eşimin cevabı: senide almanyaya göndereyim o zaman dedi
çok mutluyum çünkü oğlum dün ilk defa 150 ml pınar çocuk sütü içti pipetle bana sanki bi galon süt içmiş gibi geldi.inş. devamı gelir kızlar
Almanya mı? neden ki :26:
pınar çocuk sütü olayını ben de denemek isterim zira bizim oğlan da süt içmeyi sevmeyenlerdenbiberonu ağzına sürmüyor zaten. emziğe bir tür kapak gibi bak, "kapağı açsana " der gibi emziğe bakıyor. biberonun emzik kısmını çıkarıp geri kalan kısmı bardak gibi kullanıyor
benim şekerim kendinden tatlım o yüzden ilaveye gerek yok.. şeker gibi kızım valla
valla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldumeceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:))Eki Görüntüle 857298 Eki Görüntüle 857299
ben sizi yerim ama :) geçmiş olsun ayrıca... iyi bak kendinevalla mutlumun yazısını görene kadar haftanın başladığını anlayamıyorum:)) herkese çok mutlu iyi haftalar dilerim. bizde bolcana gezdik çok güzeldi hafta sonu ama ben bugün nezle oldumeceyi uyuttum, babasını besledim size bi bakayım dedim:)) gelmişken 2 resimde atayım bari:))Eki Görüntüle 857298 Eki Görüntüle 857299
mucksss... hislerimiz karşılıklı cicim...ctesi eşimin iş yerine uğradık sahil güvenlikte çalışıyor yeri çok güzeldi valla. nöbetçi arkadaşına eceyi sattık onun da 1 ay sonra kızı olacakmış adını ne koyacaksınız dedim zeynep mira koyacaklarmış:)) aklım hemen taaa istanbullara gitti mavişim ve annesini düşündüm ay çok güzel isimler dedim bende 2. kız olursa koyabilirim bu isimleri:)) dün akşamda karşı komşumun arkadaşı gelmiş benide çağırdılar o da çalıştığıdan kızı defneyi kreşe yolluyor bizim defnoş gibi:) bol bol bende defnoşumu andım. çiçeğimin anlattığı gibi öyle yaşamımızın içindesiniz ki iyi ki varsınız....
%100 Katiliyorum oylesin valla ..
Merhaba annecikler ve kuzuları,
Soruma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Ctesi günü 18 ay kontrolu vardı kızımın.10 kilo 83 cm olmuş kızım.Rutin aşıları ve menenjit aşısını da çıkardık aradan.
Kızımın doktoru emziğe ve biberona çok karşı,ondan gizli veriyorduk bunları. Ctesi günü itiraf ettik kendisinden habersiz emzik ve biberon kullandığımızı.Buradan çıkar çıkmaz bırakın dedi.2 gündür tiryakiliklerinden kurtuldu kızım,tahminimizden çok daha kolay oldu.Çok ağlar sanıyordum çünkü emziksiz geçirdiği süre 30 dakikayı geçmiyordu ama biraz mızırdandı ara ara soruyor duymazdan geliyoruz unutuyor.
Kuruyemiş olayını sordum,2 yaşından önce bütün olarak vermeniz çok tehlikeli dedi ki kendisi çok rahat bir doktordur.Küçük küçük parçalara ayırıp verecekmişiz.Bütün halde akciğere kaçabilirmiş allah korusun.
Tuvalet eğitimini sordum,bişey yapmadın değil mi dedi?Oturak alıp ortalığa koyma,kendin tuvaletini yaparken izletme ya da hadi kızım bak buraya yapıyoruz diye gösterme dedi.1.5 yaş çok erken,kendi hazır olduğunda tuvaleti gösterip yapmak isteyecek dedi.
