selam kızlar haberi bende okudum içim gittidaha minicik ana kuzusu,sebebi sabiha paktunaysa umarım en agır cezayı alır..
Allah ailesine sabır versin,rabbim kimseye yaşatmasın..
saat 3 buçuk gibi markete gitmem gerekti dedim markete giderken bide cerenin okuluna ugrıyım ne zamandır gitmedim bi cereni sorıyım..neyse evden çıktım havada çok güzeldi çağlayada degişiklik olur dedim..ana cadde degil ama yine arabaların geçtigi bi yoldan gidiyoruz sokakta çocuklar futbol oynuyo,ben yaklaşınca hopp durun diye ikaz ettim,çocuk beni görmesine ragmen topu çok hızlı bi şekilde attıçağlada bebek arabasında top çok hızlı bi şekilde sol yanagına geldi elimle topa dokunmaya çalıştım ama yetişemedim çağla nasıl çıglık attı ben çağlaya bile bakmadan çocugun yanına koştum biraz tartakladım hayatımda ilk defa birinin çocuguna vurdum,9-10 yaşlarındaydı..bagırdım çagırdım gerizekalı geldigimi görüyosun seni uyarıyorum atma diye nasıl atıyosun topu şu an bile elim titriyo sinirden çağla zorla sustu canı çok acıdı
görmedim abla duymadım abla dediya hala sinirim geçmedi biliyomusunuz,,
yaptıgım dogru degil ama hiç pişman degilimçünkü geldigimi gördügünden çok eminim..
çok sagol canımsın,çağlaya 3 yaşına gelince yapacaz,umarım onda çıkmaz..evet dedigin gibi iyi bir alerji uzmanınada götüreyim söylemen çok iyi oldu sagol canım..bebeğim cerene çok geçmiş olsun artık en azından ne ile mücadele edeceğinizi bileceksiniz. çağla da çıkmaz inşallah. sen biraz daha büyüyünce iyi bir alerji doktoruna da götürürsen daha iyi olur bu illet zamanla başka alerjilerede davetiye çıkarıyor diye biliyorum. iki güzelinde kilolarına da boylarına da binlerce kere maşallah
tarık buğracım yine keyifsizmiş. tatlıcadım dediğin gibi o da bu aralar çok hastalandı sanki. doktoruna sende sorsan bi niye böyle oluyor diye.
zeynocumun tahlilleri iyi çıkarda gerek kalmaz inşallah antibiyotiğe.
yanımda olsa bir de ben pataklardım iyi yapmışın küçücük yavrumu hem korkuttu hem canını acıttı böyle terbiyesiz başıboş şımarık çocukmu aramazsın var malesef
daha çok küçük yavrum ve bu kadının zoru ne anlamadım 3 doz uyguluyor.inş. hesap verir ama malesef giden geri gelmicek.
selam kızlar haberi bende okudum içim gittidaha minicik ana kuzusu,sebebi sabiha paktunaysa umarım en agır cezayı alır..
Allah ailesine sabır versin,rabbim kimseye yaşatmasın..
saat 3 buçuk gibi markete gitmem gerekti dedim markete giderken bide cerenin okuluna ugrıyım ne zamandır gitmedim bi cereni sorıyım..neyse evden çıktım havada çok güzeldi çağlayada degişiklik olur dedim..ana cadde degil ama yine arabaların geçtigi bi yoldan gidiyoruz sokakta çocuklar futbol oynuyo,ben yaklaşınca hopp durun diye ikaz ettim,çocuk beni görmesine ragmen topu çok hızlı bi şekilde attıçağlada bebek arabasında top çok hızlı bi şekilde sol yanagına geldi elimle topa dokunmaya çalıştım ama yetişemedim çağla nasıl çıglık attı ben çağlaya bile bakmadan çocugun yanına koştum biraz tartakladım hayatımda ilk defa birinin çocuguna vurdum,9-10 yaşlarındaydı..bagırdım çagırdım gerizekalı geldigimi görüyosun seni uyarıyorum atma diye nasıl atıyosun topu şu an bile elim titriyo sinirden çağla zorla sustu canı çok acıdı
yaptıgım dogru degil ama hiç pişman degilimçünkü geldigimi gördügünden çok eminim..
EEG (Elektroensefalografi) Nedir?
Beynin elektriksel etkinliğinin değerlendirilmesi amacıyla yapılan bir işlemdir.
Beyin dokusunda yer alan sinir hücrelerine ilişkin elektriksel sinyaller kafatası üzerindeki saçlı deriye iletilirler. Bu sinyaller kafa derisinin belirli bölgelerine yerleştirilen elektrotlarla bilgisayara aktarılır. İletilen sinyaller bu konuda eğitim almış Nöroloji uzmanı hekimi tarafından değerlendirilir.
EEG Hangi Nedenlerle Yapılır?
Sara (Epilepsi) hastalığı,
Bilinç ve algı bozuklukları,
Unutkanlık, dikkat bozukluğu ve ya bunama,
Bazı psikiyatrik hastalıklar,
Uyku bozuklukları,
Koma, beyin ölümü,
Santral sinir sistemi iltihabı.
