2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar haberi bende okudum içim gitti daha minicik ana kuzusu,sebebi sabiha paktunaysa umarım en agır cezayı alır..
Allah ailesine sabır versin,rabbim kimseye yaşatmasın..
saat 3 buçuk gibi markete gitmem gerekti dedim markete giderken bide cerenin okuluna ugrıyım ne zamandır gitmedim bi cereni sorıyım..neyse evden çıktım havada çok güzeldi çağlayada degişiklik olur dedim..ana cadde degil ama yine arabaların geçtigi bi yoldan gidiyoruz sokakta çocuklar futbol oynuyo,ben yaklaşınca hopp durun diye ikaz ettim,çocuk beni görmesine ragmen topu çok hızlı bi şekilde attıçağlada bebek arabasındatop çok hızlı bi şekilde sol yanagına geldielimle topa dokunmaya çalıştım ama yetişemedimçağla nasıl çıglık attıben çağlaya bile bakmadan çocugun yanına koştum biraz tartakladımhayatımda ilk defa birinin çocuguna vurdum,9-10 yaşlarındaydı..bagırdım çagırdımgerizekalı geldigimi görüyosun seni uyarıyorum atma diye nasıl atıyosun topuşu an bile elim titriyo sinirdençağla zorla sustu canı çok acıdı
görmedim abla duymadım abla dediya hala sinirim geçmedi biliyomusunuz,,
yaptıgım dogru degil ama hiç pişman degilimçünkü geldigimi gördügünden çok eminim..

bebeğim cerene çok geçmiş olsun artık en azından ne ile mücadele edeceğinizi bileceksiniz. çağla da çıkmaz inşallah. sen biraz daha büyüyünce iyi bir alerji doktoruna da götürürsen daha iyi olur bu illet zamanla başka alerjilerede davetiye çıkarıyor diye biliyorum. iki güzelinde kilolarına da boylarına da binlerce kere maşallah

tarık buğracım yine keyifsizmiş. tatlıcadım dediğin gibi o da bu aralar çok hastalandı sanki. doktoruna sende sorsan bi niye böyle oluyor diye.

zeynocumun tahlilleri iyi çıkarda gerek kalmaz inşallah antibiyotiğe.

yanımda olsa bir de ben pataklardım iyi yapmışın küçücük yavrumu hem korkuttu hem canını acıttı böyle terbiyesiz başıboş şımarık çocukmu aramazsın var malesef

çok sagol canımsın,çağlaya 3 yaşına gelince yapacaz,umarım onda çıkmaz..evet dedigin gibi iyi bir alerji uzmanınada götüreyim söylemen çok iyi oldu sagol canım..
yanımda olsa bir de ben pataklardım iyi yapmışın küçücük yavrumu hem korkuttu hem canını acıttı böyle terbiyesiz başıboş şımarık çocukmu aramazsın var malesef

ah sorma beni çok etkiledi bide top agır futbol topuydu,dedigim gibi hala kendime gelemedim ve çok agresifim..
ben onu herşeyden korumaya çalışırken gelsin haylaz bir çocuk çocugumun canını yaksınsanırım top bize yetişmez atıyım gitsin diye düşündü ama dikkatli olacakbu ona bi ders olsunya çağlanın burnuna falan gelseydi kesin kırılırdı..

daha çok küçük yavrum ve bu kadının zoru ne anlamadım 3 doz uyguluyor.inş. hesap verir ama malesef giden geri gelmicek.

Off nasil icim Yandi nasil (
Daha evvelde esimle haberleri okuyorken iki aylik bebegini evde birakip 9 gunluk tatile giden anneden bahsedildigini gorduk ve ben haftalarca kendime gelemedim..minik yavrular belki melek olup ucuyorlar ama insan yinede kendi yavrusunu dusunup cok uzuluyor..rabbim hicbir anneyi yavrulari imtihan etmesin ins..amin..olen cocugun annesine ve yakinlarina sabir diliyorum..sebep olan insanda mutlaka cezasini ceksin ama giden gidiyor (

Hay allahim yaa su sokakta top oynanmasa ne olur sanki..benimde en cok korkutugun seydir kafama gelen top...hem top diye gecmiyeceksiin allah muhafaza cok kotu seonuclarada maal olabiliyor yani demem o ki cnm bende senin yerinde olsam aynisini yapardim galiba yanlis olsun ne yapayim ben anneyim ve yavruma pahasina kaplanda olurum canavarda olurum o kadar..