5-6 kelime konuştuğunu söyledim.Sizin söylediklerinizi anlıyor ve yapıyor değil mi dedi,siz onun isteklerini anlıyor musunuz dedi?evet deyince o sizinle iletişim kuruyor ve derdini anlatıyor.Neden kendisini zorlasın ki dedi.Çözüm:kızım konusmadan bu bu diye gösterince anlamamazlıktan gelecekmişiz,kızım kendisini zorlayacakmış konuşmak için.Şimdilik bu kadar,öpüldünüz
bi geldi foruma içim açıldı valla ece,güzel annesi,deniz ve tertemiz hava ohh miss sanki ordaymışım gibi huzur buldum ecemi muckk diye öpüyorum
biraz geçmişe bakındım herkes iyi hafta sonuda güzel geçmiş..bizim keyfimiz yok
tarık buğra cuma günü aşı olmuştu akşama kadar iyiydi ama gece kötü oldu ateş yoktu ama uyuyamadı kuzum.artık derdini çok rahat anlatıyo meleğim neren ağrıyo oğlum dedim kolunu kaldırdı neren acıyo oğlum dedim kolunu gösterdi baktım ki çok fena şişmiş sol kolu ve koskocaman kızarmış el sürdürmüyorneyseki arada bi oyunlarla masaj yaptım bu gün daha iyiydi keyfi yerine geldi gibi ama iştahı çok kötü hiç bi şey yemek istemiyo özelliklede benim elimden düzelir kısa zamnda inş
bu gün tarık buğra düştü ve mızırdandı gel oğlum neren acıdı bana göster dedim ayağını gösterdi:)birde seni çoook seviyorum dediğim zaman kollarını açıp sarılıyo ve omuzuma yatıyo..saat başı söylüyorum nerdeyse iyiki öğretmişim diyorum çok tatlı oluyo:)
bu arada Gülçin öğretmenin ceviz adam şarkısına taktı bayılıyo ona hareketlerini karıştırarakta olsa yapıyo..ellerini burnunun yerine kulaklarına götürüyo:)son kısımda ki vah vah bölümünü çok güzel yapıyo..şarkıyı ben ezberledim söylüyorum günde 199897867 kez
çiçekçim;hoşgeldin canım özlettin kendini masal ve sen iyiymişsindaha sık uğra iyi haberlerini ver..eşinin yardımcı olmamasına şaşırmadım geneli aynı:)bizimkide sözde yardımcı olur ama çocuğa yapılmaması gereken yaramazlıklar öğretir:)
masalcıkta alışmış ananneye ne güzel öptüm kuzumu ve seni
mutlum;iyiki kalmamaış mamalardan tesadüfe bakki dün annemdeydim çok güzel kısır yapar orda yedim çınım ablamda sütlü Nuriye almış gelmiş :) bu gün bende ıspanaklı börek değil ama poğaça yaptım pişti olmuşuz
defneank;tarık buğrada konuşma konusunda tembel eskiden daha iyiydi şu anda herkese tutturmuş bi abaaa(abla) gidiyo babasına bile abaa diyo..istediği bi şey olunca çok rahat yanına götürüyo,işaret ediyo istiyo fakat aaa aaa diyerek..bizede doktorumuz aynı şeyi söyledi bakmayın,cevap vermeyin,anlamayın dedi..bizde öyle yapıyoruz ama çok sinirleniyo
bebekleğinden bu yana çokta konuştum gün içinde aaa aaa diye istediği herşeyi izah ediyorum ama yok konuşmuyor
umarım seninki çabucak dillenir:)
Beykoz;şöyle güzel bi çay bulursan banada söyle canım bende alıyorum form çaylardan 1 kere içiyorum sonra öğğğkk yapıp çöpe atıyorum ne olucak bizim bu halimizen son çilekli çay aldım markasını unuttum şimdik:)1 kez içtim çöpe atmayada kıyamadım bekliyo:)
beybim;çağlanın iştahına maşallah daim olsun inşallah mani gibi oldu:)iyi yaptın sen sütten kesmeyle canım
öptüm herkesii
cigerlerimnasılsnız
azraece çok güzelsiniz şekerimanalı kızlı yakıyosunuz:)sakın eşinle fotonu koyma ''kızlı-erkekli'' foto koymak yasak
ne güzel gezmişsiniz sefanız olsun şekerim
tatlıcadım evet çağlanın iştah çok şükür yerine geldiçok mutluyum,ama hala bi yanım sızliyyyy
melegim sen bi faceden can yollasana bana
pınarda şekerim katıksız beybi çok hoşuma gitti kızama canım katıklı çekti
şekersizdemek çok şekersin oo beybiiiiii bencede öylesin tatlım bi can yollasana
kujum nerelerdesin bacum
hejar bi kujumu arasana canım
melegim canımı yolladınmı:))unutmayasın
ha beykozu unutmayalım sonra bize kızarreglin hayırlı olsun şekerim,bencede çocuk işini ertele daha çok geçsin
ama çikocuk hemen dogursa iyi olurzaten yine başka topigi birbirine katmışın
selam milletöncelikle şunu söylemek istiyorum ki:melegim can yolladınmı:))
bugünde evdeydimçok sıkıcıydı akşam üstü babaannemi hastaneye yatırdılar
çocukları yengeme bıraktık hastaneye gittikbiraz rahatsız ee yaşlılıkta var ama umarım yarın evine gidebilir..
