü ögrenci ve her milletten bayraklar:26:
tabi bizim bayrak en öndene bileyim benimde kafam basmıyo:))
neyse ben kaçar

her milletten olabilir ama o 23nisana özel degilmi gııı:26:
cerenimin aklını severim ben aynı beykoz teyzesi
banada benziyor hani

alısveriş demeyin bana... hep defneye hep defneye.. haftasonu spor ayakkabı aldım anası da kocama almıs... bana alan yok.. kendime alıyorum ben de oh olsun... hatta bugun cıkışta lcw den kot almıstım defneye ama erkek reyonundan.. çok hoşuma gitmişti... amaolmadı ühühühüühüü... oysa boyfriend tarzı takılır diye dusunmustum model olarak da cok guzeldi onun yerine baska bişey almam lazım. kendime de fitilli kadife pantolon alcam hem de renkleri sıralıcam seri yapıcam... oh olsun. ooohhhhh

bir de yarın evine ne kadar çok alışveriş yaparsan bütün sene evinin bereketi o na göre olurmuş pamuk eller cebe:))

bu mesaj maksadını aşar :18: ve bizler hooop kendimizi AVM'de üstümüze yepisyeni şeyler alırken bulurduk diyordum ama öğrendim ki pirinç, bulgur nevi, bakliyat cinsi, bereketi çağrıştıran şeyler almak lazımmış. nohutum yoktu, nohut bari alayım. belkim akşam, haşladığım tabuğun suyuna nohutlu pilav yaparım :44: ayyy, oruç oruç ettiğim muhabbete bakınız ve mazur görünüz

uzun bir deneyim bitti. evde işler ve pazartesi anlatılacak seminer beni bekliyor. hoşta kalınız, tezce geliniz

Döndüm canım gezi çok güzeldi.. ama hemen işe başlayınca dinlenemedim ( Etliklik süper olmuşş.. Ay ben sizi çok seviyorum ya sayenizde buradan bir sürü fikir ediniyorum ve uyguluyorum.. Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…