2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bence dişten dolayı huysuz ağlamaklı geçmiştir geceniz köpek dişlerinin hepsi çıktımı onlar çok zorluyor ama azı dişte geri kalmıyor yani kesin diştendir canım, süt konusunda ise bence çok değil içtiği benim zeynomda öyle biliyorsun hiç mama kullanmadık biz sütüm kesildikten sonra ek gıdayla birlikte hep günlük süt ve keçi sütü şeklinde ama hep süt verdim hele son zamanlarda zeynonun 1 lt sütten ertesi güne azıcık süt bıraktığını bile yazmıştım değilmii, tabii bunun yanında herşeyi yiyor o ayrı yani içtiği süt defnoşun iştahı kesip başka gıdaları yemesine engel oluyormu? değilse çok fazla değil içtiği miktar ya sütü seviyor bizim minnoşlar demekki canımmm kan değeri konusnda bende sürekli endişeliydim ama birtürlü kan sayımı yaptıramamıştık birkaç aydır hepte merak ediyordum ama şimdi hastanede ona bakıldı ya değeri 12.8 ee bu çocuk en az 600-700 ml süt içiyor her gün, doktoruna söyledim bunu ne güzel işte daha ne istiyosun bırak içsin çocuk dediii sen yinede kan değerine baktır tekrar ama kan için sütü kesmek yerine kan yapan başka yiyeceklere ağırlık verilebilir diye düşündümm

kujummm çokk geçmiş olsun tavşanına ve sana canımmm tez şifa diliyorummm, çabukk geldee boll alıntılıı sayfalar başlasınnn

bayanlarrrr sizinle olmak konuşmak güzeldi ben kocişimle gezmeye çıkıom işten erken ayrılıom oğluşuma buğünkü aktivitesi için mıknatıs, metal levha ,pvc alacam. herkese iyi tatillerrrrrrrr

merhaba kızlar....aşı olduk bugün...çok ağladı yavrum...birini kalçasından yaptılar,diğerini kolundan...damlayı da inat etti zor yutturduk.babası tuttu ranayı ben elini tuttum...ağlarken resmen beni al diye yalvardı bakışlarıyla....çok gerildim bende....hemşire sizin aşınız var mı diye sordu..ne aşısı ya şuanda kendimi düşünecek halde miyim diye çıkıştım...bozuldu ama bi şey demedi...

2 mayısta tekrar aşı için çağırdılar...doğum günü o gün hazırlık arasında bide aşı çıktı:)

anam anam ne gündü ece beni yedi bitirdi:)) dün gece defnoş gibi uyumadı hep o alt köpek dişi yüzünden en sonunda yatağımıza getirdim ama yine mızır mızır bir ara alıp yere bıraktım eceyi eşim diyor napıyorsun iyimisin:)) dedim bana geldiler al sen bak biraz. aldı Allahtan bayağı ilgilendi sonra düşündüm eşim bugün için nöbetçi zaten uyumucak geri aldım eceyi saf kafam işte:))

renkli elektrik bantlarından yerlere şekiller yaptım ben yaptım diyorum ama arkamdan hepsini söktü:)) renkli ponponlar almıştım onları verdim hepsini vahşice parçaladı. sütü bitmişti karşı komşuma bırakıp hemen alıp geldim ama eceyi komşumun evden çıkaramıyoruz ne ağlamak gören evde işkence yapıyo herhelde dicek:)) eve girdik beni ısırmakmı vurmakmı sapıttı yavrucak:)) eşime telde dedim başıma ne gelirse sorumlusu ece:)) bakalım yıkadım geç yatırdım inşallah çok zorlamaz beni yoksa yine atacam yerlere cadıyı:))

Aras Eymenim o güldümü etrafında güller açtıran yakışıklının güzel annesi geç gördüm mesajını kusuruma bakma

Mukenmel ve idare eder asurelerin afiyet olsun cnm..gozumuz yok valla :)) bizim icinde ativerseydin kasik:))
Esine demek yemek ismarladin uff be ne guzel kiyak olmus.bizde oyle seyler cok zor artik cunku Mahir disarda durmuyor hatta son yemege gittigimiz lokantada karsilikli oturan iki bey vardi ki onlar oglumun cok bagirdigini ve rahatsiz olduklarini soylediler ..sormayin bende durmadim tabii actim agzimi yumdum gozumu o daha bebek bebek diyerekten erken kalktik ve ne yedigimi inan anlamamakla beraber zehir oldu hersey..bu yuzden take away bizim icin en mukemmeli..
Yemek yenilen yerlede cocuklar icin oyun yerleri olmasi gercekten cok iyi ama ben burda bulamuyorum malasef; onun disinda hasnelerin hepsiinde oluyor oyun yerleri..

meleğim bebeğim teşrif etmedi daha:)) ilkim de bir geldi yine yok oldu nolduki acaba? zada da hiç yazmıyor bir tatile gitti gidiş o gidiş:)) chihiro valla çok açık gözsün kujumun fazlalıklara hemen göz diktin bende istiyorum ona göre:) ay gidip yatsam çok iyi olacak ama hiç te yatasım yok yorgunluk başıma vurdu sanırsam:))

Off gecmis olsun cnm..Defnemin sorunu bence distendir cnm bizimki de uykusunda resmen inliyor ama gozler kapali bir sekilde...o sesi duyunca kafayi siyiriyorum resmen icim yaniyor ama yapacak birseyde yok..bende arada bir ilac veriyorum fakat cok siklikla olmamasina dikkat ediyorum alismasinida istemiyorum ..ne yapsakta rahat bir sekilde uyusalar acaba !