Caglama cok gecmis olsun..iyi mi peki simdi..nasil aglamasinki bende olsaam aglardim kiyamam kuzuma...bu arada ogretmenlik yillarimda bahce nobetcisi olmamak icin yalvariyordum nerde ise md.yrd..sina cunku ne zaman bahce nobetcisi olsam kafama bir kac kez top yemisimdir...o topta beni cok severdi hep beni bulur hedef alirdi..

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim allahım kimselere vermesin. sıkıntıda olnlarada dermansız dert vermesin. yarabbimmmm

Canım ya geçmiş olsun Çağlama,çok üzüldüm Allah korumuşhemde futbol topuymuş,nasıl canı acıdı kimbilir

Herkese iyi sabahlar,hayırlı cumalar kızlar
Dün eşimi yemeğe götürdüm,bende önce eve geçmiş,evde de kurufasülye yapmıştım yanına pilav ekleyecektim.
Ben gidip yapana kadar geç olurmuşmuş...diye söylendi bende dedim hadi o zaman sana yemek ısmarlayayım
Gerçi hesabı ödemedim ama fikir benimdi ısmarladım sayılır Mira oyun odasında top havuzunda oynadı,bizde ekrandan
izledik rahat rahat yemek yedik Sonra yine eltimlere geçtik,eşimin ailesinde hastalık düğün vs.olunca acayip bir kenetlenme oluyor,kalabalık aile bu yüzden güzel..Eltimin kızı daha iyiydi,haftaya dikişleri alınacakmış.Ama kızlar biraz nazlı oluyor galiba,
annesine mıymıylanmasından bana sinir geldi

Aşure yapan yokmuBenim iki eltim yapmıştı,biri "mükemmel" diğeri "idare eder" olmuşAfiyetle yedik

Mybabylove,nasıl oldunuz canım?
Planner, Zeyno nasıl bu arada canım?

Herkese güzel günler diliyorum

günaydııınnnnnnnnnn güzel anneler tatlı bebişler
ben geldimhasta olan bebişler varmış Zeynep Ada,Tağrık Buğra en yakında acil şifalar diliyorum
kış geldi hastalıklarda geldi malesef
gelelim bize Aras Eymen yürümüyor ama baya hareketlendi her yere gidebiliyor artık,biliyorum çok geç başladık ama e yapalım sağlık olsun,annemlerde 1 gece kaldık yer yatağı yapıyoruz,birazck gözü açılsın hemen gidiyor çocukvalla gece kaç kere yerlerden topladım oğlumu,sonra yerde sızıp kalıyor,hasta olucak diye korktum daha fazla kalamadık o yüzden,oğluşum deli fişek gibi yatıyor resmen
konuşma konusundada çok konuşuyor ama anlaşılır çok az,bizimde asla öğrenemeyeceğimiz kelimeleri var gagucci,gaguka,deduvve,diaydi ve bunun gibi bir çok ona göre anlamlı bize göre anlamsız kelimeleri var baba demiyor babasına önee diyor(ömer babasının adı)ananee demeyi öğrendi yeni
oğluşum biraz geç öğreniyor sanırım 2012 nin akıllı bıdıklarının yanında

sabiha paktuna haberini bende dün izledim çocuğa çok üzüldüm daha 3,5 yaşında,dün tv programına çıktı benim içim çok rahat dedi dr,çocuğunun ailesine sabır versin rabbim çok çok zor bir durum:26:

günaydınnn herkeseee....

