2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kocaman aferin Enes'e cin gibi maşallah .. Birde hamarat baksana çamaşır bile çıkarıyor makinadan

Son düzenleme:
Peşimden koşanlar nerde hani..
Sevgilim diyenler nerde hani ..
Aşkımla çoşanlar nerde hani..
Hani hani haniiiiii

Bu şarkı sizlere gelsin

herkese selam
pek giremiyorum ama okuyorumbugünlerde pek iyi degilim ruhum sıkılıyo,içim daralıyo
o yüzden girsemde ne yazacamki diyip gelemiyorum
çocuklar iyi çok şükür
sabahtır temizlik yapıyorum çok şükür bittiyarın 15 kişi gelecek:18:henüz hiç bir şey hazırlamadım sabah erken kalkıp hepsini halledecem,yani bugünden ne hazırlıycam ki hepsi bayatlar,sevmiyorum öyle
ya bu 15 kişiyi ben nereye oturtacam onu düşünüyorum:)yan duvarı patlatayımda komşudamı otursalar:)
ben ve çocuklarla 18 oluyo:)
muhallebilikadayıf
katıklı ekmek
yufkalı börek
küçük cevizli elmalı toplar
lahmacun(ne alaka demeyin kel alaka:))
elmalı pasta
tuzlu pasta yeter dimi doyarlarmı:)aman doyumluk degil tadımlık yesinler:))

ingilizce konuşan defnoşu yerim
deve cüce oynarken uyanıklık yapan x damadım tarık senide yerim
enes ne tatlı oynuyodur onuda yerim
mahirim baby teyzenede ingilizce ögretirmisin yerim yerimmm
ebyahh ebyahhh mirayı unutuyodum:))senide ham diye yerim
çok tatlısınız nazar degmesin

Öğretmez mi hiç hemde seve seve öğretir biricik teyzesine

İnş yetişir CNm hadi bakalım görüm seni Aslan baby sen yaparsın eminim .. Gazı verdim sen şimdi iyi yaparsın hatta sırtını da sıvazladım şimdi tam oldu galiba :))

Kırk yılda bir günaydın demek nasip oldu Banada :)) yalnız bugün Cumartesi acep gelen olur mu ? günaydın

Kendimi cok kotu hissediyorum kizlar.Masala birseyler oldu ,bir haftadir ben isten gelene kadar hicbirsey yemiyor ben gelince gayet guzel yiyordu acaba calistigim icin gidiyorum diye tepkimi yapiyor ki derken dun bendende yemedi resmen ac yatti.Nasil gerildim nasil uzuldum bir bilseniz sinirden tansiyonum bile cikti,ac ama agzina alsa bile iki cigniyor sonra tukuruyor.Bu sefer saglik sorunumu diye suphelendim.Aksam bi ara sanki cisini yaparken bezini tuttu hafif bir aci ifadesi vardi yuzunde.idrar yolu enf.olduysa istahsizlik yapar ama kizim kesinlikle tahlil yaptirmiyor.o poseti takinca aglamaktan catliyorki zaten idrar torbasi hemen cikiyo.masal uyuyordu Karsa geldim tek basima oturu saglep icip rahatlamaya calisiyorum cunku kizim bu enerjimden de etkilencek toparlanmam lazim.Eve giderken birsuru farkli yiyecek alacagim,belki dogal beslenmekten sikilmistir Sanirim kafayi yiyorum:18: Offffff kalbim skisti

Nazar degdi bence ya,is sartlarim inanilmaz zor olmasina ragmen(koy okulu ,kar buz,sular yok,elimizi karla yikiyoruz,odun sobasi -20de pek ise yaramiyo donuyorum,3 ve 4.siniflara ayni anda yetismeye calisiyorum,sinifim bildiginiz ahir gibi kokuyo engel olamiyorum..... vb.)ben cooook mutluydum.Kafami dagitiyorum,cocuklara faydali olmak inanilmaz haz veriyo,burada bircok ogretmen amaaaaan bunlardan birsey olmaz diyerek salarken ben cirpiniyorum hakkini vermek icin ve karsiligini da aliyorum,kitap okuma saatlerinde birsuru egitici cocuk kiyabi okuyorum ve en onemlisi okudugumu uyguluyorum.Kizimla gercekten kaliteli zaman geciriyorum.saatlerce bir etkinligi birakip digerini uyguluyoruz.Tv yi acmiyorum hic hep basbasa sevgi yumagi seklinde dolanirken,bunu mutlulugumu arkadaslarimla paylastim,servisle giderken ana okulu ogretmenleri bile yeni yeni konular acarak sohbet etmek istiyor( bu duruma gelmemdeki en buyuk faktor inaninki sizlersiniz iyiki iyiki iyiki varsiniz hepinizi ayri ayri cooooook seviyorum )dusunun bu konunun uzmanlari olarak benim fikrimi almak istiyorlar bu cok haz verici birsey.Derkeeeeeen birden sanki hersey alt ust oldu Masalin bu degisimi butun enerjimi tuketti

