herkese selam..
kujum hoşgeldin...
valla ne yalan söliim "eyvahhh inşallah alıntı yapmamıştır" diye geçirdim içimden.. okusam gozlerim bozulcak, okumazsam da çatlarım...
çağlama kıyamam ya. nasıl acımıştır. ortaokuldayken benim kafama basket topu gelmişti. neye uğradığımı şaşırmıştım... kuzum benim ya. iyi yapmışsın beybicim... dana kadar cocuk hiç anlamıyolar yaa
mutlum afiye olsun. fotoları gördum. mira cok eğlenmiş...
zeynom da daha iyi olmuşçok şükür.. hadi atlattınız bari planner im..
ben de her zamanki gibi işteyim. bugun cuma ama hiç keyfim yok. dun gece defne cok huysuzdu. nerdeyse hiç uyutmadı beni.. ağladı süt verdim içti sustu yine başladı ağlamaya, ağrısı mı var acaba dedim. ilaç verdim biraz. sustu 5 dk sonra yine başladı ağlamaya.. uykusunda tekme atıp korkuyormus gibi yapıyor. acaba ruya mı goruyordu yavrum. bunu da dusundum tabi ama bunun için yapabileceğim bişey yoktu maalesef. en sonunda 00.30 dan 03.00 e kadar göğsümde uyudu. her yerine yatırmaya calşmamda huysuzlandı. ben de uyuyalım da bari böyle uyuyalım diye ses etmedim. koltukta oturarak uyumuşum azcık.. sonra yerine yatırdım sabah 6.30 da yine kalktı. süt istedi.. ya kızlar bu kadar süt içmek de iyi değil galiba.. yani 200+200+200 içti akşamdan sabaha.. zaten gun içinde bir daha hiç vermiyorum ama bu konu kafamı cok kurcalıyor. malum son kan testinde değeri sınırda çıkmıştı... kontrol gunu doktora soracağım. tabi her zaman bu kadar içmiyor.. bazen aradaki 200 u içmiyor. ama o zaman da 400 içmiş oluyor toplamda.
neyse... öğle arasında fırsat bulmusken yazayım dedim. çok çok çok yoğunum... projeler, şantiye vs hepsi üstüste.. öpüyorum hepinizi...
Canım ya geçmiş olsun Çağlama,çok üzüldüm Allah korumuşhemde futbol topuymuş,nasıl canı acıdı kimbilir
Herkese iyi sabahlar,hayırlı cumalar kızlar
Dün eşimi yemeğe götürdüm,bende önce eve geçmiş,evde de kurufasülye yapmıştım yanına pilav ekleyecektim.
Ben gidip yapana kadar geç olurmuşmuş...diye söylendi bende dedim hadi o zaman sana yemek ısmarlayayım
Gerçi hesabı ödemedim ama fikir benimdi ısmarladım sayılırMira oyun odasında top havuzunda oynadı,bizde ekrandan
izledik rahat rahat yemek yedikSonra yine eltimlere geçtik,eşimin ailesinde hastalık düğün vs.olunca acayip bir kenetlenme oluyor,kalabalık aile bu yüzden güzel..Eltimin kızı daha iyiydi,haftaya dikişleri alınacakmış.Ama kızlar biraz nazlı oluyor galiba,
annesine mıymıylanmasından bana sinir geldi
Aşure yapan yokmuBenim iki eltim yapmıştı,biri "mükemmel" diğeri "idare eder" olmuş Afiyetle yedik
Mybabylove,nasıl oldunuz canım?
Planner, Zeyno nasıl bu arada canım?
Herkese güzel günler diliyorum
herkese selam..
kujum hoşgeldin...
valla ne yalan söliim "eyvahhh inşallah alıntı yapmamıştır" diye geçirdim içimden.. okusam gozlerim bozulcak, okumazsam da çatlarım...
