2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Of ben de bıktım valla
Bi bilsem

Defne de dün ilk kez durfu ve "anneeee kakaaa" dedi :)

Menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırcak mısınız azizim?

yaptırmayacağız dostum eşim ve "bağzı" arkadaşları, "yaw her aşı çocuğun bağışıklık sistemini biraz dürtmek değil mi? her dürtmenin de bir riski var, yaptırmayalım azizim" dediler. yaptırmamaya karar verdik:26:fekat, kreş gibi kalabalık ortamda kalmak zorunda kalan çocuklar için tavsiye ettiler, o da var :44:

geçmiş olsun talıcadı hanım, anlatıklarınızı gözümün önüne getirdim de gerçekten zor ve yıpratıcı bir dönem. umarım kısa zamanda iyileşir ve umarım tek derdi halılar vs dir. onları değiştirmekle inşallah şıp diye geçer bu tıkanmaları. tekra tekrar geçmiş olsun

kızlar karar veremedim ..eşimde 2 tane farklı renkte al dedi..mavi ve sarısından istedim...pembe renkli hoşuma gitti ama pembe çok var..hangisini beğenirsem o kalacak diğerini yollayacağım ..2 taneye gerek yok...satıcıyla da konuştum kabul etti....

kızlar ben halı yerine halıfleks öneririm....rananın yattığı odaya halı sermiyorum...halıflekste toz gömülmüyor hemen ya süpürüyorum ya da en kolayı silmek....yerler boşta kalmıyor hem...

Oy demek soz konusu sakiz olunca bulbul kesiliyorlar :)) bunlar varya islerine gelince ne guzelde konusuyorlar dimi..
Kayu ne filim mi ben biraz fransiz kaldim galiba :))

Kizlar ben bu siteye yazmakta cok zorlanyorum surekli system beni atiyor ve yazdigim mesajlari copy yapiyorum sonrasinden gondermek icinde 3-4 kez deniyorum..sizde de oluyormu boyle seyler birda surekli sag altta reklam penceresi aciliyor, reklamlarda buranin reklamlari oluyor..

Canım kayyu yani caillou çocukların çok sevdiği bir çizgi karakter,ama kendisine rakip olarak Türk işi PEPE yapılınca havası söndü
biraz
Yazdıktan sonra sonra sistem seni atsa da,gelen ekrana yeniden kullanıcı adı ve şifreni girdiğinde,yazdıklarınla birlikte giriş
yaptırıyor canım

Herkese selamlar iyi haftalaaaaarrr
Biz haftasonu aşure yaptık kızımlaBen pişirdim o karıştırdı
Yapmayacaktım ama annem arayıp "kızı olan aşure yapar" yapabiliyorsan yap diyince kolları sıvadım

Dün de yeni evlenen bi arkadaşımıza gittik,ama Mira sanırım 2 yaş sendromuna girdi kızlarçok üzdü beni,
diğer arkadaşlarımın çocukları da vardı,sadece bizimki yaramazdıKim hangi oyuncağı alsa gidip elinden alıyor,
almazsa ağlıyorOrtadaki cam sehpaya kaç kez çıktığını sayamadım
Birde hanım hanımcık giydirdim o kadar özendim,gitmiş ev sahibinin banyodaki taburesine çıkmış ellerini yıkayayım derken
kendini yıkamışBende servise yardım ediyordum o an gözümden kaçtı
Eşim grip olmuştu,çok iyi hissetmiyordu Allah'tan çok oturmadık..Bizden sonra rahat etmişlerdir
Bu arada artık arkadaşlarımızın,çocuklarının ve eşlerinin ismini yarım yamalak söylüyorİnsanların da hoşuna gidiyor
Arkadaşına seslenirken ismiyle çağırıyor.Adedeeeee(Hanzadee)
Dün orya gidince bi arkadaşımız Mira'yı severken,sen kimle geldi dedi,baba annne dedi,
Yemek yedin mi dedi,göbüşünü gösterdi,ne yedin dedi,,köfte,çorba dedi
Cevaplar gelmeye başladıkça çok mutlu oluyorum kızlarRabbim yavrularımızın hep mutluluğunu göstersin bize
Annem de diyo ki; şimdi konuşsun diye gözünün içine bakıyosunuz,ilerde susturmak için bakıcaksınız
Ayy ne bileyim insanın yavrusunun her hareketi ayrı bir güzel geliyo dimi

Canım geçmiş olsun Tarık BuğramaYavaş yavaş başlarsın artık antibakteriyel durumuna geçmeye..
Zamanının büyük bölümünü evde geçiriyorlar,ev için gerekli önlemleri aldın mı gerisi kolay..Rabbim dermansız dert vermesin Akşam gittimiz yerde buharlı oda kokusu takmışlardı prize,arkadaşımın bebeğinde de alerji var, kaç kere hapşırdı yavrum..Hemen çektik fişini uzaklaştırdık.Yalnızca toz değil,parfüm vs. kokulu şeyleri de uzak tutmakta fayda var sanırım...

