talaycım sen bana küstünde benim haberim mi yokkaç oldu yazıyorum bebişimiz için ama bi bana yazmıyosun
daha dün yazdım ömer bebek için
ya kızlar adet olaydımda şu üstümdeki sitiresten kurtulsaydım
bide şöyle birşey var:18:benim regl dündü olmadı:18:biz kendi aramızda korunuyoruz ama bu ay 1 defa şey olduşey işte canım
eşim şey yaptıneyse siz anladınız Allah korusun hamile falan olmıyım biliyosunuz dişim dolayısıyla 10 günden fazladır antibiyotik kullanıyorum,bide agrı kesici falan çok tırsıyorum..
ayyy çok heyecanlandım ilk defa uzak memleketten paket geliyo yoo strawberry kapanmadan önce ordan alış veriş yapmıştım ama bu hediye benim için çok özel şimdiden beğendim bile meleğim.Bende sonunda talaycımın hediyesini paketledîm yarın inş bir mani olmazsa gönderiyorum .. Ayy ya beğenmezse çok üzülürüm inş beğenir..
Bizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor
Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...
çok geçmiş olsun inş. neye allerjisi olduğu belli olur.
Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı(( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim ( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok
Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))
canım Allah yardımcın olsun inşallah,hiçkorkma çok basit bir ameliyat gerçi belki şimdi ameliyattasındır acilşifalar diliyorumcanım hediyelerin hayırlı olsun
sıkıntılarının tamamını atlatırsın inş babycim
kızlar ben cumartesi ameliyat olcaktım ya kardeşimin sevgilisi ailecek tanısmak istemiş oyuzden pazartesi yani bugune erteledik:18:
birazdan narkoz yemeye gidiyorum cok korkuyorum inş sag salim gelirim karsınıza :18:
beni unutmayın beykozunuz sizi kocaman öpüyor
iyiki varsınız yoldaslarımmm
sizi seviyorummmm
o curcunaları iyi bilirim:)çocuk sesinden 2 dakka konuşamassın:))olsun öyle konuşmak daha güzel oluyo:))bana cuma öyle bol çocuklu arkadaşlarım gelecek:18:bende tırsıyorum:18:Günaydın güzel mayıs anneleri.. Herkse güzel bir hafta diliyorum
Bu hafta sonu ne çabuk geçti yaaaBiri saatlerle oynuyor sanki.. Evdeyken zaman çok çabuk geçiyor oğluma doyamadan hemen hafta başı oluyor
C.tesi akşamı bebek görmeye gittik arkadaşlarla.. 3. Bebekleri ... iki kızdan sonra 3. erkek oldu.. Ev tam curcuna haline döndü.. O arkadaşın kızları (Gerçi büyükler ama biri 8 diğeri 4 yaşında) Kaan (19 Aylık) ve Ela (16 Aylık) Resmen çocukların sesinden iki laf edemedik.. Biri ağlıyor biri bişey yemek istiyor biri oyuncak istiyor Aaaayyyyy dedim..
Bebeği kucağıma aldığımda Kaan çok kıskandıİlk defa böyle yaptı.. Ağlayarak onu bırakmamı istedi bebeği bırakınca da gelip bana sarıldı.. Biraz sonra yine kucağıma aldım bebeğimi yine gelip bıraktırdı.. Eyvahh kardeşi olursa işimiz zor görünüyor
Pazar günü bizde Yavrukedimin ve Sinemisin hediyeleri aldık.. Ama bugün hediyeleri evde unutmuşum artık yarın kargo edeceğiz :)
Herkesi çok öptüm haydi kolay gelsin bakalım
Bizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor
Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...
Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı(( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim ( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok
Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))
kaana çok geçmiş olsun çok üzüldümalerji testini kan alarakmı yaptılar yoksa deriden mi:26:
acil şifalar diliyorum..
sütten kesmişsin ama belkide dogru zaman degildir canım,yinede sen bilirsin ama çocuk hastayken kesilmemeli diye biliyorum..
