Ben yaptırdım kızıma canım, 2doz şeklinde.Hatta buraya da 5-10 kez yazmışımdır,fiyatına kadar konşulduBu topikte bebişlerle ilgili herhangi birşey konuşulmamasını mümkün değil bence
Beykozum maşallah sana liseyi de bitir üniv. de inşallah:13: Bebek için hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben rowenta silence force kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim.Hem ucu üçgen heryere giriyor kolayca.
Allah Cansu bebeği ailesine bağışlasın,Rabbim kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin...
Sinema keyfi yapmışsın mısır da patlatsaydın cicim oooh
Kostüm basit değil bence çokta ciciymiş ama sanki doğumgünü için pek uygun değil gibi geldi bana canım...
Dino tema için çok sevimli olabilir tabi ama kostümü sonra giydirirsin,yani yaşgününüzün ilerleyen saatlerinde.
Ayyy yerim ben onu yaaa maşallahOydan buydan öpsün beni deeee
Dillendikçe daha da tatlı oluyorlar
Ay görüyomusunuz bi de laf sokuyo utanmadan, ağzını burnunu dağıtacam senin mutluNe var yani görmediysek mesajını
Bu arada ben aşıyı tekrar eczaneye verdim cicim, yaptırmaktan vazgeçtim çünkü burada da etrafıma sordum kimsenin aşıdan haberi yoktu.Türkiye tesadüflerle dolu bi ülke olduğu için güvenemedim doğrusu.
BABY Allah iyiliğini versin nerden buldun onları :)
ben benonaresmenaşığım mıymışım yaniiii kendim bile unutmuşum azıcık ben de gidip bakayım ne var ne yokk dedim şeker yükleme üzerine mastır yapmış kadar çok kounşmuşuz 19. haftada
FACEdeki gacılar 15:00 gibi bi video yükleyeceğim Ömer at arabası dadahil tüm araba markalarını sayıyor
MELEĞİM dino kostümü güzel ama mutluya katılıyorum DGnde değişiklik olur bir ara giydirebilirsin ama sırf kostüm için dinolu yapmaya gerek yok bence tatlım.
KIZLAR DÜN BİR HOBİ MAĞAZASINA GİTTİM bir hamur aldım şekil veriyorsun 15dk sorna donup heykele dönüşüyor renklileri de var sonradan boyananları da
Oğluşuma araba yapmak için almıştım sonradan aklıma geldi kurabiye kalıbıyla kesip arkasına magnet yapıştırıp çerçeve yapacağım yani içi boş sadece silueti araba şeklinde olacak ve yine kurabiyelerine yazı yazdığım kalıpla hamura yazı yazacağım
Keçeden yaparım diyordum ama böyle çok kolay olacak kurabiyelerle aynı şekilde olmaları da hoş olur diye düşünüyorum bi deneme yapabilirsem örneğini yollarım
bir de dün kitapçıda aağıdakini görüp hemen aldım ömer itfaiye arabaarına bayılıyor
şöför kısmına kendi resmini yapıştırılan sayfaları da var doğumgününde bebek arkadaşlarına bundan dağıtacağım
Eki Görüntüle 920669
Walla hep aklımdaydın ama c.tesi annem işte gitti canım,kızı bırakıp gelemezdim,hava da soğuktu hasta ederim diye çıkamadım. Arabam olsaydı süpriz yapıp kapına dayanıcaktımmerabayın bağyanlar...
ben de depresyonumu üşüttüm sanırım.
canım çok sıkkın...
x mene kızgınım
mutluya da kızgınım..gölcüğe kadar gel; bana uğrama
neyse..
azraece: kuzuma acil şifa diliyorum. yüzünüzü güldürsün tez vakitte. (amin)
ömerimin teması ve hazırlıkları ve hediyeleri harika zeynepannem.. babasının oğlu pozuna bayıldım. maşallah subhanallah
beybi gecmişten alıntılarına cok guldum. yeni gelensin napiim :) kendini kabul ettirene kadar öyle
ya arkadaşlar benim eşim bana hiç yardımcı olmuyo. (çoook nadirdir hakkını yemiyim.) ama benim cinlerim tepemde. boğazıma kadar sinir olmus durumdayım. her gun tartışma surat bilmem ne. hiç çekilmiyo yanii... of neyse ya.. çok uyuz oluyorum bi kaşık suda boğmak istiyorum kendisini..