çağlama kıyamam ya. nasıl acımıştır. ortaokuldayken benim kafama basket topu gelmişti. neye uğradığımı şaşırmıştım... kuzum benim ya. iyi yapmışsın beybicim... dana kadar cocuk hiç anlamıyolar yaa
ben de her zamanki gibi işteyim. bugun cuma ama hiç keyfim yok. dun gece defne cok huysuzdu. nerdeyse hiç uyutmadı beni.. ağladı süt verdim içti sustu yine başladı ağlamaya, ağrısı mı var acaba dedim. ilaç verdim biraz. sustu 5 dk sonra yine başladı ağlamaya.. uykusunda tekme atıp korkuyormus gibi yapıyor. acaba ruya mı goruyordu yavrum. bunu da dusundum tabi ama bunun için yapabileceğim bişey yoktu maalesef. en sonunda 00.30 dan 03.00 e kadar göğsümde uyudu. her yerine yatırmaya calşmamda huysuzlandı. ben de uyuyalım da bari böyle uyuyalım diye ses etmedim. koltukta oturarak uyumuşum azcık.. sonra yerine yatırdım sabah 6.30 da yine kalktı. süt istedi.. ya kızlar bu kadar süt içmek de iyi değil galiba.. yani 200+200+200 içti akşamdan sabaha.. zaten gun içinde bir daha hiç vermiyorum ama bu konu kafamı cok kurcalıyor. malum son kan testinde değeri sınırda çıkmıştı... kontrol gunu doktora soracağım. tabi her zaman bu kadar içmiyor.. bazen aradaki 200 u içmiyor. ama o zaman da 400 içmiş oluyor toplamda.
neyse... öğle arasında fırsat bulmusken yazayım dedim. çok çok çok yoğunum... projeler, şantiye vs hepsi üstüste.. öpüyorum hepinizi...
meleğim bebeğim teşrif etmedi daha:)) ilkim de bir geldi yine yok oldu nolduki acaba? zada da hiç yazmıyor bir tatile gitti gidiş o gidiş:)) chihiro valla çok açık gözsün kujumun fazlalıklara hemen göz diktin bende istiyorum ona göre:) ay gidip yatsam çok iyi olacak ama hiç te yatasım yok yorgunluk başıma vurdu sanırsam:))
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sınat afiyet versin ve cumaız mübarek tüm dualarımız kabul olsun
kısaca yazcam çünkü intr cefedeyim yan masadaki sıpa fena bakıo
nerden başlasam ne yazsam bilemiyom ilk önce vınn kotamı bneım zilli kusenim doldurmuş ay sonuna kadar giremiyom
tavşanım baya hastalık atlattı en son dr çoçuk kardolojisine yolladı kalp için kusuyo diye allahtan bişe çıkmadı hala nezle hırlıo
bu sabah 9 :00 aşısı varı 2 kalçave damla onu olduk eve yoladım kuzenımle annemle
kilo 10 .5( şükür ) boy:88 maşallah yakında benı geçeçek
ben se doğumdan beri sırt ağrılarım vardı cücüleri kescen demşişti dr ama önce fizik tedavi ol fayda olmasa dedi ona gidip geliom burdan oray agitcem zaten
genel durum böle
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
telden takip ediyom az x eve gelince hasta bebişlere çok geçmiş olsun ve tek hamile bacım talay allah kolaylık versin
bne kaçıom ösleyin benı anacım
günaydınnn herkeseee....
cumamız hayırlı olsun, hepimizee güzel ve sağlıklıı bir gün diliyorummmmm
zeynom çok daha iyi şükürler olsun iştahıda hafiften yerine gelmeye başladı çok fena hasta oldu birden bire ve çabukta toparlanıyor çok şükür, idrar kültürü sonucunda doktorumuz antibiyotiğe başlatmadı çünkü üreme var evet ama enfeksiyon sayılacak kadar üreme olmamış ve ateşide çabuk düştüğü için ishalde idrara bulaşan bir üreme olabilir boşuna antibiyotik yazık olur idrar kültürünü tekrarlayalım cmt günü dedi hem isalide dahada geçmiş olur ki kakada biraz daha koyulaşmaya ishaşde çıkmaya başladı bile inş ikinci kültür sonucu temiz çıkarda antibiyotiğe gerek kalmazzz
genel olarak keyfi çok yerinde çok şükür yaramazlık tam gaz devam ediyor, hanım hanımcıkk bir kız çocuğu gibi iki sn yerinde oturmuyor benimki kızlar ya sizinkilerde öyle değilmii napacaz bu kızlarııı bizz, hasta olunca dahada nazlı oldu üstelik sert birşekilde hayır deyip kızarsak fena halde agresif oluyor asla kızdırmıyor kendine laf söyletmiyor ancak güzel güzel yapma kızım canımm benimm olmaz ama hadiii bitanemm falan diye tatlı dille yaklaşırsak tamam deyipp yola geliyorrr, ne akıllı bu bıdıklar şimdiden laf söyletmiyorlar büyüyünce ne yapacaz acaba:26:
buarada şu ünlü prof dr a (adını zikretmek istemiyorumda) çok kızgınım bende allah bilirde ihmali varsa en ağır cezayı alsın inş, insan hayatı helede bir anne kuzusunu hayatı bukadar ihmal ve hiçe sayılamaz ya kime güveneceğiz biz allah yardımcımız olsunnn...