cumamız hayırlı olsun, hepimizee güzel ve sağlıklıı bir gün diliyorummmmm

zeynom çok daha iyi şükürler olsun iştahıda hafiften yerine gelmeye başladı çok fena hasta oldu birden bire ve çabukta toparlanıyor çok şükür, idrar kültürü sonucunda doktorumuz antibiyotiğe başlatmadı çünkü üreme var evet ama enfeksiyon sayılacak kadar üreme olmamış ve ateşide çabuk düştüğü için ishalde idrara bulaşan bir üreme olabilir boşuna antibiyotik yazık olur idrar kültürünü tekrarlayalım cmt günü dedi hem isalide dahada geçmiş olur ki kakada biraz daha koyulaşmaya ishaşde çıkmaya başladı bile inş ikinci kültür sonucu temiz çıkarda antibiyotiğe gerek kalmazzz

genel olarak keyfi çok yerinde çok şükür yaramazlık tam gaz devam ediyor, hanım hanımcıkk bir kız çocuğu gibi iki sn yerinde oturmuyor benimki kızlar ya sizinkilerde öyle değilmii napacaz bu kızlarııı bizz, hasta olunca dahada nazlı oldu üstelik sert birşekilde hayır deyip kızarsak fena halde agresif oluyor asla kızdırmıyor kendine laf söyletmiyor ancak güzel güzel yapma kızım canımm benimm olmaz ama hadiii bitanemm falan diye tatlı dille yaklaşırsak tamam deyipp yola geliyorrr, ne akıllı bu bıdıklar şimdiden laf söyletmiyorlar büyüyünce ne yapacaz acaba:26:

buarada şu ünlü prof dr a (adını zikretmek istemiyorumda) çok kızgınım bende allah bilirde ihmali varsa en ağır cezayı alsın inş, insan hayatı helede bir anne kuzusunu hayatı bukadar ihmal ve hiçe sayılamaz ya kime güveneceğiz biz allah yardımcımız olsunnn...

konuşma konusunda zeynoda perfect değil uzun cümleler kurmuyor en fazla iki kelimelik cümleler ama bencede daha erken nasılsa bülbül gibi şakıyacaklar birgünn:) Zeyno mesala her duyduğunu anında tekrarlıyor söylediği kelimelerden örnekler; anne (m), baba (m), ananneee, naner dayii, anne uuudu(uyudu), allah allahh (şaşırıyor), tövbe tövbee(bizden kopya), attıımmm, gell, bıyakkkk(bırak), babaaaa bakkk(havadaki kuşu gösteriyor), gaga( siyah üzüm) uff uff ayıdııı(acıdı) ayırrrr(hayır) doodumm(karnını gösterip doydum diyor), benim adımı ve babasının adını çok güzel söylüyor, ya işte o anda ne dersek aynı kelimeyi tekrarlıyor ama çok uzun cümleler kurmuyor işte, anne gel, baba bıyakkk falan gibi iki kelimelik şeyler ama istediği herşeyi birşekilde anlatıyorlar ve istisnasız herşeyi anlayıp beğenip beğenmeme durumuna göre tepki veriyor

buarada biliyorsunuz biz tuvalet eğiti konusunda bezi nerdeyse bırakmıştık ama bu ishal olayı bizi mahvetti hastanede ve evde üç gündür bez bağlıyoruz yine ve Zeyno hiç memnun değil lazımlığı ile aşk yaşıyor resmen dün kaka biraz kaoyulaşmaya başlamış ve sıklığı azaldı diye bezini yine çıkarmış ananesi Zeyno koşa koşa tuvalete gidiyormuşşş yavrumm benimmm bu bezden nerden çıktı yine diyor galiba napalımm iyileşsinde bez yada lazımlık farketmezzz:) buarada tuvalet konusunda biz kesinlikle ısrarcı ve baskıcı olmadık hiçbir zaman en başlarda bir iki kez teklif edip oturttuk sonra bezini çıkarınca rahata alıştı ve tekrar bez istemedi ve kendiliğnden lazımlığına koştu hep doktorumuzda çocuk neyi isterse onu yapın bez yada lazımlık ısrarcı olmayın demişti doğal akışta bu noktaya geldik bakalım hastalık sonrası yine tamamen bezsiz kalabilecekmiyizz:26:

çokmuu yazdımmm acaba:26:

babyceren canım çağlama kıyamam ya yüzünü nasılda acıtmıştır o pis topp benim içinde öpp yanağındannn

mutlucumm yemekler enişteden ısmarlamak senden demek iyiymişşşş buarada eltinin kızının durumunu kaçırmışım ben haliylee çok çok geçmiş olsun allah şifa versin inşş canım, büyük aile güzeldir tabii çok güzeldirrrr

canım zeynoda öyle çok dağınık yatıyor hele yazın tüm odayı turluyordu okadar yani şimdide yavaş yavaş gecenin yarısını beşiğinde yarısını yerdeki yatağında tamamlıyor ama bende yerde üşütecek diye çok korkuyorum:18: aras eymen iyice hareketlenmeye başladı demekkk hadii bakalımmm gamzeli kuzu çok yakında yürüyecek oda inş annesi, çok akıllılar çokk maşallah bütün kuzularımızaaa çok şaşırtıyorlar bizleriii, bazen babasıı zeynoo akıl küpümüydünn kızımm akıll küpümüydünn diye soruyor, zeynodaki yanıtt: eeetttt

evet kış geldi hastalıklardan korunmak için eve kapanmak geldi. allahım tüm bebişlerimizi herkesi hastalıklardan korusun benim oğlumda kendi başına yürümüyor tek parmagıızı tutma tutmama arası yapıp yürüyor. konuşmada yok. sağlık olsun zamanla allahın izni ile hepsi olacak.

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sınat afiyet versin ve cumaız mübarek tüm dualarımız kabul olsun

kısaca yazcam çünkü intr cefedeyim yan masadaki sıpa fena bakıo

nerden başlasam ne yazsam bilemiyom ilk önce vınn kotamı bneım zilli kusenim doldurmuş ay sonuna kadar giremiyom

tavşanım baya hastalık atlattı en son dr çoçuk kardolojisine yolladı kalp için kusuyo diye allahtan bişe çıkmadı hala nezle hırlıo
bu sabah 9 :00 aşısı varı 2 kalçave damla onu olduk eve yoladım kuzenımle annemle

kilo 10 .5( şükür ) boy:88 maşallah yakında benı geçeçek

ben se doğumdan beri sırt ağrılarım vardı cücüleri kescen demşişti dr ama önce fizik tedavi ol fayda olmasa dedi ona gidip geliom burdan oray agitcem zaten

genel durum böle

HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

telden takip ediyom az x eve gelince hasta bebişlere çok geçmiş olsun ve tek hamile bacım talay allah kolaylık versin

bne kaçıom ösleyin benı anacım

Son düzenleme:

geçmiş olsun tavşanınada sanada allah şifasını versin. bir an öcce atlatırsınız inş.

geçmiş olsun tavşanınada sanada allah şifasını versin. bir an öcce atlatırsınız inş.

saol bacım

sen yenisin galiba buralarda ay sonu döncem ben sana

ay kimsede yok azraece piştt napam bacım yaw son dk gördüm muckkk

ay kaçmam lazım inrt bağımlılık yapyo diolarmış mış doğruymuş

kaçtımmmmmmm

Son düzenleme:

kujum kınalı kuzum internet cafelere mi düştün benim gibi:)) herkesin gözü yollarda seni bekliyoruz hasretle:)) çok geçmiş olsun tavşanına çok şükür iyi çıkmış sonuçları. sana da geçmiş olsun fizik tedavi iyi gelir inşallah. o zilli yeğeninede aşk olsun uzak tut bir daha pcden bizi sensiz bırakma:))

inşallah plannercim hayırlısıyla yürüsün oğlum
demek Zeyno da öyle,inşallah zamanla düzelirler yatma konusunda
akıllı küpü Zeynom benim benim çok bilmiş annesi bal o bal maşallah subhanallah

ben her gün az da olsa çıkarıyorum dışarıya ki havayada alışsın çok şükür şimdiye kadar öyle çok fazla hastalanmadı kuzum geçenlerde dişle gelen burun akıntısı vardı geçti gitti şükürler olsun,senin oğlunda hayırla yürüsün inşallah canım

