maasallah defnemize cok güzel gelişimi bende enesi yazıyım
hunharca top oynuyor havalara atma ayakla abanma suratımıza fırlatmayı cok güzel beceriyor
naughty boy la la la sarkısında cocugun kulagını kapattıgı saga sola sallanma hareketini kulaklarını cekerek saga sola yapıyor nerde duysa o sarkıyı (görmesi sart degil) işin ilginci cocugun yaptıgı zamanda o ritmi aklına yerleştirmiş o anda yapıyor
burnunu mendille siliyor ama burnunu düşürürcesine
eline bazen bisküvi veriyorum yere biraz dökse kosup süpürgeyi alıp acıp süpürüyor hani uzun süpürgeler varya ondan onu kullanıyor
esyalarını topluyorrr tabi keyfi gelirse
akrobasi yapıyor evde arabaların üzerinde dengede durmalar ellerini acıp sandalyeden mama sandalyesine ordan tv ünitesine tırmanmalar
kule yapılan oyuncak var onu yapıyor
sallanan atına binince atla ucacak sekilde sallanıyor
makinadan camasır cıkarabiliyor (tabi benim kapagı acıp basında beklememle)
anne yaaa diyor cok güzelll
kendi kendine yemek yiyor hatta bizede yediriyor
benim aldıgım ikili parca araba modelli koca koca puzzle parclarını oyuncak yıgınının içinden bulup aynı parcaları getiriyor ama ben takıcakmısım hep gösteriyorum ama tam oturtamadı ama tanıyor uyan parcaları
giydirirken kollarını kendi sokuyor
kazakta ellerini kaldırıyor ben geciriyorum
her sarkıda oynuyabiliyor ama uyumlu oynuyor ölesine oynamıyor ritim kulagı var oglumun sanırım
sanırım bitti baska aklıma gelmiyor kızlar
Peşimden koşanlar nerde hani..
Sevgilim diyenler nerde hani ..
Aşkımla çoşanlar nerde hani..
Hani hani haniiiiii
Bu şarkı sizlere gelsin
ingilizce konuşan defnoşu yerim
deve cüce oynarken uyanıklık yapan x damadım tarık senide yerim
enes ne tatlı oynuyodur onuda yerim
mahirim baby teyzenede ingilizce ögretirmisin yerim yerimmm
ebyahh ebyahhh mirayı unutuyodum:))senide ham diye yerim
çok tatlısınız nazar degmesin
herkese selam
pek giremiyorum ama okuyorumbugünlerde pek iyi degilim ruhum sıkılıyo,içim daralıyo
o yüzden girsemde ne yazacamki diyip gelemiyorum
çocuklar iyi çok şükür
sabahtır temizlik yapıyorum çok şükür bittiyarın 15 kişi gelecek:18:henüz hiç bir şey hazırlamadım sabah erken kalkıp hepsini halledecem,yani bugünden ne hazırlıycam ki hepsi bayatlar,sevmiyorum öyle
ya bu 15 kişiyi ben nereye oturtacam onu düşünüyorum:)yan duvarı patlatayımda komşudamı otursalar:)
ben ve çocuklarla 18 oluyo:)
muhallebilikadayıf
katıklı ekmek
yufkalı börek
küçük cevizli elmalı toplar
lahmacun(ne alaka demeyin kel alaka:))
elmalı pasta
tuzlu pasta yeter dimi doyarlarmı:)aman doyumluk degil tadımlık yesinler:))
Kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.Masala birseyler oldu ,bir haftadir ben isten gelene kadar hicbirsey yemiyor ben gelince gayet guzel yiyordu acaba calistigim icin gidiyorum diye tepkimi yapiyor ki derken dun bendende yemedi resmen ac yatti.Nasil gerildim nasil uzuldum bir bilseniz sinirden tansiyonum bile cikti,ac ama agzina alsa bile iki cigniyor sonra tukuruyor.Bu sefer saglik sorunumu diye suphelendim.Aksam bi ara sanki cisini yaparken bezini tuttu hafif bir aci ifadesi vardi yuzunde.idrar yolu enf.olduysa istahsizlik yapar ama kizim kesinlikle tahlil yaptirmiyor.o poseti takinca aglamaktan catliyorki zaten idrar torbasi hemen cikiyo.masal uyuyordu Karsa geldim tek basima oturu saglep icip rahatlamaya calisiyorum cunku kizim bu enerjimden de etkilencek toparlanmam lazim.Eve giderken birsuru farkli yiyecek alacagim,belki dogal beslenmekten sikilmistirSanirim kafayi yiyorum:18: Offffff kalbim skisti
