2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

TALAYCIM ben bebisin cinsiyetini kacirmisim alintilardan gordum bi tane daha yakisikli geliyor foruma Allahim saglikli sihatli bir solukta dogum nasip etsin.Pedegoglar cocuk psikolojisi acisindan hemcins olmalarinin cok buyuk avantaj oldugunu soyluyor.Beraber iki arkadas gibi destek olurlar birbirlerine ins.

MELEGİMCİM saol bebişim ...
akciger filmi cekildi burun için ameliyat olacagım gün yani 9gün sonra filme bakıcak inş bişey yoktur :18:
cok tesekkür ederim ogun yazarım inş olanları ...

Beykozum geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin :)

Ayy sabah sabah mesajını okuyunca gözümden yaşlar aktı gitti.. Ben inanıyoum Cansu çok iyi olacak.. Anneciği onu kucağına alıp o mis kokusunu içine doya doya çekebilecek.. Doyurabilecek ilk gülücüğünü görebilecek.. Bu kadar dayanmışsa mutlaka başaracak.. Hadi güzel kızım biraz daha güç.. Anneciğinin babacığının kollarına kavuşman için birazcık daha dayan..

Azraececim valla sende öyle hemen tanıştığın birini evine niye davet edersin ki.. Ben öyle samimi olmadığım insanları evime davet etmem hiç.. Mesela karşı komşum bile bana bugüne kadar 4-5 kez gelmiştir.. Bende kendisine 2 kez gittim.. o da doğum iznindeyken :)) Yani insanlarla öyle çabuk samimiyet kuramam.. Onun yaptığı da hiç hoş değil.. neyse geçmiş gitmiş boşver :)

Çiçkecim ne güzel yazmışsın.. Mesleğinde ne kadar mutlusun... Bu aralar işinden memnun olmayan "BEN" için seni okuyunca içim açıldı :)) Sevdiğin işi yapmak, birşeyler üretmek, birilerini mutlu etmek ne kadar güzel.. Hele de Karstaki çocuklar için yaptıkların o kadar yenilikçi, güzel ve farklı geliyordur.. Teşekkürler öğretmenim.. Geleceğimize katkıda bulunduğun için teşekkürler
Tüm öğrencilerini kucakla bizim için..
YAzılıdan da iyi not ver hepsine

Hayırlı Cumaaaaaaalar:119::118::122::124:

Ömer bebek ailenize şansıyla gelsin bereket mutluluk getirsin ismiyle yaşasın Talaycım
Azraece,minik Cansuya sağlık diliyorumRabbim onu ailesine bağışlasın
Misyoner arkadaşına da çok ayıpİlk gelişinden hemen kendini ele vermiş
İnsan ikinci üçüncü gelişinde açıklar dimiNeyse sen yine de tanımadığın insanları eve alma canım türlü türlü insan var:18:
Baby kafana tokadan başka bişey takma canımBurada herkes istediğini konuşur kimsede buna karışamaz,herkes fikrini söyler
kimsede buna karışamaz herkes kendi cevabını verir kimsede buna karışamazyani karışmayın bana konuşucaaam
Çiçekçim kar fotoları eklesene görelim oralarıAraya Masalı da koyarsan berhudar oluruz özledik prensesi

Nasılsınız güzel anneler

Biz iyiyiz çok şükür kötü bir vukuat yok Arkadaşım doğum yapıcak ocak sonunda bende minik hazırlıklar yapıyorum
Bu arada bayana hediye seçmek ne zormuş:44:eşimin bana neden hediye almadığını anladım azraece sayesinde

Herkese mutlu günler

Dün akşam yakın bir arkadaşım doğrum yaptı.. 3. Bebeğini :) 2 kızdan sonra 3. sü erkek oldu.. Ali bebeğimiz geldi..
Allahım o kadar küçüktü kii.. İnsan ne çabuk unutuyor.. Sanki bizimkiler hiç o kadar olmamıştı gibi geliyor :))

