2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...şu linkteki HELLO KITTY BEBEK EŞOFMAN TAKIMI GittiGidiyor'da 96993279 takımlardan renk olarak hangisi güzel sizce...karar veremedim...güzel gözüküyor sanki malı ne dersiniz??

en sağdan 2. diyorum... çok benzerinden (lacivert üzerine pembe hello kitty) Orhan Cemal'e almıştım. kadife gibi görünüyor. çok yumuşak ve sıcak tutar öyle garip garip bakmayın dostum, o zaman için kadife eşofman bulamamıştım. "iş görsün sıcak tutsun da, rengi önemli değil" diye düşünmüştüm sırf kalın havlu çorap diye, gri üzerine mor kalp desenli giydirdiğimi de eklemeliyim

Son düzenleme:

fiyatını şuan gördüm dostum 60 tl'ye eşofman değil, eşofmanı satan adamı da alabilirsiniz (ne işe yarayacaksa :44:) neyse, gerçekten çok pahalı. bu takımlar, %100 pamuk ve kadife olsalar bile 30 tl civarı, bilginize

Son düzenleme:
bugün bizim oğlan 1,5 yaşına girdi. şişte hamsi ısmarlamayı düşünüyorum kendisine yok hayır, pasta kesmeyeceğiz. öyle şeyler pek sevmez, biz yemek zorunda kalırız ama kilo alıp "patlangaç" olmayalım dimi

selam annişler
kuzum hasta yine canım sıkkıngece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük evebu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne

tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş

beybim;çağlama top çarpmış o topun acısını çok iyi bilirim bi kerede benim suratıma çok sert bi şekilde gelmişti oturup ağlamıştım..nasıl acımıştır kuzumun canı..iyi yapmışsın çocuğu pataklamakla ellerine sağlık

kujum;hoşgeldin şekerim biraz daha snsiz kalıcaz demek ki..bol alıntılarınla bekliyoruz seni
minik tavşanada geçmiş olsun önemli bi şey çıkmadığına sevindim o da sık hastalanıyor hırıltı ve sık hastalık aklıma hemen alerjiyi getiriyo onunda bi şeye alerjisi olmasın canım

azraeceim;ecoşum yormuş seni yerim ben onuşu dişlerden hem kuzular çekiyo hem biz çekiyoruz
tarık buğraya da test yapıldı canım ama neye alerjisi olduğunu öğrenmek için 3 yaşı bekliycez ama evin içinde çok fazla burnunu kaşıyo druna bahsettim yüksek ihtimal ev akarlarına dedi..önlem almaya başlıycaz düzelir inş kuzum

başka ne yazıcaktım unuttum akıl kalmadı zaten bende bi süredir tarık buğranın iştahsızlığını kafama çok taktım midem ağrıyo geçmedi hala onun uykuuszluğunu yaşarken tarık buğranın rahatsızlığı başladı en fazla 5 gün sürüyo 5 gün daha zombi gibi gezicem:)
bu gün öğlen eşim ilgilendi uyuyup dinlenmem için ama ben gündüz uyuyamıyorum
bu arada dün 18 kişilk misafir ağırladım evin düzenini henüz yerine getiremedim
bizden bu kadar arkidişler öptüm hepinizi

slm kızlar...şu linkteki HELLO KITTY BEBEK EŞOFMAN TAKIMI GittiGidiyor'da 96993279 takımlardan renk olarak hangisi güzel sizce...karar veremedim...güzel gözüküyor sanki malı ne dersiniz??

Cnm ben bastan ikinci yani mavili olani cok begendim ben olsam onu alirdim ki benimki erkek oldugu icin degilde gozume guzel gorundugu icin ...bizim oglana yeri geliyor kirmizi seylerde giydiriyorum yani mavi erkek pembe kiz icin diye de dusunmuyorum eminim sende oylesindir ve mavide karar kilacaksin )

Bakk ben sana demistim yakisir diye:)) abla sozu dinlemek her zaman iyidir muck
Gule gule kullan cnm yeni saclarini eminimki cok yakismistir bunu mutlaka gormek isteriz sekerim..resim koyarsin dimi,,ben meraktan catlarim yoksam..yazik bana catlatma hemi benibekliyorum

sagol canım evet fena olmadı ama biraz daha kısaltmaya karar verdim ama şimdi degil 1 ay sonra..
canım ne zamandır foto koymak istiyorum ama bizim fotograf makinesi tutukluk yapıyo,genelde telden çekiyom ama buraya nasıl koycam bilmiyorum:26:eşimi kafalıyıp güzel bi makine aldıracam:18:biraz sabret şekerim:)

bu arada azraececim demek anıra anıra güldünbende güldüm:))
yani başka ne yapabiliriz kibiliyosun ikimizde dedikoduyu hiç sevmeyizoturup onu bunu konuşacagımıza sevap işleriz diye düşündümyoksa sen bana bak ben sana valla 10 dakikada sıkılırız birbirimizden

Cnm cok gecmis olsun acaba Tarik Bugra nin alerjisi var diyemi bu kadar cok hasta oluyor..belki vucut direncini kiriyordur ...sende kendini cok uzup hasta olma cnm..senin hasta olmam Tarik Bugraya da yansiyabilir; moralini yuksek tutki pasamda senden pozitif enerji alsin ..mide icin cok gecmis olsun asit miktari stersle yogunlasiyor olabilir istersen bir doktora danis bekli rahatlatici birseyler verir ama en guzel ilac senin uzulmemen .rabbim biran once iyilesmeyi nasip eder ins..

