slm kızlar...şu linkteki HELLO KITTY BEBEK EŞOFMAN TAKIMI GittiGidiyor'da 96993279 takımlardan renk olarak hangisi güzel sizce...karar veremedim...güzel gözüküyor sanki malı ne dersiniz??
en sağdan 2. diyorum... çok benzerinden (lacivert üzerine pembe hello kitty) Orhan Cemal'e almıştım. kadife gibi görünüyor. çok yumuşak ve sıcak tutaröyle garip garip bakmayın dostum, o zaman için kadife eşofman bulamamıştım. "iş görsün sıcak tutsun da, rengi önemli değil" diye düşünmüştüm sırf kalın havlu çorap diye, gri üzerine mor kalp desenli giydirdiğimi de eklemeliyim
slm kızlar...şu linkteki HELLO KITTY BEBEK EŞOFMAN TAKIMI GittiGidiyor'da 96993279 takımlardan renk olarak hangisi güzel sizce...karar veremedim...güzel gözüküyor sanki malı ne dersiniz??
selamçok acelem var çağla uyanmadan ne yazarsam kar:)inşallah 5-10 sayfa yazabilirim:))
az önce kuaföre gittim,korkmayın kimseyle kavga etmedimdedim saçımı omuz hizasında kes sıkıldım
ayy ben kıyamam bu saçı kesmeye dedibaya uzamıştı belime kadar
dedim allahisen para verecem hadi kes:))neyse parayı duyunca tamam dedi kesti:)
omuz hizasında düz kestirdim daha kısaltsamıydım:26:ne uzun ne kısa oldu sanki muallakta kalmış gibi:))
neyse yakıştımı derseniz tabiki yakıştıgüzele ne yakışmaz ki
birazdanda başka kuaföre gidecemanladınız
akşam beni beklemeyin işim olabilirtövbe tövbeee..
neyse anlatacak çok şey var bi geçmişe bakıyımçağla uyanmassa
Bakk ben sana demistim yakisir diye:)) abla sozu dinlemek her zaman iyidirmuck
Gule gule kullan cnm yeni saclarini eminimki cok yakismistir bunu mutlaka gormek isteriz sekerim..resim koyarsin dimi,,ben meraktan catlarim yoksam..yazik bana catlatma hemi benibekliyorum
selam annişler
kuzum hasta yine canım sıkkıngece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne
tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş
beybim;çağlama top çarpmış o topun acısını çok iyi bilirim bi kerede benim suratıma çok sert bi şekilde gelmişti oturup ağlamıştım..nasıl acımıştır kuzumun canı..iyi yapmışsın çocuğu pataklamakla ellerine sağlık
kujum;hoşgeldin şekerim biraz daha snsiz kalıcaz demek ki..bol alıntılarınla bekliyoruz seni
minik tavşanada geçmiş olsun önemli bi şey çıkmadığına sevindim o da sık hastalanıyor hırıltı ve sık hastalık aklıma hemen alerjiyi getiriyo onunda bi şeye alerjisi olmasın canım
azraeceim;ecoşum yormuş seni yerim ben onuşu dişlerden hem kuzular çekiyo hem biz çekiyoruz
tarık buğraya da test yapıldı canım ama neye alerjisi olduğunu öğrenmek için 3 yaşı bekliycez ama evin içinde çok fazla burnunu kaşıyo druna bahsettim yüksek ihtimal ev akarlarına dedi..önlem almaya başlıycaz düzelir inş kuzum
başka ne yazıcaktım unuttum akıl kalmadı zaten bende bi süredir tarık buğranın iştahsızlığını kafama çok taktım midem ağrıyo geçmedi hala onun uykuuszluğunu yaşarken tarık buğranın rahatsızlığı başladı en fazla 5 gün sürüyo 5 gün daha zombi gibi gezicem:)
bu gün öğlen eşim ilgilendi uyuyup dinlenmem için ama ben gündüz uyuyamıyorum
bu arada dün 18 kişilk misafir ağırladım evin düzenini henüz yerine getiremedim
bizden bu kadar arkidişler öptüm hepinizi