Kan alarak yaptılar. Gıda alerjisi çıktı sonra bi daha kan aldılar süt yumurta un olarak bakacaklarmış
Kafam çok karışık . Kaan nerdeyse 2 aydır hasta, ne yapsak iyileşemedi, kaç kere doktora gitti ilaç kullandı, buhar falan kullandık sürekli tekrar ediyor. Aynı şekilde ben de 2 aydır hastayım, geçmeyen gribim için alerji testi yaptırdım. Ev tozu alerjim varmış(( ikimizin de düzelmesi için iyi olur diye düşündüm. Bana iyi gelmedi ama, boşlukta gibiyim. Kaan artık yeter diyene kadar emzirmeyi düşünüyordum oysa
Akşam tepkisine bakayım, hala istiyorsa devam edeyim.Ama kızımda bu hatayı yapmıştım. Önce memeyi bıraktırdım , dayanamayım ertesi gün tekrar emzirmeye başladım. ilkinde olayın farkında olmayan çocuk ikincide "anne memeyi yıka" diye bir hafta peşimde dolandı..
kan alarakpek dogru sonuçlar elde edilemiyo aslında en iyisi deri testi ama kaan küçük belki durmaz diye yapmamışlardır,aklında bulunsun 3 yaşına geldiginde mutlaka deri testi yaptır,aslında çok basit bir işlem ama kolunu oynatmaması gerekiyo..
neyse inşallah neye alerjisi var bulurlar sende vermessin hastalıkları son bulur umarım..
ev tozu alerjisi benim büyük kızım (5 yaşında)ondada çıktı canımçok canım sıkıldı halada sıkkın kendine dikkat et,biliyosun halı kullanmak yasak ama ben buna bir çözüm bulamadım evde hala halı var çünkü evim parke degil buz gibi taş..artık yaza taşınırsam parke yapacam yerleri o zaman birşey açmasam da olur diye düşünüyorum..
süt konusunda evet bende seningibi hem cerende hem çağlada 2 defa sütten kesip emzirdim,ikisindede 1 ay sonra tekrar kestim..bu çocuklarla degilde benimlealakalı bir durumdu,kendimi çok kötü hissetmiştimsende akşam bak kaana keyfi yerindeyse boşver emzirme ama 2-3 gece malesef aglıycak biliyosun dimi,sende 2. yi büyütüyosun
canım hediyelerin hayırlı olsun
sıkıntılarının tamamını atlatırsın inş babycim
kızlar ben cumartesi ameliyat olcaktım ya kardeşimin sevgilisi ailecek tanısmak istemiş oyuzden pazartesi yani bugune erteledik:18:
birazdan narkoz yemeye gidiyorum cok korkuyorum inş sag salim gelirim karsınıza :18:
beni unutmayın beykozunuz sizi kocaman öpüyor
iyiki varsınız yoldaslarımmm
sizi seviyorummmm
talaycım postanı gönderdim az evvel bir haftaya gelirmiş imza karşılığı yolladım başkasının eline geçmesin diye inş sağsalim varır eline ..
teşekkür ederim meleğim heyecanla bekliyorum.musab bilalle birlikte açarız belki başarabilirsem fotolamak istiyorum.
Bebeklerin konuşmasından bahsetmişsiniz bende bahsedeyim diyecem ama benim oğlan bebek dilinde mütamadiyen konuşuyor el kol hareketleriyle birlikte ama bizim anladığımız 4-5 basit kelimeyi geçmiyor.sanırım sökülecek tam sökülecek çünkü çok dertli çok bi başlıyor susmak bilmiyor.akşam oğluma kahvaltılık ve ara öğünlük börek yapıp buzluğa atıcam inş.kurabiyede yapmak istiyorum ama bebek kurabiyelerini yemedi hepimize hitap eden bişey yapmak istiyorum şekersiz sen yaptın sanırım defne yedimi ellerine sağlık o yoğunlukta bunuda yapıyorsun.
