2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kız ben sana niye küseyim Allah müstakını versin dalgınlığıma gelmiştir öyle düşündürdüysem soryyyy.

Bende sonunda talaycımın hediyesini paketledîm yarın inş bir mani olmazsa gönderiyorum .. Ayy ya beğenmezse çok üzülürüm inş beğenir..
ayyy çok heyecanlandım ilk defa uzak memleketten paket geliyo yoo strawberry kapanmadan önce ordan alış veriş yapmıştım ama bu hediye benim için çok özel şimdiden beğendim bile meleğim.

bende adem güneşe mesaj attım dedim bebeğimi sütten kesmem gerekiyo ama psikolojisi etkilenmemesi için.kızlar ben nezaman sütten kesicem musab çok düşkün içim acıyo hamile olmasam emzirirdim bi ay daha emziricem sonra üzülerek bıraktırmam gerekiyo.yoksa iki bebeği nasıl emziricem bilmiyorum.

herkeze günaydın geçen pazartesi ve salı yoğun yağan kar sebebiyle kendime kar izni verdim diğer 3 gün eğitimim vardı ve nihayet burdayım hediyeler gönderilmeye başlanmış hepsi çok güzel özelliklede spaya bayıldım.bizim içinde rahatla annezeynep pammuk gibi ol.ben bu cumartesi alıcam inş. hediyemi dahada yazıcaktım ama eve gitmem gerekiyo öğleden sonra devam ederim.afiyet olsun herkeze

canım Allah yardımcın olsun inşallah,hiçkorkma çok basit bir ameliyat gerçi belki şimdi ameliyattasındır acilşifalar diliyorum
aklımız sende hemen haber ver..
o curcunaları iyi bilirim:)çocuk sesinden 2 dakka konuşamassın:))olsun öyle konuşmak daha güzel oluyo:))bana cuma öyle bol çocuklu arkadaşlarım gelecek:18:bende tırsıyorum:18:
kaanın kıskanması çok normal mesela ceren kucagıma otursun çağla kıyametleri koparıyo:))ablasına bile tahammülü yok:)
yani kardeşte olsa kıskançlık malesef olacak arayı bulmakta bize düşüyo canım..

kaana çok geçmiş olsun çok üzüldümalerji testini kan alarakmı yaptılar yoksa deriden mi:26:
acil şifalar diliyorum..
sütten kesmişsin ama belkide dogru zaman degildir canım,yinede sen bilirsin ama çocuk hastayken kesilmemeli diye biliyorum..

herkese selam
yemek yiyemiyorumçok açımyine zayıfladımfazla kilosu olanlardan ödünç alabilirim:)
çağla çok dillendi teyzeleri artık herşeyi söylüyosabah mutfaga gitmiş süü süüüü diye bagırıyo:)süt istiyomuş:))
cerenin defterini almış diyorum bırak bak ceren kızacak yooo yooo diyo:)))
''anne geelll''diye bana bagırıyo:))anneye bagırılmaz diyorum ''amamm''diyo:))
yani herşeye bir cevap veriyo ve her dedigimizi tekrarlıyo çok hoşumuza gidiyo:))bazen cerenle gülüyoruz çağlanın konuşmasına
neyseki çağlada gülüyo yoksa onunla dalga geçtigimizi anlarsa bizi ısırabilir
kahrolsun evin işihergün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldımçalışmak istiyorum hemde çoookkk

Kan alarak yaptılar. Gıda alerjisi çıktı sonra bi daha kan aldılar süt yumurta un olarak bakacaklarmış

Kafam çok karışık . Kaan nerdeyse 2 aydır hasta, ne yapsak iyileşemedi, kaç kere doktora gitti ilaç kullandı, buhar falan kullandık sürekli tekrar ediyor. Aynı şekilde ben de 2 aydır hastayım, geçmeyen gribim için alerji testi yaptırdım. Ev tozu alerjim varmış (( ikimizin de düzelmesi için iyi olur diye düşündüm. Bana iyi gelmedi ama, boşlukta gibiyim. Kaan artık yeter diyene kadar emzirmeyi düşünüyordum oysa

Akşam tepkisine bakayım, hala istiyorsa devam edeyim.Ama kızımda bu hatayı yapmıştım. Önce memeyi bıraktırdım , dayanamayım ertesi gün tekrar emzirmeye başladım. ilkinde olayın farkında olmayan çocuk ikincide "anne memeyi yıka" diye bir hafta peşimde dolandı..

kan alarakpek dogru sonuçlar elde edilemiyo aslında en iyisi deri testi ama kaan küçük belki durmaz diye yapmamışlardır,aklında bulunsun 3 yaşına geldiginde mutlaka deri testi yaptır,aslında çok basit bir işlem ama kolunu oynatmaması gerekiyo..
neyse inşallah neye alerjisi var bulurlar sende vermessin hastalıkları son bulur umarım..
ev tozu alerjisi benim büyük kızım (5 yaşında)ondada çıktı canımçok canım sıkıldı halada sıkkınkendine dikkat et,biliyosun halı kullanmak yasak ama ben buna bir çözüm bulamadımevde hala halı var çünkü evim parke degil buz gibi taş..artık yaza taşınırsam parke yapacam yerleri o zaman birşey açmasam da olur diye düşünüyorum..