Canım benim. Bu guzel bilgi dolu cevap için cok tesekkur ederim. 12 diş var. Kesiciler ve 4 azı. Köpek dişleri henuz cıkmadı. Tabi onun agrısı da olabilir. Neyse ki dün gece daha iyiydi. Süt konusunu doktorumuzla kınusucam. Saglık ocagından ası için aradılar. Pztsi goturcem. Doktor kontrolune de gotururum o arada aylık kontrol için. Çok sagol.canım bence dişten dolayı huysuz ağlamaklı geçmiştir geceniz köpek dişlerinin hepsi çıktımı onlar çok zorluyor ama azı dişte geri kalmıyor yani kesin diştendir canım, süt konusunda ise bence çok değil içtiği benim zeynomda öyle biliyorsun hiç mama kullanmadık biz sütüm kesildikten sonra ek gıdayla birlikte hep günlük süt ve keçi sütü şeklinde ama hep süt verdim hele son zamanlarda zeynonun 1 lt sütten ertesi güne azıcık süt bıraktığını bile yazmıştım değilmii, tabii bunun yanında herşeyi yiyor o ayrı yani içtiği süt defnoşun iştahı kesip başka gıdaları yemesine engel oluyormu? değilse çok fazla değil içtiği miktar ya sütü seviyor bizim minnoşlar demekki canımmmkan değeri konusnda bende sürekli endişeliydim ama birtürlü kan sayımı yaptıramamıştık birkaç aydır hepte merak ediyordum ama şimdi hastanede ona bakıldı ya değeri 12.8 ee bu çocuk en az 600-700 ml süt içiyor her gün, doktoruna söyledim bunu ne güzel işte daha ne istiyosun bırak içsin çocuk dediii sen yinede kan değerine baktır tekrar ama kan için sütü kesmek yerine kan yapan başka yiyeceklere ağırlık verilebilir diye düşündümm
Ah ece vah ece sen nesin öyle yaaa... Yerim...anam anam ne gündü ece beni yedi bitirdi:)) dün gece defnoş gibi uyumadı hep o alt köpek dişi yüzünden en sonunda yatağımıza getirdim ama yine mızır mızır bir ara alıp yere bıraktım eceyi eşim diyor napıyorsun iyimisin:)) dedim bana geldiler al sen bak biraz. aldı Allahtan bayağı ilgilendi sonra düşündüm eşim bugün için nöbetçi zaten uyumucak geri aldım eceyi saf kafam işte:))
renkli elektrik bantlarından yerlere şekiller yaptım ben yaptım diyorum ama arkamdan hepsini söktü:)) renkli ponponlar almıştım onları verdim hepsini vahşice parçaladı. sütü bitmişti karşı komşuma bırakıp hemen alıp geldim ama eceyi komşumun evden çıkaramıyoruz ne ağlamak gören evde işkence yapıyo herhelde dicek:)) eve girdik beni ısırmakmı vurmakmı sapıttı yavrucak:)) eşime telde dedim başıma ne gelirse sorumlusu ece:)) bakalım yıkadım geç yatırdım inşallah çok zorlamaz beni yoksa yine atacam yerlere cadıyı:))
İlaclara karsı ben de mesafeliyim aynen. Mecbur kalmadıkca vermiyorum. Yemeklerini guzel yiyor sadece akşam yemeğini bazen pek iştahlı yemiyor ama arada oldugu için takılmıyorumOff gecmis olsun cnm..Defnemin sorunu bence distendir cnm bizimki de uykusunda resmen inliyor ama gozler kapali bir sekilde...o sesi duyunca kafayi siyiriyorum resmen icim yaniyor ama yapacak birseyde yok..bende arada bir ilac veriyorum fakat cok siklikla olmamasina dikkat ediyorum alismasinida istemiyorum ..ne yapsakta rahat bir sekilde uyusalar acaba !
Sut eger demir eksikligi yapmiyorsa icmesinde sorun olucagini dusunmuyorum ..gunluk yemesinide etkilemeden icebiliyorlarsa ok dir...