merhaba kızlar n-benm kuzu artık 19 aylık koca kız oldu ama gece devamlı uyanmaları bitmedi. oyuncaklarından sıkıldı. misafirliğe gitsek hiç anıma uğramıyor. evde devamlı üstümde. işten geldiğimde epey bi naz yapıyr. annem diyo ki kızım beni hiç üzmüyr sn gelince mızmızlanıyr. ne yapacağımı bilmiyrm. kaliteli zaman geçirmeye çalışırm . dün küçük pet şişeye makarnaları sayarak koyduk boşalttık sonra sıkıldı etrafa saçtı

Geçmiş olsun CNm ne olur üzme kendini İnan benide bizimki kahrediyor ama baktım olmuyor ben ne yapsam ! Masal en azından sadece hastA olduğunda yemiyor ki bu çok normal biz bile hasta olunca yiyemiyoruz bebeklerde aynı CNm inş kısa süreli geçicidir ben öyle düşünüyorum masalda toparlayacaktır kendisini ., sen ne yap ne et idrar örneği almaya çalış gerçi bizimki erkek daha kolay alıyorum ben ama sende düşün bakalım ne zaman çişi gelir diye ve onu lazımlık gibi birşeye tut belki yapar .. Kalbini ferah tut ki masalda annesini iyi görüp iyi olsun .. Çok öpüyorum ikinizi dualarım sizle CNm

Maşallah sana sen gerçekten harika bir insan, anne ve öğretmensin .. Rabbim daim yar ve yardımcın olsun ..

Bizde aynıyız dememe gerek varmı bilmiyorum ama şu çoçukların diş olayı bitmeden gece uykuları düzelmez kanımca ., 19. Ayiniz hayirli olsun evt gerçekten kocaman oldular artık abla ve abiler

Canım üzme kendini dönem dönem değişebiliyor çocuklar inanki birçoğumuzda benzer problemler var. Hepsi geçecek içini ferah tut. Kız çocuklarından idrar almak işkence resmen, biz poşetlerden aldık evde yaptırıp götürüyoruz hastanede yapmıyor bi türlü. Umarım hasta olmamıştır kuzu belki diş problemidir. Dillenseler de dertlerini söyleseler keşke. Öpüyorum seni ve masalı

Valla anlattıklarının aynısından bir tane de bizim evde var. Memeden kesince düzelir dediler kestik ama sonuç aynı. Normalde karamsar bi insan değilimdir ama bu uyku konusunda karamsar oldum hep böyle gidecekmiş gibi geliyor. Naz konusu da aynı. Çok yardımcı oldum de mi

Evt CNm çok açıklayıcı oldu .. Doğrusu bu ama başka ne denilebilir ki
Çok özlüyoruz ilkimcim seni biraz daha zamanın olsa keşke ve bize zaman ayırsan ne iyi olur :26:

Evt CNm çok açıklayıcı oldu .. Doğrusu bu ama başka ne denilebilir ki
Çok özlüyoruz ilkimcim seni biraz daha zamanın olsa keşke ve bize zaman ayırsan ne iyi olur :26:

Canım benim ben de sizi çok özlüyorum ailem gibi oldunuz hepiniz.Fırsat buldukça damlıyorum buraya. Beste çok fena bi çocuk oldu. Uyku ve yeme problemi var bu ara, umarım düzelir; çünkü yıprandım artık. Çocuk büyütmek dünyanın hem en zor işi hem de en mükemmel duygusu. Ne garip iki duygu bi arada. Allah sağlık versin kuzularımıza da her zorluğu atlatırız biz anneler. Benim melek arkadaşım öpüyorum seni ve mahirimi çok tatlısın

kar topu oynadık prensesimlee:) kendini karın üstüne atıyor yuvarlanıyor. eşleştirme oyunu oynayalım dedim yapamadı sinirlendi mont dedi aşagı indik. bana çekmiş sinirlenince dışarı çıkıyo:) iki üçgenle karayi eşleştirme yapamadı oyunu anlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…