kujumm özledik seni be,numaran vardı bende ama telf bütün numaralar gitti tabii seninde müsait bi zamanda Özelden atta konuşalım özledim valla bacım,tavşanada 41 kere maşallah,çok geçmiş olsun şükür kalple ilgili sorun yok

azraecem tatlı ecenin güzel annesi

herkese selam..
kujum hoşgeldin...
valla ne yalan söliim "eyvahhh inşallah alıntı yapmamıştır" diye geçirdim içimden.. okusam gozlerim bozulcak, okumazsam da çatlarım...

çağlama kıyamam ya. nasıl acımıştır. ortaokuldayken benim kafama basket topu gelmişti. neye uğradığımı şaşırmıştım... kuzum benim ya. iyi yapmışsın beybicim... dana kadar cocuk hiç anlamıyolar yaa

mutlum afiye olsun. fotoları gördum. mira cok eğlenmiş...

zeynom da daha iyi olmuşçok şükür.. hadi atlattınız bari planner im..

ben de her zamanki gibi işteyim. bugun cuma ama hiç keyfim yok. dun gece defne cok huysuzdu. nerdeyse hiç uyutmadı beni.. ağladı süt verdim içti sustu yine başladı ağlamaya, ağrısı mı var acaba dedim. ilaç verdim biraz. sustu 5 dk sonra yine başladı ağlamaya.. uykusunda tekme atıp korkuyormus gibi yapıyor. acaba ruya mı goruyordu yavrum. bunu da dusundum tabi ama bunun için yapabileceğim bişey yoktu maalesef. en sonunda 00.30 dan 03.00 e kadar göğsümde uyudu. her yerine yatırmaya calşmamda huysuzlandı. ben de uyuyalım da bari böyle uyuyalım diye ses etmedim. koltukta oturarak uyumuşum azcık.. sonra yerine yatırdım sabah 6.30 da yine kalktı. süt istedi.. ya kızlar bu kadar süt içmek de iyi değil galiba.. yani 200+200+200 içti akşamdan sabaha.. zaten gun içinde bir daha hiç vermiyorum ama bu konu kafamı cok kurcalıyor. malum son kan testinde değeri sınırda çıkmıştı... kontrol gunu doktora soracağım. tabi her zaman bu kadar içmiyor.. bazen aradaki 200 u içmiyor. ama o zaman da 400 içmiş oluyor toplamda.

neyse... öğle arasında fırsat bulmusken yazayım dedim. çok çok çok yoğunum... projeler, şantiye vs hepsi üstüste.. öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:

namaniiinnnn durun gitmeyin, daha soracaklarımız var. neydi neydi neydi :44: hah evet, tavşanınız nasıl? gün içindeki aktivitelerinizden paylaşmak ister misiniz? eşiniz Okmeydanı'nda işe girmişti. işinden memnun mu? daha önemlisi siz memnun musunuz? dostum, göğüsleriniz sırt ağrısı yapacak kadar büyük mü ketirmeye karar verdiğinizde haberim olsun. sizden artanlarla benimkileri dolduralım, ziyan olmasın. benimkiler pörsüdü de başka başka :44:şimdilik bu kadar sanırım :26:

annemin hoş bir vecizesiyle sizi uğurluyorum: AYRAN iÇTiK, AYRI DÜŞTÜK. HOŞTA KALIN, TEZCE GELİN

Son düzenleme:

geçmiş olsun. kuzucugunun bi sıkıntısı olsa gerek. yoksa uyurlar. süt içmesi iyidir ama sıkıntısı oldugu için ne içtiğini bilmedimi yoksa yavrucak. benim oğlanda agrısı sızısı oldugunda uyumaz diş mesela
hatta bi aara sabahlara kadar sadece yan yana bana sarılarak uyuyordu babamız çoçuk rahat etsin diye koca yatagı bize bıraktı şimdilerde düzeldik (daim olsun diyeyimde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…