Yemek yemeden de bahsedilmiş kar tatili yaptığım zamanda bende aynı sıkıntıyı yaşadım kızlar oğlum benden bişey yemedi bakıcısının yaptığı gibi yaptım ağlayarak ağzından çıkardı bütün gün 4-5 misket köfte ve yarım kase çorbayla akşamı etti sinirimdem ağladım sonra bakıcımızı aradım ne olur gel ben yediremiyorum diye.yesinde yeterki oğluşum bir azı ve köpeğini çıkardı ve diş sayımız 12ye yükseldi.
Cumartesi günü 19 aylık oldu yakında 2 yaşlarına giriyorlar oğlum artık gözüme bebek gibi değilde küçük adam olarak görünüyo gözüme tavırları hareketleriyle.memeden nasıl kesicem bilmiyorum kara kara düşünüyorum bişeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum 20 aylıkken bıraktırsam 4 ay sonra yine başlıcam memelerim sanırım iyice pörsücek afrikalı kadınlar gibi olucam galiba
Cumartesi günü 19 aylık oldu yakında 2 yaşlarına giriyorlar oğlum artık gözüme bebek gibi değilde küçük adam olarak görünüyo gözüme tavırları hareketleriyle.memeden nasıl kesicem bilmiyorum kara kara düşünüyorum bişeyler sürüp tiksindirmek istemiyorum 20 aylıkken bıraktırsam 4 ay sonra yine başlıcam memelerim sanırım iyice pörsücek afrikalı kadınlar gibi olucam galiba
Kan alarak yaptılar. Gıda alerjisi çıktı sonra bi daha kan aldılar süt yumurta un olarak bakacaklarmış
Kafam çok karışık . Kaan nerdeyse 2 aydır hasta, ne yapsak iyileşemedi, kaç kere doktora gitti ilaç kullandı, buhar falan kullandık sürekli tekrar ediyor. Aynı şekilde ben de 2 aydır hastayım, geçmeyen gribim için alerji testi yaptırdım. Ev tozu alerjim varmış(( ikimizin de düzelmesi için iyi olur diye düşündüm. Bana iyi gelmedi ama, boşlukta gibiyim. Kaan artık yeter diyene kadar emzirmeyi düşünüyordum oysa
Akşam tepkisine bakayım, hala istiyorsa devam edeyim.Ama kızımda bu hatayı yapmıştım. Önce memeyi bıraktırdım , dayanamayım ertesi gün tekrar emzirmeye başladım. ilkinde olayın farkında olmayan çocuk ikincide "anne memeyi yıka" diye bir hafta peşimde dolandı..
kan alarak yaptılar. Gıda alerjisi çıktı sonra bi daha kan aldılar süt yumurta un olarak bakacaklarmış
kafam çok karışık . Kaan nerdeyse 2 aydır hasta, ne yapsak iyileşemedi, kaç kere doktora gitti ilaç kullandı, buhar falan kullandık sürekli tekrar ediyor. Aynı şekilde ben de 2 aydır hastayım, geçmeyen gribim için alerji testi yaptırdım. Ev tozu alerjim varmış(( ikimizin de düzelmesi için iyi olur diye düşündüm. Bana iyi gelmedi ama, boşlukta gibiyim. Kaan artık yeter diyene kadar emzirmeyi düşünüyordum oysa
akşam tepkisine bakayım, hala istiyorsa devam edeyim.ama kızımda bu hatayı yapmıştım. önce memeyi bıraktırdım , dayanamayım ertesi gün tekrar emzirmeye başladım. Ilkinde olayın farkında olmayan çocuk ikincide "anne memeyi yıka" diye bir hafta peşimde dolandı..