18 kisiyi ruyada gorsem korkarim sen nasil altindan kalktin masallah sana..hemde bu halde iken inan imreniyorum ama birandan da kiziyorum..sen ve Tarik Bugra iyilesene kadar dinlenin ne gerek var kendini bu kadar yoruyorsun

Canım benim. Bu guzel bilgi dolu cevap için cok tesekkur ederim. 12 diş var. Kesiciler ve 4 azı. Köpek dişleri henuz cıkmadı. Tabi onun agrısı da olabilir. Neyse ki dün gece daha iyiydi. Süt konusunu doktorumuzla kınusucam. Saglık ocagından ası için aradılar. Pztsi goturcem. Doktor kontrolune de gotururum o arada aylık kontrol için. Çok sagol.
Ah ece vah ece sen nesin öyle yaaa... Yerim...

İlaclara karsı ben de mesafeliyim aynen. Mecbur kalmadıkca vermiyorum. Yemeklerini guzel yiyor sadece akşam yemeğini bazen pek iştahlı yemiyor ama arada oldugu için takılmıyorum
Hmmm foto görelim bakalım yakışmış mı??
:) evet her uyandığında değil ama istediğinde veriyorum. Bazen uyanıp tekrar dalıyor bazen de süt içmeden uyumuyor. O değil de bu ara ayakta sallanarak uyumaya sardı. Şaka gibi ya... Neyse bak uyuz oldum şimdi. Üçgen peynir ilginçmiş nerden aklına gelmiş acaba :)
Benim kuzum da dun devirdi 1.5 u :) ama biz bugun ufak bi kutlama yaptık. Annem babam geldi tesaduf onlar burdayken toplasalım dedim. Kv falan cagırdım. Cay içip pastamızı yedik. Yarasın. Orhan cemalimin de birbuçukuncu yası kutlu olsun. Menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırcak mısınız azizim?

Defne de hep hırlıyo ve cok canım sıkılıyo bu duruma ve hep sümüklü geziyo. Halbuki hasta falan değil. Kesin alerjik. Ama ne???!!!... Ben de goturcem doktora bakalım bu kez ne dicek??

selamkaç gündür yazacam fırsat olmadı şimdi fırsatım varken yazıyım,,bu aralar ceren beni çok yoruyoöyle inat olmuş ki hiç söz dinlemiyoyapma dedigim şeyi inadına yapıyobende çok gergin oluyorum çok sinirleniyorum ve birkaç defa çocugu çimzirdim:18:bacagı morardı:18:birazda popoya ve koluna vurdum:18:neyse bunları yaptıktan sonra çok pişman oluyorum ama sonra yine yapıyorum çocugumun canını acıtıyorumya zaten eskden beri beni çok sinirlendirdiginde koluna bacagına vuruyodum ama bu haftada 1 falan oluyodu ama şu aralar nerdeyse hergün,,neyse dedigim gibi çok üzülüyorum ama önüne geçemiyorumgeçen perşembe okuluna gittim ordaki okulun psikologuyla görüştüm anlattım,hatta hatırlarsanız okula giderken yolda çağlaya top gelmişti bende çocugu tartaklamıştım:))neyse konuştuk anlattı dinledim,empati yap dedi..benim çocukluguma bile indi:)dediki çocukken annen seni dövdügünde neler hissetmiştindedim hatırlamıyorum ama şuan dayak yedigim aklıma gelince gülüyorum güzel bir anı kaldı:))bide dedimki genelde yaptıgım yaramazlıkları ve dayakları hatırlıyorum yani onlarda olmasa çocukluguma dair pek bişey hatırlamayacam:))yani nerdeyse iyiki dayak yemişim diycem kadına:))
neyse dersimi aldım eve döndüm işim komigi yolda giderken yine aynı sokaktan geçtim o top oynayan çocugu görürsem bi daha döveyim diyeneyseki görmedim:))terapi iyi geldi
cuma bi daha gittim iyiki gitmişim iyi geldi valla ceren yüzünden depresyona girecektim..2 gündür yine beni çileden çıkarıyo ama bişey demiyorum sabırlı oluyorum..en önemlisi çocugu çimzirmiyorum
neyse bana kızmayın yazdım içimi döktüm..