süt konusunda evet bende seningibi hem cerende hem çağlada 2 defa sütten kesip emzirdim,ikisindede 1 ay sonra tekrar kestim..bu çocuklarla degilde benimlealakalı bir durumdu,kendimi çok kötü hissetmiştimsende akşam bak kaana keyfi yerindeyse boşver emzirme ama 2-3 gece malesef aglıycak biliyosun dimi,sende 2. yi büyütüyosun

toplantı vardı toplantıdan kaçtım eve geldm benm prenses uyuyormuş birşeyler yiyip ilaç aldım. kızım uynmadan enerjik olayım diye. hiç istegi bitmiyo anne kalk acıktı çorba diyo devamlı. sıkıldıkça yama istiyo. gece bile kalkıyo süt diye yikıyo ortalığı 200 ml içince uyuyo . doktor böyle giderse kilolu bir kızın olur dedi. 84 cm 13 kilo. bence çok değil:)) çok hareketli yakıyo sank:))

Deri testi de çok kolay değil canım, ben bile tırstım :)Halı konusunda bende sorunu çözemedim maalesef. Adanada yaşıyorum,sobalı ev, yerler parke değil, heryerde halı var, Üzerine kilim serdim ne kadar faydası olursa artık, mobilyalar, perdeler,nevresimler hep değişecekmiş. Hadi onu hallettik diyelim, 9 saat işteyim, dosyalardan kitaplardan uzak duracakmışım. Onu nasıl yapayım

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Kaanın akşamki durumuna bakıp karar vereceğm.

İnş hayırlısı ile atlatıp gelirsin aramıza dualarım seninle .. Haberleri bekliyoruz merakta koyma bizi ..

Talaycım postanı gönderdim az evvel bir haftaya gelirmiş imza karşılığı yolladım başkasının eline geçmesin diye inş sağsalim varır eline ..

talaycım postanı gönderdim az evvel bir haftaya gelirmiş imza karşılığı yolladım başkasının eline geçmesin diye inş sağsalim varır eline ..

teşekkür ederim meleğim heyecanla bekliyorum.musab bilalle birlikte açarız belki başarabilirsem fotolamak istiyorum.
Bebeklerin konuşmasından bahsetmişsiniz bende bahsedeyim diyecem ama benim oğlan bebek dilinde mütamadiyen konuşuyor el kol hareketleriyle birlikte ama bizim anladığımız 4-5 basit kelimeyi geçmiyor.sanırım sökülecek tam sökülecek çünkü çok dertli çok bi başlıyor susmak bilmiyor.akşam oğluma kahvaltılık ve ara öğünlük börek yapıp buzluğa atıcam inş.kurabiyede yapmak istiyorum ama bebek kurabiyelerini yemedi hepimize hitap eden bişey yapmak istiyorum şekersiz sen yaptın sanırım defne yedimi ellerine sağlık o yoğunlukta bunuda yapıyorsun.
Yemek yemeden de bahsedilmiş kar tatili yaptığım zamanda bende aynı sıkıntıyı yaşadım kızlar oğlum benden bişey yemedi bakıcısının yaptığı gibi yaptım ağlayarak ağzından çıkardı bütün gün 4-5 misket köfte ve yarım kase çorbayla akşamı etti sinirimdem ağladım sonra bakıcımızı aradım ne olur gel ben yediremiyorum diye.yesinde yeterki oğluşum bir azı ve köpeğini çıkardı ve diş sayımız 12ye yükseldi.
Cumartesi günü 19 aylık oldu yakında 2 yaşlarına giriyorlar oğlum artık gözüme bebek gibi değilde küçük adam olarak görünüyo gözüme tavırları hareketleriyle.memeden nasıl kesicem bilmiyorum kara kara düşünüyorum bişeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum 20 aylıkken bıraktırsam 4 ay sonra yine başlıcam memelerim sanırım iyice pörsücek afrikalı kadınlar gibi olucam galiba

Konuşma olayına sakın takılma CNm belli bir zaman sonra hepsi bülbül kesilecekler gör bak .. Yeme konusunda benim kadar dertli olan yoktur herhalde bende valla alıştım yememesine ne yapayım olmuyor ne yapıtımsa yemiyor benim oğlanda öyle bir cins demek amcasına benzedi adam halan doğru düzgün yemek yemez ver onan patates kızartması onla yaşasın aynı mahir pöff .. Musab Bilal da düzelir annesi bizim iki köpek dişi çıkması öncesi oğlum hasta oldu ve hiçbirşey yemedi bu dişler öyle böyle değil çocukları çok zorluyor inş dişlerden sonra düzelirler .. Benim oğlum için pek ümidim yok ama sizlerin eminim iyi olucaktır ..