Bize de darısı başınıza dediler :)) Bende çok içtenlikle AMİİİN dedim.. Akşam Ali bebeği görünce daha bir heveslendim.. Bu yaz çalışmalara başlayacağım sanırım :)) Kaan 2 yaşını doldursun kardeş çalışmasına başlıyorum

dostum, burada ancak yazıyla kendimizi ifade ettiğimizden duygularımız pek yansımıyor okuyuculara. azarlama gibi okunan mesajlar gerçekte şakayla karışık "takılma"lar esasında. uzun süre aramızda kalırsanız yada takip ederseniz aramızdaki samimiyeti ve dışardan azarlama gibi görülen takılmaları da göreceksiniz.
bkz: "kız çikirikooo gelirsem yanına " veya "seni gidi cimri. gidip 1 milyoncudan alacan deeemiii" veya "bu kocalarımızı fabrika ayarlarına nasıl döndürelim kızlaaar "

sözgelimi, bendeniz mütemadiyen Babyceren adlı kullanıcıdan "şaplak" yerim, kendisi kayınvalidemin yokluğunu doldurmak için elinden geldiğince eleştirir ama bilirim ki sevdiğinden yapıyor (yada ben öyle umuyorum )

bir de hergün çocuklardan bahsetmiyoruz neden? zaten hepimiz birbirimizin çocuğunu kendi çocuğumuz kadar iyi tanıyoruz. sadece yeni birşey olduğunda paylaşıyoruz. onun dışında biliriz ki, Defne Karen kreşinde, Mira ve Musab Bilal bakıcılarıyla, Enes, Aras Eymen ve Tarık buğra annleriyle, Masal ve Zeyno anneannesiyle gayet güzel günler geçiriyor. Musab Bilal, Orhan Cemal ve Mahir'in kilo problemleri, Mira'nın uyku düzeni ve karıştırmacılığı, Çağla'nın öksürüğü, Aras Eymen'in yürüme çalışmaları, Tarık Buğra'nın 2 yaş inatçılığının seyri, Eymen Kayra'nın yeni oyuncakları, Okyanus'un göz iltihabı, Azra'nın yeni yapbozları, Ayşe Minel'in nezlesi sürekli takip edilen şeyler...

böyle işte...

ben de ne zamandır merak ediyordum ama "belki kötü birşey olmuştur hatırlatmak iyi olmaz" diyerek soramıyordum. cansu için dua ederiz tabiki hayırlı, uzun ömrü, sağlıklı bir bedeni olsun inşallah. güle oynaya gelsin odasına

"bugün cuma, enseyi kapa" şeklinde yaklaşan ve enseye yene bir şaplakla devam eden şakaya maruz kalmadan, tedbirimi alıp, ensemi kapatayım :18:

herkese iyi haftasonları diliyorum. pazartesi kritik bir sunumum var. uzun süre benden haber alamazsanız... yok hayır o kadar sevinmeyin, bilin ki kendimi "intaaar" etmişimdir anacığııııımmmm

Kızlar dersi aksattigimi dusunmeyin yazili yapiyordum da öğrencilerimi bende firsat bu firsat size yazim dedim muck

bu mesajın çok benzerini gecen yıl bu zamanlar edacck hanım (geçmişin annesi, şimdinin hamilesi, tüm zamanların öğretmeni) yazmıştı DEJAVU oldum
öğrenciler yaşamıştır artıkın: yaşasın KK

slm kızlar nasılsınız bugün haftanın son günü olması sebebiyle çok mutluyum iki gün evde bebişlerimlee ohhh

Ya tatlim msjini gorunce hep cok guluyorum cok tatlisin.Ama tatliliginin uzun surmesi icin hediyemi en son gonderecegim
sakın öyle birşey yapmahemen danamı yolla:))çiçek arkadaşımız benim baskılarıma dayanamamış bana hediye olarak dana yollıycakmış:))çiko hadi iyisin dananın kellesini sana verecem
hayırlı cumalar cigerim:118::119:
tamam kafama tokadan başka birşey takmamama bana taç ta yakışıyo:)bide şapka
neyse cigerim evet dedigin gibi bende hediye arayışındayım şu mutluya ne alacam hala karar veremedim:))çaktırmadan bir sorsana ne sever nelerden hoşlanır canı ne çeker:))
bende azraeceye sorayım canı ne çeker çaktırmadan sana söylerim
paslaşalım
ali bebek hoşgelmişAllah ona güzel yazılar yazsın inşallahbenim de bir oglum olsun inşalahh:))seninde bir kızın olsun inşallah:)inşallah maşallah sübhaneke dinimiz amin
sizde çalışmalara başlıycakmışsınız hadi hayırlısı canımmalzemeden çalmayın:))yine kaan gibi bir bebe yapın:)kaanın kız versiyo

evet şekerim kaynanan yok diye sana arka çıkıyorum:)koruyup kolluyorum
seven insan sevdigini yerden yere vururmuşbende ondan sana öyle davranıyorum
çağlayı öksürügünden hatırlama teyseziçok şükür 2 aydır iyi artık öksürmüyo
bende çağlanın yaramazlıklarını videoya çekip paylaşmayı çok istiyorum ama benim fotograf makinesi donuyo
ancak telden foto çekiyorum onuda buraya koyamıyorum
çok yakın zamanda çağla yeni entirikalarıyla sinemelarda:))ahh keşke biri bana fotograf makinesi alsa