Uzun ama çook uzun bi aradan sonra yepyeni güpgüzeel haberlerle karşınızdayım.Verdiğim bu uzun arada neler oldu neler.Ablam evlendi İstanbula gelin gitti oraya geldiğimde mutlaka tanışmak isterim ordakilerle.:) Ayrıca Kaynımda evlendi şu an benim karşı komşum olur kendisi ben evi de taşıdım Kaynanamla aramız aynı eskiden olduğu gibi çok çok iyi.Ayrıca şubat mart anneleri olarak 55 kişilik bi grup aaçtık facebookta sizin kadar değil belki ama samimi bi ortam oluşturdukBu arada sizi çok ama çok özledim.

bir ara bana da çok olmuştu ama şimdi düzeldi. ben de sürekli copy-paste yapmak zorunda kalıyordum

selambiraz gerginim ve sinirliyimeşimekaynımakaynanama
dün eşime dedim yarın git medicalden ceren için yatak kılıfı al,hani alerjiiçin olanlardan..neyse benim uyuz x men gitmiş kaynımı aramış demiş tanıdıgın varmı ordan alıyım..megerse kaynımın kızında da ev tozu alerjisi varmış neyse kaynım demişki abi onlara dünya para verecegine git kumaşçıdan ona benzer kumaş al diktir
ha bide dün kaynanama söylemiş demiş ki işte cerene yatak kılıfı alacaz falan kaynanamda demiş ''oğlum gidin muşamba alın açın''
eşim beni aradı böyle böyle dediya dedim bak beni sinirlendirmezaten çocugun cildi hassas bide altına muşambamı açacamgece terlesin kaşıntı tutsun çocugusinirlendim kapattımsonra kaynımı aradım dedim bak sen yalnış yapıyosun sonuçta o kılıflar özel üretilmiş akarlar geçmesin diye,tabiki biraz pahalı olacak çocugun saglıgımı para mıbana akıl veriyo efendim evdeki halıları ne yapacakmışımyok koltukları ne yapacakmışımdedim sonuçta bu çocuk 12 saatini odasında uyuyarak geçiriyo,5 saatte okulda olduguna göre en çok odasında günü geçiyo tabiki öncelikle odasında önlem almam lazımneyse off içim şişti ne anlattıysam kafasına yatmadı dedim sen bildigin gibi yap fazla uzatmadım..eşimi aradım dedim senin kardeşin ne yaparsa yapsın umrumda degil sen kılıfı alacaksın
ya aslında eşim paradan kaçmıyo bunu çokiyi biliyorum ama annesinin kardeşinin dediklerinide dikkate alıyo ona sinir oluyorum
annesine şunu alacam dediginde kadına bi batıyo ki anlatamamhala oglunu süt kuzusu zannediyo
benim o hala farkında degilvalla stres oldum içim şiştisizindeiçinizi şişirdiysem okumayın

mutlucan demek miroş yaramazlık yapmış:))yaramaz çocuklar zekidir unutmavalla bende bi yere gidince stres oluyorumev sahibiyle dedikodumu yapacam yoksa sürekli gözümle çağlayımı takip edecem yoruluyorumannende çok dogru bi söz söylemişteyzemin ellerinden öperim:)ilerde sussun diyegözüne bakacaksın:))ceren öyle konuşkan biçocukki valla artık gözüne bakmıyorum açık açık söylüyorum''kızımçenen agırmadımı sussana biraz''hatta wc de bile hiç susmuyo konuşuyo:)hatta o kadar çok konuşuyo ki hızını alamıyo gece uyurken bile konuşuyoayy şuan bile sesi kulaklarımda çınlıyo

elifim hoş geldin cigerimözlettin kendini antekye gözeli:))
gönül mira nasıl büyümüştür ne tatlı olmuşturkaynananla aranın düzelmesine çok sevindim

şekersiz öpücügünü aldım:))sende yakala muccckkk

cikocugum nasılsın uzun zamandır sohpet edemediksenle kavga etmeyi özledimzaten bugünlerde aşırı derecede gerginim bi gelsene senle arkada ikiçift laf edelim

Amma da buldun ciğerim anteke gözelini senden ala gözel mi var dostum Bu arada hoşbuldum.Gönül Miramın resmini yüklerim şimdi Büyüyo az az

dün kayucugu izlemeye gittikne kalabalıktı ipini koparan gelmiş
neyse çok kalabalık diye çıktık ikinci kattan izledikcaillou,rozi,klementayn ve kayunun arkadaşı o çocugun adı neydi yaw:26nlar gelmişlerdiçağlanın pek ilgisini çekmedi ama müzigi çalınca oynamaya başladı:))çok tatlıydıceren sevindi ama pek begenmedi:))
neyse sonra çağla oynarken yere çömeldi,avm nin ortasına s.çtıay çok güldüm hatta videoya geçtim

2 yaşına kadar 2doz 155TL canım yani 155x2 odedik,
2yaşından sonra 1 doz olarak yapıldığını biliyorum.
Koldan!

sağol tatlım. ben de birazdan cıkıp defneyi doktora goturcem ordan da sağlık ocağına 18 ay aşısınıa..

beybim demek çağla s.çtı haa çok güldüm valla... altı bağlı değil miydi ki kızz

hoşgeldin elifcan... o grup yakında 15 kişilere düşer benden söylemesi (aynı şeyleri yaşadık ordan biliyorum)

Ay çok güldüm bende yani şeyi avm bin ortasındamı geldi :))çok sekerler gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…