Of ben de bıktım vallaşekersiz demek defnoşta da hırıltı var:26:geçmiyo demi:26ff ya valla nefret ettim öksürüktende,alerjidende,sümüktende
umarım alerji degildir,,cerende çıktı ben çok üzüldümkeşke yumurtaya,bala alerjisi olsaydı..ev tozunaymış bide akarlara
midem bulandı resmenneyse sıkma canını umarım alerji degildir..
Bi bilsembebeğim ne çabuk işin bitti kız damlamışın buraya:)) herkes iş güç derdinde dedim xmenime çalışalım parıldayalım:))
şimdi alerji diyosunuzda arkadaşlar yazın niye olmuyordu bu kadar öksürük hırıltı? yarımız bundan şikayet ediyor küçücük bünyeleri ne ile savaşıyor anlayamadım valla(
herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo
bide dün ilk defa cümle kurdu''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookkAllah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler
Menenjit aşısı yaptırdınız mı? Yaptırcak mısınız azizim?
selam annişler
kuzum hasta yine canım sıkkıngece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne
en sağdan 2. diyorum... çok benzerinden (lacivert üzerine pembe hello kitty) Orhan Cemal'e almıştım. kadife gibi görünüyor. çok yumuşak ve sıcak tutaröyle garip garip bakmayın dostum, o zaman için kadife eşofman bulamamıştım. "iş görsün sıcak tutsun da, rengi önemli değil" diye düşünmüştüm sırf kalın havlu çorap diye, gri üzerine mor kalp desenli giydirdiğimi de eklemeliyim
Cnm ben bastan ikinci yani mavili olani cok begendim ben olsam onu alirdim ki benimki erkek oldugu icin degilde gozume guzel gorundugu icin ...bizim oglana yeri geliyor kirmizi seylerde giydiriyorum yani mavi erkek pembe kiz icin diye de dusunmuyorum eminim sende oylesindir ve mavide karar kilacaksin)
Oy demek soz konusu sakiz olunca bulbul kesiliyorlar :)) bunlar varya islerine gelince ne guzelde konusuyorlar dimi..herkes kaçmış gitmiş:18:beni tek başıma bıraktınız:18:
bende gidip yatıyım:18:burası çok sessiz:18:
kimse görmeden yerlere saçımı atıyım bari:))sabah gelen süpürsün:)
anahtar paspasın altında,kujum kapıyı açaydı bilirdi:)
yarın kayu izlemeye gidecez ceren çok heycanlı bakalım çağla ne yapacak:)kayu diyemiyo''ayuu'' diyo
bide dün ilk defa cümle kurdu''babaaaa aççççç ''diye bagırdı:))sakızı açtırıyo:)
bide ona kızdıgım da bana böyle diyo''anneeee hıııı''yani ona kızmıyaymışım güleymişim:))
çok tatlılar çoookkAllah acılarını göstertmesin amin..
herkese iyi geceler
Oy demek soz konusu sakiz olunca bulbul kesiliyorlar :)) bunlar varya islerine gelince ne guzelde konusuyorlar dimi..
Kayu ne filim mi ben biraz fransiz kaldim galiba :))
Kizlar ben bu siteye yazmakta cok zorlanyorum surekli system beni atiyor ve yazdigim mesajlari copy yapiyorum sonrasinden gondermek icinde 3-4 kez deniyorum..sizde de oluyormu boyle seyler birda surekli sag altta reklam penceresi aciliyor, reklamlarda buranin reklamlari oluyor..
Canım geçmiş olsun Tarık Buğramaselam annişler
kuzum hasta yine canım sıkkıngece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için
daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne
tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş
Mutlucan memenjit aşısının ücreti ne kadardı hatırlıyor musun? Bir de rota gibi damla mı yoksa iğne mi?
Kizlar ben bu siteye yazmakta cok zorlanyorum surekli system beni atiyor ve yazdigim mesajlari copy yapiyorum sonrasinden gondermek icinde 3-4 kez deniyorum..sizde de oluyormu boyle seyler birda surekli sag altta reklam penceresi aciliyor, reklamlarda buranin reklamlari oluyor..
mutlucan demek miroş yaramazlık yapmış:))yaramaz çocuklar zekidir unutmavalla bende bi yere gidince stres oluyorum ev sahibiyle dedikodumu yapacam yoksa sürekli gözümle çağlayımı takip edecem yoruluyorum annende çok dogru bi söz söylemiş teyzemin ellerinden öperim:)ilerde sussun diyegözüne bakacaksın:))ceren öyle konuşkan biçocukki valla artık gözüne bakmıyorum açık açık söylüyorum''kızımçenen agırmadımı sussana biraz'' hatta wc de bile hiç susmuyo konuşuyo:)hatta o kadar çok konuşuyo ki hızını alamıyo gece uyurken bile konuşuyo ayy şuan bile sesi kulaklarımda çınlıyo
elifim hoş geldin cigerimözlettin kendini antekye gözeli:))
gönül mira nasıl büyümüştür ne tatlı olmuşturkaynananla aranın düzelmesine çok sevindim
şekersiz öpücügünü aldım:))sende yakala muccckkk
cikocugum nasılsın uzun zamandır sohpet edemediksenle kavga etmeyi özledim zaten bugünlerde aşırı derecede gerginim bi gelsene senle arkada ikiçift laf edelim
2 yaşına kadar 2doz 155TL canım yani 155x2 odedik,
2yaşından sonra 1 doz olarak yapıldığını biliyorum.
Koldan!
dün kayucugu izlemeye gittikne kalabalıktı ipini koparan gelmiş
neyse çok kalabalık diye çıktık ikinci kattan izledikcaillou,rozi,klementayn ve kayunun arkadaşı o çocugun adı neydi yaw:26 nlar gelmişlerdi çağlanın pek ilgisini çekmedi ama müzigi çalınca oynamaya başladı:))çok tatlıydı ceren sevindi ama pek begenmedi:))
neyse sonra çağla oynarken yere çömeldi,avm nin ortasına s.çtıay çok güldüm hatta videoya geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?