Ben kendi capimda oynuyorum olimpiyatlara hazirlanacamda :)) valla seni gecemem herhalde ben cok iyi degilim oyunda zaten kimseyide gordugum yokki dedim ya kendi capimda iste:)) iki haftacik oldu daha baslayali sizzler ustasiniz anam ben daha cirak :))
bosver simdi bunlari bana sen can ve ek hamle gonder ben istemeden bile olurmu..bazen utaniyorum yahu surekli istedigim icin :26:bak kizardim bilem

geçmiş olsun ya:26:benim çağlada böyleydi canım,daha hastalıgı bitiyo tekrar öksürmeye başlıyodu,şimdi koruyucu bi ilaç içiyo ha arada yine öksürüyo ama fazla degil,ceren son 1 yıldır yine öyleydi ama işin tuhafı ceren bebekliginde hiç hastalanmadı,geçen yıl okula gitmeye başladı bu illet öksürük bize yapışıp kaldıbide başımıza alerji çıktı çok üzüldüm çünkü önüne geçmessek astıma çevirir..umarım tarık bugranın alerjiisi falan çıkmaz..
bugün gittim halı baktım,antialerjik ve antibakteriyel ama ebatları çok küçük,2 tane almam lazım,,zaten halı gibide degil daha ince bişey tüysüz..fiyatı 100 lira..ya diyorum 2 tane halımı alsam yoksa bir tane büyük kilim mi alsam:26:karar veremedim..
sende bi bak bakalım paylaşımda bulunalım fikir olur..

Himm...simdi Ceren yaslarindaki cocuklarda artik kendini ispat etme ve ben artik buyugum bana kimse birsey demesin, istedigimi yapabilirim inanci vardir yani seninle inatlasmasi normal ..gelelim senin dayak yemene kem kum bende cok yerdim ama hepsini gulerek hatirliyorum hatta diyorumki annen ne sabirli kadinmis ben olsam daha cok doverdim diye..ehuehueh neyse dovmek sorun cozmuyorsa ise yarimiyordur ki o zaman baska seyler dusunmek lazim mesela ceza olayini dusunebiliriz bunun tersi olan odul vermeyide unutmamak sarti ile..

Terapi cok ise yaramis benide dovmezsin dimi :)) bak sende bazi seyler ters etki yapiyor demek acaba Ceren de sana mi cekti malum soylediklerinin aksini uyguluyormus yaa.mesela yapma diyorsun yapiyor , yap desen ne yapar birde onu dene bakalim..

şekersiz demek defnoşta da hırıltı var:26:geçmiyo demi:26ff ya valla nefret ettim öksürüktende,alerjidende,sümüktende
umarım alerji degildir,,cerende çıktı ben çok üzüldümkeşke yumurtaya,bala alerjisi olsaydı..ev tozunaymışbide akarlara
midem bulandı resmenneyse sıkma canını umarım alerji degildir..

evet benimle inatlaşması normal ama ben dayanamıyorum,,söz geçiremeyince zorla istedigimi yaptırmaya çalışıyorum yani çocugun bacagını kıvırıyorumbu durum beni çok rahatsız ediyo..üzülüyorum ama yine yapıyorum..
ceza olayını daha önce defalarca denedim beceremedim
mesela kahvaltı hazırlıyorum cerene diyorum ki''yumurtayı haşlıyımmı yoksa tavada kızartıyımmı''ceren diyoki haşla,neyse ben haşlayıp geitiriyorum hadi ye diyorum ''şeyy yemiycem'' diyoo zaman benim şarteller atıyoveya çağlanın elinde oyuncak var gidip zorla çekiyo kızım diyorum bekle şimdi sıkılır bırakır o zaman alırsın hayırrr şimdi diye bagırıyosonra çağlayı yitiyo aglatıyoyine bana geliyolar
ay bide en sinir oldugum şey cerenin aglamasıçok mızmız bir kız herşeye aglar,işte o ses beni benden alıyo
neyse aramızı düzeltecem başka yolu yokcanım o benim

Son düzenleme:
bebeğim ne çabuk işin bitti kız damlamışın buraya:)) herkes iş güç derdinde dedim xmenime çalışalım parıldayalım:))

şimdi alerji diyosunuzda arkadaşlar yazın niye olmuyordu bu kadar öksürük hırıltı? yarımız bundan şikayet ediyor küçücük bünyeleri ne ile savaşıyor anlayamadım valla(

olduda bittiunutmamışsın başka işin yokmu:))
neyse evet haklısın yazın öksürük olmuyo çünkü grip ve nezle mikrobu sogukta çıkıyo,,sıcak havada ölüyolarmış..
bide yazın halı falan yok heryer açık falan ondan..
kahrolsun bütün mikroplar,virüsler

herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo
bide dün ilk defa cümle kurdu''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookkAllah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler

kıroyaa bak kızmayaymısım güleymişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…