eşimle başbaşa hastaneye gittik:)çooookk uzun zamandır hep arka koltukta oturdugum için ön koltukga oturunca çok tuhafıma gittisanki caddeye uçacam gibi hissettim neyse dedim eşime dönüşte arabayı ben kullanacam tamam dedi
ama hastane çıkışı amcam bize salça olunca benim araba sürme işi yattıamcam bizle gelmeyeydi iyiydi
sonra çocukları aldık eve geldik
yarında yengem gelecek bana küflü çökelek yapacaksiz bilmessiniz boşverin
kardeşim kocaelinde diyo ki ''abla o küflü çökelegin kokusu burnumda tütüyo''o kadar özlemiş çocuk:))
off yazacak çok şey var biliyosunuz ben yazmaya başladımmı susmam ama şu anda balkon beni çağırıyo
geliyorummmmmmm
Sana canlarim feda olsun :)) ne demek sen istersinde gondermemmi.. bu arada ben face e girmeden oynuyorum onu tele yukledim yani ,yoksa bilg acmam mumkun degil..
Gecmis olsun babaannene cnm ins dedigin gibi hemen cikar evine.,,canin cepte bil :)) geliyor cok yakinda yalniz buradan Tr gelmesi uzun surermi acep :))
Ah o amcalar yokmu dimi bir insanin hevesini kursaginda birakmasalar ne iyi olurdu ama neyse sevap islemissiniz ..
insanlar çok kötü olmuş melegim:)birinden can istiyorum saatler sonra gönderiyo,sanki gerçekten canını istiyorum
ne yapıyım anında gelmeyen canı
Allah kimsenin canını almasınherkese notunu verdim kim dost kim düşman anladım
demek telden oynuyonbende telefona indirmek istedim ama ''bu sürüm cihazınızla uyumlu degil:'' diyo
ne demek ya sen benim telefonumu begenmiyonmu
illaki ayfonmu istiyoayfonu olmayan ölsünmü
kahrolsun bağzı şeylerfakirligin gözü kör olsun
off yarana tuz basmis gibi oldum...ne yani senin simdi ayfonun yokmu :)) cok ayip bu devirde onsuz nasil yapiyorsun gercekten :)) benim nerde ise ikizim gibi yapisik yasiyoruz :))
Ben sana aninda can yollarim sen istek yolla yeter gayri :))
Ben dostum dimi
kızlar sabah bakkala gitmam gerekti neyse evden çıktık benim evin altında kuaför var,çağla koşa koşa oraya kaçtıbi baktım ben yetişene kadar koltuga bile çıkmış oturmuş neyse oturmuşken arkadaşım saçına 2 toka taktı:))
sonra aynaya bakıp böyle yapıyo ''baaaakkkk baaaakkkkkk''
saçını yaptırmış çok mutlu oldu:))
eşime anlattım çok güldü aferim kızıma diyodedim ilerdede kuaförden çıkmassa görürsün aferimi bu lafını hatırlatırım dedim
sütten keseli 1 hafta oldu ama benim gögüslerim hala çok acıyohala süt akıyo
çağla bugün hiç meme demedi,sanırım artık unutmaya başladı
hiç süt içmeyen kızım artık günde 300 ml süt içiyo
uykusuda düzeldisabaha kadar uyuyo,sabah 6 gibi bizim yataga gelip uyumaya devam ediyo taki ceren hanım bizi uyandırana kadar bazen 8 de bazen 9 da kalkıyoruz..bana kalsa 12 ye kadar uyumak isterdim
çok eskiden yeni evliyken öğlen 1 e kadar yatardımne günlerdi beee
sonra gece 2 ye kadar uykum gelmezdi11 de uyuyan eşime kıcık olurdum adam ne yapsın 7 uyanıyodu haklı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?