ne güzel ya iştahlı çocuklara bayılıyorumtoplantı vardı toplantıdan kaçtım eve geldm benm prenses uyuyormuş birşeyler yiyip ilaç aldım. kızım uynmadan enerjik olayım diye. hiç istegi bitmiyo anne kalk acıktı çorba diyo devamlı. sıkıldıkça yama istiyo. gece bile kalkıyo süt diye yikıyo ortalığı 200 ml içince uyuyo . doktor böyle giderse kilolu bir kızın olur dedi. 84 cm 13 kilo. bence çok değil:)) çok hareketli yakıyo sank:))
her çocuk farklı işte cerende bu aylarda cümle kurup,şarkı söylüyodu:))her gören şaşıp kalıyodu:)çağla bu konuda daha agır ama son 1 haftadır baya açıldı herşeyi söylemeye başladıAklınızda bulunsun ben kızımı salça sürerek bıraktırmıştım. nerdeyse 3 yıl salçalı yemekleri ağzına koymadı. Kreşe başladı da biraz biraz yiyor
Konuşmaya gelince söylediği kelimeler 10 u geçmez. kıyaslamamak lazım biliyorum ama kızım bu yaştayken resmen cümle kuruyordu.
:26: :26: :26:
canım gecer inş benim eneste hasta ilk igne kullandık
igne bitti tekrar basladı sonra antibiyotik ve balgam sökücü kullandık onlar bitene yakın tekrar hortladı
öksürük balgam iştahsızlık napcam bilmiyorum
hepinize cok tesekkür ederim
Babycim basit ameliyat ama bende bişey olmaz sanıyordum saatlerce agrıdan kıvrandım
Burnumu söküp atcaktım
Ama doktorum süper bir adamdı erdinç ak tavsiye ederim
Kızlar ameliyata girerken enesi kucagıma alma hayalleriyle girdigim an geldi aklıma
Ama elime kıkırdaklarımı verdiler
Suan iyiyim canlarrrr
toplantı vardı toplantıdan kaçtım eve geldm benm prenses uyuyormuş birşeyler yiyip ilaç aldım. kızım uynmadan enerjik olayım diye. hiç istegi bitmiyo anne kalk acıktı çorba diyo devamlı. sıkıldıkça yama istiyo. gece bile kalkıyo süt diye yikıyo ortalığı 200 ml içince uyuyo . doktor böyle giderse kilolu bir kızın olur dedi. 84 cm 13 kilo. bence çok değil:)) çok hareketli yakıyo sank:))
Günaydın güzel mayıs anneleri.. Herkse güzel bir hafta diliyorum
Bu hafta sonu ne çabuk geçti yaaaBiri saatlerle oynuyor sanki.. Evdeyken zaman çok çabuk geçiyor oğluma doyamadan hemen hafta başı oluyor
C.tesi akşamı bebek görmeye gittik arkadaşlarla.. 3. Bebekleri ... iki kızdan sonra 3. erkek oldu.. Ev tam curcuna haline döndü.. O arkadaşın kızları (Gerçi büyükler ama biri 8 diğeri 4 yaşında) Kaan (19 Aylık) ve Ela (16 Aylık) Resmen çocukların sesinden iki laf edemedik.. Biri ağlıyor biri bişey yemek istiyor biri oyuncak istiyor Aaaayyyyy dedim..
Bebeği kucağıma aldığımda Kaan çok kıskandıİlk defa böyle yaptı.. Ağlayarak onu bırakmamı istedi bebeği bırakınca da gelip bana sarıldı.. Biraz sonra yine kucağıma aldım bebeğimi yine gelip bıraktırdı.. Eyvahh kardeşi olursa işimiz zor görünüyor
Pazar günü bizde Yavrukedimin ve Sinemisin hediyeleri aldık.. Ama bugün hediyeleri evde unutmuşum artık yarın kargo edeceğiz :)
Herkesi çok öptüm haydi kolay gelsin bakalım
canım gecer inş benim eneste hasta ilk igne kullandık
igne bitti tekrar basladı sonra antibiyotik ve balgam sökücü kullandık onlar bitene yakın tekrar hortladı
öksürük balgam iştahsızlık napcam bilmiyorum
hepinize cok tesekkür ederim
Babycim basit ameliyat ama bende bişey olmaz sanıyordum saatlerce agrıdan kıvrandım
Burnumu söküp atcaktım
Ama doktorum süper bir adamdı erdinç ak tavsiye ederim
Kızlar ameliyata girerken enesi kucagıma alma hayalleriyle girdigim an geldi aklıma
Ama elime kıkırdaklarımı verdiler
Suan iyiyim canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?