EEG Nasıl Yapılır?
Amaca yönelik olarak; incelemenin biçimi rutin EEG, kısa süreli uykuda EEG ya da tüm gece uykuda EEG, Video-EEG görüntülemesi olarak planlanabilir.
Yapılacak işlemde vücudunuza ve saç derinize elektrotlar bağlanacağı için derinizin elektriksel iletkenliği önemlidir. Bu nedenle; saçlarınızın temiz ve yıkanmış olması önemlidir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra; saç kremi, saç spreyi, jöle uygulamayın. Saçlı deriye yapıştırılan elektrotlarla yapılan EEG incelemesi tümüyle zararsız bir inceleme yöntemidir.
Yeğenim depremde enkazda kalmıştı benim,nörolojik ve psiklolojik tramva geçirmişti ve anne babayı kaybetti dayım ve yengemi yani..
O zaman dr. istemişti bende ordan biliyorum yani rahatsızığın kaynağını bulmak için uygulanmıştı 5yaşındaydı o zaman.
günaydııınnnnnnnnnn güzel anneler tatlı bebişler
ben geldimhasta olan bebişler varmış Zeynep Ada,Tağrık Buğra en yakında acil şifalar diliyorum
kış geldi hastalıklarda geldi malesef
gelelim bize Aras Eymen yürümüyor ama baya hareketlendi her yere gidebiliyor artık,biliyorum çok geç başladık ama e yapalım sağlık olsun,annemlerde 1 gece kaldık yer yatağı yapıyoruz,birazck gözü açılsın hemen gidiyor çocukvalla gece kaç kere yerlerden topladım oğlumu,sonra yerde sızıp kalıyor,hasta olucak diye korktum daha fazla kalamadık o yüzden,oğluşum deli fişek gibi yatıyor resmen
konuşma konusundada çok konuşuyor ama anlaşılır çok az,bizimde asla öğrenemeyeceğimiz kelimeleri vargagucci,gaguka,deduvve,diaydi ve bunun gibi bir çok ona göre anlamlı bize göre anlamsız kelimeleri var baba demiyor babasına önee diyor(ömer babasının adı)ananee demeyi öğrendi yeni
oğluşum biraz geç öğreniyor sanırım 2012 nin akıllı bıdıklarının yanında
sabiha paktuna haberini bende dün izledim çocuğa çok üzüldüm daha 3,5 yaşında,dün tv programına çıktı benim içim çok rahat dedi dr,çocuğunun ailesine sabır versin rabbim çok çok zor bir durum:26:
günaydııınnnnnnnnnn güzel anneler tatlı bebişler
ben geldimhasta olan bebişler varmış Zeynep Ada,Tağrık Buğra en yakında acil şifalar diliyorum
kış geldi hastalıklarda geldi malesef
gelelim bize Aras Eymen yürümüyor ama baya hareketlendi her yere gidebiliyor artık,biliyorum çok geç başladık ama e yapalım sağlık olsun,annemlerde 1 gece kaldık yer yatağı yapıyoruz,birazck gözü açılsın hemen gidiyor çocukvalla gece kaç kere yerlerden topladım oğlumu,sonra yerde sızıp kalıyor,hasta olucak diye korktum daha fazla kalamadık o yüzden,oğluşum deli fişek gibi yatıyor resmen
konuşma konusundada çok konuşuyor ama anlaşılır çok az,bizimde asla öğrenemeyeceğimiz kelimeleri vargagucci,gaguka,deduvve,diaydi ve bunun gibi bir çok ona göre anlamlı bize göre anlamsız kelimeleri var baba demiyor babasına önee diyor(ömer babasının adı)ananee demeyi öğrendi yeni
oğluşum biraz geç öğreniyor sanırım 2012 nin akıllı bıdıklarının yanında
sabiha paktuna haberini bende dün izledim çocuğa çok üzüldüm daha 3,5 yaşında,dün tv programına çıktı benim içim çok rahat dedi dr,çocuğunun ailesine sabır versin rabbim çok çok zor bir durum:26:
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sınat afiyet versin ve cumaız mübarek tüm dualarımız kabul olsun
kısaca yazcam çünkü intr cefedeyim yan masadaki sıpa fena bakıo
nerden başlasam ne yazsam bilemiyom ilk önce vınn kotamı bneım zilli kusenim doldurmuş ay sonuna kadar giremiyom
tavşanım baya hastalık atlattı en son dr çoçuk kardolojisine yolladı kalp için kusuyo diye allahtan bişe çıkmadı hala nezle hırlıo
bu sabah 9 :00 aşısı varı 2 kalçave damla onu olduk eve yoladım kuzenımle annemle
kilo 10 .5( şükür ) boy:88 maşallah yakında benı geçeçek
ben se doğumdan beri sırt ağrılarım vardı cücüleri kescen demşişti dr ama önce fizik tedavi ol fayda olmasa dedi ona gidip geliom burdan oray agitcem zaten
genel durum böle
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
telden takip ediyom az x eve gelince hasta bebişlere çok geçmiş olsun ve tek hamile bacım talay allah kolaylık versin
bne kaçıom ösleyin benı anacım
geçmiş olsun tavşanınada sanada allah şifasını versin. bir an öcce atlatırsınız inş.