Hmmm foto görelim bakalım yakışmış mı??selamçok acelem var çağla uyanmadan ne yazarsam kar:)inşallah 5-10 sayfa yazabilirim:))
az önce kuaföre gittim,korkmayın kimseyle kavga etmedimdedim saçımı omuz hizasında kes sıkıldım
ayy ben kıyamam bu saçı kesmeye dedibaya uzamıştı belime kadar
dedim allahisen para verecem hadi kes:))neyse parayı duyunca tamam dedi kesti:)
omuz hizasında düz kestirdim daha kısaltsamıydım:26:ne uzun ne kısa oldu sanki muallakta kalmış gibi:))
neyse yakıştımı derseniz tabiki yakıştıgüzele ne yakışmaz ki
birazdanda başka kuaföre gidecemanladınız
akşam beni beklemeyin işim olabilirtövbe tövbeee..
neyse anlatacak çok şey var bi geçmişe bakıyımçağla uyanmassa
:) evet her uyandığında değil ama istediğinde veriyorum. Bazen uyanıp tekrar dalıyor bazen de süt içmeden uyumuyor. O değil de bu ara ayakta sallanarak uyumaya sardı. Şaka gibi ya... Neyse bak uyuz oldum şimdi. Üçgen peynir ilginçmiş nerden aklına gelmiş acaba :)kesin diştir canım başka ne olabilir:26:diştir diş..
bişey soracam her gece uyandıgında süt veriyomusun,ben hiç birşey vermiyorum..zaten gece bazen hiç kalkmıyo kalkarsada hemen yatıyo..sabah uyandıgında süt ısıtıp veriyorum bende o ara kahvaltıyı hazırlıyorum..
bide nasıl alıştırırsan öyle gider unutma..benim eski apartmanda komşum vardı kızı her gece saat 3 te uyanıp üçgen peynir yerdi
ilk sütten kestiginde sussun diye vermiş her gece istemeye başlamışşu an hala yiyomu bilmiyorum ama alışkanlık yapmştı:)
kan degeri için bişey diyemiycem ama okudugum kadarıyla demir eksikligine neden olabliyo..
Benim kuzum da dun devirdi 1.5 u :) ama biz bugun ufak bi kutlama yaptık. Annem babam geldi tesaduf onlar burdayken toplasalım dedim. Kv falan cagırdım. Cay içip pastamızı yedik. Yarasın. Orhan cemalimin de birbuçukuncu yası kutlu olsun. Menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırcak mısınız azizim?bugün bizim oğlan 1,5 yaşına girdi. şişte hamsi ısmarlamayı düşünüyorum kendisineyok hayır, pasta kesmeyeceğiz. öyle şeyler pek sevmez, biz yemek zorunda kalırız ama kilo alıp "patlangaç" olmayalım dimi
selam annişler
kuzum hasta yine canım sıkkıngece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için
tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş
beybim;çağlama top çarpmış o topun acısını çok iyi bilirim bi kerede benim suratıma çok sert bi şekilde gelmişti oturup ağlamıştım..nasıl acımıştır kuzumun canı..iyi yapmışsın çocuğu pataklamakla ellerine sağlık
kujum;hoşgeldin şekerim biraz daha snsiz kalıcaz demek ki..bol alıntılarınla bekliyoruz seni
minik tavşanada geçmiş olsun önemli bi şey çıkmadığına sevindim o da sık hastalanıyor hırıltı ve sık hastalık aklıma hemen alerjiyi getiriyo onunda bi şeye alerjisi olmasın canım
azraeceim;ecoşum yormuş seni yerim ben onuşu dişlerden hem kuzular çekiyo hem biz çekiyoruz
tarık buğraya da test yapıldı canım ama neye alerjisi olduğunu öğrenmek için 3 yaşı bekliycez ama evin içinde çok fazla burnunu kaşıyo druna bahsettim yüksek ihtimal ev akarlarına dedi..önlem almaya başlıycaz düzelir inş kuzum
başka ne yazıcaktım unuttum akıl kalmadı zaten bende bi süredir tarık buğranın iştahsızlığını kafama çok taktım midem ağrıyo geçmedi hala onun uykuuszluğunu yaşarken tarık buğranın rahatsızlığı başladı en fazla 5 gün sürüyo 5 gün daha zombi gibi gezicem:)