konuşma konusunda zeynoda perfect değil uzun cümleler kurmuyor en fazla iki kelimelik cümleler ama bencede daha erken nasılsa bülbül gibi şakıyacaklar birgünn:) Zeyno mesala her duyduğunu anında tekrarlıyor söylediği kelimelerden örnekler; anne (m), baba (m), ananneee, naner dayii, anne uuudu(uyudu), allah allahh (şaşırıyor), tövbe tövbee(bizden kopya), attıımmm, gell, bıyakkkk(bırak), babaaaa bakkk(havadaki kuşu gösteriyor), gaga( siyah üzüm) uff uff ayıdııı(acıdı) ayırrrr(hayır) doodumm(karnını gösterip doydum diyor), benim adımı ve babasının adını çok güzel söylüyor, ya işte o anda ne dersek aynı kelimeyi tekrarlıyor ama çok uzun cümleler kurmuyor işte, anne gel, baba bıyakkk falan gibi iki kelimelik şeyler ama istediği herşeyi birşekilde anlatıyorlar ve istisnasız herşeyi anlayıp beğenip beğenmeme durumuna göre tepki veriyor
buarada biliyorsunuz biz tuvalet eğiti konusunda bezi nerdeyse bırakmıştık ama bu ishal olayı bizi mahvetti hastanede ve evde üç gündür bez bağlıyoruz yine ve Zeyno hiç memnun değil lazımlığı ile aşk yaşıyor resmen dün kaka biraz kaoyulaşmaya başlamış ve sıklığı azaldı diye bezini yine çıkarmış ananesi Zeyno koşa koşa tuvalete gidiyormuşşş yavrumm benimmm bu bezden nerden çıktı yine diyor galiba napalımm iyileşsinde bez yada lazımlık farketmezzz:) buarada tuvalet konusunda biz kesinlikle ısrarcı ve baskıcı olmadık hiçbir zaman en başlarda bir iki kez teklif edip oturttuk sonra bezini çıkarınca rahata alıştı ve tekrar bez istemedi ve kendiliğnden lazımlığına koştu hep doktorumuzda çocuk neyi isterse onu yapın bez yada lazımlık ısrarcı olmayın demişti doğal akışta bu noktaya geldik bakalım hastalık sonrası yine tamamen bezsiz kalabilecekmiyizz:26:
çokmuu yazdımmm acaba:26:
babyceren canım çağlama kıyamam ya yüzünü nasılda acıtmıştır o pis toppbenim içinde öpp yanağındannn
mutlucumm yemekler enişteden ısmarlamak senden demek iyiymişşşşbuarada eltinin kızının durumunu kaçırmışım ben haliylee çok çok geçmiş olsun allah şifa versin inşş canım, büyük aile güzeldir tabii çok güzeldirrrr
:))evet teşrif edemedim işim vardı canım:)meleğim bebeğim teşrif etmedi daha:)) ilkim de bir geldi yine yok oldu nolduki acaba? zada da hiç yazmıyor bir tatile gitti gidiş o gidiş:)) chihiro valla çok açık gözsün kujumun fazlalıklara hemen göz diktin bende istiyorum ona göre:) ay gidip yatsam çok iyi olacak ama hiç te yatasım yok yorgunluk başıma vurdu sanırsam:))
eheuehu bebegim oyun oynuyordur kesin,bende gun icinde ondan can isteyip duruyorum bana icinden sayiyordur belki su oyunu oynayamiyorsan ne diye deniyorsun diye :))
Zada evt bir gitti pir gitti yaw..
Ilkimde evt kacak ..ne yapiyorlar acaba...