Aklınızda bulunsun ben kızımı salça sürerek bıraktırmıştım. nerdeyse 3 yıl salçalı yemekleri ağzına koymadı. Kreşe başladı da biraz biraz yiyor

Konuşmaya gelince söylediği kelimeler 10 u geçmez. kıyaslamamak lazım biliyorum ama kızım bu yaştayken resmen cümle kuruyordu.
:26: :26: :26:

Çok geçmiş olsun Kaan'a CNm çok üzüldüm .. Farkındaysanız alerjisi olan bebek sayısı bayağı çok neden acaba bu kadar alerjik durumlar çıkıyor çok üzülüyorum kuzulara Rabbim şifa versin hepsine inş ..

Son düzenleme:

canım gecer inş benim eneste hasta ilk igne kullandık
igne bitti tekrar basladı sonra antibiyotik ve balgam sökücü kullandık onlar bitene yakın tekrar hortladı
öksürük balgam iştahsızlık napcam bilmiyorum

hepinize cok tesekkür ederim
Babycim basit ameliyat ama bende bişey olmaz sanıyordum saatlerce agrıdan kıvrandım
Burnumu söküp atcaktım
Ama doktorum süper bir adamdı erdinç ak tavsiye ederim
Kızlar ameliyata girerken enesi kucagıma alma hayalleriyle girdigim an geldi aklıma
Ama elime kıkırdaklarımı verdiler
Suan iyiyim canlarrrr

ne güzel ya iştahlı çocuklara bayılıyorumneyseki benim kızımında iştahı biraz düzeldi
ama hala 12 kilo:26:boyu 86çok şükür iyi ama bacakları ince:))
senin kızın kilosu olması gerekn kiloda canım hiçte fazla degilbenim büyük kızım ceren 10 aylıktı 15 kiloydu:)))
vücudu kat kattı:))hiçte obez olmadı gerçi bizimki anne sütünden öyle kiloydu sende merak etme kilosu fazla degil:)
her çocuk farklı işte cerende bu aylarda cümle kurup,şarkı söylüyodu:))her gören şaşıp kalıyodu:)çağla bu konuda daha agır ama son 1 haftadır baya açıldı herşeyi söylemeye başladıyani beklemek gerek herşey bir anda olabiliyo..
geçolsun güç olmasın

canım hadi gözümüz aydınaslan arkadaşım maşallah bak çok iyisin çokşükür
sen benim basit dedigime bakma sadece moral verdim:))tabikide basitte olsa bir ameliyat insan korkmazmı,sonuçta anestezi veriliyo Allah korusun..cerende geçen yıl bu günlerde geniz eti ameliyatı olmuştu 1 yıl geçmiş:26:nasıl korkmuştum 45 dakika sürmüştü aklım yerinden oynamıştı..

saat 10 da çağlayı yatırırken sızıp kalmışım ne güzel uyuyordum benim zeki kocam bana birşeymi oldu diye merak etmiş odanın kapısını açtı şişşttt diye dürttü beni:))dedim ne olduiyimiymişimtövbe yarabbim :)
ne güzel uyumuştum uyandırdı beniyok efendim ben o saatte uyumazmışım ne olmuşmuşşş
ay bu adamda ne yapsa söz oluyo :))neyse kalktım birazdan tekrar gidip yatacam zinhar çok uykum var:)
1 haftadır dişçiye gitmiyorum ve her gece diş agrısından uyuyamıyorumnedense ben hep uyuyunca başlıyo
gece yarısı kalkıp ilaç içmekten bıktımyarın arayıp randevu alacam kanal tedavisi yarım kalmıştıacaba çektirip kurtulsammılanet diş uyuşmuyodane biçim bir dişim varbunuda çektirirsem agzımda diş kalmayacak
bide iltihaplıydı umarım düzelmiştir,gece agrıdıgı zaman agrısı kulagıma kadar vuruyoyüzüm gözüm uyuşup şişiyone biçim iş bu anlamadım ben

Maşallah CNm ne güzel iştahlı bebek darısı olmayanların başına inş .. Bence normal hareketli ise çoçuk ihtiyaç hissediyor demek hem 13 kilo fazlada değil .. Benin oğlanda senin kızcenin aksine ağzı sıkıdır hiç yemez ve çok yaramazdır..

Mahir beni hiççç ama hiç kıskanmıyor sanki oğlumun bir dünya annesi var .. Babayı kimse ile paylaşmaz onun yanına yaklaşana bile bağır kızar öyle düşkün ve kıskanır ..
Kaan I'n kıskanması normal galiba bu yaşlarda başlıyor paylaşamama .. Zamanla alışırlar Buda gelir geçer inş ..
Yavrupisiye ne aldın bak merak ettim yaw bende çok meraklı oldum bugünlerde habire merak ediyorum :)) paylaşmak istersen özelden yazabilirsin zaten yavrukedi gelmiyor yani ondan öğrenemeyiz ne olduğunu dimi

günaydınnn beykozcum çok geçmiş olsun enes hastaymış sarı kuş biran önce iyileşir inş.benim eşimde deviasyon ameliyatı olmuştu inş.sıkıntın bitmiştir.
oğlumun uyku saati gittikçe uzuyor normalde akşam 10-10:30 uyuyan bebek 11-12 yi bulmaya başladı tabi ben erken yatıyorum ama zavallı eşim artık dayanamıyor dün gece oğluma lütfen uyu diye yalvarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…