:))evet teşrif edemedim işim vardı canım:)
bildin melegim oyun oynuyodum:)dedim oyun bitsin bakayım ama geç oldu uykum geldi:)
can istemeye devam et gördügümde yollarım canımkaçıncı turdasın bakıyım işla beni geçmeye çalışmıyosundur
selam annişler
selamkaç gündür yazacam fırsat olmadı şimdi fırsatım varken yazıyım,,bu aralar ceren beni çok yoruyo öyle inat olmuş ki hiç söz dinlemiyo yapma dedigim şeyi inadına yapıyo bende çok gergin oluyorum çok sinirleniyorum ve birkaç defa çocugu çimzirdim:18:bacagı morardı:18:birazda popoya ve koluna vurdum:18:neyse bunları yaptıktan sonra çok pişman oluyorum ama sonra yine yapıyorum çocugumun canını acıtıyorum ya zaten eskden beri beni çok sinirlendirdiginde koluna bacagına vuruyodum ama bu haftada 1 falan oluyodu ama şu aralar nerdeyse hergün,,neyse dedigim gibi çok üzülüyorum ama önüne geçemiyorum geçen perşembe okuluna gittim ordaki okulun psikologuyla görüştüm anlattım,hatta hatırlarsanız okula giderken yolda çağlaya top gelmişti bende çocugu tartaklamıştım:))neyse konuştuk anlattı dinledim,empati yap dedi..benim çocukluguma bile indi:)dediki çocukken annen seni dövdügünde neler hissetmiştin dedim hatırlamıyorum ama şuan dayak yedigim aklıma gelince gülüyorum güzel bir anı kaldı:))bide dedimki genelde yaptıgım yaramazlıkları ve dayakları hatırlıyorum yani onlarda olmasa çocukluguma dair pek bişey hatırlamayacam:))yani nerdeyse iyiki dayak yemişim diycem kadına:))
neyse dersimi aldım eve döndüm işim komigi yolda giderken yine aynı sokaktan geçtim o top oynayan çocugu görürsem bi daha döveyim diyeneyseki görmedim:))terapi iyi geldi
cuma bi daha gittim iyiki gitmişim iyi geldi valla ceren yüzünden depresyona girecektim..2 gündür yine beni çileden çıkarıyo ama bişey demiyorum sabırlı oluyorum..en önemlisi çocugu çimzirmiyorum
neyse bana kızmayın yazdım içimi döktüm..
Himm...simdi Ceren yaslarindaki cocuklarda artik kendini ispat etme ve ben artik buyugum bana kimse birsey demesin, istedigimi yapabilirim inanci vardir yani seninle inatlasmasi normal ..gelelim senin dayak yemene kem kum bende cok yerdim ama hepsini gulerek hatirliyorum hatta diyorumki annen ne sabirli kadinmis ben olsam daha cok doverdim diye..ehuehueh neyse dovmek sorun cozmuyorsa ise yarimiyordur ki o zaman baska seyler dusunmek lazim mesela ceza olayini dusunebiliriz bunun tersi olan odul vermeyide unutmamak sarti ile..
Terapi cok ise yaramis benide dovmezsin dimi :)) bak sende bazi seyler ters etki yapiyor demek acaba Ceren de sana mi cekti malum soylediklerinin aksini uyguluyormus yaa.mesela yapma diyorsun yapiyor , yap desen ne yapar birde onu dene bakalim..
bebeğim ne çabuk işin bitti kız damlamışın buraya:)) herkes iş güç derdinde dedim xmenime çalışalım parıldayalım:))
şimdi alerji diyosunuzda arkadaşlar yazın niye olmuyordu bu kadar öksürük hırıltı? yarımız bundan şikayet ediyor küçücük bünyeleri ne ile savaşıyor anlayamadım valla(
herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo
bide dün ilk defa cümle kurdu''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookkAllah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?