Sut eger demir eksikligi yapmiyorsa icmesinde sorun olucagini dusunmuyorum ..gunluk yemesinide etkilemeden icebiliyorlarsa ok dir...

eheuehu bebegim oyun oynuyordur kesin,bende gun icinde ondan can isteyip duruyorum bana icinden sayiyordur belki su oyunu oynayamiyorsan ne diye deniyorsun diye :))

Zada evt bir gitti pir gitti yaw..
Ilkimde evt kacak ..ne yapiyorlar acaba...
Anne Zeynep te kayip..

Sanada slm cnm..su internetsizligin ve kotaliligin cani siksin hemi..

Gecmis olsun sana ve kuzun Aysemize..kilosu ve boyu cok iyi masallah tavsanima..
Su internet icini halledip hemen donersin ins cok ozluyoruz sensiz olmaz bacim..

Cok gecmis olsun ins iyilesir ve dedigin gibi antiboyotige gerek kalmaz...
Masallah Zeynebim gercekten akil kupu rabbim onu nazarlardan sakinsin ins.

selamçok acelem var çağla uyanmadan ne yazarsam kar:)inşallah 5-10 sayfa yazabilirim:))
az önce kuaföre gittim,korkmayın kimseyle kavga etmedimdedim saçımı omuz hizasında kes sıkıldım
ayy ben kıyamam bu saçı kesmeye dedibaya uzamıştı belime kadar
dedim allahisen para verecem hadi kes:))neyse parayı duyunca tamam dedi kesti:)
omuz hizasında düz kestirdim daha kısaltsamıydım:26:ne uzun ne kısa oldu sanki muallakta kalmış gibi:))
neyse yakıştımı derseniz tabiki yakıştıgüzele ne yakışmaz ki
birazdanda başka kuaföre gidecemanladınız
akşam beni beklemeyin işim olabilirtövbe tövbeee..
neyse anlatacak çok şey var bi geçmişe bakıyımçağla uyanmassa

:))evet teşrif edemedim işim vardı canım:)

bildin melegim oyun oynuyodum:)dedim oyun bitsin bakayım ama geç oldu uykum geldi:)
can istemeye devam et gördügümde yollarım canımkaçıncı turdasın bakıyımişla beni geçmeye çalışmıyosundur

ooo bakıyorum da bebeğim hep iş hep iş maşallah maşallah forumun ilk 3 çocuk annesi olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun durmak yok yola devam:))))

kesin diştir canım başka ne olabilir:26:diştir diş..
bişey soracam her gece uyandıgında süt veriyomusun,ben hiç birşey vermiyorum..zaten gece bazen hiç kalkmıyo kalkarsada hemen yatıyo..sabah uyandıgında süt ısıtıp veriyorum bende o ara kahvaltıyı hazırlıyorum..
bide nasıl alıştırırsan öyle gider unutma..benim eski apartmanda komşum vardı kızı her gece saat 3 te uyanıp üçgen peynir yerdi
ilk sütten kestiginde sussun diye vermiş her gece istemeye başlamışşu an hala yiyomu bilmiyorum ama alışkanlık yapmştı:)
kan degeri için bişey diyemiycem ama okudugum kadarıyla demir eksikligine neden olabliyo..

ooo bakıyorum da bebeğim hep iş hep iş maşallah maşallah forumun ilk 3 çocuk annesi olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun durmak yok yola devam:))))

yok canım dün gece başka işim vardıee kaç gündür iş yok bırakta arada olsun
ayy çok ayıp sus
bana 3. çocuk deme zaten yine depresyonumu üşüttüm
akşam anlatacamtabi işim erken biterse

bak sen şuna demek eceyi yere bıraktın:)kız sen iyimisin:)enişte okuyosan senin taraftayım bilesin
neyse ecoş sanırım evden sıkılmış arada al bana gel diyorum,ahh keşke yakın olsak valla senden çıkmazdım canım:)
senin gelmene fırsat bırakmadan hep sana gelirdimecoşta çağloşta hiç sıkılmazdı:)bizde dua eder,hatim falan indirirdik:)
enişteye yemekte ısmarlanmış ohhhyarında bir aşklı kahve yaparsın misss
bende aşklı kahve yapacam ama benim kocam çay bardagında kahve iiçernasıl yapabilirim canım bi fikir versene:))
bardaga kırmızı fiyonkmu baglasam ne yapsam:)

kujum canımsın inan çok özlettin kendinialıntılarını öyle özledimki:)neyse kotan dolsun hemen gel sensiz olmuyo..
tavşana geçmiş olsun çokşükür kalple ilgili bi sorunu yokmuşacil şifalar versin..
sende kendine dikkat et canım..öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…