talaycım sen bana küstünde benim haberim mi yokkaç oldu yazıyorum bebişimiz için ama bi bana yazmıyosun
daha dün yazdım ömer bebek için
ya kızlar adet olaydımda şu üstümdeki sitiresten kurtulsaydım
bide şöyle birşey var:18:benim regl dündü olmadı:18:biz kendi aramızda korunuyoruz ama bu ay 1 defa şey olduşey işte canım
eşim şey yaptı neyse siz anladınız Allah korusun hamile falan olmıyımbiliyosunuz dişim dolayısıyla 10 günden fazladır antibiyotik kullanıyorum,bide agrı kesici falançok tırsıyorum..

hocam iyi anlatmişsın vesselam ..ellerine sağlık

saat 11 gibi doktora gittik cerenin kontrolü vardı,aslında her sabah uyanınca biraz öksürür alerjiden dolayı ama bide burnu akınca dedim hadi kontrol hakkımızı kullanalım,,zaten bugün 10.gündü neyse gittik bizim doktor içeri 5 hasta birden alır
3 çocuk bronşitti,ilaç yazdı yolladıbir bebek vardı 6 aylık şikayeti 13 gündür kaka yapmıyomuş,neyse daha bunlara sıra gelmemişti ama çocuk hep aglıyodu doktor tam çocugu muane ediyo offf bu kokuda ne dedi:))çocuk o anda doktor korkusundan altına mıçtınerdeyse bezinden taşacaktıdoktor dedi tamam beni görmesi bile bu çocuga iyi geldi ilaç vermiyorum
ama dediki 6 günü geçerse yarım fitil verebilirsin bi daha bu kadar bekleme dedi yolladı kadını
sıra bize geldibaktı cerene dediki daha tam iyleşmemiş bricanye devam edecekmişizbide calpol verdi
dedim banyo yaptırdım sonra böyle oldu bana dediki cereni sık yıkamıycakmışım 10 gün de bir yıkanıcakmışdedim nasıl olur çocukokula gidiyo 3 günde bir banyo yaptırıyorum çok kirleniyoolsun dedi 10 gün iyiymiş
çağlanın bişeyi varmı dedidedim yok çokşükür..
biri hastayken digerini bişeyi olmamasına sevineyimmi ne hissedeyim bilemiyorum:26:
gerçi cerenin sık hastalanmasının ilk sebebialerji,ikinciside okul..
dedim kızım bari bugün okula gitme kıyametleri kopardı
eşim okula bıraktı mecbur..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım

gelelim çağlanın gelişimine
az önce uyumaya geçirdim yatakta gıdıklıyorum onu:)neyse bi baktım öndeki köpek dişleri çıkmışüstten 2 tane
allttakilerde acayip şişmiş sanırım 1 haftaya kadar onlarda patlar
dedim ohh bugün forumda istedigim kadar yazı yazabilirim
inşallah digerleride yarın patlarda yarında yazarım topige
çağlanın en sevdigim kelimesi ''amam''çok tatlı söylüyo teyzeleri valla onu yiyesim geliyo:)
kızım sıkı tut tamammı '' amammm'',kızım koşma düşersin ''amammmm'',kızım bunu ablana ver ''Amammm''
herşeye amamm:))inşallah hep böyle kalır:)
birde wc konusunda çok hevesli sürekli bebisss bebiss diye tuvalete koşuyoarada açıyorum altını çişini yapıyo ama her zaman ugraşamıyorum,,keşke yaz olsaydı tümden bezini çıkarırdım hemen kurtulurduk bezden..
mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorum..

Hayırlı olsun Ali bebek ..bahtı açık ve bol nasipli insan olur inş ..bende öyleyim bebek gördünmü bebek isteğim artıyor ..Rabbim bizlere en güzelini nasip etsin en iyi bilen o dur ne zaman verirse hoşgelir ..

ÇİÇEK bana bilgilerini gönderir misin cicim.
AZRAECE minik cansu inşallah hayata sımsıkı tutunur . Allah onu sizlere bağışlasın canım
BABYCEREN mucks
TALAY bebeğinin cinsiyeti belli olmuş sağlıkla dünyaya gelsin ömer kuzusu.
Ben kaçtım öptüm şekerler

Ben bu kızceyi yiyip bitircem bir gün çok şeker ama anlayınca böyle oluyorum görsem ne yapardım kim bilo
Mahir sıpasıda tıbuha diyor sürekli ne demek acaba şimdi Sabuha şarkısı var ona benziyor ama hiç dinlemedi nerden bilsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…