Anne Zeynep te kayip..
kesin diştir canım başka ne olabilir:26:diştir diş..herkese selam..
kujum hoşgeldin...
ooo bakıyorum da bebeğim hep iş hep iş maşallah maşallah forumun ilk 3 çocuk annesi olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun durmak yok yola devam:))))
bak sen şuna demek eceyi yere bıraktın:)kız sen iyimisin:)enişte okuyosan senin taraftayım bilesinanam anam ne gündü ece beni yedi bitirdi:)) dün gece defnoş gibi uyumadı hep o alt köpek dişi yüzünden en sonunda yatağımıza getirdim ama yine mızır mızır bir ara alıp yere bıraktım eceyi eşim diyor napıyorsun iyimisin:)) dedim bana geldiler al sen bak biraz. aldı Allahtan bayağı ilgilendi sonra düşündüm eşim bugün için nöbetçi zaten uyumucak geri aldım eceyi saf kafam işte:))
renkli elektrik bantlarından yerlere şekiller yaptım ben yaptım diyorum ama arkamdan hepsini söktü:)) renkli ponponlar almıştım onları verdim hepsini vahşice parçaladı. sütü bitmişti karşı komşuma bırakıp hemen alıp geldim ama eceyi komşumun evden çıkaramıyoruz ne ağlamak gören evde işkence yapıyo herhelde dicek:)) eve girdik beni ısırmakmı vurmakmı sapıttı yavrucak:)) eşime telde dedim başıma ne gelirse sorumlusu ece:)) bakalım yıkadım geç yatırdım inşallah çok zorlamaz beni yoksa yine atacam yerlere cadıyı:))
enişteye yemekte ısmarlanmış ohhhCanım ya geçmiş olsun Çağlama,çok üzüldüm Allah korumuşhemde futbol topuymuş,nasıl canı acıdı kimbilir
Herkese iyi sabahlar,hayırlı cumalar kızlar
Dün eşimi yemeğe götürdüm,bende önce eve geçmiş,evde de kurufasülye yapmıştım yanına pilav ekleyecektim.
Ben gidip yapana kadar geç olurmuşmuş...diye söylendi bende dedim hadi o zaman sana yemek ısmarlayayım
Gerçi hesabı ödemedim ama fikir benimdi ısmarladım sayılırMira oyun odasında top havuzunda oynadı,bizde ekrandan
izledik rahat rahat yemek yedikSonra yine eltimlere geçtik,eşimin ailesinde hastalık düğün vs.olunca acayip bir kenetlenme oluyor,kalabalık aile bu yüzden güzel..Eltimin kızı daha iyiydi,haftaya dikişleri alınacakmış.Ama kızlar biraz nazlı oluyor galiba,
annesine mıymıylanmasından bana sinir geldi
Aşure yapan yokmuBenim iki eltim yapmıştı,biri "mükemmel" diğeri "idare eder" olmuş Afiyetle yedik
Mybabylove,nasıl oldunuz canım?
Planner, Zeyno nasıl bu arada canım?
Herkese güzel günler diliyorum
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sınat afiyet versin ve cumaız mübarek tüm dualarımız kabul olsun
kısaca yazcam çünkü intr cefedeyim yan masadaki sıpa fena bakıo
nerden başlasam ne yazsam bilemiyom ilk önce vınn kotamı bneım zilli kusenim doldurmuş ay sonuna kadar giremiyom
tavşanım baya hastalık atlattı en son dr çoçuk kardolojisine yolladı kalp için kusuyo diye allahtan bişe çıkmadı hala nezle hırlıo
bu sabah 9 :00 aşısı varı 2 kalçave damla onu olduk eve yoladım kuzenımle annemle
kilo 10 .5( şükür ) boy:88 maşallah yakında benı geçeçek
ben se doğumdan beri sırt ağrılarım vardı cücüleri kescen demşişti dr ama önce fizik tedavi ol fayda olmasa dedi ona gidip geliom burdan oray agitcem zaten
genel durum böle
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
telden takip ediyom az x eve gelince hasta bebişlere çok geçmiş olsun ve tek hamile bacım talay allah kolaylık versin
bne kaçıom ösleyin benı anacım
bak sen şuna demek eceyi yere bıraktın:)kız sen iyimisin:)enişte okuyosan senin taraftayım bilesin
neyse ecoş sanırım evden sıkılmış arada al bana gel diyorum,ahh keşke yakın olsak valla senden çıkmazdım canım:)
senin gelmene fırsat bırakmadan hep sana gelirdimecoşta çağloşta hiç sıkılmazdı:)bizde dua eder,hatim falan indirirdik
küçük danamla büyük danam uyuyorlar ve ben seni okuyup anıra anıra gülüyorum:)) son cümle nerden geldi aklına be kızım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?