2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok hayırsızım ben çook!!
haftalardır aklımda olmanıza rağmen fırsat bulup giremedima ma sizi çok özledim ve whatsapptan faceden sürekli takipteydim

ennn bomba haberden başlamak istiyorum yılbaşı hediyem şekersiz'den geldi ve bence bir anneye verilebilecek gelmiş geçmil enn güzel hediyeydi! Tatlı şekersizim bana spa paketi hediye etmiş hem de evime çok yakın ve çook güzel bir otelden! Eşim ne zamandır istiyordu da reddediyorsum arkadaşın alınca nasıl koşa koşa gidiyorsun diyor
tekrar teşekkür ediyorum güzel insan! Kullanır kullanmaz izlenimlerimi yazacağım

Ömer tam bir meme bağımlısı oldu kızlar
Müsaade etsem sabaha kadar kucağımda emebilir o derece!
yavaş yavaş bıraktırmam gerekecek tabi önce kendim hazırlanmalıyım bu duruma :18: Çok seviyorum ben onu emzirmeyi sadece ikimiz varmışız gibi dünyada :26:

2. Yurtdışı görevim iptal oldu karda kışta oğlumu peşimden sürüklemem gerek kalmadı çok mutluyum ama kalınca da işler kat be kat arttı bazen yemeği bile 5dk da halledip dönüyorum bir an önce yeni yıl gelsin projeler bitsin istiyoruummm

son 2 senedir olduğu gibi bu sefer de yılbaşında ailecek bizde olacağız
öyle aman aman kutlamıyoruz ama börek çörek tombala fln keyifli bir akşam oluyor
Aslında bu seneHiç halim yoktu ama bizim evin manzarasında bütün şehrin havai fişekleri göründüğü için bizimkiler ille de size gelcez diyor

Sırada ne vardııı ımmmm heh Ömer hiç susmuyor uykusunda bile konuluyor inanamazsınız anamm uyandı gelicemmmmm

selamm cancagızlarım nasılsınız,
dün misafirlerim geldi herşey süperdi,sabahın köründen ikramlık hazırlamaya başladım saat 12 de mutfaktan çıkabildim
kahvaltı bile yapamadım,eşim sagolsun çocuklara kahvaltı yaptırdı işede geç gitti biraz:18:
misafirler ordu gibiydi,neyseki hiç bir aksilik olmadı süper bir gün geçirdik,annemin teyzesi daha kapıda beni fırçalamasa iyiydi:)
neymiş efendim ayakkabılar içerde çıkartılırmış,kapının önü ayakkabı doluydu,bu cahillikmişneye ugradıgımı şaşırdım:)dedim neyse büyügümdür cevap vermedim,sosyete kokoşunun bir bildigi vardır diyip güldüm geçti:))
zaten telefonum hiç susmadı evimi bulamadılar herkese tarif etmekten bir hal oldum,,sanki fizanda oturuyorum:)
hazırladıgım ikramlara şaşıp kaldılar4*4lük ev hanımı olmuşmuşum öyle dediler:))sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim..
bittide gitti valla uzun bir süre misafir görmek istemiyorumama sanırım cuma yine misaifirim varişlaa gelmezler:)

Maşallah sana sen gerçekten harika bir insan, anne ve öğretmensin .. Rabbim daim yar ve yardımcın olsun ..

Canim cok tsk ederim onurlandirdin beni.Ya Melegim hasta oldugunu ve bundan dolayi gecici bir sure boyle davrandigini bilsem anlayacagim ama emin degilim enfeksiyon olsa simdiye ates baslardi bide yazdigim yuz ifadesini birdaha tekrarlamadi ki keyfi yerinde gorunuyo.Sebebin calismam oldugunu bilsem isimde cok mutlu olmama ragmen 1 saniye dusunmem cikarim isten ama bilmiyorum neden.Neyse biraz toparladim kendimi allahim caresis dert vermesin hersey duzelir diyerek teselli ediyorum kendimi.optm cnm