Nazar degdi bence ya,is sartlarim inanilmaz zor olmasina ragmen(koy okulu ,kar buz,sular yok,elimizi karla yikiyoruz,odun sobasi -20de pek ise yaramiyo donuyorum,3 ve 4.siniflara ayni anda yetismeye calisiyorum,sinifim bildiginiz ahir gibi kokuyo engel olamiyorum..... vb.)ben cooook mutluydum.Kafami dagitiyorum,cocuklara faydali olmak inanilmaz haz veriyo,burada bircok ogretmen amaaaaan bunlardan birsey olmaz diyerek salarken ben cirpiniyorum hakkini vermek icin ve karsiligini da aliyorum,kitap okuma saatlerinde birsuru egitici cocuk kiyabi okuyorum ve en onemlisi okudugumu uyguluyorum.Kizimla gercekten kaliteli zaman geciriyorum.saatlerce bir etkinligi birakip digerini uyguluyoruz.Tv yi acmiyorum hic hep basbasa sevgi yumagi seklinde dolanirken,bunu mutlulugumu arkadaslarimla paylastim,servisle giderken ana okulu ogretmenleri bile yeni yeni konular acarak sohbet etmek istiyor( bu duruma gelmemdeki en buyuk faktor inaninki sizlersiniz iyiki iyiki iyiki varsiniz hepinizi ayri ayri cooooook seviyorum )dusunun bu konunun uzmanlari olarak benim fikrimi almak istiyorlar bu cok haz verici birsey.Derkeeeeeen birden sanki hersey alt ust oldu Masalin bu degisimi butun enerjimi tuketti
merhaba kızlar n-benm kuzu artık 19 aylık koca kız oldu ama gece devamlı uyanmaları bitmedi. oyuncaklarından sıkıldı. misafirliğe gitsek hiç anıma uğramıyor. evde devamlı üstümde. işten geldiğimde epey bi naz yapıyr. annem diyo ki kızım beni hiç üzmüyr sn gelince mızmızlanıyr. ne yapacağımı bilmiyrm. kaliteli zaman geçirmeye çalışırm . dün küçük pet şişeye makarnaları sayarak koyduk boşalttık sonra sıkıldı etrafa saçtı
Nazar degdi bence ya,is sartlarim inanilmaz zor olmasina ragmen(koy okulu ,kar buz,sular yok,elimizi karla yikiyoruz,odun sobasi -20de pek ise yaramiyo donuyorum,3 ve 4.siniflara ayni anda yetismeye calisiyorum,sinifim bildiginiz ahir gibi kokuyo engel olamiyorum..... vb.)ben cooook mutluydum.Kafami dagitiyorum,cocuklara faydali olmak inanilmaz haz veriyo,burada bircok ogretmen amaaaaan bunlardan birsey olmaz diyerek salarken ben cirpiniyorum hakkini vermek icin ve karsiligini da aliyorum,kitap okuma saatlerinde birsuru egitici cocuk kiyabi okuyorum ve en onemlisi okudugumu uyguluyorum.Kizimla gercekten kaliteli zaman geciriyorum.saatlerce bir etkinligi birakip digerini uyguluyoruz.Tv yi acmiyorum hic hep basbasa sevgi yumagi seklinde dolanirken,bunu mutlulugumu arkadaslarimla paylastim,servisle giderken ana okulu ogretmenleri bile yeni yeni konular acarak sohbet etmek istiyor( bu duruma gelmemdeki en buyuk faktor inaninki sizlersiniz iyiki iyiki iyiki varsiniz hepinizi ayri ayri cooooook seviyorum )dusunun bu konunun uzmanlari olarak benim fikrimi almak istiyorlar bu cok haz verici birsey.Derkeeeeeen birden sanki hersey alt ust oldu Masalin bu degisimi butun enerjimi tuketti
merhaba kızlar n-benm kuzu artık 19 aylık koca kız oldu ama gece devamlı uyanmaları bitmedi. oyuncaklarından sıkıldı. misafirliğe gitsek hiç anıma uğramıyor. evde devamlı üstümde. işten geldiğimde epey bi naz yapıyr. annem diyo ki kızım beni hiç üzmüyr sn gelince mızmızlanıyr. ne yapacağımı bilmiyrm. kaliteli zaman geçirmeye çalışırm . dün küçük pet şişeye makarnaları sayarak koyduk boşalttık sonra sıkıldı etrafa saçtı
Valla anlattıklarının aynısından bir tane de bizim evde var. Memeden kesince düzelir dediler kestik ama sonuç aynı. Normalde karamsar bi insan değilimdir ama bu uyku konusunda karamsar oldum hep böyle gidecekmiş gibi geliyor. Naz konusu da aynı. Çok yardımcı oldum de mi
Evt CNm çok açıklayıcı oldu .. Doğrusu bu ama başka ne denilebilir ki
Çok özlüyoruz ilkimcim seni biraz daha zamanın olsa keşke ve bize zaman ayırsan ne iyi olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?