Delinin zoru İlkimGel hadi gel gel Benim haberim vardı aşıdan,zaten 550kez söyledim yine söylüyorum(okuyanlar okumasın ) eltimin oğlu küçükken menenjit geçirmiş ölümden dönmüş yavrum karantinada kalmış,eşimin ailesi bu konuda çok hassas,dr.da yaptır deyince yaptırdım ben:94:Bunu okudun dimi
Herkese çoooook güzel haftalar diliyorum kızlarsağlıklı mutlu ve huzurlu
Cumartesi İzmite gittik ama ne gidişEşim bizi otobüse bindirdi,2 kişilik bilet almış rahat rahat gidelim diye,
rahat rahat gittik taaa ki Gölcük tabelasını görünce Mira heryere kusana kadarSüt vermiştim vermez olaydım:18:
Yavrumun midesi döndüNeyse annaneyi görünce herşeyi unuttuk çok güzel geçirdik haftasonumuzu
Annanem annem ve Mira kutu kutu pense oynadılar,annaneme gülmekten gözlerimizden yaşlar geldi
Çocuk evin neşesi resmenDün de eşim bizi almaya geldiğinde Mira uyuyordu,uyanıp babasını görünce nasıl sevindi anlatamam
Konuşmamızda hatrı sayılır gelişmeler var,genellikle hep 2 kelime söylemeye başladık Bizde "Al" "ver" "gel" gibi komutlardan,"alır mısın" "verir misin" gibi istek kipleriyle konuşmaya dikkat ediyoruz evde ki kızımız kibar olsun
Benimde bir havuz problemim var kızlarBenim kızım suya aşırı düşkün ama abartlı Dışarda süs havuzu görse girmeye kalkan cinsten Evde banyo yaptırmam her gün daha zor çünkü çıkarken çok ağlıyor,akşam yoldan geldik yıkayayım dedim,eşimde çıkmıştı mahvetti beni,ki önce onu banyoya oturtuyorum ve biraz kendi kendine oynasın diye izin veriyorum ama
yetmiyorçıkartırken kıyamet koptu yine,napıcam bilemiyorum varsa yoksa bıcı bıcı
merabayın bağyanlar...
ben de depresyonumu üşüttüm sanırım.
canım çok sıkkın...
x mene kızgınım
mutluya da kızgınım..gölcüğe kadar gel; bana uğrama
neyse..
ya arkadaşlar benim eşim bana hiç yardımcı olmuyo. (çoook nadirdir hakkını yemiyim.) ama benim cinlerim tepemde. boğazıma kadar sinir olmus durumdayım. her gun tartışma surat bilmem ne. hiç çekilmiyo yanii... of neyse ya.. çok uyuz oluyorum bi kaşık suda boğmak istiyorum kendisini..
Walla hep aklımdaydın ama c.tesi annem işte gitti canım,kızı bırakıp gelemezdim,hava da soğuktu hasta ederim diye çıkamadım. Arabam olsaydı süpriz yapıp kapına dayanıcaktımBirdahaki sefere telafi edicez inşallah
Defneyi görmek için sabırsızlanıyoruz Mirayla
Eşler konusu çoğumuzu depresyona sokuyorBir of çeksem karşıki dağlar...
Hafta sonu Kaanı eşime bıraktım.. Ben kuaföre gidiyorum dedim sen de Kaan'ı parka götür dedim.. Ok dedi onlar çıktı bende kuaföre gittik.. 15-20 dk lık işim vardı.. Sonra eve geldim.. bende sonra eve geldiler...
Aman AllahıımmmmÇocuğun her tarafı çabur içinde ayakkabıların altı 10 cm çamur bataklığa girmiş gibi.. Eşoftmanı, montu ellerini hiç söylemiyorum bile..
Naptın böyle dedim.. e çocuğu özgür bıraktım diyor.. çocuk gitmiş çamura bulanmış...Özgür bırakmışmış.. yaa dedim Allah aşkına ben veya annem çıkardığında çocuğu hiç bu halde gördün mü.. Bu ne hal.. Gğya bana yardımcı oluyorsun dedim.. bu mu yardım daha çok iş açtın başıma.. Çocuğu soydum elini yüzünü yıkadım.. Ayakkabıları yıka.. montunu vs makineye at.. Off of bu erkeklerin hepsi aynı (bazıları hariç ) Alışık değiller Şekersizim.. Ama onları buna alıştıran da biz değilmiyiz.. Sence suçlu kim bu durumda??
ankarada yaşayan arkadaşlar sayın chirico hanım sizin bilginizin olacağını düşünüyorum.gelicek hafta sonu ankaraya gelmeyi düşünüyoruz ve ankarada gastronomi günleri yapılacak bende sonradan bi gurme olarak mamaların tadına bakmak istiyorum ama yerini bulamadım bu kanuda bilginiz var ise beni aydınlatabilirmisiniz.
kesinlikle kendim ettim kendim buldum durumu mevcut bizde.. ah kafama s.çayım...