Haklisin canim iste birden bire olunca cok hirpaladim kendimi ama simdi bitaz daha iyiyim Dedigin gibi cok zor ama bir okadarda mukemmel bir duygu annelik,iyisiyle kotusuyle cok sukur basa cikariz insallah.Bende seni ve Bestecigimi kossskocamannn optm

bugün yine temizlikle ugraştım,her yer susam olmuş2 defa ev süpürdüm ama silerken yine susam gördüm:))
düzgün yesenizekeşke hepsine önlük dagıtsaydım:)
işimi bitirdim eşime dedim hadi gezmeye gidelimtamam dedi ama önce annesine gideymişiz çocukları özlemişlermişşşşşş
dedim haydi yürüüüsonra çıktık ordan avm ye gittikveeee en sonunda mutlucum hediyeni alabildimmmmm
çok şükür içime sinen bir çift yeni çorap buldum sana:))evdeki bana kalsın ben sana daha güzelini aldım
kargo parası vermeyecem demi öyle demiştin:)yok eger fikrinden caydıysan söyle bir tek çorap yollayacam haberin olsun:)
şaka bir yana bana hemen yarın adresini ver hemen hediyemi yollamak istiyorum
umarım begenirsin canım,begenmessende begenmiş gibi yap üzülmeyim olurmu:))
ya neden begenmeyesin kiben begendim aldımsanada bu gönlümden kopmuşbegenmek zorundasın
annezeynep hediyen çok hoşmuş canım,ben hiç spaya gitmedim sen bi git bakalım anlat nasıl bir şey,canımız çekerse bizde spalanalım:)ömerede maşallah ya konuşmasına hayranımbenim büyük cadı cerenimde böyleydi 18aylık şarkı söylerdi bana cevap yetiştirirdi:))her çocuk farklı tabi hepsini rabbim esirgesin
çiçekçim canım masalın yaşadıgı dönemsel birşey dir diye düşünüyorum ama tabi sen yinede kontrolünü yaptır için rahat etsin canım..kız çocugunda idrar almam çoookk zor,gerçi ben bugüne kadar cerene 1 çağlaya 1 defa idrar tahlili yaptırdım ama 1 defa bile olsa bizde günlerce bekledik o poşeti bir türlü takamadık..birde hemen yapışkan yeri açılıyodu,,önce altını yıkayıp kurulayıp sonra yapıştırsan sanırım daha iyi yapışacaktır..çok öptüm

Naber CNm sonunda gitti misafirlerin ve kavuştuk sana çok şükür .. Sevindim iyi geçmesine ama zaten biliyordum üstesinden geleceğini .. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcam artık .,

Ne aldın merak ettim bana hemen özelden şey ettirsene anladın işte :)) spa ya benimde ihtiyaçım var almak istiyen olursa Banada alma demem seve seve kabul ederim :)) Ayy körle yatan şaşı kalkarmış bende sana benzedim galiba baby şuna baksana :))

Bende sonunda talaycımın hediyesini paketledîm yarın inş bir mani olmazsa gönderiyorum .. Ayy ya beğenmezse çok üzülürüm inş beğenir..

Naber CNm sonunda gitti misafirlerin ve kavuştuk sana çok şükür .. Sevindim iyi geçmesine ama zaten biliyordum üstesinden geleceğini .. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcam artık .,

evet melegim çok şükür üstesinden geldim normalde bu kadar takmam ama gelenler benim için çok degerli insanlardı,,hele ki 1 tanesi için canımı veririm o kadar çok seviyorum onusena ablam
hediyeleride kaptım sormayınçocuklara cicilermutfagıma bardaklar kaseler
en güzelide çeyrek altınımvalla ilaç gibi geldi:))yani ne alaka niye bu hediyeler anlamadım,sanırım uzun zamandır evime gelmedikleri içindi,,3 yıldır bu evdeyim ilk kez geldi çogu..

ya kızlar bugünlerde sıkıntılı günler geçirdim,anlatamayacagım şeyler olduneyse yavaştan kendime geliyorum ama acayip içim sıkılıyo benim acil degişiklige ihtiyacım var,ne yapsam ne yapsam:26:keşke yaz olsaydı tatile falan giderdik,hoş parada yok nereye gidecez:))yani degişik bir şeyler olsun offf neyse :26:

yok söylemem:)))ya şimdi azraece hediye aldıgımı okursa hemen mesaj atacak ne aldın söyle diye,o görmeden hemen hediyemi yollamalıyım:))ben şekersizin hediyesini gördümşimdi benim aldıgımıda azraece görmek istiycek dogal olarak
neyse ki annesi gildemutlu elini çabuk tut hemen adresi ver,yoksa sen görmeden herkese gösterecem
melegim uyanıklık yapmaönce mutlu görsün:))
bana benzemende hoşuma gitti melegim:)o kadar iyi yönlerim varken uyanıklıgımı seçmende güzelolmuş yani