saol bacım
sen yenisin galiba buralarda ay sonu döncem ben sana
ay kimsede yok azraece piştt napam bacım yaw son dk gördüm muckkk
ay kaçmam lazım inrt bağımlılık yapyo diolarmış mış doğruymuş
kaçtımmmmmmm
canım zeynoda öyle çok dağınık yatıyor hele yazın tüm odayı turluyordu okadar yani şimdide yavaş yavaş gecenin yarısını beşiğinde yarısını yerdeki yatağında tamamlıyor ama bende yerde üşütecek diye çok korkuyorum:18: aras eymen iyice hareketlenmeye başladı demekkk hadii bakalımmm gamzeli kuzu çok yakında yürüyecek oda inş annesi, çok akıllılar çokk maşallah bütün kuzularımızaaa çok şaşırtıyorlar bizleriii, bazen babasıı zeynoo akıl küpümüydünn kızımm akıll küpümüydünn diye soruyor, zeynodaki yanıtt: eeetttt
evet kış geldi hastalıklardan korunmak için eve kapanmak geldi. allahım tüm bebişlerimizi herkesi hastalıklardan korusun benim oğlumda kendi başına yürümüyor tek parmagıızı tutma tutmama arası yapıp yürüyor. konuşmada yok. sağlık olsun zamanla allahın izni ile hepsi olacak.
nerden başlasam ne yazsam bilemiyom ilk önce vınn kotamı bneım zilli kusenim doldurmuş ay sonuna kadar giremiyom
tavşanım baya hastalık atlattı en son dr çoçuk kardolojisine yolladı kalp için kusuyo diye allahtan bişe çıkmadı hala nezle hırlıo
bu sabah 9 :00 aşısı varı 2 kalçave damla onu olduk eve yoladım kuzenımle annemle
ben se doğumdan beri sırt ağrılarım vardı cücüleri kescen demşişti dr ama önce fizik tedavi ol fayda olmasa dedi ona gidip geliom burdan oray agitcem zaten
genel durum böle
telden takip ediyom az x eve gelince hasta bebişlere çok geçmiş olsun ve tek hamile bacım talay allah kolaylık versin
kujum kınalı kuzum internet cafelere mi düştün benim gibi:)) herkesin gözü yollarda seni bekliyoruz hasretle:)) çok geçmiş olsun tavşanına çok şükür iyi çıkmış sonuçları. sana da geçmiş olsun fizik tedavi iyi gelir inşallah. o zilli yeğeninede aşk olsun uzak tut bir daha pcden bizi sensiz bırakma:))
genel durum böle
herkese selam..
kujum hoşgeldin...
valla ne yalan söliim "eyvahhh inşallah alıntı yapmamıştır" diye geçirdim içimden.. okusam gozlerim bozulcak, okumazsam da çatlarım...
çağlama kıyamam ya. nasıl acımıştır. ortaokuldayken benim kafama basket topu gelmişti. neye uğradığımı şaşırmıştım... kuzum benim ya. iyi yapmışsın beybicim... dana kadar cocuk hiç anlamıyolar yaa
mutlum afiye olsun. fotoları gördum. mira cok eğlenmiş...
zeynom da daha iyi olmuşçok şükür.. hadi atlattınız bari planner im..
ben de her zamanki gibi işteyim. bugun cuma ama hiç keyfim yok. dun gece defne cok huysuzdu. nerdeyse hiç uyutmadı beni.. ağladı süt verdim içti sustu yine başladı ağlamaya, ağrısı mı var acaba dedim. ilaç verdim biraz. sustu 5 dk sonra yine başladı ağlamaya.. uykusunda tekme atıp korkuyormus gibi yapıyor. acaba ruya mı goruyordu yavrum. bunu da dusundum tabi ama bunun için yapabileceğim bişey yoktu maalesef. en sonunda 00.30 dan 03.00 e kadar göğsümde uyudu. her yerine yatırmaya calşmamda huysuzlandı. ben de uyuyalım da bari böyle uyuyalım diye ses etmedim. koltukta oturarak uyumuşum azcık.. sonra yerine yatırdım sabah 6.30 da yine kalktı. süt istedi.. ya kızlar bu kadar süt içmek de iyi değil galiba.. yani 200+200+200 içti akşamdan sabaha.. zaten gun içinde bir daha hiç vermiyorum ama bu konu kafamı cok kurcalıyor. malum son kan testinde değeri sınırda çıkmıştı... kontrol gunu doktora soracağım. tabi her zaman bu kadar içmiyor.. bazen aradaki 200 u içmiyor. ama o zaman da 400 içmiş oluyor toplamda.
neyse... öğle arasında fırsat bulmusken yazayım dedim. çok çok çok yoğunum... projeler, şantiye vs hepsi üstüste.. öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?