mutfağa gidiyorum mesela 2 dk oynayamıyo. kuzu da gelip mutfak kapısında ağlıyo. onu sevmiyomuş beni istiyomuş. hemen duygu sömürüsü yapıyo vs.. ay valla hiç girmek istemiyorum. çok mutsuzum gerçekten
ŞekersizYeşilCay ; Bizde de durum geçen aya kadar berbattı.Aynen dediğin gibi 5 dk mutfağa gitsem çocuk peşimden geliyordu babası oynatamadığı için.Yardım-destek kayra doğduktan sonra sıfırın altına düşünce artık dayanamadım ve büyük bir patlama yaşadık.Çok ağır sözler sarfettim.Boşanmayı dahi teklif ettim çünkü o derece bunalmıştım.Çok kötü ve zor günler geçirdi evliliğimiz ama şu son 1 ay mucize gibi bir değişim oldu.Artık işten gelince direkt oğlanla oynuyor.Sofra kurulacağında veya toplanacağında 1 bardak dahi olsa kaldırıyor.Sabah benim işim varsa işe gitmeden önce yatağı kapatıyor yani ne bileyim.Elinden geldiği kadar destek oluyor.Ben biraz daha sakinleştim o yüzden ama keşke o ağır sözler ve hakaretler hiç söylenmeden olsaydı bunlar.Ne bileyim yaaa.....
Erkek milleti işte....
ben de sıkı bişeyler karalayıp mail atıcam. maalesef konuşma tartışmaya hatta kavgaya dönüştüğünden haklıyken bile haksız duruma düşürüyor beni... kelimelerimi toparlamaya çalışıyorum.. hatta 3 çocuk isteyen ben ilişkimizin akıbeti hakkında olumlu düşünemediğimden başka çocuk yapmama düşüncesi hakim şu an...
Hafta sonu Kaanı eşime bıraktım.. Ben kuaföre gidiyorum dedim sen de Kaan'ı parka götür dedim.. Ok dedi onlar çıktı bende kuaföre gittik.. 15-20 dk lık işim vardı.. Sonra eve geldim.. bende sonra eve geldiler...
Aman AllahıımmmmÇocuğun her tarafı çabur içinde ayakkabıların altı 10 cm çamur bataklığa girmiş gibi.. Eşoftmanı, montu ellerini hiç söylemiyorum bile..
Naptın böyle dedim.. e çocuğu özgür bıraktım diyor.. çocuk gitmiş çamura bulanmış...Özgür bırakmışmış.. yaa dedim Allah aşkına ben veya annem çıkardığında çocuğu hiç bu halde gördün mü.. Bu ne hal.. Gğya bana yardımcı oluyorsun dedim.. bu mu yardım daha çok iş açtın başıma.. Çocuğu soydum elini yüzünü yıkadım.. Ayakkabıları yıka.. montunu vs makineye at.. Off of bu erkeklerin hepsi aynı (bazıları hariç ) Alışık değiller Şekersizim.. Ama onları buna alıştıran da biz değilmiyiz.. Sence suçlu kim bu durumda??
kesinlikle kendim ettim kendim buldum durumu mevcut bizde.. ah kafama s.çayım...
mutfağa gidiyorum mesela 2 dk oynayamıyo. kuzu da gelip mutfak kapısında ağlıyo. onu sevmiyomuş beni istiyomuş. hemen duygu sömürüsü yapıyo vs.. ay valla hiç girmek istemiyorum. çok mutsuzum gerçekten
biz mutfaktayken çocuklar da yanımız da olsun, ne çıkar ki şekerizyeşilçay hanımcığımyani ne bileyim, ben mutfaktayken oğlan hep yanımdadır. ben yemek yaparım, o ya yemek karıştırır veya kendince sağı solu "kendince" tamir eder. arada şarkılar söyler, ben eşlik ederim. ben söylerim, o eşlik eder. bulaşık makinası yerleştiririm, o arada birkaç bulaşık boşaltır ama sonunda hepsini yerleştirir makinayı beraber çalıştırırız. bu arada birkaç tabak dışarı çıkmıştır, çekmeceden birkaç eşya ortada kalmıştır. hemencecik onları da toplarım, olur biter. banyodaki işlerimi de beraber yaparız. makinaya çamaşırları beraber yerleştiririz. dişlerimizi beraber fırçalarız. ben biryerler silerken, o da elinde fırça birşeyler fırçalar filan... tabiki ben birşey yaparken o birşeyleri bozuyor ama toplamam birkaç dakikamı bile almıyor. yani böyle de olabilir.
evet, erkeklerin bize yardımcı olma mesuliyetleri var. bunu kimse geçiştiremez ama çocuklar da bizi akşamdan akşama görüyor. çok engel olacak kadar huzursuz değillerse, her işte yanımızda bize eşilik etmelerinde bir sorun göremiyorum nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?