Son düzenleme:

canım hediyelerin hayırlı olsun

sıkıntılarının tamamını atlatırsın inş babycim

kızlar ben cumartesi ameliyat olcaktım ya kardeşimin sevgilisi ailecek tanısmak istemiş oyuzden pazartesi yani bugune erteledik:18:

birazdan narkoz yemeye gidiyorum cok korkuyorum inş sag salim gelirim karsınıza :18:
beni unutmayın beykozunuz sizi kocaman öpüyor
iyiki varsınız yoldaslarımmm
sizi seviyorummmm

Canım benim, güzel anne, iyi kalpli öğretmen.. lütfen kendini üzme.. Hemen bir olumsuzlukta bu kadar yıpratma kendini.. Güçlü olmalısın.. Bu ve benzeri olaylarla çok karşılaşacağız.. Güçlü olmalıyız.. Çocuklar yemek yemeyecek, ateşlenecek, bize küsecekleri zamanlar olacak vs vs .. biz her zaman onların karşısında güçlü görünmeliyiz.. Biliyorum bazen bu zor olabiliyor ama işte anne olmayı öğreniyoruz canım..

Hoş geldin Annezeynep.. özlettin kendini lütfen daha sık uğra buralara :)) Ömer paşamı gördüm..Bayıldım mest oldum meesst.. O nasıl güzel konuşmadır yaa.. Maşallah

Neeee amelliyata mi giriyorsun Canım geçmiş olsun tekrar.. İnşallah hemen çabucak operasyon gerçekleşip çıkarsın.. Kendine gelir gelmez de bizlerle durumunu paylaş ok

Günaydın güzel mayıs anneleri.. Herkse güzel bir hafta diliyorum

Bu hafta sonu ne çabuk geçti yaaa Biri saatlerle oynuyor sanki.. Evdeyken zaman çok çabuk geçiyor oğluma doyamadan hemen hafta başı oluyor

C.tesi akşamı bebek görmeye gittik arkadaşlarla.. 3. Bebekleri ... iki kızdan sonra 3. erkek oldu.. Ev tam curcuna haline döndü.. O arkadaşın kızları (Gerçi büyükler ama biri 8 diğeri 4 yaşında) Kaan (19 Aylık) ve Ela (16 Aylık) Resmen çocukların sesinden iki laf edemedik.. Biri ağlıyor biri bişey yemek istiyor biri oyuncak istiyor Aaaayyyyy dedim..

Bebeği kucağıma aldığımda Kaan çok kıskandı İlk defa böyle yaptı.. Ağlayarak onu bırakmamı istedi bebeği bırakınca da gelip bana sarıldı.. Biraz sonra yine kucağıma aldım bebeğimi yine gelip bıraktırdı.. Eyvahh kardeşi olursa işimiz zor görünüyor

Pazar günü bizde Yavrukedimin ve Sinemisin hediyeleri aldık.. Ama bugün hediyeleri evde unutmuşum artık yarın kargo edeceğiz :)

Herkesi çok öptüm haydi kolay gelsin bakalım

Bizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor

Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...

Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı (( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim ( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok

Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))

Geçmiş olsun canım.....

hakkınızı helal ediniz dostum, bizden yana da helal olsun

-- üyemizi nasıl bilirdiniz?
-- komik bilirdik

ay ben neler diyorum şimdiden geçmiş olsun beykoz hanım, iyi haberlerinizi bekliyoruz. bu arada Enes'e de maşallah diyorum ve öpüyorum

Son düzenleme:

Günaydın canım geçmiş olsun.. Bazen çocuklar böyle olabiliyor.. ağızlarına hiç bir şey koymadan kova günü geçiriyorlar.. Biz anneler de tabi panik hallerde yemek yedirme peşinde oluyoruz.. Biraz rahat bırak istersen.. Veya yemeği sevdiği şeyleri yapıp denesen... Daha sulu çorba tarzı şeyler yedirmeyi dene bakalım..

Memeye gelince.. Bence şu durumdayken bıraktırma.. Kendini toparlasın.. keyfi yerindeyken bıraktır.. Bu huysuzluğun üstüne bir de memeyi bıraktırırsan daha çok huysuzlanır bence..

salı günü, bir arkadaşı, öğretim üyesi olaraktan yeni üniversitesine yolcu edeceğiz. yok hayır, konvoy yapıp terminalden gönderme şeklinde değil hep beraber yemek yiyeceğiz. yaşları 7-0.5 arasında değişen 5 çocukla nasıl olacak merak ediyor ve tırsıyorum :18: normalde Orhan Cemal grup halinde birşeyler yapmayı ve oynamayı sever ama bilemiyorum :26:yerde ve sinilerde yemek yenen, kocaman bir salon gideceğimiz yer. koştururlar ve rahat ederler dimi :18:

son derece ve aşırı katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…